מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתא14/05/2007
שלום לכולם
אני בן 24 ואני סובל ,
כדאי שאתחיל מהתחלה, בגיל 17 ניסיתי בפעם הראשונה לקיים יחסי מין עם מי שהייתה חברה שלי אז, הרבה לפני שהורדתי את המכנסיים כבר גמרתי, אין צורך להרחיב עד כמה זה דפק לי את התפקוד אז ועד היום.
עם אותה חברה לא שכבתי מעולם, פעם ראשונה שקיימתי יחסי מין היו לפני שנה כשהייתי בחו"ל
וגם אז כמובן שגמרתי תוך כמה שניות אבל הצלחתי להמשיך לתפקד איכשהו עד שגם היא גמרה (!)
בנוסף אני מאונן המון כל יום ולפעמים גם כמה פעמים ביום.
מה שמפתיע שאני יכול לגמור וישר להמשיך , כלומר אין לי איזה נפילה דרסטית בכוח או בחשק כשאני גומר...(מוזר) תאורטית אני מסוגל לגמור הרבה פעמים רצוף אחד אחרי השני.
חשוב לציין שאני ביישן מאוד מאז שאני זוכר את עצמי (כשכולם רקדו סלואו בכיתה ו אני לא הייתי מסוגל, פשוט התביישתי מידי) יש לי בעיה קשה של ביטחון והערכה עצמית למרות שאני לא נראה רע
בנות התחילו ומתחילות איתי ואני אפילו לא מעז להחזיר להם טלפון...
אני מודע לכך שהבעיה שלי קשה ואני באמת צריך ללכת לפסיכולוג, אך פה ישנה עוד בעיה, שלי, עם כל הנושא של טיפול פסיכולוגי, קראתי כל מה שניתן על בעיות מהסוג שלי אני חושב (רק חושב) שאפילו הצלחתי להגיע לשורש הבעיה שלי וממה היא נובעת אבל איך פותרים את זה?
אני בטוח שברגע שאתחיל לקיים יחסים באופן יותר שוטף זה כבר יעזור מאוד כי זה יוריד את כל הלחץ הגדול שאני מרגיש כלפי סקס כרגע (תבינו כשהייתי רק בן 12-13 אמרתי לעצמי שהדרך היחידה שלי להצליח עם בנות זה אם אני אזיין ממש ממש טוב...איזה לחץ!)
הבעיה היא שזה כמובן סוג של מילכוד 22 - אני לא מקיים יחסים כי אני נבוך נורא וביישן ואני נבוך וביישן בגלל שאני לא מקיים יחסים...
התסכול רק גדל ואני לא יודע מה לעשות,
ברור לי שבסוף אני אמצא אהבה ואז כל זה לא ישנה לי כל כך אבל אני בחור בן 24, נראה טוב, אינטיליגנט ומוכשר, אני רוצה להנות ממין כמו כל אחד אחר וגם מסקס מזדמן אני רוצה להתחיל עם מישהי בפאב ולדעת שאני יכול ללכת עד הסוף
אני יודע שבוודאי לא תוכלו לעזור לי בכלל דרך הפורום , הפתרון שלי הוא כנראה על ספת הפסיכולוג אבל רק כדי לפרוק את זה מהלב הייתי צריך לכתוב משהו.
תודה על ההקשבה (או יותר נכון הקריאה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן סיפור נוגע ללב, אבל....
ד``ר עידן מיליצ`ר14/05/2007כפי שכתכת יהייה נכון שתיגש לייעוץ מקצועי ותקבל מענה גם לדימוי הביטחוןם והערך העצמי שלך, וגם לגבי השפיכה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןמאי13/05/2007
שלום לכולם!
אני נמצאת בזוגיות מדהימה כבר קרוב לארבע שנים.
יחסי המין מענגים ובאמת שבן זוגי יודע איך "לגשת" אלי.
יש לי בעיה והיא שאני לא מצליחה בד"כ לגמור רק מחדירה אז לפעמים הוא מאונן לי לדוגמא
מה אתם מצעים לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא היחידה
אורנית14/05/2007נשים רבות, יותר נכון רוב הנשים לא גומרות מחדירה.
זו לא איזושהיא בעיה אצלך, זה קשור למבנה של הנרתיק.
