מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנה26/08/2014
האם ניתן להדבק באיידס אם משתמשים בשירותים בנייר טואלט שהיה עליו דם גם אם כמות הדם היתה גדולה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לענות
דנה26/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/08/2014גם אם מרחת דם שהיה על נייר טואלט אין כל סיכוי להדבקה ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמודאג26/08/2014
שלום לכם אציין קודם שאני חרדתי וסובל מפוביה בנושא ( מטופל ) הייתי היום בחופש ונעלתי כפכפי אצבע לאחר שהגעתי הבתיה ראיתי שיש מריחות דם קטנות ויבשות על הרצפה איפה שכנראה דרכתי עליה ברגלים יחפות ,בדקתי את הרגל שלי ולחרדתי ראיתי כתם דם יבש לא גדול ( של שתי סנטימטר בערך )אני לא יודע איך הוא הגיע לשם ? ניקיתי ובדקתי את כף הרגל ולא ראיתי שום פצע שדרכו יכל לרדת לי דם ?כנראה שהדם היה על הכפכף שלי ואולי מישהו אחר נעל וירד לו דם שנדבק לי לכף הרגל שנעלתי את הכפכפים, אם חלילה הדם היה נגוע האם ניתן ככה להידבק באיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/08/2014לא לא נדבקים כך מאיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור אני מתחנן תענה לי ! בלחץירון25/08/2014
הלחצת אותי כשאמרת שיש הדבקה בבליעה בושט ואני רוצה לשאול
אם בלעתי כמה טיפות מעטות של דם מפצע בפה של הפרטנרית בנשיקה עד שכמעט לא הרגשתי בקיומו של הדם, יש מה לחשוש או שצריך כמות מסיבית של דם,
והאם זה גם חד משמעי כלומר אין סיכוי בכלל שתקרה הדבקה בושט בבליעה בלי כמות מסיבית של דם? ובאילו תנאים זה כן ידביק? זרע יש בו כמות מספקת לצורך העניין ? (לא בלעתי זרע אני שואל כדי להבין)
מתחנן תענה לי לשאלות ששאלתי אני לא ישן טוב בלילה כי חייב להבין אם אפשר בטיפות של דם וגם באילו תנאים אם לא בטיפות של דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור אני מתחנן תענה לי ! בלחץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/08/2014עניתי לך והסברתי מדוע אין לך כל סיבה לדאגה.אם אתה ממשיך לפחד ולא לישון-אתה זקוק לטיפול נפשי . אין כל סיבה אובייקטיבית לחששות שלך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה HIVרואי25/08/2014
שלום
אני בחור בן 22 וקיימתי יחסי מין עם בחור אחר
היה חיכוך של כמה דקות של איבר המין שלו בפי הטבעת ללא חדירה מלאה ורק אחכ הוא שם קונדום והיתה חדירה
האם יש סכנת הדבקות בצורה הזו
אני מאוד חושש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה HIV - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/08/2014הכל תלוי אם היתה חדירה ללא קונדום ושהות של אבר המין בפי הטבעת וחיכוך חוזר??
אם לא-אין סיכוי אם כן יש סיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בנטואיץ-הא זו תקפה גם
יונית05/02/2015בקיום יחסי מין רגילים? גם אז יש צורך בהחדרה, השהייה וחיכוך חוזר כדי שיהיה סיכוי להידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' רק בקשת הבהרבמנשה25/08/2014
התכוונתי שלא היה פצעון כמו שהיא רשמה , אלא פצע יותר גדול. השאלה אם גם זה לא מסוכן להידבקות באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתשובתך מ-24.8 שעה 22.16
מנשה25/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך מ-24.8 שעה 22.16
גילה25/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובת פרופ' מ-24.8 שעה 22.16
מנשה25/08/2014התכוונתי שזה לא היה פצעון כמו שאתה ודוקטור מרגלית רשמתם אלא פצע יותר גדול. השאלה אם גם זה לא מסוכן להידבקות באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובת פרופ' מ-24.8 שעה 22.16 - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/08/2014עניתי לך -לא נדבקים כך מאיידס!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בבקשה דחוף. לא ענו לימנשה24/08/2014
שלום רב. נשלחתי ע"י רופא משפחה לבצע טיפול בגב.
