מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המוגלובין 11.1לילי10/10/2009
בוקר טוב
בתי בת שנה ו7 חודשים, עד לפני כמה חודשים היתה לה אנמיה קלה שהתבטאה בערכי המוגלובין של 9.5 וקצת קרוב ל10
אתמול בבדיקת דם המוגלובין 11.1
האם עדיין יש צורך בנטילת טיפות ברזל? או שכרגע המצב מאוזן?
אציין שמעבר לכך היא ילדה חיונית ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי שלום
ד''ר קווין שרייבר10/10/2009האם עדיין יש צורך בנטילת טיפות ברזל?או שכרגע המצב מאוזן?
אני ממליץ על המשך טיפול מניעתי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה בלילהסיגל10/10/2009
שלום,
ברצוני לדעת כיצד ניתן לגמול תינוק בן 4 חודשים מאכילה בלילה,
הבנתי שבגיל זה השעון הביולוגי מתגבש ויכול לעבור לילה ללא אוכל,האם נכון?
ואם כן כיצד,כלומר מה לתת לו כאשר קם באמצע הלילה?
אשמח לעצות.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
ד''ר קווין שרייבר10/10/2009הבנתי שבגיל זה השעון הביולוגי מתגבש ויכול לעבור לילה ללא אוכל,האם נכון?
כן
ואם כן כיצד,כלומר מה לתת לו כאשר קם באמצע הלילה?
עדיף לא לתת לא כלום
בלילות הראשונות יש הרבה בכי אבל תוך 3-4 ימים הם ישינים כל הלילה באצמם
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה בלילה
סיגל11/10/2009היי
תודה על תשובתך המהירה,
אני מנסה במשך שבוע שלם ולא רואה שום שיפור,הוא עדיין ממשיך להתעורר בשעה:3:00 בלילה,ואח"כ ב-4:00...
האם אני עושה משהו לא נכון?
למה השיטה הזו לא עובדת עליו?
האם להמשיך לנסות?
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל שלום
ד''ר קווין שרייבר11/10/2009האם אני עושה משהו לא נכון?
מה את עושה כשהוא מתעורר? משחקת איתו נותן לו לאכל? את צריכה להיות יות עקשני ממנו
למה השיטה הזו לא עובדת עליו?
באיזה שעה הוא הולך לישון-
לא הייתי שם אותו במיטה לפני 8:30 בערב
האם להמשיך לנסות?
לרב הילדים מצליחים בגיל כזה. יש אלו שצריכים לחקות עד 6 חד
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל... מניסיון
לי11/10/2009היי סיגל , גם אני אימא לילדה בת 5 חודשים
ובשבועיים האחרונים גמלתי אותה מאכילה בלילה.
בהתחלה זה היה עם הורדה של כמות האוכל , כלומר אם היא הייתה רגילה לאכול 120 מ"ל בלילה כל יום הורדתי 20 מ"ל - שבוע שלם ככה עשיתי.
שבוע לאחר מכן, אם היא הייתה מתעוררת הייתי נותנת לה לשתות מים (20 מ"ל) ומוציאה את הבקבוק ונותנת מוצץ, לאחר כמה ימים היא התרגלה לישון כל הלילה (טפו טפו)
עובד כמו קסם
מה שכן, צריך להיות עקביים עם הרבה סבלנות וכמובן עקשנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
סיגל11/10/2009בהמשך לתגובתך,
באיזו שעה בתך הולכת לישון? ומתי מתעוררת בבוקר? בני לא מחזיק מעמד אחרי 19:00 בערב...
לפני הגמילה מאכילה בלילה,כמה פעמים במהלך הלילה היתה מתעוררת?
כרגע כשהוא מתעורר אני נותנת רק מוצץ,ללא מים או תמ"ל...
תודה רבה על העצה,בהחלט אנסה את שיטתך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
לי13/10/2009היי סיגל
ביתי בסביבות השעה 19:00 מתחילה לנדנד כי היא עייפה (בעקבות המעבר לשעון חורף)
אני מנסה למשוך אותה עד 19:30 ורק אז מכניסה אותה למקלחת (בדר"כ כמה שיותר זמן באמבטיה - ככה היא מתעייפת)
אח"כ ארוחה אחרונה לפני השינה ובסביבות 20:00 20:15 היא הולכת לישון (ארוחת חלום בשעה 23:00 שמיום ליום הכמויות קטנות - גם פה אני רוצה לגמול אותה)
והיא מתעוררת בבוקר בשעה 5:45 6:00
לפני הגמילה היא הייתה מתעוררת פעם אחת ב4:00 לפנות בוקר מנשנשת וחוזרת לישון
דרך אגב השימוש במוצץ מעולה, בגמילה בזמן שהוא לא עזר וכבר היא הייתה ממש עצבנית אז הייתי נותנת לה לשתות
מקווה שיהיו לכם לילות שקטים :-)
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרידומורן09/10/2009
לבני בן החמישה חודשים יש שיעול כבר זמן מה, מלווה בנזלת ומאתמול עלה לו החום. הרופא שבדק קבע כי יש לו אודם בגרון. אני חושדת שהשיעול שלו הוא סטרידו. האם בדיקת גרון שגרתית של הרופא אמורה היתה לזהות סטרידו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
ד''ר קווין שרייבר10/10/2009לא רואים סטרודור בבדיקה. זה תיאור של קול ששומענם בנשימה / שיעול
בברכה דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בתינוקדפנה2908/10/2009
לילה טוב,
בני בן שנה ו - 10 חודשים.
