מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי אני מאוד חוששתשרון20/01/2014
היה לי סטוץ עם בחור בן 20. ירדתי לו והוא גמר לי בפה בלי התראה מוקדמת ובלעתי את זה בלי לשים לב אפילו. אף על פי שאמרתי לו שאני מעוניינת שיגמור בחוץ. אני נורא חוששת מהידבקות מאיידס. אני לא יודעת אם יש לו או אין לו. יש לציין שלא שכבנו. בתודה. ובחשש רב. איני אוכלת ולא שותה אני שרויה בדיכאון ופחד. אני מתכננת להבדק עוד חודשיים. אך עד אז אני מאוד פוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני מאוד חוששת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/01/2014למרות שבלעת את מה שהוא שפך עדיין הסיכוי הוא מזערי שלא לדבר על כך שאינך יודעת אם הוא נשא ויש בישראל סיכוי מאוד קטן לכך שהוא אומנם נשא.!!
למרות שלא ניתן לשלול לחלוטין את הסיכוי אני מדגיש שזה מאוד מאוד קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה - צריכה תשובה דחוף במצוקה !!!רונה20/01/2014
נכנסתי למונית בחו"ל
כשסגרתי את הדלת הרגשתי משהו מוזר ביד.
לחרדתי גיליתי שנגעתי בקונדום משומש
לא נגעתי בפנים לאחר מכן . שתפתי את הידים עם שלג שהיה מחןץ למונית
אחרי עשרים דקות הגעתי הביתה שתפתי שוב את הידים ואכלתי משהו עם הידים
אנא עיזרו לי אני בחרדה נוראית !!!!!!!!!!! אנא מהר !!!!
יכול להיות שהקונדום לא היה משומשץ מישהו יכול להבין למה קונדום לא משומש נמצא מחוץ לעטיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא עיזרו לי מתחננת !!!!!
רונה20/01/2014אנא עיזרו לי , ד"ר , למה אף אחד לא עונה ?
עזרה מתחננת !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה - צריכה תשובה דחוף במצוקה !!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/01/2014אין כל סיכוי בעולם שכך נדבקים!! לכן אין כל מקום לחשש ואין צורך לעשות דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה ע"י הסנפה מאותו שטרשי19/01/2014
שלום אני ו2 חברים שלי הסנפנו חגיגת מאותו שטר של 50 ש"ח.. האם אפשר להדבק בדרך זו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם עונים לחלק כן ולחלק לא?
מאור23/01/2014אפשר בבקשה תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה ע"י הסנפה מאותו שטר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/01/2014לא אי אפשר מן התאור שלך. יש להזהר מפעילות משותפת שכזאת שכן ישנה נטייה להשתמש באותו מזרק ואז אם ישנה הזרקה -בין אם לוריד ובין אם זה במשותף מכמה מזרקים -ישנה אפשרות אז להדבקה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר לובר לאחר ששוחחתי עם פר בנטואיץאיתן19/01/2014
עם כול הכבוד זה עכשו שוחחתי עם פרפ צבי בנטואיץ והבצרתי לו שאת עונה מידע רפואי לא אמין חד משמעי ו ומקצינה בכול מה שנוגע למין האורלי הוא אמר שיבדוק את הדבר ברצוני להפנות את תשומת ליבך 1 גם בוועד למילחמה באיידס אומרים ורושמים זאת במפורשות הסיכון להידבק במין אורלי לשני הצדדים המוצץ והנימצץ שואפים לאפס כמו כן 2 באתר לווינסקיי של מישרד הבראות התשובות הן חד משמעיות שבמין אורלי סיכון אפסי להידבק 3 פרפ בנטואיץ שוחח עימי בטלפון ואמר אכן כך רק הוסיף ואמר שמבידה ומשהוא פולט גומר לך בפה יש לירוק את נוזל הזרע עמ להקטין את הסיכון שהוא גם כך נמוך ביותר מיזערי שאלתי אליך איך את עוד מעיזה לירשום בתשובתיך שמין אורלי מהווה סיכון להידבק בhivועוד יתרה מכך אומרת שבנשיקות קיים סיכון קטן!!!!!! ממש מחדל אם תמשיכי לתת מידע מקצין מלחיץ רפואי לא אמין אני אישית ידאג כול פעם לתקן את תשובותיך ואף שתפסקי לתת תשובות אם את לא בקיעה בחומר . תקראי מאמרים מעודכנים את אולי קוראת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ את ההודעה
איתן22/01/2014לתשומת ליבך מה שרשמתי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את ההודעה לדר לובר
איתן22/01/2014מחכה לתגובה שלך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס מנשיקהמודאג19/01/2014
שלום
יצאתי עם מישהי כמה פעמים,לא קיימתי איתה יחסי מין אלא רק התנשקנו לאחר מכן גיליתי שהיא הייתה עם הרבה גברים, החשש שלי הוא שבעקבות דימומים קלים בצחצוח השיניים בבקרים האם יש אפשרות שבזמן הנשיקה במידה והיא נשאית זה אפשרי לעבור אליי?
