מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב להסיר חששופלוני1220/03/2012
מישהו עם חתך עמוק באצבע לא מדמם ממש אבל לא קרוש נגע לי באוזן עם האצבע והיה לי שם פצע , הפצע די גדול שהתפתח , שטפתי אחרי זה את האוזן אבל המים נכנסו למערות האוזן , יש חשש ??
הייתי בקום כמו מקווה שהיו בו מלא אנשים נכנסתי ,נכנסו לי מים לפה , וככל הנראה נחתכתי שם וכשיצאתי נגעתי עם החתך במעקה שמחזיקים איתו - אם מישהו גם נחתך ודימם יש חשש להדבקה ??
נשיקה בטעות על חצקון שפיצצו של מישהו , כזה אדום עם דם יכול להדביק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב להסיר חששו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/03/2012כל הנסיבותל שתארת אין בהם כל חשש להדבקה עי נגיף האיידס!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחרד20/03/2012
הייתי אצל זונה ואני לא גאה בזה בכלל המגע היה לפני שבועיים והוא כלל אוראלי ומציצה והכל עם קונדום הקונדום היה שלה בתוך חפיסה ורודה והיא טענה קזה של ספק שהיא קונה ממנו התחיל המגע הכל היה מוגן ומלחץ הפסקנו החליפה לי שוב תקונדום התחלנו דקות ספורות שוב והפסקתי ביוזמתיתי יום למחרת כבר לקחתי אותה להיבדק בלוינסקי תא והבדיקות הגיעו שבוע שעבר ויצא לה שלילי לhiv כרגע אני עם חולשה בגוף כאבי ראש ובלוטות לימפה נפוחות יכול להיות שיש סיבה לדאה כי אני מרגיש חולה מאותו יום לפני שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/03/2012עניתי לך בטלפון והסברתי שאין כל יסוד לחשש כלשהו מהדבקה- הבחורה אינה נשאית ואתה עשית סקס מוגן!!
הבעייה היא חרדה בךבד ובזה יש לטפל בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעמים ברוקמיכה20/03/2012
האם שינויים בטעם של הרוק וליחה לפעמים ירוקה ורוב הזמן לבנה
אבל בטעמי לוואי קשורים לאיידס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור לורבר מרגלית
גילי20/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה , דוקטור לורבר
מיכה22/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעמים ברוק - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/03/2012אין קשר ידוע בין שינוי טעמים של ליחה ורוק לבין איידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטהשאלה20/03/2012
שלום,
באחד הערבים הייתי בחנות בגדים ומדדתי חולצה, כשלבשתי את החולצה נשרטתי מהטיקט (תג מחיר), זה לא היה ממש שריטה וגם דם בכלל לא ירד לי אלא סוג של שפשוף/סימן שלמחרת בבוקר כבר לא היה .
רציתי לדעת במידה ואדם אחר לפני מדד את החולצה ונשרט ואני נשרטתי אחריו (אני לא יודע איך לקרוא לזה כי זה לא ממש שריטה) האם יש סיכון בכזה דבר לגבי איידס?
אני כמעט בטוח שאין סיכון כי זה לא היה משהו עמוק בכלל או שיצא ממנה דם ככה שאין דרך להגיע למחזור הדם שלי וגם מעורב אוויר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה?
שאלה21/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריטה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/03/2012כפי שפרטת בתשובתך אתה לשאלתך, אכן אין כל סיכוי להדבק בנסיבות שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהש20/03/2012
רציתי לישאול אים נשא שמטופל בתרופות, במידה וטיפה מהנוזל המקדים ניכנס לי לעין אני לא בטוחה, כי שהוא נעמד מעליי הרגשתי שמשהוא נפל לי בין העפף לעין, כמובן שלא היתה גמירה אבל במידה וזה היה טיפה של הנוזל המקדים האים אפשר להידבק. האים אני צריכה טיפול מונע זה היה אתמול בלילה, ולפי הבדיקות שלו לפני חמישה חודשים הוירוס היה אל אפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד ששה22/03/2012עקרונית HIV יכול לעבור בנוזל המקדים. אבל לפי התיאור שלך אני מתרשם שאין סיכון להדבקה - ראשית, משום שהפרטנר מטופל עם עומס נגיפי בלתי מדיד, ושנית כי לא נראה סביר בסיטואציה שתארת שהיה מגע עם נוזל מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דכאון אטומי-שאלה!מפגר עם תעודה19/03/2012
טוב קודם כל אני רוצה להגיד שאני כועס על עצמי בצורה מטורפת ואם הייתי יכולה להוציא את עצמי מהגוף הייתי נותן לעצמי מכות רצח!!
