מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרו לירוני29/04/2007
שלוםם אני במצב נואש לאחרונהה אבדתי תבתולים שלי ואני די צעיר יחסית אני בן 15 ולא מי יודע מה הלך לי לא הייתה לי זקפהה אולי בגלל שזה הפעם הראשונה לא יודע פשןוט לא הלךך ואני במבוכהה וכיאלו יעני בסדר לא הלך אבל אם לא יילך לי גם בהעתיד מה אני יעשה?! אני מפחד שיקרה לי שובב כזה דבר אשמח מאוד לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס למיטה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/04/2007מבלי לנסות לקיים יחסי מן מלאים!. חכה אל תמהר! הזין הוא המצפן של המצפון! אולי טינך מוכן נפשית לקיום יחסי מין מלאים....אל תמהכר והכככל יסתדר!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורית כהןschroff29/04/2007
אנו זוג מאוהב מאוד, אבל בזמן אחרון האהבה ומשיכה שלה אלי "עוממת". אחרי שיחה רצינית, גילתי שהתקררות מצד שלה בה אך ורק בגלל שהיא לא יכולה להגיע ל"שיא". בגלל זה גם המשיכה הולכת ויורדת מיום ליום. תעזרי לי בבקשה!
חברתי אף פעם לא חוותה אורגזמה לא איתי וגם כן לא באוננות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/04/2007כמו בחיים, כך גם במין, ניתן להגשים חלומות!
את יכולה להפיק את המרב אם תרשי לעצמך לתת "פס" לגבר שאיתך, ולבלות לילות מספר, על גבך, בגפך. במידה ותרשי לעצמך לתת לאצבעות ללכת בשבילך...ייתכן ותגיעי לאורגזמה המיוחלת!
כ-11% מאוכלוסיית הנשים לא חוות אורגזמה, בין עם לבד ו/או עם בן זוג. יחד עם זאת, נכון להיום, הגישה המדעית גורסת, שאם אין איזו בעיה גופנית, האורגזמה היא חוויה הניתנת ללמידה! לדעתי קביעה זו תשתנה אבל עד אז.....
הצעתי הלבבית היא לנסות להביא את עצמך תוך כדי אוננות, לאורגזמה. אם ולאחר שתגיעי לבד לאורגזמה, תוכלי להנחות את בן-זוגך, מה לעשות לך על מנת שתוכלי לחוות אורגזמה גם איתו. הספר "לעצמך-מיניות האישה", מתאר באופן מפורט ומדויק מה עליך לעשות על מנת לחוות אורגזמה. מעבר לכך, אם כל מה שתעשי ותנסי לא יצלח, יש בכל בית-חולים מרפאות לטיפול מיני. מרפאות אלו, המסובסדות על-ידי קופות החולים,מציאות טיפולים קבוצתיים ו/או פרטניים לטיפול בליקוי אשר איתו פנית למדור.
יש נשים אשר מתאים להן יותר תהליך בקבוצה המהווה בשבילן קבוצת תמיכה ומנוף לשינוי. יש נשים שיותר נכון להן תהליך אישי פרטני אשר בו הן יכולות להביע את מיניותן באופן חופשי וממצא יותר. ביטוי מיני זה יאפשר עבודה על איבוד שליטה, עבודה על פנטזיות ומימושן, עבודה עם ויברטור ועבודה בטכניקות שונות של אוננות. תהליך זה יכול להתקיים עם ו/או בלי בן זוג.
כל התהליך הזה נעשה, תוך כדי עבודה על תכנים נפשיים עמוקים יותר כגון פחד מאובדן שליטה, קונפליקטים ואמביוולנטיות לגבי מיניות ורגשות אשם לגבי ביטוי והנאה ממין.
אל תוותרי!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים נשים תעזרו לי תודה!טל29/04/2007
אני מבולבלת,יכול להיות שנכנסתי להיריון אתמול עושים יחס מין וגומר בחוץ,עשיתי בדיקת היריון והתוצאה שלילית,כתובת שלהיבדק אחרי 10 ימים אחרי שנכנס לביציות,האם להיבדק שוב עוד 10 ימים או ללכת לעשות בדיקות דם על הבוקר ואקבל תשובה ישירה מוקדמת?
נא תעזרו לי בלענות לי ותודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד להריון
ד''ר חגית כהנא30/04/2007אם קיימת יחסי מין לפני פחות מ 72 שעות גשי לבית מרקחת וקני פוסטינור - הגלולה שאחרי.
כ"כ גשי לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמר בפנים או בחוץ
ניב01/05/2007יש כדור ל72 שעות למה הלחץ למה לא השתמש הגבר בקנדום את יכולה לקחת גלולות ולא יהיה מתח לא חוכמה לרצות את הבן בין כה וכה יבוא יגמור וילך שמרי על עצמך לא חוכמה לפתוח לכל אחד רגלים ולהכנס למתח או הגני על עצמך ואם הבן אוהב יש קנדום זה מינימום וכמובן היגיהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אצל רופא נשים לא ידעתי איפה לאיריס29/04/2007
היי
אני בת 24 נשואה חצי שנה היה לי גרד וצריבה באיבר מין הלכתי לרופא נשים היום שאל אותי אם אני משתמשת באמצעי מניעה אם אני בהיריון עם ילדים? בדק אותי ידנית ואולטרסונד וגינלי אמר שהכל בסדר ואז אמר לי תרימי את החזיה אני רוצה לבדוק סרטן שד לחץ לי על השדיים והחזרתי הייתי בהלם זה לא פעם ראשונה שאני אצל רופא נשים ולא אמרתי לו שיש לי איזשהי בעיה בחזה.
