מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני פשוט שמח...א06/01/2008
ראשית כל אני נורא נורא שמח שנפתח הפורום הזה כי אני הרבה זמן מחכה שיפתח אז תודה לכם
לעיניננו, אני מתאמן עוד מעט חצי שנה כשבועיים בתחילת האימון לא שמרתי מבחינת האוכל וליפני כחודשיים התחלתי לשמור הלכתי לתזונאית והיא קבעה לי מה לאכול, והמדריך שלי אמר לי פחות או יותר מה לאכול אבל הוא אמר לי שעדיף לי ללכת לתזונאית ספורט.
בקיצור את יכולה לתת לי תכנית אכילה מפורטת?
בעיקרון אני מאוד פתוח באוכל אני כמעט אוהב הכל!
תודה מראש
אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כמו להיות שמח
גילה אדלר07/01/2008ברור לך שתזונת ספורט מתייחסת לפרטי פרטים של נתונים אישיים מצד אחד ונתוני האימון מצד שני סוג האימון , משך, עצימות , תדירות , , ועוד ועוד משתנים אישיים של סדרי חיים ., לכן חשוב לבכל זאת להתייעץ באופן אישי , לקבוע ייעדים ולהגיע אליהם בטיפול.
בברכה
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
א07/01/2008אין לי בעיה לכתוב לך את כל הפרטים שצריך אולי במייל או פה או בפלאפון
בבקשה זה מאוד חשוב לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא שלום
גילה אדלר08/01/2008ברור לך ששום מטפל מקצועי ואני ביניהם לא נותנים טיפול בדרך זו .
מצטערת לאכזב אותך , מטרת הפורום לתת מענה נקודתי והוא לא מחליף טיפול , או ייעוץ אישי.
בברכה
גילה אדלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצהכרמל06/01/2008
שלום,אני בת 14 (גובה:1.74משקל:60) ואני רצה חמש פעמים בשבוע כשעה כל ריצה.(כבר חצי שנה) אנשים אמרו לי שאני רצה יותר מדי-אני צריכה לרוץ פחות??יש לי גם הפרעות שינה וקשיי הרידמות כבר המון זמן, ואיחור משמעותי במחזור החודשי- האם זה קשור?? אשמח אם תענו במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכבוד כרמל
רעות גרוס07/01/2008יתכן שהריצה משפיעה על ההירדמות שלך, לכן תנסי לרוץ בבוקר או בשעות אחר הצהריים המוקדמות. את יכולה יכולה לנסות לרדת ל 4 פעמים בשבוע ולראות אם זה משפיע לך על המחזור, אם אין שיפור פני לרופא המשפחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרמל ולדיאטניות שנתנו לך תשובה...
איילת31/07/2010אני חייבת לומר שאני לא מומחית לספורט ולתזונה, אבל ברור לכולנו ששמירה על איזון תזונתי ופעילות גופנית זה חשוב ונפלא!
אבל אני חייבת להודות שכשקראתי את שאלתך בפורום, כרמל, הרגשתי התכווצות בבטן!
הסיבה להתכווצות היא דאגה.
אני לא יודעת מה מטרת הריצה (5 פעמים בשבוע!!)? מי ייעץ לך כמה לרוץ? מה לאכול לפני ואחרי?
מי עוקב אחרי ההתפתחות שלך?....
אני חושבת שילדה בת 14, שנמצאת בשיא ההתפתחות המינית שלה, שנמצאת בשלב מאוד רגיש בהתבגרות, צריכה להיות יותר במעקב, במיוחד לאור זה שציינת שאינך מקבלת מחזור באופן סדיר...
אני לא חושבת שצריך להילחץ, אבל בהחלט צריכה להידלק נורה אדומה.
נערים ונערות בגיל ההתבגרות מתמודדים עם לחצים שונים ותחושות פיזיות ורגשיות שונות, שעשויות להוביל להחלטות ומעשים כאלה ואחרים.
שמרי על עצמך חמודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמל
סיון דוד31/07/2010מסכימה עם רעות
ואוסיף כי ייתכן שאת לא מקפידה על תזונה נכונה בהתאם למספר האימונים ולא אוכלת טוב לפני ואחרי אימון !!!.
תוכלי לפנות לרופא משפחה כפי שרעות המליצה וגם לדיאטנית שתבדוק את תפריטך והצריכה הקלורית(או להתייעץ איתנו בפורום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרמל
גילה אדלר06/01/2008מה מטרת הריצה שלך ? ומי אומר לך לרוץ פחות ?
למרות שחסרים פרטים כמה המלצות -
את הריצה כדאי לבצע בשעות אחר הצהריים ולא הערב אם יש הפרעות שינה וקושי בהרדמות , העדר מחזור יתכן בירידה משמעותית באחוזי שומן ולכן יש לבדוק זאת באופן אישי , לגבי תדירות הריצה חסר נתון של כמה ק"מ את רצה במשך שעה . אם את רצה 10 ק"מ כדאי לרוץ יום כן ויום לא לסרוגין וביניהם אימון ברמת עצימות נמוכה יותר .
גילה אדלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)