מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעולות בקיום יחסי מיןעידו30/04/2012
יש לי כמה שאלות לכגבי יחסי מין והאם קקיימת סכנה להידבקות במחלות מין או עור במצבים אלו
בנוגע לסקס של גבר עם גבר וגבר עם אישה:
אם אני מבצע רימינג ומלקק לפרטנר את פי הטבעת ובתוך
אם אני מבצע פיסטניג ומחדיר מספר אצבעות או יד שלמה לתוך פי הטבעת של הפרטנר
אם אני מבצע חדירה לפי הטבעת עם איבאר המין שלי שעליו קונדום ולאחר שגמרתי אני ממשיך בפעולת הדפיקה כאשר סביר להניח שהאיבר כבר מתרככך מעט, אז לגבי זה אני שואל גם במצב שהתרכך ובמצב שלא
ולגבי סקס עם אישה אם אני מחדיר אצבעות לתוך איבר מינה
ואם אני יורד ומבצע מין אוראלי באיבר מינה של הבחורה
אלה המצבים שהייתי מאוד מעוניין לשמוע האם קיימת בהם סכנה להידבקות באיזה שהן מחלות
תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעולות בקיום יחסי מין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/05/2012מכל הפעולות שתארת הסכנה להדבקה היא בראש וראשונה בהקשר של יחסי מין עם חדירה וללא קונדום. בכל השאר כנראה שאין סכנה, או לפחות אין סכנה מוכחת. לגבי מין אוראלי עם גבר, הסכנה , שהיא גם כן כנראה מאוד קטנה היא אם ישנה בליעה של השפיכה שנעשתה בפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סכנה
עידו01/05/2012אין סכנה גם לגבי הדבקות במחלות שהן אינן HIV? והאם כשאני מלקק את פי הטבעת של משהו ומחדיר את הלשון לשם או לאיבר מין נשי אין את אותה סכנה בבליעה של חומרים המופרשים משם בדיוק כמו בליעה של נוזל זרע?
הפיסטינג האם הרירית שמתחת לציפורן לא יכולה להוות שטח שדרכו יוכל לעבור נגיף הHIV או כל מחלה אחרת?
תודה רבה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור בנטוביץדנה30/04/2012
שלום
גירדתי עקיצת יתוש עד שירד לי מעט דם, ונוזל מדבק(אני מדבר על דם ונוזל הזרע) נגע לי בפצע יש אפשרות שנדבקתי באיידס ככה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור בנטוביץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/05/2012לא ממש לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר מרגלית לא ענית לי על השאלהדנה30/04/2012
קבלתי ממך רק תגובה על בדיקת הקומבו ולא על האלה ששאלתי לפני
אשמח לקבל תשובה על השאלות שלי כדי לדעת אם אני צריכה בדיקה
אני עובדת עם נערות בסיכון ויש לי נערה שעבדה וכנראה עדיין עובדת בזנות. אני והיא שחקנו עם הכלב שבהוסטל כשהוא נושך נשיכות קלות את שתינו. באיזה שלב ראיתי על היד שלי שריטה שטחית עם מעט דם, במידה והוא גם נשך אותה וגם לה יצא דם ואחרי זה אותי-כך שהעביר את הדם שלה לדם שלי יש אפשרות להדבק ככה מאיידס?
ועוד מקרה שהייתי ברופא שיניים ולא שמתי לב אם החילפו את שואב הרוק ונכנסתי ישר אחרי שמטופל יצא,אם היה דם על זה והוא הכניס לי את זה לפה כשטיפל בי-ואמנם לא ראיתי עם היה דם כי הטיפול היה קצר ושטחי אבל בכל זאת יש מצב שכן היה דם. בבקשה אני רוצה לדעת תשובות כי אני לא ישנה כבר כמה ימים ואני רוצה לדעת אם אני צריכה לעשות בדיקה דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעני לי ספציפית
דנה30/04/2012בבקשה תעני לי ספציפית על כל שאלה זה ממש חשוב לי
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים של אנשים סביבBEOK21330/04/2012
מישהו נחתך וירד לו דם , הוא לחץ על החתך עם נייר טואלט , באיזשהו שלב הוא נגע לי ביד וגם בפלאפון שלי לאחר מכן דיברתי בפלאפון ונגעתי בפנים גם איתו וגם עם היד ..לא זוכר בדיוק איפה ואני מפחד ממגע בעיניים או בפה , חוץ מזה שלאחר מכן הלכתי להשתין ונגעתי עם היד בטעות בקצה הפין , מה לעשות ?? יש ממה לחשוש ??
