מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תולעים אצל תינוקת??שירה12/01/2014
יש לי תינוקת בת שנה (מתוקן 11 חודשים), שמתעוררת בלילות. אתמול סבלה מפריחה ורופאה שבדקה אותה ראתה גם אודם בפות והעלתה את האפשרות לתולעים.. לא הבחנתי בצואה, הילדה אינה בגן או בפעוטון, ואין לי ילדים נוספים, הרופאה חשדה אולי הדבקה מהכלבים שלי. היא המליצה על טיפול בוורמוקס, וכך גם עוד רופא, ההמלצה על 5 מ"ל ולחזור על המנה אחרי 10 ימים.
קראתי בדף התרופה שזה לא מיועד לגיל מתחת שנתיים, איך המליצו לי? האם זה מסוכן או אפשרי?
הילדה גם מבצעת מספר פעמים ביום מעין התחככויות באנשים/כריות כמו "ריקוד בטן" שנראה שמרגיע אותה....אולי כך מתבטא אצלה גרד?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים אצל תינוקת?? - תגובה
ד''ר אבישי קרן25/01/2014שירה שלום.
אני לא ממליץ על ורמוקס בגיל צעיר כל כך, ודאי אם לא נראו תולעים באופן ברור.
ועם זאת, העניין של המלצה על תרופה בגיל מסויים שבו ההתוייה לא כתובה - היא בהחלט נתונה לשיקול דעתו של הרופא, תוך שיתוף ההורה בהחלטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעים
אורחת13/02/2014מליצה בחום לנסות להשתמש בתכשיר הומאופתי הנקרא תולע N
רכשתי אותו בבית מרקחת ראשונים פארם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעים - תגובה
ד''ר אבישי קרן24/02/2014התרופה מיועדת לגיל שנתיים ומעלה, על ילדים מתחתל גיל שנתיים - לא נוסתה ולא נבדקה. ולכן מתחת גיל שנתיים אםין המלצה לטיפול תרופתי זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון ולידת תינוקסיון09/01/2014
בני בכיתה א' אמור להתחסן השבוע בMMR2
אני אמורה ללדת בכל יום. קראתי שמדובר בחיסון חי מוחלש. האם יש סכנה לתינוק? האם עלול להדבק? האם כדאי לתת את החיסון או לדחות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון ולידת תינוק - תגובה
ד''ר אבישי קרן25/01/2014סיון שלום.
אפשר לתת את החיסון ללא כל בעיה לילד בכיתה א'.
בנוגע לתינוק - הוא מוגן מאותם וירוסים בזכותך (בהנחה שאת מחוסנת נגדם). ההגנה מהנוגדנים שלך המועברים אל התינוק היא בערך עד גיל חצי שנה.
ובגיל שנה - הוא יחוסן בעצמו את ה MMRV
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהנועה03/01/2014
היי דוקטור יש לי תינוקת בת 4 חודשים שכל היום היא לא רגועה בכלל רוב היום היא בוכה חשבתי שזה יעבור בגיל 3 חודשים אבל זה רק מחמיר אין לנו סדר היום כל הזמן אני ובעלי צריכים להיות סביבה ואיתה כי אחרת היא בוכה ומתחילה לדבר בעצבים והיא לא מפסיקה אני ובעלי נורא מתוסכלים זה גורם להמון ריבים אין לנו מנוחה היתי לפני 3 חודשים אצל 2 רופאים אמרו לי שזה גזים אבל זה ממש לא נראה לי כמו גזים היא רוצה שכל היום רק נרים אותה וכואב לנו כבר הגב כל היום עם האצבעות בתוך הפה ויוצא מלא רוק פולטת מדי פעם לסירוגין אוכלת לאחרונה 180 כל 3 וחצי שעות מטרנה. מה אתה מציע לעשות ???יש בדיקות רפואיות שעלי לבצע ? אם כן איזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
ד''ר אבישי קרן07/01/2014לינוי שלום.
אני מציע לפנות לרופא ילדים שאת סומכת עליו שיבדוק את הילדה מכף רגל ועד ראש. ישמע בפירוט מתי היא עצבנית/ אי שקט. מה מהרגיע אותה? האם זה מלווה בהקאות / חום/ שלשול. האם זה קורה אחרי אוכל? לפני אוכל? האם הפליטות מייד אחרי האוכל, או לאחר שיעול. האם מתקשה לנשום? האם מנוזלת? והאם..האם...האם..
