מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה חלשה.טלי06/04/2007
שלום רב.
לפני כ-8 שנים הסרתי את הרחם ואת החצוצרות, ומאז, האורגזמה שלי חלשה מאוד, וההנאה ממנה פחתה מאוד, האם הדברים קשורים, ואו שזה קשור ללקיחת הורמונים מלכותיים.
אשמח מאוד לקבל חוות דעת מקצועית, או עצה ממי שחוותה זאת בעצמה.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש גולשות שחוו זאת בעצמן?
09/04/2007אנא הגיבו.
יתכן ובעת הסרת הרחם והחצוצרות נפגעו עצבים הקשורים לאורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מטרידה מאודאלמוני06/04/2007אני בן 20 יש לי בעיה . כשאני גומר זה יוצא לאט . כאילו זה לא יוצא חזק . אני רוצה לשאול אם זה משפיע או מונע שבעתיד אשתי תיכנס להיריון.
אני מקווה לשמוע תשובה בהקדם האפשרי כי העניין מטריד אותי מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מבין את דעגתך....אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר06/04/2007הכל תקין!...תזהר לא להכניס להריון לפני שתרצה.....!! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי ונשיקותיעל05/04/2007יש לי בן זוג קבוע כ- 4 חודשים.
בתחילת היחסים היו יחסי מין בצורות שונות אבל לאחרונה היחסים מתרכזים בהנאה שלו בעיקר.
הוא נהנה שמוצצים לו (מעדיף אפילו בליעת זרע) ודורש בעיקר את זה, מבחינתו בבקר ובערב אם אפשר. אנחנו לא כ"כ מתרכזים בהנאות שלי וכאשר אני מבקשת ממנו לרדת לי הוא אומר- "תגלחי"
חדירה לא נחשבת בעיניו כהנאה ששוה למציצה.
הוא לא יודע להינשק ובד"כ נושך לי את הלשון וכן מכניס את האצבעות שלו לפה שלי- מה נחשב בעיני כזול ולא ארוטי /מתוק/מעורר. כיום אנחנו כבר לא מתנשקים משום שהוא לא יודע לעשות זאת. אמרתי לו בלי שיניים אבל הוא לא מקשיב.
דברנו והוא טען כי רוב הבנות מוצצות לבני הזוג שלהן וזה שאני מסרבת למצוץ לו (משום שכבר נמאס לי מהאוססיה שלו אחרי ששבועיים אני מוצצת והוא נהנה) זה לא לעניין. אני טענתי שרוב האוכ' הרגילה לא מוצצת בתדירות שהוא רוצה.
שאלותי הן:
האם בוצע איזה מחקר או האם ידוע מה אחוז הבנות שמוצצות ו/או בולעות זרע?
וכן באיזו תדירות זה מבוצע?
מה לעשות בנושא הנשיקות (אני אוהבת מאד נשיקות, אבל טובות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי יעל
dave05/04/2007לא ידוע לי על שום מחקר כזה. אבל אין מצב שישנה רק ירידה לכיוון אחד הירידה היא לשני הכיוונים גם לך וגם לו. כלומר שבסה"כ אתם משתווים.
אבל אם השותף שלך למיטה רוצה רק את שלו ולא מוכן לתת לך את המינימום שמגיע לך לדעתי תשתחררי ממנו.
המין הכי טוב לאישה ולגבר (לדעתי) זה כשהאישה יוצאת מסופקת ממנו. אם יש יחסי מין ללא סיפוק האישה הגבר יוצא מתוסכל במהלך הדרך
אם הוא לא מוכן לספק אותך בצורת נשיקה נורמלית טובה ועסיסית (כמובן מבלי להכאיב לך) או שלא יכול ללקק לך כמו שאת אוהבת (גם אם את לא מגולחת) שיתבושש לן שיתבייש.
ועצתי לך היא שאם הוא לא מבין שגם את צריכה / רוצה ירידות ונשיקות טובות חפשי לך אחר
בהצלחה יקירתי וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואנה ומה לך אסור להנות!?
שרי19/04/2007העיקר את עושה הכל לבחור שלך והוא לא יכול לרדת לך רק בגלל שיש לך שערות..זה קצת מעליב שהוא אומר לך את זה אחרי שאת עשית הכל שיהיה לו מענג ואז אחרי שאת חרמנית הוא לא מוכן לעשת לך ...
אם הוא אוהב אותך הוא צרך לנסות להבין אותך וזה לגביי הנשיקות שייעשה מאמץ ויינסה פעם אחת בלי שיניים וייראה שזה כייף לך ואיכשהו גם לו זה יהיה כייף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי מעיף אותו
אביב19/04/2007הוא מרוכז בעצמו יותר מידי.
לדעתי אם תמשכי את זה עוד יותר רק תסבלי בעתיד.
אין פה נורמה של כמה מוצצים ומתי מוצצים - הרעיון הוא שעושים מתי שרוצים ולא כשמישהו מכריח.
יש זוגות שמתאים להם פעם בשבוע ויש כאלו שמתאים להם פעם בחצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך התגובה שלי הגיעה למקום אחר שם ?