הוא גם שטף אחר כך מים לידי והותז לי קצת מים לפני ואני מפחד שגם דם אולי..
עוד מקרה שקרה שחבר נגע באיבר מינו שהשתין לאחר כמה שתי דקות נגע לי ביד עם היד שלו וגם בפלאפון ואז השתמשתי בפלאפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים של אנשים סביב - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2012נראה לי שאין כל מקום לדאגה
צריך מגע של מספיק דם עם העיניים כדי להעביר את הנגיף - לא נראה כסיבה לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , ומגע עם רקמות אחרות ?
BEOK1301/05/2012תודה רבה אבל מה עם רקמות אחרות כמו הפה , איבר המין ופצעים שטחיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר מרגליתדנה30/04/2012
ומה לגביי שאר השאלות ששאלתי? יש אפשרות להדבק באיידס
אני עובדת עם נערות בסיכון ויש לי נערה בעבדה וכנראה עדיין עובדת בזנות. אני והיא שחקנו עם הכלב שבהוסטל כשהוא נושך נשיכות קלות את שתינו. באיזה שלב ראיתי על היד שלי שריטה שטחית עם מעט דם, במידה והוא גם נשך אותה וגם לה יצא דם ואחרי זה אותי-כך שהעביר את הדם שלה לדם שלי יש אפשרות להדבק ככה מאיידס?
ועוד שאלה אני רוצה לעשות היום בדיקה קומבו מהמיקרה ועברו רק 13 ימים זה מספיק או שאני חייבת לחכות 14 יום?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
דנה30/04/2012פטריה בלשון אצל חוליי איידס היא קיצונית יותר?היא ניתנת לטיפול?מעבר לשכבה הלבנה שיש לי על הלשון יצאו לי נקודות אדומות קטנות בצד הלשון,ובתוך הפה בצדדים יש לי קתמים לבנים מוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד'ר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2012חכי 14 יום כדי שלא תצטרכי לעשות שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לרופאים.אלעד29/04/2012
שלום רב
ישנו פורום בו עונה על שאלות ד"ר שרגא וקסלר, בו הוא מציין בריש גלי, כי קונדום גם שהוא שלם ב 100%, טרי וללא קרעים או חורים, אינו מגן מפני וירוס ה HIV. וכי הוירוס יכול לעבור את הקונדום!!! זה לדבריו!!
האם זה נכון???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לרופאים. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2012ראשית - זה לא נכון !!!
שנית - אין לי מושג מי הרופא ומאין שואב את המידע
חד משמעית - זה לא נכון !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לרופאים. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/05/2012זה ממש לא נכון ומטעה!! הקונדום הוא עדיין האמצעי היעיל ביותר להגנה מפני הדבקה ביחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה נוספתמיכאל29/04/2012
בדיקת קומבו הייתה שלילית כאשר בוצעה לאחר 8.5 שבועות לאחר המגע חשוד.
האם חייבים לבצע בדיקה נוספת כדי להיות בטוחים? לאחר בדיקה ראשונה עברו כ 9 חודשים ולפני כחודש הופיעו סימפטומים כגון שיעול רטוב, כאבי גרון, נפיחות של בלוטות הלימפה. יכול להיות שזה סתם וירוס.
לכן, האם חייבים להיבדק שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה נוספת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2012אם לא היו יחסי מין לא מוגנים מאז הבדיקה הקודמת - אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו
מיכאל04/05/2012האם בדיקת קומבו שנעשתה 8.5 שבועות לאחר מגע חשוד והייתה שלילית יכולה ב 100% להעיד על כל שאין לי מה לדאוג ולא נדבקתי?
