מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר שלום וברכה,יעל15/04/2012
השאלה שלי אולי תשמע חרדתית מעט,
אבל אשמח לקבל תשובה לגביה....
האם hiv יכול חלילה לעבור דרך שתייה מבקבוק משותף?
אני שואלת כי זה דבר שנפוץ בטיולים, ובצבא בפרט.
אני יודעת שברוק הנגיף לא עובר,
השאלה היא אם במקרה לאחד השותים היה פצע בפה (ודאי שלא מדמם מאוד, כזה שממילא לא ישתו אחריו),
וגם לשותה אחריו היה פצע.
אני שואלת משום שלפעמים אני מקלפת שפתיים יבשות, ומדי פעם זה מדמם מעט.
ברור לי שעדיף לא לשתות מאותו בקבוק סתם בגלל חיידקים אחרים,
אבל קורה שחבר'ה מתבלבלים בינהם.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת ששכחתי להוסיף,
יעל15/04/2012במידה וקיימים חורים בשיניים,
חורים שנוצרו וטרם טופלו,
האם הם כמו "פצע" בפה מבחינת הגישה למחזור הדם?
תודה רבה,
שבוע טוב ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שלום וברכה, - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2012אין סכנת הדבקה ב HIV בשתיה מבקבוק משותף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכים להעברת מחלות מיןעידו14/04/2012
היי רציתי לשאול על מספר דברים שבדרך כלל עושים כשמקיימים סקס והאם יש בהם סכנה? ( כשאני שואל אני שואל גם על יחסי מין של גבר עם גבר וגם של גבר עם אישה)
- אם אני מחדיר אצבעות לפי הטבעת של הפרטנר לפני חדרה (או שהוא מחדיר לי)?
- ליקוק של הפיטמה?
-החדרה של הלשון לאוזן של הפרטנר?
ובנוסף רציתי לשאול אם הפרטנר שלי הלביש לי את הקונדום על הפין בעזרת הפה שלו האם יש סכנה להדבקה במשהו (מכיוון שנאמר לי בקופת החולים שגם מין אוראלי יש לקיים עם קונדום)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכים להעברת מחלות מין - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2012לגבי כל שלושת השאלות הראונות - אין כל סכנת הדבקה
גם לגבי הלבשת הקונדום - אין סכנת הדבקה, כמובן אם הקונדום שלם ולא פגום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' צביאמיר14/04/2012
אני מקיים יחסי מין מזדמנים, חדירה ויחסים מלאים תמיד עם קונדום, אך מין אוראלי ללא קונדום,כאשר בכל המפגשים אני תמיד הצד הנמצץ (אני לא יורד לאף אחד).
האם ישנה סכנה בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' צבי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2012במין אוראלי כפי שאתה מתאר לא נשקפת לך כל סכנה
לבן זוגך ליחסים נשקפת סכנה אם אתה הנשא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לרופאה .. עוד שאלה קטנה לרופא
אמיר22/04/2012ציינת שבמין אוראלי, לא נשקפת לי כל סכנה, אלה למוצץ (בהנחה שאני נשא..), אם אני הצד הנמצץ והמוצץ נשא גם אז לא קיימת כל סכנה.??
האם זה נכון שהדבקה היא 1:30000 מקרים סטטיסטית , אם בכלל? ( אם אני הצד הנמצץ)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לרופאה .. עוד שאלה קטנה לרופא - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/04/2012אין נתונים סטטיסטיים לגבי הסיכון
אבל מדעית ידוע כי זרע של נשא לא מטופל, ומכיל נגיפים, עלול להדביק במגע עם הפה ומערכת העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם גבראלמוני13/04/2012
שלום,
כבר 3-4 פעמים אני נפגש עם גבר מקסים שהכרתי, מבצעים יחסי מין ללא חדירה (הוא מבצע בי מין אוראלי ללא גמירה בפה... וחיכוך) ישנו סיכוי להידבק במצב שכזה?
