מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני צולעעדי פאר04/07/2009
ד"ר אידלמן שלום רב.
בני בן שנה ושבעה חודשים מזה כשבוע צולע ברגל ימין ללא כל סיפור של חבלה .
הצליעה מופיעה לאחר ישבה ממושכת או שכיבה , הילד קם ההכי של כאב ולאחר מספר דקות זה חולף.
ביצענו US פרק ירך ימין שהיה תקין .
מה עלינו לעשות???
האם תוכל לכוון אותנו לפתרון הבעיה ?
אודה לך מאוד
עדי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר מרק אידלמן04/07/2009שלום,
זה שילד הולך מרגיע מאוד.אם אין לו חום , וUS פרקי ירכיים תקין הייתי מצלם גפה ימנית ( גם אם לא היתה חבלה),בכל מקרה לא נירא שאתם צריכים להיות מודאגים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hyperlaxity of hip jointsזהבה03/07/2009
בשחרור של בתי מבית החולים נמסר לנו שיש אבחון ל- Hyperlaxity of hip joints והתבקשנו לבצע אולטרסאונד בגיל שלושה שבעות - אבקש לקבל הסבר על הנושא ודרכי טיפול (לא קיבלנו שום הסבר בבית חולים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמישות יתר במפרק ירך
ד''ר אודי לבל04/07/2009זהבה שלום, הביטוי - משמעו גמישות יותר. בקיצור, נמצאה אי יציבות . כדאי לבצע אולטרא-סאונד של מפרקי הירכיים ולשלול בעיה אמיתית שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- osgood schlatter DESEASEסמדר03/07/2009
שלום,
בני בן ה- 14 אובחן לפני כ שנתיים כסובל מהאבחנה הנ"ל... בברך.
הכאב הוביל אותו להמנע מפעילות ( שיחק כדורסל), וכעט עושה מעט מאוד. אחרי תקופה של עליה במשקל, הוא חוזר לפעילות מועטה ושמר על הרגלי אכילה מתאימים.
אבל, הוא מתלונן על כך שאת הברך עם הבעיה קשה לו לכופף, ואין שום גמישות. יחסית לרגל השניה.
האם יש טעם ללכת שוב ליעוץ אורטופדי ואולי לבקש הפניה לפזיותרפיה?
או שכמו שאמרו לנו 3 רופאים- עליו ללמוד פעול עם הכאב ולנהל את הכאב ע"י משחות וכדורים
אשמח לקבל רעיונות והמלצות ...
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת אוזגוד שלאטר
ד''ר אודי לבל03/07/2009סמדר שלום. התופעה עם השם המצחיק הזה היא בסה"כ בעיה בתקופת הגדילה אצל בנים. רק במקרים מעטים יש לזה השלכה לטווח הארוך וברוב הילדים זה חולף בסוף כאשר נגמרת הצמיחה. אני כרגיל ממליץ לבוא למעקב - כי תמיד כאשר משהו מתמשך כדאי לשמוע עוד פעם מה הרופא חושב. יש הרבה אפשרויות טיפול - אפילו קיבוע הברך לתקופה מסוימת אם אין ברירה. אפשר להתייעץ עם מומחי רפואת ספורט ילדים (יש כמה מרכזים בארץ) אם הוא רוצה לחזור לכדורסל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
סמדר03/07/2009המון תודה על התשובה.
על השם המצחיק- אני כבר הבנתי את הנושא....
ועל הפעילות- הוא לא חוזר לכדורסל, אבל כן רוצה להתעמל וכו'.
הבנתי מעיון באתר של MAYO - שצריך להאריך את הארבע ראשי - וזה אולי יחזיר לו את הגמישות ברגל הבעייתית.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצוואררונית29/06/2009
שלום רב!
בתי בת השש מתלוננת כבר בערך חודש לסירוגין על כאבים בצוואר, פניתי לרופא אורטופד הוא בדק וטען שהוא לא רואה שום בעיה , שאני אחכה לפחות עוד חודש ואם היא תמשיך להתלונן אז לעשות צילום .
