מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממוגרפיה - הגנת בלוטת התריס בזמן הציעל 33511/01/2012
קיבלנוו כמה אזהרות כי בריא היה אילו מכונים ובתי חולים ויתר המקומות שמבצעים ממוגרפיה יצטיידו במין מגן (עשוי מחומר נוגד הקרנה) ששמים על הצוואר ועל איזור בלוטת התריס כדי להגן עליה מפני הקרנות. הייתי במכון "מור" בחיפה במרכז חורב וכשראיתי שלא שמים ואין כל כוונה לשים, שאלתי את הטכנאית מדוע היא לא שמה מגן בלוטת התריס. היא ענתה שהנהלת המכון החליטה שאין צורך. כשהגבתי, אמרה לי שאני צודקת אבל זו החלטה מלמעלה. כמה צריך לעלות מגן כזה לעומת הציוד היקר בשימוש וכדי להבטיח את בריאות המצטלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה - הגנת בלוטת התריס בזמן הצ - תגובה
מעיין רוגל11/01/2012שלום יעל,
לצערי אין את הידע הדרוש כדי לענות על השאלתך. אני מציעה לך לפנות לאגודה לזכויות החולה בנושא.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, מס הכנסהאחמד11/01/2012
שלום לכם, אני עובד כשכיר (מורה במשרד החינוך) בן 30 , ואני ואבא שלי הקשיש אפוטרופוסים על אמא שלי הזקנה ואשר היא חולה סיעודית ומרותקת למיטה וביא בת 74 שאלותי: 1: האם מגיע לי הטבה או הנחה או זיכוי מביטוח הלאומי? 2: האם מגיע לי הטבה או הנחה או זיכוי ממס ההכנסה?(שתי נקודות,כידוע שהחוק נותל להורים על ילדיהם ולא גם ההפך, אבל אני פה אפוטרופוס, האם מגיע לי נקודות זיכוי?) ? 3: האם מגיע לי הטבה או הנחה או זיכוי ממס הבריאות? הערה : אני לא מתעניין פה בתפקיד עם שכר כאפוטרופוס, אלא זיכויים או הטבות או הנחות . 4: יש לי חבר שהוא אפוטרופוס על אחותו הנכה, האם מגיע לו הטבות שהעליתי לעיל ? (ההורים שלו הם זקנים-עדיין בחיים) .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, מס הכנסה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/01/2012לצערי הרב, אני סבור שהתשובה הינה שלילית, אך היוועץ דווקא ברו"ח בעניינים זיכויים ונקודות מס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת מפרקיםבן סימון אתי09/01/2012
אני חולת פסוריאזיס מזה מספר שנים וכתוצאה מזה גם חולה בדלקת מפרקים. האם אני זכאית לנכות כתוצאה ממחלות אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת מפרקים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/01/2012המושג זכאי לנכות לא בהכרח נכון. האם הכוונה היא לזכאות לקצבה או תשלום כלשהו ?
אם התשובה חיובית, איז יש לבחון את שיעור הפגיעה וממה היא נגרמה בכדי לתת לך תמונה מלה יותר של מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש אבל.....
אברהם21/02/2012לבן סימון אתי.יש ליאת מה שיש לך וצריך לתבוע נכות מביטוח לאומי כך שתוכלי לעבור את השבעים אחוז.איך עושים את זה ? לצערי לא באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש אבל..... - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג21/02/2012שלום רב,
אתם מוזמנים לעיין בתשובה שניתנה לגלית לפני מס' ימים אודות התנאים לקבלת קצבת נכות כללית במוסד לביטוח לאומי.
אשמח להשיב על שאלות ספציפיות בנושא.
בריאות ורפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנדמוסטין BENDAMUSTINE בסל התרופותערן09/01/2012
שלום,
האם תרופת בנדמוסטין BENDAMUSTINE בסל התרופות ? האם קופת חולים כללית מאשרת שימוש בתרופה זו בועדת חריגים ?
תודה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנדמוסטין BENDAMUSTINE בסל התרופות - תגובה
מעיין רוגל10/01/2012שלום ערן,
כל תרופה בסל התרופות מותווית למצב רפואי מסויים, כך שניתן לדעת אם התרופה מוכללת בסל רק עם המידע הרפואי הרלוונטי.