עברו שבועיים + והתחלתי לא להרגיש טוב כאבי ראש גרון ושיעולים כמו כן תחושת שריפה על העור החיצוני ללא סימנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס מנשיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/01/2014הסיכוי להידבק מנשיקה נמוך ביותר אך לא אפסי
מציה שתיבדק 3 שבועות אחרי הפעם האחרונה בו התנשקתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מודאג19/01/2014קראתי אבל שהנגיף לא עובר ברוק וגם אם יש פצעים צריך שתיהיה זרימה של דם כדי שהוא יחדור למחזור הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש הבהרה
עמית19/01/2014מה התנאים שבהם איידס מועבר בנשיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס מנשיקה????
עמית22/01/2014עדיין ממתין להבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש הבהרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/01/2014התנאים הם, ובסיכוי אפסי, שלנשא מבין השניים נגעים, שלפוחיות או פצעים בחלל הפה כמו בהרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מאור22/01/2014זמן המתנה הוא לא 7 שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להדבקהעדי18/01/2014
מרגע החשיפה לנגיף (במידה והתרחשה הדבקה) תוך כמה זמן האדם שנדבק יכול להדביק אחרים בעצמו? האם התקופה של שלושה חודשים עד לביצוע הבדיקה לhiv בכדי לדעת האם נדבק היא תקופה בה האדם לא יכול להדביק אחרים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להדבקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/01/2014האדם שנדבק יכול ןלהדביק אחרים כבר אחרי כמה ימים
רמת הנגיף גבוהה מאד בזמן ההדבקה ולכן מספר ימים אחרי ההדבקה תיתכן כבר הדבקה של אדם אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסורנועה18/01/2014
לפרופסור שלום
ראשית תודה על התשובה שלך.רציתי מאוד לשמוע את דעתך האם המקרה שקרה לי מצדיק את הלחץ הרב שאני נמצאת בו.ב 30.12,ניפגשתי עם בחור,לפני שנגע בי ראיתי שיוצא לו הנוזל המקדים או שאפילו זאת היתה גמירה.נראה לי שהוא נגע בזה. כמה שניות אחרי הוא החדיר לי אצבעות לאיבר המין שלי,וגם אצבע לפי הטבעת.אחרי שסיים וניגבתי את עצמי,ראיתי שהיה לי דימום מאיבר המין שלי ואחרי זה הפסיק. אם תוכל להגיד לי בבקשה מה אתה חושב על המקרה שלי,אם אני יכולה להידבק באיידס ככה במידה והבחור נשא,והאם כדאי לי בינתיים לעשות בדיקה כי הלחץ והמחשבות מקשות עלי מאוד.
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/01/2014אם לא היתה חדירה אליך ואם היה שמוש בקונדום במידה והיתה חדירה אש אין מקום לדאגה.
אם לא היתה כל חדירה אז גם כן אין מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התשובה
נועה21/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקסמטזוןגיא16/01/2014
שלום רב,
אני נוטל אטריפלה בקביעות וכעת קיבלתי טיפול של סטרואידים, דקסמטזון למשך 5 ימים בשל פוליפים באף.
