מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים בגיל שמונה חודשיםאפי05/10/2009
ילדי בן שמונה חודשים ניזון מתמ"ל וקצת מוצקים (אוכל ממש קצת), באמצע הלילה עדיין סובל מגאזים לפחות פעם בשבוע. לא הוספתי לתזונה משהו חדש, אולי רק עוגיות לתינוקות לוקח מהם כמה ביסים. מה ניתן לעשות? נראה גם שבמהלך היום יש לו כאבי בטן כי לא מוכן לאכול עד שיוצא הקקי. האם פרוביוטיקה תעזור במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפי שלום
ד''ר קווין שרייבר05/10/2009מה ניתן לעשות?
סימוקול יכול להקל
פרוביוטיקה תעזור במקרה זה?
אולי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בראשנועה04/10/2009
בני בן 4 חודשים נפל ממיטה זוגית בגובה של כארבעים ס"מ וקיבל מכה בראשו.
בכה מספר דקות והפסיק, והמשיך להתנהג כרגיל. (חייך, אכל יפה )האם בכל זאת יש צורך בבדיקה אצל רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
ד''ר קווין שרייבר04/10/2009בגיל כזה, כן
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס לתינוקתאסנת04/10/2009
ביתי עם חום 39 מזה יומיים ורק כעת ירד. כמוכן חוסר תיאבון. היום הבחנתי בפצעים לבנים רבים בשפה התחתונה ומתחת ללשון (מבהיר למה חוסר תיאבון). הרופאה טוענת להרפס או אפטות אך רשמה זוביקס בטיפות כך שנראה שחשבה על הרפס.
טוענת עי לא ממש מאמינה כי התרופה תעזור אלא רק זמן שיחלוף.
1. איך אפשר לאבחן הרפס או אפטה?
2. כיצד ניתן להקל על הכאב? הילדה לא סוגרת את הפה ולא אוכלת
3. מהו זמן דגירת המחלה ומתי ניתן לצפות לשיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסנת שלןם
ד''ר קווין שרייבר04/10/20091. איך אפשר לאבחן הרפס או אפטה?
זה איבחון קליניץ לפעמיים קשה
2. כיצד ניתן להקל על הכאב?
טי-ג'ל, אכמול, נורופן
3. מהו זמן דגירת המחלה ומתי ניתן לצפות לשיפור?
3-7 ימים
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה לחולמאיה04/10/2009
שלום,
בני בן 8 חודשים ואנחנו רוצים לנוסע ל4 לילות לנופש לטורקיה.
אשמח לדעת איך לוקחים מונית לשדה תעופה עם תינוק ?
מה כדאי לקחת לחול ( הוא אוכל אוכל מוצק טחון + קצת יונק) - אביזרים, תרופות, אוכל ?
מאיזה פעילות כדאי להמנע?
האם אפשר להכניס אותו לים ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
ד''ר קווין שרייבר04/10/2009איך לוקחים מונית לשדה תעופה עם תינוק ?
אם כגסא לתינוק
מה כדאי לקחת לחול ( הוא אוכל אוכל מוצק טחון + קצת יונק) - אביזרים, תרופות, אוכל ?
אם יש דברים ספסיפים שהוא אוהב הייתי לוקחץ אקמול נןרןפן פניסטיל
מאיזה פעילות כדאי להמנע?
מים רגילים
האם אפשר להכניס אותו לים ?
כן
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לא ברורות ברגלייםקרן04/10/2009
שלום,
לביתי בת ה- 7 חודשים יש מזה כמה זמן מעין נקבוביות ברגליים.
אני לא יודעת איך לתאר את זה..זה נראה כמו פצעונים..לא הרבה אולי 3-4 בכל רגל.
בינתיים שמתי לב רק ברגליים.
הצבע שלהם הוא כמו צבע עור אולי טיפה יותר כהה.
האם כדאי לפנות איתה לרופא עור לבירור???