האבירה20/04/2007כתבתי לך וזה לא כאן
זה למעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה נמצאת ב
האבירה20/04/2007לא מגיעה ל " של מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפי חבר
ברוך19/04/2007תחליפי את הנצלן הזה.אני כגבר אומר לך שהוא מחפש רק את ההנאה שלו.גבר אמיתי נותן לאישה לגמור ראשונה ואז יש לו את שאר הערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מספיק חשק ואין גיווןרובי05/04/2007אני נשוי באושר כבר 10 שנים ויש לנו שלושה ילדים מקסימים.
אני ואשתי מקיימים חיי נישואין טובים עם הרבה מאוד שיתוף, כבוד והערכה הדדית.
אנחנו מזמן לא מאוהבים, אבל אהבה יש ובשפע.
מה שחסר לנו זה גיוון בסקס ולטעמי גם תדירות גבוהה יותר.
אנחנו עושים את זה בערך פעם בשבוע - עשרה ימים, וזה כמעט תמיד אותו הדבר.
היא למעלה, אחרת היא לא גומרת, ואין מין אוראלי, שלא לדבר על אנאלי.
מהשניים האחרונים היא נגעלת, למרות שכשניסינו בעבר היא נהנתה בטרוף.
היוזמה תמיד באה ממני, לעיתים רחוקות מאוד מאוד ממנה.
אגב, כמעט על הכל כבר דיברנו, והיא לא מסכימה להפתח לחלוטין, אומרת רק שהיא עייפה (וזה נכון) ושהיא נגעלת ממין אוראלי. לגבי אנאלי לא חקרתי, התשובה כבר ברורה לי.
בקיצור, אשמח לעצות בענין הגברת החשק בכלל, ובמיוחד לעצה איך מביאים אותה למין אוראלי.
זה שהיא תאהב את זה אני משוכנע לחלוטין, יש לי הוכחות. איך מתגברים על תחושת הרתיעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי יש לך 2 אופציות
dave05/04/2007הראשונה תשוחח איתה על הרגשות שלך לכל נושא המין בבית ותאמר לה שחפןז פעם בשבוע - עשרה ימים לא מספק אותך. ותראה מה היא חושבת אולי היא פשוט לא בא לה עליך כי היא גומרת לבד או עם בן-זוג אחר.
השניה תאמר לה שאתה חושב לצאת לחפש בחוץ מפני שאתה מתפוצץ מבחנים ואתה חייב את הגיוון והרענון לטובת המשפחה
בהצלחה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחפש בחוץ ??
רובי05/04/2007הי dave,
לא עולה בדעתי לחפש בחוץ ובטח שלא להציע את זה. זה פשוט לא אני.
אני מעדיף לשפר את מה שיש לי היום !
אשמח לדעת אם יש לך עצה לגבי המין האוראלי, זה משהו שחסר לי מאוד ומשום מה איתה זה לא הולך.
מכיוון שהיא באה מעולם הרפואה אני יכול להבין את החששות ואת הרתיעה שלה, אבל זה לא נראה לי באמת מוצדק. אני לא מכיר אף אחד שנהיה חולה בגלל מין אוראלי (למעט מחלות מין, וזה לא רלבנטי אצלנו).
אם יש לך טיעונים מוחצים איך לשבור את ההתנגדות שלה שלח לי.
תודה מראש,
רובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה לא אם בכלל
dave05/04/2007אם היא באה מעולם הרפואה היא צריכה לדעת שהאיזור התחתון הוא אחד הנקיים והסטריליים שישנם
לכן נראה לי מוזר שהיא מתנגדת. אלא אם כן הייתה לה חוויה לא נעימה עם מין אוראלי בכלל
בכל אופן יש מצב שתושחחו על זה ותבטיח לה שאתה מוכן לעשות רק מה שנח ונעים לה ולא רק מהגישה הקבועה שלכם
ולאט לאט
תתקדמו קצת עם זהגם בחלק שלך תן לה בהדרגה לגעת ללטף לא להכריח רק לשכנע תוודא שהיא מבינה שכל זה נעשה בשם הגיוון והאהבה והרצון שלך שהיא תהנה
מה עוד שאתה צריך להסביר לה שכל גיוון הוא טוב לחיים שלכם גם מחוץ למיטה.
חוץ מזה למה אתה נרתע מלומר לה שאולי שווה לך לחפש בחוץ אני מכיר מיכרים שהיציאה החוצה קירבה לבבות והצילה נישואים אם כל זה כמובן נעשה רק לשם הסטוץ ולא הרומן וחיי אישות כל שהן
בהצלחה לך חבר יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל זה לא יילך
רובי05/04/2007אשתי מאוד פטאליסטית בכל ענין של קיום יחסים עם אחרות / אחרים.
לדעתי אין שום סיכוי שהיא תראה את זה באותה ראיה פתוחה שאתה מציג.
אגב, גם לי קשה עם זה, כנראה שאנחנו יותר מדי שמרנים להרפתקה כזו.
לגבי המין האוראלי - אני מנסה מדי פעם, מבטיח לה שלא אעשה שום דבר שאינה מעוניינת בו, אבל זה לא באמת מתקדם לשום מקום.
אני גם מוכן לרדת לה בלי שהיא תרד לי, זה לא מפריע לי, אני פשוט רוצה לראות אותה משתוללת במיטה. אפילו אמרתי לה את זה, אבל זה לא עזר.
