מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיכול חלבוןאלכס16/04/2008
שלום.
אני מתעמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ושוקל 83 ק"ג
רציתי לדעת האם זה נכון שיותר מ30 גרם חלבון זמין לא מתעכל בארוחה אחת?
אם כן אז מה ההשפעה של החלבון הנותר???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס יקר
גילה אדלר17/04/2008שאר החלבון משמש לאנרגיה ולא לבניית שריר , ואם אתה בעודף קלורי הועודף בחלבון יהפוך לשומן ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה סוגי היתעמלות..מישהי16/04/2008
שלום אני רוצה לעשות דיאטה ואני לא יודעת כמה זמן ואיזה סוגי ספורט צריך לעשות לגיל ומשקל וגובה שלי
משקל: 78
גובה: 156
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
רעות גרוס16/04/2008חשוב מאוד שתלכי לדיאטנית שתכתוב לך תפריט המתאים לך. תתחילי בפעילות אירובית כגון: הליכה מהירה, ריצה, אופניים, 4-5 פעמים בשבוע בסביבות 40-45 דק' (כמובן בהדרגה).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייס קפהשיר15/04/2008
אני לא מצליחה למצוא באף מקום כמה קלוריות יש בכוס של 1/2 ליטר אייס קפה רגיל (לא דיאט) של ארומה או רשת אליט קפה? לפחות בערך. אני די מכורה אליו ושותה כמעט כל יום כוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שיר
גילה אדלר17/04/2008היה פרסום של ארומה לפני זמן מה , ומדובר בכ-200 קלוריות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישקלשגיא15/04/2008
שלום רצתי להגיד לך שעליתי במישקל שקלתי 70 ועכשיו 78 קילו כל חודש 3 קילו יותר אבל השאלה היא למה את רוב המסה צברתי באזור הרגליים למה ? ולא באזור הגוף העליון יותר אני מיתאמן על כל הגוף בשווה יש פיתרון לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי שגיא
גילה אדלר17/04/2008ישנם טיפוסי גוף שונים , וכל גוף מתפתח בצורה אפיינית לו . נכון לפנות למדריך כושר וותיק שלמד (ולא מדריך שלמד חודש בקורס מדריכי חדר כושר שהם הרוב היום .........ו)לקבל הדרכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לאכול ומה לא?יורם14/04/2008
שלום לכולם קוראים לי יורם ואני שוקל 110 קילו.ירדתי 7 קילו לאחר שהלכתי לדייאטנית .2.5 קילו
בחודש.לאחר 3 חודשים שהורדתי 7 קילו.הפסקתי לרדת.המשכתי באותה פעילות הליכה של שעה כול יום.תזונה של דייאטנית אך בכול זאת לא ירדתי בחודש הרביעי למה?רציתי לדעת מה אני צריך לאכול לפני אימון ואחרי אימון.של הליכה.מה אסור לי לאכול בכלל.מתי צריכה להיות הארוחה האחרונה שלי?.ואיזו פעילות אירובית עלי לעשות כדי להוריד 5 קילו. {בחודש} תודה רבה מיורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליורם
רעות גרוס14/04/2008רצוי שתלך שוב לדיאטנית, היא יודעת מה אתה אוכל היום והיא תוכל להמליץ לך מה לעשות בהמשך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקדיםרומי13/04/2008
האם שקדים הם האגוזים הכי פחות משמינים?
וכמה שקדים אתן ממליצות לאכול?אני אוכלת בין 20 ל30 זה מוגזם מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
רעות גרוס14/04/200850 גר' שקדים שווים ל 315 קק"ל, 17.7 ג' חלבון, 59.5 ג' שומן, 15.2 ג' פחממות ו 2.8 ג' סיבים תזונתיים.
אם את רוצה לדעת ערכים תזונתיים של מזונות, כנסי לאתר: www.re-set.co.il בקישורים - מחשבוני תזונה- הכניסי מוצר מזון והתוכנה תתן לך את הערכים התזונתיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה +קראטין?בן13/04/2008
לגילה שלום אני דיברתי איתך היום ועדיין יש לי מספר שאלות ..
אני מתאמן חודש וחצי בחדר כושר אני בן 22 שוקל 80 וגובה 1.84
לגבי תוספי מזון :
1) אם איזה תוסף בדיוק את ממליצה להתחיל{וכמובן איך? ובאיזה כמות ביום של אימון וביום של מנוחה }
אם לחכות קצת או להתחיל אם לצרף כמה תוספי מזון ? כמו פרואטין וקראטין? האם יש צורך בשימוש של חומצות המינו ?