שאלתי היא האם כאבים בצוואר יכולים לנבוע מכאבי גדילה או שבצוואר אין דבר כזה ,
הוא טוען שאין כאבי גדילה בצוואר , וחברה אומרת לי שלבן שלה שהיה קטן היו כאבים ובבית חולים טענו שאלו כאבי גדילה .
מחכה לתשובתך המהירה
תודה- רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צואר בגיל 6
ד''ר אודי לבל29/06/2009רונית שלום, בהנחה שלא מדובר בכאב לאחר חבלה, הייתי בהחלט ממליץ על בירור. הוא יכלול שיחה מדוקדקת, בדיקה קפדנית ולפי הצורך - הדמיות. אני לא מכיר כאבי צואר בהקשר של גדילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רונית02/07/2009הם כדאי לעשות צילום? היא לא מתלוננת כל יום , היא מאוד שובבה ופעלתנית יש מצב אפילו לפעם בשבוע שאני שומעת תלונה אבל לא נראה לי שכואב לה ממש היא זורקת לי שכואב לה אבל אם משהו מעסיק אותה היא לא מתייחסת , מה כבר יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיאת תינוקאפרת28/06/2009
שלום
יש לי תינוקת בת חודשיים ואני מעוניינת להתחיל לשאת אותה במנשא. הבעיה היא שמצאתי באינטרנט מאמרים המדברים על הסכנות שבמנשא לעמוד השדרה של התינוק. שאלתי היא, באיזו תנוחה מומלץ לשאת את התינוקת בגיל הזה, עד מתי, ומאיזה חודש או שלב, ניתן יהיה לשאת אותה בתנוחה שבה הרגליים משתלשלות החוצה?
תודה רבה.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנשא לתינוק
ד''ר מרק אידלמן03/07/2009תנוחת פיסוק ברגליים טובה להתפתחות הילד( לא להגזים כמובן, לא מעל 60 מעלות בין הרגלייים ).
באמים שמשתמשים במנשא המאפשרת פיסוק יש שכיחות נמוחה של פריקות פרקי ירכיים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפרק שורש כף ידשיר28/06/2009
תינוקת בת 6 חודשים מסובבת את מפרקי שורש כף היד בתנועות מעגליות כל הזמן.
האם זה מעיד על בעיה כלשהי?
האם התופעה מוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל
ד''ר מרק אידלמן28/06/2009שלום , נירא לי בסדר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה חשוב בעגלה/מזרון לתינוקות?צורית28/06/2009
שלום,
אני מתלבטת לגבי סוג העגלה שאזמין וכן לגבי מזרון המיטה,
רציתי להתייעץ- מה חשוב שיהיה במזרון מיטה ובעגלת תינוק בכדי שיהיו
בריאים לגב של התינוק?
האם המזרון/העגלה צריכים להיות קשיחים או שמא רכים?
מה עוד חשוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העגלה
ד''ר מרק אידלמן03/07/2009שלום,
אגגיד לך אמת -אינני יודע( לא לומדים בבי"ס לרפואה, גם בקליניקה אינני פוטר בעיות הללו)
אולי ד"ר לבל יודע
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה?
ד''ר אודי לבל03/07/2009גם אני לא יודע- ואני מציע להורים צעירים מאיתנו להציע את דעותיהם, כי זה פחות רפואי ויותר עניין של תחושה, נוחות, עמידות - כל אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות רגליים פונות החוצהלימור25/06/2009
שלום,
בני בן שנה ושלושה חודשיים, נולד עם טורטיקוליס, זוחל על הבטן, רק עכשיו התחיל לעלות לעמידת שש, לא זוחל על שש, מושך את עצמו לעמידה, הולך מסביב לרהיטים.