בכל פעם שהשפתיים שלי מתקרבות לאזורים המעניינים היא חוסמת אותי. מתסכל.
אולי אדבר איתה שוב כשנהיה במטה.
תודה בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער ידידי
dave05/04/2007האם היא מתנגדת גם שהאצבע שלך תפנק את איזור חלציה?
הכוונה שלי לא הייתה שתלך לאחרות אלא לשאול אותה על זה. (אבל תחשוב איך היא הייתה מגיבה. ואל תשאל אותה סתם)
חוץ מזה לדעתי כדאי מאוד הרבה שיחות ולנסות כל הזמן כל עוד שזה לא נעשה בכח
בהצלחה אני אקווה להצלחתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצבע
רובי12/04/2007היא מאוד חוששת שאחדיר לה את האצבע לפי הטבעת ולכן נרתעת.
אני מרגיע אותה ואומר לה שלא אעשה זאת בניגוד לרצונה ואז היא מאפשרת לי "לטייל בסביבה".
בקיצור, היא רגישה לענין.
תודה על ניסיונות העזרה בכל מקרה.
רובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות בעור_*05/04/2007שלום, לפני 10 שנים בערך חליתי באיזה דלקת בדרכי השתן, לפי כל הבדיקות לא ממש מצאו משהו מיוחד. לאחר שנים החליטו שיש לי דלקת כרונית בערמונית. הסימפטומים הם גירויים על פני העור וכאבים לאורך הפין. כיום אני פשוט חי עם הכאב אבל מה שמטריד אותי הוא ירידה חדה בחשק המיני. קודם כל אני לא חווה את אותה הרגשה נעימה שהכרתי לפני, עצם המחשב על זה מגרה אותי אבל באקט עצמו אני מרגיש כאילו אני לובש קונדום כפול, אין לי בכלל תחושה נעימה וזה מדכא את החשק ורוב הפעמים אני כושל בתיפקוד. האם יש איזו משחה שיכולה לרכך את העור לרפא אותו? בעבר השתמשתי באיזו משחה שרופא סתם הימר עליה, אני חושב שזה בכלל נגד פטריות, ולתקופה מסויימת חזרה לי ההנאה אך זה נעלם לאחר שהמחלה התפרצה שוב. לגבי חשק מיני, האם יש מגביר, מעורר כלשהו? אני יכול להעיד שכאשר עישנתי גראס הכל דפק מעולה, אז מה הקטע? אם אני מעשן אני ממש מרגיש את התחושה שאני כה חפץ בה ושאני לא אני מרגיש כאילו יש לי שם אבן מחוספסת? בבקשה עזרה, חייי גיהנום באמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמספר קושיות לחג
05/04/2007ירידה בחשק מיני יכולה לנבוע מהמחלה שלך (כמו שאתה מתאר בעצם), אך גם מבעיות נלוות וכדאי לבדוק מה מצב ההורמונים. האם אתה מקבל במקביל טיפול לדלקת הערמונית - אומנם מדובר במחלה עקשנית, אך לא כדאי להרים ידיים.
אם יש חשד למחלה על פני העור, כדאי שתבדק ע"י רופא עור ומין בייחוד אם בעבר קבלת משחה ששפרה את התחושה.
אין מגבירי או מעוררי חשק מיני. יש הרבה שרלטנים שמוכרים תרופות שמגבירות כביכול, אך זו רמאות ואל תתפתה. אם חסר הורמון - ניתן לתת השלמה, אך זה רק לאחר בדיקה ועם מרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר טופלתי מספיק
יוני06/04/2007הייתי מטופל כמה שנים, דחפו לי צינוריות לקחו דגימות ורוב הזמן זרקו עלי אנטיביוטיקה בכמויות, כלום לא עזר. בקושי מצאו משהו. לא משנה, הייתי גם אצל רופא עור, הסתכלו עשו ממני מטומטם ושלחו אותי הביתה בידיים ריקות. איך אתה מסביר את זה שעם גראס אני מרגיש מעולה מבחינה מינית, אומנם גרוע מאוד נפשית אבל בכל זאת , אני חש בצורה חדה יותר את המגע... האם במצב של פגיעה פיזית אני יכול להרגיש טוב יותר בהשפעת סמים קלים? למה תחושת העור שלי כל כך לא נעימה? אין שום סימן שמראה שיש משהו... איזה הורמון חסר לי? אולי הכל בכלל פסיכולוגי...שאני לוקח כדורי סיאליס, שליש כדור, אני מתפקד כמו תותח, שאני מאונן אני מגיע לזיקפה מהר, מה הקטע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא טופלת מספיק, כי עובדה ש...
07/04/2007אתה עדיין סובל...
פשוט עדיין לא אובחנה בעייתך.
גראס מחדד תחושות עינוג ולכן אתה נהנה יותר.
לא יודע מה הבעיה העורית. לא נראה שמדובר בבעיה הורמונלית, כי היו עולים על כך בקלות בבדיקת דם. סיאליס בהחלט משפר, אך אם באוננות הזקפה שלך מצויינת, זה די מיותר לגביך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה את מציע בעצם?
