מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה של בדיקותבני11/03/2013
יש מצב להידבק באיידס בקופת חולים שבו האחות עושה לי בדיקת דם ?
האם בוועד לאיידס בתל אביב עובדים לפי הנוהלים של משרד הבריאות ואין חשש לבדיקה שעשיתי שם ?
הבדיקה יצאה שלילית ,אפשר להירגע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה של בדיקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/03/2013בועד עובדים על פי הנהלים של משרד הבריאות ואין כל מקום לחששות מפני הדבקה. אתה יכול להרגע בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות דוקטור לורברעומר10/03/2013
שלום רב. עשיתי 4 בדיקות איידס בוועד לאיידס בתל אביב . כל הבדדיקות היו לאותו מקרה. הבדיקות באו אחרי 21 יום, 32 יום , 50 יום, 53 יום. כל הבדיקות שליליות. השאלות שלי : האם טווחי זמן הבדיקות תקין ? האם לעשות בדיקות בוועד לאיידס זה דבר בטוח ואפשר ל סמוך על נוהל תקין של ביצוע הבדיקות ? כי אני לא נוהג להסתל על ביצוע לקיחת הדם, כי אני מפחד ממחטים וזריקות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש תשובה מהרופאים ?
עומר11/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
עומר13/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות דוקטור לורבר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/03/2013הבדיקות שעשית בהחלט שוללות את אפשרות ההדבקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בלויטרה בזמן נטילת הקוקטיילאמנון10/03/2013
שלום,
מזה כ-3 ימים אני מטופל בקוקטייל (קלורה וקומביויר) כמניעה - עקב חשד לחשיפה לנגיף.
ברקע יש לי בעיות זקפה כבר שנים, ואני בד"כ מטופל בלוירה וסיאליס.
נאמר לי במרפאת האיידס שבתקופת חודש הימים של נטילת הקוקטייל - יש להימנע לקחת את הלויטרה שכן אני צפוי לתפועות לוואי חמורות.
השאלה שלי - ראיתי בפורומים באינטרנט שניתן לקחת עד 2.5 מ"ג של לויטרה ב-72 שעות (שזה רבע כדור של 10 מ"ג).
האם נכון?
אציין שבאמת לא יכול לקיים יחסי מין ללא לויטרה.
תודה!
אמנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: הקוקטייל - קאלטרה + קומביויר
אמנון10/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בלויטרה בזמן נטילת הקוקטייל - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/03/2013בסהכ אתה יכול להמשיך לקחת את הלויטרה אפילו 10 מג שכן אתה לוקח זאת בהקשר לקיום יחסי המין בלבד בארועים חד פעמיים שנמשכים מספר שעות בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום...תומר10/03/2013
אתם ממליצים להבדק לאחר שלושה שבועות אך מבירור שעשיתי בכל מרכזי הבדיקה בוועד למלחמה האיידס ובבתי החולים טוענים בפירוש שאין בדיקת קומבו לשלושה שבועות וחייבים להמתין שבעה שבועות. הכיצד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר שלום... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/03/2013הבדיקה לאנטיגן כלןמר לנגיפ עצמו יכולה להיות חויבית כעבור שלודה שבועות. אם היא שלילית זה עדיין לא אומר לגבי הדבקה ואז צריך לעשות את הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה שכן אז נבדקים הנוגדנים. רק אז אפשר להיות בטוח לגבי הדבקה שכן אם היא שלילית אז, סימן שאין הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתומר10/03/2013
היי. קימתי יחסים עם מישהי שהתחלתי לצאת איתה לא מזמן.
1- הקונדום נשאר שלם-האם יש צורך להבדק?
2- עשינו מין אוראלי הדדי- האם יש בזה סיכון וצריך להבדק?
3- החדרתי לה אצבעות לנרתיק- האם יש בזה סיכון?
ממתין לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/03/20131. קונדום שלם - אין צורך להיבדק
2. מין אוראלי עלול להדביק כל אחד מכם ולכן כדאי להיבדק אחרי שלושה שבועות
3. אצבעות לנרתיק - אין סכנת הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום....