זה נהוג שרופא נשים בודק סרטן שד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה יקרה
אילנית30/04/2007אני לא רופאת נשים וגם לא תמימונה אבל נראה לי שזה באופן שעשה את זה, לגיטימי שיבצע בדיקת סרטן השד, אבל את גם יכולה לומר לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לגמוררונית28/04/2007
אני מוצאת עצמי הרבה פעמים נמשכת לבחור ומדמיינת עצמי איתו במיטה כשההנאה מאוד מספקת אבל ברגע ששוכבים אני מאבדת מן המשיכה שלי אליו ולא מצליחה לגמור. לדעתי אני קצת לוחצת עצמי כדי להגיע לאורגזמה ומרוב לחץ לא מצליחה לגמור, עסוקה רוב הזמן בהאם הוא נהנה ומנסה להתרכז כדי כן לגמור אך חסרת סבלנות שכמותי אני מוותרת מחכה כבר שיגמור.
איך לשנות את המחשבות בראש? איך להשתחרר וכן לאפשר לעצמי לגמור? מרגישה שאני ממש משתדלת אך לא מצליחה,שקועה בהרבה מחשבות אני מאבדת סבלנות מהר ומעדיפה שהצד השני יהנה.
הערה: הצלחתי להגיע לאורגזמה בחיי - זה היה במערכת יחסים יציבה שהייתה לי. אני לא רואה שזה סותר שכן, ברגע שיש משיכה והצורך בריגוש אין דבר שצריך להפריע.
כמו רוב בנות ישראל אני לא מרגישה הכי נוח בגוף שלי אך מנסה להסתיר את זה. אני לא נראיה רע ויש הרבה שמאוד נמשכים אלי וטוענים שאני יפה מאוד וסקסית. בשורה התחתונה, קשה לי להגיע לאורגזמה... איך ניתן להשתחרר ולשנות דברים על מנת להגיע לסיפוק?
תודה רבה מראש. בכבוד רב,
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
אשף29/04/2007כשאת בשיא הלחץ תנסי לחשוב מה כבר יכול לקרות . ונניח אם הוא לא נהנה? (מה שאני בספק אם יקרה) מה יכול להיות כל כך גרוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית יקירתי הכל בראש !!!!!!!
איתן30/04/2007את צריכה לדעת שאם הראש שלך לא נקי ממחשבות ואת לא רגועה אז
את לא תצליחי להנות מאותו רגע , מאותו ליטוף ואז בעצם את לא תתגרי ולא תגיעי
לשום מקום !
אשמח לשמוע על ההתקדמות ואשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי
ניב01/05/2007או שהוא גומר מהר אם לא שירד עד שתגמרי וגם אם האצבע בעדינות או תרכשי ויברטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ד''ר חגית כהנא01/05/2007את חסרת מנוחה וחסרת שקט כך שאין פלא שאת מתקשה לגמור.
אני מניחה שקשיי ריכוז והתמקדות מצויים בעוד שטחים בחייך.
אחת האפשרויות תרגול במדיטציה
אפשרות מקיפה יותר היא טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית שלא מצליחה לגמור
אופיר02/05/2007ראיתי את ההודעה שלך ומאוד נגעת לליבי
הרצון שלך לרצות את הבן זוג יגמור קודם..גם לי זה קורה המון
אני שוכב עם בחורות ומתרכז באיך הן יגמרו ואני עצמי שוכח מהגמירה שלי
אבל לא תמיד זה מעניין אותי לגמור אלא שהבן זוג יגמור
לכן אני חושב שאת צריכה מישהו בסגנון של המחשבה כמו שלי כי רק ככה תצליחי להגיע לכל המקומות שאת רוצה
את צריכה מישהו שלא מעניין אותו לגמור אלא לפנק אותך עד הסוף עד שתתפוצצי אם תרצי או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהטליה28/04/2007
שלום,
אני נשואה 8 שנים חיי מין טובים, לאחרונה הציג בעלי "פנטזיה" כשאני יורדת לו הוא ביקש לגמור לי בפה...
ניסיתי ולצערי מיד אחרי הקאתי את נשמתי,
שאלתי היא - בעלי אומר שהאורגזמה ככה הרבה יותר חזקה...למה?
והאם יש דרכים לעזור לי לממש את הפנטזיה שלו בלי להקיא כל פעם?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה..
הילה28/04/2007אז תבקשי שהוא לא יגמור לך בפה אם זה מגעיל אותך, אגב זה גם אותי מגעיל
תבקשי שיגמור לך על החזה או על הטוסיק - זה מאוד מדליק אותם
או על הבטן אפילו בצואר
אם הגמירה בפה לא עושה לך טוב אז את פשוט לא חייבת
תעשי רק מה שעושה לך טוב. (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה בפה זה רהרבה הילה ושאת בולעת
ניב01/05/2007למאהב בולעים לבעל לא הטעם שונה המאהבת מוצצת יותר טוב מהאשה עובדה הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה
אשף29/04/2007אני מודה שגמירה בפה די מדליק את רוב הגברים. זה קצת נותן לנו לראות אותכן כשחקניות פורנו(בלי לפגוע). לכמה שניות אנחנו שוכחים שאתן בנות הזוג המקסימות שלנו ורואים בכן אובייקט מין חייתיות. אני יודע שזה נשמע לא טוב אבל זו עובדה. יחד עם זה את לא היחידה בענין הזה ולמעשה המון נשים מקיאות מעצם המחשבה על זה. אז תשכנעי את בן זוגך שימצא לו פנטזיה אחרת. יש לא מעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לדמיין שאת במקומו
שי30/04/2007אני לא מסכים שהרצון שלנו, הגברים, לגמור בפה נובע מכוחניות, כמו שרבות חושבות.