שקד08/04/2007טופלתי כמה שנים על ידי המומחים הגדולים ביותר, כל מה שידעו לעשות זה להחדיר לי צינוריות לפין בזמן שאני מתפתל מכאבים, לא מוצאים כלום ונותנים לי אנטיביוטיקה בכמויות. לקחתי גם לקחתי, רק חיכיתי שיעבור, אבל כלום לא קרה, כלום! פעם האירו את ליבי ואמרו שמצאו חיידק קולי, אמרו כרוני, נתנו אנטיביוטיקה ואמרו לי לחזור עוד חצי שנה, אנטיביוטיקה כמובן, כלום לא עזר. עוד פעם בדיקות, עוד פעם אנטיביוטיקה, כלום. וכל מה שקשור לסימפטומים, פרצופי עגל, לא יודעים כלום, מה עליי לעשות? מה אתה מציע? זאת הרמה של הרפואה? מותר להגיד לא יודע..תמשיך לסבול, אבל האם יש סיכוי? האם כן כדאי לי להמשיך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאני מציע כבר הצעתי...
09/04/2007ועם פרצוף עגל או בלעדיו, כתבתי כבר בריש גלי שאיני יודע מה הבעיה העורית שלך.
בניגוד אליך, איני חושב שאתה צריך להמשיך לסבול. ואם "המומחים הגדולים ביותר" לא פתרו בעייתך, אולי הם לא הגדולים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך כתובת של מומחה שאוכל
אשר10/04/2007לפנות אליו? אני בכל מקרה טופלתי בבלינסון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות בעור
ד''ר חגית כהנא10/04/2007לפי המסופר הבעיה אינה רק רפואית.
אני חושבת שאתה צריך גם שיחות. מחלת עור חיצונית אינה גורמת בד"כ לתגובה כ"כ חריפה.
פנה למרפאה לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות בעור
אלון10/04/2007לפי התאור של התופעה והעובדה שתרופה נוגדת פטריה עזרה לך נראה שהסיכוי הגדול הוא שאתה סובל מקנדידה.
קנדידה היא משפחה של פטריות שחיות בגופנו ועל פי רוב ללא הפרעה כשהן ממלאות תפקיד חיוני.
לעיתים עקב סיבות של תזונה לקויה ו/או תעוקה נפשית הפטריה הזו מתפרצת בצורה אגרסיבית ומשחררת רעלים על פי הרגישות האינבידואלית של האדם. נשים רבות נתקפות בהשפעותיה המציקות בווגינה.
בכדי להשיב את הקנדידה למצבה הרצוי יש לערוך שינויי תזונה ולטפל מקומית.
יש להוריד בצורה משמעותית את כמות הסוכרים, לצרוך מוצרי פרוביוטיקה ולטפל מקומית נגד הפטריה.
הטוב ביותר הוא לפנות למטפלים המתמחים בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בחשק המיניקובי05/04/2007מאז שאשתי ילדה לפני חצי שנה חלה ירידה אצלה בחשק המיני ואצלנו בתדירות יחסי המין יש לציין שלפני הלידה לא הייתה לנו את הבעיה הזאת
מה הבעיה פה בעצם וכיצד ניתן לפתור זאת ולהחזיר לאשתי את החשק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכיר את זה
RONN05/04/2007גם אני מכיר את התופעה ואני כבר שנה + אחרי הלידה
ואנחנו היינו שפנפנים לפני הלידה
כל ההורמונים משתוללים
היא בטוח עייפה מכל הלילות בלי שינה והדאגות
קראתי שהאישה מקבלת כל היום חיבוקים ונשיקות מהתינוק וזה מספק אותה רגשית
ואין לה צורך יותר במגע נוסף
וזה נכון דיברתי על זה עם אשתי והיא הצדיקה את העניין
היא מודעת לצורך שלי אבל לפעמיים זה לא בראש שלה
אין מה לעשות אחי צריכים לחיות עם זה וזה בטוח יעבור
רק אני מקווה שלא נעשה את השני לפני שזה יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בחשק המיני לאחר לידה
05/04/2007הבעיה נפוצה מאוד ונידונה כאן מספר פעמים. השתמש במנוע החיפוש וקרא על כך.
בגדול, הלידה גורמת לירידת חשק בכמה מנגנונים - הורמונליים, אך גם רגשיים (עיסוק סביב התינוק, עייפות ומתח, דימוי גוף נמוך של האשה וכד') בייחוד אם מדובר בלידה ראשונה, אך לא בהכרח. הדרך להחזרת החשק עוברת דרך תקשורת טובה ובונה עם אשתך להבין את המקור לבעיה אצלה. להחזיר לאט ובהדרגתיות אינטימיות אל תוך הקשר. לאו דווקא מין/סקס - אלא משחקי מגע, ליטוף, חיבוקים חושניים וכד'. דברים שינעמו לכם בכל מקרה. אולי עם האוכל יגיע התיאבון. חשוב שתתן לראש שלך לעבוד ולא לזיין. היה בן זוג אוהב ותומך.
ואם לא יעזור, תמיד ניתן לפנות לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה וגינאליתרום קינמון04/04/2007לרופאים שלום,
לפני כשבוע אובחן אצלי פטריה וגינאלית, הרופא נתן לי 3 נרות ומשחה להשלמת הטיפול. לדאבוני, לאחר 3 ימים לא עבר הגרד ועדיין המקום הציק, חשוב לי לציין שמלכתחילה לא היו לי התסמינים וללא אבחון מרופא מעולם לא הייתי חושבת כי יש לי פטרת.