נסו חדירה+שילוב של אוננות במקביל, כך את יכולה לגמור מאוננות שלו
ועדיין להרגיש אותו חודר אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות וזיונים,זה ממש הכל
J'B14/05/2007מה רע?תיהני מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודך תקין!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מטרידהאורנית13/05/2007
אני בת 33 ובעלי 39, נשואים קרוב ל-10 שנים, המין תמיד היה מעולה אך
בשנה האחרונה הבחנתי בעייפות פיזית מצד בעלי.
למשל פעם היינו עושים את זה בבוקר והיום כבר לא, כי לדבריו הוא עייף ורק התעורר. דוגמא נוספת, הוא מסתפק בסיבוב אחד בלבד, אני רוצה עוד והוא מתעייף. הוא טוען שהוא עובד קשה וזו הסיבה.
הוא מעשן חשיש. אינני יודעת אם זו הסיבה, אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין
ron13/05/2007בעלך בן 39 ומעשן חשיש
אוקי זה דבר דפוק אחד אצלך
לשאלתך כם זה משפיע עישון סמים גורם לחוסר רגש מיני וגם לאיפוטציה
בקיצור תגידי לו להפסיק לעשן וכך הוא לא יהיה עייף
ואת צריכה לעשות לך סדר בחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדיפה לקבל חוות דעת מקצועית
אורנית14/05/2007לגבי ענין החשיש ולרון:
א. בעלי מעשן לפעמים ולא תמיד
ב. אני לא מבינה מה הקשר לכך שהוא מעשן לבין זה שזה דבר דפוק אצלי, היות ואני לא מעשנת, אם כבר זה דבר דפוק אצלו.
ג. מה פרוש אני צריכה להכניס סדר בחיים שלי? אולי תפרט שאני אבין
למה התכוונת.
שיהיה לך יום קסום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות פסיכולוגית לויאגרהדני13/05/2007
אני בן 30 ובמהלך החצי שנה האחרונה אני משתמש ברבע עד חצי כדור ויאגרה כל פעם שאני מקיים יחסי מין (למעט פעמים ספורות). לדעתי המצב הנ"ל נוצר עקב חרדה אך אני כל הזמן מפחד שלא יעמוד לי. יש לציין שכשאני מאונן יש לי זיקפה.
פתרון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון בגוף םנייתך!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/05/2007נסה יותר ויותר לקיים יחסים מבלי ליטול ת'כדור.....זה יעבוד!
האם אתה בקשר קבוע? אם כן, אז כנס למיטה ונסה לא לקיים יחסי מין מלאים, גם אם יש זקפה מלאה. בסטוצים, תחשוב מה עדיף....להגמל?! או לפשל.....!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי לא מקיים איתי יחסים חודשייםשרה13/05/2007
הוא בן 55 ונוטל תרופות נגד לחץ דם. הוא גם מאד לחוץ בעבודה.
מה עושים? הוא טוען שהוא אוהב אותי ולא בוגד בי, וכשאני שואלת מה קורה, הוא עונה שהוא זקן ושתרופת האנטיביוטיקה שלקח לאחרונה, גם גרמה לכך שהוא לא יכול לקיים איתי יחסים.
אני פגועה ולא יודעת מה לעשות. מה אתם מציעים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מן הידועות הוא ש...