תומר10/03/2013אתם ממליצים להבדק לאחר שלושה שבועות אך מבירור שעשיתי בכל מרכזי הבדיקה בוועד למלחמה האיידס וובתי החולים טוענים בפירוש שאין בדיקת קומבו לשלושה שבועות וחייבים להמתין שבעה שבועות. הכיצד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום.... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/03/2013לא יודעת איפה ביררת - בכל בתי החולים מבצעים כשיגרה בדיקת קומבו מזה שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון אכן מבצעים בדיקות קומבו אך...
תומר10/03/2013בכל בתי החולים שבדקתי הם אמרו לי שבדיקת הקומבו שעושים היום רלוונטית רק לשבעה שבועות לאחר הארוע ולא לשלושה שבועות לאחר הארוע.כולם טוענים שבדיקת הקומבו היום בודקת רק לאחר שבעה שבועות ולא שלושה ובדקתי בכל בתי החולים ושאלתי המון פעמים.
אשמח לתגובתך מכיוון שאני הום שלושה שבועות לאחר הארוע ורוצה להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון אכן מבצעים בדיקות קומבו אך... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/03/2013בדיקת הקומבו מגלה הדבקה חדשה לאחר 3 שבועות
לגבי הדבקה ישנה קיימת המלצה לחזור עליה לאחר 7 שבועות
לגביך - רצוי לבצע את הקומבו ולשלול הדבקה חדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעלות התרופות אצל ילדיםמנחם09/03/2013
האם ילד צעיר שנדבק היום בישראל (למשל כתוצאה מתקיפה מינית) יכול לצפות לתוחלת חיים נורמלית עם הטיפולים שיש היום? האם התרופות פועלות באותה יעלות אצל ילדים וילדים שנדבקו יכולים לחיות תוחלת חיים רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה - שאחד הרופאים יענה בבקשה
ליאורה10/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה - שאחד הרופאים יענה בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/03/2013ראשית לאחר תקיפה מינית נותנים טיפול מונע שלאחר חשיפה
הטיפול יעיל באם מתחילים אותו תוך 48 שעות ואז סיכויי המניעה קרובים למאה אחוז
לגבי התרופות בילדים, כן הן יעילות כמו במבוגרים ותוחלת החיים הצפויה כיום טובה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - האם חדרי המיון ערוכים?
מנחם12/03/2013האם חדרי המיון ערוכים לתת את הקוקטייל באופן מידי למי שעבר תקיפה מינית? קראתי שככל שהקוקטיל ניתן מוקדם יותר (בטווח של שעות) הסיכוי שהוא ימנע הדבקה גדול יותר (במיוחד אצל ילדים שם הזמן הוא קריטי) האם צריך להגיע לבית חולים שיש בו מרכז איידס כמו רמב״מ או כל חדר מיון ערוך לתת את התרופות? האם גם ילדים שלא בולעים כדורים יכולים לקבל את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - האם חדרי המיון ערוכים? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/03/2013למיטב ידיעת כל חדרי המיון ערוכים לתת טיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטלנס 200 מ"ראלמוני09/03/2013
שלום רב ד"ר..
רציתי לדעת אם מינון התרופה אינטלנס 200 הגיעה כבר לארץ והאם אפשר לרכוש אותה בקופת חולים מכבי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
דני09/03/2013האם זו תרופה חדשה או שזה פשוט במינון גבוה יותר ואז נוטלים כדור פעם ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לך
אלמוני10/03/2013יחסית חדשה בשלוש שנים האחרונות עד כמה שידוע לי...