לשמחתי, נראה לי, כי אכן הטיפול העקשני עם המשחה(עברתי למרוח 3 פעמים ביום, בבוקר החדרתי עם מוליך וכדומה), אכן נותן אותותיו, והמקום מתחיל להבריא.
*******איך אני יכולה לדעת שאכן הבראתי-אין גרד, אדמומיות, ריח רע או הפרשות שונות ומשונות...האם מתוך זה אני יכולה להסיק כי הכול תקין כעת?
שנית, בדיוק באותו היום שהתחיל לי הגרד(הגרד התחיל לפני), בן זוגי ואני החלטנו לעבור שלב במערכת היחסים שלנו ולהתחיל לקיים יחסים. מכיוון שהרבה זמן לא קיימתי יחסים, ייחסתי את כאב החדירה לסיבה זו, לאחר מכן, הבנתי שהדבר שייך לעובדה שהחלה להתפתח אצלי הפטריה.
*******עכשיו, משנראה שהכול תקין, ניסינו לקיים יחסים, החדירה כאבה ,אבל לא בצורה יוצאת דופן, לאחר שסיימנו, המקום מאוד כאב אך הצלחתי להירדם ללא קושי, כשהתעוררתי, הכאבים חלפו כאילו לא היו מעולם. האם זה נובע מהעובדה שאולי הפטריה לא עברה? או שמא כי המקום רגיש? או שמא העובדה שלא קיימתי יחסי מין מזה זמן מה?
********בנוסף, האם יכול להיגרם לי נזק(או לו, למרות שהבנתי שזה לא מדבק) כתוצאה מקיום יחסים המין?
*******האם ייתכן כי אני אלרגית לזר שלו?
המון המון תודה, יישר כוח על תרומתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שנפוץ - נפוץ ומה ששכיח - שכיח
04/04/2007פטריה וגינאלית זה אירוע מאוד שכיח והרבה פעמים עקשן לטיפול כמו שאת מתארת, אך למזלך ועם התמדה הפטריה כנראה חלפה לה. העובדה שאין גרד, אדמומיות, ריח רע או הפרשות שונות ומשונות מכוונת לכך שהבעיה חלפה.
אם הגרד התחיל לפני שקיימתם יחסי מין, כנראה אין קשר לאלרגיה לזרע. לא נראה לי שהכאב שאת מתארת קשור גם הוא לאלרגיה כזו, יכול להיות שאת מתכווצת ועל כן אל תקיימו חדירה אם זה כואב. עשו משחקים אחרים, כולל החדרת אצבע לנרתיקך עם הרבה מסכך. רק לאחר שתרגישי מצויין עם אצבע, עברו לשתי אצבעות ולאחר מכן לאיבר מין. תראי מה קורה עם קונדום וזה ינטרל את אלמנט האלרגיה.
הרבה הנאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה עם אחי בן 15???r04/04/2007אני בן שלושים נשוי.
אחי בן 15 שנים בכיתה "י" , עודנו מתגורר עם ההורים שלי. הוא והם בלבד.
לאחרונה התחלנו להרגיש שאחי מאבד עשתונות , הפך להיות עצבני ותוקפני מאד ולא רוצה לשמוע הערות מאף אחד במיוחד מההורים.
לאחר מאמצים הצלחתי לגרום לאחי לפתוח את לבו. הוא גילה לי שמכיר מישהי בכיתה י"א, הוא אוהב אותה מאד ואף הודה לי שהם רוצים לקיים יחסי מין בקרוב אולם הוא מפחד מאד מהעניין כי זאת פעם ראשונה שלו.
אגב הבחורה אין לה כל בעייה לקיים יחסי מין איתו.
אני יודע שאחי עדיין אינו בשל לקיום יחסי מין ואף הוא אמר לי שהוא מפחד.
מה לעשות ? האם להתיר לו לעשות זאת? האם דבר זה לא מזיק לו בגיל כל כך מוקדם ( בן 15) ?האם לנסות למנוע אותו בדרכים כלשהם? נא עזרתכם.
אגב ברצוני לציין שאנו מהמגזר הערבי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן 15 ולא לגמרי בשל
05/04/2007נראה שיש לך קשר מאוד פתוח וכן עם אח שלך וזה בסיס חשוב.
אם אחיך מפחד לקיים יחסי מין ואתה חושב שהוא עדיין לא בשל, אז לך עם הרגשה זו. עודד אותו לפתח אינטימיות עם אותה בחורה אם היא חשובה לו. לתרגל אינטימיות בסיסית, כגון, נשיקות, חיבוקים ומזמוזים. להגיע רק עד היכן שכיף לו ונח לו.
הוא לא צריך לעשות דברים שאינו מעוניין בהם, רק בגלל לחץ חברתי. זה עשוי לגרום לו נזק בטווח הרחוק, שכן נסיון תחת לחץ עשוי להוביל לכשלון ולמעגל של חרדה, אותו קשה לשבור.
היה אוזן קשובה וכתף חזקה לאחיך ולווה אותו בתהליך הנפלא של ההתבגרות. בקצב שמתאים לו!