האם יש התנגשות בין הכדורים או חשש כלשהוא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקסמטזון - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/01/2014לא אין כל סכנה או הפרעה מנטילה כזאת למשך חמישה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו - הבדל במספר השבועותד``ר מרגלית לורבר16/01/2014
לד״ר שלום
מה ההבדל מבחינת בדיקתה קומבו לאחר 3 שבועות ו 4 שבועות,והאם 4 שבועות מעלה את האמינות של הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/01/2014בדיקת הקומבו לאחר שלושה שבועות נועדה לתת תשובה מהירה יותר עי גילוי של אנטיגן בדם .על כן הבדיקה איחרי ארבעה שבועות לא יות מהימנה. אולם יש לזכור שאחרי שלושה שבועות עדיןן לא ניתן לקבוע בודאות שאין נשאות שכן הזמן המומלץ לודא שיש או אין נשאות הוא שבעה שבועות מעת החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/01/2014עניתי על כך בזמנו ולדעתי אליך.
אין הבדל משמעותי בין 3 ל4 שבועות. מכל מקום על מנת לודא אי הדבקה יש לעשות בדיקת קומבו לאחר 7 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר אני בחרדהמתי15/01/2014
שלום
חזרתי לא מזמן מחו"ל לא יודע למה אבל הזמנתי נער לווי
הוא מצצץ לי ( סליחה על הביטוי ) באמבטיה מספר שניות ולאחר מכן ביד ( ושוב סליחה ) הגמירה כאמור הייתה בחוץ אני פתאום נזכיר שהיו לו שני פצעונים קטנים מתחת לעור השפה העליונה או התחתונה לא נראה לי הרפס וזה לא היה ניראה פצע פתוח הוא היה מתחת לאור השפתיים כאמור
במיטה הייתה חדירה שלי אליו לכמה שניות וגם זה נעשה עם קונדום שתודה לאל לא ניקרע מה הסיכוי להדבק באיידס ?
אני מאוד חושש והכל נעשה ברגע של טיפשות
אודה על תשובה מהירה אני ממש חרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה ביותר אני בחרדה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/01/2014על פי הסיפור שלך אין כל מקום לחרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי בבקשה, חייב עזרה .עידן15/01/2014
הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום (עברו 3 חודשים ושבועיים)שלא זכורות לי בעיות עם הקונדום אך אין לדעת כי חשבתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה חלפה לאחר כיומיים מאז שהתחילה, ובעצם נרגעה אך נמשכה כחודש לעיתים רחוקות במצבים של התאפקות וכשבועיים באוננות למשל.
הייתי לפני שבוע בפעם השנייה אצל אורולוג ,בקשתי ממני גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
1..החל לי בכ5 ימים אחרונים כאב ממש קל (אולי פסיכולוגי אפילו מהחרדה) שלא כל כך מפריע במהלך היום באיזור הביצה הימנית שמדי פעם אולי מקרין לכאב קטן בבטן אבל לא משהו שמגביל אותי אפילו לעשות ספורט ולשחק כדורגל , זה קשור למחלות מין ?
2..אם אני במצב זקפה ופותח את החור של איבר המין אפשר לראות עמוק לפי דעתי 2 נקודות כאלה לבנות/צהובות,הן לא בולטות או פצע ,פשוט 2 נקודות כאלה, ולא יודע אם היה לפני בחיים לא בדקתי , זה תסמין למחלת מין ?
3.ביצעתי STC PCR למחלות כמו זיבה ,כלמידיה ועוד לאחר 6 שבועות ו3 ימים ,האם זה זמן מספק ?
4. האם ניתן לקשור קונדום שהוא קרוע ? כלומר האם ייתכן שהיה קרע קטן בקונדום שלא מנע מנערת הליווי לקשור אותו ? כי הוא היה קשור אך היה בו קצת זרע לפי דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
עידן15/01/2014לגבי הסעיף ה2 , לא יודע בדיוק לתאר מה זה , זה לא נקודות כאלה בולטות בצבע...זה כזה שילוב כזה של העור הורוד בתוך הפין וניתן לראות בקטנה כזה 2 נקודות או 2 פסים קטנים כאלה בצבע של שילוב עם עור ולבן כזה...