ד``ר עידן מיליצ`ר13/05/2007רוב הגברים פונים לטיפול מיני בעידוד ודחיפת בת זוגם. פתחי את האפשרות, גם לבעלך! פנו יחד לייעוץ מקצועי. ייתכן ויש בכל מה שאת מתארת בכדי לפגוע בתפקודו המיני וכדי לא לאכזב אותך, הוא נמנע מלהתחיל! דבר שבסופו של דבר פוגע באינטימיות ובמיניות שלכם.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר אורגזמהטומי12/05/2007
אני גבר כבן 40 , בריא וספורטיבי, ללא כל בעיות בזיקפה, הבעייה היא שלפני כ 3 שנים , כנראה הייתה לי דלקת בערמונית, כרגע אין לי בעיה אורולוגית נראית ו/או מורגשת, אין כאבים בערמונית ו/או דחיפות בשתן וכו'. העניין הוא שמאז אני מסוגל לגמור לאחר זמן רב עם פליטה אולם ללא כל תחושת הנאה, ו או /אורגזמה. לפני הדלקת ( שהייתה כנראה) לא הייתה לי כל בעייה, נהפוך הוא נהניתי מאורגזמות משובחות וליבידו מוגבר. מאז הליבידו נעלם והאורגזמה אפס חוסרהנאה לחלוטין. העניין הוא שאינני יודע לאיזה מומחה לפנות , ו/או איזהבדיקות לבצע, האוטולוג אמר שמבחינתו הכל בסדר, אין דלקת, ואין בעייה אורולוגית. איזה מומחה ייכול לעזור מבחינת התחושות והאורגזמה, תחושתי היא שזה קשור למערכת העצבים, אולי נירולוג, היש רופא מומחה? לאן לפנות. ( בדיקות זיהומיות שלילי , 4 כוסות שלילי, אין כל בעיה אורולוגית מורגשת , כאמור, או שיש? )
אין לי כל בעיות פסיכולוגיות ו/או אחרות בתחום הנפשי, אני אדם שמח , עובד ומאושר למעט הבעייה הגדולה הנ"ל הכל בסר.
כאמור, אין בעיית זקפה, אולם האיבר פחות רגיש, לאורכו ויותר רגיש בעטרה, אולם הרבה פחות ממה שהיה טרם הבעייה.
עד כה הבדיקות האורולוגיות תקינות, לרבות תשדורת בין המוח לפין.
נ.ב. לעיתים רחוקות כאשר אני מככווץ בחוזקה את פי הטבעת, אני מצליח להגיע לאורגזמה מעטה.
אני מרגיש שהמערכת העצבים הפנימים משותקת.
, שאלותיי ובקשתי הינם כדלקמן:
א. האם ממי ממכם מוכן ליתן דיאגנוזה ראשונית ו/או כיוון אפשרי?
ב.איזה בדיקות לערוך?
ג. לאיזה תחום ברפואה לפנות? האורולוג כבר לא יכול לעזור לי.
ד. האם נוירולוג, איזה בדיקות לבקש.
ה. האם יש מומחה בעל שם שכדאי לפנות אליו בתחום הנוירולוגי ו/או אחר.
ו. כל התייחסות תתקבל בברכה.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון שאלות ותהיות
13/05/2007א. הרושם שלי הוא שקיימת פגיעה בחשק בגלל חוסר הסיפוק - לא משהו רפואי. יתכן שהפגיעה בהנאה ממקור גופני, אך לא הכל ניתן לבדוק. הבדיקות שניתן לעשות כיום תקינות, אך לא הכל ניתן לבדיקה...
ב. לא יודע מה עשית ואנחנו גם לא נוהגים להפנות לבדיקות מעל גבי הפורום.
ג. פנה למרפאה לבריאות מינית
ד. ראה סעיף ב'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עזרהעמוס12/05/2007איך אני יכול להעיד את הזיין שליי הכי גבוהה והכי חם כי הוא פשוט לא עומד ואין לי תשוקה לסקס מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעזרה ראשונה...
12/05/2007איציק אולי תפרט יותר כדי שנוכל להתייחס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגישה בתולה זקנהליאל12/05/2007אני חיילת בת 19 וחצי ומעולם לא היה לי חבר ,שלא תבינו לא נכון אני נראית ממש טוב ואפילו מדגמנת , אני בתולה מעולם לא התנשקתי והבעיה שלי היא שאני פשוט מתה מפחד מרגעים אינטימיים עם גברים אני לא יודעת איך פתאום מתחילים להתנשק אני מפחדת שלא הדע כיצד לקיים יחסי מין ,זה מאוד מלחיץ אותי שזה יהיה בעבורי מכשול למצוא חבר ,שאולי אהיה במצב מאוד מביך כשזה יגיע מה לעשות כיצד להפתח יותר אני מפחדת ,מתביישת ,נלחצת, לא יודעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוששת מיצירת קשר
12/05/2007ליאל יפה שפנית!
