פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה בין בני הזוג
    דניאל
    23/04/2007

שלום רב,

אני בן 29 וחברתי בת 26, אנחנו ביחד כבר 3.5 שנים מתוכם כמעט שנתיים במגורים משותפים.
    שנינו נאים, מוצלחים ומחוזרים מאוד על ידי הסביבה.
    הקשר שלנו טוב אך לעתים קשה לי לראות זאת בגלל שאני נוטה להסתכל על חצי הכוס הריקה במקום מה שיש לי - הבעיה העיקרית היא היעדר המשיכה המינית שלי כלפי בת זוגתי אשר אוהבת אותי מאוד ודוחפת לכיוון סקס הרבה יותר ממני.
    אני מצידי, פחות דוחף לסקס ומקבל את ההנאה שלי דרך אוננות ולרוב דרך פנטזיות על אחרות במהלך האקט המיני (אנו מקיימים יחסי מין בערך 3 פעמים בשבוע, אני תמיד גומר בעזרת פנטזיה על מישהי אחרת). מחוץ לבית אני מאוד חרמן ונוטה להסתכל המון מסביב.

החברות בינינו מעולה, אנו חייים ונהנים המון ביחד ולאחרונה אף החלטנו להתחתן (יותר מהצד שלה). אני פוחד מאוד לאבד אותה ואף אחרי פרידה קצרה חזרתי אליה(אני מסוג האנשים מעריך משהו רק אחרי שכבר אין לי אותו).

הנושא המיני מאוד חשוב לי מכיוון שאני לא רוצה לבגוד ולא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שאני לא נמשך לחברתי. מסיבה זו אני דוחה את מועד החתונה על מנת לברר האם הבעיה רצינית או שמא היא רק אצלי בראש. אני חייב לציין שאנו מאוד פתוחים וחברתי מודעת לבעיה ולחששות שלי.

אודה על התגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה בין בני הזוג

הוספת תגובה

• משיכה

ד''ר חגית כהנא
    26/04/2007

אתה נמצא בצומת דרכים ועליך להחליט.
    עליך לשאול את עצמך שאלות ולנסות לענות עליהן ביושר.
    כאשר אין משיכה חיי הנישואין לא יצלחו.
    מצד שני אתה מעיד על עצמך שאתה מעריך דברים רק אחרי שאינם.
    האם כשנפרדתם פינטזת על חברתך?
    האם אישה מושגת נעלמת מהפנטזיות שלך?
    האם אינך חרד ממחויבות?.....ותירוץ המשיכה שולי?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

דניאל
    29/04/2007

תודה רבה על התגובה, אכן צומת של דרכים. יש לי מספר שאלות אשר אני מקווה שתוכלי ליהנות:

-האם המשיכה המינית או יותר נכון הרצון למין עם בת הזוג צריך להתקיים באופן קבוע ורציף לאורך התקופה?
    -בעבר לא הבנתי למה אנשים בוגדים אך לצערי אני מתחיל להבין, החיזורים בחוץ, הפשטות והגיוון. אינני יודע האם זה נורמלי או שמא הגישה שלי בעייתית ואני מקשה על עצמי?
    -האם פנטזיה על מישהי אחרת (זו יכולה להיות כל אחת) במהלך האקט זה משהו בריא? מה אני יכול לעשות כנגד זה?

אני אשמח לשמוע את תגובתך ואף אהיה מעונין לדון בכך לעומק מחוץ לפורום.

תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנפחות איבר המין
    סופי
    23/04/2007

שלום

אני בת 21, בשבועיים האחרונות קיימתי יחסי מין בצורה תכופה מאוד לאחר פרק זמן ארוך שלא עשיתי זאת. יחסים התקיימו ללא השימוש בקונדום. בימים האחרונים אני מרגישה נפיחות בחלק האחורי של השפתיים הפנימיות והדבר מפריע לי מאוד. בנוסף גברה כמות ההפרשה מהנרתיק, לבנה נקודתית.
    מה יכולה להיות הבעיה?
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    התנפחות איבר המין

הוספת תגובה

• פני לגניקולוג/ית

עידן מיליצ'ר
    25/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס
    אגם
    23/04/2007

איךעושים סקס בגיל הצעיר

לקביעת תור
    סגירה
    סקס

הוספת תגובה

• מה זה גיל צעיר?

אשף
    24/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה
    בבקשה עזרה
    23/04/2007

היי.....בקצרה.
    אני בחור בן 27 ,אני עם חברתי כבר יותר מ-5 שנים.
    יש לי שפיכה אחרי 30 שניות!
    חברתי תמיד מעודדת ואוהבת אותי הרבה מאד.אנחנו מאד פתוחים בנושא.
    אבל זה כבר מציק לי ומשגע אותי.
    כבר יש לי בעיה נפשית מזה!!!!!!!!!!!!!!
    מה לעשות?
    למי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה

הוספת תגובה

• גם לי יש את אותה הבעיה

אלמוני
    07/05/2007

אני ניסתי לטפל בזה בתרגול על פי הספרים אבל זה לא עוזר.
    האם יכול להיות שזה גם משהו פסיכולוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי את התשובה בהמשך הפורום, תודה

אלמוני
    07/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית מאומצת

ד''ר חגית כהנא
    08/05/2007

קיום יחסי מין 3 פעמים בלילה אם הוא מהנה ופותר את הבעיה - נהדר.
    אבל מנגנון הפעולה של השיטה הוא כמו לשים תחבושת כדי לא לראת את הפצע :
    אתה מקיים יחסי מין חוזרים כל פעם יכולת ההתאוששות שלך מתארכת ויש גם עייפות החומר.
    בהמשך עם פעילות גופנית כזו אתה פשוט עייף ואז היכולת לגמור מואטת.
    קרא את הספר פז"ם בשלב ראשון.
    קיים יחסי מין רק כשבאמת בא לך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי פטנט

אשף
    24/04/2007

אבל אני לא רוצה לקלקל לסקסולוגים את הפרנסה. שלח אימייל ואדריך אותך. [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתף אותנו ק!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/04/2007

זה שאנחנו בעלי מקצוע, זה לא אומר שאנחנו יודעים הכל (לפחות אני...) ושלא נשמח ללמוד כל דבר!
    שתף אותנו!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר עידן

אשף
    26/04/2007

אז ככה. יש לעשות סקס 3 פעמים בלילה , 3 פעמים בשבוע למשך שבועיים עד שלוש. אם יש צורך לוקחים כדור כחול במינון 50 מ"ג. אצלי זה חולל פלאים. בכל מקרה עידן, אתה ביקשת שאספר על כך. שיהיה לך יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואז, מה קורה אז?!