מאז ומתמיד היה מזיע, גם אם לא היה לאחר מאמץ גופני. לדוגמא, לאחר שינה הוא קם מזיע ויש מתחת לראשו ממש שלולית של זיעה.
יש לציין שיש לי בן גדול יותר בן 4 שהתופעה כלל אינה מצויה בו.
ממה יכולה לנבוע התופעה?
האם יש אפשרות לטפל בתופעה?
מה מומלץ לעשות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה שלום
ד''ר קווין שרייבר10/10/2009ממה יכולה לנבוע התופעה?
הייתי בודק בלוטת התריס
חוץ מזה אני לא יכול לח'וב על משהוא
האם יש אפשרות לטפל בתופעה? מה מומלץ לעשות?
אין משהוא שידוע לי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקס של דרכי השתןאיבון בן זקן08/10/2009
שלום,
אני אמא לילד בן 9 חודשים שסובל מריפלוקס כלייתי דרגה 4-5.
בזמן האחרון הוא מקיא בתדירות של פעמיים בשבוע לערך,רציתי לשאול האם יש קשר בין שני התופעות.
תודה,איבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבון שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009יכול להיות
הייתי עושה עוד בדיקת שתן והייתי בקשר אם האורולוגים
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקלרויטל08/10/2009
בתי כיום בת שנה, בבדיקה אחרונה בטיפת חלב התברר שהילדה לא עלתה לא במשקל ולא בגובה.
יש לציין כי הילדה פעילה מאוד, הולכת כבר מגיל 10 חודשים.
סירבה לאוכל טחון, מוצקים פחות או יותר, היא יונקת מלא (רק שנראה לי כי כמות החלב לא מספיקה לה, והיא לא מוותרת).
ניסינו להביא מטרנה ודייסות היא מסרבת,
פעמיים התעקשתי איתה על דייסה כמות של חצי ספל בערך זה היה קשה אבל עבד.
בפעם השלישית היא פשוט לא היתה מוכנה.
מה אני אמורה לעשות כדי להעשיר לה את התפריט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009אפילו שזה יהיה קשה, על הבוקר היא צריכה לאכול "סעודה" אפילו כמה ביסים לפני שאת נותנת לה לינוק
תוך כמה ימים היא תוכל יותר טוב
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהש07/10/2009
שלום.
אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס.
יש לי בת בת 10 חודשים ובלידה עשו לה בדיקה לבלוטת התריס והיא יצאה תקינה.
רציתי לדעת האם אני צריכה לפקח על משהו אצלה? אולי לחפש סימנים או לעשות בדיקות? מה אני צריכה לעשות ?
והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדיי למנוע ממנה את זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009האם אני צריכה לפקח על משהו אצלה?
לא
אולי לחפש סימנים או לעשות בדיקות?
לא
מה אני צריכה לעשות ?
כלום
והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדיי למנוע ממנה את זה?
לא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזליםגל07/10/2009
מה עושים תינוקת בת 10 חודשים שלא אוהבת כבר לאכול סימילאק (בקבוק) אני מביא לה בבוקר והיא עושה טובה שהיא אוכלת וגם מים היא לא ממש אוהבת לשתות, מה אני יכולה לעושת לגבי הנוזלים?
וכמה נוזלים צריך תינוק לתות ליום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009אם היא ממש אוכלת לא צריכים לדאג על כמות
בהאם השתדלת מיץ דלול?
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים המשך
גל08/10/2009מיץ מדולל לא ממש בריא אז אני מעדיפה לתת לה רק מים.
