מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד יודעים אם נדבקים ב hiv?עופרי22/03/2018
אהלן , איך יודעים אם קונדום באמת נקרע ?
איבר המין יהיה חשוף ?
או שיכול להיות מצב של חורים קטנים שלא ניתן כל כך לראות ?
קונדום מונע הידבקות ב hiv?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום מונע הדבקה. אם נקרע צריך לראות את זה. אין "חורים" מיקרוסקופיים
ד``ר מרגלית לורבר27/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הבדיקה המהירה בועדליאן21/03/2018
היי, האם הבדיקה המהירה שמתבצעת בועד למלחמה באיידס היא למעשה כמו בדיקת האלייזה (ברמת האמינות וכו')? אציין שהבידקה נעשתה 10 חודשים אחרי ניסיון חדירה לא מוגן (בלי גמירה) של כמה שניות (ואז חדירה מוגנת), וחזרה שלילית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 10 חודשים אחרי הארוע החשוד הבדיקה המהירה אמינה
ד``ר מרגלית לורבר27/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה
ליאן28/03/2018האם אפשר לסמוך על זה לגמרי? לא צריכה לבדוק שוב?
כי אני מרגישה לאחרונה קצת חולשה און אנד אוף - ובדיקות הדם הכלליות שלי (שעשיתי בנוסף) מראות שהכל תקין. (לא קיימתי יחסי מין מאז)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון TT נגד טטנוסNoy21/03/2018
מבקש הבהרה ועזרה ביום שני נפצעתי חתך מברזל בתחנת רכבת וקיבלתי חיסון נגד טטנוס עם זריקה שנקראת TT , הרופא גם הביא לי כדור שביקש ממני לקחת פעמיים ביום למשך יומיים שנקרא קומבויר . אתמול אני קורא על הכדור באינטרנט ואני רואה שזה בכלל כדור שלוקח מי שיש לו HIV יכול להיות שמסתירים ממני מידע ונתנו לי את הכדור הזה ליומיים ????? לאיזה צורך ?? בבקשה מי שיכול הרגיע אותי כי אני מפחד ולא מבין למה נתנו לי את זה יחד עם הזיקה ולמה ליומיים לקיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע לי על מתן קומביויר במצב זה. תחזור לרופא שנתן לך ושאל
ד``ר מרגלית לורבר27/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלי מוגן וחשש מאיידסיובל21/03/2018
קיימתי יחסי מין אנאלים שבהם הייתי החודר. לאחר החדירה שהייתה עם קונדום אוננתי וגמרתי בתוך הקונדום.
הקונדום נשאר שלם והזרע נשאר בתוכו ולא טיפטף ממנו החוצה.
האם בעקבות מקרה זה יש חשש כלשהו להדבקה באיידס ועלי ללכת לעשות כעת בדיקה???
אני נורא לחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סכנת הדבקה על פי התיאור שלך ואין צורך להיבדק אם כל יחסי המין שקיימת היו עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר27/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסאג פרוסטטה עם כפפהטל21/03/2018
שלום רב,
לפני כחודש וחצי עברתי מסאג פרוסטטה אצל מעסה אשר התבצע עם כפפה (לא יודע מה רמת הסטריליות של הכפפה) ובנוסף כשעה לפני המסאג פצעתי את עצמי באיזור פי הטבעת בזמן מקלחת בזמן שטיפת האיזור.
האם יש חשד להדבקה?
כמו כן האם יש חשש למחלות מין אחרות בסוג מסאג גוף אל גוף ללא קיום יחסי מין מכל סוג שהוא?
בכל אופן ביצעתי בדיקת pcr כשבועיים לאחר מכן והכל יצא שלילי
אשמח לתשובתכם בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בכפפה הוא בטוח ולא תיתכן העברה מהמעסה אליך
ד``ר מרגלית לורבר27/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טל27/03/2018תודה רבה על תשובתך , החשש הוא דווקא מהכפפה שאולי בסבירות מאוד נמוכה הייתה משומשת (חשש שעולה לי בראש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין מוגן ומחלות מיןיובל21/03/2018
אני מקיים מין מוגן כל הזמן עם קונדום גם אוראלי וגם אנאלי .
מה הסיכוי להידבקות במחלות מין כגון איידס,זיבה,עגבת כלמידיה במקרה כזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכוי להדבקה אם כל הארועים היו מוגנים. מאידך יש היום מחלות המועברות דרך הפה כמו זיבה למשל
ד``ר מרגלית לורבר27/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי ומחלות מין
יובל27/03/2018כשאת טוענת שיש מחלות מין המועברות דרך הפה כגון זיבה, האם הן יכולות לעבור גם כאשר קיים שימוש בקונדום במין אוראלי???