עידן מיליצ'ר
    26/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד" עידן

אשף
    26/04/2007

אחרי שבועיים, אצלי לפחות, נוצר מצב שמשך הזמן עד לשפיכה הראשונה התארך פלאים ומאחר וזה הקל על החרדה שלפני ,הביטחון העצמי חזר והתחלתי להנות באמת. אז תדירות יחסי המין שלי עלתה וזה הוסיף עוד יותר לפיתרון הבעיה. אני לא החלוץ בענין הזה.זה פיתרון שקיבלתי ממישהו. ואצלי זה עבד. כמובן שיש לשפיכה מוקדמת סיבות אחרות שדורשות טיפול של מומחה ובשביל זה אתה כאן. והבמה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה קורה אם אתה לא ממשיך בתירגול?!

עידן מיליצ'ר
    27/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

ד''ר חגית כהנא
    26/04/2007

1.אין ספק שאתה זקוק לטיפול הטיפולים בד"כ קצרי מועד ויעילים חבל למשוך זמן.
    2. קראתי את תשובתו של ד"ר עידן (לא מיליצר) וצחקתי קלות.... אחרי 3 פעמים בלילה כל אחד מתעייף וגומר לאט יותר או שפשוט לא בא לו יותר....

אין לי ספק שגם אתה בפעם השניה גומר לאט יותר אך התסכול מהגמירה המהירה רב.
    לך לטיפול עם בת זוגך וחייך ישתפרו.
    אתם יכולים לקרוא את הספר פז"ם לפני כן כדי להבין במה מדובר.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חגית

אשף
    26/04/2007

אחרי שבועיים הפז"ם עד השפיכה התארך מאד. זה לא אומר שאנחנו ממשיכים לעשות סקס 3 פעמים בלילה וגם לא 3 פעמים בשבוע. אבל הענינים השתפרו פלאים. ולא אני לא ד"ר עידן. גם לא מתיימר להיות כזה.
    את זה אני משאיר לך. עידן ביקש שאשתף אתכם בענין. וזה בסדר שאת צוחקת.באמת. האמת שטיפול של מומחה/ית בנושא עדיף רק פשוט כשרציתי לטפל בעניין הייתי תפרן ונאלצתי לפנות לתרופות סבתא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן גם אתה צחקת מהפטנט? (-:

אשף
    26/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שהועברה מפורום זוגיות ונישואים
    מערכת BeOK
    23/04/2007

מחבר: חני
    תאריך: 21.4.2007
    שעה: 00:49
    בעלי ואני הפסקנו לחלוטין לקיים יחסים מיוזמתו למרות שאנחנו נשואים טריים כמה חודשים רק בעלי מבוגר ממני ב5 שנים אני בת 25 הוא טוען שיש לו ניסיון מיני אני התחתנתי בתולה וללא כל ניסיון מיני אנו מחברה שמרנית שנינו וגם התחתנו מרצון ומסתדרים בסדר
    אספר לכם קצת על חיי המין ותגידו לי אם זה יכול להשפיע:
    הוא היה אומר לי בהתחלה לךא לזייף אורגזמות ולהיות אמיתית עוד לפני שהתחתנו אמר לי.
    אני יזמתי את הסקס בלילה הראשון ודי התנפלתי עליו בנשיקות ומזמוזים.
    אחרי תקופה כשהתחלתי להגיד לו תנשק אותי פה...תנשק אותי שם...תעשה לי ככה...הוא לא אהב את זה ואמר אני רוצה לעשות לך דברים בלי שתגידי לי....
    כמו שאמר לי לא הייתי מזייפת אורגזמות הוא לא היה משקיע במשחק מקדים כמה נשיקות על השפתיים צוואר חזה בטן קצת שינוי תנוחות וחדירה וזה היה נגמר תוך 3 דקות וכמעט תמיד היתי אומרת לו אל תגמור מהר רוצה שייקח זמן כי הייתי נהנית מעצם החדירה אך היה אומר לי ככה זה גברים (כלומר הכוונה אחרי חדירה לא יכולים להחזיק הרבה בלי לגמור)
    יש לו מחשבה מינית כזאת שאומרת אם בחורה עושה לך משהו או ההפך אז צריך לעשות אותו דבר לבן זוג (שיהיה הדדי כנראה..)הוא למשל נגעל מלרדת לי ביקשתי ממנו שירד לי ביומולדת שלי והוא די התמהמה אז אמרתי לו עזוב אני כן יורדת לו אז הוא אמר לי:את בטח לא תרצי לרדת לי יותר ואמרתי לו מה פתאום? אין קשר אני אוהבת מציצות.
    הוא היה מצפה שאגמור בסקס איתו כי סיפרתי לו שהייתי מאוננת לפני חתונה וגומרת כל פעם אז היה נוגע לי בדגדגן אך ממש לא מתחילה להרגיש כאילו אני הולכת לגמור אז הייתי אומרת לו חבל על הזמן נראה לי שלא אגמור אז הוא אומר תתרכזי ולא היתי יכולה להתרכז אז היתי מרגישה שהוא קצת מתעצבן מזה (הוא סיפר לי בגלל שדירבנתי אותו לספר שחברות שהיו לו ששכב איתן כן היו גומרות אתו במיטה)
    הוא אמר לי שיש לו קושי לבקש לעשות לו משהו שקשור לסקס כי הוא חושב שזה ישפיל אותי אז אמרתי לו שלהפך זה דווקא יותר מגרה.
    הוא לא אוהב להתנשק בפה ואני כן מאוד אוהבת זה מדליק אותי יותר אך כמובן זורמת איתו ולא מכריחה אותו או משהו...
    ערב אחד ראיתי סרט שקשור בבדסמ והיה איתי ושאל אותי אם זה עושה לי את זה אמרתי לו כן אז הוא אמר שהוא מגורה ביקשתי ממנו שיצליף בי עם חגורה על התחת והוא הסכים ונתתי לו לקשו אותי למיטה עם אזיקים וכיסו עיניים (שאותם אני קניתי בחנות סקס לבד לפני חתונה-כמו שאמרתי אנחנו חברה שמרנית ואני הייתי לבושה בלבוש דתי גם אז)
    הוא גם אומר שיש דברים שאני עושה שהוא לא מסוגל כמו למשל רימינג שעשיתי לו ביוזמתי וכשאמרתי לו שיש קצת ריח אז אמר לי עזבי לא נעים זה צריך להיות אחרי מקלחת אך מרוב שהיתי מגורה כן עשיתי לו וזה כן הדליק למרות הריח וכמו למשל שאני נותנת לו לגמור לי בפה מיוזמתי וגם לילה אחד עשיתי לו ביד אמרתי לו אני רק אספק אותך ולא תצטרך לספק אותי אז הוא נראה לי די שמח עשית