תנסי לדמיין לעצמך שיש משהו שמאוד מגרה אותך (למשל שהוא יורד לך) ואת רוצה שהוא יעשה את זה. ואז, בשניה שאת גומרת, הוא ירתע, יפסיק, יעשה פרצוף של נגעל וירוץ למקלחת. לא מתסכל?
זו בדיוק התחושה שלנו הגברים. ירידה טובה יכולה להיות מאוד מגרה ואז ברגע הגמירה חלקכן נסוגות. אנחנו למדנו לקבל את זה, אחרי הכל זה הפה שלכן. רק תנסו להבין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעזור לך
ניב01/05/2007בפעם הבאה שהוא גומר תני לו נשיקה והעבירי אליו את הזרע תראי איך יגיב אפשר למצוץ ולגמור בחוץ נסי לא תתחרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלים גדולים במיניותאיריס27/04/2007
היי
אני נשואה די טריה כחצי שנה ואנחנו מחברה שמרנית כך שלא שכבנו לפני חתונה.
אחרי חתונה גיליתי שלבעלי ולי יש הסתכלות שונה על סקס
אני למשל היתי רוצה לקים יחסים דווקא במצבי לחץ והוא חייב להיות רגוע ביותר כדי להנות
הוא אוהב מגע עדין אני אוהבת מגע אגרסיבי
אני יותר נועזת והוא יותר ביישן ושמרן(למשל אין לי בעיה ללכת לקנות אביזרי מין) ולו זה קשה
הוא חושב שדברים צריכים להיות הדדיים נניח אם אני עושה לו אוראלי הוא גם צריך לעשות לי אני לא חושבת ככה אני חושבת שצריך לעשות לבן זוג מה שהוא אוהב באופן אישי אני אוהבת להשמיע קולות כשאני נהנית והוא מתבייש שישמעו אותנו ברחוב או משהו...ולי לא איכפת העיקר שאהנה כי מדובר בבית פרטי ללא ילדים וכו..אין סיכוי שישמעו כ"כ רחוק
אפילו אם אני מלקקת לו באיזור הביצים מה שהוא אוהב גם כשהוא לא אחרי מקלחת אומר לי תעזבי לא נעים ומתנהג בביישנות.
וההבדל הכי משגע הוא אוהב להתחיל לאט נניח אם הוא שותה אלכוהול בשביל לתפובס ראש אז הוא גם שותה לאט וזה לוקח לו שעה לכל הפחות ואני איך שבא לי סקס בעד להסתער אחד על השני בתאווה אם אני עושה זאת הוא אומר לי אל תהיי בלחץ
לפני שהתחתנו גם היה מציע שנעשה סקס מתחת לסדין בתחילת נישואים והייתי בהלם ולא הסכמתי ואמרתי שאני לא צריכה להתבייש בעצמי ואין לי מה להחביא.
מה עושים איך מגשרים על הפער? מנסה לדבר איתו על זה בנינוחות אבל הוא בשלו חושב שאני יותר מדי לחוצה (מה שלא נכון בכלל)דרך אגב הוא מבוגר ממני ב10 שנים עם ניסיון מיני קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגווני
ז'אק28/04/2007מחכה לך ותראי שיש חיים אחרי ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב לא טוב
אשף29/04/2007אני לא יודע למה התחתנת איתו אבל אני לא חושב שהוא ישתנה. תנסי לבוא לקראתו אבל כמו שזה נראה לי את תתפשרי ותתפשרי עד שזה יתפוצץ לך ולו בפרצוץ. תתיעצי עם סקסולוגים הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פולניה וסקס מאנייק...פולניה26/04/2007
בעלי ואני נשואים 8 שנים + בן שלש ובן שנה, עובדים.
בעלי טוען שללא סקס שלש פעמים בשבוע קרוב לוודאי שיגיע מתישהוא לסקס מהצד. טוען שכל הזמן מתוסכל מינית ובוחן כל ציצי תוסיק בסביבה. אני מעוניינת בסקס פעם בשבוע. עובדת קשה ומטפלת בילדים, וכשמגיע הערב רוצה קצת לקרוא, קצת לדבר עם חברה וגם סקס.
מהאופן שבוא הוא מציג את הדברים- מאונן פעמיים ביום ועדיין לא מסופק, לא יכול פחות משלש פעמים בשבוע - ההבנה שלי היא שיש לו בעיה שאינה קשורה בי.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשוי לפולניה
אלי28/04/2007שלום לך, לצערי גם אני באותו סיפור - נשוי לפולניה. ( ויש כאלו שאומרים לי בחצי הלצה משתתפים בצערך) ויש דברים בגו.
אנחנו כבר כמעט 20 שנה יחד באותו מצב, כפי שאת מתארת וגם אני כבר כמו שאת מצטטת את בעלך " בודק את השטח מסביב ולוטש עיניים " ולמה? יש לנו הכל שלושה ילדים מקסימים , מסודרים אך אין הרמוניה במיטה. כמו אשתי לדעתי גם את לא מסופקת מינית ולא איכפת לך משלימה עם חוסר המיניות שלך.
