מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויאגרה/סיאליסמנחם15/04/2007
אני נשוי למעלה מעשרים שנה. אשתי ואני לא קיימנו יחסי מין לפני החתונה. מראשית הנישואין שלנו אני סובל משפיכה מהירה, אבל הסתדרנו יפה מאד, ואשתי מגיעה לאורגזמה בלמעלה מתשעים אחוז מהפעמים שאנו מקיימים יחסי מין. בתקופה האחרונה השתמשתי בויאגרה וסיאליס, והיה שיפור ניכר, לא איבדתי את הזיקפה מיד עם השפיכה. את התכשירים קניתי אצל מפיצים דרך האינטרנט, ולא דרך קופ"ח. היו לי תופעות לוואי המוכרות בשימוש בתכשירים הנ"ל (ראיית אור כחלחל, כאבי ראש בבוקר) האם התכשירים הנמכרים בהפצה לא רפואית בעייתיים? (חיקויים? וכו'?) האם הופעת הסימנים מעידה שהתכשירים אכן מקוריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנחם!
ד``ר עידן מיליצ`ר15/04/2007קנה אך ורק דרך מרשם רופא! פעם הזיוף עובד ופעם..... אל תיקח סיכונים מיותרים! לא בכביש ולא במיטה!!
עידן מיליצ'ר
נ.ב. אין בהופעת תופעות הלוואי בכדי להוכיח בוודאות שהכדורים אמיתיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
ד''ר חגית כהנא16/04/2007אינני יודעת בן כמה אתה אך הרושם שלי שמדובר בשפיכה מהירה ולא בבעית זקפה.
ויאגרה וסיאליס אינם טיפולי הבחירה העיקריים לשפיכה מהירה.
יש טיפולים התנהגותיים טובים יותר.
כמובן שאני מצטרפת לדעתו של עידן שאין לרכוש תרופות ללא מרשם החיקויים עלולים להיות מסוכנים!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית או סתם שאלה של זמןבן 2715/04/2007
הי
אני בן 27, איבדתי את בתוליי בגיל מאוחר -23 במהלך טיול בחו"ל ולא במסגרת קשר זוגי ועד גיל זה לא היתה לי שום חוויה מינית. מאז היו לי מספר קשרים אבל אף אחד לא נמשך ליותר ממספר חודשים ולמעשה היתה לי רק בת זוג אחת שקיימתי איתה יחסי מין סדירים. אני אדם ביישן ולכן קשה לי לדבר על זה עם בת זוג במיוחד בתחילת הקשר כי אני מפחד שבגלל הגיל שלי הבחורה תעלם אך אני מרגיש שהבעיה הזו לא מאפשרת לי להתחיל קשר גם מכיוון שאני מפחד מחוסר הניסיון שלי וגם מכיוון שנראה לי שהפחד הזה מורגש אצל הצד השני ולכן מרחיק אותו.....
רציתי לשאול אם יש לכם עצה? האם כדאי לדבר על חוסר ניסיון בתחילת קשר? האם בעיות אלו שכיחות בגילי ? (אני מכיר מספר אנשים באותו מצב אך בסביבה שדומה לי)
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר חגית כהנא16/04/2007אתה בן 27 וחושש מקשר .
לכל אדם הקצב שלו לקיום יחסי מין וזוגיות.
בד"כ סיר מוצא מכסה ולהיפך וכאשר הקשר הוא טוב התפתחות יחסי המין היא טיבעית ואינה צריכה להלחיץ. בני זוג מתפתחים ביחד ולומדים זה את זו בכל המובנים לא רק במין.
נסה להנות מהמפגש עם המין השני ולא להלחץ ממנו.
יתכן ששוה לגשת ליעוץ כדי לשפר את הביטחון העצמי שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לגלחדנה14/04/2007
ברצוני לדעת האם כדאי לגלח את כל שיער הערווה שגדל באיזור הכוס או שעדיף להשאירו? מה רוב הבנות עושות? והאם זה עדיף לסקס וכיף לירידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש באמונתו יחייה!
ד``ר עידן מיליצ`ר15/04/2007כל אחת מחליטה מה נוח לה!. אין קשר בין גילוח שיער הערווה לחלוטין והנאה מינית. אמנם יש נשים ווגברים שמעדיפים זאת, (גם בגלל הירידה) אך יש אחרים שלא.
להחלטתך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך-התשובה היא כן, ובגדול.
yoav15/04/2007שיער ערווה מיותר, מפריע, וגורם לריח לא נעים, ובעיקר מפריע ל"ירידה"!