יש הרבה מה לשאול ולבדוק.
התלונה של "אי שקט" היא גדולה מאוד, ודורשת בדיקה של הילדה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרי רעילנורית02/01/2014
שלום
בני בן שנה שם בפיו פרי קטן ועגול לא למאכל (דמוי פרי יער) אותו אסף מהרצפה מבלי שראיתי. אינני סבורה שהוא בלע. מיד שראיתי הוצאתי מפיו. מאז המקרה עברו מעל 8 שעות ולא נצפו תגובות מחשידות, אוכל וישן ומתנהג כרגיל. האם יד סיבה ללכת לרופא/ מיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - cmv מולדשני31/12/2013
שלום
יולדת שבהריון נמצאה עם CMV, בלידה לא ראו על התינוקת בעיות מיוחדות, כעת מספר ימים לאחר הלידה התקשרו מבית החולים לעדכן שהתינוקות עם CMV.
מה המשמעות של זה?
אלו בדיקות נדרשות בטווח המיידי ו/או הארוך?
עד איזה גיל נדרש מעקב במידה ואין בעיות?
האם יש שלב שלאחר שעוברים אותו בשלום אפשר להיות רגועים ובטוחים שהכל בסדר לגבי העתיד?
האם יש בדיקה כלשהי שיכולה לתת אינדיקציה לגבי העתיד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv מולד - תגובה
ד''ר אבישי קרן07/01/2014שני שלום רב.
אני מניח שהתקשרו להגדי שבבדיקת השתן של התינוק נמצא CMV חיובי.
דבר זה דורש מספר בדיקות ומעקבים אצל רופא-מחלות-זיהומיות במקביל לרופא הילדים.
בדיקה פיזיקלית של התינוק, ולודא שהתשובה מבית החולים אכן נכונה (לראות את המסמך עם הבדיקה שכתוב עליו CMV+ בבדיקת שתן).
זה דורש סונר ראש, בדיקת עיניים (פונדוס), בדיקת שמיעה (BERA)
ובהתאם לתוצאות הבדיקות הנ"ל, החלטה על טיפול תרופתי. וסוג מעקב רפואי.
יש מספר פרוטוקולים בתחום זה לטיפול.
אחד מהרופאים שעוסקים בתחום זה באיזור המרכז (לא ציינת איפה אתם גרים) הוא פרופסור יעקב אמיר, מבית חולים שניידר, מנהל מחלקת ילדים ג'
בהצלחה ורפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DAHUFחסוייי31/12/2013
בס"ד
שלום רב,
רציתי לבדוק האם נתקלתם במצב כזה,
יש לי תינוק שנולד לפני 8 ימים, אתמול התקשרו אליי מטיפת חלב, וביקשו שאגיע על מנת לבצע בדיקה חוזרת של סקר יילודים, לטענת אחות טיפת חלב, הדגימה שלקחו פגומה ולא ניתן לבצע את הבדיקה, בדיקה לPKU.
האם באמת קיים מצב שלקחו את הבדיקה בצורה לא טובה? או שהבדיקה יצאה לא טובה ולכן מזמנים עוד הפעם?
1. האם שמעתם/נתקלתם במקרה כזה, שהבדיקה בוצעה בצורה לא תקינה בבחינה טכנית ולכן התבקשנו לחזור על הבדיקה מסיבה טכנית?
2. האם מדובר במחלה גנטית?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שימוש במכשיר אדים חמיםאיילה30/12/2013
בנוגע להוראה החדשה האוסרת שימוש במכשיר אדים חמים..האם זה נובע מכך שהמים לא מורתחים במכשיר? אם נהגתי להרתיח את המים ולשפוך אותם למכשיר האם זה מותר או שעליי לקנות מכשיר אדים קרים ולהשתמש אך ורק בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במכשיר אדים חמים - תגובה
ד''ר אבישי קרן07/01/2014איילה שלום.
ההמלצת להפסיק שימוש במכשיר אדים בכלל (חמים או קרים) זה שמחקרית לא נמצאה יעילות לטיפול במכשיר זה, ובנוסף, נמצא שהוא עלול להוות סכנה, בשל חיידק בשם ליגיונלה שהתפרץ ב 3 מקרים בישראל, והוכח שזה נבע מהמים במכשיר. הסיבה היא שהמים נשארים שם הרבה זמן, וצורך ההעברה של החיידק זה בטיפות מים קטנות שעולות מהמכשיר (האדים).