ושאלה נוספת יש לה עדיין את הקליפה הצהובה הזאת על הראש שלא יורדת כל-כך עם החפיפות+סירוק. האם זה מסוכן? מה אפשר לעשות? אני חופפת לה את הראש פעם ביומיים עם שמפו רגיל לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ד''ר קווין שרייבר04/10/2009אני צריך לראות את זה כדי להגיב
בראש' לא מסוכן
למרוח שמן לשרוק פעמיים בשבוע
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותנועה04/10/2009
שלום דוקטור.
ביתי בת חודש ניזונה בעיקר מסילמליק וממעט חלב שאוב. מיום לידתה היא מתקשה לעשות קקי. יש יציאה פעם ב4 ימים בערך. וע"פ עצה של אחות טיפת חלב אני מוסיפה לה כפית שמן לאוכל בכל יום.
הבוקר אחרי 6 ימים ללא יציאה, היא סבלה נורא מכאבי בטן וראיתי שהיא מתאמצת מאוד לעשות, השכבתי אותה על הגב ודחקתי את הברכיים לכיוון הבטן ובמשך חצי שעה המסכנה שיחררה הכל. במהלך זמן זה ראיתי שפי הטבעת שלה מאוד רגיש,וראיתי שכואב לה מאוד,למרות שהמרקם של הצואה היה רך יחסית (כמו פלסטלינה רכה) ראיתי שכואב לה להוציא ושפי הטבעת נראה כאילו קצת פצוע, ללא דם, אך מאוד מגורה. מה אפשר לעשות? האם צריך לטפל? האם ביציאה הבאה למרוח וזלין כדי להקל?תודה .נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
ד''ר קווין שרייבר04/10/2009מה אפשר לעשות?
אפילו שהיא בוכה, היציאות תקינות
האם צריך לטפל?
יכולים להוסיף כ 30cc מים לתזונה שלה אם רוציםץ
האם ביציאה הבאה למרוח וזלין כדי להקל
לא. היא צריכה ללמוד איך לעשות יציאה. זה לא ענין של צואה תקועה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לבקבוק אחר?...ye04/10/2009
בתי בת חודשיים והתרגלה לשתות מבקבוק פשוט בעל פטמה לא בטיחותית. (כשהיא שואבת את החלב הפטמה מתעוותת ונפסק הזרם, אך זהו הבקבוק שאליו היא התרגלה עוד בבית החולים).[
ברצוננו להרגילה לבקבוק אחר- איך עושים זאת?
ניסינו כמעט את כל הבקבוקים האפשריים: אונט\ טומי טיפי, מאמ\ בקבוק של שליב ...
בברכה
ואלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טק שלום
ד''ר קווין שרייבר04/10/2009פשוט רק נותנים לה בקבוק השני. זה יום אחד לא נחמד אם צרכות, אבךל אחרי זה מתרגלים!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
ye06/10/2009תודה על תשובתך,
הבעיה היא שקוטר הפטמות של הבקבוקים החדשים גדולים מאוד.
בבקבוק הישן היא מצליחה להכניס את כל הפטמה לפיה ואוכלת כמויות של 120.
עם הבקבוק החדש שקוטר פטמתו רחב היא אוכלת פחות וגם חלב רב נשפך מפיה החוצה.
מה לעשות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטק שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009כמה חברות בודאי עושות פטמות יותר קטנות. צריכים לחפש אבל אני בטוח שתמצאי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי ירידה במשקל??
ye08/10/2009שלום ותודה על התשובות במהלך ההתכתבות שלנו.
התחלנו להרגילה לבקבוק של "בי פרי".
התוצאות בשטח הן שכמות המזון שהיתה רגילה לאכול מידי יום פחתה עד כדי 30%.
אם בעבר היא היתה מתעוררת כדי לאכול כעת אני מעירה אותה אם עוברת שלוש שעות וחצי והיא לא קמה לבדה בייחוד עקב הכמות המעטה שאכלה לפני שהלכה לישון.
מה לגבי התייבשות וירידה במשקל?
פיפ?
אנחנו קצת מודאגים.
האם יש באמתחתך עוד המלצות/ עצות/ טיפים??.