השאלה שלי לגבי כפות הרגליים שלו- בעמידה הן פונות החוצה בזוית חדה והוא עומד והולך רק על הצד הפנימי של כפות הרגליים. כשהיינו אצל אורטופד לפני כמה חודשים, לא הייתה הבעיה הזו כי הילד עדיין לא עמד.
לאן אנחנו צריכים לפנות ואיך אפשר לטפל?
האם זו בעיה אורטופדית או נוירולוגית ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות פונות החוצה
ד''ר אודי לבל26/06/2009שרון שלום. ילדים רבים בתחילת ההליכה מניחים את הרגליים בתנוחות מוזרות - אני מציע לחכות קצת להליכה עצמאית ורק אז לשפוט אם יש משהו חריג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר שהיא ישנה על הבטןד''ר מרק אידלמן25/06/2009
בתי כעת בגבס ספייקה האם זה בסדר שהיא ישנה על הבטן כי רק ככה היא נרדמת והאם היא צריכה איזושהי הגבהה כדי לא לגרום נזק לגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לישון בגבס ספייקה
ד''ר אודי לבל26/06/2009שלום, זה בהחלט בסדר לישון בכל תנוחה (תפקיד הגבס הזה הוא לשמור את מפרק הירך ללא פריקה). לגבי לחץ על הגב - כדאי להסתכל על שולי הגבס ולודא שאינם לוחצים. אם כן - לתמוך בחלקי הגבס ולאזן אותו כך שיהיה נוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בירכיים אצל ילד בן 11אורית25/06/2009
שלום רב ,
בני בן ה-11 סובל מספר שבועות מכאבים בברכיים ובאזור גיד אכילס , לאחר בדיקה אצל רופא אורטופד נמסר לנו כי בני חייב להימנע מפעילות גופנית למשך חצי שנה ( בני משחק כדורסל בליגת ילדים) מאחר וישנה היפרדות של עצמות הגדילה בברכיים ובמפרק הקרסול . אבקש חוות דעתכם בעניין.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגיד אכילס - בגיל ההתבגרות
ד''ר אודי לבל26/06/2009אורית שלום. ראשית -אני מכיר מעט מאוד בעיות אצל ילדים שלגביהן הייתי קובע באופן נחרץ שצריך להפסיק כל פעילות לחצי שנה. אכן, בגיל כזה יש לעיתים כאבים שמקורם באיזורי הצמיחה של העצמות - אבל, לרוב אפשר לשפר את המצב עם הפחתה של הפעילות או שינוי הרגליים או נעליים אחרות. אני מציע לשמוע עוד דעה. אני תומך מאוד בפעילות גופנית אצל ילדים ומשתדל מאוד לא להמליץ על הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרית פיסוקטלי25/06/2009
יש לי תאומים בני 9 חודשים, הבן כבר כמעט הולך, הבת עדיין לא מתהפכת,
היינו איתה אצל אורטופד מתברר שהירך הימנית קצת בחוץ עשינו צילום אולטרסאוד וכו'
יש לה בעיה בפיסוק, נתנו לנו כרית פיסוק 18 ס"מ, א. כמה שעות ביום היא צריכה להיות עם הכרית הזאת? גם בלילה? ב. האם זה משהו חמור 18 ס"מ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בפיסוק
ד''ר אודי לבל26/06/2009טלי שלום, מצטער, מאוד קשה לי להבין מה זה "קצת בחוץ" ובודאי שאני לא יכול להעריך את חומרת הבעיה לפי מימדי הכרית. אותו העניין גם לגבי מספר השעות ביום. חיזרי אל האורתופד שלכם, קבלי פרטים יותר מדויקים - והקפידי על ההמלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן שנתיים עם כף רגל עקומהנורית23/06/2009
שלום
בני בן השנתיים וחודש היה עם וירוס שלשולים והקאות בשבוע שעבר כ-4 ימים.