לפני כחודשיים היינו בסוף שבוע בים המלח , מנותקים המיום יום, ללא בישולים , כביסות והדאגות שהילדים מסביב , אז במקום להתפנק ולפנק ביחד, הספר היה חשוב יותר. פשוט לא יכולתי לסבול את המצב וארזנו קודם את החפצים וחזרנו הביתה , אז כן מי המניאק??!!
את חייבת כמו אישתי להחליט האם לשמור על קשר וזוגיות אחרת אין המשך ליחד!!!
במיוחד היום שאין טאבו על הרבה דברים וישנם הרבה גירויים קלים להשגה וזה על חשבון הזוגיות , הכל בידים שלכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר חגית כהנאבבקשה עזרה26/04/2007
למי אפשר לפנות בנושא שפיכה מוקדמת?
תמליצי,אני מאזור הצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילל יפה
ירון לב-רן26/04/2007תפנה לד"ר רונן רוב מהילל יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי מאהבהילה25/04/2007
שלום אני בת30 נשואה כבר 8 שנים עם 2 ילדים בשנתיים האחרונות היחסיי מין שלי עם בעלי לא טובים. יש לי מאהב כבר שנתיים והוא גם נשוי והיחסי מין שלנו יחד מעולים,
אין סיכוי שנעזוב את המשפחות שלנו משני הצדדים.
ולי כבר אין כח לזה ובעלי מאוד מתוסכל ממני בגלל שאני לא נמשכת אליו.
הייתי כן רוצה לרצות את בעלי ולהימשך אליו, וניסיתי הרבה, אבל קשה לי ואני לא יודעת להסביר את זה
אני לא יודעת מה לעשות אני לא רגועה בכלל
אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לכאב הראש הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מספר גישות מקצועיות למצוקתך...
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007אם אכן זו מצוקה. גישה אחת גורסת שאי המשיכה לבן הזוג (אם לא עבר שינויים גופניים קיצוניים ) נובעת על רקע קונפליקטים זוגיים בלתי פתורים הבאים לידי ביטוי בחוסר משיכה. מכאן שיש לעבוד על הקשיים הזוגיים. גישה נוספת אומרת ש"עם האוכל בא התיאבון", כלומר כנסי למיטה, קיימי יחסי מין עם בעלך, ועם הזמן, זה יבוא.גרסה אחרת (ואני בד"כ בין מצדדיה) טוענת שאם המשיכה נגמרה....חבל"ז. כשהסוס מת, אין מה לעשות.
יחד עם זאת, תמיד ניתן וחשוב לפנות לגורם מקצועי שיעזור לך/ם במצוקתך/ם. לא מפרקים משפחה כ"כ מהר!!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן..
הילה25/04/2007
כן אבל אני אוהבת את בעלי אני מאוד דואגת לו ואכפת לי ממנו וגם יש שני ילדים מקסימים
והדבר האחרון שאני יעשה בחיים שלי זה לפרק את המשפחה כי גם יש ילדים
אבל כואב לי עליו שלא בא לי עליו ממש ככה והוא גם גבר מאוד נאה קשה לי להסביר את המצב המתסכל הזה
אני נואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך!!!!!
עידן מיליצ'ר25/04/2007יודע ומבין לליבך!!! אכן פתלתלה ומורכבת נפש האדם. לא יכול להבין ולהסביר לך מאיזו סיבה אינך נמשכת אליו ומכאן המלצתי בפה מלא לפנות לייעוץ מקצועי, אפילו בגפך, ע"מ לפרוק, לפרק ולפתור את מצוקתך!!!
כפי שאמרתי.... לא , לא , לא מפרקים משפחה כ"כ מהר!!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן
הילה25/04/2007כן ומה עם המאהב יש לי רגשות כלפיו ואני מאוד נמשכת אליו והיחסי מין שלנו מדהימים
ואני כל כך אוהבת את בעלי וממש כואב לי שלא בא לי עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז....?
ד``ר עידן מיליצ`ר26/04/2007מה בעצם את אומרת.... את רוצה לאכול מהעוגה ושתשאר שלמה?
את רוצה ליהנות משני העולמות?
לא, לא אני לא גוער בך, אני מבין שאת בקטש 22 .
רק שאם הייתי יודע להגיד לך מעמעט שאני יודע עלייך....מה לעשות, לא הייתי כותב לך על הבוקר...
מכל מקום,פנייה לייעוץ מקצועי בוודאי תעזור לך במצוקתך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עידן
הילה26/04/2007לא נראה לי שאני יכולה לפנות ליעוץ בגלל שמה אני יגיד ביעוץ "יש לי מאהב" בעלי תוך שניה יהרוג אותי.
למשל היום בבוקר שקמנו אז מתוך התסכול של בעלי הוא ניסה לעשות בכוח, ועשה.
לא נראה לי שאני יודעת מה בדיוק לעשות
זה מצב מתסכל נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בדבר פנייה לייעוץ לבד??!!
עידן מיליצ'ר27/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
הילה27/04/2007דיברתי אתמול עם בעלי לגבי יעוץ, הוא לא רוצה הוא אומר שהוא לא מאמין בזה ואני דווקא כן
מה אני עושה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בדבר פנייה לייעוץ לבד??!!
עידן מיליצ'ר27/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
הילה27/04/2007איך אני עושה את זה?
לאן אני פונה?
אם הם שומרים על סודיות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומרים על סודיות מלאה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/04/2007איפה את/ם גרים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן...
