מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכוןמירית02/03/2008
שלום אני בת 23 שוקלת 60 עם גובה 160
אני מאוד מעוניית לרזות ולסדר את צורת הגוף שלי כי אני רזה מלמעלה ושמנה לעלטה( בירכיים ומאחורה)
אני מנסה להפחית את כמות האוכל שלי והוכת על ההליכון כמעט כל יום .
השאלה שלי : כמה זמן ביום את ממליצה לי ללכת על ההליכון , באיזה מהירות , וכמה לעלות ב inclaine* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכון = מסילה
גילה אדלר02/03/2008הכי חשוב להעלות בהדרגה את המהירות ובהדרגה את השיפוע ,למימדי הגוף שלך ללכת במהירות 6.5 שיפוע 1 35 דקות כל יום , ולאחר שבועיים להעלות לשיפוע 2 , ולאחר עוד שבועיים להעלות את המהירות במחצית מהזמן ל6.7 וכך הלאה .........בהדרגה .........אך עם מגמה של שיפור בהתאם ליכולת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבש!!משה02/03/2008
שלום
התחלתי להתאמן בחדר כשר לפני כשבועים ורציתי לדעת האם שמן אומגה 3 מסייע בפיתוח גוף?
גם שמעתי על סוג דבש שמכיל הורמונים טבעיים .
אשמח אם תסבירו לי על הנושא הזה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה
גילה אדלר02/03/2008אומגה 3 לא מסייע בפיתוח גף נכון למחקר היום , דבש מלכות מכיל אחוז קטן של טסטוסטרון שהוא הורמון גברי , אבל זה יותר קוריוז מאשר המלצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכון כושרדימה01/03/2008
שלום
שאלה בנושא מכון כושר !
מה מומלץ לאכול למי שמתאמן במכון כושר ?
מה אלכול אחרי האימון לפני האימון ובאופן כללי מה לאכול קבוע ?
מחכה לתשובה .!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימה שלום
גילה אדלר01/03/2008חשוב להגדיר מהם מטרות האימון שלך , באילו שעות , ואיזה אימון אתה עושה .
בדרך כלל אם אכלת 3 שעות לפני ארוחה מספיק גדולה אין צורך לאכול לפני , אם לא אכלת כדאי לאכול פחמימה זמינה כמו קורנפלקס או פרי או חטיף אנרגיה ולשתות מים , אך לאחר האימון חשוב לאכול ארוחה המספקת חלבון ופחמימות יחדכדי לבנות שריר וכדי להשיב את מקורות האנרגיה לגוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מתאים לי ?abungola29/02/2008
עוד פעם שלום !!!!
משקל 63 גובה 180 אחוז שומן שואף לאפס
יעד: לעלות במשקל ולהוסיף קצת שומן !!!!!!!
שאלה : איזה תוספת חלבון הכי מתאימה לי ???
וכמה אני צריך לקבל?
ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
abungola29/02/2008התחלתי להתאמן אימוני כח ואני לא אוכל מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
גילה אדלר01/03/2008אבקות חלבון הן לא הפתרון לעלייה במשקל , ולכן אם אתה בכל זאת רוצה להשתמש כל התוספים הקיימים ואלו שקנית מתאימים .
כדאי שתתייעץ עם תזונאי/ תזונאית .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אבקות חלבוןabungola28/02/2008
שלום
רציתי לברר על WEIGHT GAINER 1850 מחברת GNC המשקל שלי
63 .
כמה גרם אני צריך ביום ?
האם אפשר לקבל מנה ביום מנוחה?
אחרי אימון או לפני או לחלק לשתי מנות?
האם אפשר לערבב עם דבש ? (:
ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותם שאלות ?
abungola28/02/2008אותם שאלות לגבי " GNC " PR PRO PERFORMANCE . אבל אני לא אשתמש בהם ביחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה..
abungola28/02/2008האם GNC היא חברה מוכרת?
ותודה רבה רבה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קלוריות וחלבון
גילה אדלר28/02/2008GNC חברה ידועה ומוכרת .
התוסף WEIGHT GAINER 1850 , כלומר 1850 קלוריות , מתוכם כ70 גר' חלבון כאשר מערבבים מנה מומלצת (של 3 כפות מדידה ) ב3 כוסות חלב .