השיקו כדור בעל מינון של 200 שמכיל 2 כדורים בקפסולה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטלנס 200 מ"ר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/03/2013טרם הגיעה לארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Aloe Veraדני08/03/2013
שלום,
הבנתי שיש כדור צמחי אלוורה שמחזק את המערכת החיסונית, האם זה יכול לסייע לנשא לחזק את המערכת החיסונית? האם זה משתלב עם הטיפול התרופתי שנשא נוטל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Aloe Vera - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/03/2013אין כל הוכחה מדעית שאלוורה "מחזקת את המערכת החיסונית"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור יקר..גלית06/03/2013
בעלי איש מבוגר ולא כל כך בריא והיום הוא היה במרפאה של כללית ומישהו יצא מהתא שירותים ובעלי נכנס ישר אחריו סגר את הדלת ונעל ואז הוא הרגיש שכל הידיים שלו דביקות ולא ממש התייחס..סליחה על הבוטות ואז הוא השתין וכשהוא חזר הביתה הוא סיפר לי את הסיפור ונכנסתי להיסטריה.. כי אם הוא הרגיש מלא נוזל דביק בדיוק אחרי שההוא יצא, אז סביר להניח שאותו אחד עשה מעשים עם עצמו בשירותים וגמר ונוזל הזרע נגע בידית ובכל הדברים שבעלי נגע ואז שבעלי נגע הוא הוציא את איבר מינו על מנת להשתין, מה שאומר שהוא נגע באיבר מינו על מנת להשתין והיה מגע של הזרע עם איבר המין וגם באיזור הכיפה... האם כך חלילה הוא יכול להידבק באיידס? אני בהיסטריה..הרי אם נוזל הזרע בה במגע עם הכיפה של איבר המין אפשר להידבק לא? כך זה בעצם חודר פנימה?
אנא ממך אמור לי מה דעתך על מנת שאוכל לישון בשקט בלילה....
אני מזכירה לך בעלי נכנס ישר אחרי שההוא יצא מה שזה אומר שאם עהוא עשה מעשים עם עצמו האדם שהיה שם, אז הזרע היה ממש טרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור יקר.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/03/2013גם אם היה מגע של זרע עם איבר המין הסיכוי להדבקה אפסי
צריך להיות מגע ממושך של חדירה ולא רק מגע
על פי תיאורך המפורט נראה לי שאין כל סיבה לחשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום הייתי עם בחורהאמיר06/03/2013
שלום היה לי מין ללא חדירה רק מגעים חיצונים היינו ערומים אבל הייתי לובש קונדום היה נוזלים אצלה גם היה נשיקות צרפתיות אבל לא היה דימום ולא ליקוק אבל ש מגעתי ידי בנרתיק שלה היה נוזלים על יד שלי שהיתה בנרתיק שלה וסמתי ידי על צוואר שלה ונשקתי אותה על צוואר בתוך המין ונשיקות צרפתיוית יש סיכוי להדבקה חס וחלילה
מנשקות על צוואר ונשקות צרפתיות והשפתיים שלה היו יובשות נשכתי אותם אבל לא היה ולא ירד דם ויש צורך לבדיקה או ללך טיפול נפשי ולנוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הייתי עם בחורה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/03/2013אין כל סיכוי להדבקה על סמך התאורים שלך ולכן אין צורך להבדק. במידה ואתה ממשיך להיות לחוץ אני מאוד ממליץ על כך שתלך לטיפול נפשי אך אם גם זה לא מרגיע אותך לך לעשות בדיקה שבעה שבועות לאחר המקרה כדי להיות משוכנע שלא נדבקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאמיר06/03/2013
שלום
היה לי מין ללא חדירה רק מגעים חיצונים היינו ערומים אבל הייתי לובש קונדום היה נוזלים אצלה גם היה נשיקות צרפתיות אבל לא היה דימום ולא ליקוקי אבל ש מגעתי ידי בנרתיק שלה היה נוזלים על יד שלי שהיתה בנרתיק שלה וסמתי ידי על צוואר שלה ונשקתי אותה על צוואר בתוך המין ונשיקות צרפתיוית יש סיכוי להדבקה חס וחלילה מנשקות על צוואר ונשקות צרפתיות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/03/2013על פי התיאור המפורט שלך אין כל סכנת הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובהאינני טרול06/03/2013
תגובה למוחק/ת ההודעה שפרסמתי פה על לינזי נשאית HIV במשך 22 שנה ללא טיפול רפואי, וכעת נלחמת על כך שגם בנה לא יקבל טיפול. אני מאמין שלא חרגתי מנהלי הפורום, אבל אני מכבד את זכותכם למחוק את ההודעה (וגם את זו).