פתאום משלשום רגלו השמאלית -כף הרגל עקומה. היינו אצל רופא ילדים לא ראה כל ממצא, שלח לאורטופד אך אינני מצליחה לקבוע תור לימים הקרובים, קבעו לי במאייר בחיפה ל-13.7.09 למרות הדחיפות. אודה על תשובתכם .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף רגל שהתעקמה
ד''ר אודי לבל24/06/2009נורית - הפורום נועד לשאלות ופחות לעזרה במציאת תור - פני למיון ילדים בבי"ח הקרוב ותמצאי שם רופאי ילדים ואורתופד במהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפרק הידנורית זיו23/06/2009
כאבים מזה כשנה בפרק כף יד לילד המשחק טניס כ3 שנים.
בבדיקת אורטופד לא נמצא סיבה לכאב והטיפול
תחבושת אלסטית תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשורש היד בעקבות טניס
ד''ר אודי לבל24/06/2009נורית שלום. במקרה כזה עולות המון אפשרויות אך הן ממש ספציפיות וקשורות בהרבה פרטים שצריך לשבת ולברר עם הילד - אני מציע לפנות לאחד המרכזים המתמחים ברפואת ספורט ולהתייעץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרתס - אלו שעברו את זה בהצלחהסיגל23/06/2009
רופאים והורים ילדים
אני מאוד רוצה לשוחח עם הורים לילדים שחלו בפרת'ס באזור גיל 9, עברו את זה והחלימו לגמרי.
האם יש ילדים שהחלימו לגמרי ? איך אני מאתרת אותם ?
אשמח לשמוע באיזה שיטת טיפול הם בחרו - בין לא לעשות כלום דרך סד ועד לניתוח.
אולי דרכם אצליח לגבש החלטה איך לטפל בבני בן ה-9 .
לתגובתכם אודה.
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרתס
מלי30/06/2009סיגל שלום,
בני בן 8 שנים ו-4 חודשים וסובל מפרתס מגיל 7. אשמח לדבר איתך ולשמוע ממך על דרכי טיפולים בבנך , כמו גם לשתף אותך בתהליכים שעוברים בני.
תוכלי ליצור עימי קשר במייל.
תודה מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי-איך אני יוצרת איתך קשר ?
סיגל12/07/2009היי מלי
איך אני יוצרת קשר ?
אשמח לשוחח איתך
אני במייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטס לילד בן 7
דפנה02/07/2009שלום רב לכולם, לבני בן ה 7 אובחן פרטס בגיל 5 וחצי, היינו במעקב כל 3 חוד' + צילום + MRI פעמיים בכל התקופה. כרגע אנחנו מחלימים בבית לאחר ניתוח פרטס לפני שבוע. ההחלטה לניתוח נקבעה ע"י 3 אורטפדים-ילדים שונים. הניתוח נחשב גדול וההתאוששות לא פשוטה- 6 שבועות בקיבוע במצב שכיבה.... לא פשוט.... אני מניחה שיש כל מיני וריאציות של המחלה, ולפי הבנתי כל מקרה לגופו,אך אצלו היתה חריגה של ראש הפמור משקע האצטבולום. מה שעשו בניתוח זה לקחו עצם מהירך ושמו מעין "מצחיה " מעל החריגה שזה יגדל בשקע. ונקווה לטוב..... אשמח לתגובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטס
מיטל14/07/2015הי דפנה,
בני בן 9 אובחן לפני שנה בפרטס.
בסוף החודש גם אנחנו אמורים לעבור את אותו הניתוח שבנך עבר.
אשמח ליצור עימך קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה שלום
מלי02/07/2009מאחלת לכם הרבה בריאות והחלמה מהירה.
הייתי שמחה לו יכולנו להחליף רשמים ולשתף האחת את רעותה בתהליכי המחלה והניתוח.