ועכשיו לעיניין.
אני נמצא באפריקה עובד!
לפני קצת יותר משלושה שבועות קיימתי יחסי מין עם מישהי. בפעם הראשונה הייתי עם קונדום לקראת סוף הסקס שמנו לב שהיא הייתה במחזור נכנסנו למקלחת ביחד כשאני עדיין עם הקונדום המשכנו לשכב במקלחת מקדימה ומאחור. היא יצאה מהמקלחת והוצאתי את הקונדום היא התנגבה אני סיימתי להתקלח כשיצאתי אליה היא ירדה לי ואז שמנו קרם גוף ונכנסתי מאחורה 4-5 פעמים בלבד כי איבר המין יצא הכנסתי אותו שוב כי הייתי קרוב לגמירה רק שהפעם עם כל הקרם וזה הוא נכנס קדימה 2-3 ואז הוצאתי וגמרתי בחוץ. אחרי שלושה שבועות שכבנו שוב פעמיים רק עם קונדום ויום למחרת עשינו בדיקה כי משהו אמר לי שהוא חושב שהיא חולה והסתבר שהוא צדק.
לשאלות.
1)מה הסיכויים שנדבקתי ( אני מתאמן כל יום כמעט ורץ גם כמעט כל יום מישהו אמר לי שזה קשור)
2) האם זה נכון שיש קשר לכושר גופני ולהדבקות?
3) מתי אני אמור לעשות בדיקה כדי להיות בטוח
4) האם יש משהו שאני יכול לעשות עכשיו או פשוט לחכות לתוצאות
* אני רק רוצה להגיד שאני ממש כועס על עצמי ובא לי למות היו לי חיים מושלמים מכל הבחינות לפני כמה ימים ואני מרגיש שהעולם שלי חרב עלי.
*הרופאה אמרה שיש לה איידס והוא חזק אין לי מושג מה זה אומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון אטומי-שאלה! - תגובה
ד''ר דוד ששה19/03/2012בוא נניח שלפני שלושה שבועות אכן היה לך מגע לא מוגן עם נשאית HIV באפריקה - אין ספק מקור לדאגה. צריך אבל לזכור שגם במקרה כזה סיכויי ההדבקה הם של אחוזים בודדים (אפילו סביב אחוז אחד). דהיינו עדיין סיכוי של בסביבות 99% שלא נדבקת.
משום שעברו שלושה שבועות אין כעת מקום לטיפול מונע.
לא נותר לך אלא להמתין שבעה שבועות מהחשיפה (תקופת החלון) ואז להיבדק.
ובפעם הבאה כמובן קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מפגר עם תעודה19/03/2012האם יש קשר למצב הגופני או שזה רק מזל או שכן או שלא
ומה זה אומר שיש לה איידס וזה חזק
תודה מראש וסליחה על זה שאני משגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר דוד ששה20/03/2012אין קשר לכושר הגופני שלך. פשוט חכה עוד חודש ותיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה אל תסננו !!!מקס19/03/2012
מבקש ממכם לענות על שאלה שלי כל היום לא יוצא מהפורום מכחה עד שתענו לי ...
וליתר דיוק יצא לי לעשות בדיקה לאחר 27 יום ולא שלושה שבעות כפי שציינתי
תודה רבה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה על התייחסות !!!
מקס19/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהמודאג19/03/2012
לפני כחודש הייתי עם נערת ליווי וקיבלתי מין אוראלי עם קונדום, לאחר מספר דקות הפסקנו ושכבתי על הגב והיא ישבה מעליי עם הגב ונוצר חיכוך בין איבר המין שלי ולחיים של הישבן שלה, בשלב כלשוהא הקונדום הוסר והמשכנו כל עד לגמירה כאשר לא הייתה כל חדירה ולמיטב זכרוני לא היה מגע עם קצה הפין
שאלתי :
1. האם יש סיכוי להידבק ואם כן האם זהוא סיכוי סביר
2. במידה והיה מגע עם קצה הפין האם זה משנה את התשובה
3. במידה ובמקרה היה חיכוך (בטוח לא חדירה) בין איבר המין שלי לשלה למשך מספר שניות האם קיים סיכוי להדבקה
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתין לתשובה מהרופאים
מודאג20/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מטרידה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/03/2012בנסיבות שאתה מתאר אין סיכוי להדבקה מה גם שאתה לא יודע אם היא נושאת נגיף והסיכוי לכך מאוד קטן במציאות הישראלית לפחות. אך כמו תמיד אנחנו ממליצים על בצוע בדיקה ולו רק כדי להסיר כל ספק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורליהדר19/03/2012
שלום
האם מין אורלי (מציצה) מצדיק טיפול מונע, (כאילו זה נחשב חשיפה)?