טרם תחילת הטיפול הוא מרח לי קרם על הגב - לא יודעת מאיזה סוג . הוא לא שם כפפות במהלך מריחת הקרם.
אם היה לי פצע פתוח ומדמם על הגב ואם במקרה למטפל היה דימום מהידיים או פצע פתוח בידיו והוא נגע לי בגב בלי כפפות, היכן שנמצא הפצע הפתוח שלי או שהיה לי דימום מהפצע הזה,
האם ניתן להידבק כך באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור בבקשה דחוף. לא ענו לי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014בשום פנים ואופן לא! צריך דימום מסיבי ופצע פתוח בעור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה פרופסור בנטואיץ ..DANI24/08/2014
אני חושש. הבנתי ממך שיש אפשרות להדבקה דרך בליעה ומעבר של הנוזל המדביק בושט שבלוע. אז חושש שאולי אם היו כמה טיפות של דם בנשיקה שהתנשקתי למרות שלא הרגשתי דם בכלל. אנא ענה לי על 2 השאלות למטה.
כששאלתי אותך אמרת פה בפורום שכמה טיפות אחדות של דם אפילו דרך הזרקה לוריד הסיכוי נמוך מאוד . כמו כן אמרת ש"לא נדבקים מטיפת דם גם אם היא נגועה"
1)ומה שאני שואל כעת זה מה התנאים או האם יש סיכוי כשהתנשקתי עם מישהי במשך 30 שניות (לא צרפתית) אם בלעתי כמה טיפות של דם ? (האמת שלא הרגשתי אבל לפעמים לא מרגישים אם זה ממש קצת דם) . האם בכל מקרה זה ממש מעט דם ובכל מקרה אין סיכוי כי אין מספיק נגיף?
2)אם באמת אין מספיק נגיף אז למה התכוון הפרופ' שאמר שאפשר להדבק בוושט בלוע? לכמות גדולה יחסית של דם שהייתי מרגיש בוודאות ? ( האם לצורך השוואה זרע למשל זה מספיק כמות נגיף להדבק בלוע בושט?לא קרה לי בליעת זרע מעולם אבל לצורך השוואה. )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה פרופסור בנטואיץ .. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/08/2014אין כל סיכוי להדבק מן הנשיקה ומטיפות הדם שאולי היו!!
צריך כמות גדולה של דם או של זרע עם הרבה נגיף על מנת להדבק!!
בסיכום אתה מודאג וחרד ללא כל הצדקה מפני שכך לא נדבקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה אני מתחננתחרדה מאוד24/08/2014
רב הנסתר על הגלוי שלום דר, לפני כחצי שנה בגדתי בחבר שלי עם שני בחורים עם אחד במשך שנה והשני סתם פעמיים לאחר ששכבתי עם ה''סתם פעמיים'' שכבתי עם זה שאני בוגדת איתו שנה וחצי לאחר כמה ימים הוא התחיל לשלשל סליחה על התיאור ( פשוט השתין מהתחת במשך שבוע וחצי) מלווה בחום , זעה בלילה כאבי גרון ובלוטת לימפה לאחר בדיקות זיהו הליקובאקטר.. שאין שום קשר בין לבין התסמינים.. נבהלתי עשיתי בדיקות דם כלליות כי הבנתי שיש קשר בין איידס לבין הלימפוציטים ובאמת הלימפוציטים ירדו בצורה חדה מאשר שעברה 25% לעומת שנה שעברה 35 ו1.8 לעומת 2.8 עוד יותר נבהלתי הלכתי ועשיתי בדיקות hiv במשך שלושה חודשים כל חודש ויצאו שליליות לאחר מכן שכבתי עם חבר שלי שאני איתו 7 שנים 4 ימים אחרי ששכבתי איתו יצאה לו גולה בבית השחי ופריחה לא מגרת מתחת לעור ועיגול כחול מאוד מדויק מתחת לעור והוא לא קיבל מכה.. אחרי חודש התחילה לו שפעת עם שיעול חזק במשך שלושה שבועות שעברו לבד עוד יותר נבהלתיועשיתי עוד 3 בדיקות במהלך החצי שנה האחרונה הכל תקין סיפרתי לחבר מה קורה וגם הוא הלך לבדיקה אחרי 3 וחצי חודשים