ולסיכום - אין להשתמש במכשיר אדים, לא במכשיר קרים ולא חמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומותשירן26/12/2013
הילדה שלי בת 3 שבועות ויש לה נקודות אדומות קטנות ארבעה במספר אחת בפנים ואחת בעורף ואחת בבטן ואחת בבטן התחתונה ורציתי לשאול מה אלו היא נולדה איתם אבל שמתי לב אליהם רק בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות - תגובה
ד''ר אבישי קרן26/12/2013שירן שלום.
יש לפנות לבדיקת רופא
קשה להתרשם מפריחה לפי הצילום. יש לראות ולמשש את הנגעים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנה וחצי מצונן נוראשלי18/12/2013
ערב טוב,
הבן שלי קם הבוקר עם גודש באף הוא מתקשה לנשום כמו שצריך ואני שמה לב שזה ממש מפריע לו. איך אפשר להקל עליו? סך הכל הוא מרגיש טוב, אין חום או משהו כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגיל הזה את יכולה להשתמש בשמן אפקל
אילנה19/12/2013זה שמן טבעי שמשחרר את הגודש באף ומתאים לתינוקות בגיל הזה. יש לקנות מגבונים שספוגים בחומר הזה, את מנגבת איתם מסביב לאף שלו וזה משחרר לו את הנשימה. סביר להניח שזה יקרה עוד הרבה החורף, אבל אולי הייתי מוודאת שלא מדובר חס וחלילה בוירוס או דלקת כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שנה וחצי מצונן נורא - תגובה
ד''ר אבישי קרן07/01/2014מי מלח לאף. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים נגד דכאון,לכן התינוק שקט מדידואגת17/12/2013
שלום
רציתי לשאול האם נטילת כדורים נגד דכאון במהלך טרימסטר אחרון של הריון ובהנקה יכולות לגרום לזה שהתינוק יהיה שקט ורגוע יותר מתינוקות אחרים או שאין קשר וזה האופי של הילד?
לקחתי כדורים שמתאימים להריון והנקה בפיקוח פסיכיאטר מומחה להריון ולידה, התינוק שלי יחסית רגוע, לא בוכה הרבה, מרדים עצמו לבד לישון, הוא בן חודשיים , יש לו דודן בן שנה, והוא בגילו היה הרבה יותר בכיין על כל דבר.
אחותי אומרת שלדעתה זה בגלל הכדורים, ואמרתי לה שלא אמרו לי שום דבר כזה , גם לא מצאתי באינטרנט.
אני מבקשת נשים שלקחו כדורים - האם יש לדעתכן אמת בדבר? האם לכן היו תינוקות בכיינים- רגועים???
אשמח אם תענו לי בעילום שם או בפרטי זה ממש חשוב, אני לא שקטה. ושוקלת להפסיק עם הכדורים או זה יכול להיות קשור למרות שזה יפגע בבריאותי, אך בריאות התינוק חשובה לי יותר, וכן אני יודעת שחשובה לו אמא בריאה אבל זה מפחיד אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - צואה שחורה ונטילת נובימולטלי17/12/2013
שלום רב, בני בן החצי שנה (הנקה +שילוב מטרנה וטעימות) משלשל מזה 6 ימים וביומיים האחרונים עם חום ונוטל נובימול להורדת חום.
אתמול היינו אצל הרופא ולפי הבחנתו מדובר במחלה ויראלית.
היום בבוקר לראשונה הופיעה צואה כהה ודביקה בצבע שחור. האם יש אפשרות שזה עקב נטילת נובימול כ5 פעמים ביממה האחרונה?
על פניו לא נראה שמדובר בבקיעת שיניים. מה יכולה להיות הסיבה?
אודה לתשובתכם הדחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה שחורה ונטילת נובימול - תגובה
ד''ר אבישי קרן26/12/2013טלי שלום.
לא מכיר את התופעה שאת מתארת כחלק מתופעות הלואי של נובימול. לעיתים נטלך ברזל גורמת לצואה שחורה.
יתכן גם שזה חלק מהשלשול (דיזינרטיה קלינית?) - ואז יש צורך לשקול טיפול תרופתי ונטילת תרביות צואה.
כמובן - כל זה יתבצע במרפאת הרופא המטפל.
כדאי להביא דוגמא של צואה בטיטול להראות לרופא.