ושאלה אחרונה אני באמת ישמח אם תעזרי מבחינת תזונה יום יומיית מה הגוף בדיוק צריך ומתי?
וכמובן איזה דברים אסור פשוט אסור להכניס?
תודה רבה !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן יקר
גילה אדלר17/04/2008מצטערת על העיכוב בתשובה , ולענייין :
כדאי להתחיל רק עם הקראטין ללא תוספת חלבונים וללא חומצות אמינו .
לוקחים קראטין במשך 5 ימים רצופים 20 גר' עם כפית סוכר או סוכר ענבים , ולאחר מכן לוקחים 2 גר' ביום אימון בלבד . נכון יותר לפצל את הכמות הקראטין 1/2 לפני אימון ו1/2 אחרי האימון .
לגבי שאלותיך לגבי התזונה באישית שלך , הפורום הוא לא המקום לייעוץ אישי ארוך ופרטני. גש למטפל שאתה סומך עליו .
בהצלחה וחג שמח
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנורקסית לשעבריפית10/04/2008
שלום , הנני אנורקסית שהחלימה ממחלתה...הייתי אוכלת בין 200 ל500 קלוריות ליום.. הגובה שלי כיום הוא 1.78 ומשקלי הוא 74 קילו.. אני מודעת לכך שזהו משקל תקין .. על פי הידע שלי על ידי אכילת כמות מועטת של קלוריות חילוף החומרים של הגוף יורד והגוף נכנס למצב הרעבה..שאלתי היא.. כיצד אוכל למנוע את המצב שכל דבר שאני אוכל יגרום לי להעלות במשקל שבעתיים בגלל חילוף החומרים שנפגם במהלך המחלה ? כיצד אוכל לשפר את חילוף החומרים לאחר אכילה של כמות כה מועטת של קלוריות למשך זמן כה רב? אני מרוצה ממשקל גופי ואני רוצה להשאר בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יפית
גילה אדלר10/04/2008שלחי לי יום לדוגמא מאפיין שלך ואעיר לך את הערותי .
המחקר מראה שההורדה בחילוף החומרים עקב דיאטה דלה מאוד בקלוריות לא נשמרת לאורך השנים אלא משפיעה בתקופה הקצרה של חודשים לאחר אותה הרעבה . לכן אינך צריכה לחשוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.דור10/04/2008
אני בת 17. אני במשקל 56 וגובה 1.60.
אני רוצה לשקול 50 קילו...ולא הולך לי
ואני לא מבינה למה אני לא מצליחה לרדת במשקל.(אפילו שלוש קילו לא מצליחה לרדת).
אני עושה ספורט תמידי כחודש וחצי.שלוש פעמים בשבוע במכון....ואני בקושי אוכלת...אני מדלגת הרבה על ארוחות,ואין מצב שאני אוכל משהו משמין כמו שוקולדים,חטיפים,עוגות...רק מים אני שותה!!אפילו לא משהו מוגז..עברתי לסוכרזית מסוכר!
אני אוכלת קוטג' 3% ,לחם קל בבוקר..וסלט בצהרים..לפעמים קצת אורז...
ובכל זאת אני לא מצליחה לרדת במשקל!!!!אני לא אוכלת בכלל הרבה קלוריות...ואחרי חודש וחצי חייבים לראות תוצאות,במיוחד אחרי שאני לא אוכלת הרבה...אוף נמאס לי להרגיש את הבטן שיוצאת החוצה! והטוסיק גדול מידיי,למה אני לא רואה תוצאות?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
רעות גרוס10/04/2008מפני שאת אוכלת פחות מידי!! כאשר אוכלים פחות מידי, הגוף נמצא במגננה (חושב שהוא ברעב) ולכן מוריד חילוף חומרים, מוריד שריפת שומן ואפילו אוגר שומן. לכן חשוב לאכול ולא לדלג על ארוחות. האכילה צריכה להיות מבוקרת (כמו שאת אוכלת, לחם מלא, ירקות, מניעה של מטוגנים וממתקים), אם תתחילי לאכול כמות מספקת (לכי לדיאטנית שתבנה לך תפריט) +פעילות גופנית, את תראי תוצאות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותיעקב08/04/2008
תודה גילה על התשובות המועילות.
מספר שאלות:
1.שמעתי ממספר אנשים שאם אני מתאמן, לא רצוי לאכול ארוחת ערב פחות מ-4 שעות לפני השינה,
האם יש שחר לדברים הללו?
2.האם אני יכול לאכול שניצל או חביתה מטוגנים בשמן, או שעדיף להימנע ממזון מטוגן ועדיף לצרוך אותם בווריאציות שונות? (ביצה קשה,על האש וכו.)