לא מצאתי מידע על התרופה במאגר התרופות של אגף הרוקחות. אני מציעה לך לנסות לבדוק לגבי התרופה ישירות דרך מוקד המידע של קופת החולים.
לגבי ועדות החריגים - לא ניתן לומר באופן גורף על תרופה כלשהי שהיא מאושרת על ידי ועדת החריגים. העניין תלוי בהמלצה הרפואית, במיצוי החלופות הטיפוליות, בהשלכות הרוחב התקציביות של אישור התרופה (כלומר כמה חולים באותו מצב יש).
במידה ואתה מעוניין במידע מפורט יותר או בסיוע העמותה אתה מוזמן לפנות אלינו במייל
[email protected]
להשאיר פרטים ומישהו מהצוות יצור איתך קשר.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחות פרטית ללילה למנותח- דחוףא09/01/2012
שלום האם מישהוא יכול להמליץ , מנסיון אישי, על חברה שיכולה לספק אחות פרטית לשמירת לילה למנותח.אני מחפשת מישהיא בעלת תעודה של אחות.התשלום יהיה , כנגד קבלה .מדובר ב 1-2 לילות. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחות פרטית ללילה למנותח- דחוף - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/01/2012לצערי לא אוכל להמליץ לך. נסי בפורומים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצבת נכות כללית והשתכרות מעבודהלי08/01/2012
שלום , לפני כשנה וחצי נקבעו לי 40% נכות ע"י ביטוח לאומי, ו 100% אובדן כושר עבודה לשנה וחצי,משולמת לי קצבה חודשית של כ 4000 שח בחודש. אני עומדת לעבור שוב ועדה בב.לאומי. שבתי לעבודה של 5 שעות ואני משתכרת כ 7000 ש"ח ברוטו.
האם אני זכאית לקצבה החודשית מב.לאומי? במידה ולא, האם הם יכולים לדרוש רטרואקטיבית את כל הסכומים ששולמו לי על ידם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצבת נכות כללית והשתכרות מעבודה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/01/2012רוב הסיכויים שלאת תמשיכי לקבל קצבה לאור המשכורת. אם שבת עתה עבודה אין סיבה לדרישות רטרואקטיביות, אלא אם כן קיבלת קצבה בטענה שהעדר כושר עבודה כאשר למעשה עבדת והשתכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאניה וביטוח לאומיאבי08/01/2012
היי
אובחנתי ע"י פסיכיאטר כחולה במאניה דפרסיה לפני מספר שנים אך איני מטופל כלל (למעט תקופה קצרה שכללה טיפול תרופתי בלבד ללא אישפוז)
מאז לא עבדתי בכלל (גם לפני בקושי עבדתי).
ברצוני להגיש תביעה לביטוח לאומי,האם יש לי סיכוי לקבל קיצבה מלאה ? או שחוסר הטיפול מבטל לחלוטין את זכויותיי,
תודה רבה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאניה וביטוח לאומי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/01/2012חוסר הטיפול לא בהכרח מבטל את זכויותיך, שיעור הנכות שתקבע לך כן.
עליך לעבור את הרף של 40% בנכות כללית בכדי להיות זכאי לקצבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן השדב.ר.31/12/2011
שלום רב,
עברתי כריתת שדיים לאחר שהתגלה בגופי סרטן.
מאז הניתוח אני סובלת מכאבים וקושי בתפקוד יומיומי. אני הולכת לעבודה, לא מחסירה יותר אולם בבית בעיקר קשה לי בביצוע המטלות השגרתיות.
בעלי עוזר וכתוצאה מכך שעות עבודתו ירדו והכנסתנו נפגעה.
לנו שני ילדים.
האם יש לי זכויות לעזרה בבית? התחשבות מס הכנסה בבעלי (אני לא משלמת מס כי משכורתי נמוכה). אולי זכויות אחרות שלא חשבתי שיכולות לעזור לנו.
תודה ב.ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן השד - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי01/01/2012יש לבחון את המקרה שלך בעדינות.