הרושם הראשוני שלי (והוא שטחי בלבד) הוא שהבעיה שלך היא לא בתחום המיני, הרי את עוד בתולה... כנראה הבעיה בבטחון ויצירת קשר. למרות שאת נראית טוב ואפילו מדגמנת, יש בתוכך חלק שמלחיץ אותך, גורם לך לבושה ועוצר אותך מפני יצירת קשר. כדאי לך לפתוח תחום זה ולעבוד עליו במסגרת טיפול פסיכולוגי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה
אופיר13/05/2007אני רוצה לאמר לך אני כמעט במצב דומה לשלך..
אני נראה ממש טוב שאפילו בחורות מתחילות איתי כמעט כל יום
אבל אני מאוד ביישן אני חושב שגם את ביישנית ואנחנו באותו מצב
היה לי סקס אבל כמה פעמים בלבד עם שני בחורות סה"כ
אני בן 24 מבינה ? אני חושב שצריך לעבוד על הביישנות שבך..
מכיוון שאנחנו במצב דומה הייתי שמח אם נוכל לדבר על זה בפרטיות יותר.. וננסה לעזור אחד לשני
[email protected] זה האימייל שלי מחכה להודעה ממך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו סיפור
מאי13/05/2007הי ליאל!
תראי ממש פלא גם אני הייתי בדיוק במצבך. עד גיל 19 אפילו לא התנשקתי שלא לדבר על דברים אחרים, ואז פתאום מה שנקרא מישהו "התחיל" איתי ובאמת כשזה בא אז זה בא בגדול אנחנו כבר קרוב לארבע שנים כבר ויש לנו זוגיות מדהימה וכן כבר חושבים על חתונה.
וחוץ מזה אני קצת רוצה לעודד אותך קצת שאולי יש סיכוי שתתחתני עם הראשון שלך וזוהי פריבילגיה שלא ממש קיימת היום אז אולי את תצאי מורווחת מכל העניין :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למחקר החדש על מין אוראליגיא12/05/2007אני מאוד אוהב מין אוראלי - גם שאני עושה וגם שעושים לי. לאחרונה קראתי את המאמר הקושר מין אוראלי לשכיחות סרטן הגרון. האמת - די מפחיד. אני בסה"כ בן אדם בריא ורציתי לדעת אלו בדיקות ניתן לעשות כדי לשלול קיומו של הנגיף המוזכר במאמר HPV? במידה ואכן נמצא הנגיף האם יש חיסון או טיפול?
המאמר נמצא בקישור הבא: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4542
תודה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקשר בין מין אוראלי לבין סרטן הפה...
12/05/2007זה גם תפס כותרת בידיעות אחרונות, אבל במקור פורסם בעיתון רפואי מאוד נחשב - אז כנראה יש קשר. כנראה במין אוראלי מעבירים את הוירוס האמור וזה מעלה את הסיכון. אז מה?
אז אתה יכול להמנע ממשהו שאתה מאוד אוהב או לעשות מין אוראלי עם קונדום.
אנחנו הרבה פעמים מותרים על דברים שאנו אוהבים למען הבריאות ולעיתים ממש לא מוכנים לוותר (כמו על עישון, קצפת, שוקולד וסטייק עתיר שומן) - אז אני חושב שכרגע זה מקרה דומה.
לגבי הנגיף - ניתן לעשות בדיקה להמצאותו (החדשות הרעות - כמעט כולנו נשאים!). נכון להיום יש חיסון בפני התפתחות סרטן צוואר הרחם כתוצאה מ- HPV (החיסון הראשון בעולם נגד סרטן!), כך שבהחלט אפשר שבעתיד יהיה חיסון גם נגד התפתחות סרטן בפה וגרון מאותו וירוס.
מה אתה הולך לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עוד מידע..
דנה30/06/2007זה משאלה שנשאלה פה ב-12-5 לגביי מחקר חדש בקשר שבין מין אוראלי לסרטן הגרון:
אני מאוד אוהב מין אוראלי - גם שאני עושה וגם שעושים לי. לאחרונה קראתי את המאמר הקושר מין אוראלי לשכיחות סרטן הגרון. האמת - די מפחיד. אני בסה"כ בן אדם בריא ורציתי לדעת אלו בדיקות ניתן לעשות כדי לשלול קיומו של הנגיף המוזכר במאמר HPV? במידה ואכן נמצא הנגיף האם יש חיסון או טיפול?