תודה
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/05/2012לא בהחלט שלא צריך להבדק שוב אלא אם כן היו חשיפות חשודות אחרות ונוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתאני29/04/2012
לד"ר שלום
רציתי לשאול,היום את בבית חולים,בכדי לבצע את בדיקת הקומבו .אחרי שהאחות סיימה להוציא לי דם,היא שמה צמר גפן ואמרה לי להחזיק חזק.כשבאתי לצאת מאותו חדר בדיקות,פתחתי את הידית ושוב נגעתי,סידרתי את הצמר גפן שהיה על המקום שעדיין דימם.האם מקרה כזה יכול לגרום להידבקות(בתקווה שעדיין לא נדבקתי),והאם בעקבות זה אני צריכה להגדיל את הזמן לביצוע הבדיקה הסופית לאחר 7 שבועות?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
אני29/04/2012ד"ר רק רציתי להוסיף שלפני שנכנסתי לבדיקה היו לפניי 2 שיצאו,נכנסתי מיד אחריהם.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2012אי אפשר להידבק מכל הסיטואציות שתיארת כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבודן29/04/2012
שלום דר',
בעקבות מקרה שקרה עברתי בדיקת קומבו שבועיים לאחר המקרה. האם התוצאה שאקבל אמינה ואין צורך להיבדק פעם נוספת? (אין חשש להדבקה ישנה יותר טרם המקרה הנ"ל) .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/05/2012התוצאה בהחלט אמינה אבל אינה מספקת אחרי שבועיים לשלול לחלוטין הדבקה. לשם כך דרושה בדיקת קומבו נוספת כעבור 50 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור בבקשהדנה28/04/2012
שוב שלום
רציתי לשאול אותך כמה שאלות בבקשה-פטריה בלשון היא ספטום שמגיע אצל חולי איידס בשלב מאוחר או בהתחלה? הפטריה היא רגילה או חמורה יותר?
שאלה שניה-ידוע לך על מקרים שאנשים נדבקו אצל רופא שיניים? לפניי חודש בערך הייתי אצל רופא שיניים ואך שיצא מטופל אני נכנסתי כי ממש מהרתי לא שמתי לב אם החליפו את הדבר הזה ששואב את הרוק. והשבוע יצא לי פטריה על הלשון וכל המקרים שקראו לי בתקופה האחרונה, הנערה מההוסטל עם הכלב,ורופא השיניים והפטרייה ממש מלחיצים אותי.
כתבתי לך שוב לגביי המקרה עם הנערה כי רציתי לודא שהסברתי את עצמי טוב-שתינו שיחקנו עם הכלב אם הכלב נשך את הנערה קלות,כי לא ראיתי דם ממש,ואחרי זה נשך אותי-לי הייתה שריטה קטנה על היד,יש אפשרות שהוא העביר דם שלה לשריטה שלי האם אפשר להדבק ככה?
אני ממש בלחץ במיוחד בגלל הפטריה שיצא לי וקראתי שזה חלק מהספטומים, מבחינת יחסי מין אני שומרת על עצמי מאוד,אבל אני מפחדת שקרא לי משהו מהמקרים שתארתי
האם אני צריכה להבדק?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
דנה28/04/2012אני ממשיכה לקרוא על קנדידה בלשון וכתוב שאם אי אפשר להוריד את הלבן אז יש קשר עם איידס אני ממש בלחץ-יש קשר ישיר בין קנדידה על הלשון לאיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה28/04/2012הייתי אצל הרופא כי היה לי במשך כמה ימים על הלשון בפנים כמו שערות לבנות שהציקו לי ואחריי כמה ימים הם עברו אבל הצבע הלבן שיש לי על הלשון נשאר.הרופא נתן לי משחה ולא ידע להגיד לי ממה זה יצא לי. אצל חולים או נשאים הפטריה נראית אותו הדבר או שמדובר על משהו קיצוני יותר?אצל חולים\נשאים זה עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/20121. לגבי הפטריה בפה - היא מופיעה בדרך כלל אצל אנשים עם מערכת חיסון ירודה, דהיינו שנים לאחר שנדבקו ולא טופלו
לציין כי היא יכולה להופיע גם באנשים בריאים, כך שאבחנה של פטרת הפה אינה שווה לאיידס !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' צבי בנטואיץ'דנה26/04/2012
שוב שלום
לפניי שבוע כתבתי לך וכבר ענית לי אך ברצוני לודא שכתבתי את שאלתי בצורה הכי ברורה שיש.
אני המדריכה שעובדת בהוסטל עם הנערות בסיכון,לגביי הכלב ששיחק איתי ועם הנערה.גם עם נשך אותה קלות והיה לו על השיניים דם שלה ואזה נשך אותי קלות והייתה לי שריטה על היד אני לא יכולה להדבק ככה?אפילו אם הועבר דם שלה לדם שלי?