כמות זו של קלוריות וחלבון כדאי לחלק לפחות לפעמיים ביום כדי לבגביר ייעילות וספיגה .
אפשר לקחת גם בימים שאתה לא מתעמל .
כדאי לשתות בסוף האימון ולאחר שעתיים לאכול גם ארוחה .
מהם היעדים שלך ? מה הגובה שלך ? כל אלו רלוונטים לשאר שאלותיך .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWEIGHT GAINER 1850
אופיר16/02/2009אני שוקל 50 קילו וגובהי 168 אני רוצה לדעת אם אפשר כמה אני צריך לקחת מהאבקה WEIGHT GAINER 1850 אני מתאמן יום כן יום לא ואם אני יכול לקחת גם ביום שאני לא מתאמן ומזה כף מדידה? זה הכף שמגיע עם האבקה או שזה כף רגילה? בתודה מראש.. אופיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אופיר
גילה אדלר21/02/2009כף מדידה ולא כף רגילה
אתה יכול לקחת מנה גם ביום שאינך מתאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלברני25/02/2008
שלום,
רציתי לשאול בבקשה האם יש סיכון או בעיה כלשהי באכילת 2 גביעי קוטג' ביום 3%/5%?
יכול להגרם לי נזק מזה?
תודה ויום טוב, רן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרני
רעות גרוס26/02/2008לא יהיה לך מאכילת 2 גביעי קוטג' כל נזק
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אליפטיקליעל20/02/2008
האם 5 פעמים בשבוע במשך שעה כל פעם ,יכולות לעזור לפיתוח שריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליפטיקל
גילה אדלר21/02/2008אם את תעלי את ההתנגדות של המכשיר , השריר יתאמץ וזה יסייע לך להעלות מאסת שריר.
רצוי לשלב גם פעילות של משקולות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יותר מידי חלבוניםיעל20/02/2008
שלום,
אני מאוד אוהבת לאכון בשר וגבינות ואני מפחדת שאני צורכת יותר מדי חלבונים. אני אוכלת ביום:
2 גביעים של קוטג' 1/2%
חצי גביע של גבינה 1/2%
יוגורט 0%
ביצה אחת
וכ- 300 גרם חזה עוף
האם אני צורכת יותר מדי חלבונים? אם כן מה ההשלכות של זה?
יש לציין שאני מתעמלת 5 פעמים בשבוע כ-50 דק' על מכשיר האליפטי הביתי. ואם לא הייתי מתעמלת, האם מותר לי לצרוך כזו כמות של חלבונים ללא אימון? אני בת 24 גובה 1.68 משקל 52 בערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
גילה אדלר21/02/2008אני עניתי לך על השאלה הזו , כן יותר מדי חלבונים , שבסך הכל חלקם ישרפו לטובת קלוריות או יהפכו לשומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות ספורטביתמיכל19/02/2008
שלום, אני מתאמנת בפילאטיס ורוצה להפחית במשקל, לצערי לא יוצא לי לעשות פעילות אירובית כמו הליכה בגלל מזג האוויר, האם יש פעילות שאני יכולה לעשות בבית ותתן לי חיזוק להפחתת משקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
רעות גרוס19/02/2008תמיד אפשר למצוא שעה בימים לא גשומים (לא כל יום גשום). פעילות אירובית בנוסף לצמצום הצריכה הקלורית (פני לדיאטנית), תביא לירידה במשקל. כנסי לאתר: www.re-set.co.il , לקישורים, מחשבוני בריאות.
ביום שיורד גשם יש אפשרות לעלייה במדרגות (כמה פעמים ברצף מס' קומות), אימון קפיצות בחבל.
בברכה
רעות גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת מיציםליפז16/02/2008
שלום
שמעתי על דיאטת מיצים שזה דבר מאוד בריא לניקוי הגוף רציתי לישאול אם זה באמת כדאי ..ואם כן לכמה זמן זה מומלץ ואיך אפשר לעשות את זה?. אני רוצה לרדת 3 קילו במשקל האם זה יעזור לי?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליפז
גילה אדלר18/02/2008מה זה לנקות את הגוף ??? אם את רוצה ניקוי גוף כדאי שתעשי יום מים ותה צמחים ללא כל אוכל .
אם את רוצה תוכלי לשלב מים + כף תמר הינדי ,
לאכול פירות וירקות בריא יותר ומנקה יותר מאשר פירות וירקות רק כמיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי בטן לבני נועריוני13/02/2008
שלום.