כגבר אעדיף כוס מגולח או כמעט לגמרי ,לא תתפסנה שערות בפה של ה"יורד/ת" וזה אסטתי ויפה יותר. ב- 100% יקירתי האמיני לי!!! בברכת הצלחה, ואם תרצי עזרה או תמיכה, אני כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואב למדו אותי בבית להגיד שאני איתך
ד``ר עידן מיליצ`ר15/04/2007אבל נסיוני המקצועי, מוכיח שלא רק איך שאתה אוהב, כך גם גברים אחרים. אני מכיר לא מעט שחושבים שהגילוח למטה הוא לא לטעמם, תרתי משמע!
לגבי כל השאר.....תבלה!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבעת הונוס החלקה
simon27/04/2007חיובי ביותר היופי הנשי מוסתר .והפרעה ליחסים אורלים.אים תאמצי את השיטה .אני ההיה שמח שתצרי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים טיפוסים
אילנית30/04/2007מעניין שרק גברים ענו לך על השאלה הזו.
תעשי מה שנוח לך, את לא חייבת להוריד הכל את גם יכולה לקצוץ כך שיהיה אסתטי לך ולגבר שאיתך. הגילוח לא נעים וגם הגירודים שאחרי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכים עם אילנית
אשף03/05/2007זה אולי נעים לגבר אבל ממה ששמעתי זה ממש לא נעים לאישה. חוץ מזה
אפשר להסתפר ואפילו להיות מקוריים בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאילנית
איריס30/04/2007בחורה שלא מטפחת עצמה באיבר מין שלא תבקש שהגבר יירד לה כי כמו שלא נעים לך הגירודים אחרי לא נעים להם הריח שנדבק לשערות...סתם עצה קטנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה אומר אילנית??
אייל01/05/2007שאת לא מורידה יותר ??? מפחיד לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו נקראת "שיטה ברזילאית"
אייל30/04/2007תשאירי קו דק ללשון שתרגיש שהיא בפות ולא בבית השחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי להוריד זה מגעיל רעמה
ניב01/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיע בני תרגיע.....
ד``ר עידן מיליצ`ר03/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב בתולאמיר14/04/2007
שלום לכולם.
אני בן 26 ולא קיימתי יחסי מין כבר שנה וחצי
אני מאוד מתקשה בלמצוא פרטנרית וחברה למרות שאני מאוד מנסה ורוצה.
אני מיואש וכמובן... חרמן.
האם ללכת לנערת ליווי? קשה לי להמשיך בבדידות הזאת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרמנות ובדידות
ד''ר חגית כהנא16/04/2007לדעתי מצויות ב"שוק" בנות רבות שמחפשות בן זוג.
אני מסופקת אם אתה אכן עושה מאמצים או שלמעשה יש לך קושי באינטימיות.
נערת ליווי הינו פתרון לשחרור לחצים מידי ניתן לשחרר את הלחץ גם באוננות
אתה מצהיר שאתה מחפש פרטנרית וחברה. יש די מקומות בילוי ואתרי אינטרנט בהם ניתן למצוא בנות זוג.
אם הקושי ביצירת קשר כדאי לפנות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבוב תפעיל כוח רצון
דנזל17/04/2007ותפעל להשגת המטרות שלך.
דבר ראשון תעיף את עצמך לחד"כ
וכנס לחוג אומנויות לחימה לשיקום הביטחון העצמי וחיי החברה שלך
אם אתה מעשן תפסיק, זה מעודד עצלות וחוסר הגיינה.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי מטורפת על סקסמאון לאון14/04/2007
אשתי מרבה לקיים יחסים איתי ועם חבריה, והיא כל הזמן במצב של עוד עם חיוך קבוע על הפנים האם זה מה שנקרא ניפומנית חסרת תקנה. בינתיים זה לא מפריע לי, מתי יגיע המשבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה מרבה? כמה?
ד``ר עידן מיליצ`ר14/04/2007מה זה איתי ועם חבריה? מה מפריע לך? המרבה? החברים? החיוך?...