ואני שוקל ברצינות לקיים חדירה איתו (שהוא יחדור אליי), כמובן שנעשה זאת מוגן עם קונדום והוא יגמור בחוץ, במצב שכזה הסיכוי להידבק גדול?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם גבר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/04/2012לפי מה שאתה מתאר אין סיכוי להדבקה. חשוב מאוד לא לשכוח את הקונדום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין עם גבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2012יחסי מין מלאים עם קונדום הם בטוחים לחלוטין
לא נדבקים אם משתמשים בקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרנטיבותאבי12/04/2012
שלום
היתי שמח לדעת מה ההבדל בין טיפול בסטוקרין וטרובדה לטיפול בכומוביר וזיידן?
האם לשניה יש פחות תופעות ופחות משפיע על המיסטול?
מתי יש העדפה אם בכלל לכל טיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרנטיבות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012לשני הצרופים יעילות גבוהה בדיכוי הנגיף ואין הבדל עקרוני בתוצאה הסופית. יש חשיבות רבה לפרופיל העמידות ויש להבין שישנה גם תגובה אינדיבידואלית לכל שלוב של תרופות.
בסיכום את התשובה האמיתית לשאלתך רצוי שתקבל מן הרופא שלך שיודע את כל הפרטים עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבואני11/04/2012
לד"ר שלום
אני לחוצה ודואגת ממקרה שהיה לי לפני יומיים.לגבי בדיקת הקומבו,מתי זה יהיה הזמן שמתאים ביותר שאבצע אותה.גדול בשבילי מאוד לחכות עכשיו 7 שבועות..תקופה לא קלה.
תודה רבה ד"ר,וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012על מנת לדעת בודאות שלא נדבקת יש לחכות את ה-7 שבועות לאחר החשיפה. אם תבצעי את הבדיקה מוקדם יותר והיא תצא שלילית זה מגדיל מאוד את הסיכוי שלא נדבקת אבל זה לא ב-100 אחוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירה מחטורד11/04/2012
שלום רופאים יקרים.
יש לי שאלה- היום הלכתי יחפה מתחת לבניין שלי, כשלפתע הרגשתי דקירה בכף הרגל- כשהסתכלתי ראיתי מחט (שכמובן אייני יודעת האם היא נגועה באיידס או מחלות אחרות), הדקירה הייתי מזערית וכמעט לא מורגשת. כמו גם לא יצא לי דם כלל.
נאמר לי כי העברה של איידס מתרחשת במעבר של כניסת דם אל מחזור הדם.
לכן- הדבקה של איידס ממחט- מתרחשת כאשר לנדקר יוצא דם עקב הדקירה (שכן יציאת דם מעידה על כניסת המחט למחזור הדם)
האם יש צורך להיבהל מהדיקרה עצמה גם אם לא יצא דם?
אשמח מאוד לשתובה, מידע זה חשוב לי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה מחט - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012על פיט התאור שלך אין כל מקום לדאגה ואין צורך לעשות דבר מיוחד בקשר לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג חרד ומפחד תענו בבקשהסלח11/04/2012
שתי שאלות
לחצתי יד למישהו בבירור ראיתי דם טרי(שריטה קטנה ביד שלו לא כמות גדולה מאוד כמו כל שריטה שמדממת ) שנגע ביד שלי ואז בטעות נגעתי בפה שלי ובטעות טעמתי את הדם הכל היה מהלחץ מהבבהלה וגם נגעתי באף וראיתי את הדם בהתחלת האף לא יודע אם נכנס במידה וכן מה עלי לעשות לא יודע גם אם שפשפתי את העניים אני מאוד מפחד
יש לציין שזה היה קצת דם מרוח(אני חרד מאוד בדרך כלל מהמצבים שאני רואה דם ותמיד חושב על איידס למרות לא עושה סקס חוץ מאישתי ולא מזריק סמים) האם אפשר לדבק ממצב כזה או אפשר לניח לזה ולהמשיך בחיים רגילים האם צריך כמות של דם גדולה בכדי תתבצע הדבקה דרך העין והאף והפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג חרד ומפחד תענו בבקשה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012בנסיבות שתארת אין לך כל חשש להדבקות. אין צורך לעשות משהו מיוחד ואין גם צורך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות דרך מזוןשלום10/04/2012
אני חרד מאוד לאחר שכמות דם עברה מפציעה של מוכרת מזון לתוך סנדביץ שהיא הכינה לי. במידה והדם נגוע תיתכן הידבקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות דרך מזון - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012אין כל אפשרות להדבק בדרך זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר לורבראביעד10/04/2012
שלום לרופאה
קיום יחסי מין מוגנים עם נשא הפטיטיס סי,אולם מין אוראלי ללא קונדום. (ללא שפיכה בפה)
לפי כל מה שקראתי באינטרנט' הסיכוי אפסי (כי עובר בדם בלבד,וגם ביחסי מין לא מוגנים זה מאוד נדיר!) האם זה נכון? האם מצריך בדיקה לדעתך? או שאפשר להוריד רמת חרדה..
