מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צפיפות וריבוי שומות- שאלה דחופהלידור05/03/2019
יש לי באזור הגב אזור בו יש ריבוי של שומות בצפיפות יחסית.
האם זה נחשב למסוכן יותר משומה אחת בודדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי שומות
ד``ר ניר נתנזון13/03/2019ריבוי שומות מעלה את הסיכון למלנומה..
פנה לבדיקת רופא העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע חדש באצבע - ילד בן 3לאה03/03/2019
שלום ד"ר,
לפני שבוע שמנו לב לנגע חדש על כרית אחת האצבעות ביד של בני בן ה-3.
שאלנו אותו אם קיבל מכה והוא אמר שנצבט ממשהו, אבל הסיפור שלו היה קצת מעורפל, מה גם שהוא לא בכה באותו היום.
הנחתי בכל זאת שזה שטף דם, אך כאמור, עבר שבוע, ואני לא רואה שום שינוי או סימנים להיעלמות, ואני מתחילה לדאוג ולחשוב אולי לא מדובר בשטף דם.
מצורפת תמונה - ככה זה נראה עכשיו.
אשמח לחוות דעתך.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע חדש
ד``ר ניר נתנזון13/03/2019התמונה לא גדולה ומפורטת דיה, אבל אני מתרשם שאכן מדובר בהמטומה. בכל מקרה אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא הילדים או רופא העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שדממה גרדה ונעלמהאלכס27/02/2019
שלום, הייתה לי נקודת חן די חדשה (נוצרה לפני אולי שנתיים שלוש), רופא עור ראה אותה לפני כשנה ואמר שהיא בסדר. בשבוע האחרון התחילה לגרד ולדמם. עכשיו גליתי שהיא נעלמה אך נשאר המיקום נפוח ועדיין מגרד. היום לא שמתי לב לדימום.
זה עלול להיות סרטני או שזה בטח בסדר..?
יש לי תור לרופא עוד אבל זה רק לעוד חודש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה
ד``ר ניר נתנזון13/03/2019אין כל דרך לאבחן לפי התיאור.
המתן לבדיקת רופא העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת אחרי הסרת נקודת חןאייל27/02/2019
עברתי הליך הסרת נקודת חן לפני כחודשיים. נותרה לי צלקת לא אסתטית במיוחד מהעניין. איך אפשר לתקן זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד``ר ניר נתנזון13/03/2019פני לכירורג המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת אמלה להסרת נקודת חןאופיר25/02/2019
האם משחת אמלה באמת עוזרת להסרה של נקודות חן? האם זו תרופה במרשם או שאפשר לקנות אותה באופן עצמאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמלה
ד``ר ניר נתנזון26/02/2019מדובר בקרם מאלחש היעיל לכל מטרה.
למיטב ידיעתי הוא דורש מרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לבן בציפורן של הרגלRawan20/02/2019
שלום,
מזה שבועיים זיהיתי בצבע לבן שמכסה חצי מהציפורן ברגל.. בהתחלה חשבתי שזה מלק גל..
זה לא חלף, והתחלתי לחשוד שזה זיהום פטרייתי.
מצרפת תמונה, אשמח ליעוץ, ואם כן זיהום, למה זה קרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת?
ד``ר ניר נתנזון26/02/2019הפניה לא קשורה לנושא הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של שומה דיספלסטיתירין19/02/2019
מה הכוונה בשומה דיספלסטית שיש לה שוליים חופשיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה דיספלסטית
ד``ר ניר נתנזון26/02/2019שוליים חופשיים = השומה הוסרה בשלמותה.
שומה דיספלסטית - שומה קצת מוזרה אבל בהחלט שפירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרה של נקודת חן בפניםלביא17/02/2019
יש לי נקודת חן בפנים שאני רוצה להסיר, מה השיטה הטובה ביותר להסרה בלי צלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומה
ד``ר ניר נתנזון26/02/2019אין שיטה כזו.. השיטה החוקית היחידה היא הסרה (כריתה) ע"י סכין ע"י כירורג פלסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש שומות שאסור להסיר?קים13/02/2019
האם יש שומות או אזורי גוף שבהם אסור להסיר שומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומות שאסור להסיר?
ד``ר ניר נתנזון26/02/2019לא. כל שומה אפשר להסיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעצב בהסרת שומהחווה11/02/2019
האם בהסרת שומה יש סיכוי לפגיעה בעצבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Pגיעה בעצב
ד``ר ניר נתנזון26/02/2019הסיכון בהחלט קיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם שחור על הציפורןתומר07/02/2019
הופיע לי כתם קטן שחור על הציפורן, לא פס אבל גם לא נראה כמו שטף דם. זה סימן מחשיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם שחור
ד``ר ניר נתנזון08/02/2019לא ניתן לאבחן על סמך התיאור. פנה לרופא העור לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה של נקודת חן אדומהליה05/02/2019
צצה לי נקודת חן אדומה על הזרוע, זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
ד``ר ניר נתנזון08/02/2019לא ניתן לאבחן על סמך התיאור.
פני לרופא העור לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעין קשקשים על שומהעלמה03/02/2019
יש לי שומה בולטת על הזרוע ויש עליה מעין קשקשים שנראים כמו תאי עור מתים. אני מאוד מודאגת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים
ד``ר ניר נתנזון08/02/2019איך פניה לפורום תעזור להפיג את הדאגה? פני לרופא העור לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא לגבי נגע שהוסררחל30/01/2019
שלום רב, עברתי כריתת נגע בשוק הרגל. התשובה שהתקבלה היא: הגידול נראה בדרמיס ואיננו חודר לשומן התת עורי.יש לציין שמדובר בקרצינומה קשקשית מסוק קרטואקנטומה בדרגת התמיינות טובה.
שאלתי, האם לדעתך, על אף שכל הנגע הוסר, יבקשו לבצע העמקה והרחבה של כריתה באזור?
פשוט יש עוד שבועיים לזימון שלי ואני רוצה להקטין את אי-הוודאות.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול
ד``ר ניר נתנזון30/01/2019לדעתי לא יבקשו הרחבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!
רחל05/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן חדשות לילדה בת 4נעמה29/01/2019
האם נקודות חן חדשות לילדה בת 4 מצריכות בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן
ד``ר ניר נתנזון30/01/2019בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)