הילה30/04/2007אנחנו גרים בפתח תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה על התשומת לב
הילה30/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בבלינסון מרפאה בהנהלת ד"ר חגית
ד``ר עידן מיליצ`ר30/04/2007כהנא
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר. זו שריטה בריאה (-:
אשף29/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
אשף26/04/2007שמת לב מתי הפסקת להמשך לבעלך? לפני שנתיים. ומתי לקחת לך מאהב? ...נכון. לפני שנתיים. אני לא יודע מה בא לך קודם חוסר המשיכה לבעלך או המאהב. בכל מקרה יקירתי את פשוט אישה בוגדנית שלא טרחת לנסות ולתקן את המצב בתחילתו אלא ישר קפצת לזרועות גבר אחר. אל תדברי איתנו על כאב שאת כואבת על בעלך. אם היה אכפת לך כל כך הרי לא היית קובעת עובדה שאת לא נמשכת לבעלך וזהוזה. אני בתכתבות עם המון נשים בוגדות את היחידה מכולן שמשדרת צביעות.
כנראה שאצלך נפרצו כל השכרים ביום שהתחלת לבגוד ולא נראה לי שממש אכפת לך לא מבעלך ולא מילדייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבי את המאהב...
אייל26/04/2007ותשפרי את חיי המין שלך עם בעלך... תשקיעי בזה 50% מהכוחות הנפשיים בלשמור על מאהב ותהיי מאושרת עם בעלך זה שהתחתנת איתו ואהבת לפי הנישואים ואם לא כך היה אז תתגרשי כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תעזבי את המאהב
ניב01/05/2007בעלך לא יעשה לך בחיים מה שעושה המאהב תבקשי מבעלך לרדת לך הוא לא יסכים המאהב כן לבעלך לא תרדי כי הטעם שונה למאהב הטעם מתוק תהני כמה שיותר כי המאהב כרגע בסדר בעלך אם ישתפר מה טוב תנסי להראות לו סרטים כחולים על מה שאת אוהבת תאמרי הייתי רוצה לנסות אולי לבעלך יש מאהבת והוא לא מעונין בך מעביר אותך לא רק את חכמה בעבודה פקידה במכון כושר נערה בחוגים כמו שאת מתארת כדאי לך לנסות לעזור לו שמעתי ראיתי אמרו לי הסרטים אם אין לו מישהי יעשו את שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מהירה מדיmomo25/04/2007
אני גומר מדי מהר כך שלא מספיקים להנות וכמובן שלאשתי זה עוד יותר מפריע למי יש עצה פשוטה וכמוכן זולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פז"מ -פליטת זרע מהירה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007שפיכה מוקדמת
שפיכה מהירה ( Rapid Ejaculation ) , או בשמה הקודם: שפיכה מוקדמת (Premature Ejaculation) היא אחת הבעיות השכיחות בתפקוד המיני של הגבר, ממנה סובלים כ- 30% עד 40% מן הגברים. השפיכה המוקדמת מאופיינת כמצב בו גבר, באופן קבוע ופעמים חוזרות מגיע לשפיכה עם גירוי מינימאלי לפני, בזמן או מיד לאחר החדירה, מצב הגורם לתסכול אישי ופוגע ביחסים הבין-אישיים.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, , מלווה בכאב או חוסר שפיכה, יכולה לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר ושל בני הזוג יחד.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, יכול לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר בפרט ושל בני הזוג בכלל.
הסיבה לשפיכה מהירה יכולה להיות ראשונית, כלומר, מולדת (כבר מהניסיונות הראשונים לקיום יחסי-מין), משנית (כתוצאה משינויים בריאותיים דוגמת מחלות: סוכרת, פגיעה בשלמות חוט השדרה, טיפולים כימותרפיים וכו', שינויים נפשיים - לחץ ומתח או שינוי במערכת היחסים), או מפגיעה בתחושתיות ראש הפין, שהוא מרכז הגירוי באיבר המין.
ניתן להצביע על מספר גורמים פסיכולוגיים לתופעה זו:
הגורם המיידי לפז"מ הוא חוסר מודעות מספקת לתחושות הפין. הפז"מניקים לא פיתחו מודעות תקינה לתחושות באיבר המין שלהם.
1)ישנם גברים שפשוט מתרגשים בעוצמות כאלה, שאינן מאפשרות להם לשים לב לתחושות הפין שלהם. זה משתנה מאישה לאישה וגם משתנה בהתאם למשך מערכת היחסים.
2)החוויות המיניות הראשונות מאד קריטיות להמשך. יש גברים שניסיונם המיני הראשון היה תחת לחץ ובמקומות לא נוחים- כמו במושב האחורי של האוטו או בסלון של בית הורי בת הזוג, ממש לפני שאלו האחרונים אמורים לחזור הביתה. גברים כאלה גמרו מהר, ואינם מצליחים להיגמל מהרגל זה. לחץ זה נותן את אותותיו ההרסניים בכל פעם שפוגשים בת זוג חדשה.
3)הדאגה העצומה בקשר לביצועים המיניים, גורמת לגבר לחוש שהינו "בתחרות" על פרס 'המאהב האולטימטיבי', במקום להירגע וליהנות מהאקט המיני במלואה.
4)גברים המתרגשים יותר מידי,חרדים, או מרגישים אשמה, מתמקדים במחשבות ובתחושות ה.
שליליות ושופכים מהר.