הוספת תגובה

• בעיה קשה

רון
    23/04/2007

אני מבין שאת ממש בבעיה
    זה שאתם בחברה שמקנית נראה לי "שעוזר" למצב.
    אני לא מחברה שמרנית אבל גם אצלי יש בעיה דומה אך מצד הבת זוג
    אנחנו נשואים שנתיים ואחרי הלידה כל היחסים שלנו התהפכו.
    אני לא מבין את בעלך באמת.
    אולי אנחנו לא באותו דעה בקשר לבנות.
    אולי הדעה הדתית שלו לגבי סיפוק אישה היא מאוד קשה.
    הייתי מאוד שמח להמשיך
    אם מתאים לך שלחי מכתב
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תקשורת או חוסר ידע

ד''ר חגית כהנא
    26/04/2007

הרושם שלי שאתם לא ממש מתקשרים אחד עם השני.
    את נותנת לו הוראות והוא קובע עובדות.
    בחיי נישואין כמו בזוגיות צריך תקשורת.
    צריך לשוחח על הרצונות ועל מה שגורם לתחושה נעימה.
    שניכם עם ניסיון מיני מוגבל וזו הזדמנות בשבילכם ללמוד ביחד.
    גם זוגות עם ניסיון מיני קודם צריכים ללמוד זה על זה. קל וחומר זוג טרי כמוכם.
    שוחחו זה עם זו מחוץ למיטה על רצונותיכם ונסו לגרום לקשר שלכם להיות יותר הדדי ופחות כוחני.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיעה ל

נילי פירסט
    27/04/2007

מימי יקרה, האחריות על המין שלך היא שלך. כאשר תלמדי להכיר את גופך, את האזורים המגרים והנעימים לך יותר תוכלי בעזרת מילים או מגעים ללמד את בן זוגך לענג אותך. החשוב הוא שקודם כל תדעי להתענג בעצמך ותרגישי נוח עם גופך. כאשר תדעי אורגזמות תדעי למה לצפות ואיך לכוון אותו כדי שיעשה לך את זה. אולי בשלב מאוחר יותר תוכלי ממש להראות לו איך את עושה זאת וכך הוא ידע עוד יותר טוב את העניין. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה רימינג? תשובה מפורטת בבקשה

גידי
    28/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית יקירה. האשם לא בך

ז'אק
    28/04/2007

תאמיני ותגלי כי יש לך סיכוי לממש את ציפיותיך ממין. כל הדרישות שלך הן לגיטימיות ומגיע לך לממש אותן. כאמור: "מי שגבר עליו יצרו, ילבש שחורים וילך לעיר זרה". מחכה לתגובתך במיל שלי: [email protected]. להישתמע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או עזבי אותו או

ניב
    01/05/2007

חפשי לך מאהב אין ברירה אם את לא עוזבת אותו יכול להיות שיש לו מישהי אחרת ואז זו תגובה טיבעית אולי הוא רוצה שתעזבי אותו שיהיה לו דרישות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אני אגיד לך בנוש?

איריס
    01/05/2007

הרעיון שיש לו מישהי אחרת טיפשי כי הוא לא ימצא מישהי טובה כמוני במיטה בשום מקום כמה בנות אתה כבר מכיר שיסכימו שיגמרו להן בפה בכיף? עושות רימינג בכיף? אם הבעל לא נהנה אני לא נהנית? גם מחוץ למיטה אני מלאכית אז אם הוא בוגד הוא מפסיד חבל"ז
    וחוצמזה אנחנו נשואים 7 חודשים והתחתנו מרצון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי זרימת דם לנרתיק
    יאירה
    23/04/2007

שלום,
    אני בתחילת גיל המעבר, לא סובלת מתופעות לואי ולא לוקחת הורמונים. קראתי בפורום ובעוד המון מקומות על בעיית יובש בנרתיק של נשים בגיל המעבר, אבל אני לא מוצאת כלום על בעייה אחרת שיש לי. בזמן גרוי מיני, למרות שיש לי חשק אין לי זרימת דם מוגברת לאבר המין. אבר המין לא מתרחב וזה גורם לכאבים בחדירה. חומרי סיכה לא עוזרים. מה ניתן לעשות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אי זרימת דם לנרתיק

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ד''ר חגית כהנא
    26/04/2007

בגיל המעבר יש תחושה של יובש בנרתיק ולעיתים קושי בגירוי.
    אינני יודעת אם יש לך תופעות כמו גלי חום, עצבנות יתר ואי שקט.
    בד"כ הורמונים מקומיים או סיסטמיים (כדורים, מדבקות וכד') עוזרים מאד ומשפרים את התפקוד המיני והכללי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שאלתי על יובש

