מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי נוזל מקדים של הגברנועה29/06/2018
לד"ר שלום
מתנצלת מראש עם שאלתי תשמע מוזרה אבל חייבת לברר איתך.הייתי היום עם גבר שיצא לו לנגב את איבר המין שלו מנוזל מקדים עם מגבון לח.הוא הניח את זה על השולחן.אחרי כמה דק התיישבתי על אותו איזור שאולי היה עדיין רטוב.הייתי עם מכנס ותחבושת כרגע במחזור עם דימום חזק.האם מקרה כזה יכול לגרום להדבקה למרות שהייתי עם מכנס אולי בגלל הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר רק להוסיף
נועה29/06/2018ד"ר
רציתי להוסיף שאני סובלת גם מטחורים שגורמים לדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להידבק בצורות שתיארת
ד``ר מרגלית לורבר29/06/2018נשמע שאת בחרדה וכדאי לקרוא יותר על איך נדבקים ובעיקר על איך לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי שהדבקתי אותה?דרור27/06/2018
עשיתי טיפול מונע את כולו כמו שצריך בסוך הטיפול עשיתי בדיקה במעבדה יצא שלילי ומאז אמרו לי שאפשר לקיים יחסי מין
היום לי ולאישתי יש כאבים דומים גם הגרון כואב לנו גם בלוטות הלימפה מתנפחות לנו והתנפח לשנינו באותו מקום החניכיים יש סיכוי שהדבקתי אותה ואני בכלל דבוק? מאוד אשמח לתשובה אני ממש חרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי לי על השאלה ששאלתי אני חייב לשמוע תשובה פליזז
קובי28/06/2018עשיתי טיפול מונע את כולו כמו שצריך בסוך הטיפול עשיתי בדיקה במעבדה יצא שלילי ומאז אמרו לי שאפשר לקיים יחסי מין
היום לי ולאישתי יש כאבים דומים גם הגרון כואב לנו גם בלוטות הלימפה מתנפחות לנו והתנפח לשנינו באותו מקום החניכיים יש סיכוי שהדבקתי אותה ואני בכלל דבוק? מאוד אשמח לתשובה אני ממש חרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן שנדבקת במחלה אחרת ולא HIV
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2018כדאי לגשת למרפאה המטפלת במחלות מין ולהיבדק
בחיפה מרפאת הפרסים
בתל אביב לוינסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר לורבר, מחכה לתשובהמורן25/06/2018
לד"ר
מה עם התשובה שלי? מחכה מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני לחוצה מאוד ומחכה כבר כמה ימים
מורן25/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצים, פצעים פתוחים ואפשרות הדבקהשי25/06/2018
לכבוד הצוות ברצוני לדעת האם הליכה במקום עם קוצים במקרה של פצעים פתוחים יכול להוות הדבקה באיידס במקרה וחולה נדקר קודם???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק בשדה קוצים גם אם הלך בו קודם נשא
ד``ר מרגלית לורבר25/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח למענה קצת לחוצהניצן25/06/2018
שלום . ברצוני לשאול לגבי אפשרות של הדבקה באיידס במצבים הבאים:
1.נשיכה ללא דם ממשי אבל כן שטף דם. לצד הנינשך
2.בקבוק שגבר פתח לי ושתיתי ממנו אין לי משג מה עשה קודם לכן עם היידים, יודעת ששכב עם גברים בעבר.
3.חתך קטן במצב שטבח מבשל אוכל עם היידים ויש קצת דם מפציעה קטנה ממש באצבע.
האם המצבים האלו יכולים להעביר איידס?? אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק באף אחד מהמצבים שתיארת
ד``ר מרגלית לורבר25/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה לא חזקה גיל השואל 30אמיר24/06/2018
שלום דר רונן הולנדר
חיפשתי פורום שלך בנושא מיניות שהיו בעבר ולא מצאתי לכן אני כותב כאן ברשותך.
אני שם לב שאני מגיע לזיקפה מלאה וזה מחזיק ממש כמה שניות ושוב אני צריך להעמיד ולהתאמץ
האם יש דרך לבדוק אם יש בעיה בדם?Tו תיאור של מקרה שכזה מעיד רק על בעיות ריגשיות וחוסר גירוי או משהו בסגנון ?