ויצאה תקינה אך כל התקופה הזאת אני סובלת מדלקות בפצעים שאני מגרדת עד זוב דם ומתנפחות לי הבלוטות כאבי גרון ואוזניים בלי סוף שלא מוצאים ממה הם גם בחודש הראשון היה בי ובבן זוגי נקודות אדומות בגוף ממש מסורטטות שבאו והלכו לבד לאחר כל זה נפגשתי עם רופאים מומחים לאיידס ברמבם שאומרים תשמעי כל מה שאת אומרת מכוון לאיידס אבל זה לא.. ולא נותנים לי לעשות בדיקות נוספות… אני עוקבת כבר חצי שנה אחרי הפורום שלך ומבינה שבאמת יש לך הבנה רחבה בתחום סליחה על ההודעה הארוכה אשמח לתגובתך האישית בנושא גם אם לאחר מכן אצטרך להפגש איתך בתשלום פשוט רב הנסתר על הגלוי בבקשה תייעץ לי תסביר לי מה אתה חושב אני כבר אובדת עצות. לאיזה רופא לגשת אילו בדיקת לבקש? בבקשה תנסה להסביר ולעזור לי. תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אל תתעלמו
חרדה מאוד25/08/2014דר/פרופ נו בבקשה תנסו לעזור לי למה להתעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה תענו
חרדה מאוד25/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה צריך לעשות כדי לקבל יחס?
חרדה מאוד26/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה צריך לעשות כדי לקבל יחס? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/08/2014עניתי כבר בהרחבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחננת
חרדה מאוד26/08/2014בבקשה פרופ,' כתבת שפרטת אבל אין בפורום שוב תשובה ממך.. :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחננת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/09/2014על מנת להסיר ספק אני משיב לשאלותיך:
אין ספק שהדבר הבולט בתאורים שלך זה שאת בחרדה קשה מפני הדבקה באיידס אשר אין לה כל בסיס כפי שבצדק אמרו לך הרופאים מרמבם לאור הבדיקות החווזרות שעשית שהיו כולן שליליות.
לגבי התסמינים שאת מתארת-יתכן שיש לך מחלה וראלית לא מזוהה אבל ברור שאין זה איידס. יתכן מאוד שהתסמינים הללו קשורים במצב החרדה שלך.
לסיכום: ראוי שתלכי לרופא משפחה או רופא פנימי טוב שיבדוק אותך ויקבע האם יש מחלה או אין מחלה -ברור שלא איידס!! במקביל, ראוי שתלכי לטיפול נפשי כדי לשחרר אותך מן הפחדים הלא מבוססים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה אני מתחננת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/08/2014ממליצה שתתיעצי עם רופא המשפחה או עם מומחה למחלות זיהומיות כדי להרחיב את הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאל קטנה תודה רבה על העזרה
חרדה מאוד27/08/2014ד"ר להרחיב בדיקות לhiv או לחפש משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר? פרופ?
חרדה מאוד07/09/2014???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דר מרגלית שאלה אחרונה
חרדה מאוד19/10/2014כשענית ממליצה לתאם עם זיהומולוג להרחבת הבדיקות.. לאזה בדיקות התכוונת? בבקשה אני כבר ממש סובלת! סליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחרדה מאוד
דני27/10/2014שלום לך,
היייתי מציע לך בנוסף לכל הבדיקות והחרדה שאת נימצאת בה לשקול להפסיק לבגוד בבן זוגך..
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מרגלית לא בפורום?