כדאי שתעודד אותו לתייעץ במידת הצורך גם עם ה"דלת הפתוחה" - שירות ייעוץ ללא תשלום בנושאי מין ומיניות לנוער - ללא תשלום ובאנונימיות - www.opendoor.org.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים דועכיםדנית04/04/2007אני נשואה 11 שנה אני ןבעלי נפרדנו מיוזמתי וחיינו 3 שנים בנפרד בחודש האחרון הוא חזר לבית.לרב הוא יזם סקס אם כי בשתקופה האחרונה הצלחתי להפתח וליזום גם אפילו הגענו ליותר פתיחות. כשבוע אחרי שחזר הוא מכונס כמעט ואין מגע וסקס ביננו למרות שניסית ליזום כמה פעמים ולאול אותו אם קרה משהו או שהוא מוטרד המעבודה החדשה אבל התגובה שלו שהכל בסדר ויהיה טוב מה לעשות אני חסרת אונים וזקוקה לעצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכניראה שב3 שנים היה לו טוב יותר
יעקב04/04/2007את בטוח לא מגרה אותו
במשך שלוש שנים הבחור עשה סקס הרבה יותר טוב
תגרי אותו
תחדשי לו דברים ביחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים דעכו...
04/04/2007נראה שהבעיות החלו לפני יותר מ- 3 שנים... הרי נפרדתם. הרי הוא גר מחוץ לבית. האם לאחר ששב הביתה ניסיתם טיפול משותף על מנת לגשר על הקרע שהיה או פשוט המשכתם כאילו לא היה? איני יכול לנחש מה עובר על בעלך ועל מה הוא חושב ולמה הוא נפתח ולמה נסגר לפתע. את התקשורת בינכם צריך לשפר ורצוי בסיוע אנשי מקצוע. זה יפחית את תסכולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה והריוןיוסי03/04/2007לאחר שילדתי את בני השני יצאה לי ציסטה קטנה בנרתיק בדופן רופאת הנשים שלי אמרה לי להוריד את זה והיא אמרה בנוסף עם זה לא מפריעה לא חייב לעשות כלום.עבר מאז שנה ועדין יש לי את הציסטה זה לא הפריעה לי בקיום יחסי מין עכשין אני בהריון על השלישי ואני מפחדת לשבוע הבא יש לי תור לרופאת נשים עד עכשין לא ידעתי שאני בהרין עשתי בדיקה ביתית ויצאה חיובי מה לעשות?????עם אני יוריד את הציסטה בזמן הריון זה לא מסוכן לעובר אני מפחדת?בבקשה עזרו לי בתשובה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לפורום רפואת נשים
05/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מטרידהערן02/04/2007אני(בן 19) וחברה שלי התחלנו לשכב לפני חודשיים.יש בעיה אחת...זה קרה רק פעמים ספורות,וזה בגללי.כל פעם שאני שם קונדום,אני כאילו.. נהיה פחות חרמן, וכבר אין לי זיקפה מלאה עד כדי כך שכבר אי אפשר לשכב..(פעם שכבתי עם קונדום פעמים רבות באותו לילה, ולא הייתה בעיה!)
לאומת זאת, אם אני בלי קונדום, אני יכול להחזיק זיקפה מלאה למשך כמה זמן שאני רוצה.בעיה זאת ממש מטרידה אותנו! אנחנו ממש רוצים לשכב הרבה, אבל פשוט אי אפשר !!
מה כדאי לעשות?שהיא תיקח גלולות? לנסות שוב ושוב עם קונדום עם שילך? לקחת ויאגרה? (האפשרות שאני הכי לא רוצה)או תן לי כל עצה אחרת
תנו לי עצה שתעשה לי את החיים טובים יותר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהקונדום מפיל לי...
05/04/2007הקונדום לא מוריד את מידת החשק, אך הוא כן מוריד את מידת הגירוי וההנאה בשל הפגיעה בתחושה. עם זאת, אתם יכולים להכניס את הקונדום כחלק ממשחק מקדים מאוד אירוטי. תחשבו על דרכים שבהם ניתן לשים אותו באופן מחרמן. תחשבו ביחד. בלי שיעצור את כל התנופה והכיף. גם הזקפה נופלת קצת בתוך המהלך, היא תזדקף מהר מאוד אם תקבל תמריץ בדוגמת גירוי מיני עז.
כמובן, אם לא תזדקקו לקונדום (גלולות ובתנאי ששניכם נדבקתם ואין איזה מחלות מין נסתרות...) הכל יהיה שייך לנחלת העבר.
כלומר, התמקדו בהנאה סביב הקונדום ולא באיכות הזקפה ובכמות הפעמים או כל סוג ביצוע אחר. השארו כמה שיותר מגורים. ספר לנו מה קורה מהשטח ואיזה התערבות נוספת צריך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמותי החמההנשוי01/04/2007אני גבר בן 41 , ואני דלוק על חמותי
היא בת 53 קצת מלאה אבל מושכת אותי בטירוף
היא גם מפלטרטת איתי בכל הזדמנות , אם זה להתחכך בי עם החזה שלה
או הטוסיק שלה או מלטפת לי את הברך כשאנו ברכב
אבל אני כמו מאובן מרוב פחד לאבד שליטה על מעשי
אני מפנטז שאני מבצע בה מין אורלי,לא יודע למה אבל זה החלום שחוזר על עצמו
ולאחר חלום כזה אני מחורמן כל היום
אגב היחסים שלה עם בעלה גרועים ואני לא בטוח אם יש להם בכלל מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואיך היחסים שלך ושל אשתך??!