בברכה ותודה\\
ואלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות לגבי החלפת בקבוק
נועה09/10/2009ממי שכבר חוותה את זה :
הנחת העבודה שלך צריכה להיות שיש להחליף בקבוק! אין שום דרך להשאר עם הבקבוק הישן והיא תאלץ להסתגל. בזמן החלפת הבקבוק גם הבן שלי אכל כ30- אחוז פחות והיו ימים שאפילו אכל חצי, למשך תקופת ההתרגלות שארכה כשבועיים. אל תתני לכל " יום אוכל לא מוצלח " לקלקל לך את המצב רוח. ההתרגלות תבוא בסוף וירידה זמנית בכמויות האוכל אינה כה נוראית. ( בהנחה שהתינוקת שלך בריאה ועולה יפה במשקל) גם אני פחדתי שירד במשקל, אבל הוא נשאר באחוזון שלו למרות הירידה הזמנית בכמויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטק שלום
ד''ר קווין שרייבר10/10/2009צריכים לעקוב כל יומיים שלושה עם משקל חוזר לראות אם יש צורך בעוד בירור
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאותריבי04/10/2009
בוקר טוב
בתי בת 5 וחצי חוד' ניזונה מתמל ומטעימות של מוצקים(פירות וירקות)
לפעמים היציאות שלה יחסית קשות (בצבע ירוק כהה וצמיגי מאד)
האם זה בסדר??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר שלום
ד''ר קווין שרייבר04/10/2009זה בסדרץ אם את מודאגת יכול להוסיף 30cc מים לתזונה שלה פעמיים ביום
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת רזה?...מירב03/10/2009
שלום וחג שמח.
מתנצלת מראש על השאלה הארוכה.
בתי בת 6 חודשים שוקלת 6.350. נולדה במשקל 3 קג. כעת בגובה 68 סמ. עד לפני חודש היתה ניזונה מהנקה בלבד. בביקור בטיפת חלב בשבוע שעבר שלחה אותי האחות בדחיפות לרופא היות והילדה מתחת לעקומות. (משקל בלבד סביב ה 15% כשמשקללים משקל וגובה מתחת ל 0).הילדה בחודשיים האחרונים צמחה כ 3 סמ ועלתה רק 900 גרם, מאוד ארוכה (יש לציין שזה גנטי אביה מתנשא לגובה 2 מ). ילדה מאוד חיונית, צחקנית, תקשורתית ופעילה מאוד מאוד , כבר זוחלת ומתהפכת. ישנה כ 12 שעות בלילה . בחודש האחרון התחלנו להוסיף לתזונתה מוצקים,מרקים ופירות. מאז שנולדה אוכלת כל שעתיים כמויות קטנות. גם עכשיו כשהורדנו כמעט לגמרי הנקה אוכלת כל שעתיים לא מסוגלת לאכול יותר מ 150 סיסי. יציאות בסדר, צואה פעם ביום ומספר חיתולים רטובים ביממה.
בימים האחרונים מאז הביקור בטיפת חלב הוספנו לתזונה אבוקדו, שקדים, טחינה, דיסות. אבל אני מפחדת שעקב ההיסטריה להעלות את משקלה אני דוחפת יותר מיד. בכלל כל הזמן אנחנו מתסובבים סביב התזונה שלה במקום להנות מהילדה המהממת שלנו (שאגב במראה ממש לא כל כך רזה, יש קצת פולקעס, קצת סנטרים).
שאלתי לסיום- האם יש מקום לדאגה או שפשוט להניח לילדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת למידע
מירב04/10/2009בחודשיים גבהה 4.5 סמ ולא 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהניח לילדה!
ד''ר קווין שרייבר04/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה.
מירב04/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי באמבטיהאיילת03/10/2009
שלום לד"ר
ילדתי עוד מעט בת שלושה חודשים והיא בוכה (די בהיסטריה) באמבטיה מזה שלושה שבועות. אחרי ברור מעמיק שזה לא נובע מכאב, או מים חמים מידי או קרים מידי, או חדר קר או חם מידי, הגעתי למסקנה שהדבר נובע מחוסר בטחון על הדפני מאחר וזה התחיל ביום שהוצאתי אותו כדי לנקות אותו ומאז שהחזרתי אותו למקומו הוא מעט נע ונד.