אין בתשובתי רצון לציניות אך אנני מבין את השאלה...... "מתי יגיע המשבר?" אני לא יודע, המשבר יגיע כשתחליט שאתה לא מוכן להמשיך לחיות כך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית זיקפהברט13/04/2007
אני בן60, לוקח כדורים להורדת לחץ דם. יש לי בעית זיקפה בזמן אחרון. אני רוצה לדעת עם ויאגרה יעזור לי ו עם זה לא יזיק לי....איזה מינון להתחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לרופא שמטפל בך
ד``ר עידן מיליצ`ר13/04/2007להורדת לחץ הדם. לא לכל אחד הנוטל כדורים ליתר לחץ דם, מותר לקחת כדורים לזיקפה. רק לאחר בדיקת רופא ובאישורו, תוכל ליטול כדורים לזיקפה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהנועם13/04/2007
שלום , מישהי ששכבתי איתה לפני כשבועיים הביאה לתשומת ליבי כי יום לאחר ששכבנו כנראה שהתפרצה לה פיטרייה , ולטענתה היא מעולם לא סבלה מסיבוך שכזה . האם יתכן שאני העברתי לה או גרמתי לכך בעקיפין או במישרין ? ? ? או שאולי אני נושא עליי איזה חיידק הגורם לכך ? וצריך להיבדק ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה
ד''ר חגית כהנא16/04/2007גברים אינם מעבירים פיטריה לנשים וגם אינם נדבקים בד"כ.
פטרת נרתיקית הינה מטרד לא מסוכן ויכול להגרם לנשים לאחר מגע מיני עם גבר חדש או כאשר יחסי המין כשהאישה אינה די מגורה.
ישנן גם סיבות נוספות לפטרת על כך בפעם אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מטפלים בחרדת ביצוע??????דני12/04/2007
כשאני מאונן הזיקפה תקינה אך במגע מיני לא תמיד זה המצב, כיצד אפשר לטפל בחרדת ביצוע לבד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש מצב לקבל תשובה?
דני14/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההצעה היחידה שאני יכול לתת לך.....
ד``ר עידן מיליצ`ר14/04/2007היא להכנס למיטה מספר פעמים ללא ניסיון לקיום יחסי מין מלאים. רק כשתרגיש מספיק בטוח עם עצמך, או אז.......
אבל אני יודע שיותר קל להגיד ו/או לכתוב לך את זה מאשר לעשות את זה....אבל,נסה ותראה זה עובד!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עידן
דני14/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהmom12/04/2007
שלום אני נשוי כבר חודש , יש לי בעיה והיא שהפין שלי כצת עקום . יש זקפה מלאה. אורכו של הפין שלי הוא 13 ס"מ כאשר אני מנסה להכניס אותו יותר אשתי חשה בכאב . רציתי לדעת האם זה דבר רגיל .
ישנם פעמים שהנוזל שיוצא ממני יוצא החוצה האם זה דבר רגיל .
שאלה נוספת בקשר ל הריון באילו ימים אפשר לקים מערכת יחסי מין על מנת להגיע להריון .
למשל המחזור האחרון של אשתי היה ב 28/3/2007 מתי אפשר לקיים יחסי מין על מנת שאשתי תכנס להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות של מתחילים
ד''ר חגית כהנא16/04/2007איבר מין מעט עקום אינו גורם לכאבים אצל האישה. נראה שאתם זוג בתחילת דרכו המינית וקרוב לודאי שאישתך וגם אתה עדין לא עליתם על דרך המלך.
סבלנות ותשומת לב הדדית חשובה.
אין צורך למדוד את איבר המין - אורכו תקין.
לטעמי לימדו אחד את השני ורק אח"כ נסו להכנס להריון.
קנו ספר הדרכה על מיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה/ שפיכה מוקדמת מאוד!ido12/04/2007
שלום!
אני בחברתי מקיימים מזה שנה יחסי מין. רוב הפעמים שאנו מקיימים יחסי מין אני גומר ממש מוקדם ומהר אני גומר לפעמים תוך 10 שניות,חצי דקה אבל יש פעמים שפתאום כאילו אין דב כזה גמירה מוקדמת, ואז הסקס יכול להמשך חצי שעה ואפילו שעה! פעמים אלא שאני לא גומר מהר הם נפלאות אבל ברוב הפעמים אני כן גומר מהר וזזה הורס הכל! אומנם אני מצליח להגיע לזקפה ממש מהר לאחר הגמירה משהו כמ 10 דקות...לעוד סיבוב....ואז זה כבר יותר ארוך מהסיבוב לפני אבל זה לא כמו ההרגשה של הסיסוב הראשון ולרוב אני גם לא גומר בסיבוב השני וההרגשה שונה לגמרי כאילו לצאת ידי חובה...אשמח עם תעזרו להפטר מהגמירות האלה בהקדם
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת...כל מה שרצית לדעת
ד``ר עידן מיליצ`ר12/04/2007שפיכה מוקדמת
שפיכה מהירה ( Rapid Ejaculation ) , או בשמה הקודם: שפיכה מוקדמת (Premature Ejaculation) היא אחת הבעיות השכיחות בתפקוד המיני של הגבר, ממנה סובלים כ- 30% עד 40% מן הגברים. השפיכה המוקדמת מאופיינת כמצב בו גבר, באופן קבוע ופעמים חוזרות מגיע לשפיכה עם גירוי מינימאלי לפני, בזמן או מיד לאחר החדירה, מצב הגורם לתסכול אישי ופוגע ביחסים הבין-אישיים.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, , מלווה בכאב או חוסר שפיכה, יכולה לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר ושל בני הזוג יחד.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, יכול לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר בפרט ושל בני הזוג בכלל.