יכולתם לתת תגובה מקצועית ועניינית לנושא מדוע אדם חי במשך שנים רבות ללא טיפול, אבל בחרתם שלא. אולי כדי לא להראות מקרים כאלה שאנשים לא יחששו לקבל את הקוקטייל. אבל שורה תחתונה, בחרתם להתעלם ממקרה שקיים. וככה אני מאמין שעובדת המערכת הרפואית, משתדלת להסתיר מידע מהחולים. חולה לא צריך לראות את כל המידע, גם אם הוא קיצוני?.
אני מאמין שהמדע טועה לפעמים, קחו למשל את זוכה פרס הנובל הישראלי לחקר הגבישים שהוכיח לעולם שהוא טועה ועוד קיבל פרס נובל על כך. קטוני מלחוות דעות על ענייני איידס. יכול מאוד להיות שאני טועה בגדול, כי אינני מדען או רופא. אבל אני מאמין שעוד עשרות שנים, יגלו המדענים ש-HIV אינו גורם לאיידס וכל הטיפולים במחלה הזו הם לא יותר מאשר "הקזת דם". שוב, יכול להיות שאני טועה בגדול. אבל לא טרחתם להעמיד אותי על טעותי.
מחיקה נעימה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופססס...תתעלמו מהתגובה
חיוטלה06/03/2013לא מחקתם את ההודעה וכל הכבוד.
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמה בארה"ב - מה דעתכם?חיוטלה06/03/2013
מלבד הדרמה שריפאו תינוק מ-HIV, יש דרמה נוספת:
לפני עשרים וכמה שנים זוג הורים אימצו תינוקת מרומניה בשם לינדזי, וכשגילו שיש לה HIV הם שמעו לעצת הרופאים ונתנו לילדה שלהם טיפול נגד הנגיף, טיפול שמן הסתם לא העלים את הנגיף. כשראו ההורים שלינדזי סובלת מתופעות לוואי קשות, הם החליטו להפסיק את הטיפולים בעצת רופאים המתכחשים לטענה כי ה-HIV אינו גורם לאיידס.
עברו 22 שנים, לינזי לא לקחה מאז שום טיפול נגד הנגיף, והיא בריאה בניגוד לטענות של הממסד הרפואי שאם היא לא תיקח טיפול היא תמות.
לפני כשנה בערך, לינזי הביאה ילד לעולם והרשויות לקחו לה את הילד מאחר והיא לא רוצה לטפל בו כפי שהממסד הרפואי רוצה.
מצד אחד, היא יכולה לטעון שהיא עם הנגיף כל חייה ואף פעם לא פיתחה איידס, והיא מעוניינת לטפל בו בדרכה שלה שהצליחה, ולא בדרך שגרמה לה לסבל כשהיא נולדה.
מצד שני, הרשיות יכולות לטעון שזו מחלה סופנית והאמא חסרת אחריות.
מה דעתכם על המקרה הזה?
מקרה מאוד מעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמה בארה"ב - מה דעתכם? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/03/2013כמו בכל תאור של מעשי ניסים או דרמה רפואית יש לבדוק היטב את העובדות. אם יהיו כל העובדות לפני אוכל לחוות דעה, מה שלפחות כרגע איני מסוגל.