יאירה
    26/04/2007

ד"ר כהנא תודה, אבל כמו שכתבתי הבעייה אינה יובש. הבעייה היא שכלי הדם באזור אינם מתרחבים, כנראה. אין לי תחושה של זרימת דם ופעימת דופק באזור אבר המין כמו שהיתה לי עד לפני כמה שנים, וזה מפריע מאוד להנאה ממין. אין לי כמעט תופעות של גיל המעבר. וסת סדיר טיפ טיפה גלי חום שלא מפריעים. אודה על התיחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר כהנא אודה על התיחסותך

יאירה
    01/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרימת דם

ד''ר חגית כהנא
    02/05/2007

האם את בריאה?
    אם כן יתכן שאת זקוקה לגירוי ממושך יותר .
    בש"כ כלי הדם אינם מושפעים בצורה שאת מתארת עקב גיל אלא בגיל מבוגר ובליווי מחלות כמו יתר לחץ דם וסכרת.
    הקושי אולי בהגעה לגירוי שגורם לגודש בכלי הדם.
    הייתי מנסה משחה הורמונלית מקומית ובודקת האם יש שיפור.
    מתי היית לאחרונה בבדיקה גניקולוגית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם וריקוצלה פוגעת בתפקוד המיני?
    ל.מ.
    22/04/2007

הוספת תגובה

• לא פוגע בתפקוד המיני,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/04/2007

עלול לפגוע בפוריות הגבר.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינית מאוד ובעלי מענה מהבעל
    נשואה
    22/04/2007

ערב טוב
    אני נשואה 25 שנה בת 46 מאוד מינית וייצרית ובעלי הפוך ממני, הכדורים של לחץ דם ושל החרדות גמרו לו את החשק המיני, אני לעומת זאת מחפשת סקס כל הזמן וככל שהזמן עובר אני מוטרפת מעצמי מהחסך המיני שיש לי, כמו כן התחלטתי להימשך לייחסי שליטה , וכן היו לי חוויות בחוץ שסיפקו אותי מאוד מאוד . והיום בעצם אין לי סקס עם הבעל, הוא לאמיתו של דבר לא מוטרד מהעניין עברו כבר 4 חודשים מאז הפעם האחרונה ולא בוער לו כלום, אני לא ניגשת אליו לא מנסה לעורר אותו מינית, הוא לא מושך אותי לא מגרה אותי וסתם להכניס ולגמור זה כבר עשיתי שהייתי צעירה אני מחפשת היום יותר ריגושים ולא רק מיניים אלא גם מוחיים. אז מה עושים באמת במצב כזה . ממשיכים בדרך שלי , כי אין לי פתרון אחר. לחשוב על טיפול זוגי אין לי רצון כי אני לא נמשכת לבעלי ולא רואה אותו כדמות מינית שווה לי. יש לכם רעיון עיצה או סתם לספר לי חוויה דומה לשלי

הוספת תגובה

• אהלן נשואה

אשף
    22/04/2007

תראי. המצב שבו את נמצאת הוא די בעייתי. את לא סיפרת מה יש לו להגיד על המצב. את כרגע מספרת רק את הצד שלך.אני אספר לך מה שקרה לי. אני בן 41 נשוי +2. ואני נשוי כבר 17 שנים ואני עם אשתי בס"כ 21 שנה. לפני שנה שמתי לב שאישתי הולכת ומאבדת עניין בי מבחינה מינית( ותאמיני לי אני נראה טוב). וזה הלך והדרדר עד שלפני חצי שנה התברר לי שיש לה מאהב. אני חייב לציין שבכל השנים האלה לא בגדתי ולו פעם אחת. כי הייתי בדעה שלא התחתנתי כדי לבגוד. הכל היה אצלי שחור ולבן. למרות שהסימנים היו קיימים עוד הרבה קודם סירבתי להאמין. לדוגמא היא התחילה לטפח את עצמה בטרוף .התחילה ללכת לחדר כושר 5 פעמים בשבוע .והרבה פעמים באתי הביתה מהעבודה וראיתי שהילדים לא אכלו לא צהריים ולא ערב.כי לא היה מה לאכול .ואיפה אמא שלהם? כמובן הגיעה מוקדם כרגיל מהעבודה והיא ,איך לא, בחדר הכושר. כמובן שהתחלנו להתרחק עד שהפסקנו לעשות סקס.. ועדיין החזקתי מעמד. עד שנשברתי לפני כחודשיים ומאז אני נמצא בקשר עם שתי נשים ומה אגיד לך .טוב לי.
    אם ככה זה צריך להיות. אני מאמין שלא. אבל את בטח מבינה שלפעמים לצערי אין מנוס להשלים את מה שחסר במקום אחר. הפיתרון של גרושים
    הוא בעייתי בגיל שלנו. ויש גם את הילדים. אז אנו נאלצים לחפש את החברות והאינטימיות במקום אחר גם אם זה לא מה שהבטחנו זה לזו
    מה שבאמת מסקרן אותי זה מה הוא אומר על המצב. ספרי לי
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לך

נשואה
    22/04/2007

היי לך

אז כך , נכון הדברים לא התחילו פתאום התחתנתי כמוך לפני 25 שנה ולא היתה שום משיכה מינית עם בעלי גם לא אהבתי לעשות סקס איתו, אך אמרו לי הוא בחור טוב משפחה טובה וכך המשכתי איתו בחיים האלה. במשך הזמן הוא השמין מאוד גם אני לא רזה כל כך, הוא לקוח כדורים ללחץ דם שגומרים לו את החשק המיני, ואני למרות שניסיתי להיות איתו ולמרות שרציתי , כל פעם שהיינו בהתחלת סקס הכל היה בסדר פתאום הוא היה מפסיק אותי לגמרי מוריד אותי ממנו ואומר לי שדי אין לו חשק , ואני כולי בוערת ורותחת , כן כך נולדתי מאוד מינית ומאוד ייצרית אז אפשר לגמור את התחושות האלה אפשר להעלים אותם , לא ממש לא , וכן לפי דעתי סקס זה דבר מאוד מאוד חשוב בין שני בני זוג ואם הוא לא קיים אני הרשתי לעצמי לקום ולבגוד בו ולחוש נחשקת ונאהבת ונועזת ולקיים סקס כמה שבא לי ומתי שבא לי. כבר עברו 4 חודשים ועדיין אין סקס בנינו, בעלי אמר לי אני פאסיבי אני רוצה לשכב ושיעשו לי הכל, הלו אני לא זונה אם כן אז שישלם כמו שמשלמים לזונה לפחות יהיה לי גם רווח מזה. אז החיים לא נגמרים בגיל 46 ואני בעד שמי שלא טוב לה בבית ולא פוחדת ורוצה להנות מסקס ונמאס לה לאונן כל יום בבית שתחפש בחוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה יקרה