הסיבה לשפיכה מהירה יכולה להיות ראשונית, כלומר, מולדת (כבר מהניסיונות הראשונים לקיום יחסי-מין), משנית (כתוצאה משינויים בריאותיים דוגמת מחלות: סוכרת, פגיעה בשלמות חוט השדרה, טיפולים כימותרפיים וכו', שינויים נפשיים - לחץ ומתח או שינוי במערכת היחסים), או מפגיעה בתחושתיות ראש הפין, שהוא מרכז הגירוי באיבר המין.
ניתן להצביע על מספר גורמים פסיכולוגיים לתופעה זו:
הגורם המיידי לפז"מ הוא חוסר מודעות מספקת לתחושות הפין. הפז"מניקים לא פיתחו מודעות תקינה לתחושות באיבר המין שלהם.
1)ישנם גברים שפשוט מתרגשים בעוצמות כאלה, שאינן מאפשרות להם לשים לב לתחושות הפין שלהם. זה משתנה מאישה לאישה וגם משתנה בהתאם למשך מערכת היחסים.
2)החוויות המיניות הראשונות מאד קריטיות להמשך. יש גברים שניסיונם המיני הראשון היה תחת לחץ ובמקומות לא נוחים- כמו במושב האחורי של האוטו או בסלון של בית הורי בת הזוג, ממש לפני שאלו האחרונים אמורים לחזור הביתה. גברים כאלה גמרו מהר, ואינם מצליחים להיגמל מהרגל זה. לחץ זה נותן את אותותיו ההרסניים בכל פעם שפוגשים בת זוג חדשה.
3)הדאגה העצומה בקשר לביצועים המיניים, גורמת לגבר לחוש שהינו "בתחרות" על פרס 'המאהב האולטימטיבי', במקום להירגע וליהנות מהאקט המיני במלואה.
4)גברים המתרגשים יותר מידי,חרדים, או מרגישים אשמה, מתמקדים במחשבות ובתחושות ה.
שליליות ושופכים מהר.
ישנן כמובן גם סיבות פסיכולוגיות אחרות לשפיכה המוקדמת, כגון ספיגת מסרים אנטי מיניים בילדות, חוסר ידע ו/או "עודף" ידע מיני עלולים לפגוע בתפקוד המיני ובשפיכה. בנוסף, יש גברים שמאבדים שליטה על רפלקס השפיכה כאשר הם נמצאים עם אישה כזו או אחרת בעוד שתפקודם עם אישה אחרת תקין.
המשך מגיע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד``ר עידן מיליצ`ר12/04/2007גם על האישה נושא השפיכה משפיע. מחקרים מצביעים על כך שליקויי בתפקודו המיני של הגבר, פוגע גם בתפקודה המיני של האישה! אישה שבן זוגה הוא פז"מניק, עלולה להרגיש לא מושכת, לא מינית. דימויה הגופני והנשי עלול להיפגע. הבחורה עלולה לפתח גם היא קושי בתפקודה המיני, להימנע ממין ולהתרחק מבן הזוג.
במהלך השנים התפתח הטיפול בשפיכה מוקדמת ועבר שינויים רבים ומגוונים.
לאחר שהתברר כי אחת הסיבות לשפיכה היא רגישות יתר בראש הפין, הוחל בפיתוח תכשירים מקומיים או סיסטמטים שיורידו את הרגישות מראש הפין, ובכך יאפשרו את הארכת זמן השפיכה ומשך קיום יחסי המין. במהלך השנים היו ניסיונות מוצלחים חלקית לטפל בשפיכה מהירה על ידי תרסיס או במשחות מקומיות שונות. ישנם משחות ותרסיסים המשמשים לאלחוש מקומי, כשמטרתם להפחית את התחושה בראש הפין ויעילותם מגיעה ל- 50%. עם זאת, במקרים רבים גורמים אמצעים אלו לחוסר תחושה בראש הפין, לירידה בסיפוק המיני ואף להחלשת עוצמת הזקפה.