צריך לבדוק מתי היה הניתוח ואילו השלכות רפואיות קיימות היום. רק אז נוכל להעריך אם מגיעות לך זכויות כלשהן.
עם יד על הלבף אני מוכרח לומר כי לאור טענתך על תפקוד מלא בעבודה, אינני רואה אפשרות לקבלת פיצוי כלשהו מהמוסד לביטוח לאומי.
האם יש לך פוליסות פרטיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכותמשה26/12/2011
עברתי 2 ניתוחים בקרסול 1 טיביאליס פורסטיור 2 קיבוע משולש
האם אני זכאי לאחוזי נכות וכמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי28/12/2011שאלתך כללית מידי. אם מדובר באחוזי נכות כללית בביטוח הלאומי אז כן, אך אינני יודע מה מצבך הרפואי ואינני בטוח כי תעבור את הסף הנדרש על מנת לקבל קצבה.
האם הנזק מקורה בעבודה? בתאונת דרכים ? בתאונה אחרת ?
כפי שאתה רואה השאלות רבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוק מחלת ילדסקוביבון20/12/2011
שלום,
אני מבקשת לברר לגבי מחלת ילד.. כאשר מדובר על ילד חריג.. כשיש תסמונת נדירה או PDD או ADHD או ניתוח של ילד / ישיבה על כסא גלגלים כתוצאה משבר מסוים
החוק מדבר על "עובד שהוא הורה של אדם עם מוגבלות, ועבד שנה לפחות אצל אותו מעביד או באותו מקום עבודה, זכאי לזקוף עד 15 ימים בשנה של היעדרות על חשבון תקופת המחלה הצבורה שלו או על חשבון ימי החופשה המגיעים לו, לפי בחירת העובד, לצורך מתן סיוע אישי שמחייב היעדרות כאמור, לאדם עם המוגבלות; ואם התקיים בו אחד מאלה זכאי העובד לזקוף בשנה עד 15 ימים נוספים של היעדרות כאמור, ובלבד שלא היה אדם אחר שניצל את זכותו לזקיפת ימים נוספים לצורך מתן סיוע אישי לאותו אדם עם מוגבלות:
כאשר
אדם עם מוגבלות" לפי סעיף 5 בחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות מדבר על
- אדם עם לקות פיסית, נפשית או שכלית לרבות קוגניטיבית, קבועה או זמנית, אשר בשלה מוגבל תפקודו באופן מהותי בתחום אחד או יותר מתחומי החיים העיקריים;
למיטב הבנתי יש פה מקום לפרשנות רחבה. מי קובע מתי זו מוגבלות? הורה לילד עם תסמונת מסויימת שנדרש למעקבים וביקורים רבים בבית חולים או ילד עם PDD (זו לקות משמעותית) או ניתוח שילד עובר או שבירת עצם בגוף שמחייב אותו לכסא גלגלים (זו לקות פיזית מהותית..)
מי מחליט?
אודה להתיחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוק מחלת ילד - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי28/12/2011ידידי,
שאלתך כלל לא ברורה .