באמת תודה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' צבי בנטואיץ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/05/2012כידוע לך דנו על הנושא בטלפון. אין כל סיכוי להדבק בדרך שאת מתארת בעיקר מפני שהחומרים ברוק מנטרלים את הנגיף ושכמות הנגיף מלכתחילה בנסיבות שכאלה הינה זניחה. עם כל זאת אני מאוד ממליץ שחלכי לטיפול בחרדות שלך מפני איידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור צבימשה25/04/2012
שאלתי היתה לא אם אפשר להידבק , אלא כמה זמן נוזל כלשהו נגוע באיידס יכול לחיות ולאפשר חס וחלילה הדבקה כלשהי ! חלק אומרים שאיידס מחזיק חצי דקה , חלק 5 דקות ואחרים אפילו 20 דקות , במקרה הספציפי הזה של נוזל נגוע על אסלת שירותים - כמה זמן צריך לעבוד מרגע יציאת הנוזל עד למותו של הנגיף באותו נוזל ולא לאפשר הדבקה בדרך כלשהי . תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור צבי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/05/2012התשובה מאוד תלויה בנסיבות המוגדרות יותר- כמות הנוזל, ריכוז הנגיף בתוכו, המצאות תאי דם או רק נוזל, וכיוב. כלליץת לא מוכר לי אף מקרה שתואר בספרות של הדבקה ממגע עם נוזלים מזוהמים בנגיף על פני שירותים, כיורים, צלחות, טלפונים כלי אוכל או בגדים. כללית הנגיף אינו "חי" מחוץ לנוזל ו/או מחוץ לתאים למשך זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד דחופהאייל25/04/2012
השאלה שלי אולי נשמעת קצת מוזרה אבל אני חייב תשובה!
אתמול עשיתי ביד לגבר שאיני מכיר כל כך את עברו המיני ,בכל אופן הוא גמר לי ביד .
הלכתי למטבח ולקחתי את הבקבוק של הסבון כלים פריי ושמתי על היד
השאלה שלי היא כזאת: האם יכול להיות מצב שהסבון שנוזל מהבקבוק ליד חוזר טיפה מאותו סבון שנגע ביד לבקבוק של סבון הכלים ככה שיש מגע בזרע..יש לציין שזה בקבוק ללא משאבה כזאת .פשוט הופכים את הבקבוק והסבון נוזל.
אחרי זה ראיתי את אחותי שוטפת כילים אם הסבון הזה בבקשה האם יש סיכון בזה ???
תודה רבה ומצטער אם הייתי בוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה בבקשה
אייל26/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לתושבה????
אייל30/04/2012למה לא עונים פה כבר מחכה 5 ימים לתשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מאוד דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2012אי אפשר להידבק ממגע זרע של נשא HIV עם העור
כך שכל נושא הסבון לא רלוונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששחושש24/04/2012
שלום
אתמול הייתי אצל חשפנית. היא אוננה לי עד שגמרתי בעזרת שמן שמרחה על היד שלה. האם יש מקום לחשש (גם אם נגיד במקרה הכי קיצוני השמן שהשתמשה בו עלול להכיל את הנגיף, או שאני מגזים לחלוטין...)? צריך להיבדק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/04/2012אין כל סיכוי שנדבקת בדרך זאת ואין צורך ללכת להבדק בגלל הנסיבות שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסמשה24/04/2012
נגיד ועל אסלה בשירותים יש דם או נוזל זרע או לימפה או כל נוזל נגוע אחר , כמה זמן צריך לעבור מרגע יציאת הנוזל מחוץ לגוף עד שיהיה אפשר לשלול הדבקה בכל דרך כלשהי מאותו נוזל ? מכיוון שבשירותים בדרך כלל חם יותר ולח מאשר שאר האזורים אני מניח שצריך יותר זמן ? 4 שעות על האסלה זה מספיק זמן בשביל לשלול הדבקה בדרך כלשהי מאותו נוזל נגוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/04/2012לא תואר עד היום מקרה של הדבקה בדרך ישיבה על אסלה משותפת . יתר על כן עשו מחקרים מאוד קפדניים על חשיפה מסוג שאתה מתאר ולא נמצא מקרה אחד של הדבקה בדרך זאת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)