אמצעי נוסף שנכנס בשנים האחרונות הן תרופות מקבוצת הSSRI-, שמעכבות את הספיגה החוזרת של הסרוטונין במוח. 75%-70% מן הלוקים בתפקודם, אשר טופלו בתרופות מקבוצה זו, דיווחו על שיפור משמעותי בזמן השפיכה. לתרופות אלו, שבמקור נועדו לטיפול בבעיות פסיכיאטריות, תופעות לוואי משמעותיות אשר בעטיין מטופלים ובני/בנות זוגם העדיפו לא להמשיך את הטיפול המוצע.
עם זאת, ההצלחה היחסית של הטיפולים התרופתיים החדשים פתחה עידן חדש של מחקרים ושיטות טיפול תרופתיות בשפיכה מהירה
מחקר חדש שנערך במרכז הרפואי ת"א, הוכיח כי שילוב של תרופות מקבוצת ה- SSRI's עם גלולת ה"ויאגרה" שיפר משמעותית את משך השפיכה. מחקר נוסף, המבוצע בימים אלה, מנסה לבחון את השפעת תרופה ספציפית ממשפחת הssri אשר נלקחות בהתאם לצורך לפני קיום יחסי מין מלאים.
בנוסף פועל במסגרת המרכז הרפואי ת"א שירות רב-תחומי לטיפול במכלול ההיבטים של שפיכה ובמיוחד בנושא שפיכה מהירה. טיפול חדש המוצע כיום במרפאה להפרעות בתפקוד המיני, המבוסס על טיפול תרופתי לצד טיפול פסיכו-סקסולוגי, מהווה פתרון מיטבי לבעיה.
תשוב לציין שאם הגבר מצוי בזוגיות,רצויי שהתהליך הטיפולי יכלול את שני בני הזוג. גם לנטילת גלולה לעיכוב השפיכה, עלולה להיות השלכה והשפעה פסיכולוגית על האישה, אשר יש לתת עליה את הדעת.
בתהליך הפסיכותראפויתי, יש שני מרכיבים:
1) המרכיב הדינאמי, אשר בו מנסים להבין את התכנים הנפשיים הגורמים לשפיכה המהירה. מהם הקונפליקטים אשר נדחקו לתת מודע הגורמים לגבר לשפוך מהר. בושה, אשמה, אמביוולנטיות לגבי מין, כעס, חרדה וכו'.
2) מרכיב התנהגותי אשר בו יש מספר טכניקות העוזרת לגבר ללמוד את התחושות שלפני השפיכה ולדעת מה לעשות או לא לעשות (בעזרת בת הזוג) ע"מ שלא לשפוך.
טכניקה של הלן סינגר קפלן "SRART STOP" (1989 )
גישת "squeeze technique" של מאסטרס וג'ונסון (1970)
3) גישת MI של דחיפת שרירי רצפת האגן (כמו במתן צואה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....סופי...
ד``ר עידן מיליצ`ר12/04/2007בכל הגישות יש צורך המיומנות מקצועית על מנת לדעת מתי ואיך לחשוף את המטופל/ים לטכניקות.
בנוסף, יש לפתוח את האפשרות של שיתוף בת הזוג לעשות יחד.....בבית, על מנת להגיע לתפקוד מיני טוב יותר.
הדרך היעילה והנכונה- מעבר ל"תרופות הפלא"- לטיפול בשפיכה מוקדמת היא מתן הדעת למרכיב האישי והזוגי, כלומר טיפול בקושי תוך שיתוף, קירבה ותקשורת הכוללת חלוקה הדדית של צרכים, רגשות וצרכים.
שיתוף מעין זה, של בני הזוג, יאפשר הגעה לסיפוק באופן התואם את צרכי שני בני הזוג במיטה ומחוצה לה, ללא כל קשר למתן תרופה זו או אחרת.
דווקא כאן יפה שעה אחת קודם!!
עידן מיליצ'ר BA, BSW, MA
סקסולוג, מטפל זוגי ומשפחתי
מטפל ביהביוריסטי קוגניטיבי
טלפקס: 03-6999948* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריחה11/04/2007
שלום
יש לי ריח לא נעים מאיבר המין רציתי לשאול ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע ממנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לגינקולוג/ית!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחורות גם יכולות???סיגלית11/04/2007
בוקר טוב, אני שואלת שאלה שממש מסקרנת אותי...