אשף
    22/04/2007

מה שמעניין אותי זה למה בעצם נשארת איתו 25 שנה? למה לא קמת והלכת קודם? סתם מתןך סקרנות. ומה בעצם את רוצה לדעת? הרי הוא לא ישתנה. ואת לא תתגרשי ממנו. אז אם את רוצה חיזוק לכוונה שלך לקחת מאהב מהצד הרי שקיבלת אותה מכולם. ואם את סתם רוצה להעביר חוויות , ברכה הבאה לפורום. קובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב איתכם

נשואה
    22/04/2007

למה נשארתי שם 25 שנה , האמת וואלה לא יודעת אולי פחד לנסות לבד, החסך הכלכלי הילדים שהגיעו והאמונה שאולי הדברים ישתנו לטובה . וחוץ מזה יכול להיות שאני טועה יכול להיות שמה שאני עושה הוא לא בסדר אך מי הוא השופט שיואמר לי שאני טועה, מה לעשות כשיש מהווים שבוערים בקירבי האם להרוג אותם ? לשתף את בן הזוג ניסיתי אך אין שם שיתוף פעולה, ותגידו אתם האם קשר מיני בין בני זוג לא חשוב האם ההנאה בסיפוק מאחד מהשני הוא טעות, האם מספיק לחיות בייחד בלי שום סקס בלי שום כמיהה לחוויות מיניות מסעירות בחיים. הרי גם יש גברים שנמצאים עם נשים שהסקס הוא רק המלצה ולא מעבר לזה ושונאת את המגע והקירבה. ותאמין לי שניסיתי לעניין אותו מינית , והוא לא אדיש אלי כשאני מתקרבת אליו הוא כן נהנה לי , אך אין לי סיפוק מימנו , אני רעבה לסקס ובעלי עושה לי דיאטה . אז אני מעדיפה לאכול גורמה בחוץ.
    שיהיה לך חג עצמאות שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיר את זה מקרוב

מאון לאון
    22/04/2007

יש לי ידידה בת 51 שאני מכיר כבר שנתיים, אני נשוי בן 40 ויש לנו קשר מאוד יפה - התחיל על בסיס שכנות טובה וגלש די מהר לסקס מטורף. לצערי גם אשתי לאט לאט מאבדת את המשיכה אליי וזה גורר מצב שאני פחות משקיע בסקס ואולי משפט ב' גרם למשפט א'. לא ברור לי מדוע אני נותן את כל כולי במערכת השניה עם אשה מבוגרת יותר ופחות מושכת מאשתי למשל סקס אוראלי, משחק מקדים וכו'. הפסיכולוגים יגידו שאני מעניש אותה בצורה של מניעת הנאה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה בתוך השאלה.

ד''ר חגית כהנא
    22/04/2007

יקירתי
    החלטת שאת נשארת בזוגיות עם בעלך. הזוגיות הזאת מבחינתך טובה כנראה כנתון משפחתי בלבד.
    הקשר הזוגי הזה אינו מספק אותך משום בחינה שהיא ולקחת אחריות על חייך. לטוב או לרע.
    בחרת לעשות דברים שאת אוהבת ואינך יכולה לעשות עם בעלך.
    כמובן שנכון יחותר היה אם ניתן לעזור לקשר המיני והזוגי שלכם אך נראה שאינך מעונינת בכך.
    בחרת ואם את שלימה עם הבחירה הרי את מבקשת אישור בלבד!!!
    האישור יכול להנתן על ידך בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נשואה

bissman
    25/04/2007

דברי איתי במייל/מסנג'ר bissman * hotmail.co.il להתראות !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם כל אי הנעימות... והכאב שבפנייתך,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/04/2007

מה היית מצפה שאענה לך אם אינך נמשכת לבעלך, אינך מעוניינת בו כפרטנר מיני, את מוצאת ובאה על סיפוק ויותר , מחוץ לבית. אין אני גוער בך ו/או מטיף, רק..... אם טוב לך במצב שאת נמצאת....
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר לדעת שהוא לא מזייף אורגזמה
    אורלי
    22/04/2007

היי ..אני בת 21, אני והבן זוג שלי מקימים יחסי מין אבל לא מדברים הרבה על זה, אני לא יודעת אם הוא מגיע לאורגזמה או לא ואני מפחדת שהוא מזייף, למרות שני עושה הכל כדי שיהיה נעים ואני מרגישה שהוא נהנה איתי, ולרב הוא יוזם והוא המתחיל ביחסי המין, ואני גומרת איתו, אבל אף פעם לא שאלתי אותו ואני מתביישת גם לשאול אותו..אני יודעת שאנחנו חייבים לדבר על יחסי המין שלנו ומה כל אחד אוהב ומה הוא רוצה ואיך הוא מרגיש מסופק אבל קשה לי ולו לדבר על זה באופן ישיר.
    האם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד איך אני יכולה לדעת אם הוא מגיע לאורגזמה אם אנחנו לא מדברים על זה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ולדבר על זה בקלות?