כיצד אוכל ליצור עימך קשר? תודה מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורים להצטרף
ד''ר אודי לבל03/07/2009כמרכז הפורום - הורים קחו יוזמה, הגיע הזמן לאתר משפחות לילדים עם פרת'ס
הקמת קבוצת התמיכה ומידע מאוד חשובה וקיימים הרבה אתרים באנגלית - הגיע הזמן לעברית!!! אשמח לעזור בתרגום טקסטים בסיסיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הפרתס
מיכל19/07/2009דר' אורי לבל, שלום.
אני בת 31. בגיל 13 הובחנתי כחולת פרתס. עברתי ניתוח- הפיכה של עצם הירך( ברגל שמאל ).
כיום אני סובלת מכאבי רגליים וגב תחתון. כאבים שאינם נותנים לי אפשרות תפקוד.
אני יודעת שאני לא בטווח הגיליים בהם אתה מטפל, אבל רציתי לדעת האם יש לך אפשרות לעזור לי. במתן יעוץ או הפניה לגורם אחר כלשהו.
כל האורטופדים אצלהם הייתי- אמרו שיש לבצע ניתוח חוזר אך בגילי זה לא כדאי.
מה עושים??
בתודה מראש, מיכל 050-2530304* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב מאוחר של מחלת פרתס
ד''ר אודי לבל28/07/2009מיכל שלום, קשה לי מאוד להתייחס למצבך היום. אם תספרי באתר קצת יותר פרטים נוכל לדון בכך (במגבלות הפרטיות) ואולי להאיר את העניין להורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלי
דפנה03/07/2009שלום, תוכלי להתקשר אלי מיום ראשון הקרוב, לטלפון: 04-6369647 - אני בבית רוב שעות היום.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרת'ס גיל 9
סיגל09/07/2009שלום דפנה
אנחנו מאחלים לכם החלמה מהירה ובשורות טובות.
אשמח לשוחח איתך.
אנסה להתקשר.
סיגל
אמא של בר (בן 9 עם פרת'ס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטס
אלמונית09/08/2009דפנה שלום,
האם את מוכנה לומר לי היכן נותח בנך והאם היית מרוצה.
תודה מקרב לב ,אם לילד עם פרטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה רבה
דפנה09/08/2009בני נותח באיכילוב "דנה" -מחלקה מדהימה , רופאים נהדרים. הרבה נסיון, ההרגשה היא שלא רק רופא אחד רואה את המקרה ,אלא יש הוועצות של כל רופאי המחלקה- וכולם אוטפדים-ילדים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני מתן בן 8 אובחן במחלת פרטס רגל ש
יורם זיקרי24/01/2016היינו בדנה איכילוב ונאמר לנו כי צריך מנוחה והליכה עם קביים למשך חודשיים עד לביקורת הבאה ובכול מקרה נצטרך ניתוח בעתיד.
כעבור שבועיים היינו אצל דוקטור דויד אנגל מנהל אורטופדיה בבני ציון לקבלת חוות דעת נוספת והוא המליץ לנתח כבר עכשו.
אנו כרגע בדילמה מה היא הדרך הנכונה והאם יש שיטות שונות לטיפול?
אשמח לתגובה
בברכה
יורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב כף הרגלגדי21/06/2009
בננו בן ה-11 מתאמן בכדורסל, משך כל אימון כשעה וחצי. גם עם נעלי כדורסל מקצועיות מתעורר אצלו תוך כדי האימון כאב חזק בגב כף הרגל. בירור אצל אורטופד העלה שמבנה העצמות יוצר זאת, ולכן יש להמתין לגדילה, ובעוד מס' שנים אולי ניתוח. בינתיים ניתן להמשיך להתאמן אלא שזה כואב מאוד.
אנו מבקשים חוות דעת נוספת, אולי ע"י אורטופד ספורט וכד'.
אודה על עצתכם בעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כפות רגליים
ד''ר אודי לבל21/06/2009גדי שלום, רעיון מצוין - פנו לבדיקה נוספת אצל רופא שמתמצא בטיפול בספורטאים צעירים. יש מרכזים לרפואת ספורט ברוב ביה"ח הגדולים וקופות החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)