המאמר נמצא בקישור הבא: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4542
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אוראלי וסרטן
07/07/2007כתבתי בתשובתי המקורית:
לגבי הנגיף - ניתן לעשות בדיקת דם להמצאותו (החדשות הרעות - כמעט כולנו נשאים!). נכון להיום יש חיסון בפני התפתחות סרטן צוואר הרחם כתוצאה מ- HPV (החיסון הראשון בעולם נגד סרטן!), כך שבהחלט אפשר שבעתיד יהיה חיסון גם נגד התפתחות סרטן בפה וגרון מאותו וירוס.
מעבר לכך אין טיפול אשר מונע הדבקה מלבד קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות אדומות מסביב ל"כיפה"אלמוני11/05/2007שלום אני בן 15 ולחות בשנה האחרונה יש לי מסביב לראש איבר המין נקודות אדומות כאלה ואעל הראש עצמו יש מין יובש כזה לא בידיוק יובש הוא כזה כמו סרוט כזה יש עליו פסים כאלה האם זה איזה מחלה או משהוא אני פשוט לא מעונין ללכת לרופא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות בניקוד...
12/05/2007דברים כאלו צריך לבדוק ועל כן כדאי שתתגבר על מחסום המבוכה!
יכול להיות שזו סתם אלרגיה או רגישות לחומר איתו אתה משתמש כדי לאונן, אולי סתם בלוטות חלב (נורמלי מאוד באיזור זה), אולי אין כלום. אתה רוצה שאמשיך לנחש?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלמוני15/05/2007זה לא רק שאני מעונן זה תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזי...
15/05/2007זה מצריך בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי שסובל משפיכה מוקדמתאשף10/05/2007בימים האחרונים קיבלתי מספר מיילים בנוגע לפיתרון אפשרי לשפיכה מוקדמת וברצוני להבהיר מספר נקודות.
חברים אני לא סקסולוג וגם למתיימר להיות מבין גדול בנושא.
את הפיתרון קיבלתי מאדם שהוא גם לא סקסולוג ואצלי זה עבד . וסיפרתי על כך בפורום וזאת לפי בקשתו של ד"ר עידן. והצלחתי לגרום לד"ר חגית לחייך . נו טוב גם זה משהו. ( חגית לחייך קלות זה נקרא גיחוך(--:).
אין שום כוונות להיכנס לנעליהם של מנהלי הפורום שעושים כאן עבודת קודש. אני אפילו לא בטוח שזה חוקי ליייעץ בענינים רפואיים.
לכן אנא חברים אל תשלחו לי מיילים. לקבלת ייעוץ אנא פנו אליהם. יש למי לפנות כדי לקבל כיוון. והכי טוב שתטפלו בזה דרך גורם מקצועי. ובמילא הכל כאן חסוי וחוץ מזה מי שנמצא בפורום נמצא כאן מסיבה כלשהי.
בהצלחה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסחטיין עליך!!
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה?
אשף13/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרתשרון10/05/2007יש לי בעיה שפוגעת בקשר שלי עם גברים. אני לא מצליחה לגמור, מעולם לא הצלחתי. אני מרגישה שמופעל עלי לחץ ענק לעשות את זה, כאילו אני לא בסדר, משהו פגום בי אם אני לא מצליחה, וזה מוסיף ללחץ שלי בסקס. ניסיתי לאונן אבל גם ככה לא הצלחתי. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא גומרת
ד''ר חגית כהנא10/05/2007חבל שמופעל עליך לחץ "ענק" לגמור. עצם היותך בלחץ מונע ממך את יכולת הגמירה.
לדעתי מאחר והבעיה נמשכת תקופה ומורכבת מחוסר יכולת לגמור ומלחץ המלווה לכך כדאי לפנות לטיפול.
לפני כן ניתן לקרוא אחד משני ספרים : לעצמך וסקס עכשו.
בעקרון עליך ללמוד להכיר את גופך ומה גורם לו להרגיש טוב.
רק אח"כ מתאפשרת הפתיחות והביטחון לגמור עם גבר.
כאשר את במגע מיני היום את עסוקה בשאלה האם תצליחי לגמור במקום בהנאה מעצם העיניין.
הבעיה שלך אינה כה חמורה וניתנת לפיתרון.