אני שמעתי שגם בחורות יכולות להשפריץ.. האם זה נכון?!
אם כן איך מגיעים לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון שלי עם חברתי
אורי11/04/2007זה אפשרי בהחלט. שלא יגידו לך שזה מיתוס. זה קיים וזה אמיתי. רק מה, זה לא קורה לכל אחת, זה לא קורה בכל פעם, זה לא קורה עם כל פרטנר וזה ממש לא קורה כמו שרואים בסרטים הכחולים - שם רואים זרם של מקלחת לפחות יוצא - וזה רוב הפעמים לא אמיתי.
בעקרון אני יכול לומר לך שאצל חברתי זה עובד ע"י גירוי אינטנסיבי עם אצבע או שתיים של נקודת הג'י (תצטרכי למצוא אותה קודם ואז להראות בדיוק לפרטנר). הגירוי צריך להעשות לאורך זמן ובאופן רציף עם עוצמה מסויימת וכיוון מסויים. אם עושים הכל נכון (ולבחורה יש את היכולת הזו) הרי שזה יקרה. זה דבר מהמם מכל הבחינות הם לבחורה והן לבן זוגה.
דרך אגב, באינטרנט יש המון מידע בנושא. תחפשי דברים "רציניים" יחסית בתחום ומקווה שתצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי תודה..
סיגלית11/04/2007אך איפה אוכל למצוא מידע בנושא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעה נקראית
אורי11/04/2007בעברית- "שפיכה נשית"
ובאנגלית- "female ejaculation"
יש מלא חומר באינטרנט בנושא (תעשי google). רק שימי לב כמו שציינתי קודם שזה חומר רפואי,מדעי סקסולוגי ולא כל מיני דברים שיותר קשורים לפורנו וכאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשית...
עידן מיליצ'ר11/04/2007
אם כבר באורגזמה עסקינן, אזי יש מקום לציין שלא מעט נשים מדווחות שכאשר הן מגיעות לסיפוק, יש להן תופעה של שפיכה.
לאחרונה אנו נחשפים ברשת להרבה סרטוני פורנו המתעדים נשים המשפריצות לכל עבר כאשר הן חוות אורגזמה. הנקטר של אפרודיטה, המזרקה של ונוס, השמפניה של הסקס וגייזר האהבה, כל אלו ואחרים מבטאים את התופעה של השפיכה הנשית,אשר מסמלת, לכאורה, את יכולתה וכוחה המיני של האישה.
אחת מהתופעות המסתוריות בעולם המיניות בכלל ובמיניות האישה בפרט, הינה התופעה של שפיכה נשית. אותה תופעה מסתורית זוכה לחלוצי מחקר רבים חוקרים, פילוסופים והאדם ה"ממוצע", אשר כמו בתקופת בהלת הזהב באמריקה, קמים ויוצאים למוצאה, להגדירה ולחקור אותה.
מאז 1672, כשהציע דה-גראף שקיימת גם בלוטת ערמונית נשית, חקרו אנשי מחקר רבים בשטחי הרפואה והביולוגיה (ובכללם הפתולוג הגרמני הנודע רודולף וורשאו) את האיבר תפקודו ותרומתו לתופעת השפיכה הנשית. מבחינה היסטורית, קיימת גם התייחסות לשפיכה הנשית, החל באריסטו שציין כי הנשים מפרישות נוזל במהלך האורגזמה אשר אין לו מרקם של שתן ואינו מכתים את הסדינים. ד"ר ארנסט גרפנברג, אשר בשנות ה-50 קבע את המושג נקודת ה-G הקרויה על שמו ואשר גירוי שלה מביא את האישה לאורגזמה ולפליטת חומר שקוף. חוקרים עכשוויים מקדישים לא מעט מחקרים שנויים במחלוקת, המתחבטים ומתלבטים לגבי עצם קיום הנקודה תפקודה ותפקידה במיניות האישה ובתופעת השפיכה.
המונח, ערמונית נשית עבור מערכת הבלוטות והצינורות המקיפות את צינור השתן, היה נפוץ בעבר, ובתחילת המאה הקודמת, בשקפו את המקור העוברי המשותף של הערמונית אצל הגבר והאישה.
אצל הנשים איבר זה קטן יותר ובעל פחות בלוטות מאשר אצל הגברים. מתחילת אמצע שנות השמונים החלו לחקור ביתר תשומת לב את תפקודה של "הערמונית הנשית" ותפקודה בתהליך השפיכה הנשית.
