פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית- ילד בן 16
    אמא מודאגת
    07/06/2008

גיליתי ( לפי הסטוריית גלישה) שבני גולש באתרי סקס של גברים בלבד ,
    מעולם לא היה לו קשר עם בנות או התאהבות מאז היסודי, פרט לידידות שיש לו הרבה גם היום.

היום יש לו חבר מאוד טוב והם מבלים את רב הזמן יחד.
    השימוש במחשב נעשה תמיד מאוחרי דלת נעולה והוא מבלה זמן די רב בחדר הסגור בעיקר בשעות הלילה המאוחרות..

איך אני יכולה לדבר עם הילד מבלי לגרום לו להיסגר?
    מה עלי להגיד?
    האם יתכן שבשלב זה כבר גיבש את הזהות המינית שלו לשארית חייו?
    האם אי ההתנסות עם בנות המין השני , יתכן והיא גורמת למעבר לעולם הגברים?
    האם אפשר להשפיע עליו ?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית- ילד בן 16

הוספת תגובה

• אמאלה'

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/06/2008

מה את דואגת? יום אחרי מצעד הגאווה ואמא עוקבת אחרי גלישותיו?
    אם אין לכם דיבור ואת צריכה לחשוש ולעקוב אז תהיי סבלנית. הוא בן 16 וודאי לא גיבש כלום סופי.
    את לא צריכה להשתלט עלי . עושה רושם שהוא לפחות מתעניין במין.
    מה היית עושה אם היית מוצאת רק אתרים באקמיה? טוב שהוא מיני וסקרן. תתאפקי ותנילו ולך ללכת בקצב הרמוני יותר.
    זה לא קל אבל בסוף תגלי שזה היה שווה .
    בסוף הוא יתעניין בנשים ולא רק בידידות.
    סבלנות וסובלנות יועילו לשניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדאגה שלה מוצדקת בהחלט!!

שני
    08/06/2008

זה הזמן בו הוא מגבש את הזהות שלו ואת זהותו המינית....
    אם לא עכשיו - אימתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא קשר למצעד הגאווה

אמא מודאגת
    08/06/2008

האתרים מופיעים כל הזמן,
    ורק אתמול הוא הלך לישון אצל אותו חבר כדי ללכת יחדיו בבוקר,
    ואני נותרתי מתנגדת אבל ללא יכולת ממשית להסביר לו למה ,
    ונתתי לו ללכת...
    אני מבינה שצריך לתת זמן ולא רוצה להתערב בתהליך הגיבוש שלו
    עם זאת היחסים ביננו מאוד פתוחים וחשבתי לנצל את זה כדי להראות לו
    את התמונה כולה, שיש עוד אפשרויות שהוא עדיין לא ניסה.

אבל מה אומרים? האם אפשר להפנות אותי ?

מצד שני לא רוצה להכניס לו רעיונות לראש ... במידה וזה זבוב בדמות פיל...

הצעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיבור פתוח?

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/06/2008

אחת ממגבלותינו הגדולות כהורים היא חוסר האונים. דיבור פתוח מהווה גם מלכודת בציפייה שנוכל לשנות.
    אם הדיבור הוא אכן חופשי ופתוח דברי על עצמך ועל חששותיך ופחדיך. תני לו להמשיך בדרך תוך שאת סופרת את הימים ביאושך ופחדך. הזדמנויות שהוא עוד לא ניסה ייקרו בדרכו ואם הוא סקרן הוא יטעם ויחליט מה טוב לו.
    חישבי על החוק השלישי של ניוטון, "חוק הפעולה והתגובה". הכוח מופעל היחס ישר להתנגדות ובכיוון הפוך.
    ליבי איתך על הקושי שאת חווה בהתבגרותו ומקווה שתגלי את הגדולה שבסבלנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שפיכה - כתוצאה מלקיחת אנטי-דיפרס
    ליאת
    07/06/2008

בן 43 רווק , לא מצליח להגיע לשפיכה בגלל לורסטיל .160 מי"ג ליום.
    נא עזרתך...

הוספת תגובה

• ליאת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/06/2008

מה הקשר שלך לשפיכה הזו?
    את מתלוננת או מפיקה תועלת ועונג מההתארכות?
    בכל מקרה שיפנה לפסיכיאטר שרשם את התרופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות מינית
    ליאת
    07/06/2008

אני בן 37 , בתחילת גיל ההתבגרות התחלתי להרגיש התלבטות מינית .
    אני מרגיש גבר אך נמשך לנשים במהות הנשית , בדמות הנשית
    אני נמשך לאקסוסוריז הנשיים .
    לא נמשך לגברים .כיצד אוכל לאפיין תופעה זו ?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות מינית

הוספת תגובה

• ליאת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/06/2008

הרבה שאלות גבריות תחת שם נשי?
    סך עכל אתה חש נשי ורוצה לעשות טוב לאשה באופן מיני. השאלה לא מוגדרת דיה.
    בוא לייעוץ כדי להרגע.
    בינתיים תהיה לסבית עם דגדגן גדול ותמשיך להיות רגיש לבת זוגך-אם יש כזאת ברת מזל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים
    מיכל
    07/06/2008

שאלה מה יקרה לבחורה שתיקח הורמונים נשיים ועם אישור של רופא?

לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

• מיכל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/06/2008

מה את באמת רוצה לדעת?
    מה הבעיה שהצדיקה לרופא לבחור לרשום טיפול הורמונאלי לבחורה?
    אולי הרופא יודע מה הוא עושה ולבחורה יהיה פיתרון?
    אם את הבחורה אז תשאלי ברור יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית של הבעל
    שיר
    06/06/2008

אני נשואה מספר שנים+ילדים. טוב לי בתוך המשפחה הקטנה שלנו והמורחבת.
    מבחינה מינית אני מרגישה מתוסכלת. בעלי שכב איתי במשך מספר שנים בלי בעיה (בעיקר שהיינו חברים). כיום במשך מספר שנים בעלי מדמיין גברים נוספים במיטה שהם שוכבים איתי, לאחרונה הוא גם מדמיין שהוא נוגע בהם, בזין, בבצים, בפטמות ובטוסיק. הוא משמיע לי את הפנטזיות שלו ומכריח אותי להשתתף בהם.
    אני שונאת את הפנטזיות האלה, אני סובלת מהם, אני משתפת איתן פעולה כי אני מאוד אוהבת סקס וקשה לי בלי. ניסיתי להניע אותו מכך אך אז לא עומד לו.
    נמאס לי לפעמים נדמה לי שהוא הומו ולפעמים לא. אני לא יודעת מה לעשות.
    שתבין אני אישה יפה ומאוד מושכת, המון גברים מסתכלים עליי ומתחילים איתי כל הזמן. אני אוהבת סקס ואני מרגישה מבוזבזת איתו. אני מוכנה לעשות הכל, למצוץ לו, כל התנוחות האפשריות , כל מה שירצה. אבל הוא רוצה רק את הפנטזיות המחורבנות שלו ולשכב עליי ולסגור אותי. נמאס לי.
    אני לא אפרק את המשפחה מכיוון שיש בינינו אהבה וטוב לי איתו והוא גם אבא מקסים. אבל אני לא יכולה לחיות עם התחושה הזאת. הוא נראה לך הומו?

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית של הבעל

הוספת תגובה

• שיר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/06/2008

בעלך שייך לקבוצה לא קטנה של גברים שעדיין מתגרים מהרעיון ש"אני אשלוט עם מי אמא של הילדים מזדיינת". מה לעשות שעכשיו הוא אבא של הילדים ואת אימא שלהם. ה
    הפנטזיה מובילה אותו לגירוי ואותך לכעס וניכור.
    עד כאן זה פשוט והגיוני אבל מה? את אשה יפה ומושכת וגברים טורפים אותך בעיניים כדבריך.
    אולי תציעי לו עיסקה?
    את תביאי מהפנטזיה שלךואז תוכלו לשתף.
    כמו שזה את מוזנית בדמיונו והוא שולט ואת ,אוהבת מין ובודדה.
    הוא בטח לא הומו רק ילד קטן שעוד חושב כמו אז. בואו ליעוץ ותצילי את נישואיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באבו-אבואה הומו

שני
    08/06/2008

איזה גבר מפנטז על נגיעה בזין של גברים אחרים? סטרייט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה .
    חסוי
    05/06/2008

שלום, אני בן 18 וחצי מת"א.

עוד לא קיימתי יחסי מין ואני רוצה לשאול שאלה. תוך כמה מן אפשר לגמור ? אני די איש תמים ורק לפני קצת זמן התחלתי לאונן אך לא יוצא נוזל הזרע=\

האם תוכל לומר לי תוך כמה זמן יוצא השפיך ? בערך לא בדיוק...תודה מראש, חסוי .

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה .

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/06/2008

רק התחלת לאונן , תמשיך ותלמד על הקצב הפרטי שלך. במוקדם או במאוחר החיבור בין הגוף היד והפנטזיה יביא את התוצאה. אל תעסוק בלבדוק זמן תלמד מהחוויה ומהעונג.
    בהמשך תגלה שכשאתה מגורה מבן/בת זוג השפיך מגיע יותר מהר.
    העיקר שתרשה לעצמך להתנסות וללמוד על עצמך. כמה זמן אצל אחרים? לא יעזור לך המספר. זכור זה פרטי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באיבר המין לאחר קיום יחסי מין
    אושרי
    03/06/2008

אני בן 38 מזה מספר חודשים אני סובל מכאבים לאחר קיום יחסי מין בשריר התחתון של איבר המין שמקשה עליי גם להטיל שתן וכמו כן עליי להחזיקו עד שהוא רפוי וצריבה בתוך האיבר מה עליי לעשות