ישנן כמובן גם סיבות פסיכולוגיות אחרות לשפיכה המוקדמת, כגון ספיגת מסרים אנטי מיניים בילדות, חוסר ידע ו/או "עודף" ידע מיני עלולים לפגוע בתפקוד המיני ובשפיכה. בנוסף, יש גברים שמאבדים שליטה על רפלקס השפיכה כאשר הם נמצאים עם אישה כזו או אחרת בעוד שתפקודם עם אישה אחרת תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007גם על האישה נושא השפיכה משפיע. מחקרים מצביעים על כך שליקויי בתפקודו המיני של הגבר, פוגע גם בתפקודה המיני של האישה! אישה שבן זוגה הוא פז"מניק, עלולה להרגיש לא מושכת, לא מינית. דימויה הגופני והנשי עלול להיפגע. הבחורה עלולה לפתח גם היא קושי בתפקודה המיני, להימנע ממין ולהתרחק מבן הזוג.
במהלך השנים התפתח הטיפול בשפיכה מוקדמת ועבר שינויים רבים ומגוונים.
לאחר שהתברר כי אחת הסיבות לשפיכה היא רגישות יתר בראש הפין, הוחל בפיתוח תכשירים מקומיים או סיסטמטים שיורידו את הרגישות מראש הפין, ובכך יאפשרו את הארכת זמן השפיכה ומשך קיום יחסי המין. במהלך השנים היו ניסיונות מוצלחים חלקית לטפל בשפיכה מהירה על ידי תרסיס או במשחות מקומיות שונות. ישנם משחות ותרסיסים המשמשים לאלחוש מקומי, כשמטרתם להפחית את התחושה בראש הפין ויעילותם מגיעה ל- 50%. עם זאת, במקרים רבים גורמים אמצעים אלו לחוסר תחושה בראש הפין, לירידה בסיפוק המיני ואף להחלשת עוצמת הזקפה.
אמצעי נוסף שנכנס בשנים האחרונות הן תרופות מקבוצת הSSRI-, שמעכבות את הספיגה החוזרת של הסרוטונין במוח. 75%-70% מן הלוקים בתפקודם, אשר טופלו בתרופות מקבוצה זו, דיווחו על שיפור משמעותי בזמן השפיכה. לתרופות אלו, שבמקור נועדו לטיפול בבעיות פסיכיאטריות, תופעות לוואי משמעותיות אשר בעטיין מטופלים ובני/בנות זוגם העדיפו לא להמשיך את הטיפול המוצע.
עם זאת, ההצלחה היחסית של הטיפולים התרופתיים החדשים פתחה עידן חדש של מחקרים ושיטות טיפול תרופתיות בשפיכה מהירה
מחקר חדש שנערך במרכז הרפואי ת"א, הוכיח כי שילוב של תרופות מקבוצת ה- SSRI's עם גלולת ה"ויאגרה" שיפר משמעותית את משך השפיכה. מחקר נוסף, המבוצע בימים אלה, מנסה לבחון את השפעת תרופה ספציפית ממשפחת הssri אשר נלקחות בהתאם לצורך לפני קיום יחסי מין מלאים.
בנוסף פועל במסגרת המרכז הרפואי ת"א שירות רב-תחומי לטיפול במכלול ההיבטים של שפיכה ובמיוחד בנושא שפיכה מהירה. טיפול חדש המוצע כיום במרפאה להפרעות בתפקוד המיני, המבוסס על טיפול תרופתי לצד טיפול פסיכו-סקסולוגי, מהווה פתרון מיטבי לבעיה.
תשוב לציין שאם הגבר מצוי בזוגיות,רצויי שהתהליך הטיפולי יכלול את שני בני הזוג. גם לנטילת גלולה לעיכוב השפיכה, עלולה להיות השלכה והשפעה פסיכולוגית על האישה, אשר יש לתת עליה את הדעת.
בתהליך הפסיכותראפויתי, יש שני מרכיבים:
1) המרכיב הדינאמי, אשר בו מנסים להבין את התכנים הנפשיים הגורמים לשפיכה המהירה. מהם הקונפליקטים אשר נדחקו לתת מודע הגורמים לגבר לשפוך מהר. בושה, אשמה, אמביוולנטיות לגבי מין, כעס, חרדה וכו'.
2) מרכיב התנהגותי אשר בו יש מספר טכניקות העוזרת לגבר ללמוד את התחושות שלפני השפיכה ולדעת מה לעשות או לא לעשות (בעזרת בת הזוג) ע"מ שלא לשפוך.
טכניקה של הלן סינגר קפלן "SRART STOP" (1989 )
גישת "squeeze technique" של מאסטרס וג'ונסון (1970)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....וגמרתי :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/20073) גישת MI של דחיפת שרירי רצפת האגן (כמו במתן צואה)
בכל הגישות יש צורך המיומנות מקצועית על מנת לדעת מתי ואיך לחשוף את המטופל/ים לטכניקות.
בנוסף, יש לפתוח את האפשרות של שיתוף בת הזוג לעשות יחד.....בבית, על מנת להגיע לתפקוד מיני טוב יותר.
הדרך היעילה והנכונה- מעבר ל"תרופות הפלא"- לטיפול בשפיכה מוקדמת היא מתן הדעת למרכיב האישי והזוגי, כלומר טיפול בקושי תוך שיתוף, קירבה ותקשורת הכוללת חלוקה הדדית של צרכים, רגשות וצרכים.
