מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהיוסי14/08/2014
שלום !
לפני כחודש וחצי קיימתי יחסי מין מוגנים עם נערת לווי.
לאחר מכן נהייתי מודאג בשל מספר סיבות:
1.לא שטפתי ידיים לאחר האקט ונגעתי בפנים ( בפה בעיניים).
2.היו לי פצעים (חצקונים) על הגוף והפנים שלאחר מכן נגעתי בהם עם ידיים לא נקיות לאחר האקט.
3. מסיבות כלשהן התחלתי לחשוש שהקונדום נקרע או שהיו בו חור כי לא בדקתי זאת לאחר האקט.
החלטתי ללכת לבצע בדיקות.
בצעתי 3 בדיקות קומבו. הראשונה לאחר 19 יום, השניה לאחר 33 יום, השלישית לאחר 43 יום. כולן שליליות !
את הבדיקה האחרונה החלטתי לעשות לאחר 43 ימים כי החל לי כאב גרון יום לפני, עכשיו לאחר 45 יום הכאב גרון הפך לצינון שאינו מלווה בחום (לא יותר מ 37.0 מעלות) אך מלווה בכאב ראש ונזלת מרובה.
אני יכול להיות רגוע שלא נדבקתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014בהחלט .ברור שלא נדבקת ואין צוןרך בבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה פרופ' !!ILAN14/08/2014
אילו תנאים ספציפיים מאוד צריך שיתקיימו על מנת להדבק בצהבת בנשיקה ? פצע מדמם ורוק שייכנס אליו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה פרופ' !! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014חשיפה ממושכת לחומר מדביק שיש בו רמה גבוהה של נגיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בלחץהצילו!13/08/2014
שכבתי עם גבר הורמונלי חדרתי לו במשך דקה מה הסיכויים שלי להדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בלחץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014קשה לענות-ההורמונלי פחות חשוב מאשר האם הוא נשא או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בנטואיץ' - האם אפשר להדבק בפפyaron12/08/2014
האם אפשר להדבק בפפילומה בנשיקה קצרה ולא צרפתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בנטואיץ' - האם אפשר להדבק בפפ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014קשה לענות בבטחון מוחלט אבל הסיכוי מאוד קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקותיעל11/08/2014
שאלה
נסרטטי מעובדת מעדניה בסופר וארחי כמה שניות סמתי לב שיש דם מהסריטה האם אפשר להדבק
שאלה שניה עבודה בנקיון משרדים ללא כפפות חושפת להדבקות
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשששש
נועה13/08/2014בבקשה תענו תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים בבקשה תשובהההה
נועה14/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014אין כל אפשרות להדבק בדרך זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים של איידססיוון11/08/2014
שלום פרופסור,
הלכתי לרופא משפחה וסיפרתי לו שיש לי את התסמינים הבאים במשך שלושה חודשים: בלוטות נפוחות וכואבות בכל הגוף (צוואר, בית שחי, מפשעות), כאבי שרירים, כאבי פרקים, חולשה, עייפות, חוסר תיאבון, ירידה במשקל של 3 ק"ג, ידיים שורפות (לא כף היד ולא גב היד אלא היד עצמה), נוזלים באוזן עם כאבים בגרון באותו צד של האוזן, חום של כ - 37 מעלות, כאבי גב ותחושה ויראלית כללית.
הרופא אמר מיד שאלה סימנים של איידס ושעליי להיבדק ללא דיחוי. הוא גם ראה שחליתי בעבר ב- CMV ו - EBV וזה חיזק אצלו את הסברה שמדובר באיידס ולא בזיהום חוזר של שני הווירוסים האלה.
הסברתי לו שלא קיימתי יחסי מין לא מוגנים וגם לא הזרקתי סמים, אך הרופא המליץ חד משמעית לבצע את הבדיקה באופן מידי.
אציין שלפני כחמישה חודשים ביצעתי בדיקה בוועד למלחמה באיידס (שגם נשלחה לאיכילוב) והתוצאה הייתה תקינה. עשיתי את הבדיקה כי התבקשתי כך על ידי מרפאת הפוריות שבה אני מטופלת.
היות שהרופא היה כה נחרץ שמדובר באיידס, התחלתי לחשוב על מגעים "רפואיים" שהיו לי מאז הבדיקה הקודמת ושאינם יחסי מין לא מוגנים או הזרקת סמים.
נזכרתי שביקרתי אצל רופא שיניים שלא הייתי אצלו בעבר והוא עשה זריקת הרדמה מקומית. לא ידוע לי אם המזרק/מחט היו מחוטאים או לא. רופא המשפחה אמר שייתכן שהמכשור לא היה מחוטא ואפשר להידבק כך.