זה רק במצב זקפה,במצב רגיל כפי שהאורולוג בדק לי לא רואים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוץ,תשובות בבקשה
עידן16/01/2014...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי בבקשה, חייב עזרה . - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/01/2014כל השאלות שלך מעידות יותר מכל על חרדה שאינה קשורה בסכנה אובייקטיבית.
התאור שלך והבדיקות שבצעת מספיקים לחלוטין כשי לקבוע שלא נדבקת לא בHIV , nhi/ ולא במחלת מין!! התצפיות שלך על אבר המין אינן מעוררות חשש של הדבקה בכל זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי בבקשה, חייב עזרה
אסף18/01/2014ראשית תודה על התשובה , אך עדיין בדרך כלל קורה לי בערך פעם-פעמיים ביום בשתן כלשהו שיש לי צריבה ל 2 שניות הראשונות של השתן ? זה לא דבר שמעורר חדש ?
ולגבי הPCR STD שביצעתי לאחר חודש וחצי ו3 ימים , האם זהו זמן מספק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסף21/01/2014לגבי הצריבה המופיע בערך פעם ביום (לא תמיד אך יכולה גם פעמיים ביום) בדרך כלל במצב של התאפקות או שתן אחרי אוננות, שתיית אלכוהול מרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי בבקשה, חייב עזרה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/01/2014לגבי הצריבה שאתה מתאר אין חשש.
בדיקות שעשית לאיחר חודש וחצי גם הן מספיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
אסף22/01/2014הסיפור שלי לפני 3 וחצי חודשים קיימתי סקס עם נערת ליווי ולא זוכרות לי בעיות עם הקונדום אך החלו לי צריבות כמה יימים לאחר מכן שנמשכו יומים ואז המשיכו לתקופה של כשלושה שבועות לעיתים במצבים של התאפקות,שתן ראשון,אחרי אוננות ...
כיום מופיעות לי כפי שרשמתי בערך צריבה ביום לפעמים בכלל לא (בדרך כלל בשתן ראשון לאחר אוננות ובהתאפקות) .
לפני כחודש האורולוג בדק לי את החור של איבר המין ואמר שהכל בסדר, אך שמתי לב שכשאיבר המין במצב זקפה פתחתי את החור לראות אם יש משהו ולא יודע בדיוק איך לתאר את זה אך לא בהתחלה אלא עמוק יותר בחור יש בפנים בצד ימן של החור לפי דעתי מין 2 פסים קטנים כאלה בצבע משולב של העור עם טיפה לבן לפי דעתי, רואים ממש בקטנה, ובמצב רפוי כפי שהאורלוג בדק לא ממש רואים רק אני שראיתי זאת אם אני ממש מתעמק רואה בקטנה מין 2 נקודות/פסים טיפה טיפה לבנים, האורולוג לדעתי לא יראה זאת.
יש לך מושג במה מדובר ? והאם ישלי ממש לחשוש ? לא בדקתי בחיים אם זה היה לפני או לא ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנואידיתאנונימית12/01/2014
בתקופה האחרונה יצא לי לקרוא הרבה על מחלות מין
דבר שמלחיץ אותי וגורם לי לפרנואידיות בחודשיים
האחרונים עשיתי שתי בדיקות גניקולוגיות שהכל היה
תקין בהן ברוך ה׳. אני מקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע כשמונה חודשים ומעולם לפני זה לא שכבתי עם מישהו ללא קונדום( הוא נקי מאיידס )
בדיקות דם אחרונות הראו שהכדוריות הלבנות שלי בנורמה ותקינות
שלמיטב ידיעתי נישא איידס יהיו לו מתחת לנורמה
האם יש מקום לחשוש?! או שהדאגות שלי סתמיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנואידית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/01/2014לא עושים אבחנה של HIV לפי ספירת דם !!
אם מעולם לא נבדקת שווה לך שתיבדקי ותצאי מהחרדות המיותרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגעם עם חשפניתאלי12/01/2014
שלום רב,
אני כבר כמה חודשים בחרדה מהדבקה באיידס שלא מצליח להוציאה מהראש.