האם בבתי חולים נותנים טיפול כזה כאשר מדובר רק במציצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורלי - תגובה
ד''ר דוד ששה19/03/2012מכיוון שבמין אוראלי הסיכון להעברה יחסית נמוך, בד"כ לא ינתן טיפול מונע. אולם במקרים יוצאי דופן של חשיפה אוראלית בסיכון גבוה (למשל כשידוע בוודאות שאחד הפרטנרים חיובי והתבצעה שפיכה בפה) בהחלט יש מקום לשקול מתן טיפול מונע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני הצד הנמצץ ?
a19/03/2012כן היתה גמירה בפה, אני הייתי הצד הנמצץ וגמרתי לבחור בפה.
ולא ידוע בודאות שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני הצד הנמצץ ? - תגובה
ד''ר דוד ששה19/03/2012במקרה שכזה לא הייתי ממליץ לך לקחת טיפול מונע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר ששהיאיר19/03/2012
האם זמן הבדיקה 30 דקות במעבדה הוא הזמן הנכון של בדיקת האלייזה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר ששה - תגובה
ד''ר דוד ששה19/03/2012זה תלוי בקיט של החברה בו משתמשים לבדיקה. אבל בהחלט ישנם מעבדות שמבצעות את הבדיקה בפרק זמן קצר שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן חלון בדיקה דחופה ל HIVיאיר19/03/2012
תודה רבה פרופ'
יש לי עוד שאלה בקשר לזמן חלון , מה זמן החלון של הבדיקה מתי אמורה הבדיקה לתת תשובה אמינה ????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן חלון בדיקה דחופה ל HIV - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/03/2012בתקופה שבין ההדבקה/חשיפה לבין הופעת נוגדנים לנגיף נקראת תקופת החלון. תקופה זאת מוערכת בכשלושה עד ארבעה שבועות ובמקרים מעטים יכולה אף להתארך לכדי שבעה שבועות. בדיקת הקומבו עשוייה לגלות א ההדבקה כעבור שלושה שבועות עפ זהוי הנגיף ותגלה את הופעת הנוגדנים כעבור חמישה עד שבעה שבועות אצל מרבית הנבדקים. על כן למען להיות בטוח לגמרי לגבי הדבקה מומלץ ללחזור או לבצע הבדיקה כעבור שבעה שבועות מעת החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה הדחופה פרופ'
יאיר20/03/2012שלום
1) זאת אומרת הבדיקה הדחופה שמובצעת בבתי החולים היא בדיקת הקומבו??
2) בבדיקה שעשיתי שקוראים לה בדיקה דחופה עשיתי אחרי חודשיים ושבוע אחרי המגע החשוד האם זה מספיק
3) יש לציין שבבדיקה כתוב רק ANTI HIV ולא הזכירו את ה P24 בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מודאגתמר19/03/2012
ראתי בפורום הרבה היה על שפשופים באיברי המין והתשובה הייתה אין חשש להדבקה
בכל זאת נשאלה עוד פעם השאלה בעמוד האחרון שפשוף באברי המין ןהבחורה הייתה רטובה והרגיש את זה בפין שלו ונאמר לו שילך לבדק.
לפני 6 או 7 שנים הייתי עם מישהי בחורה ידידה שהיה בינינו כמה פעמים רק שיפשופים וחיכוכים מכל הצדדים באיברי המין וגם לפעמים הייתי מרגיש את הרטיבות באיברה אבל בכלל לא היתה חדירה פעם נסיתי להכנים איברי לתוך פי הטבעת זה היה רק חיצוני (שמתי את איברי רק בפתח של פי הטבעת)היא סרבה ולא הסכימה והגמירה לא הייתה על גופה אחרי זה נפרדנו ואני כרגע עם משפחה ושני ילדים לעולם לא חשבתי מה שעשיתי יכול לדבק האם יש סיכוי במצב שתואר אכן נדבקתי אם וחס חלילה היא חולה אני בחרדה מה הסיכוי??? האם אני יכול לנהל חיים רגילים
האם הרטיבות שהרגשתי בפין שלי מהאישה יכול להיות שהנגיף עדיין חי לא נחשב שנחשף לאוויר האם יש סיכוי שהרטיבות מדבקת כשאין חדירה רק שיפשופים ,הרטיבות תתכן שיש כמות מספיקה שתעבור דרך הפין האם נדבקו ממקרים כאלה אני מפחד מעצם שיש לי משפחה לא עשיתי אף טעות בחיים שלי חוץ מהדבר הזה .
