מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות חן מגרדות מדממותמודאג23/08/2021
אני לוקה במחלת כאב שמתמודד איתה בעזרת דיקור נרקוטיקה טיפולים אלטרנטיבייים תוספי מזון ושיטות כמו היפנוזה מדיטציה וכדומה מעדיף שלא לפרט לגביה כי למדתי להתנהל איתה ומעדיף לשמור עם פרטיותי. לפני 3 חודשים בערך נפטר אחי הגדול מסרטן ריאות.במהלך הלוויה בהליך זיהוי הגופה הרגשתי שהגוף שלי מקבל שוק .דבר שקרה לי אחרי פטירת אבי.במהלך השיבעה החלו לי גרודים בגוף וקצת לאחריה הופיעו לי פצעים בעיקר בגפיים ראש עורף כתפיים וקצת בבטן חזה.רוב הפצעים הם בנקודות חן חלקן חדשות שהופיעו בגופי.הגירוד חזק ואני מחטא את הפצעים ודואג לשמור הגיינה.לפני שנתיים וחצי בערך עשיתי בדיקות דם והיתה בעיה בתאי דם לבנים.רופאת המשפחה שלי ביקשה שאגיע בשל זה ושתפנה אותי להמטולוג דבר שלא עשיתי כי חושש מכל נגיעה בי וגם כי חששתי מסרטן דם ובשל העובדה שהתחלתי טיפול פסיכולוגי מתיש. קבעתי בדיקות דם ואעשה אותן בקרוב באמצעות חברה שעושה בדיקות דם בבית שתגיע לביתי ואת זה אעשה בהקדם וכשארגיש מעט טוב יותר כי מחלת הכאב גם התפרצה בשבעה לאחר שהתחלתי ללכת צעדים ראשונים בניגוד לכל סיכוי שנתנו לי הרופאים בעיקר באמצעות דיקור שאם לא עושה אותו לא מצליח להניח רגל על הריצפה או לדרוך. אשמח לדעת דעתכם והכוונה מה לעשות .אני בהיר בצבע עורי ודי חושש מסרטן דם או עור ולכן גם לא הלכתי לרופאת המשפחה שלי.אציין שאני מתקשה מאד לצאת מהבית וכל יציאה מלווה ביומיים של מיטה וכסא גלגלים.אודה לתשובתכם.אשמח אם תחזרו אלי לדוא"ל שצרפתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן מגרדות אין דרך לאבחן את זה
ד``ר ניר נתנזון23/10/2021אין לי כל דרך לאבחן על סמל התיאור בלבד.
במקרה זה חייבים בדיקה של רופא מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמטופיברומה אבחנה ברורהדנה31/07/2021
יש לי נגע בזרוע שהרופא עור אבחן כדרמטופיברומה ושלח אותי לפלסטיקאי. לשאלתי את הפלסטיקאי האם אני חייבת להוריד ענה שכרגע לא אבל אחזור בעוד חצי שנה לרופא העור.
שאלתי מדוע אין אבחנה ברורה והאם כל חצי שנה אצטרך לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמטופיברומה
ד``ר ניר נתנזון02/08/2021אם האבחנה ברורה, אין תורך לבדוק כל 6 חודשים (אלא אם הנגע משתנה).
לרוב מומלצת ביקורת שנתית (כמו לכל אדם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס כחול אופקי מתחת לאגודלRotem30/07/2021
שלום לפני מספר ימים הבחנתי בפס כחול אופקי מתחת לאגודל. לא קיבלתי מכה. יש סיבה לחשש מלנומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס כחול
ד``ר ניר נתנזון02/08/2021אין סיבה לדאגה, אולם כדאי שרופא עור יבדוק רת הציפורן בעזרת דרמוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחות שונות לאטופיק וסרטןעדי29/07/2021
שלום דר. בני בן 5 וסובל בשנה האחרונה מאטופיק..לכל אורך הרגליים ובהתפרצות האחרונה זה היה גם בכל הבטן. קיבל 3 ימי אלוקום לרגליים ו5 ימי בטקרוטן G לבטן..שהעלימו את זה לחלוטין..ועכשיו אנחנו ב 3 שבועות של פרוטופיק על בסיס יומי על כל הבטן ולאורך על הרגליים.
שתי שאלות בבקשה:
1. הוא מקבל טיפול יחסית חזק ועל מקומות ממש גדולים בגוף-כל הבטן והרגליים..וקראתי שפרוטופיק נקשר למחלות סרטן(לימפומה) .. זה נאד מלחיץ. האם טיפול כמתואר מעלה)שילוב של 3 משחות על בסיס יומי לאורך חודש במטבר) יכול לגרום לסרטן או שמא מדובר בילדים שמקבלים טיפולים חוזרים ונשנים כאלו לאורך שנים?
2. האם הטיפול ההומופאתי יכול לעזור?