ניסיתי משחקים עם ברווז, עד כמה שהיא מסוגלת לקלוט כמובן, וניסיתי לרחוץ אותה באמבטיה אחרת בו יש "דפני" מובנה. אני לא מצליחה להקנות לה את תחושת הבטחון שאבדה לה.
אני עוטפת אותה בחיתול מאז שנולדה וזה לא ממש עוזר.
חשבתי לנסות עם הבטיה אבל היא בוודאי יותר זזה ונעה ואני חוששת שבשלב הזה זה ילחיץ אותה יותר.
כשהבכי מתגבר אני מתכופפת לחבק אותה כשהיא במים ואז היא משתתקת ונתפסת עליי חזק כמו קופיף. בקיצור, היא מפחדת וכואב לי הלב..
מה אתן מציעות לעשות על מנת להקנות לה שוב בטחון?
תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילמ שלום
ד''ר קווין שרייבר03/10/2009הלואי שהיה משהוא טוב
זה יקח זמן אבל זה יסתדר
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
איילת03/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בראשקטיה03/10/2009
שלום דוקטור.
בתי בת 6 חודשים התפכה אתמול במיטת התינוק שלה מגב לבטן, עמדה על הידיים (התרוממה) וקיבלה מכה בראש (בצד) מהמקלות של המיטה (מיטת עץ כמובן).כנראה שהמכה לא הייתה חזקה כי היא לא בכתה, אבל שמענו אותה היטב (את המכה, כנראה שבגלל שאין לה שיער). בדקנו שאין בליטה או אדמומיות , עד כמה שניתן לבדוק ב-9 בערב ולא באור היום. לא בכתה בכלל, אכלה, הלכה לישון, כלומר התנהגה רגיל. האם צריך אולי בדיקה של הרופא? לדאוג?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטיה שלום
ד''ר קווין שרייבר03/10/2009האם צריך אולי בדיקה של הרופא?
לא
לדאוג?
לא
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון פרוונרגל02/10/2009
שלום
בתי בת אוטוטו שנה לא קיבלה חיסון פרוונר האם זה נכון שבגיל זה היא צריכה לקבל מנה אחת בלבד של החיסון? והאם המנה הזו שונה משתי המנות שמקבלים, האם היא יותר חזקה עם יותר חומרים?
או שאותו הרכב כמו במנות הראשונה והשניה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
ד''ר קווין שרייבר03/10/2009היא אמורה לקבל שני מנות
זה אותו מינון
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום חוזר עם התפתחות...איילה02/10/2009
הי,
הילדה שלנו בת שנה.
בשבועות האחרונים היה לה פעם בשבוע חום ללא סיבה ובלי הרבה תופעות נוספות ואז התחיל שיעול מלווה בליחה ונזלת. כך היה חום פעם בשבוע...
ביום שני האחרון שוב התחיל חום אבל הפעם עם נזלת רצינית ואף ירוקה מפעם לפעם עם שיעול ליחתי והחום גבוה- מ 39 עד 40.
היינו אצל הרופא אחרי יומיים והוא אמר שזו כנראה רק שפעת (אחרי שבדק אוזניים, גרון והקשיב לריאות, דפיקות בגב ובבטן וכו'...) אבל זה רק ממשיך... זה היום החמישי היום והיום היינו אצלו שוב אחרי שזה ממשיך ובנוסף... יצאה הבוקר פריחה על החזה והבטן.
הוא אמר שכנראה היה וירוס שעבר (הפריחה לדבריו מסמנת שהוירוס יצא) אבל כנראה התלבש חיידק ואולי יש לה דלקת ריאות... (מזה חששתי)
היא קיבלה מוקסיפן 3 פעמים ביום, התחלנו היום והרופא שלנו אמר שתוך 24 שעות היא תרגיש יותר טוב והחום ירד. ואם לא... שנעלה למיון...
חשוב לציין שהילדה עייפה מאוד, אוכלת פחות מהרגיל משמעותית ובאופן כללי ירודה. כשהחום עובר אחרי נורופן היא בסדר ואפילו משחקת אבל מתעייפת מאוד מהר...