חרדה מאוד09/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאל קטנה תודה רבה על העזרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2014המשך הבירור אצל רופא המשפחה
זה לא המקום לבירור בסך כל הרפואה הפנימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם על העורמודאג24/08/2014
שלום לכם אציין קודם שאני חרדתי וסובל מפוביה בנושא ( מטופל ) הייתי היום בחופש ונעלתי כפכפי אצבע לאחר שהגעתי הבתיה ראיתי שיש מריחות דם קטנות ויבשות על הרצפה איפה שכנראה דרכתי עליה ברגלים יחפות ,בדקתי את הרגל שלי ולחרדתי ראיתי כתם דם יבש לא גדול ( של שתי סנטימטר בערך ) ניקיתי ובדקתי את כף הרגל ולא ראיתי שום פצע שדרכו יכל לרדת לי דם ?כנראה שהדם היה על הכפכף שלי ואולי מישהו אחר נעל וירד לו דם שנדבק לי לכף הרגל שנעלתי את הכפכפים, האם ניתן ככה להידבק באיידס ? אשמח לתשובה מהירה .תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם על העור
מודאג24/08/2014שלום פרופסור שלחתי שאלה וטרם נענתי אשמח לקבל את התייחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדם על העור
מודאג25/08/2014שלום לכם לא קיבלתי עדיין תשובה והנושא מאד מטריד אותי אשמח לתשובה על המקרה שפירטתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם על העור
חרד25/08/2014פרופסור בנטואיץ שלום אני ידיים מכלה לתשובה על שאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם על העור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/08/2014אין כל סיכוי להדבק כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה ממושכת - שאלה על זנים של hivאלמוני24/08/2014
שלום. בשנים האחרונות יש לי יותר נטייה לחלות, ובמשך השנה האחרונה יש לי מחלה רצופה עם תסמינים דמויי שפעת - צינון טורדני שמתגבר עם כל ירידה קלה בטמפרטורות או חשיפה למספר דקות למאוורר, שבזמן שהוא מתגבר מלווה בתחושה לא נעימה במפרקים בכתפיים ובעורף וגם באיבר המין (כמו בעיה בזרימת דם ולחץ להשתין), התגברות בדלקת אוזניים, תחושה של חוסר סבלנות וחוסר שקט, חום סאב פיברילי (לעתים מגיע ל 37.7/37.8). נבדקתי מספר פעמים לHIV, כולל כ10 חודשים לאחר המגע המיני ונשללתי - האם ייתכן שנדבקתי בזן פחות נפוץ של הוירוס? הבנתי למשל ש2% מהנשאים בעולם נדבקו בזן מקבוצה O (תת קבוצה של HIV1) שיש בעיה בגילויו. יש לציין שבדיקות הדם תקינות, לכן זה לא נראה כמו סרטן נניח; יש לי מס' גבוה של נוגדני EBNA EBV שזה גם חשוד (במהלך השנה ירד מ600+ ל500 וחזר ל600+). תרופה נגד צינון אלרגי בקושי השפיעה; השפעה הרבה יותר משמעותית יש לדקסמול סינוס, אבל גם זה אני מרגיש צורך לקחת כל שעתיים - ארבע שעות כבר לא מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה ממושכת - שאלה על זנים של hiv - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014התשובה הכוללת לסימני המחלה שאת המתאר היא-שאין לך HIV כולל הזנים האחרים, ושראוי שיראה אותך רופא פנימי טוב שמסוגל לבחון את התמונה הכללית. מאוד יתכן שמה שיש לך שה מה שנקרא Chronic EBV infection אבל שאת לא האפשרות היחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמוני24/08/2014-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכון צילום שינייםנועה23/08/2014
ביצעתי צילום סטטוס של השיניים (מעין פלסטיק על כל שן בנפרד) הופנתי על ידי הכללית האם במכונים אלה יש סכנה להדבקות הבחורה היתה אם כפפה אך עדין חוששת הצילום קצת כואב וגרם לכאב . האם אני סתם הסטרית לתשובתכם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני שואלת את השאלה הזו
סיוון24/08/2014היו כ- 20 צילומים בזויות שונות עם דיסקיות פלסטיק שאינן מכוסות בשום דבר.
הטכנאי אמר שהן לא חד פעמיות ושהוא טובל אותן בנוזל שאמור להיות חומר חיטוי.
