מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנורת אולטה סגולה- בירורגליה16/05/2019
שלום רב,
לפני כשנתיים הוצאו לי 2 מלנומות שטחיות מהיד ומהרגל. היום התחלתי סדרה של עיסויים סיניים, שבמהלכם המטפל משתמש במנורה אולטרה סגולה, על מנת לחמם את המקום, גם דרך הסדין וגם ישירות על הגוף, כ-20 -30 דקות בסה"כ. לטענתו, מנורה מסוג זה מיועדת לכך ואינה מזיקה ( מבחינת קרינת uv) . האם אכן כך הדבר וזה אינו מסוכן לי או שמא זה יכול לגרום נזק יותר מהתועלת? אשמח לחוות דעתך בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנורת אולטה סגולה- תיקון
גליה25/05/2019תיקון- מנורת אינפרא אדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUV
ד``ר ניר נתנזון08/06/2019אין לי כל דרך לדעת באיזו מנורה הוא משתמש ומה עוצמתה. ככלל, כל קרינת UV מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות ברגליים ודרכי טיפולאיל15/05/2019
היי ד"ר נתנזון,
אני סובל מפטריות ברגליים.
מה דרך הטיפול היעילה ביותר, לדעתך, בתופעה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
ד``ר ניר נתנזון08/06/2019מה הקשר לפורום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן ילד בן 12.5ישראלי13/05/2019
זוהי נקודת חן של בני שהתחילה קצת לכאוב לו אבקש חוות דעתכם בבקשה זה מלחיץ אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה אצל ילד;
ד``ר ניר נתנזון08/06/2019לא ניתן לאבחן על סמך תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסרטן השחלות- בירורEVGENIYA12/05/2019
אני חולה סרטן השחלות, אחרי כריתת שחלות ורחם, עברתי 3 שלבי כימותראפיה, טיפול באולפריב(לינפרזה) וכרגע עוברת טיפול בציספלטין.
1. האם טיפול TIL יכול לעזור לי?
2. כמה זמן אחרי סיום כימותרפיה אני צריכה להמתין עד טיפול TIL?
3. באיזה שיטה מוצאים גרורה מהגוף: בלפורוסקופיה או ניתוח פתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן השחלות
ד``ר ניר נתנזון13/05/2019פורום זה עוסק בסרטן העור בלבד.
בריאות שלמה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בשפה לילד בן 3עדי08/05/2019
שלום- לבני בן ה3 הופיעה לאחרונה נקודת חן ממש קטנה על השפה התחתונה
האם דורש בדיקת רופא עור בשל המיקום? יש לציין כי במהלך השנתיים האחרונות צמחו לו סהכ עוד 3 נקודות חן באיזורים שונים בגוף(גב רגל ישבן)
כמו כן- אני מלאת נקודות חן כגנטיקה מאבא שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
ד``ר ניר נתנזון13/05/2019כל נקודת חן יש לבדוק ע"י רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומה
ד``ר ניר נתנזון08/06/2019בהחלט נדרשת בדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בקצה הציפורן- בירורמיכל08/05/2019
שלום
במהלך טיפול בציפורן גיליתי כתם
מצרפת תמונה אודה לתשובה
האם יש ממה להלחיץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד``ר ניר נתנזון13/05/2019אין סיבה להילחץ, אך בהחלט כדאי שרופא עור יראה את הכתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בקצה הציפורן- בירורמיכל08/05/2019
שלום רב
במהלך טיפול בציפורניים הבחנתי בכתם בציפורן
מצרפת תמונה אשמח לחוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בציפורניים
אילנה כסיף08/05/2019היי מיכל,
הכתם שבתמונה מצריך בדיקה מקרוב.
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת נקודת חן בציפורןאחינועם07/05/2019
היי ד"ר נתנזון,
מה שלומך?
רציתי לשאול האם נקודת חן ( פס שחור) בציפורן עצמה ניתנת להסרה מבחינה אסתטית?
ומהן הסיבות להופעת נקודת חן בציפורן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת פס שחור?
ד``ר ניר נתנזון07/05/2019ניתן להסיר, אולם יש סיכוי גבוה לפגיעה לצמיתות בציפורן כך שלא תגדל כראוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכבה לבנה על נקודת חןאיתי02/05/2019
ד"ר נתנזון שלום,
לפני כמה ימים הייתי בים ונשרפתי בשמש.
כתוצאה מכך, התקלף לי העור ונוצרה שכבה לבנה על נקודת חן הקיימת באזור הפנים.
על מה זה מעיד? האם גם נקודת החן מתקלפת ? אני קצת לחוץ גבי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכבה לבנה
ד``ר ניר נתנזון07/05/2019רצוי להיבדק ע"י רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קווים שחורים מתחת לציפורןעמית30/04/2019
היי בזמן האחרון נהיו לי קווים שחורים בציפורן וזה מאוד מלחיץ אותי לפי מה שקראתי על המלנומה, אשמח לדעת בהקדם אם זה תקין אם ללכת להיבדק או אם נראה לך שזה יעבור לבד? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוים
ד``ר ניר נתנזון07/05/2019לא ניתן לאבחן על סמך תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הנקודות דורשת בדיקת רופאשרון27/04/2019
שלום ד״ר
מצורפת תמונה של רגל של ילד בן 6 עם שתי נקודות חו. רציתי לברר
אם צריך לבדוק אותן אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומת
ד``ר ניר נתנזון07/05/2019בוודאי שנדרשת בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים דקים ושחורים מתחת לציפורנייםIdo25/04/2019
בימים האחרונים הבחנתי במספר פסים שחורים ודקים שהופיעו מתחת לציפורניים בכ4 אצבעות ובאחת הציפורניים אפילו מספר פסים .
לאחר שקראתי בעניין הבנתי שזה יכול להעיד על מלנומה האם תוכל להגיד לי במה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים
ד``ר ניר נתנזון07/05/2019לא ניתן להתיחס ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שמגרדת לי כל הזמןלירון23/04/2019
היי ד"ר נתנזון וחג שמח :)
יש לי על הגב נקודת חן שמגרדת לי כל הזמן.
רופאת עור אמרה לי שהגירוד נוצר בגלל החיכוך עם החולצה, ושניתן לשים על זה פלסטר כדי שלא יציק.
אתה לא חושב שכבר עדיף להוריד את הנקודה הזו? אם היא מגרדת כל הזמן ואני מתגרד בגללה זה לא יכול להפוך את כל העסק לבעל סיכוי גבוה יותר לסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר ניר נתנזון07/05/2019גרד לא הופך שומה לסרטנית.
אולם אם זה מציק- למה לא להסיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך טיפול בדבר זהאוהד19/04/2019
אז מהי הדרך לטפל בדבר זה? משחה? ניקוי מסויים? זה פשוט ככה אצלי כבר כמה זמן ואני לא יודע איך להיפטר מזה, אשמח לתשובה מהירה כי זה ממש מטריד אותי שזה יכול להתפתח וזה פשוט לא נראה יפה לעין ואפילו קצת מפחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד``ר ניר נתנזון19/04/2019טיפול במה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון זעיר באזור המרפקריטה17/04/2019
יש לי פצעון זעיר באזור המרפק שאינו מחלים.
אם אני מגרד אותו, הוא מדמם ובכמות די מרובה.
לאחר מכן, זה מגליד, חוזר להיות פצע אבל לא מחלים. האם זה דורש בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון
ד``ר ניר נתנזון19/04/2019בהחלט דורש בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)