בעוד שאצל נשים רבות יכולת השפיכה מיוחסת לגירוי נקודת ה-G / ה"ערמונית הנשית", קיימות עוד בלוטות המשתתפות בחגיגה.
בחלק החיצוני של הנרתיק מצויות בלוטות הנקראות בלוטות על-שם סקנה והבלוטות על-שם ברתולין, שמפרישות נוזלי סיכה. נוזל זה מכיל ברובו מרכיבים אלקאליים וגלוקוזה. מטרתו של נוזל זה לסכך את איבר המין של האישה ולהוריד את החיכוך בין הנרתיק לאיבר המין המוחדר. כמות ההפרשה הולכת ועולה עם הגירוי המיני. הכמות שונה מאישה לאישה, וגם אצל אותה אחת, היא תשתנה ממגע זה למשנהו. ישנן נשים שאצלן הכמות הזו עולה מאוד עם האורגזמה. נוזל זה המופרש מבלוטות סקנה וברתולין מרכיב אף הוא את מה שמכונה אף הוא "השפיכה הנשית".
מכל מקום, קביעה חד משמעית אם אישה שופכת /משפריצה נוזלים מהבלוטות המוזכרות לעיל או שלמעשה היא משתינה, או שילוב של השניים, ניתן לקבוע רק ב"מעבדת המחקר". כאן אולי גם המקום לציין שנשים המדווחות על שפיכה בזמן אורגזמה, אינן בהכרח חוות אורגזמה בעוצמה גדולה יותר.
ניתן לחלק את השפיכה הנשית ל-3 אפיונים:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשית המשך...מה לעשות נשפך לי.
עידן מיליצ'ר11/04/2007)הרטבה- תופעה המתרחשת אצל כל הנשים כחלק מהעוררות המינית. יש נשים המרטיבות בכמות גדולה יותר. כמות רבה זו של סיכוך עלולה לפעמים לגרום למבוכת שני בני הזוג
2)פליטה המתרחשת סמוך לאורגזמה – לפניה, במהלכה או אחריה. זוהי פליטה נוזל המהווה חלק טבעי מהתהליך הנורמאלי של מעגל התגובה המיני. כיום קיימים חוקרים (שהמובילה בינם בוורלי וויפל) הטוענים שעד כ-40% מהנשים יכולות לחוות פליטה שכזו.
3) פליטת שתן- תופעה המתרחשת בעיקר אצל נשים מבוגרות יותר, כאשר הן מפעילות לחץ על שרירי רצפת האגן. לחץ זה (כמו בזמן שיעול ריקוד וכו') עלול גם להתרחש בזמן אורגזמה, ולגרום לפליטת שתן.
קוראיי היקרים (או שנכון יהיה לפעמים לכתוב קורעי היקרים), צר לי להיות זה שצועק "המלך הוא עירום" ולבשר שההשפרצות (סליחה שוב על הבוטות) שאנו רואים בסרטי פורנו אינן שפיכה נשית אלא טכניקה קולנועית המעוררת את דמיונו של כל גבבר צעיר. אין אני מתווכח עם אישה (או גבר) זו או אחרת שתבטל את דברי בתנועת יד ותגיד שעם כל הכבוד להוד מומחיותי, אני לא מבין כלום כי היא גומרת בעוצמות ובכמויות של צונאמי. ההוכחה הפשוטה לכך שאין זו שפיכה אלא פירוטכניקה, היא כמות הנוזל היוצא מהשופכה. ווליום הנוזל אשר אנו רואים בסרט הוא עצום. שפיכה אמיתית היא בכמות קטנה, או בוא נאמר, הגיונית. כמות השפיכה אמנם גדולה יותר מכמות השפיכה של גבר אך אינה בכמות כזו בפי שנראית בסרטים. צבע השפיכה הוא קרוב לשקוף ולכן קשה, אם בכלל ניתן, לראות את השפיכה בעין המצלמה. יחד עם זאת, הבשורה המחקרית הטובה היא שמרבית הנשים משחררות או פולטות נוזל, שאינו שתן, כאשר הן חוות אורגזמה.
עם כל הנאמר, חשוב לציין שיש עוד הרבה מקום למחקר באשר למסתורי השפיכה הנשית, ועד שנדע יותר בואו לא נתייבש, ונהנה ממה שיש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה מתמדתyoni11/04/2007
תמיד כשאני גומר הזין שלי ממשיך לעמוד כאילו רק התחלתי
וזה מציק לי.