לדעתי זה לא היה חומר חיטוי אלא סתם מים ואני לא בטוחה שהוא טבל את כולן.
חלק מהדיסקיות לחצו לי בזמן שהיו אצלי בפה וירד לי קצת דם.
לא שמתי לב אם היה דם על הדיסקיות שהוא הכניס לי לפה.
במכון האנשים נכנסים אחד אחרי השני ואין הפסקה של כמה דקות בין המטופלים.
אשמח לדעת האם ניתן להידבק באיידס או בצהבת בצורה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש יקר בבקשה תשובתך..... תודה
נועה24/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש יקר בבקשה תשובתך..... תודה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014עניתי ואמרתי שאין כל ביכוי להדבקה במכונים הללו על פי מה שאני מכיר ועל פי מה שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ'YISHAY22/08/2014
שלום
בקשר לנשיקה הבנתי שהלוע היא רירית סופגת ושיש (סיכוי אפסי אבל יש סיכוי) שבבליעת זרע תהיה הדבקה, אז אני שואל זה אם היו כמה טיפות של דם בנשיקה שבלעתי מהפרטנרית הם הרי גם עברו בלוע שהיא רירית סופגת ,ודם זה יותר מדבק מאשר זרע ,אז למה אומרים שצריך ממש שני פצעים גדולים לשני הצדדים או כמות גדולה של דם ,אי אפשר להדבק מכמה טיפות דם (שהרי יש בהם ריכוז יותר גבוה מאשר בזרע )שעוברות דרך הלוע? למה 'צריך' כמו שאומרים כמות גדולה של דם אם בזרע בבליעה זה אפשרי אך אפסי? זה סותר לי בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה לפרופ'
YISHAY22/08/2014ממה שיוצא מזה, האם בעצם בשבפריץ של זרע כשגומרים למישהו בפה , יש יותר כמות של נגיף ויש בעצם סכנה קטנה של הדבקה ברירית הלוע הסופגת מאשר 2-3 טיפות של דם שעוברת ברירית הסופגת הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014ההדבקה בבליעה היא כנראה בושט ולא בחלל הפה שם לא קורית הלדבקה בגלל החומרים המנטרלים שברוק. ולכן הסיכוי מלכתחילה להדבק דרך הפה קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה במהלך עיסוי בעירום ?עידן22/08/2014
אני גיי ואני אוהב ללכת לעיסויים, העיסויים בדכ בעירום הדדי ( גם שלי וגם של המעסה). כמובן שאין מין. רציתי לדעת האם אפשר להידבק מלשכב על סדין עירום, האם אפשר להידבק ממגע של המעסה בישבני או באיזור המפשעה, ואם איבר מינו נוגע בטעות בגופי ( לא בישבן) - האם אפשרי להידבק באיידס ? תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה במהלך עיסוי בעירום ? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014לא אין שןום אפשרות להדבק כך מאיידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב אוראלאוראל22/08/2014
רציתי לדעת אם יש סיכוי הדבקות באיידס אם הלכתי לזונה היא מצצה לי ללא קונדום וגמרתי לה בפה לאחר מכן ניקיתי את האבר שלי בסבון ומים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב אוראל - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014לא אין שום מצב שכך נדבקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בנטואיץ שלוםILAY22/08/2014
אבקש התייחסות ספציפית לשאלה.
האם במגע של דם נגוע שבא במגע עם ריריות יש פחות סיכוי הדבקה או יותר סיכוי הדבקה מאשר דם נגוע שבא במגע ישיר עם דם כלומר עם פצע פתוח ? בשני המקרים אני לא מדבר על מצב של וואקום אלא שהדם נחשף קודם לחמצן לזמן קצר ובכל זאת יש סיכוי קטן שידביק . השאלה שלי והיא חשובה שתענה לי אם במגע דם ודם או דם ורירית יש יותר סיכויי הדבקה או שזה באותה רמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בנטואיץ שלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014אין כל עדות להדבקה גבוהה יותר במגע של ריריות -עיניים , פה. כמובן שהדבקה קורית בריריות פי הטבעת והרקטום וכן בדרכי המין שם ישנן ריריות כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)