תודה על ייעוצך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ישנה תשובה?
אלעד16/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/04/2012יפה קראת - סיכויי ההדבקה אפסיים ביחסי מין ובודאי אם הם מוגנים - את מוגנת לחלוטין
תורידי חרדות מיותרות
אבל ממליצה שבן זוגך יקבל טיפול להפטיטיס C* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להדבקה לאחר המגע המיני הבאאנונימי10/04/2012
היי,
אתמול קיימתי מגע מיני עם גבר שכבר הייתי איתו פעם אחת לפני.. בשני המקרים לא הייתה חדירה.
לאורך כל האקט היינו בלי קונדום כי לא תיכננו חדירה כלל, כל מה שעשינו היה נשיקות, מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית ומזה אני לא דואג...
מה שאני דואג ממנו הוא :
הבחור היה די מכבד ושאל אותי אם אני נחדר ואמרתי שלא,
באיזשהו שלב הוא התחיל להתחכך בי מאחורה עם הפין שלו (אני כמעט בטוח שהוא לא חדר, גם שאלתי אותו בדיעבד והוא אמר שממש לא, אמנם מעולם לא חוויתי חדירה אך אני מניח שהייתי מרגיש שמשהו נכנס לתוכי..)
מרוב שאני אוכל סרטים אני מתחיל לדאוג שאיכשהו יש מצב שהוא כן חדר - אך גם אם כן זה אולי היה לכמה שניות כי הקטע המסויים הזה לא נמשך יותר מדי זמן... וגם אם הוא לא חדר אני חושש כי על הפין שלו היה precum... מה שמגביר מעט את החשש שלי היא העובדה שיש לי קצת טחורים (לא מדממים כלל מניסיון העבר, יום לאחר המגע ניסיתי בכל מקרה לראות אם יש דימום ולא היה) וגם בתקופה האחרונה הטחורים ממש השתפרו ככה שהם גם לא יוצאים לי בכל יציאה וגם הם ממש קטנים כי התחלתי אורח חיים בריא יותר...
חוץ מזה הוא גם דחף לי אצבעות ואני מניח שעל הידיים שלו היה גם הפרשות אבל אני חושב שמזה אין כל כך סיכון ממה שאני יודע (תקן אותי אם אני טועה...)
במידה והוא לא חדר אליי כלל - מה שככל הנראה קרה - מה הסיכוי להדבקות מהתחככות של הפין שלו בפי הטבעת שלי לזמן קצר, ללא גמירה - רק עם precum? לאור העובדה שיש לי גם טחורים?