הייתי עם חשפנית והיו לי שלושה מגעים שאני מאוד חושש מהם, שלושת המגעים הם:
1. שכבתי במיטה והיה חיכוך בין איברי המין שלנו בזמן שאני הייתי עם תחתון בלבד וגם הבחורה הייתה עם תחתון בלבד.
2. קיבלתי מין אוראלי למשך דקה ללא קונדום, כלומר קבלת מין אוראלי לא מוגן, לא ראיתי שום דם שיוצא מהפא שלה.
3. ליקקתי לה את הפיטמה בחזה, לא זכור לי על נוזל שיצא מהפיטמה שלה.
עשיתי בדיקת קומבו 45 יום בדיוק אחרי המקרה הזה וקיבלתי תשובה שלילית. וגם בדיקת ספלס שיצא שלילית.
האם אני יכול להיות רגוע ? האם אני יכול לשכוח את האירוע הזה לגמרי?
ברצוני לציין שאני נוטל תרופה נגד קרישת דם באופן קבוע, האם יש לתרופה השפעה על תוצאת בדיקת הקומבו שיצאה שלילית?
אשמח לקבל את תשובתכם על השאלות שלי שאני באמת זקוק להם ותודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגעם עם חשפנית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/01/2014בדיקה אחרי 45 יום מאשרת שלא נדבקת !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי מופנה לפר בנטוביץ בלבדאיתן12/01/2014
ביצעתי מין אורחי ירדתי לבחור ממש לפני שהוא גמר יצאתי אך הרגשתי שניפלט מעט כניראה מהפריכם או מעט מנוזל הזרע ירקתי את זה ולא בלעתי ומייד הלכתי לשטוף את פי האים בנסיבות שתארתי יש חחש להידבק באידס והאים צריך צורך אוביקטיבי ללכת לבדיקה דחוף מהארוע הספציפי הנל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי עדיין תשובה מהפרופסור
איתן12/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי עדיין תשובה מהפרופסור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/01/2014אני חוזר על מה שכתבתי-אין כל סכנה על פי מה שתארת ואין כל צורך לקבל טיפול מונע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרה דחופה!!אנונימי10/01/2014
שלום רב !!
אני חוזר כרגע מחופשה מתאילנד ועשיתי שם כמה טעויות שאני ממש חושש מהם אשנח אם תעזרו לי כי אני ממש מפחד.היו לי 2 סיטואציות עם נערות ליווי אשמח אם תתיחסו לכל אחד בנפרד.
1.הייתי עם נערת ליווי תאילנדית ובאקט מרוב טיפושתי דחפתי לה אצבעות אך לא הרבה זמן ולא חדרתי עד הסוף את האצבעות אמנם הרגשתי מין רטיבות אך לא ברמה גבוה.השאלה שלי היא כזאת :לאחר שדחפתי לה אצבעות ובאתי להלביש את הקונדום והאצבע באה במגע עם ה"כיפה" ועם השפיכה המוקדמת (מה שלא זכור לי שקרה אבל תיאורטית( אפשר להידבק ממצב כזה?עוד משהו שעלה בראשי האם אם היה לי שפשופים רלים על האצבע מכירסום ציפורניים אך ללא דם טרי בוודאות יש אפשרות כך להידבק?
2.עשיתי מסאז ובאמצע היא החליטה לצרפת אותי.חייב לציין שהנשיקה היתה בידיוק 3 שניות ואז העפתי אותה.עוד משהו שאני חייב לציין שהיה לי מין פצע מאחורי השן מין אפתה כזאת שוב ללא דם טרי .השאלה אם היא לצורך העניין נשאית והיה לי גם פצע(מה ששוב לא הרגשתי במהלך הנשיקה) תיאורטית כך אפשר להידבק??
אני לחוץ בטירוף אשמח אם תענו לי בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
אנונימי12/01/2014בבקשה תתייחסו לשאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום הזה פעיל????
אנונימי13/01/2014יותר מדיי זמן למתן תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עזרה דחופה!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/01/2014שני המצבים אין סיכון של הדבקה ב HIV
צריך להיות מגע מיני מלא ולא מוגן
גם בנשיקה מהסוג שתחארת הסיכוי אפסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)