הוספת תגובה

• לא מבין

רון
    22/04/2007

מה זאת אומרת איך את יודעת שהוא גומר?
    בדרך כלל גברים גומרים עם שפיכה לא?
    אז אם הוא גומר כלומר משפיך עליך אז כן הוא הגיע לאורגזמה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר שלך עקר

זאב
    22/04/2007

במידה שאת והוא מקיימים יחסי מין והוא לא גומר כלומר משפיך כלומר שיוצא לו חומר דביק מאיבר מינו רוב הסיכויים שהוא עקר...
    קחי את זה לצומת ליבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא שופך?!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשורת

ד''ר חגית כהנא
    22/04/2007

אין ספק שאת בחורה נבונה שמבינה שצריך לשוחח על יחסי המין ומה עושה טוב לכל אחד.
    אני חושבת שהשאלה אם הוא גומר או לא אינה משמעותית כמו היכולת שלכם לענג זה את זה ולשוחח.
    ספרי לו מה "עושה לך את זה" ושאלי אותו מה הוא אוהב.
    קחי יוזמה ושניכם תרויחו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עניתם לי אבל..

אורלי
    22/04/2007

תודה עניתם לי על השאלה ,קודם לא הבנתי שאם הוא שופך הוא מגיע לאורגזמה, כן הוא שופך כאשר מקימים יחסי מין.
    בקשר לתקשורת קשה לי לזום שנשוחח על יחסי המין שלנו.. איך אפשר להתגבר על הקושי הזה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבין אותך

רון
    23/04/2007

נראה לי משהו חשוד בת כמה את ?
    השאלה שלך מתאים לילדה בת 10
    נראה לי שאת צריכה לחפש באינטרנט ולקרוא קצת על יחסי מין לפני שאת עושה את זה
    לדעת קצת על האנטומיה של הגבר לפני שאת נוגעת בו.
    שם תוכלי למצוא הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי לו שקשה לךם לדבר על...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר לדעת שהוא לא מזייף אורגזמה

נילי פירסט
    27/04/2007

הי
    תקשורת מינית יכולה להוסיף המון ליחסי המין. רבים עושים מין ונמנעים מלשתף לדבר על רגשות על מה שקורה להם בגופם בזמן ואחרי היחסים. כדי לעודד את בן הזוג לדבר אפשר שאת תתחילי במשהו קטן כמו:נורא נעים לי כשאתה מלטף אותי כאן או עושה לי כך וכך, אני מתגרה מזה, ספר לי מה זה עושה לך? וכד'. כאשר את תתחילי לדבר שוב ושוב תוך כדי או בסמוך אולי גם הוא יאזור אומץ וישתף אותך במה שעובר עליו ותתחיל להיווצר תקשורת מינית בינכם. אחר כך תוכלי לשאול אותו שאלות נוספות כמו שהוא יוכל לשאול אותך. העיקר להתחיל ולהמשיך. אחר כך זה יכול לזרום כבר מאליו. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב לרדת לנשים
    הנשוי
    21/04/2007

אני בן 40 ואני פשוט אוהב לרדת לנשים
    הבעיה שאישתי ממש מתנגדת שאני ארד לה
    אבל כאשר אני מתחיל לתת מין אורלי לאישה , אני מתחרמן פי כמה
    דיברתי עם אישתי ואמרתי שאני לא רוצה מין אורלי בתמורה אך היא בשלה מסרבת
    מה ניתן לעשות
    האם לותר לה

לקביעת תור
    סגירה
    אוהב לרדת לנשים

הוספת תגובה

• ניסית לשאול אותה מדוע

אורנית
    21/04/2007

קשה לי להבין בתור אישה, איך אפשר לסרב לדבר כ"כ נעים.
    בעלי אף הוא מכור למין אוראלי וזו הגמירה הכי אהובה עלי,
    כשכל המיצים ניגרים לתוך פיו.
    אם היא מסרבת אולי אתה לא עושה את זה באופן שנעים לה. לדעתי תשאל אותה, האם זה רק איתך או שבאופן כללי היא נרתעת ממין אוראלי.
    אולי זה מחסום פסיכולוגי. הכרתי מישהי שבכלל לא אוהבת שמתקרבים לה לאיזור כי היא חוששת לאבד שליטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סודית

הנשוי
    22/04/2007

לדעתי זה החינוך השמרני שהיא קיבלה
    היו לי חויות בתחום זה עם נשים אחרות שדוקא מאוד נהנו מהקטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא קרה איתה אף פעם?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/04/2007

ליד? קרוב?...
    שאלת למה היא כ"כ מסרבת?
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בויאגרה
    נבו
    21/04/2007

ההשפעה פגה כעבור 4 שעות . האם מותר לקחת כדור נוסף באותו יום ? האם אפשרי לקחת2 כדורים ביחד כך שבמקום 50 יהיה 100 מ|ג ?יש מוצרים טבעיים כתחליף ויאגרה ?

לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בויאגרה

הוספת תגובה

• מותר ומותר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/04/2007

יש כל מיני חברות הטוענות שהן הפיקו את התחליף הטבעי לויאגרה, אך אין כמו הדבר האמיתי....!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר סקס בכלל בנישואים טריים
    רווית
    21/04/2007