אני ממש מודאגת מהקשר של הטיפול לסרטן ומהעובדה שאני פשוט לא רואה איך זה אי פעם יעבור לו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופחק
ד``ר ניר נתנזון02/08/2021אין קשר לנושא הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום על ציפורן באגודלLea13/06/2021
הופיע לי כתם חום על הציפורן באגודל , הוא עולה ככל שהציפורן גודלת
מציינית שלפני כ 8 שנים נטרק לי שער על הציפורן הזאת והיא גדלה לא ישר , 2 פעמים הוציאו לי אותה ופעם אחת הוציאו חצי
לא קיבלתי כל מכה לאחרונה , זה פטריה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד``ר ניר נתנזון13/06/2021לא ניתן לאבחן על סמך התיאור. פני לרופא עור לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריאת דוח פתולוגי לאחר כריתת dfspלילך10/06/2021
אשמח לדעת על פי הדו"ח הפתולוגי המצורף האם השוליים הכרותים נקיים ומה עוד כתוב.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דו"ח
ד``ר ניר נתנזון10/06/2021הדו"ח אינו שלם.. מדובר רק על תיאור מקרוסקופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה.. שולחת שוה
לילך10/06/2021תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDFSP
ד``ר ניר נתנזון12/06/2021כתוב בכתב ידו של הרופא.....
"הכל בסדר"
"שוליים נקיים"
ובהדפסה- הגידול מגיע יותר מ-3 מ"מ מגבולות החתך. (אך לא כתוב שמגיע לגבולות החתך).
זה תפקידו של המנתח לקבוע האם 3 מ"מ מספיקים או לא, ונראה שכאן הוא החליט שזה מספק אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בשד שמפריש נוזלים ולא עוברשירן10/06/2021
שלום ד"ר.
יש לי פצע כבר חודשיים שהתחיל מקטן ולאט לאט גדל. הייתי אצל רופא משפחה .. שלל פטריה.. נתן משחה שלא עזרה.נגשתי לכירוג שד ..שלח לרופא עור.רופא עור לא ידע לאבחן, החזיר לכירוג שד (שהולכת אליו רק יום ראשון). ובנתיים לא רגועה כי הפצע כבר הגיע לכ4 ס"מ.אדום נפוח עם קילופים סביב הפיטמה, מפריש נוזלים. כל פעם הבד של החזיה נדבק ושוב הפצע נפתח.
מה זה??? כמו מה זה נראה?? אני ממש לחוצה. האם זה סרטני?
מצ"ב תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין שאני מניקה תינוק בן שנה
שירן10/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע
ד``ר ניר נתנזון10/06/2021סביר להניח שמדובר בפצע שפשוט לא נתת לו להתרפא עקב ההנקה. אני מציע שתתיעצי עם אחות המומחית לריפוי פצעים, זאת כמובן אם רופא העור והכירורג אינם חושדים כבר כעת בפצע סרטני.
אם לאחר נסיון החלמה תוך שימוש בחבישות מתקדמות לא יהיה שיפור יש לשקול בהחלט לקחת ביופסיה מהפצע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה לבנה קשה על העורסיון10/06/2021
ראיתי במחזור שיצא לי נקודה לבנה באף נסיתי להוציא אותה ונהיה לי קצת פצע מסביב ורק העור שהיה עליה יצא, היא קשיחה הנקודה. מה זה יכול להיות? יש סיבה לדאגה?
צרפתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה
ד``ר ניר נתנזון10/06/2021הנושא לא שייך לפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לאיזה פורום?....
סיון11/06/2021אז לאיזה פורום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה פורום זה? יש סיבה לדאגה או שזה סתם משהו בעור אם הנקודה הלבנה נפלה?
סיון25/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודםלינור27/03/2021
שלום רב
שמתי לב לכתם באצבע ברגל שלא היה לי קודם לכן (מעריכה שהוא מלפני כמה חודשים,לצערי אין לי הערכה מדויקת )
לאחר ייעוץ עם רופא עור הופנתי לפלסטיקאי בהפניה הרופאה כתבה חשד ל MM
קבעתי תור לרופא בתאריך 12.4 אני מאוד חוששת ומודאגת
אשמח לחוות דעת והאם יש צורך בהקדמת התור
תודה על העזרה🙏
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדש למלנומה
ד``ר ניר נתנזון28/03/2021לא ניתן לקבוע לםי התמונה - נדרשת בדיקה עם דרמוסקופ. אך אני מסכים כי מבחינה חיצונית הכתם נראה חשוד, אך תור ב-12/4 הגיוני בהחלט.