שמי יוני.
אני מתאמן 3 עד 6 פעמים בשבוע, פעמיים אומנות לחימה במשך שעה וחצי ועוד שניים עד שלושה אימוני ריצה בשבוע של 2 עד 3.5 ק"מ.
אני אוכל איזה ממתק קטן פעם בארבעה ימים בקושי ואני אצן.
אני התחלתי להתאמן על שרירי בטן מלפני כשלושה חודשים אך אני עדיין לא רואה שינויים משמעותיים. תוך כמה זמן אני אמור לראות שינוי משמעותי והאם ישנם תרגילים מסוימים שהם ברמת קושי גובהה לגילי? (13 שנה ושישה חודשים בערך). הגובה שלי 1.61 ומשקלי 46.5.
תודה, מיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני יקר
גילה אדלר14/02/2008מאמן כושר צריך לבדוק את תוכנית האימון ולהדריך אותך לאימון בטן אפקטיבי, אם אינך רואה תוצאות הייה סבלני.
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה שרירים, מה אני עושה?י.11/02/2008
מה התפריט הכי טוב בשביל לחטב את הזרועות והרגליים? אני עושה אירובי שלוש פעמים בשבוע.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים
גילה אדלר14/02/2008כדי לפתח שריר צריך לגרות את השרירים בזרועות וברגליים באימון כוח או התנגדות בעזרת משקולות או משקל הגוף פעילות איירובית איננה התשובה לבקשתך . התפריט יותאם לסדרת האימונים . פנה למדריך כושר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה וספורט- אובדת עצותיעל10/02/2008
אני בת 26 שוקלת 55 ק"ג.אני מתעמלת כבר כמעט שנה ולפני כחודש התחלתי לרוץ 6 ק"מ בין שלוש לארבע פעמים בשבוע.
השאלה שלי היא כמה קלוריות עלי לאכול ביום? האם הכמות שאני אוכלת קטנה מידי?
הבעיה היא שבבדיקות דם שביצעתי נמצא שיש לי חוסר בברזל והמוגלובין נמוך, השאלה האם זה
נובע מתזונה לא נכונה?
תפריט יומי:
בבוקר כוס דגנים מלאים וחצי כוס חלב,
ביניים- 2 פרוסות לחם וכף גבינה לבנה 5% ופרי
צהריים- 4 כפות אורז או פסטה עם שניצל טבעול או חזה עוץ
ביניים- 2 פרוסות לחם קל עם ריבה ופרי
ערב- 3 פרוסות לחם קל עם גבינה 5%, ביצה קשה, סלט ירקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
רעות גרוס11/02/2008חסרים לי פרטים כדי לדעת כמה את צריכה לאכול ומה המטרות שלך.
כדי לדעת כמה את אוכלת, כנסי לאתר www.re-set.co.il , לקישורים ומשם למחשבוני בריאות ותזונה, כך תכניסי את המזונות שאת אוכלת ותוכלי לראות את כמות הקלוריות, פחממות, חלבונים, שומנים וסיבים תזונתיים.
תנסי לאכול מזונות עשירים בברזל יחד עם מזונות עשירים בויטמין C, לדוגמא: סלט עם הרבה לימון וכף טחינה 100% שומשום מלא ואם זה לא עוזר, לכי לרופא.