מחבר: חופית
    תאריך: 21.4.2007
    שעה: 00:34
    היי
    בעלי ואני הפסקנו לחלוטין לקיים יחסים מיוזמתו למרות שאנחנו נשואים טריים כמה חודשים רק בעלי מבוגר ממני ב5 שנים אני בת 25 הוא טוען שיש לו ניסיון מיני אני התחתנתי בתולה וללא כל ניסיון מיני אנו מחברה שמרנית שנינו וגם התחתנו מרצון ומסתדרים בסדר
    אספר לכם קצת על חיי המין ותגידו לי אם זה יכול להשפיע:
    הוא היה אומר לי בהתחלה לךא לזייף אורגזמות ולהיות אמיתית עוד לפני שהתחתנו אמר לי.
    אני יזמתי את הסקס בלילה הראשון ודי התנפלתי עליו בנשיקות ומזמוזים.
    אחרי תקופה כשהתחלתי להגיד לו תנשק אותי פה...תנשק אותי שם...תעשה לי ככה...הוא לא אהב את זה ואמר אני רוצה לעשות לך דברים בלי שתגידי לי....
    כמו שאמר לי לא הייתי מזייפת אורגזמות הוא לא היה משקיע במשחק מקדים כמה נשיקות על השפתיים צוואר חזה בטן קצת שינוי תנוחות וחדירה וזה היה נגמר תוך 3 דקות וכמעט תמיד היתי אומרת לו אל תגמור מהר רוצה שייקח זמן כי הייתי נהנית מעצם החדירה אך היה אומר לי ככה זה גברים (כלומר הכוונה אחרי חדירה לא יכולים להחזיק הרבה בלי לגמור)
    יש לו מחשבה מינית כזאת שאומרת אם בחורה עושה לך משהו או ההפך אז צריך לעשות אותו דבר לבן זוג (שיהיה הדדי כנראה..)הוא למשל נגעל מלרדת לי ביקשתי ממנו שירד לי ביומולדת שלי והוא די התמהמה אז אמרתי לו עזוב אני כן יורדת לו אז הוא אמר לי:את בטח לא תרצי לרדת לי יותר ואמרתי לו מה פתאום? אין קשר אני אוהבת מציצות.
    הוא היה מצפה שאגמור בסקס איתו כי סיפרתי לו שהייתי מאוננת לפני חתונה וגומרת כל פעם אז היה נוגע לי בדגדגן אך ממש לא מתחילה להרגיש כאילו אני הולכת לגמור אז הייתי אומרת לו חבל על הזמן נראה לי שלא אגמור אז הוא אומר תתרכזי ולא היתי יכולה להתרכז אז היתי מרגישה שהוא קצת מתעצבן מזה (הוא סיפר לי בגלל שדירבנתי אותו לספר שחברות שהיו לו ששכב איתן כן היו גומרות אתו במיטה)
    הוא אמר לי שיש לו קושי לבקש לעשות לו משהו שקשור לסקס כי הוא חושב שזה ישפיל אותי אז אמרתי לו שלהפך זה דווקא יותר מגרה.
    הוא לא אוהב להתנשק בפה ואני כן מאוד אוהבת זה מדליק אותי יותר אך כמובן זורמת איתו ולא מכריחה אותו או משהו...
    ערב אחד ראיתי סרט שקשור בבדסמ והיה איתי ושאל אותי אם זה עושה לי את זה אמרתי לו כן אז הוא אמר שהוא מגורה ביקשתי ממנו שיצליף בי עם חגורה על התחת והוא הסכים ונתתי לו לקשו אותי למיטה עם אזיקים וכיסו עיניים (שאותם אני קניתי בחנות סקס לבד לפני חתונה-כמו שאמרתי אנחנו חברה שמרנית ואני הייתי לבושה בלבוש דתי גם אז)
    הוא גם אומר שיש דברים שאני עושה שהוא לא מסוגל כמו למשל רימינג שעשיתי לו ביוזמתי וכשאמרתי לו שיש קצת ריח אז אמר לי עזבי לא נעים זה צריך להיות אחרי מקלחת אך מרוב שהיתי מגורה כן עשיתי לו וזה כן הדליק למרות הריח וכמו למשל שאני נותנת לו לגמור לי בפה מיוזמתי וגם לילה אחד עשיתי לו ביד אמרתי לו אני רק אספק אותך ולא תצטרך לספק אותי אז הוא נראה לי די ש

הוספת תגובה

• לחופית

כפיר
    21/04/2007

חופית, את עוד שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווית

אשף
    21/04/2007

מצטער יקירתי אבל בעלך מתןסבך על כל הראש. כמו שזה נראה הניסיון המיני הקודם שלו היה כישלון חרוץ גם אם הוא מספר אחרת. ממה שאת מספרת על עצמך אז את בחורה נורמלית עם התנהגות נורמאלית במיטה. את בסדר. הוא החמור. אז תפסיקי לוותר לו כל כך הרבה. הוא כנראה צריך איזה ניעור רציני כדי להבין שאת לא צעצוע. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא ענו לי?

איריס
    22/04/2007

דכדגכככגכ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטיה מינית
    אורנית
    20/04/2007

מאז שאני זוכרת את עצמי אני נמשכת לנשם וגברים, אך תמיד כשהייתי עם גבר או אישה בקשר קבוע
    נמשכתי רק אליהם. מאז הספקתי להכיר גבר שאני אוהבת ונמשכת אליו מאוד, להתחתן איתו ולהביא עימו
    ילדים. במשך 6 שנים לא הייתי בקשר עם אף אישה ולא הרגשתי בחיסרון.
    לפני כשנה קיימתי יחסי מין באופן חד פעמי עם חברת ילדות שלי שחיזרה אחרי בעיקביות. בעלי גילה את זה וראה
    זאת כבגידה לכל דבר. מאז הספקנו לשקם את יחסינו, אך אני מרגישה מבולבלת כי נהניתי איתה.
    ניתקתי קשר עם אותה בחורה למעט שיחות טלפון קורקטיות בחגים.
    מאז,התשוקה כלפי נשים הולכת וגוברת ככל שאני מנסה להדחיק אותה, למרות שטוב לי במיטה עם בעלי.
    אני מסתובבת באתרים של לסביות, משוחחת בצ'טים וכשזה מגיע לשלב של להפגש אני נמנעת.
    קיום יחסים עם אישה לא מקובל על בעלי בשום פנים ואופן.
    האם יש לזה טיפול?

לקביעת תור
    סגירה
    נטיה מינית

הוספת תגובה

• זה נורמלי...

20/04/2007

את לא חולה או לוקה בבעיה שיש לטפל בה.

למה את חושבת אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שיש בעיה

אורנית
    21/04/2007

כי הסקס עם נשים חסר לי ואני לא מפסיקה לחשוב על זה.
    אני לא רוצה לבגוד בבעלי אבל עובדה שזה קרה פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרוו!!!!
    יוליה
    19/04/2007

כשבן זוגי שם קונדום,.....מפסיק לעמוד לו....,וזה מביא להמון בעיות במיטה,האם כדאי ללכת לרופא או שזה יכול לעבור בעצמו,האם זה רציני או שזה קורה בגיל הזה.........הוא בן 18

לקביעת תור
    סגירה
    תעזרוו!!!!

