מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידס ופסוריאיזיס באיבר המיןחושש15/06/2018
שלום רב,
אני סובל מפסוראיזיס בכל חלקי גופי וגם באיבר המין שלי. הייתי עם נערת ליווי באילת אשר עשתה לי ביד ואני מאוד חושש שהעביה לי מחלות מין כי היא ניגבה במגבת שהיתה אצלה ואני חושב שהיתה מעט רטובה מפחד מזרע של מישהו אחר, שנכנס לי לדם דרך הפסוריאזיס שלי זה כמו פצע פתוח בבקשה עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר להידבק ככה
ד``ר מרגלית לורבר16/06/2018אם יש לך פצעים על איבר המין תעשה סקס עם קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
חושש16/06/2018לא היה סקס. רק מגע של היד של המעסה באיבר המין שלי. האם יכולים להידבק? תודה רבה על התשובה אני חושש מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לשאלה האם לקיים יחסי מין עם אישתיקובי15/06/2018
היי דר לאחר שקיבלתי תשובה שלילית אחרי שלושה שבועות אני יכול לקיים יחסי מין עם אשתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכה שישה שבועות לביטחון מלא
ד``ר מרגלית לורבר15/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לך אם תעני לילירון15/06/2018
לד"ר שלום
דילגת על השאלה שלי,ולא זכיתי למענה.אודה לך אם תעני לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לרשום את שמי,לירון
לירון15/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול מונע באמצעקובי14/06/2018
היי לפני כשלושה שבועות וקצת הותקפתי מינית
הבחור ניסה להכניס בכוח ויש לציין שאני נשוי ולא בקטע של גברים אז הוא לא הצליח אבל ממש ניסה בכוח
לאחר מכן שהגעתי הביתה היו לי כאבים עזים בפי הטבעת ואפילו ירד דם השאלה שלי האם הסיכוי להידבק הוא גבוהה ? יש לציין שהייתי בתל השומר והתחלתי טיפול מונע
ועוד שאלה בנושא הזה עשיתי בדיקת hiv באמ סי מדיקל סנטר לפני יומיים ויצא שלילי האם אני יכול להפסיק עם הטיפול ? יש לציין שעברו שלושה שבועות מאז התקיפה ואמרו לי שהתוצאה היא בדוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלים טיפול 28 ימים
ד``ר מרגלית לורבר14/06/2018רק טיפול מלא של 28 ימים מגן עליך בבטחון מלא
חבל להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
קובי14/06/2018אפילו שאמרו לי שלילי?
כי אני ואישתי רוצים לעבוד על ילדים ולא יודע עם מותר לשכב והכדורים לא עושים לי הכי טוב בגלל זה הלכתי לעשות בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייסטנרס - האם גורמת לנשירת שיער?ערן14/06/2018
שלום
האם התרופה גורמת לנשירת שיער?
תודה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייסנטרס לא גורם לנשירת שיער
ד``ר מרגלית לורבר14/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות להידבק באיידס מאולטראסאטנד וגינלייעל14/06/2018
היי, הייתי יום אחרי יום בבדיקת us וגינלי באותו מקום. ביום הראשון, לא ראיתי שהרופא מכסה את המכשיר בגומי או משהו כזה וביום השני הרופא כיסה את המכשיר בכפפה. האם יש סיכוי להידבקות אם הרופא הראשון לא כיסה את המכשיר? והאם כפפה מספיקה כדי להגן? יש לציין, שהיה ג'ל על המכשיר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באולטרה סאונד וגינלי מכסים תמיד את המכשיר עם כפפה נקיה אין סיבה לחשש
ד``ר מרגלית לורבר14/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו ביום ה90 או אלייזה?רועי13/06/2018
בדיקת קומבו ביום ה90 שלילית
יש צורך לעשות אלייזה גם? יש אנשים שלוקח להם יותר מ3 חודשים להתגלות למה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום עושים בדיקת קומבו בכל המעבדות
ד``ר מרגלית לורבר14/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת אצבעות עם רוקטל13/06/2018
נפגשתי עם בחור לא היה כלום חוץ מנשיקות והוא החדיר לי אצבעות לאיבר מיני אחכ הוציא הרטיב קלות עם הרוק שלו והחדיר אותם שוב שעתיים לפני גילחתי את האיזור לאנחתכתי כזכור לי האם יש צורך להבדק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה לא נדבקים !!!
ד``ר מרגלית לורבר14/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי ההודעה הקודמת - מגע עם נוזללגבי הודעה קודמ12/06/2018
הי שאלתי שאלה לגבי מגע עם נוזל בשירותים במסעדה מכובדת שלא ברור מה זה היה אולי סבון אולי זרע ואמרת שאין כל סכנה במידה והיה מגע רק עם העור הבעיה שאני נגעתי גם בעיינים וגם באיבר המין לאחר שנגבתי עם הגליל שהיה צמוד לגליל השני שעליו היה הנוזל פה החשש?! מה לעשות ? יש סיבה מוצדקת לחשש? כי שניסיתי לגעת בזה עם נייר זה נמתח כמו צמיגי וסבון לא אמור להימתח.... אודה לתשובתך לאחר הפירוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהנחה שנוזל זרע של נשא hiv היה במגע עם העיניים
ד``ר מרגלית לורבר13/06/2018הסיכוי להדבקה שואף לאפס ולא תוארה מעולם הדבקה בצורה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אחרי 20 יוםטל12/06/2018
טעות במקום ביום ה21 נבדקתי ביום ה20 בוועד בדיקת קומבו עד כמה קריטי היום הזה והאם יכול לשבש לי את התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קריטי אבל צריך לחזור בכל מקרה על הבדיקה 6שבועות אחרי הארוע
ד``ר מרגלית לורבר13/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אחרי 20 יום
טל13/06/2018שכחתי לציין הבדיקה נעשתה בעקבות החדרת אצבעות של גבר אליי עם קצת רוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מונע עקב קונדום שנקרעשי12/06/2018
שלום
התחלתי טיפול מונע ביום ראשון עקב קונדום שנקרע.