תוכלי כמון להגיע לבדיקה שלי קודם לןכ- באיזו קופת חולים את מבוטחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד לMM
לינור28/03/2021היי , תודה רבה על המענה
אני בקופת חולים כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
ד``ר ניר נתנזון28/03/2021לצערי איני עובד עם הכללית... תוכלי להיגע לבדיקה דרך ביטוחי הבריאות הפרטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נק' חן - לפני טיפול הסרת שיער בלייזרע.27/03/2021
האם ביצוע הסרת של נק' החן לפני תהליך הטיפול בלייזר יכול לפתור את הבעיה? אם כן מה הפרוצדורה הממולצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומה
ד``ר ניר נתנזון27/03/2021השיטה המקובלת היחידה מבחינת הרפואה המערבית היא הסרת השומה ע"י ניתוח (רופא עור אן כירורג פלסטי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שומה/ נק' חן לפני הסרת שיער בליזר
ע.27/03/2021ואחרי זה אפשר יהיה לעשות הסרת שיער בליזר באזור ללא חשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שהתקלפה בן 56אהוד21/03/2021
שלום רב. בן 56 ללא עבר של מלנומה לפני כחמישה חודשים בדיקה דרמוסקופית תקינה בימים האחרונים הופיע נגע טיפה מגרד על המצח בצבע חום עם הימים הוא לטאט לאט התקלף (גם על ידי גירוד) ובסוף נפל באופי סופי במקלחת כעת ישנה צלקת קטנה בבדיקה דרמוסקופית שבוצעה היום הרופאה אמרה כי הבסיס של מה שנשאר נראה לה תקין. השאלה היא אם באמת ניתן לדעת בוודאות שהכל בסדר?(השומה כבר לא קיימת כמעט) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שונ שהתקלפה
ד``ר ניר נתנזון27/03/2021קיבלת מענה בפורום המקביל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עורMalka17/03/2021
רופא עור אבחן נגע בקרקפת כחשוד ל bcc והפנה אותי להסירו. גודלו של הנגע כ 1 ס"מ בקדמת הקרקפת. איך מבצעים את ההסרה? האם בהכרח משתילים עור במקום הניתוח? האם יצמח שיער במקום שיוסר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BCC
ד``ר ניר נתנזון27/03/2021שאלות אלו יש להפנות לכירורג הפלסטי שיטפל, מאחר שהתשובות תלויות במיקום המדויק של הנגע ובעור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול קטנט ן על העור מתחת לעיןאבנר פרבר15/03/2021
בגיל 69 במעקב רופאת עור שפרשה לפרופסורה. הייתה מדי פעם ,נותנת לי בגולגולת עם אקדח חנקן והיה נהייה פצע קטנטן . הרופא החדש שאמרתי לו שמתחת לעיין יש משהו קטנטן, לא אמר לי יותר מ"זה מהשמש" וטחן אותו עם האקדח חנקן, הרבה פעמים , הרבה ,הרבה יותר מכ10 הפעמים שעשו לי בעבר . לא אמר לי מראש. נהייה לי בלון גדול ומפחיד מתחת לעין. האם הייתה אפשרית גישה אחרת? , אולי חיתוך עם סכין מנתחים שלא אקבל פרצוף מפחיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול קטן
ד``ר ניר נתנזון27/03/2021השיטוש בחנקן נוזלי קל פשוט ומהיר יותר מניתוח, הדורש הרדמה מקומית, חיטי, חיתוך, תפרים...
העור מתחת לעין הוא בעיה" - הוא נוטה להגיב בקלות ולפתח שלפוחיות. עם זאת השלפוית לרוב חולפת מעצמה תוך מספר מיים ללא הותרת סימן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיבריםעליזה10/03/2021
בבדיקת אולטרסאונד מצאו לי:
חלל נוזלי גדול המשתרע מאפיגסטרום עד לאגן בקטן ותופס כל רוחב הבטן וגורם לסטיית המעי ואיברים, החלל מכיל נוזל די צלול בכמות ניכרת עם מחיצות ושתי מבנים לובולרים צמודים זה לזו בגודל 9 ס״מ ו- 10.8ס״מ.
אוסקולריים עם ציסטות מרובות בתוכם טיב הממצא אינו ברור.
כליה שמאלית ציסטה1.5 ס״מ בקוטב עליון ושתיים אנגיומיוליפומות בגודל1.4 ס״מ ו- 0.75ס״מ.
ללא עדות להידרונפרוזיס, גושים או אבנים. ברטרופריטונאום העליון לא הודגם ממצא חריג.
כיס המרה תקין ללא אבנים
דרכי המרה אינם מורחבות
הטחול בגודל ומירקם תקין
הלבלב הודגם בגודל ומבנה תקינים
הכליות בגודל ומבנה תקין
האאורטה ההונית אינה מורחבת, ללא נוזל חופשי בחלל הבטן או באגן
שלפוחית השתן במילוי חלקי ללא ממצא בולט בתוכה.
הכבד - אינו מוגדל במרקמו התקין. באונה הימנית הודגמה המניומה בגודל 1.5 ס״מ.
סיכום- ממצא מעורב רובו ציסטי ותופס רוב חלל הבטן, המנגיומה בכבד,
ציסטה ו- aml בכלייה שמאלית.
ובבדיקת דם הכל תקין חוץ מהמוגלובין11.5
Ca19.9 - יצא 64
Ca125 - יצא57
אני מאוד מבקשת לדעת אם זה סרטן ואיזה תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד
ד``ר ניר נתנזון10/03/2021השאלה לא קשורה לפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?מעיין08/03/2021
היי אשמח לדעת לגבי הנקודת חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה
ד``ר ניר נתנזון10/03/2021לא ניתן לאבחן שומה על סמך תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)