3.האם חשוב לאכול בשעות קבועות מדי יום?
4.האם צריך לאכול את אותו אוכל באותם כמויות שכתובים בתפריט גם בימים שאינני מתאמן?
5. מה יכול להוות תחליף לחטיף אנרגיה?
בתודה מראש,
יעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעקוב
גילה אדלר08/04/20081. שאלה לא ברורה , תנסה שוב לנסח .
2.אפשר לאכול מזון מטוגן בייתי , ( טיגון בחוץ לא מומלץ ) פעמיים בשבוע
3.רצוי , אך לא מציאותי .
4.כן .
5.ארטיק , 3 עוגיות , חופן קורנפלקס............2 פירות יבשים + 7 שקדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גילה, ניסוח מחדש.
יעקב09/04/2008בשאלה 1 כוונתי הייתה:
האם המיתוס שצריך לאכול ארוחת ערב 4 שעות לפני השינה ולא פחות הוא נכון? או שאני יכול לאכול גם סמוך לשינה ארוחת ערב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר האליפטיקלאיילת07/04/2008
שלום, אני אחרי לידה, ואיזור הירכיים מאד מאד התרחב כתוצאה מהשמנה בהריון,
בנוסף לדיאטה נאם המכשיר אליפטיקל הוא המענה לאיזור הירכיים או שאת ממליצה על מכשיר אחר, וכן כמה זמן מומלץ לעשות ביום על המכשיר, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי איילת
גילה אדלר07/04/2008מכשיר טוב לצורך עניין שריפה קלורית וחיטוב הירכיים , מידת האימון תלויה בכושר הגופני שלך וביכולות שלך , ניתן להתחיל ב10 דקות ובכל שבוע להוסיף 2 דקות עד לכדי 30 דקות ביום , וכשה יהיה לך קל מדי תוסיפי התנגדות וגם זו בהדרגה .
הכי חשוב : סבלנות , מתינות , והתקדמות הדרגתית .........
מזל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזון לפני ואחרי אימוןאירה07/04/2008
שלום, איזה מזון מומלץ לפני אימון ומה מומלץ לאכול אחרי בהנחה שהוא נעשה בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אירה
גילה אדלר07/04/2008לפני אימון לא חייבים לאכול אם 3 שעות קודם אכלת ארוחה , אם לא אכלת אכלי פרי או חטיף אנרגיה בדרכך לאימון , לאחר האימון בטווח של שעה , אכלי גם פחמימה וגם חלבון באותה ארוחה
כמו לחם וגבינה או חלב וקורנפלקס או טונה ולחם בצירוף ירקות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהרומי04/04/2008
שלום,
מה הערך הקלורי של כוס של שעועית ירוקה ששמים במרק (החצויה) לפניני שמבשלים אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן יקרה
גילה אדלר05/04/2008כ- 30 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילה
רומי06/04/2008אז זה לא הרבה אם אני לא אוכלת פחמימות אלא משהוא כמו 3 קערות מרק סמיך ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילה את בטוחה?? קראי בבקשה
רומי06/04/2008שלום קרן ד''ר רוני חרמון
06.04.08 07:56
כוס אפונה זה כ- 200 גרם אולי יותר ולכן החישוב הקלורי יהיה לפחות 200 קל'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
גילה אדלר07/04/2008אפונה היא קטנית ושעועית ירוקה היא בקבוצה שונה בקבוצת הירקות לצורך חישוב קלורי.
אם אינך סומכת על תשובתי אני באמת לא נפגעת , תפני למישהו אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התכוונתי לאפונה ירוקה
רומי08/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריאטין-עבור גילהיעקב03/04/2008
גילה שלום רב.
שמי יעקב וקנין, בן 20.
הייתי אצלך לפני כחודש ימים בערך בפגישת ייעוץ תזונתי.
בהמלצת מדריך הכושר הגעתי אלייך על מנת לקבל תפריט יומי של תזונה נכונה במטרה לרדת באחוזי שומן ולעלות במסת השריר.
ברצוני לציין שאני מתאמן כבר שלושה וחצי חודשים והמון פעמים שאני מגיע לאימון, ובכלל במשך היום אני חש עייפות, דבר שמקשה על העצימות, השהיות קצרות בין סט לסט,
תחושת כבדות וחוסר נמרצות באימון.
מדריך הכושר המליץ לי על "קריאטין" בטענה שהרכיב הנ"ל ידחה את תחושת העייפות, ימריץ אותי,
יסייע לי בהעלאת מסת שריר, ישפר וימרב את אפקט ואיכות האימון. הוא גם טען כי על מנת להגיע לתוצאות גבוהות באימונים אני חייב תוסף, שבלעדיו התוצאות יאחרו לבוא ואילו איתו השינוי ימהר לבוא.