שבע שנים לא חשבתי ולא היה שום חרדה רק שקראתי בכמה פורמים נכנסתי לחרדות ופחדים האם אני בצורות
יש לציין גם הבחורה התחתנה ויש לה ילד בן 4 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מודאג - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/03/2012אין שום סיכוי שנדבקים בדרך שתארת ואכן הבעייה העיקרית שלך זאת החרדה מן הבלתי ידוע ומפחיד ללא כל בסיס עובדתי . לא מוכר לי אף תאור מקרה שדומה למה שאתה מתאר שהיה מלווה בהדבקה. בסיכום אין לך שום סיבה לדאגה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבומקס19/03/2012
אם בדיקת קומבו נעשתה 27 יום לאחר חשד להדבקות ויצאה תקינה, אפשר להירגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/03/2012על מנת לשלול הדבקה לחלוטין יש לבצע בדיקת קומבו שבעה שבועות לאחר החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת
מקס19/03/2012בכל זאת יש איזה שהוא משמעות לבדיקת קומבו לאחר 27 יום או שעשיתי אותו סתם?
תודה רבה על תשובתך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/03/2012משמעות בדיקת הקומבו השלילית אחרי 27 ימים היא שלא נמצא נגיף בדם ולכן אין עדות להדבקה. אולם מאחר שהרגישות של הבדיקה הזאת לנגיף הינה מוגבלת זאת כשלעצמה אינה הוכחה מספקת ומוחלטת לאפשרות של הדבקה. ולכן, יש צורך בבדיקה נוספת של קומבו כעבור שבעה שבועות מעת החשיפה על מנת לשלול לחלוטין אפשרות כזאת. הבדיקה אחרי שבעה שבועות מסתמכת על נוגדנים לנגיף ולא על בדיקת הנגיף עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה מודאגתמר19/03/2012
האם הרטיבות שהרגשתי בפין שלי מהאישה יכול להיות שהנגיף עדיין חי לא נחשב שנחשף לאוויר האם יש סיכוי שהרטיבות מדבקת כשאין חדירה רק שיפשופים ,הרטיבות תתכן שיש כמות מספיקה שתעבור דרך הפין האם נדבקו ממקרים כאלה אני מפחד מעצם שיש לי משפחה לא עשיתי אף טעות בחיים שלי חוץ מהדבר הזה .
שבע שנים לא חשבתי ולא היה שום חרדה רק שקראתי בכמה פורמים נכנסתי לחרדות ופחדים האם אני בצורות
יש לציין גם הבחורה התחתנה ויש לה ילד בן 4 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה מודאג - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/03/2012עניתי קודם לשאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מודאגתמר19/03/2012
ראתי בפורום הרבה היה על שפשופים באיברי המין והתשובה הייתה אין חשש להדבקה
בכל זאת נשאלה עוד פעם השאלה בעמוד האחרון שפשוף באברי המין ןהבחורה הייתה רטובה והרגיש את זה בפין שלו ונאמר לו שילך לבדק.
לפני 6 או 7 שנים הייתי עם מישהי בחורה ידידה שהיה בינינו כמה פעמים רק שיפשופים וחיכוכים מכל הצדדים באיברי המין וגם לפעמים הייתי מרגיש את הרטיבות באיברה אבל בכלל לא היתה חדירה פעם נסיתי להכנים איברי לתוך פי הטבעת זה היה רק חיצוני (שמתי את איברי רק בפתח של פי הטבעת)היא סרבה ולא הסכימה והגמירה לא הייתה על גופה אחרי זה נפרדנו ואני כרגע עם משפחה ושני ילדים לעולם לא חשבתי מה שעשיתי יכול לדבק האם יש סיכוי במצב שתואר אכן נדבקתי אם וחס חלילה היא חולה אני בחרדה מה הסיכוי??? האם אני יכול לנהל חיים רגילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מודאג - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/03/2012ראה תשובתי להלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)