ואם כן, כיצד??
לא ברור לי איך זיבה יכולה לעבור אם קיים קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברה מפה לפה
ד``ר מרגלית לורבר27/03/2018אם לפרטנר יש מחלת מין בחלל הפה היא עלולה להיות מועברת מפה לפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי ומחלות מין
רועי27/03/2018מהו אם כן הסיכוי להידבק בזיבה אם קיבלתי מין אוראלי מוגן עם קונדום או שנתתי מין אוראלי לפרטנר עם קונדום?
אם קצה הפין מכוסה בקונדום ולרוב זיבה נמצאת בלוע , הרי הקונדום יבוא במגע עם הלוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי ומחלות מין
יובל29/03/2018אשמח לקבל תשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא מתייחסים לשאלה פשוטה????
יובל31/03/2018אם זיבה נמצאת בלוע ורק קצה הפין המכוסה בקונדום יכול להגיע לשם , כיצד ניתן להידבק???
האם זיבה יכולה להימצא במקום אחר בחלל הפה חוץ מבלוע???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות על הלשון מעידות על איידס?ל19/03/2018
צירפתי תמונה.
עשיתי בדיקת איידס שיצאה שלילית אבל הופיעו לי נקודות בלוע הגרון עם כאבי גרון גרון קלים נזלת וכאבי ראש. הנקודות מעידות על הדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא כאבים
ל19/03/2018הנקודות האלה לא כואבות ואין לי קושי בבליעה חוץ משיעולים קלים לפרקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד``ר רונן הולנד20/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטה ביד וחשש מהדבקהמעיין19/03/2018
שלום ד"ר
לפני כמה שעות יצא להישרט מפינה של שולחן עץ שהיה בה ברזל בגן כזה.באותו גן נוהגים להסתובב די הרבה נרקומנים ובכלל הרבה אנשים, ירד לי דם.השריטה לא גדולה ועדיין אני חוששת מאוד.האם יש אפשרות להדבקה באיידס ככה? (רק להוסיף שזריקת טטנוס אקבל מחר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה. חשוב לשטוף היטב במים וסבון ולקבל אנטי-טטנוס
ד``ר רונן הולנד20/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צריך על מנת ששתרחש הדבקה hiv?נאור19/03/2018
אהלן דר , אם אני מבצע מין מוגן עם קונדום כמובן , ושוכב עם מישהי נשאית
ואני גומר בתוך הקונדום פנימה , תתרחש הדבקה ?
אן שצריך מגע ישיר של הזרע שלי עם משהו ? או שלא צריך מגע ישיר , זאת אימרת מספיק לגמור בתוך הקונדום ואז זה בעייתי ..
תוכלו לפרט לי בבקשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר לגמירה. הסיכון שלך בהדבקה הוא אם נוזלי נרתיק של בת הזוג נוגעים לך בקצה הפין, בפתח השתן. הקונדום מגן מפני מגע כזה ורוב הסיכויים שבת הזוג מטופלת ולכן לא מסכנת אותך בהדבקה
ד``ר רונן הולנד20/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
נאור20/03/2018ואם היא לא מטופלת אז היא כן מסכנת אותי במהלך אקט כזה הכולל קונדום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה!!
מאור20/03/2018אוקיי דר תודה , אבל אם הנשאיץ איננה מטופלת אז יש חשש להדבקה גם אם האקט בוצע עם קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת הנגיף לרקטום באצבעאריאל18/03/2018
יש לי שאלה נוספת
רציתי לדעת האם קיימת האופציה להחדיר את הנגיף על ידי אצבע לגוף
כלומר לקחת דם או כל נוזל מדבק אחר ולהחדיר אותו לפי הטבעת
הסיטואציה שאני חושש ממנה היא
ביקרתי אצל מעסה והיא החדירה לי אצבע עם כפפה לפי הטבעת
עכשיו יש לי חששות קצת לא הגיוניות אבל הם מטרידות אותי
1.אם הכפפה לא היתה נקייה והיא החדירה לי את האצבע אני נמצא בסיכון להדבקות ב hiv?
2. אם המעסה לקחה דם או כל נוזל מדבק אחר והחדירה לי אותו האם אפשר להידבק מהצורה הזאת ב hiv ?