שיתוף מעין זה, של בני הזוג, יאפשר הגעה לסיפוק באופן התואם את צרכי שני בני הזוג במיטה ומחוצה לה, ללא כל קשר למתן תרופה זו או אחרת.
דווקא כאן יפה שעה אחת קודם!!
עידן מיליצ'ר BA, BSW, MA
סקסולוג, מטפל זוגי ומשפחתי
מטפל ביהביוריסטי קוגניטיבי
טלפקס: 03-6999948* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידות-שאלה חשובהשירי25/04/2007
אני נשואה בערך שמונה שנים ומכירה את בעלי שנים ארוכות לפני הנישואין.
קיימת אהבה בינינו אך המשיכה וההתלהבות אחד מהשני ירדה. אתם יודעים - עייפות, ילדים ועוד..
אני מאוד אוהבת סקס ובנוסף אני אישה יפה שזוכה למבטים רבים, אולם לעולם לא עלה על דעתי לבגוד ואני בטוחה במיליון אחוז שגם בעלי לא חשב על כך.
לאחרונה היתה לי שיחה עם חבר משותף שאמר לי שכולם בוגדים, שוחחתי עם חברה על כך - בחורה פשוטה ומתוקה והיא צחקה ואמרה שאני תמימה שבודאי שהרוב המכריע בוגד גם אם לא מדברים על כך.
אני מרגישה רע עם כך מכיוון שאני נורא רוצה להרגיש איך זה לשכב עם מישהו אחר, אין לי ניסיון מיני קודם, אבל אני שומרת אמונים לבעלי כי כך צריך. אז אם כולם, למה לא אני? מה אתם אומרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עזרא25/04/2007זה נכון שהפתויים עצומים אז מה שעושים זה מפנטזים על אנשים אחרים שאנו פוגשים במהלך היום מתגרים מגיעים הביתה ואז מאוננים בשקט לבד עם עצמנו מגיעים לפורקן ונהנים וכך אנו לא בוגדים ופוגעים בבן הזוג שלנו ומצד שני נהנים מהגרויים העצומים שמסביבנו אז אם את רוצה לשמור על הזוגיות שלך תתחילי לפנטז ולאונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן..
הילה25/04/2007כן אבל אני אוהבת את בעלי אני מאוד דואגת לו ואכפת לי ממנו וגם יש שני ילדים מקסימים
והדבר האחרון שאני יעשה בחיים שלי זה לפרק את המשפחה כי גם יש ילדים
אבל כואב לי עליו שלא בא לי עליו ממש ככה והוא גם גבר מאוד נאה קשה לי להסביר את המצב המתסכל הזה
אני נואשת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את רוצה שנגיד??!!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007בגדול, יש בדברי החברים שלך אמת! אמנם היא מעט מוגזמת, אך לא אתעסק כאן במיבסת מילים, סטטיסטיקות וכיוצ'.
לא החברים שלך המציאו את הבגידות.....
לכי אחרי רחשי ליבך. לכל דבר שתחליטי, יש מחיר! את תחליטי עם מה את מוכנה ויכולה לחיות!!!....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל דורש מין אנאליגלית25/04/2007
אני בת 24 דתייה לא יהודיה ובבעיה
בעלי רוצה שנעשה מין אנאטלי למרות שאני מסרבת כל פעם מחדש לסוג מיין כזה מטעמיים דתיים בלבד אני עושה הכל בשבילו במיטה חוצמזה מציצות תנוחות חדשות אביזרי מין קצת סדו ומה לא? הוא לא מוכן לרדת לי בטענה שאם זה רטוב הוא לא מסוגל להמשיך יותר ואני כון יורדת לו ועושד טוען שהוא מספק את הבקשות שלי ואני לא מוכנה לספק את שלו
הוא מתחיל לבקשד את זה בסקס אני מסרבת מנסה לשכנע ונוצרת כמו מלחמה קטנה שדי הורסת את החשק
הכי גרוע שהוא מחדיר את האיבר מין לכוס מהפי טבעת ישר בלי קונדום ובלי שטיפה (מה לעשות? התפתיתי כמה פעמים עם חייסורי מצפון ולא הצליח לו עד הסוף יותר טוב מבחינתי) איכשהו אני משכנעת אותו לנגב במגבון לפני יומיים שוב קצת שכנע קצת ניגב במגבון והחדיר לי לכוס אחרי ועכשיו מגרד לי למטה.
מה עושים? איך משכנעים אותו לרדת מהענין? סך הכל אני נשואה טריה ולא מעונינת לחיות איתו בוויכוחים מחוצ למיטה אנחנו מסתדרים בסדר גמור (לא היתי אומרת שיש כימיה גדולה אבל בסדר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת ה-24
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007אני קורא בצער את פנייתך ומבין שלא קל לך להתמודד מול בעלך. את יודעת, זה לא משנה מאיזו דת או לאום אנחנו. כולנו בני אדם! ויש דברים שאנחנו לא רוצים, לא אוהבים ולא נהנים שעושים לנו!!. בעלך יכול להגיד לך שאינו אוהב לרדת לך בגלל הנוזלים ובדיוק כמוהו, את יכולה להגיד לו שאינך רוצה יחסי מין אנאליים!!! אולי הוא יכעס ויתווכח בהתחלה, אך אם תעמדי על שלך, הוא יוותר בסופו של דבר. בנוסף וחשוב מאוד שתגידי לו, שאסור לקיים יחסי מין אנאליים ולאחר מכן ישר לעבור לנרתיק. זה יכול לזהם את הנרתיק כפי שאת אכן מרגישה!!!