דוג':(את צריכה לאכול 14.8 מ"ג ליום)
בשר (לא כולל דגים) – 2.3 מ"ג (9%)
דגים – 0.3 מ"ג (1%)
ביצים – 0.4 מ"ג (1.5%)
מוצרי חלב – 0.2 מ"ג (1%)
מוצרים מהצומח – 22.5 מ"ג (87.5%)
כמויות ברזל במ"ג לכל מאה גרם במזונות שונים מהצומח:
פטרוזיליה מיובשת 97.8
מיורן מיובש 82.7
פיסטוק 14
שמרי בירה 14
שומשום מלא 10.4
מולסה 10
ריחן (בזיליקום) ירוק 9.8
טחינה מלאה 9
קמח סויה 8.5
זרעי אבטיח 8.5
נענע 8
פלפל חריף 7.8
נבטי מש (נבטים סינים) 7.6
זרעי חמניות (גרעינים שחורים) 7.5
חומוס יבש 7.3
עדשים יבשים 7
פול יבש 6
קאשיו, כוסברה, נבט חיטה, צנוברים ושקדים 6-4
בוטנים, אפונה, זיתים, לחם חי, פקאן, פטל, צימוקים, תאנים יבשות, תמר יבש 4-2
ברוקולי, לחם שיפון, מלון, ערמונים, סברס, קוקוס, תמר לח 2-1
בברכה
רעות גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי09/02/2008
שלום, אני משתדלת לאכול בריא ולעסוק בספורט כמה שאני יכולה. בד"כ 3-4 פעמים בשבוע שעה אירובי בחדר כושר. בד"כ בימים שאני הולכת לחדר כושר אני חוזרת בערב ולא אוכלת כלום אחרי האימון. אני הולכת ישר לישון. רציתי לשאול אם זה בסדר? אני בד"כ לא רעבה לאחר האימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי שלום
רעות גרוס10/02/2008חשוב לאכול לאחר אימון כדי להחזיר את המאגרים שהתרוקנו, כמו כן חשוב לאכול חלבונים כדי לשמור על מסת הגוף הרזה (כגון: שרירים).
בברכה
רעות גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה2
מישהי10/02/2008שכחתי לציין שאני רוצה להרזות בסביבות 10 קילו.
יש איזה שהוא משהו קטן שאני יכולה לאכול לאחר האימון?
אם אני יאכל למשל רק ביצה קשה זה יהיה בסדר?
יש עוד רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2
רעות גרוס11/02/2008אני ממליצה לך להכנס לאתר www.re-set.co.il
בקישורים להכנס למחשבוני בריאות ומחשבון תזונה, שם תראי את הערכים הקלוריים של המזונות שאת אוכלת.
רק ביצה זה לא מספיק, חייב להיות עם פחממה רצוי לחם מלא/לחם קל כדי שהחלבונים מהביצה יספגו בגוף, אפשר ואף רצוי ירקות. אפשרות אחרת יוגורט/קוטג' עם פרוסת לחם וירקות. שימי לב כמה את אוכלת כל היום ומה את אוכלת, ארוחת ערב לאחר אימון לא תגרום לך להשמין.
בברכה
רעות גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
מישהי11/02/2008תודה רבה על התגובה המהירה ועל העזרה!!
שיהיה המשך יום מהנה =]]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותרני09/02/2008
שלום לכן ערב טוב,
רציתי בבקשה לדעת כמה קלוריות וכמה גרם חלבון יש במאה גרם חזה עוף אחרי הבישול?
(הכוונה לשניצל עוף פרוס שקונים בסופר, אני מבשל אותו על מחבת נקי ללא שמן או כל תוספת).
בנוסף, רציתי לדעת גם כמה קלוריות וגרם פחמימות יש בשתי אשכוליות סחוטות?
אני לא אוהב אשכוליות אך ידוע לי שיש להן צד בהורדת הכולסטרול, האם בסחיטת אשכוליות אני מקבל את אותו הערך מאכילתן? (מינרלים אנטי אוקסידנטים וכו').
בתודה ןשבוע טוב, רן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרן שלום
רעות גרוס10/02/2008באתר www.re-set.co.il
בקישורים, יש לך מחשבון בריאות. אתה לוחץ "מחשבון תזונה" ורואה את הערכים התזונתיים (קלוריות, חלבון (ג'), פחממות (ג'), שומן (ג'), כולסטרול (מ"ג), וסיבים (ג') )של כל המזונות שאתה רוצה לדעת לפי ה א'-ב'.
ב 100 גרם חזה עוף מבושל יש 144 קק"ל, 29 ג' חלבון.
מאותו אתר, אשכולית בינונית ללא קליפה (אכילה) יש: 101 קק"ל, 1.2 ג' חלבון, 23 ג' פחממות, 0.5 ג' סיבים.
לעומת זאת, כוס מיץ אשכוליות טריות: פי 2 קלוריות, פי 2 פחממות ואין סיבים תזונתיים. כדאי תמיד לאכול פירות מאשר לשתות מיץ, פחות קלוריות, פחות סוכרים ויותר סיבים תזונתיים.
ושוב, אני ממליצה לך להסתכל באתר
בברכה
רעות גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
רני10/02/2008הרבה תודה עזרת לי מאוד עם האתר : )
יום נעים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)