ד``ר עידן מיליצ`ר02/04/2007ואיך אתה רוצה שהיחסים שלך ושל אשתך יהיו אחרי החגים?!.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך על זה אתה ממש חמור אלוהים נותן
יעקב04/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאווירה משנה הרבה
רובי05/04/2007גם אני מכיר את הבעיה מהצד השני. שנינו עסוקים מאוד, והיא במיוחד.
עובדת משמרות לעיתים, מתקשה להשלים שעות שינה וסובלת מעייפות חלק לא קטן מהזמן.
אגב, להבדיל מכם אנחנו כבר עם שלושה ילדים, אבל הבעיה מוכרת לי כבר שנים.
מהניסיון שלנו הגדרות של מי יוזם מתי לא עובדות. ניסינו.
מה שכן יכול לעזור זה אווירה קצת יותר חמימה ביומיום, פשוט להשקיע בזוגיות.
תנסו לסגל לעצמכם הרגלים שכוללים יותר השקעה אחד בשני ובזוגיות שלכם:
ליטוף קטן פה ושם, סרט רומנטי מדי פעם, להזמין אוכל הביתה ולהתפנק מול הטלביזיה (רצוי במיטה),
והכי חשוב - להתחשב כל הזמן אחד בשני. לשאול מה הוא רוצה, מה הוא מעדיף וכו'.
מדי פעם לקנות משהו קטן, פשוט להתייחס.
יחסי המין יהיו תוצאה של כל הדברים הקטנים והבנאליים שכתבתי, מהסיבה שהזוגיות כולה תהיה טובה יותר, גם אם נדמה לך היום שהזוגיות שלכם מוצלחת.
תשקיעי בו ואז תקבלי חזרה.
אם את מגלה אחרי שבועיים-שלושה שגם זה לא עובד תנסי לברר מה מטריד אותו.
יכול להיות שישנה בעיה שהוא לא מדבר עליה, אבל אם הזוגיות שלכם טובה כפי שכתבת רב הסיכויים שזה לא העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעיתי במיקום... התגובה מיועדת לשיר
רובי05/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תלוי מה הרגשות שלך כלפיי אישתך
dave05/04/2007לדעתי תעמיד את חמותך במקומה ותשאל אותה בפירוש אם יש לה רצון לזה אולי זה רק מבחן ואתה הולך ליפול ב
תזה מאוד מכל דבר כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפער בתדירותאורנית31/03/2007אנחנו זוג נשוי+3 ילדים קטנים. אני שומרת על "טהרת המשפחה",
לא דתיה אך באה מבית מסורתי. בימים שמותר, בעלי רוצה שנקיים יחסי מין יום יום וזה מאוד מתיש אותי, מה גם שיש לנו תינוקת בת 4 חודשים.
לעיתים אני מוצאת את עצמי מתוחה מאחר ואני "חייבת" לעשות את זה יום יום, כי יש 12 יום אסורים וזה הופך למשהו מחייב.
יש לציין שבאקט עצמו אני מאוד נהנית והוא נמשך למעלה משעה.
שוחחנו על כך והוחלט ששלושה ימים כן ויום אחד לא, אך גם זה קשה לי,
ובעלי לא מוכן להסתפק בפחות מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגם אני עובר את זה
RONN01/04/2007גם אני "סובל" מהבעיה הזאת עם אשתי
מה שאני רוצה לה זה יותר מדי
קראתי מאמר על זה בסוף שבוע בידיעות
המהלך היום שאת עם התינוק את מקבלת ממנו סיפוק
כלומר חיבור ונשיקה ומשחק וכו'
ושבעלך חוזר מהעבודה את כבר "מסופקת " ולא צריכה את זה
אבל אנחנו לעומת זאת דורשים יותר סקס
תראי שלא תביני אותי אני מבין אותך ומבין את אשתי אבל יש כאן בעיה
שדיברתי עם אשתי גם
שאנחנו חושבים ורוצים סקס אז זה כל מה שאנחנו רוצים ולא משנה לנו מה
זה נקודת התרופה שלנו סקס
וגבר שלא מקבל בבית יעשה 2 דברים
או יאונן בשירותים ויצא מתוסכל מזה
או שיחפש את זה בחוץ לבית בכל הזדמנות שהוא רוצה
וזה לא אומר שהואלא אוהב אותך או משהו כזה
יש כאן הפרדה מוחלטת בין סקס לאהבה
אנחנו רק רוצים "להתחרר" כי יש לחץ למטה
אז אם את לא רוצה לשכב איתו את תפנקי אותו 5 דקות במין אוראלי וזהו
ברגע שאנחנו משוחררים אז הכל בסדר ואין לחץ ואנחנו נחמדים
אני מצטער אבל ככה זה הטבע.
