מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיסויים02/12/2014
שלום אני די לחוץ אתמול בערב בזמן עיסוי נוצר חיכוך בין איבר המין שלי לאיבר המין של המעסה ללא חדירה האם ניתן להדבק ב HIV ממצב שכזה והאם יש צורך ללכת להבדק עקב המקרה
אשמח לקבל התייחסות אני לא מצליח להרגע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014אין כל סיכוי להדבק כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי
לירון23/12/2014היי ..
אתמול הלכתי לעיסוי של גבר (טנטרי) במהלך העיסוי היה חיכוך של איבר המין שלו בפי הטבעת אבל בלי חדירה .
במהלך העיסוי בוצע מין אוראלי הדדי אני עשיתו לו ממש חצי דקה ..
יש לי פחד חרדתי שיש לי סיכוי שנדבקתי באיידס..
יש לציין שהמעסה לא גמר כלל
ברצוני לציין שזאת הפעם הראשונה שלי אם גבר וכנראה האחרונה..
האם להיות מודאג והאם יש סיכוי שאני יכול להידבק...
ברצוני לציין שאני כל חצי שנה עושה בדיקות דם ולפני שבוע ביצעתי והלימוציטיים שלי בסדר גמור נמצאים על 21 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי !!!! לד"ר לורבר או בנטואיץRSON01/12/2014
אני חייב שד"ר לורבר תדגיש לי ותרגיע אותי שמדובר אך ורק במצב של כמות של דם בפה או משהו כזה ושלא נדבקים מאפטה שלא יוצא ממנה דם או מפטריה בלי דם ..וגם שתדגיש באיזה מקרה יש סכנת הדבקות כמו שהיא אמרה בנשיקה .. קראתי שפרופ' בנטואיץ' כתב שרק ואך ורק מכמות גדולה של דם בפה יש סיכוי להדבקה. כלומר הוא כתב "אין שום סיכוי ! אלא בלבד מכמות גדולה של דם " אז אני משתגע לא יודע מה לחשוב כי ד"ר לורבר לא כתבה שאין שום סיכוי אלא אמרה סיכוי נמוך מאוד,תיאורתית תיתכן הדבקה אפטות או פטריות .
היה לי מקרה של נשיקה צרפתית וקראתי פה בפורום מה שד"ר לורבר כתבה וממש נלחצתי למוות. פעם אחת כתוב שסכנת הדבקה נמוכה מאוד אבל תיאורתית תיתכן הדבקה,פעם אחת שנשיקה לא מדביקה,פעם אחת סיכוי אפסי ולא קיים,פעם אחת אם יש אפטה בפה.. ואצל ד"ר לורבר כל פעם משהו אחר,אפסי,נמוכה מאוד,אפטות..
(סכנת הדבקה נמוכה מאד
אבל תיאוריית תיתכן הדבקה
סיכון שואף לאפס, אלא אם יש פצעים, אפות, פטריה וכו בפה של אחד הפרטנרים
הסיכוי להדבקה בנשיקה זניח, אפסי ולמעשה לא קיים.
נשיקה לא מדביקה בנגיף ה HIV
הסבירות להדבקה מנשיקה אפסית!!!
עקרונית אין נגיף ברוק !!!
אם יש פצעים ודימום רצוי לא להתנשק..... בכל מקרה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שבסוגריים זה מה שד"ר לורבר כתבה
RSON01/12/2014מה שבסוגריים זה כל התגובות שד"ר לורבר כתבה על נשיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי !!!! לד"ר לורבר או בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014אין הדבקה דרך הפה.רק בבליעה של חומר מזוהם יש סיכוי כלשהו וגם זה מאוד קטן.
אי אפשר לתת תשובות מוחלטות יותר ואם זה לא מספק אותך אז קרוב לודאי שאתה זקוק לטיפול נפשי.
למשל לחצות מעבר חצייה בכביש גם כן כרוך בסיכון כלשהו ואנשים לא מצפסיקים לחצות את הכביש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי פרוסטטהנאור01/12/2014
לפרופסור שלום רציתי לדעת מה הסיכון
הייתי השבוע אצל מעסה שהציאה לי לשלב עיסוי בפרוסטטה בגלל שזה היה פעם ראשונה זה היה קצר ועם כפפה רציתי לדעת האם יש סיכוי להדבק באיידס אם הכפפה היתה קרועה או שהיו לה פצעים באצבע בזמן העיסוי??,
אשמח לתשובה מהירה לחוץ מאוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי פרוסטטה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014לא אין כל סיכוי להדבק כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי פרוסטטה ללא כפפה
ארז24/11/2015שלום
רציתי לשאול. אם עברתי עיסוי פרוסטטה ללא כפפה. האם אני בסיכון להדבקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה חיובית כנשא לאקסנילימה30/11/2014
היי
אתמול נודע לי כי לאקס שלי יש דלקת ריאות חריפה בשתי הריאות
בבדיקות שנעשו לו הוכח כי הוא נשא hiv
בשנתיים שיצאנו מעולם לא שכבנו עם קונדום והוא מעולם לא גמר בפנים
מעולם לא נגעתי בשופכה בצורה כזו או אחרת אך המין שלנו היה מגוון וכלל גם מין אנאלי ואוראלי .
בחצי השנה האחרונה שכבנו רק פעמיים בהפרש של שלושה חודשים נפרדנו בספטמבר
זוגתו החדשה נבדקה מיידית ונמצאה נקייה.
האם עליי לחשוש..???
כי אני ממש ממש חוששת מהתוצאה
ברור שאבדק במיידי רק גרה בעיר קטנה ואני דמות ידועה בציבור כך שמעדיפה
לעשות זאת בעיר אחרת
האם ניתן לעשות בדיקה בכל מקום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה עד שהרופאים יענו
Bio01/12/2014שלום, בקשר לחברה שנבדקה ונמצאה שלילית- הסיכוי להדבק ב HIV, כמו בכל נגיף, הוא לא 100% אף פעם, גם בחדירה מלאה ללא קונדום,בדיוק כמו שאם נתנשק עם אדם חולה בשפעת לא נדבק ב100%, אלא קיים סיכוי לכך, שקשה לכמת אותו במספרים אבל יודעים להעריך אותו בכלליות. ככה שהעובדה שהיא נמצאה שלילית יכול להיות משויך למה שתיארתי, או לחילופין, היא קיימה יחסי מין מוגנים.
לכן אין ממש יכולת להסיק משהו מבדיקה של אדם אחר למרות.
את יכולה להבדק בוועד למלחמה באיידס באנונימיות מוחלטת בבדיקה מהירה של ELISA
ולקבל תשובה באותו הזמן- תקלידי בגוגל ותוכלי למצוא בקלות...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאקס נמצא hiv positive
נילימה02/12/2014האם העובדה כי הוא חולה בדלקת ריאות חריפה מעידה כי המחלה כבר פרצה
והוא למעשה כבר חולה איידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ריאות חריפה
Bio02/12/2014בהנחה ונגרמה מהדיכוי החיסוני ולא מגורם אחר
היא כבר סימן שהעומס הנגיפי גבוהה מאד ותאי Th נמוכים מידי,
זה באזור הגבול, והוא ככל הנראה כבר מקבל טיפול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
נילימה02/12/2014הוא עוד לא התחיל לקבל טיפול
מקבל המון אנטיביוטיקה כרגע 6000 מג
בשבוע הקרוב אמור להתחיל לקבל טיפול תרופתי.
אבל זה כבר מאוחר מידי או שניתן לאושש את המערכת החיסונית
או שהזה כבר איידס ומכאן הכל זה מחלות כאלה ואחרות כתוצאה מהכשל דל מערכת החיסון ?
והכיצד עד כה לא היו סימנים לכשל מע׳ החיסון ? זה תמיד כך ?
והאם יש הבדל בין לשכב עם נשא לחולה איידס ברמת ההידבקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה מוערכת ביותר
נילימה03/12/2014תודה רבה מעריכה זאת מאוד
אין לי עם מי לדבר בנושא או לשאול
דואגת למדיי , כרגע בעיקר לו..
מקווה שהבדיקה שלי תהייה נקייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שמצאתי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014כל הץתשובות שנתנו היו נכונות. רק אוסיף שמי שחולה באיידס הוא במצב מדביק יותר אבל לאחר טיפול וירידת העומס הנגיפי הוא מדביק פחות וכן הוא יכול להשתקם לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת ובדיקהשי30/11/2014
האם מחלת שפעת עשויה להשפיע על בדיקת קומבו hiv
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת ובדיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014לא היא אינה משנה את התגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה בלי לגמורמיקי29/11/2014
אחי שכב עם מישהי בלי קונדום. היתה חדירה אך הוא לא גמר. האם הסיכוי להידבק חלילה יורד משמעותית כאשר אין גמירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגמירה אינה משפיעה
Bio30/11/2014מתייחסים רק לפעולת החדירה עצמה,
ובמקרה שהוא החודר הסיכוי שלו להדבק קטן יותר מהצד שנחדר, אם כי לא 0.
(אני לא הרופא רק מתנדב פה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה בלי לגמור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014כן הסיכוי יורד בצורה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאילנית28/11/2014
אם נגעתי בתחבושת משומשת לא שלי ומיד שמתי לי תחבושת אחרת כי הייתי במחזור.האם יש סכנה להדבק באיידס ובצהבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014לא אין סכנה כזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיתי28/11/2014
שלום ד"ר
היום עשיתי מנגל עם משפחתי, באיזור בו עשינו מנגל היו הרבה זבובים, דבורים ועוד חרקים מעופפים. ממש בסמוך אלינו היה קונדום זרוק. החשש שלי שהחרקים נגעו בקונדום ויתכן והיו בו נוזלים נגועים בנגיף ה HIV ולאחר מכן נגעו בבשר שאכלנו וכך יכולנו להידבק באיידס.יתכן גם שהחרקים המעופפים נגעו בשפתיים שלנו או בפצעים בגופנו. האם לדעתך יש סיכון להדבקה בנגיף האיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014אין כל סיכוי להדבק בצורה כזאת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףאני28/11/2014
לפני כשבוע גיליתי שפשוף על איבר המין
אתמול כשבוע לאחר מכן קיבלתי מין אוראלי מנערת ליווי ללא גמירה בפה.
לאחר 5 בדקות בדקתי ולא נראה דם מהשפשוף
האם קיים סיכוי להידבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014לא אין כל סיכוי לכך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקה מהירה לאחר 80 יוםנווה23/11/2014
שלום
האם בדיקה מהירה לאחר 80 יום היא אמינה (תוצאה שלילית), או שאני חייב לחכות 90 יום מלאים (3 חודשים)?
תודה
נווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות בדיקה מהירה לאחר 80 יום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014אמינה בהחלט ואין צורך לחכות 90 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע על שריטהגון22/11/2014
הייתי בסאונה בחדר כושר ואוננתי עם מישהו, לא היו נגיעות רק אוננות. לאחר שגמרנו שמתי לב שהייתה לי שריטה בין עצבעות הרגל שדיממה כתוצאה מציפורן, מה הסיכוי אם הוא גמר והייתה טיפה שנפלה לכיוון, האם זה מהווה סיכון להדבקה.
ראה תמונה מצורפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע על שריטה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014אין שום סיכון ואי אפשר להדבק כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיינתי זונה עם קונדום לא ולא גמרתי.חסוי21/11/2014
אתמול זיינתי פעם 1 בחיים שלי,
וזה היה עם זונה.
היא הלבישה את הקונדום עם היד שלה,
התחילה למצוץ,
ורוב הזמן לא עמד לי,
חדרתי אליה למשך 1 דקה והוצאתי את הזין כי הוא לא עמד.
שורה תחתונה=לא גמרתי,רוב הזמן היינו עסוקים בלהעמיד את הזין שלי,
לא עמד לי ממנה,הייתה חדירה למשך דקה,לא גמרתי,כל הזמן הזה הייתי עם קונדום.
האם יש סיכוי להדבקות HIV?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיינתי זונה עם קונדום לא ולא גמרתי. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014לא אין כל סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק רוצה לשתף אתכם בפורום....רועי19/11/2014
חברים יקרים!
לפני כשנה וחצי הכרתי בחור בברלין.מדובר בבחור אינטליגנטי, חכם, יפה תואר עובד במשרה ניהולית בכירה בהייטק. לאחר בוקר ממושך של הכירות בברכה, הצעתי לו להגיע אלי למלון להמשך בילוי. הוא נראה לי בחור שבהחלט עם ראש על הכתפיים. הנני נוהג לקיים סקסי בטוח תמיד!!! מעולם לא קיימתי מין אנאלי. הבחור הגיע אלי בערב. ומה שקרה זה שהוא מצץ לי וזהו!! לא ירדתי לו ולא הייתה חדירה!!! 10דק לאחר הסקס שאלתי אותו אם הוא חיובי והוא ענה לי שכן!!!! קפאתי במקום!!! נשטפתי זיעה קרה!! לא ישנתי כל הלילה. התרוצצתי בין בתי חולים בברלין לדעת מה לעשות. רופאה אחת יצרה קשר עם הבחור שענה לה שהוא מטופל. כולם ענו לי שיש סיכוי להדבקה קלוש ביותר אך לא אפסי!!! זה לא הרגיע אותי.
חברים יקרים! אני מספר לכם את זה מנסיון אישי של גבר שעבר את הסיוט של החיים שלו. חלום בלהות!!! ראיתי כבר איך אני נפרד מכולם.
תודה לאל בסוף הבדיקה יצאה שלילית!!!
הבחור שכינויו ביו בפורום זה ופרופסור בנוטואיץ היחידים בעולם הזה שהגיעו אותי. שום דבר בעולם לא שווה את את הסיוט הזה שלעולם לא יישכח.
לכן תעשו טובה לעצמכם ותשתמש בקונדום גם במין אוראלי. לתוצאת הבדיקה אין צבע אפור אלא שחור או לבן.
לאלו שנוסעים לברלין תנקטו זהירות כפולה! העיר מוצפת נשאים והסקס שם לרוב אינו זהיר!!!
גם מי שנראה לכאורה הכי לא נשא הוא בהחלט יכול להיות חיובי!
הרבה בריאות לכולכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמח מאד שעזרתי לך!
Bio19/11/2014וידעתי כבר בהתחלה שאין מצב שנדבקת. שמח שחזרת לחיים ושהסיוט שלך הסתיים,
עכשיו תוכל לא רק להזהר בעצמך אלא גם להעלות את המודעות לאחרים שנמצאים במצב שהיית...
רק בריאות ואושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי-סיוט שנגמר!!! תקראו!!!
רועי20/11/2014מקרה בהחלט אמיתי!!!
תודה רבה לך ביו!!! אתה מקסים!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתינת מין אוראלי בבקשה לא מתפקדבבקשה פרופסור18/11/2014
שלום לפרופסור,
רציתי לדעת בבקשה האם בעת הדבקות
אם וכאשר יופיעו תסמינים האם הם יופיעו יחדיו ובאותו הזמן
או שהם יכולים להתפרס על פרק זמן מסויים?
ועכשיו למקרה שלי:
ירדתי לבחורה ולאחר כחודש הופיעה לי מאין כתמים אדומים בבטן שעברו לאחר כמה ימים עם מתן משחה
ולאחר כשבוע וחצי לא הרגשתי טוב במשך יומיים( כאב ראש צינון כאב גרון ושיעול קל)
כעת כשאני שב וחוזר אחורה בזמן אני זוכר כאביי ראש ושיכחת מילים(מילים המתארות מצבים מסוימים בלבד) וקראתי שזה יכול להיות דלקת קרום המוח קלה.
אני בלחץ רציני ולא יכול לתפקד בבקשה עזור לי
כי אני במתח נפשי גבוה וכל שינוי במצבי הבריאותי מכניס אותי ללחץ
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל התסמינים שתיארת אופיינים לחרדה
Bio19/11/2014אין סיכון להדבקה במה שתיארת למיטב ידיעתי, מלבד זאת בקרב הבנות הנשאיות נמוכות מאד. מה שאתה מתאר זה חרדה. תפנה לרופא לדעתי להתייעץ איתו על מה שעברת,
אבל זה לא קשור לHIV ובטח לא לדלקת קרום המוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייהילה16/11/2014
שלום יש לי מספר שאלות :1.האם ניתן להידבק באיידס אם שתיתי מכוס של מישהו שדימם הרבה מהפה ?2. אני לא מקיימת יחסי מין אבל כן מתחכחת עם גברים שאני מכירה האיבר שלהם נוגע בשפתי איברי וכמו כן ישנה רטיבות כתוצאה מהאקט האן זה מסוכן ?3.אם גבר פלט עליי זרע לעין בטעות כתוצאה מאוננות הדדית האם זה מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
הילה04/12/2014והאם ניתן להידבק דרך מין אוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014ממין אוראלי הסיכוי להדבק הוא מאוד נמוך. אין סטטיסטיקטות ברורות לבד מן המסקנה שזה נדיר מאוד וקורה רק כאשר ישנה בליעה של החומר המדביק וגם אז זה צריך להיות בכמות גדולה למדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014לא אין כל סכנה ממה שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)