אציין גם שאינני מקיימת יחסי מין משום סוג כבר כשלוש שנים היות שאני מטופלת במרפאת פוריות וההפריה הינה באמצעות זרע שנרכש בביה"ח תל השומר (יש לי יסוד סביר להניח שהזרע נבדק היטב ע"י ביה"ח לפני מכירתו).
אשמח לשמוע את דעתך כמומחה בתחום. האם עליי להיבדק בדחיפות בגין אותו רופא שיניים? האם סימנים אלה יכולים להעיד על וירוסים אחרים מלבד איידס?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים של איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014כללית אלה יכולי ם להיות סימנים של מחלות שונות ובודאי שאינם מעידים על איידס בהכרח. יתר על כן לאור מה שאת מתארת אין לך איידס וחבל על השמן להתלבט בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע פתוח מניקוררינת11/08/2014
פרופסור שלום,
בשבוע שעבר עשיתי טיפול מניקור, במהלך הטיפול המניקוריסטית פצעה אותי ונוצרה שריטה קטנה ומדממת. באותו שלב העבירה המניקוריסטית מספר פעמים את האצבע שלה על השריטה , בניסיון לעצור את הדימום ואחרי מספר שניות הדימום הפסיק. המניקוריסטית הייתה בלי כפפות ולא ראיתי האם היה לה פצע פתוח באצבע עמה היא נגעה בפצע שלי. אציין כי כעת שהפצע הגליד אני רואה שמדובר בשריטה מיקרוסקופית ממש קטנה בבסיס הציפורן אך בגלל שהיה דימום למספר דקות עדיין אני חוששת.
האם אפשר להידבק כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל בבקשה תגובה?
רינת13/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לקבל תשובה??
רינת15/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע פתוח מניקור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014אין כל אפשרות להדבק בדרך זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - אני בלחץערן11/08/2014
שלום! נפגשתי עם גבר לסטוץ. במהלך המפגש ביצענו אחד לשני מין אוראלי וליקוק אשכים. המין האוראלי היה עם קונדום. אני בלחץ עכשיו שעשיתי טעות. האם אני צריך לפנות לטיפול מונע? האם אני צריך להיבדק בעקבות המקרה? האם יש סיכוי להידבקות באיידס או במחלות מין אחרות? אשמח לתשובה מהירה, הכל קרה אתמול.
תודה רבה! שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - אני בלחץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014על פי מה שאתה מתאר אין כל סיכוי להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית10/08/2014
האם ניתן להדבק באיידס אם אכלתי לדוגמא מלחם שחולה באיידס נגס בו באותו מקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014לא אין כל אפשרות להדבק בדרך זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך פרופ' בנטואיץ'ירון10/08/2014
שאלה בבקשה , האם ומה הסיכויים אם כן , ייתכן שתהיה הדבקה בצהבת B ולא תהיה מחלה חריפה כתוצאה מכך ? אני לא מדבר על המחלה הכרונית שלפעמים אין תסמינים בה והיא לאחר המחלה החריפה . אני שואל לגבי אחרי ההדבקה , לפרק זמן בלתי מוגבל , האם ייתכן שאדם לא יילקה בחום, שלשולים ותסמינים שונים כ"מחלה החריפה" למשך זמן של שבוע שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך פרופ' בנטואיץ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014כן בהחלט יכול להיות מצב שבו לא יהיו תסמינים גם במשך שבועיים לאחר ההדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך פרופ' בנטואיץ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014עניתי כבר על השאלה-כן יכול להיות מצב שלא יהיו תסמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונהמנשה09/08/2014
האם פציעה מתאונת דרכים מסוכנת להידבקות באיידס אם הפארמדיקים נוגעים באיזור הפנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014לא אין כל סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נערות ליוויHIV פחד !?09/08/2014
שלום רב,
אני בן 21 סובל מ FMF (לא חריפה ולא לוקח תרופה).
ברצוני לברר לגבי יחסי מין אורלי ומגע של ידיים.
לפני חודש היתי אצל נערת ליווי והיא קימה איתי יחסים אורלים התנשקנו וירדה לי (מצצה לי עם קונדום) והכל היה עם קונדום. (בסוף גמרתי בתוך הקונדום ראיתי את זה).
ולפני יומיים היתי אצל נערת ליווי אחרת ועשיתי אותו דבר (מצצה לי עם קונדום) אבל הפעם עשתה לי בסוף בייד (בלי קונדו). (האם זה מסוכן והאם יתכן שהיד שלה החזיקה את הנגיפ! כי הי גם נגעה בשלה בזמן שירדה לי)
(בשני המקרים התחבקנו ואני מצצתי להם את הציצי והתנשקתי איתם נשיקות צרפתיות) לא היה חלב אם כלום לא ירד מהציצי. גם כן בשני המקרים הם נגעו בידים שלהם באשכים שלי.