שאלותיי אם כך:
1. האם האבחנה מסתדרת? אני אמנם סומכת על הרופא שלנו אבל חוששת עם החום הזה שלא עוזב.
2. האם אכן צפוי שנראה שיפור אחרי 24 שעות עם המוקסיפן?
מה זו הפריחה הזו? היא התפשטה קצת לפנים וגם לגב...
3. מה זה יכול להיות אם המוקסיפן לא יעזור?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילה שלום
ד''ר קווין שרייבר03/10/20091. האם האבחנה מסתדרת?
בלי לבדוק אוןתה זה קשה להגיד
2. האם אכן צפוי שנראה שיפור אחרי 24 שעות עם המוקסיפן?
בן 24-48 שעות אם זה דלקת ריאות
מה זו הפריחה הזו?
זה יכול להיות אדמדמת. צריכים לראות ןלמשש את הפריחה
3. מה זה יכול להיות אם המוקסיפן לא יעזור?
הייתי מחקה עוד קצת
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון רוטה - אין יציאותדייאנה02/10/2009
שלום ,
הילדה שלי בת 7 שבועות לפני יומיים היא קיבלה חיסון רוטה
מאז לא היו לה יציאות ולפני החיסון כל יום היתה יציאה.
היא לא נודניקית יותר מהרגיל .
האם יש לי מה לדאוג? האם זה נורמלי? האם לחיסון יש השפעה על יציאות?\
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיינה שלום
ד''ר קווין שרייבר02/10/2009האם יש לי מה לדאוג?
לא
האם זה נורמלי? האם לחיסון יש השפעה על יציאות?
אני חושב שזה בסדר. אני לא זוכר משהוא ספסיפי אבל החיסון בבודאי משפיעה על המעייםץ סביר להניח שזה בגלל החיסוןץ זה יסתדר!
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האכלה וסוכר בכבדמירב02/10/2009
ם רב,
האם תינוק שאוכל ארוחה אחרונה ב 19.00 ,תינוק בן 3 חודשים ששוקל כמעט 5 קילו
זה מזיק שהוא ישן עד 7 בבוקר כמעט?
לפעמים אכילה מתוך שינה בשעה 23.00
חשוב לציין שכמות האוכל ביממה שלמה היא בין 600-700
האם זה משפיע על התפתחות התינוק שלא אוכל לפעמים 11 שעות בלילה???????????
שמעתי גם משהו שזה עלול להזיק להתפתחות הסוכר בכבד?
יש צורך להעיר אחרי 8 שעות?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
ד''ר קווין שרייבר02/10/2009האם תינוק שאוכל ארוחה אחרונה ב 19.00 ,תינוק בן 3 חודשים ששוקל כמעט 5 קילו
זה מזיק שהוא ישן עד 7 בבוקר כמעט?
כן אבל רוב התינוקןת לא מספיקים וצריכים לאכל פעם באמצע
האם זה משפיע על התפתחות התינוק שלא אוכל לפעמים 11 שעות בלילה?
לא
שמעתי גם משהו שזה עלול להזיק להתפתחות הסוכר בכבד?
לא נכון
יש צורך להעיר אחרי 8 שעות?
לא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כ"כ הבנתי
מירב03/10/2009בתשובה הראשונה ענית שמזיק ואח"כ ענית שלא מזיק
קורה לפעמים שהיא אוכלת ב 19.00 ואח"כ רק ב 6-6.30 בבוקר.
אז האם זה מזיק - להעיר אותה?
הבנתי מתשובתך שלא מזיק לכבד אז אם כן באיזה אופן מזיק?
תודה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שלום
ד''ר קווין שרייבר03/10/2009זה לא מזיק לתינוק לישון 11-12 שעות ברצף
סליחה על האי הבנה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מירב03/10/2009פשוט הרופאת משפחה שלי הזדעזעה לשמוע את זה שהיא ישנה לפעמים 11 שעות בלי לאכול בלילה.
בטענה שזה מזיק להתפתחות הסוכר או לרמת הסוכר בכבד.
תודה רבה רבה,
הרגעת אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)