כל העיסוי בפרוסטטה נעשה למשך 20 שניות בלבד
???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה. צריך מגע ישיר של דם, זרע, נוזלי נרתיק עם כלי דם פתוח בפי הטבעת שלך, קשה להאמין שתיווצר סיטואציה כזו
ד``ר רונן הולנד20/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אריאל20/03/2018בעצם הייתי אמור להרגיש או לראות אם היה לי איזה שהוא כלי דם פתוח בפי הטבעת או שאי אפשר לדעת אם הקיים כלי דם פתוח ?
מהסיטואציה הזאת שתיארתי היית מציע להיבדק או שאני סתם נמצא בחרדה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה תמוהה של טיפול מונעצח18/03/2018
ביום שישי קיבלתי טיפול מונע לאחר 6 שעות חשיפה . במסגרת החשיפה היה מגע של זרע באזור הקרקפת והאוזן . האחות נתנה לי טיפול מונע לאחר שהתעקשתי .
CALETRA 2 בבוקר 2 בערב
יחד עם COMBEVIR 1 בוקר ואחד ערב.
היום הגעתי להמשך יעוץ והרופא החליט שאין מקום להמשך טיפול מונע מכיון שלא היה מגע אנאלי או אוראלי . לדבריו גם אם ונחשפתי לנגיף 48 של נטילת כדורים מסוג זה ובזמן הקרוב למגע במיני עשו את העבודה . השאלה שלי מדוע הפסיקו לי את הטיפול
ומדוע הוא טוען שיומיים של נטילת כדורים יעילה בשעה שממליצים על נטילה של 28 יום . בבקשה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור מדוע צריך טיפול מונע במגע של זרע (גם אם יש בו נגיף HIV) בעור באיזור הקרקפת והאוזן. לא ניתן להידבק בסיטואציה כזו
ד``ר רונן הולנד20/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי הגדרה של פצע פתוח ומדמם כדי שתיהיה הדבקה?איציק18/03/2018
האם פצעון או חצ׳קון בודד עם עור סגור באזור הבטן שנגע בו זרע יכול לספוג את הנגיף במידה וזה שגמר הוא נשא ? העור שם עדיין רגיש וקצת מקולף . השאלה שלי נשאלת בגלל שבאתר של משרד הבריאות כתוב שזה יכול גם לעבור במגע עם עור. האם יש סיכוי להדבקה עם נגע זרע בעור שהוא יחסית רגיש ושהיה פתוח כמה ימים לפני כן בעקבות ניקוז הפצעון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במגע עם עור שלם אין סכנה להדבקה. אם יש איזור עשיר בכלי דם (למשל עין) או פצע מדמם, עלולה להיות הדבקה
ד``ר רונן הולנד20/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה על עור הפנים והדבקה דרך העורTap18/03/2018
קיימתי אוננות הדדית עם גבר ללא מין אוראלי ובטח לא אנאלי ובסופו הוא גמר לי על הפנים כמות מאוד מכובדת . חשוב לציין שהעור שלי היה רגיש בגלל גילוח לפני שבוע וכרגע יש לי סוג של אלרגיה בעור כתוצאה מהשפיכה שלו על העור. הוא אדום ומתוח ומגרד ואני חושש. האם קיימת אפשרות להדבקה דרך העור ? צריך טיפול מונע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV. צריך להיזהר רק ממגע ישיר של הזרע בתוך העין.
ד``ר רונן הולנד18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס רגיל מוגן אבל חשש ל hiv בהודואופיר17/03/2018
שכבתי עם 3 בנות כל אחת בנפרד כמובן בימים אחרים.
הקונדום אמנם לא נקרע באף פעם , תמיד עלה ועלה פשוט כי לא היה מוצמד טוב ובכל פמפום עלה.
אני לא ראיתי אותו נקרע אבל אני בחשש שאותן בנות היו נשאיות , וגם בגלל הקונדומים שהביאו לי אני חושש שהם פגי תוקף או פתחו אותם לא טוב , האם ניתן להידבק ?
כדאי להיבדק אן להיןת רגוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הקונדום כיסה את קצה הפין שלך בזמן החדירות אז הסיכוי להדבקה ב HIV הוא כמעט אפסי.
ד``ר רונן הולנד18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כי עוד לא עשה בדיקות למחלות מיןסילבי17/03/2018
אם חבר שלי עשה לעצמו ביד ואז הוסיף רוק כמה פעמים ונתן לי נשיקה בפה ללא לשון. האם אפשר להדבק ככה באיידס חלילה? אם היו לו טיפות אהבה ןלא היה מעבר לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)