כי זה נשמע לי לא הגיוני ,אולי יש בדיקות שאפשר דרכם לזהות אם יש בעיה בדם שגורמת לדם לא להישאר באיבר מין ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמין יש לכם תור למרפאה לבריאות הגבר או אורולוגיה
ד``ר מרגלית לורבר24/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה עם קונדום דקחיים23/06/2018
שאלה אולי קצת טיפשית אבל מטרידה אותי מאוד , קיימתי יחסים עם גבר כאשר הוא חדר אלי עם קונדום רק הבעיה היא שבסוף גיליתי שהוא השתמש בקונדום דורקס שעליו היה כתוב ״דק במיוחד ״ השאלה שלי האם שימוש בקונדום כזה דק לא יכול להעביר נוזל זרע אולי היו בו קרעים שלא הרגשתי בגלל היותו דק ?? האם קיים כאן יכולת הדבקה במידה והוא נשא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום שלא היה קרוע מגן עליך כמו קונדום עבה
ד``ר מרגלית לורבר24/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכון במצב הזהדניאל23/06/2018
שלום
יש לי שאלה קצת טיפשית, פגשתי גבר ונגעתי לו באיבר המין כמה דקות וזה כל מה שהיה ,הוא לא גמר או משהו כזה .
יותר מאוחר שמתי לב שבגבול הציפורן בגב היד שלי יש גלד ישן של שריטה (זו אותה היד שאיתה נגעתי בו)
האם יש סיכון במצב הזה שבאופן תיאורטי פרי קאם של הפרטנר הגיע לגב היד ולאיזור עם החתך?
שמתי על החתך אלכוהול והוא לא שורף כדי לוודא שזה לא חתך טרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סכנה להידבק דרך שריטה בעור
ד``ר מרגלית לורבר24/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
דניאל27/06/2018למרות שאין סיכון במצב הזה, בדיקת איידס שעושים בתל השומר ובאיכילוב, אחרי כמה זמן צריך לעשות כדי לקבל תשובה וודאית? יש המון מידע שגוי באינטרנט ואני רוצה לקבל תשובה בנוגע למספר הימים שיש להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת HIV אפשר לעשות גם בקופת חולים
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2018הבדיקה אמינה אחרי שלושה שבועות וסופית שישה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה בדיקת איידס עושים במרפאת הפרסים בחיפהג22/06/2018
אפשר לסמוך על בדיקת דרך מרפאת הפרסים שנשלחת לביח רמבם ביום ה91 מהמגע?(איה סוג בדיקה זאת?)
מה הסיכויים שבדיקה שלילית של 3 חודשים תהפוך חיובית ב 6 חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV
ד``ר מרגלית לורבר24/06/2018בכל הארץ עושים בדיקת קומבו דור רביעי כולל בפרסים. בודאי שאפשר לסמוך . בדיקה שלילית אחרי שלושה חודשים היא אמינה והסיכוי שתהיה חיובית בשישה חודשים אפסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על חתך לחוצהמורן21/06/2018
לד"ר שלום
הייתי בבדיקה אצל רופאת נשים שלקחה לי בדיקה של הרחם.היא השתמשה במין דבר כזה ארוך וצר.כשסיימה זרקה את זה בפח.כשסיימתי להתלבש,זרקתי לאותו פח משהו.כשיצאתי ממנה ראיתי באצבע חתך עמוק שירד לי ממנו דם.נילחצתי שאולי נגעתי בטעות בכלי של הבדיקה שהיה שם.אפשר להידבק באיידס בהנחה שזה היה של מישהו אחר.שאלתי את הרופאה,והיא אמרה שלא היו עוד בדיקות פולשניות אותו יום.אני עדיין במחשבות ובלחץ.האם יש לי סיבה לחשוש מבחינת הדבקה ב מידה וזה היה של אישה אחרת(זאת לא היתה מחט רגילה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו בהמשך לשאלה
מורן21/06/2018לד"ר
רציתי להוסיף ולשאול מה קורה במידה ומה שאני חושבת שניחתכתי ממנו נשאר בפח מיום קודם,האם הסיכון פוחת בגלל שעבר זמן או שבכללי אין לי מה לדאוג?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרוב לחץ שכחתי