יש לציין גם כן שלא עשית ברית מילה, (אך שהבנתי שזה מגביר את הסיכון להדבק במחלות מין)
יש לי אפתות בפה ובשפתיים שחלפו ונשאר רק אחת קטנה על השפתים וגם כאב לא קבוע בגרון פתאום מרגיש אותו מצד ימין בגרון פתאום מצד שמאל, אין לי חום מאז שהיתי אצל נערת הליווי הראשונה.
נניח ששתי נערות הלווי שציינתי קודם נשאות/חולות איידס, האם אני צריך לעשות בדיקת HIV או שזה מיותר, פשוט תמיד אני מרגיש אי נוח עם עצמי הרגשה שאני הולך להקיא למשל ! האם זה מיותר לחשוד שאולי נדבקתי ב HIV !?
והאם מה שאני עושה זה לא מסוכן ואוכל להמשיך לעשות את זה בסבבה בלי דאגות. !
והאם בדיקת HIV אוכל לעשות אחרי 30 יום (הבנתי שאחרי 3 שבועות בדיקת קומבו עם P24 מספקת)!?
מקדים תודות אתם עושים עבודת קודש, תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערות ליווי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014מכל מה שתארת אין כל סיכוי להדבקה ב-HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערות ליווי - תגובה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014מכל מה שתארת אין כל סיכוי להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנתי09/08/2014
שלום, אני נמצא כרגע בבית מלון. התעוררתי בבוקר והסתכלתי על הכרית עליה ישנתי.שמתי לב שעל הכרית יש כתם הנראה כמו זרע יבש. במהלך השינה יש סיכוי שהפה שלי נגע באותו כתם חשוד. ברצוני לציין שאני סובל מדלקת חניכיים משמעותית. האם יש סיכוי להדבקה באיידס? אין לי מושג עד כמה טרי היה הזרע בשעה שהלכתי לישון ואם היה רטוב אז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014אין כל אפשרות להדבק באופן שאתה מתאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו בבקשהללא08/08/2014
שלום בבקשה טענו לי הייתי אם זונה איני יודע אם היא נסיעת או לא רוב בסיכויים שכן לא היה מין היה חיקוך של איבר המין שלי בשדיים שלה שכאש היו לה שם פצעים ופטריות בנוסף היא נגע לי בקצה של הפין אני לא יודע איפה היו הידיים האלו לפני בנוסף החדרתי לה יד לפות כשהוצעתי את ידי הייתה מלאה בדם של מחזור אבל ממש מלא לאחר מכן שפשפתי את איבר מיני מה הסיכוי להדבקה אם בכלל עוד משהו היה לי פצע בידי שהוחדרה לפות שלה פצע פתוח מה הסיכוי להדבקה במקרה זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
ללא08/08/2014ומה הסיכוי אם הפרשות שלה אבל ממש מלה בדם של מחזור נגע בכל איבר מיני כולל הקצה של הפין שזה רירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מה הסיבה שלא עונים לי
ירון10/08/2014למה לא עונים לי על השאלה ממש לחוץ מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי בבקשה
ירון11/08/2014מה הסיבה שלא עונים לי מה קורה פה פשוט לא לעניין אני רואה שעונים לאנשים שכתבו אחראי ולשאלתי לא עונים רציתי לעשות טיפול מונע ועכשיו זה כבר מאוחר מידיי פשוט ביזיון כמה זמן לוקח לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו בבקשה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014נדמה לי שעניתי לך בטלפון-אין כל סיכוי להדבקה על פי התאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות לפרופ'יצחק07/08/2014
האם זיבה או צהבת או כל מחלה אחרת יכולה לעבור בחיכוך יבש לחלוטין של שניה(זה היה חיכוך בטעות) בין איברי מין ?
האם צהבת B יכולה לעבור בנשיקה של 10 שניות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף עוד שאלה בקשה
יצחק08/08/2014ירדתי לה לכמה שניות , ממש כמה שניות . וירדתי עם פה סגור , כלומר רק עם השפתיים החיצוניות היבשות שלי נגעתי בשפתיים החיצוניות של הפות שלה היבש וזהו השפתיים שלי היו יבשות וגם שלה ..מה הסיכוי לצהבת.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב עשיתי
יצחק08/08/2014עשיתי 3 חיסונים כשהייתי תינוק ..אני בן 22 . תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות לפרופ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014לגבי HIV אין כל סיכוי להדבקה לגבי צהבת 10 שניות נשיקה גם כן סיכוי מאוד קטן להעברה אבל פחות בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)