הוספת תגובה

• טוב מאוד שהוא שם קונדום

האבירה
    20/04/2007

שיתגבר
    זה רק עניין התחלתי שמלחיץ אותו
    תביאי לו מציצה טובה ותלבישי לו את
    את הקונדום בזהירות בלי ציפורניים ובלי לחץ
    זה בדיוק כמו שמישהו שמענג אותך שואל כל שנייה נו את גומרת ? וזה רק מלחיץ יותר
    קיצור הבנו את העניין
    בהצלחה ולא לוותר על הקונדום זה לא פוגם בהנאה
    בי בי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום מלחיץ...

20/04/2007

אכן כתבה לך בחוכמה האבירה שהקונדום מלחיץ. הוא עוצר את האקט המיני ובן זוגך נלחץ כי הוא יודע מנסיונו שזה מפיל לו את הזקפה.

הפתרון, להמנע תקופה מחדירה, ולהתמקד בהנאות האחרות שאינן כרוכות בלחץ וחרדה. במקביל כדאי שיתאמן לשים קונדום, כאשר הוא לבד. כאשר אין לחץ של אקט מיני על ראשו. לאט לאט זה יעבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיעה ל..
    מימי
    19/04/2007

אממ..היי פעם ראשונה שלי פה..(תמיד יש פעם ראשונה אני מניחה...)
    בכל אופן אני במערכת יחסים כבר 6 חודשיים והוא הראשון..
    ואנחנו מקיימים יחסיי מין בקביעות, והוא תמיד גומר, שזה מעולה.
    אבל הבעיה היא שאני ממש לא..וכבר עשינו את זה המוווון פעמים ועדיין זה לא קרה.. עכשיו אני לא בסדר או שזה משו שהוא אמור לעשות או מה??
    אני אובדת עצות ואובדת אורגזמה..עזרה בבקשה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיעה ל..

הוספת תגובה

• למימי

ברוך
    19/04/2007

יקירתי,החבר שלך לא יודע איך להביא אותך לפורקן.יש להניח שאת בסדר אבל בשל היותו הראשון שלך הידע שלך מוגבל.עשי הפסקה ממנו,נסי מישהו אחר ותיראי אם עדיין את לא נהנת.מבטיח לך שזה יעבוד.
    רצוי שתמצאי מבוגר שיודע להעניק לך כל הדרוש ואין חשש שתתאבי בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחפש ..אני מסכימה עם דייב כל מילה

האבירה
    20/04/2007

עזבתי את החבר שלי הקודם בגלל
    שהדחקתי במשך הזמן את רצונותיי ואת מה שאני אוהבת במין לטובת
    הקשר שכביכול היה טוב
    ומה שקרה זה שאיבדתי את החשק המיני במשך הזמן וחשבתי לבגוד כל הזמן
    ואני לא טיפוס שבוגד
    אז שיתפתי אותו בזה והלכנו ליעוץ זוגי ומיד הוא אמר לנו להפרד
    ומיד הרגשתי הרבה יותר טוב אחרי הפרידה
    אל תוותרי על הנאותייך זה חייב להיות הדדי
    ביי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי..

נועה
    19/04/2007

לדעתי אולי לוקח לך יותר זמן להגיע לאורגזמה מאשר לחבר שלך...והוא יותר מרוכז באורגזמה שלו מאשר בשלך
    אולי תבקשי ממנו להתאפק או יותר לענג אותך...שיותר ישקיע בך ובטוח את תגיעי לאורגזמה=] תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיקו לההאשים ולהסית

אשף
    22/04/2007

אתם לא יודעים את כל העובדות. אולי משהו אצלה לא בסדר? כן יש דבר כזה. הייתי מציע לך לפני שאת שומעת לרוך והאבירה וזורקת את החבר שלך לכל הרוחות תנסי לבדוק באמת מה הבעיה? אולי הוא לא יודע מה את אוהבת בגלל שלא אמרת לו? ואולי את צריכה טיפול של סקסולוג? ואולי הוא? לא זורקים אדם לפני שמנסים לפתור את הבעיה. ואם לא תגיעי לפיתרון אז את יכולה לשקול מה את הוכלת לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימי

מימי
    22/04/2007

אני לא מתכוונת לזרוק אותו בגלל זה! אני מאוד אוהבת אותו והוא חשוב לי ביותר! המערכת יחסים שלנו יותר מורכבת מאשר אם גמרתי או לא..ויש דברים בעלי ערך גבוה יותר .. פשוט רציתי לדעת למה זה קורה(או יותר נכון לא קורה) ונכון אולי אני דפוקה ואני לא בסדר ומצד שני איך הוא לא ער לזה ולא מתעניין..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימי

אשף
    22/04/2007

מושגים כמו דפוקה וכדומה לא מתאימים כאן. את בטח לא דפוקה גם אם יש לך בעיה. ואני ממש לא בטוח שהבעיה היא אצלך. ולמה הוא לא מתעניין? אולי את משדרת לו שזה בסדר ושטוב לך. יקירתי על מצוקות צריך לדבר ולהבהיר לבן הזוג שלך שאת כאן כפרטנרית שלו ואת גם רוצה להנות. כל עוד שהוא יחשוב שהכל בסדר אצלך הוא לא יעשה דבר בנידון. וכי למה שיעשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת

ד''ר חגית כהנא
    26/04/2007

מימי היקרה
    הגעה לאורגזמה דורשת למידה
    והכוונה: תחילת הדרך ללמידת הגוף ותגובותיו מתחילה בלימוד ותהייה עצמית כלומר התבוננות ומגע באבר המין שלך כדי לדעת אילו מקומות "עושים לך את זה".
    רק אחרי שתכירי היטב את גופך יהיה לך קל יותר לגמור עם בן זוגך.
    מעבר לזה חצי שנה של זוגיות ומיניות ראשונה זה פרק זמן להיכרות והשתחררות.
    יש שני ספרים נחמדים : סקס עכשיו
    ו לעצמך

קראו אותם ביחד ותהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אני אקרא...

מימי
    30/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה