מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמינות בדיקה 3 שבועות מהמקרהאבי10/03/2014
מה אמינות בדיקת איידס ב% הנעשית 3 שבועות אחרי המקרה - תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות בדיקה 3 שבועות מהמקרה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/03/2014על מנת לשלול הדבקה יש לעשות את הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלי ללא קנדוםלימור08/03/2014
שלום רב, יש לי חבר כמה שנים והוא סיפר לי שנפל ברשת והיה עם זונה הוא לא עשה כלום רק היא זאת שירדה לו ללא קנדום וגמרה לו בפה האם יש סיכוי שחבר שלי נדבק באיידס תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה הקודמת
לימור08/03/2014שלום, בבקשה תענו לי אל תשכחו אפשר לרשום גם בפרום תודה מי צריך לדאוג המוצץ או הנמצץ סליחה על המילים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
לימור10/03/2014בבקשה תענו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי ללא קנדום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/03/2014לא בשום פנים ואופן לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתיתי לסקסחיים08/03/2014
שלום לכולם יצאתי עם חברים לבילוי בערב והם החליטו שהם הולכים למכון . נגררתי איתם לשם ובגלל לחץ חברתי שהם דחפו אותי . התפתתי לעשות סקס עם זונה
טעות שהכניסה אותי לחרדות קשות . רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לקבל איידס ואם יש טעם לעבור טיפול מונע עד 72 טעות חשוב לציין שעשיתי סקס עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתיתי לסקס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/03/2014לא אין כל צורך לטיפול מונע על פי התאור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלי נרתיקאביר08/03/2014
במידה ומישהי ניסתה להדביק אותי בכוונה , היא סהכ ירדה לי בלי קונדום , אבל אם היא אוננה לאצמע במהלך האקט ועם הנוזל נרתיק ניסתה לגעת בקצה הפין ובאיזור הישבן .. זה יכול להוות סיכון? בשניה ומשהו האלה הנגיף נהרג ? האם כמות כזו שאפשר ״ לאסוף״ ביד אפשרית להדבקה ? במידה ואין דם כוונתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלי נרתיק - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/03/2014אין כל סיכוי של הדבקה בנסיבות שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרד מאוד- אנא תענו בדחיפותחרד מאוד06/03/2014
הייתי אצל נערת ליווי ובמהלך האקט כאשר שמתי את איבר מיני בין השדיים שלה והתחככתי שמתי לב שיש לה כמו מן פצעונים באיזור הזה, באותו רגע זה לא הטריד אותי היא מרחה שמן והמשכנו בחיכוך הנל. השאלה שלי היא מה הסיכוי להידבקות בסיטואציה שכזו? אני לא יודע אם הפצעונים האלה שלה לא היו מדממים . כמו כן אני גם לא יודע אם במקביל היו או נוצרו לי שיפשופים/ פצעים כתוצאה מהחיכוך הנל. בבקשה תענו בדחיפות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרד מאוד- אנא תענו בדחיפות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/03/2014אין כל סיכוי להדבקה בנסיבות המקרה שאתה מתאר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רגועאבי05/03/2014
שלום לפני שנה וחצי ההיתי אצל נערת לווי הסקס היה אם קונדום אבל היה מין אואלי הדדי אני לה והיא לי ללא קונדום . לאחר כמה זמן הרגשתי כאבים באיבר המין שלי ללא הפרשות עשיתי בדיקות std לאחר חודש יצאו שלילי . לאחר 50 ימים עברתי בדיקת hiv דרך מכבי שיצאה שלילית . אבל בבדיקות דם יצא שיש לי תיפקודי כבד גבוהים נילחצתי ועברתי עוד בדיקת hiv לאחר 70 יום מהמגע האחרון שיצא שלילי . אבל תיפקודי הכבד המשיכו להיות גבוהים .רופא המישפחה שלך אותי לבדיקות לצהבת b וc שגם יצאו שלילי אבל לא עבר חצי שנה מיזמן המגע . וגם כל הזמן הבדיקות דם חוזרות אם תיפקודי כבד גבוהים שקיעת דם גבוה וגם אמוגלובין igm גבוה . לאחר חמש וחצי חודשים מהמגע האחרון עשעתי בדיקת מהירה וגם רגילה בוועד למילחמה באיידס שיצא שלילי וגם לאחר 9חודשיים עשיתי בדיקה בבילנסון שיצאה שלילי ולאחר שנה מהמגע האחרון עשיתי עוד בדיקה לhiv בבילנסון שיצאה שלילי . השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? ואם אני כבר יכול להיות רגוע בנוגע לhiv ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רגוע
אבי06/03/2014אפשר תשובה הבקשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/03/2014אין כל ספק שאין לך HIV!!!
הפרעה בתפקודי הכבד יכולה להיות בלי כל קשר לארוע המגע שתארת. יש מקון לברר מה זה אבל אתה יכול לרדת לגמרי מן החשש של HIV!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע
אבי23/03/2014,תודה על התשובה . עוד שאלה באילו מצבים הבדיקה לא אמינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/03/2014אין מצב שהיא לא אמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע
אבי25/04/2014שוב שלום . מיהוא פירסם פה את העתר של הבדיקה וציין שיש כמה גורמים שיכולים לשבש את הבדיקה . האם זה נכון ?
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014זה רק מבלבל אותך לא כל הצדקה ואין לכך כל קשר לכל מה שתארת. בסהכ הבדיקה מאוד מהימנה ורק בנסיבות מאוד מיוחדות ישנה הפרעה בתוצאה וזה בודאי לא שייך למקרה שלך.
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014בנושא HIV אין כל סיכוי שנדבקת והחרדות שלך פשוט משגעות אותך ללא הצדקה.
העובדה שיש לך תפקודי כבד מופרעים אינה קשורה כלל באותו ארוע ולכל היותר מחייבת בדיקה ומעקב של רופא פנימי או מומחה למחלות כבד אבל תוך הדגשהשזה בודאי לא קשור באותה חשיפה ובטוח לא HIV!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע
אבי02/05/2014שוב שלום אני יודה לך מעוד אם תגיד לי מה יכול לשבש את הבדיקה . כי לא רק בעית כבד מדובר מאז המיקרה גם שומני הדם שלי עלו משמעותית ודם שקיעת הדם קצת חורגים וגם קצת המוגלובין igm גבוה תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתו
אביר02/05/2014במסמך שהצגתי שהfda הציג אכן יש גורמים שיכולים לשבש את הבדיקה , אני אעדיף לא לציין אותם כדי לא לעורר בהלה . אבל שאלתי הכללית היא אם אכן הבדיקה יכולה להשתבש למה ההנחיה של משרד הבריאות היא לסמוך על הבדיקה במאה אחוז לאחר 7 שבועות ? למה להיות אדישים ? הבדיקה יכולה להשתבש = נשאים שלא מודעים להיותם נשאים = הפצה של איידס בישראל ללא מודעות . ושאומרים שיבוש הכוונה היא לשלילי כוזב ? או שפשוט הבדיקה מראה על לא מגיב כביכול לא יודעת את התשובה . אתם כל כך רגועים בנושא כי שלילי זה אכן שלילי ? . בבקשה להתייחס לזה ברצינות. יכול להיות שיש נשאים שלא מודעים כי כל מרכזי האיידס שעושים את הבדיקה לא בוחנים את הנתונים שאכן יכולים לשבש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור
אביר02/05/2014הסבר לנו בהרחבה נושא זה פעם אחת ולתמיד בבקשה, המון שאלות צצות סביב הנושא אצל אנשים שמתעמקים בכל הנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה
אביר04/05/2014?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניין גם בשאלה
אביר13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניין גם בשאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקרע קונדוםחייל03/03/2014
קיימתי במוצש האחרון יחסי מין ונקרע לי הקונדום. הפסקתי בפעילות 5 שניות אחרי ברגע שהבנתי שנקרע. איך בצורה דיסקרטית דרך הצבא אני אוכל לבדוק אם נדבקתי במחלה כלשהי. יש לציין כי הפרטנר שלח לי בדיקות שלו מלפני 3 חודש שהוא נמצא נקי מהנגיף. הוא נבדק שוב החודש וגם אני רוצה להבדק. אני בלחץ היסטרי מהעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה זה באמת דחוף
חייל03/03/2014כל מי שיודע ויכול לענות אשמח אם אקבל תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקרע קונדום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014אתה יכול ללכת להבדק בועד למלחמה באיידס. בצבא הצרה היא שזה לא בדיוק דיסקרטי אבל כמובן שאתה יכול להבדק גם שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון עם חיפוי לבן עבהמודאג סידרתי03/03/2014
קיימתי יחסים בבורסה רק חצי איבר היה מכוסה ושהורדתי את הקונדום הורדתי אותו בכח והוא הצליף חזק על קצה הפין עם הצד הרטוב אחרי יומיים הופיע על הלשון צבע חום כהה מאוד עם פצעים אחרי שלושה ימים מהמקרה היה לי כאביי גרון למשך שלושה ימים אחרי זה הלשון נהייתה לבנה עם חיפוי לבן עבה עם פצעים למטה ולמעלה ראוי לציין שאת כל הנוזל של האישה שהיה על האיבר סחטתי לכיוון הכיפה. עברתי בדיקת קומבו אחרי שלושה חודשים ויצאתי שלילי אבל החיפוי הלבן העבה לא יורד לי מהלשון ועבר כבר עשרה חודשים אישתי עכשיו בהריון וגם לה יש לשון לבנה שליפני זה לא הייתה לה, מה לעשות דוקטור אני על סף איבוד השפיות כי נראה לי שהבדיקה לא כל כך אמינה כי גם אצל אישתי הופיעה לשון לבנה עם חיפוי עבה אודה לך מאוד על תשובה מהירה בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון עם חיפוי לבן עבה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014אין כל קשר בין הלשון הלבנה שלך ושל אשתך לבין הדבקה באיידס. מכל מה שתארת אין לך ולא היה לך איידס וראוי וכדאי שתרד מן העניין הזה. הבדיקות אמינות ואם יצאת שלילי אז אין לך איידס!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו אחרי 9 חודשים
מודאג סידרתי09/03/2014האם בדיקת קומבו שנעשתה אחרי 9 חודשים ויצאה שלילית שוללת הדבקה במאה אחוזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו אחרי 9 חודשים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/03/2014כן היא שוללת הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי HIV
מודאג סידרתי17/10/2014האם יש סיכוי שזה סוג אחר של hiv ולא hiv 1-2 ואיך מגלים סוגים אחרים של hiv
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי HIV - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/10/2014לא ידועים סוגים אחרים של HIV מלבד HIV 1 ו-HIV2!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נשא hiv ומעוניין לעשות קעקועמתעניין03/03/2014
האם זה יכול להזיק לי מבחינה בריאותית? ואם זה יפגע לי במערכת החיסונית,, מה החשש לכך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה בבקשה יכולים לענות לי?
מתעניין03/03/2014בבקשה עזרה דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נשא hiv ומעוניין לעשות קעקוע - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014לא יזיק לך בכלל! ראוי רק לידע את המטפל שיעשה את הקעקוע שאתה נשא כך שיחטא את המחטים או את הכלים שיבצעו באמצעותם את הקעקוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באמצעות נשיקהאיציק01/03/2014
שלום,
לאחר שהתנשקתי עם בחור הבחנתי בפצע קטן ולא מדמם בצד הפנימי של הלחי.
האם יש לי סיבה לחשוש?
באיזה מצב קיים סיכוי להדבקה במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות באמצעות נשיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014אין ממה לחשוש-לא נדבקים דרך הפה בלבד שכן החומרים בפה מנטרלים את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אתם לא עונים ליאורן דוד28/02/2014
שלום רב
כתבתי לכם הודעה לפני כמה ימים,למה אתם לא עונים לי,בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר כי אני בלחץ לשמוע את תשובתכם,אנא תענו לי על השאלה ששאלתי
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים לי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014עניתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקהאבי28/02/2014
כבר בשניות הראשונות של המגע כאשר עדיין לא הייתה חדירה מלאה רק מגע של ראש האיבר עם פתח הפות, נקרע הקונדום והמגע הופסק מיד והפין נשתף במים וסבון. האם יש מקום לחשש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014אין כל מקום לחשש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהמורן27/02/2014
שלום
רציתי לשאול לגבי בדיקת האיידס שאני מעוניינת לבצע אותה.אני כרגע עדיין לוקחת אנטיביוטיקה מסוג רוליד(רוקסו).נישאר לי עוד יומיים לקחת אותה.הרופא נתן לי לשבועיים.כמה זמן אחרי שאני מסיימת אותה אני יכולה לעשות את הבדיקה מבלי לחשוש שזה ישבש את התוצאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014אין כל חשש לשיבוש הבדיקה עי נטילת רוליד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום צהוב על הידאורן דוד27/02/2014
שלום רב
לפני יותר מחצי שנה בערך בחודש אוגוסט הבחנתי שיש לי כתם חום צהוב על היד שכנראה שקיבלתי שם מכה בלי שהרגשתי,הלכתי לרופא באותם ימים והוא אמר לי שזה שטף דם וזה יעבור בערך אחרי שבוע,ובאמת אחרי שבוע בערך הכתם עבר והיד נהייתה בריאה,אבל הפחד שלי שזה איידס,יש לציין שאני לא הומוסקסואל ואני לא פעיל מינית בכלל ולא משתמש בסמים,ואני בריא לחלוטין,אוכל טוב עולה במשקל והגוף שלי גם מרפא כל מה שצריך,האם יש מצב שהכתם נעלם והתרפא אבל האיידס קיים בגוף ?,או שזה סתם דמיונות וחרדות ?,כי גם אני מטופל אצל רופא פסיכיאטר ויש לי הפרעה של דמיונות ומחשוות שווא,מה אתה מציע ?,אפשר להרגע ולהאמין שזה שטף דם כמו שאמר הרופא ולא כתם של איידס ?,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם חום צהוב על היד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014אין לזה כל קשר לאיידס ואתה אכן זקוק לטיפול נפשי לחרדות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאדגלעד25/02/2014
שלום,
יש לי שאלה אני יודע שהיא נשאלה בפורום אבל אני ממש מודאג.
הייתי בעיסוי כאשר הייתי בעירום והמטפלת בלבוש מלא.
העיסוי כלל אלמנטים מיניים כמו נגיעות באיזור החלציים והישבן באיזור פי הטבעת.
האם ניתן להידבק בHIV ממגע זה? אם היה מטופל לפניי והמטפלת לא שמרה על היגנה ושאריות זרע היו בידה או על מיטת הטיפולים האם זה מסוכן?
עבר שבוע ויש לי כאב גרון ממש חזק כבר 4 ימים ללא חום ואני מאד חרד מזה. אני נמצא בחרדה איומה ולא מצליח להתקדם.
תודה רבה,
פיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014מכל התאורים שלך אין כל חשש חוץ מזה שאתה סובל מחרדה קשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)