צריך לזכור שבהחלט יכול להיות שבשלב שקבעו כי הילדה נשאית היה מוקדם מדי לאחר הלידה ואז הבדיקה החיובית משקפת יותר את העובדה שהאם נשאית ולא הילדה. במצב כזה אין פלא שכעבור חודשים יוצא שהילדה אינה נשאית חרף האבחנה שקבלה קודם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
חיוטלה06/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לסיים את התכתובת הזאתשני05/03/2013
אשמח לקבל תשובה על שאלתי ומבלי קשר לבעיות הנפשיות שלי
1-האם זרע נגוע בנגיף יכול לשרוד על ג'ינס 20 שעות????הג'ינס היה על גופי במשך השעות הייתי בחוץ וישנתי עם הגי'ינס.לא יודעת אם הנוזל כבר התייבש כשהורדתי את הג'ינס ונגעתי בו (בגלל שלא התייחסתי לזה).
2-כמה זמן יכול לשרוד דם נגוע במוצרי איפור נוזליים שלא מאפשרים את ההתייבשות של הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את חיה בסרט אהה? נראה לך הגיוני 20
אמיר05/03/2013שעות? ,גם דם נגוע במוצרי איפור לא ידביק אותך בחיים, אלא אם כן מוצר האיפור שלך הוא מזרק עם דם טרי ואת מזריקה אותו לוריד...קחי איזה רגיעון ותרגעי אין לך HIV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לסיים את התכתובת הזאת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/03/20131) לא לא יכול לשרוד כנגיף מדביק.
2) לפי מיטב ידיעתי כל חומרי האיפור ממיתים את הנגיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה
שני06/03/2013מעריכה מאוד את עזרתך, מצטערת שאני שואלת עוד שאלה שמעניינת אותי
למה הכוונה לא יכול לשרוד כנגיף מדבק? וכנגיף כן?
איפה אני יכולה לקבל טיפול לחרדות ספציפיות מאיידס?
שוב תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להקפיץ
שני11/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה את ההתעלמות הזאת
שני20/03/2013לא הבנתי מה הכוונה שאתה כותב כנגיף מדבק, וכבר שבועיים אני מחכה לתשובה ואתה עונה לכל העולם חוצ ממני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה וחרדהאנונימית04/03/2013
ביצעתי לפני כחודש וחצי בדיקה בוועד למלחמה באיידס, התוצאה הייתה שלילית. לאחר כ-3 שבועות הופיעה לי פריחה בגוף , כעת יש לי כאבי גרון וקשיי נשימה.
האם ייתכן והתרחש מצב שבו השתמשו במחט משומשת? האם קרו מקרים כאלו ?
לבצע בדיקה חוזרת?
אני בלחצים רבים וחרדה ומאוד קשה לי להתנתק מזה או לא לחשוב על כך.
אודה לתשובתם ועזרתכם בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה מעלה, אנא תשובתכם בבקשה
אנונימית05/03/2013בנוסף גם התחיל לצאת מין פצע בפה.. האם יש קשר בין כל אלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה איתך
ליאור06/03/2013גם אני סובל מחרדה בידיוק כמוך, גם אני לפני חודש עשיתי בדיקות בוועד, ואני עוד ראיתי בעניים שלי שהמחט חדשה ואני עדיין בחרדות... חודש של גהנום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה וחרדה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/03/2013אין מצב כזה וכל מה שאת סובלת ממנו היא חרדה שבה ראוי שתטפלי בעזרת מטפל/ת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לחוצה וחרדה06/03/2013פרופ' , תודה רבה על המענה שלך. אני בהחלט שוקלת זאת. אי אפשר לתאר עד כמה שזה קשה ,במיוחד שכל תסמין מעלה את המחשבות על כך.
ליאור- בהחלט מזדהה איתך, נקווה שהחרדות ייפסקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
ליאור06/03/2013תודה לך מקווה שגם לך יעבור, הקטע הכי מעצבן זה שאני בטוח שאם אני יגש לבדיקה לאחר 7 שבועות אני יצא שלילי...אבל זה עדיין לא מונע ממני כל היום לחשוב על איידס ולחפש כל היום דברים בגוף שלי.
ממליץ לך לא להתייחס לתסמינים כי תכלס גם אם יש לך את כל התסמינים שכתובים באינטרנט במדויק זה לא אומר כלום,
מחרדתי לחדתית ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)