כשאני רוצה לנוח השותפה לסקס רואה שעומד אז רוצה עוד.
ורק אחרי השפיכה השלישית הכלי מתקפל לו .....
מה לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה שכזאת
ד''ר חגית כהנא11/04/2007נסה להאריך את המגע המיני כמה שניתן לפני שאתה גומר. כך גם חברתך תהיה מרוצה יותר וקרוב לודאי שהזקפה תיעלם לה.
האם יתכן שאתה גומר מהר מאד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא גומר מהר
yoni11/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין קטןנ10/04/2007
לחברי החדש והמקסים יש איבר מין קטן יחסית, שפשוט לא מספק אותי.אמנם קראתי שהגודל שלו נחשב סביר (10-12)ס"מ, אבל סטטיסטיקה לחוד ותחושה לחוד. האם יש משהו שאפשר לעשות? הדבר מאד מעיב על המשך יחסינו: נראה לי שמערכת יחסים עם סקס לא טוב דיו פשוט לא יכולה להתקיים לאורך זמן...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבר היחידי שאני יכול להציע
ד``ר עידן מיליצ`ר10/04/2007הוא שתנסי לכווץ את איבר המין שלך כאשר הוא בפנים. ( עשי כאילו את מתאפקת לא לעשות פיפי)
מקווה שתרגישי אותו יותר, אם לא.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקנות אביזרים
ron11/04/2007יש היום בשוק המון אביזרים מאוד זולים ופשוטים שמגדילים את האיבר
למשל יש את כל ההלבשות מסיליקון שעולים 50 שקלים
וזה לא רק מעבה את האיבר אלא גם מגדיל אותו
זה מעין קונדום רק פעמי
תנסו ותיהנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין קטן
רונן11/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהעמי10/04/2007
אני ואישתי מקימים יחסים 3 פעמים בשבוע אני לא מצליח להביא אותה לסיפוק לאורגזמה האים יש איזה אותות מיהגוף של אישתי לקבלת אורגזמה אולי הי מקבלת אורגזמה בלי שהיא מרגישה יש דבר כזה האים אני יכול להרגיש אים היא מקבלה אורגזמה יש איזה סימן כול שהוא בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא לשאול אותה פשוט?
אורנית17/05/2007קודם כל לדעתי תשאל אותה באופן ישיר האם היא מגיעה לאורגזמה,
ואם לא, האם היא מגיעה לאורגזמה באוננות, אם כן היא תוכל להגיע גם איתך, הכל ענין של אימונים.
שנית ברגע שאישה מגיעה לאורגזמה, אין סיכוי שהיא או אתה תפספסו
אותה.
אני אתן לך מס' סימנים שמופיעים אצלי כשאני גומרת: קצב הנשימות מתגבר, בעלי אומר שהוא מרגיש את הנרתיק שלי מתכווץ, אני רועדת ומרגישה רטיבות מרובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי....
ידיד טוב18/05/2007אתה יכול לנסות את הקישור
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3553
או שתנסה לגרות אותה לעשות את הסקס יותא לאט' אולי לפני שאתה נכנס אליה תרד לה קצת ותעשה לה נעים......
ואלי היא פשוט בוגדת בך ולא אוהבת אותך אבל צריכה אותך......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
נתי18/05/2007שים את היד על הבטן התחתונה של אשתך או על פי הטבעת ותרגיש שורה של התכווצויות, ממש כמו אצל גבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
צחי18/05/2007שים את היד על הבטן התחתונה של אשתך או על פי הטבעת ותרגיש שורה של התכווצויות, ממש כמו אצל גבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ד''ר חגית כהנא10/04/2007אתם מקימים 3 פעמים בשבוע ולאישתך אין אורגזמה? קשה לי להאמין שהיא מוכנה לסבול תסכול מתמשך כזה.
האם היא מגיעה לאורגזמה מאוננות או מין אוראלי?
האם היא מתלוננת?
כשנשים גומרות בד"כ קצב הנשימה שלהן הופך מהיר יותר ולעיתים נראית מעין פריחה על הפלג העליון של הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין
עמי11/04/2007אני לא חושב שהיא מגיעה לאורגזמה לפי התאור שהיצגת היא לוא מתלוננת יש דבר אחר שאני יכול לעזור לה או נקודה מסוימת בגוף שלה שאני יכול לגרות אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין
עמי17/05/2007איך אני יודע אים היא היגיע לאורגזמה לפי תנועות הגוף יכול להיות שהיא מגיעה לאורגזמה פנימית ואני לוא יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)