אם את בכל זאת מחליטה להסכים ליחסי מין אנאליים, אז ללא יחסים בנרתיק באופן עוקב!!
עידן מיליצ'ר
נ.ב אשמח אם חברי לפורום יתיחסו!
אני אישית כאבתי וכעסתי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת תרופה במקביל לויאגרהאלי24/04/2007
שלום רב,
האם יש סכנה בלקיחת ויאגרה (או סיאליס) במקביל לטיפול בכדורים לפטריות בכף הרגל.
אני מטופל בכדורים מסוג טרבינאפין-טבע ואילו בעלון של תרופת הסיאליס מזהירים מפני שמות אחרים לטיפול בפטרת כמו: קטוקונזול ואיאיטרקונזול. האם זה מאותה משפחה, האם עליי להזהר?
אודה לכם על תשובתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולמה ליטול סיאליס?? בן כמה אתה?.20?
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 32
אלי26/04/2007לא! בן 32, ואני נוטל מכיוון שאני צריך. האמן לי שלא בחרתי בכך.
זה עוזר לי להתגבר על קשיים כאשר אני מכיר בת זוג חדשה(חרדת ביצוע), בתחילתו של הקשר.
אשמח לקבל מענה על שאלתי לעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה!
עידן מיליצ'ר27/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר ענק ביחסים- חייבת יעוץ דחוף!!!s e a s t a r23/04/2007
הי, אני בת 26 ובן זוגי בן 28.
אנחנו יחד כבר שנתיים , בשנה הראשונה הקשר לא היה מוגדר היתה חברות היתה זוגיות היה מין רק לא מחוייבות, דבר שגרם לבעיות רבות ולניתוק הקשר מיצידי . לאחר חודש ניתוק חזרנו להיות ביחד כזוג מחוייב לכל דבר ואפילו גרים ביחד.
הבעיה היא שמאז שחזרנו בשנה האחרונה איננו מקיימים יחסי מין כמעט בכלל.
זה התחיל בזה שגילו לחבר שלי קונדילומה והוא עבר טיפולים לא נעימים, אני לקחתי ציפרלקס דבר שהוריד בחשק המיני שלי למרות שמעולם לא התנגדתי לסקס למרות שבתוך תוכי לא ממש רציתי, במקביל לטיפול בקונדילומה חבר שלי החל גם הוא להשתמש בציפרלקס דבר שלטענתון סירס אותו וגרם לו לאבד את החשק בכלל , אפילו להפסיק לאונן (בעבר היה מאונן על בסיס יומי).
בעיה נוספת היא שאני מלאה וחבר שלי כל הזמן לוחץ עלי לרזות, למרות שהכיר אותי ככה.
בכל פעם שהתחלתי דיאטה ונשברתי היינו עוברים משברים ענקיים והוא טוען שהוא לא שולט בזה.
כרגע אני בדיאטה מתמידה ויורדת במשקל אך בעית המין החסר בחיינו לא מרפה.
בפועל שנינו לא עושים יותר מידי כדי שזה ישתה.
חשוב לציין שחוץ מזה יש לנו מערכת יחסים מדהימה וחברות חזקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להמליץ לך על מטפל שעזר לי
מלאני24/04/2007************הודעה נערכה*************
הפרסום בפורום אסור.
הודעות המפרסמות מטפל או תרופות ימחקו.
מערכת BeOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
s e a s t a r24/04/2007מעודד לשמוע שזאת בעיה שיש לה פיתרון.
כמה בערך הוא לוקח לפגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה ממישהו מהיועצים?!?!?
s e a s t a r25/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אתם גרים?
ד``ר עידן מיליצ`ר26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתל אביב
s e a s t a r26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם ייעוץ מקצועי? יחד או לחוד...
עידן מיליצ'ר26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשבר ביחסים
ד''ר חגית כהנא26/04/2007המין הוא הרבה פעמים ביטוי למתרחש בתוך מערכת היחסים. המנעות מיחסי מין נובעת מסיבות גלויות וסמויות. הקשר ביניכם מהתחלה לא היה מוגדר וכנראה לשניכם היו ספקות לגביו.
לפי מה שאת מתארת את לוקחת תרופות נגד דיכאון שמשפיעות על התפקוד.
יש לך עודף משקל.
שני הדברים אינם קורים סתם.
אני חושבת שגם את צריכה עזרה פרטנית והתבוננות לתוך עצמך. צרכייך ורצונותייך.
בהמשך או במקביל עליכם לשוחח על מערכת היחסים ביניכם ולאן ואם היא מובילה לאן שהוא...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד
s e a s t a r26/04/2007הוא זה שלוקח תרופות נגד דיכאון אני כלום.
לו מפריעה בעית העודף משקל שלי לי זה לא הפריע עד היום במיוחד היה לי טוב הרגשתי מושכת ויפה.
מדברייך אני מקבלת תחושות לא כל כך אופטימיות.
חשוב לציין ששנינו מאוד רוצים להשאר ביחד.
לי לא היו ספות לגביו לרגע ועדיין אין לי, הוא זה שהתקשה להגדיר את הרצונות שלו, לפני שנה הדברים נפתרו בכך שהקשר שינה כיוון והלך לכיוון מוגדר והדדי משני הצדדים ושם החלה הירידה ביחסי המין שקודם לכן היו נפלאים.
אשמח לקבל חיזוקים קצת יותר אופטימיים ולשמוע שזו בעיה שניתנת לפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)