אני אחרי השתלת שיער שנעשתה לפני 5 חודשים. האם הכדורים שקיבלתי יכולים לגרום לי לנשירה של השיער שצמח או להחלשות של השורשים של השיער בכל צורה שהיא?
בנוסף אני לוקח תוסף תזונה המחזק את שורשי השיער פעמיים ביום. אין מניעה להפסיקו במקביל לטיפול נכון?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגבי טיפול מונע ונשירת שיער
רוקחת13/06/2018אני לא רופא אך רוקחת , תשובתי אליך היא שהטיפול המונע אכן יכול לגרום לנשירת שיער אך מאוד קלה ולא קריטית. 28 יום טיפול בכדורים לא משפעים בצורה קיצונית כל כך מהר . ההמלצה שלי היא לא לערבב תוספי תזונה עם כדורי הטיפול המונע על מנת לא לגרום לחץ על הכבד . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שי13/06/2018היי תודה על תשובתך. האם זה גורם לכולם נשירה קלה או שזה רק לחלק מסויים מהאנשים שלוקחים את הטיפול המונע? אני פשוט אחרי השתלת שיער שנעשתה לפני 5 חודשים ומקווה לא להרוס את התוצאה החלקית שכבר השגתי. מודאג מזה יש לציין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לא נגרמת על ידי טיפול pep
ד``ר מרגלית לורבר13/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור לורבר ברשותך
שי13/06/2018עוד שאלה קטנה. אני יכול להמשיך במקביל לטיפול ה PEP עם תוסף התזונה שמחזק את שורשי השיער שאני לוקח?
והצלחת להרגיע אותי עם הנשירה. חששתי מאוד מזה שהטיפול ישפיע על התוצאה שהושגה לאחר ההשתלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה שתמשיך עםהכל
ד``ר מרגלית לורבר13/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה דוקטור לורבר!
שי13/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקונדום עם נערת ליוויאביתר11/06/2018
מה הסיכויים שלי להידבק בנגיף אם בחורה ירדה לי עם קונדום, וחדירת נרתיק פלוס גמירה בפנים עם קונדום? הבחורה היא נערת ליווי אבל לא זונת רחוב נרקומנית. כל האקט מתחילתו ועד סופו היה עם קונדום וללא אנאלי. גם התנשקנו צרפתית, האם בזה יש סיכון כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סכנת הדבקה כל עוד האקט היה עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר13/06/2018ובנוסף הנגיף יכול להימצא אצל כל אדם בלי קשר למקצוע או לעיסוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה חשובה לגבי מגבתחני11/06/2018
גבר שעשה שתן ואז ניגב ידיים ואני נגבתי ידיים עם אותה מגבת יש סכנה לאיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנגיף לא עובר במגע עם העור
ד``ר מרגלית לורבר11/06/2018כך שאין כל סכנה בשימוש במגבת משותפת
מה גם שנשא אינו מעביר את הנגיף בניגוב העור - אין נגיף על העור!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטואציה נוזל לבן בשירותים ציבורייםלירון10/06/2018
הי במקום שנחשב מכובד ראיתי סוג של נוזל לבן על נייר הטואלט היה סגור אני לא יודעת מה זה היה שניסיתי לגעת בזה עם נייר זה נמתח ממש מוזר השתמשתי בנייר שלידו ולא בטוח ששטפתי יידיםמאחר כך במידה ואיכשהו נגעתי בנוזל הזה ואז באיבר המין יש סיכוי להדבקה באייידס אם זה היה אולי נוזל של גבר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אם נגעת בנוזל זרע אי אפשר להידבק במגע שלו עם עור
ד``ר מרגלית לורבר11/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מתסמינים צריך עצהרונן10/06/2018
האירוע- הייתי עם נערת ליווי קיימתי יחסי מין אוראלים וואגינלים עם אותו קונדום. לאחר שיצאתי הסתכלתי על הקונדום היה נראה לי בסדר. אולם כשהורידה לי אותו הוא טיפטף. לפני קיום היחסים גם הכנסתי את כפות רגליה לפה והיא חיככה את איבר מיני קצת מבחוץ באיבר מינה. עשיתי בדיקת hiv אחרי 23 ימים ויצאה שלילית. האם כדאי להיבדק שוב בבדיקת hiv גם אם נבדקתי אחרי 23 ימים מהחשיפה והתשובה שלילית ? כי ממשיכים תסמינים כמו כאבי ראש חריגים בעוצמתם, ירידה במשקל של 5 קילו, אפטות רבות בפה, פריחה קלה, כאבי שרירים וכאבי בטן. האם לאור העובדה שהבדיקה הייתה שלילית סביר שמדובר בתסמינים בעקבות חרדה?? יש טעם להיבדק שוב ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לחזור על הבדיקה
ד``ר מרגלית לורבר11/06/2018בדיקה אחרי שלושה שבועות היא לא סופית ותמיד רצוי להיבדק שוב לפחות אחרי שישה שבועות מהארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)