מה כמות המים שהיא צריכה לשתות ליום שיהיה נורמלי אם היא לא רוצה בקבוקי דייסה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל שלום
ד''ר קווין שרייבר10/10/2009את כתבת "וגם מים היא לא ממש אוהבת לשתות"
מים הכי טוב
קשה להגיד כמה CC היא צריכה ליום כי זה תלוי בכמה היא אוכלת
אם היא רק שותה משך 24 שעות היא צריך בן 80-100 CC נוזלים ליום
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה אצל תינוק בן 6 חודשיםאורטל06/10/2009
לפני כשבוע בערך נתתי לבני לקיקה מקוביית שוקולד ולמחרת התפתחה פריחה בבטנו ובידיו וזה הולך ומחמיר והיום הגיע כבר לפנים.עשו לו בדיקות דם לשלול אפשרות של בעייה מהכבד ואכן נשללה השערה זו. מה עליי לעשות וממה זה נובע ,האם קיימת אפשרות שזה מלקיקה אחת של שוקולד. אודה לכם מאוד אם תענו לי .בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009בלי לראות ולמשש את הפריכה, קשה לי לענות לך
אני מצתער
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום במשך שבוע וחצירוני06/10/2009
הבן שלי בן שנה סובל כבר שבוע וחצי מחום שמגיע ל39.2 , בנוסף יש לו נזלת, הוא משתעל חזק וגם הפרשות מהעיניים. מבדיקת הדם וצילום החזה לא נמצא כלום. הרופאים טוענים שזה משהו ויראלי שצריך לחכות ואין טיפול.
האם יכול להיות שוירוס ימשך כל כך הרבה זמן? האם היית מציע בדיקה נוספת או טיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009האם יכול להיות שוירוס ימשך כל כך הרבה זמן?
כן
האם היית מציע בדיקה נוספת או טיפול אחר
לעכשיו לא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה לאחר חוםמורי06/10/2009
בני בן שנה וחודש ולאחרונה הוא נכנס לגן ובמקביל הוא מבלה הרבה בבית בגלל מחלות...
בימים האחרונים (מיום שבת בער) הוא היה עם חום שלא ירד עד אתמול(שני בערב) וללא תופעות לוואי נוספות, הוא היה עם מצב רוח ותיאבון, רק עם חום. עכשיו כשירד החום התחילה לו פריחה בגב בחזה (רק בחלק העליון) ובפנים ובנוסף הוא כל הזמן בוכה.
מה יכולה להיות הסיבה לפריחה? זה מדבק ? תופעת לואי של החום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורי שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009אדמדמת
על תדאג
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקילת תינוקנועה06/10/2009
כל כמה זמן צריך לשקול תינוק בן ִִ4 חודשים אשר עליותו במשקל תמיד היתה תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009כל כ חדשיים מספיק
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותליאת06/10/2009
שלום רב,
ביתי בת 2.5 סובלת מעצירות.
כבר שלושה ימים הקקי שלה הוא כדורים קטנים וקשים ויוצא דם מהקקי.
האם זה משהו שיכול להזיק לה ומה ניתן כפתרון - אני יודעת שיש חומר בשם לבולק אבל הוא לא כל כך בריא.
אשמח לקבל תשובה.
בתודה מראש,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
ד''ר קווין שרייבר08/10/2009דבר ראשון היא צריכה לשתות יותר
יש אבקה: PEGLAX שזה אוזר משמאותי
תדברי אם הרופא ילדים שלך
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע מוזר לקקיאפרת05/10/2009
שלום.
בתי בת חמישה וחצי חודשים. אני מניקה אותה באופן מלא. לפני כשלושה שבועות התחלתי לתת לה טעימות של מזון מוצק - כשתי כפיות ביום פירות וירקות. בשבת האחרונה יצא לה קקי בצבע מוזר - ירוק שחור. מאז כבר היו לה שלוש פעמים יציאות בצבע הזה, ופעמיים בצבע הרגיל של חרדל.
האם כדאי לעשות לה בדיקת צואה או שיתכן וזה קשור למוצקים שהיא אוכלת??
תודה רבה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
ד''ר קווין שרייבר05/10/2009האם כדאי לעשות לה בדיקת צואה או שיתכן וזה קשור למוצקים שהיא אוכלת??
קשור לתזונה לא צריכים בקיקת צואה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק עם נזלתדני05/10/2009
שלום,
תינוק בן חודש ושבועיים (לידת ואקום) סובל כשבוע מנזלת. מקבל טיפות מי מלח שלוש פעמים ביום.
לפני הנזלת עלה במשקל טוב, מ- 3500 ל - 4600 תוך חודש.
אין לו חום אך הנזלת לא עוברת. ביומיים האחרונים אוכל לא טוב , צריך להעיר אותו על מנת שיוכל. לא מבקש לאכול.
הוא אוכל חצי חלב שאוב וחצי סימילק , כל שלוש שעות 100 מ"ל.
כבר יומיים לא היו יציאות!
1. מה ניתן עוד לעשות כדי להקל על הנזלת?
2. האם זה נורמלי שכבר יומיים לא היו יציאות?
3. האם כדאי להאכיל בתדירות גבוהה יותר ומנות קטנות יותר בגלל הנזלת וחוסר תאבון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ני שלום
ד''ר קווין שרייבר05/10/20091 מה ניתן עוד לעשות כדי להקל על הנזלת?
טיפות מי מלח מכשיר אדים.
2. האם זה נורמלי שכבר יומיים לא היו יציאות?
כן
3. האם כדאי להאכיל בתדירות גבוהה יותר ומנות קטנות יותר בגלל הנזלת וחוסר תאבון?
לא צריכים
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)