בהצלחה ורפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נאוקייטYASMIN15/12/2013
שלום דוקטור, בתי בת שנה ו3 חודשים, אלרגית לחלב, מגיל 4 חודשים ניזנת מנאוקייט. עד איזה גיל אפשר לתת לה נאוקייט רגיל בלי לעבור לנאוקייט אדוונס, מה שהבנתי שהוא מיועד לאחר גיל שנה. חשוב לציין שעכש'ו היא ניזנת מנאוקייט פעמיים ביום, בבוקר ובערב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאוקייט - תגובה
ד''ר אבישי קרן26/12/2013שלום רב.
אין בעיה להמשיך לתת לה.
בגיל זה אני מניח היא אוכלת עוד מוצרים (ירקות, פירות וכד'), וזה נותן לה את כל מהש שהיא צריכה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן מרובה בלילה - תינוקת בת שנהטליה12/12/2013
שלום רב,
בתי בת שנה, תינוקת בריאה (תוצאות בדיקות דם לגיל שנה תקינות).
בשבוע האחרון כשמתעוררת בלילה אני שמה לב שהחיתול ממש מלא בפיפי, עד כדי שנוזל לבגדים.
אתמול החלפתי גודל חיתול, והוא פתר את בעיית נזילת השתן לבגדים, אבל עדיין, החיתול היה ממש מלא.
נרדמת בשבע בערב, ומתעוררת עם חיתול מלא שביב שלוש-ארבע לפנות בוקר.
היא אוהבת לשתות מים, שותה במהלך היום:
בוקר: כ 180ML מטרנה
במהלך היום: 300 מים
בערב לפני השינה: כ- 120 ML מטרנה.
החדר בימים קרים אלו מחומם היטב, היא לבושה טובה ומכוסה אף בשתי שמיכות.
לכן אני תמהה על כמות השתן בלילה,
האם דורש בירור?
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן מרובה בלילה - תינוקת בת שנה - תגובה
ד''ר אבישי קרן16/12/2013טליה שלום.
לי זה נשמע נורמלי.
כדאי לבדוק שאין שינוי משמעותי במשקל של הילדה.
ומעקב רופא אם כן יש שינוי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנה וחצי לא אוהב מיםשלי11/12/2013
שלום,
רציתי לדעת מהי כמות המים המומלצת לשתיה עבור תינוק בן שנה וחצי. יש לי בעיה עם הקטן שלי, הוא תמיד מסרב לשתות מים ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה. לפעמים אני מוסיפה ויטמינציק וזה עוזר, אבל כשמדובר על מים לבד הוא ממש מתנגד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה וחצי לא אוהב מים - תגובה
ד''ר אבישי קרן26/12/2013שלי שלום...
גם אני לא אוהב לשתות מים.
ובכל זאת מצליח "לשרוד"... :)
ולעיינינו: תציעי לו בקבוק עם מים - אם הוא צמא אז הוא ישתה. ואם הוא לא צמא - הוא לא ישתה.
את תוכלי לראות שהוא נותן שתן (וזה אומר שהוא לא מיובש) ושהוא מוכן לשתות מוצרים אחרים המכילים הרבה נוזלים בתוכם (תה? פורמולה חלבית? מרק?) - וככה לקבל נוזלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינןקת מראה תמיד סימני רעבנועה10/12/2013
שלום
התינוקת שלי מראה כך הזמן סימני רעב היא בת חודש אני עושה לה 100 היא מסיימת רק 90 וו בוכה המון במשך היום ותמיד מראה סימני רעב עם השפתיים ובעלי חושב שהיא רעבה ונותן לה אוכל אחרי שעתיים שעה וחצי והיא ממשיכה לבכות. יש לציין שהיא עולה יפה במשקל קצת יותר מהממוצעע אפילו מה עלינו לעשות שהיא תיהיה רגועה במהלך היום כי רק אןכל מרגיע אותה אבל בהפרשים קטנים ןאני מפחדת שהיא תעלה יןתר מדי במשקל היא גם פולטת לפעמים ולא נותנת לנו מנוחה מאןד מתוסכלים מהמצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינןקת מראה תמיד סימני רעב - תגובה
ד''ר אבישי קרן16/12/2013אדווה שלום.
יכול להיות שביתך סובלת מרפלוקס קיבתי ושטי (GERD), וזה מה שגורם לה לכאב באיזור בית החזה, ולבכי.
אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא להערכה. הטיפול ברפלוקס שונה מהטיפול בילדה רעבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)