יש נשים רבות שסובלות ממנה ועם טיפול נכון ולא ארוך נפטרו מהבעיה והגיעו לאורגזמה המיוחלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל צריך להוריד את הלחץ
ז'אק11/05/2007את בודאי צעירה ולא כל כך מנוסה, כך אני מנחש. אורגזמה זה דבר טוב ונעים אבל זו לא חזות הכל. קודם לכול צריך להרגיע, למצא גבר עדין ומבין שיזרום איתך, ימקד את הריכוז שלך בעונג להיות איתו בעונג ואהבה- כן יש דבר כזה- ולהשתחרר מ- "החובה לגמור". בין לבין אם אין לך בעיה פיזיולוגית זה יקרה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי את הדברים באיזי
k11/05/2007את צריכה לומר לפרטנר מה הם האזורים הרגישים שלך והוא צריך עם הרבה סבלנות לטפל בך משחק מקדים ארוך קצת פתיחות ולא להתיאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה....אנונימית08/05/2007אני ובן זוגי מכירים 10 שנים ונשואים 6 שנים יש לנו שני ילדים מקסימים ומע' זוגית בריאה ומספקת, אנו פתוחים ומדברים על הכל. לפני ימים אחדים בן זוגי העלה בפני כי חבריו לעבודה אירגנו מפגש ביתי וכי חבריו מתכננים שערב זה יכלול בסופו יציאה משותפת למועדון הכולל מופעי חשפנות. תגובתו הראשונית לחבריו הייתה כי הוא לא בטוח שיצטרף אליהם. בזמן שהוא שיתף אותי בהכנות של חבריו הוא שאל מהי דעתי.
איני חושבת שזה פסול כשמדובר בצפייה בלבד וגם איני רוצה "לחנוק" את בן זוגי אשמח לשמוע מהי דעתכם וכיצד עלי לפעול בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא?
RON09/05/2007למרות שאני לא נמשך למועדונים כאילו תתני לו ללכת
הוא רק הולך להסתכל
מכסימום הוא יבוא עם מצב רוח מרומם הביתה
ואז זה ישתלם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת
ד''ר חגית כהנא10/05/2007אם היחסים איתו טובים ופתוחים כדאי לברר מדוע אינו רוצה לבוא למופע אמרי לו גם את דעתך וסקרנותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חגית
אנונימית10/05/2007מתשובתך לא הצלחתי להבין האם את מצדדת את דעתי או שמא בעצם ההליכה לסוג כזה של מועדון יש פסול וכי זה עלול ליצור נזק למע' היחסים או להועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש לכם קשר טוב חברי ובוגר,
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2007אם זו חוויה חד פעמית ואת סומכת עליו.....אפשרי לו, פרגני לו!! זה טבעי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירותטלי08/05/2007חבר שלי ואני רבים הרבה בגלל סקס. שנינו עובדים הרבה וכמעט ולא שוכבים באמצע שבוע, לי מאוד קשה עם זה ואני מרגישה כאילו הוא לא רוצה אותי, למרות שהוא אומר שזה לא נכון וזה גורם להרבה מריבות. הוא אומר שהמצב נורמלי (לא המריבות, התדירות) ואני סתם מגזימה ואין לי סיבה להרגיש שהוא לא רוצה אותי. מה אתם אומרים, אני באמת מגזימה או שיש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעניין אינו מיני כלל ועיקר!
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2007העיניין הוא זוגי. בזוגיות, כמו בזוגיות, יש מקום לפשרה, הליכה לקראת ויתור, שיתוף פעולה וכו'. אם את זקוקה, רוצה יותר מין, יש מקום להתחשבות של בן הזוג שלך ולקיום יחסי מין גם באמצא השבוע. החלק שלך הוא לא להתלונן שהוא "עושה לך טובה"....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זקפהמ.ו06/05/2007האם טסטוסטרון נמוך +פרולקטין גבוה אצל גבר יכול להגרם כתוצאה מלקיחת תרופות אנטי דכאון
כמו סרוקסט 20 מג' *1 ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן...
09/05/2007אבל זה מאוד נדיר - בפחות מ- 0.1% מהמטופלים נמצאו תופעות של פרולקטין מוגבר, אבל לא הוכח שזה בשל התרופה עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)