מורן22/06/2018ד"ר
אחרי שעה בערך יצא לי לגעת בדלת של שירותים בקניון באותו המקום של החתך שלא היה מכוסה.מוסיפה את זה לכל השאלה שלי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ותוצאות בדיקת HIVחלי21/06/2018
היי דר אם אני בהריון ורוצה מהחשש לעשות גם בדיקת hiv
למען הסר ספק האם להריון יש איזשהו השפעה על בדיקת hiv ??כלומר האם זה יכול לשבש את תוצאות הבדיקה ולתת תוצאה לא נכונה לבדיקת הhiv? אנא רשמי לי תשובה בבקשה רוצה להשתחרר מהפחדים.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ותוצאות בדיקה
חלי22/06/2018אשמח לתשובה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ לכל אשה בהריון לעשות את הבדיקה
ד``ר מרגלית לורבר24/06/2018ההריון עצמו לא משנה את תוצאת הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לסמוך על בדיקה שנעשתה דרך קופת חוליםחלי17/06/2018
היי דר האם ניתן לסמוך על בדיקת קומבו שעושים דרך הקופת חולים לקומבו אותה שולחים לקפלן בהנחה שעברו 3,4 חודשים מהמגע??? האם זו בדיקה אמינה?? היתכן טעויות בבדיקה זו?? לי יצא שלילי 0.09 אחרי 3 חודשים ...עדיין בחרדות.
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לסמוך על בדיקה שנעשתה דרך קופת חולים
חלי20/06/2018אשמח לתשובה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מקופ"ח היא אמינה לחלוטין
ד``ר מרגלית לורבר20/06/2018כל המעבדות משתמשות כיום בבדיקת קומבו דור רביעי -אמין לחלוטין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת בלחץ מהתסמינים שיש לישובל16/06/2018
היי , לפני כשנה וחצי שנתיים היה לי מקרה ממש לכמה שניות ואז גמר בחוץ,על פניו הבחור לא נראה סובל ממשהו , לאחר שבועיים חטפתי טריכומונס משהו כזה ונאלצתי לקחת 4 כדורים יחד עבר ולא חזר עד היום תודה לאל. יש סיכוי שאם הוא הדביק אותי בזה אז הוא גם סובל מאיידס? אני ממש פוחדת לעשות בדיקה . וכרגע אחרי שנה פלוס יש לי פריחה קצת לא ברורה כמו חררה מהשמש, יש מצב שזה תסמין למשהו??! יש תסמינים ספציפיים שאני צריכה לסים לב אליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא נבדקת ל hiv עד היום גשי ותיבדקי
ד``ר מרגלית לורבר17/06/2018אם את מקיימת יחסי מין לא מוגנים לכי להיבדק ! בלי קשר תאריכו ונס שנדבקת ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב תשובה ממש חרדnav16/06/2018
שלום ד"ר
אתמול הייתי בחוף הים באיזור השרון בחוף שנחשב חוף נודיסטים. בחוף די מבודד שעל מנת לרדת איליו מהמצוק יש לעבור באיזור בו יש קוצים. כשעלתי חזרה מהחוף עלה איתי אדם שטען שהוא כל הזמן נפצע שם מהקוצים.שנינו לבשנו מכנסיים קצרים ורגלנו היו חשופות . עלינו יחד ובחלק מהזמן הוא עלה לפני כך שבאתי במגע עם קוצים שרגליו נגעו בהם הרגשתי קצת דקירות אך כשעליתי בדקתי רגליי היטב ולא הבחנתי בפציעות כלשהן. הסתכלתי באופן שיטחי על רגליו (עד כמה שיכולתי) ולא הבחנתי בדימום אך היו לו כמה פצעים לא טריים. אני חושש כי אותו אדם נשא איידס וכך יכולתי להידבק. האם יש סיבה לחשוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סכנת הדבקה מקוצים
ד``ר מרגלית לורבר16/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול בזמן טיפול מונעקובי15/06/2018
היי אני מקבל טיפול מונע אצטריביר ואייזנטרס רציתי לדעת מותר לי לשתות אלכוהול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע על בעיה בין השניים
ד``ר מרגלית לורבר16/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)