אני רק יכול להגיד לך שאצלינו זה עובד וכמו שאת רוצה שבעלך יעשה לך דברים שאת אוהבת או רוצה אותם מיד את צריכה להבין שהוא רוצה אותו דבר אז 5 דקות פינוק לא יעשה רק לאף אחד וכולם יהיו שמחים ומאושרים
אני רק רוצה להגיד לך שהמצב רוח בבית השתפר פלאים
אני לא לחוץ יותר וככה ההתנהגות היא ניחוחה
שלא תביני שאם אני לא מקבל אז אני צורח בבית אבל ההרגשה היא לא משהו וזה משליך על ההתנהגות.
אז אני מקווה שקבלת את העצה שלי ותאמיני לי זה עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים כמה שהדשא של השכן מיד ירוק יו
ko303/04/2007אני למשל עוד לא נשואה. יש לי בן זוג שנתיים וחצי. גרים יחד, גם חתונה תהיה בהמשך. ובבית שלנו, אני זו שדורשת את הסקס, הבעיה היא שחבר שלי יכול להסתפק בסקס גם פעם בחודש/חודשיים ואני לא.. ניסיתי כבר לדבר, לעודד.אני כבר לא מדברת על זה שרק אני יוזמת והייתי שמחה אם גם הוא היה יוזם מדי פעם.מעבר ליחסי המין, אגב, הכל נפלא ביננו..פשוט חבל לי שההנאות הקטנות שאלו מתפספסות לנו..מה כבר נשאר בשצף החיים הלחוצים והטרודים מלבד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב דומה אך הפוך
n09/04/2007תשמעי ko3 !!!!
אני גם באותה סיטואציה, לחברה שלי (לימים אשתי) יש אותה בעיה. לפני שהתחתנו גרנו יחד כ-3 שנים, אז באותה תקופה גליתי שאני רוצה סקס בתדירות גבוהה מזה שלה (לפחות 4 פעמים בשבוע), והיא מצדה מסתפקת רק פעם אחת בחודש גם את זה אך ורק אם אני יוזם אחרת נמשך חודשיים שלוש. דברנו על הנושא ביוזמתי והיא הבטיחה שהכל יהיה בסדר אם הזמן, וכמובן כל הזמן הדגישה שאחרי שננשא הכל ישתפר לפלאים. אנו נשואים כבר שנתיים פלוס ילד והדבר נהיה גרוע יותר ויותר במקום להשתפר אגב חוץ מהסקס הכל נפלא אצלינו. מה שאני בא לומר, לדעתי הסקס הוא עמוד השדרה במערכת הזוגיות ואם זה המצב אני מציא לך לשקול בכובד ראש אם להנשא לו במצב זה? כי עם המצב הזה את צריכה להתמודד בעתיד, ואם תשאלי אותי זה מאוד מאוד קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייבת לציין ולאמר לך ...
אלמונית מצפון03/04/2007מכתבך עורר בי רגש של קנאה בעלי מסתפק ביחסי מין אחד לשבוע ווזה נערך 10 דקות אני מקנאה בת תעריכי את מה שיש לך בבית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
dave05/04/2007תנסי לשוחח איתו ותגיעו לפשרה שאת או הוא תגמרו מידי פעם אפשר לעשות אהבה בלי לגמור זה מהנה ולא מעייף כל כך
כדאי לך לחשוב על השיטה הזאת וצריך לשכנע את הבעל שיש אהבה וגיוונים ולא חייבים לגמור כל לילה את והוא ץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה צרות...
רובי05/04/2007לא רוצה להשמע ציני אבל הצרות שלך הן החלום של רבים.
לעשות את זה כל יום במשך למעלה משעה ועוד להנות מזה נשמע מעייף מאוד.
אתם בעצם בירח דבש כבר שנים !
אולי את צריכה לקנות לו בובה מתנפחת ותקבעו שבימי א,ג,ה הוא שוכב איתה ובשאר הימים איתך.
תתחלקו קצת בעול.
ואולי פשוט תגידי לו לא. זו תמיד האופציה שקורית לי בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2007פער בצרכים המיניים של בני זוג הוא מנת חלקם של רוב הזוגות עלי אדמות. .
הפער בצרכים המיניים הוא פער ככל אחד מהפערים הקיימים בין שני אנשים: האחד רוצה לאכול יותר, השני פחות. לאחד צורך לצאת יותר מאשר לשני. האחד רוצה להשקיע יותר בבית, השני מעוניין יותר בנסיעות לחו"ל. בזוגיות, כמו בזוגיות, הכל אמור להיות פתוח לשיחה, למשא ומתן. מקור החיים, המניע ושומר על זוגיות מוצלחת, הוא היכולת להבין את צרכיו של הזולת ולמצוא את שביל הזהב. היום את הולכת לקראתו ואתם מקיימים יחסי מין 3-4 פעמים בשבוע. את מוותרת על כל יום, והוא מוותר על פעמיים בשבוע.
הייתי ממליץ לך לפתוח את סגור לבך באוזני חברך, וככל שזה אולי מביך אותך - לדסקס איתו את צרכייך ומצוקתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח לכולם !!!!!ד''ר חגית כהנא31/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחג שמח!
מערכת BeOK01/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנוי למעכות יחסיםיוסי31/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה לא מדור שידוכים!!!!
ד''ר חגית כהנא31/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)