בכל מקרה אני חושב שאני אלך להבדק בעוד חודשיים רק בשביל המצב הנפשי שלי כי אני באמת בלחצים אבל אם אפשר לדעת מה מצבי כעת כדי שאולי לדעת אם אפשר לעשות משהו יותר דחוף במידת הצורך...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה נותרו לי רק עוד 12 שעות
אנונימי11/04/2012נותרו רק עוד 12 שעות עד שיעברו 72 שעות.. מענה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים להדבקה לאחר המגע המיני הבא - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012אין אפשרות לכמת זאת סטטיסטית מחוסר מידע מתאים ומהימן. עם זאת נראה לי מן התאור שלך שאין סיכוי להדבקות כלל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך את תשובתכםחרד10/04/2012
אני נצצא כ5שבועות לאחר מגע מיני מוגן לחלוטין עם זונה ...לאחר3 שבועות ביצעתי ספירת דם שהראת על ערכים תקינים לחלוטין של כדוריות דם לבנות/לימפוציטים האם אני יכול להיות רגוע?! כאמור הזונה באה להיבדק איתי בלוינסקי בתא והתוצאה שלה יצאה שלילית אבל בפרק ז.ן של חודש אני לא יודע מה קרה איתה באמת יודה לכם על תשובה בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחחח...
סיוון10/04/2012לקחת את הזונה להיבדק????!!!!
מי לוקח זונה להיבדק??
מה עם רופא שיניים לראות מצב הפה??
חחחחחחחח הרגת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך את תשובתכם - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012התשובה היחידה הראוייה במקרה זה היא בדיקה לגילוי נוגדנים לנגיף-קומבו מתאים לכך- 7 שבועות לאיחר החשיפה. אם הבדיקה שלילית אין כל צורך בבדיקה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חרד מאודסלח10/04/2012
שתי שאלות
לחצתי יד למישהו בבירור ראיתי דם טרי(שריטה קטנה ביד שלו לא כמות גדולה מאוד כמו כל שריטה שמדממת ) שנגע ביד שלי ואז נגעתי בפה שלי ובטעות טעמתי את הדם הכל היה מהלחץ מהבבהלה וגם נגעתי באף וראיתי את הדם בהתחלת האף לא יודע אם נכנס במידה וכן מה עלי לעשות אני מאוד מפחד (אני חרד מאוד בדרך כלל מהמצבים שאני רואה דם ותמיד חושב על איידס למרות לא עושה סקס חוץ מאישתי ולא מזריק סמים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חרד מאוד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012אין כל מקום לחשש מכל סוג להדבקה מן הנסיבות שתארת!!!. איני ממליץ על איזו בדיקה במקרה שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר לורבר מרגליתמיכה10/04/2012
שלום חג שמח
האם מיעוט ברוק וגם רוק לבן וסמיך שבוע אחרי מגע מיני
קשור לאיידס או מהווה סימפטום לאיידס ?
ראיתי בפורומים שונים וגם פה בפורום שענית וגם פרופסור בנטואיץ
שאין כל קשר בין רוק לאיידס או שינויים ברוק לאיידס ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ למעלה
מיכה11/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה למעלה
אמיר13/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובה
אמיר15/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם מבקש תשובה ד"ר לורבר
מיכה18/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם מבקש תשובה ד"ר לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/04/2012כפי שכבר ענינו אינספור פעמים - אין כל קשר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשותדואג09/04/2012
לפני שלוש חודשיים קיימתי יחסי מין מזדמנים עם קונדום לאחר שלושה שבועות עקב חום וכאבי ראש ואפטה בשפה נבדקתי במרפאת הפרסים בחיפה תוצאה שלילית לאחר שש שבועות נבדקתי בשנית תוצאה שלילית עקב סימפטומים שלא חלפו נבדקתי לאחר שמונה שבועות תוצאה שלילית עד היום אני לא מרגיש טוב האם צריך לחזור על הבדיקה ?
האם לאחר שמונה שבועות התוצאה אמינה ב100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012התוצאה אמינה בהחלט ואין צורך בבדיקה נוספת. לאור העובדה שאתה ממשיך להיות לחוץ הייתי מבצע בדיקה נוספת 12 שבועות לאחיר החשיפה ואם אתה ממשיך להיות בלחץ הייתי פונה לטיפול נפשי שכן אתה סובל מחרדה ולא מאיידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)