אולי תנסח או תשלים מה אתה מבקש לבדוק. מה הבעיה האישית שלך ואז אוכל לנסות ולהשיב ספציפית לשאלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום קשישה לאחר ניתוח בירךמ,ק19/12/2011
שלום -אימי בת 80 ומעלה שוכבת כבר שבועיים בביהח איכילוב לאחר ניתוח בירך אך עד כה לא מציעים לה שיקום בתואנה -אין מקום פנוי העובדת הסוציאלית במחלקה אף הציעה לנו שיקום פרטי בסכום אדיר ליום הייתי מעוניינת לדעת מה לעשות -ביינתים אימי בביהח ולא מקבלת את השיקום הראוי לה נראה לי היחס הזה מזעזע מה עוד שהיא שילמה כל חייה קופח ולא זוכה לקבל את הטיפול שצריך -שמתי לב שזה נאמר אוטומטי לכל קשיש במחלקה-חוץ מאלה שנכנסים לשיקום בפרוטקציה אודה למי שיכול לעזור לנו,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום קשישה לאחר ניתוח בירך - תגובה
מעיין רוגל20/12/2011שלום מ.ק.,
אני מציעה בשלב הראשון לפנות למוקד השירות ולשאול מה הוא השיקום המגיע לאימך לפי הסל, ולפי הביטוח המשלים (במידה והיא מבוטחת בביטוח משלים). מוקד השירות מחוייב לענות לכם על העניין. כשיהיה בידכם המידע יהיה קל יותר לפעול. במידה ואתם נתקלים בקושי אחרי השיחה הזו עם מוקד השירות אנא כתבו לי למייל העמותה ואבדוק מה אנו יכולים לעשות כדי לסייע.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף חרדה בזמן העבודהעידן18/12/2011
שלום רב ,
אני נהג אוטובוס וליפני כחודש קיבלתי התקף חרדה בזמן העבודה ופוניתי באמבולנס לבית חולים שבו ניבדקתי גם על ידי פסיכיאטר ,כיום חודש וחצי אחרי אני עובד כרגע רק 4 שעות בהמלצת רופא תעסוקתי כנהג ונוטל כדורים,שכרי נפגע בכ- 30%ואני מטופל על בסיס שבועי עם פסיכולוג ופסיכיאטר .בנוסף רופא תעסוקתי המליץ לעבור דרך רחוב הארבעה .אבקש לדעת מה הם זכויותי מבחינת ביטוח לאומי ,האם זו תאונת עבודה ,האם עליי ליתבוע כעת או להמתין שהעיניינים יתבהרו ? האם זה נחשב תאונת עבודה?האם צריך עורך -דין או שניתן להגיש תביעה לביטוח לאומי לבד
תודה מראש עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף חרדה בזמן העבודה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי20/12/2011במקרה כזה טוב להעזר בעורך דין. כאשר מדובר בתאונת עבודה יש לבחון את הקשר הסיבתי בין הנזק לבין העבודה . לעיתים מקום העבודה יכול להוות רק זירת התרחשות (כגון התקף לב בעבודה שמקורו בבעיה לבבית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקלה במס לאחר ניתוח לב פתוחיעל14/12/2011
שלום לצוות, האם מגיעה איזו הקלה במס לאחר ניתוח לב פתוח , ולאחר חזרה לעבודה מלאה? בתודה מראש יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלה במס לאחר ניתוח לב פתוח - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי15/12/2011בשביל קבלת הטבה במס יש לקבל נכות רפואית העולה על 90 אחוז למשך למעלה מ-184 ימים.
יתכן ושווה להגיש תביעה שתבדוק את נכותך הזמנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות ילד חולה ופרטיותוא.ב11/12/2011
שלום!ברצוני לשאול אני כרגע מאושפזת עם בני בן ה-4 וחצי לאחר ניתוח.לבני לצערי הרב יש הסטורייה רפואית עשירה עם מספר אשפוזים.באחד האשפוזים פנתה אלינו עובדת סוציאלית של המחלקה וזה הגיע עד לכדי תביעה אצל עורך דין נגד אותה עובדת.אני רואה אותה כאן במחלקה אך היא אינה ראתה אותי.האם יש לי זכות בתור אמא של בני ברגע שהיא תפנה אליי לא לשוחח איתה??האם זה יכול להזיק לי בכך שאני לא אשוחח איתה???פשוט מי שלא עושה לי טוב למדתי להתרחק.על תשובתכם המהירה אודה בברכת בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות ילד חולה ופרטיותו - תגובה
מעיין רוגל13/12/2011שלום א.ב.,
שאלתך אינה בתחום המומחיות של פורום זה. אני מציעה לך להתייעץ עם האגודה לזכויות החולה בנושא.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה בקופת חוליםדנה10/12/2011
ביציאה מקופת חולים החלקתי במדרגות ופונתי לבית חולים.
אני בשבוע מחלה ויש לי ביקורת בבית חולים בסוף השבוע.
האם יש לי זכות לתבוע את קופת החולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה בקופת חולים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי12/12/2011אם היה מפגע כלשהו במדרגות כגון שבר במרצפות, מים שמן וכיוצ"ב ניתן לתבוע את קופ"ח כמו כל גורם אחר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)