על אף שהסבריו היו כה משכנעים ומקצועיים, נמנעתי מלרכוש את החומר, לפני שאעשה בדיקה רדיקלית בנושא, כי בכל זאת לבחור יש אינטרנס כלכלי כאן וייתכן שהוא מנסה "לדחוף לי".
נכנסתי לאינטרנט, חיפשתי מידע, ומצאתי את המאמר שלך על קריאטין.
נשאלת השאלה האם ברמה שלי, ובמשך הזמן שאני מאתמן במכון (כ-3 וחצי חודשים עד כה) אני זקוק לרכיב? האם הוא באמת יכול למקסם ולקרב את התוצאות? הוא טבעי נטו? מה עלול להיות המקור לעייפות שאני חש?
אם אני אוכל בצורה סדירה וכמעט לא משמיט דבר ממה שנתת לי בתפריט, אני זקוק לאבקות חלבון? או שהמכסה החלבונית היומית מצויה בתפריט?
בתודה ובברכה,
יעקב וקנין.
נ.ב. כתבת לי בתפריט מיד אחרי אימון יוגורט גדול 500 מ"ל, יש אפשרות לשתות 500 מ"ל חלב במקום? או לחלופין מוצר שהוא יותר אלמנטרי בבית? אלו מוצרי פרווה או בשר יכולים להוות תחליף ליוגורט שאחרי האימון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעקב- מה שלומך ?
גילה אדלר03/04/2008קראטין בניגוד לשאר התוספים הוכח מעל לכל ספק גם כבטוח לשימוש הוא נחשב חוקי גם לספורטאי הישג והוא באמת יעיל כמו שציינתי בכתבה בבניית שריר ובשיפור הכוח והיכולת באימון עצמו , מטופלים שלי מדווחים על האפקט הממשי שלו . כמובן שכדאי ליטול אותו לפי ההמלצות כפי שציינתי .
חלבון ניתן לקבל במזון במיוחד במקרה שלך ואין צורך בתוסף חלבוני כי אתה זקוק גם לתוספת הקלורית ולא לחלבון נטו .
לשאלתך בערב , כן אתה יכול לשתות 2 כוסות חלב או חלב סויה או 2 גביעים של לבן .
בהצלחה
אתה מוזמן לשאול בהמשך אם משהו לא ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גילה. עוד כמה שאלות לביאור.
יעקב04/04/2008תודה רבה על התשובה המלוקטת והאינפורמטיבית.
מלבד חלב סויה ישנם עוד מוצרי פרווה שאוכל לצרוך במקום חלב? או לחלופין בשרי?
אם בעתיד אעלה או אוריד את את עצימות ומשך האימון ואשרוף יותר או פחות קלוריות, האם זה ישנה משהו לגבי התפריט שנתת לי? (העלאת או הפחתת המינונים וגיוון במזון)
האם אפשר לאכול בצהריים פסטה לצד המנה החלבונית? (פסטה לא רשמת לי בתפריט)
בברכת שבת שלום,
יעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעקב יקר
גילה אדלר05/04/2008בתום האימון כדאי לצרוך כ-30 גר' חלבון בתוך ארוחה הכוללת גם פחמימות . ניתן להגיע לכמות זו של חלבון על ידי אכילת קופסאת טונה או גביע גבינה לבנה + ביצה או 5 קציצות בשר או 2 שניצל סויה ..........בשילוב עם פסטה כמובן , אורז , קינואה , תפוחי אדמה ....אתה זקוק פחממות כספק קלוריות לצורכי אנרגיה וחלבון לצורכי בניה , ומכיוון שאין לך בעיית משקל עודף אין לך בעיה לאכול את אלו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים בצדדים אך 8.5% שומן איך?אלי03/04/2008
אני בן 15 יש לי שומנים מעצבנים בצדדים של הבטן ועוד אני ההיתי 33 % שומן ועכשיו 8.5 ! שזה מעולה אך חייב לעצב את הגוף דחוף באיזור הבטן אני מיואש לא יודע מה לעשות עזרו לי !
איך להוריד את הפאקינג שומנים ! בצדדים
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלי
גילה אדלר03/04/2008לפעמים שומנים בצדדים הם עודפי עור שנשארים לאחר ירידה במשקל לפעמים זהו שריר רפוי ,
אני מציעה לך להיות סבלני לבצע תוכנית אימון - כוח על בסיס יומי המשלבים כפיפות גב , חיזוק שרירי הבטן בהנחיית מאמן כושר ואני בטוחה שתוך 3 חודשים העודף הזה יספג .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)