הוספת תגובה

• אושר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/06/2008

מה דעתך להיבדק אצל רופא? יש כמה וכמה אפשרויות כדאי לפנות לאורולוג המתמחה גם במיניות. חפש ברשת בין חברי אי"טם או היל"ם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכת ירח
    שרית
    02/06/2008

שאלתי היא: התאהבתי בגבר עד מעל לאוזניים. הכרנו זו את זה וירטואלית הרבה זמן ונמשכתי אליו מאוד. כשהכרנו היחסים מיד היו לא שוויוניים. הוא אינו מנשק או מלטף. גבר שלא מעוניין בסקס, לא רוצה לשכב אתי, לא מעוניין בסקס בכלל עם אף אשה.ל טענתו הן לא עושות לא את זה....
    הוא גומר רק על ידי מין אורלי. הוא צריך ריגוש מיני סדיסטי, הכאבה לצורך התעוררות. הוא מודע לכך שהעוררות שלו היא שונה אך לא מסביר לעצמו מדוע.

לדעתי יש לו או.סי.די והפרעות נרקסיסטיות וסדיסטיות.

האם בודאות הוא עבר התעללות מינית? ועל ידי מי? איך ניתן לעזור לו? ניסיתי להכנס איתו ל"עובי הקורה" אך ללא הצלחה מרובה.... הוא ננעל. הוא מקשיב אך לא כל כך מדבר.

דחוף בבקשה תשובתך.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מוכת ירח

הוספת תגובה

• למוכה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/06/2008

אין לי מושג מי האיש. ללא ספק הוא נהנה מהשליטה ומכך שאת מתאמצת. אם תפסיקי הוא יעבור לתחנה אחרת. את מספקת לו משהו וללא ספק בשביל זה הוא נשאר.
    במקומך הייתי שואל את עצמי מה הוא מספק לי? למה אני תקועה עם מישהו שאינו מבטא רגש ואינו באמת סקרן לגבי מי אני?
    כשתעני לשאלה זו תוכלי להחליט כמה זמן עוד תישארי. לחטט בו זה חלק מהצורך שלך. ואם תביני איך זה קרה לו שהוא כמו שהוא אז מה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אידית
    01/06/2008

שלום רב,

באיזה גיל בדרך כלל ילד אמור להתחיל להימשך לנשים ולרצות סקס?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אידית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/06/2008

היה עוזר לי יותר להגיב אם היית מספרת על הילד שהביא אותך לשאול שאלה כזו. איך את קשורה אליו ? וממי הוא רוצה סקס?

בכל מקרה ילדים מתחילים להתעניין במין לפי מידת החשיפה שלהם לעניין. יש מקרים שאחת מהדמויות הבוגרות יותר בחייהם עוסקת במין ואז זה מעניין. יש כאלה שנחשפים למין מוקדם ,סוג של חשיפה מוקדמת. זה קורה לעיתים כאשר הילד עצמו חווה את היותו אוביקט מיני עבור מישהו. מעבר לכך היום עם הזמינות הגדולה של חשיפה למין בטלוויזיה ובאתרים שונים באינטרנט רבים הילדים הנחשפים קודם זמנם.
    להימשך לנשים ולרצות יחסי מין זו כבר המדרגה הבאה בהתפתחות של כל אדם צעיר אשר נסיבות חייו חשפו אותו לענייני המין.
    שאלי עם יותר פרטים ואולי אענה תשובה יותר מספקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גומר מהר מדי
    זקוק לעצה
    29/05/2008

היי אני בן 23 זה כבר כמה פעמים אני שוכב אם מישהי וזו הפעם הראשונה לי אם אישה..
    בפעם הראשונה ששכבתי איתה גמרתי אחרי 15 שניות, וגם בפעם השנייה והשלישית גמרת די מהר בערך 30 שניות..
    האם זה נורמלי שאני גומר מהר כל כך?
    האם יש לזה טיפול שאני יכול לנסות לבד?(אם כן אני אשמח לשמוע)
    האם כדאי לי להשתמש במשחת אמלה?או תרופות אחרות?אם כן מה ממולץ...
    בבקשה תענה לי אני ממש מרגיש לא בנוח אם החברה שלי..

לקביעת תור
    סגירה
    גומר מהר מדי

הוספת תגובה

• לגמרן המהיר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/05/2008

לא הבנתי אם זו הפעם הראשונה אז מה עניין כמה פעמים.
    אנא זכור שלשפוך מהר בגן עדן היה הישג. אין פרטיות וכל נמר יכול לטרוף אותך באמצע.
    רוצה לומר שפיכה מהירה אינה חולי.
    מיומנות באחזקת שפיכ ניתן לרכוש עם אימון. בטח שאתה לא מצפה לקורס בהתכתבות בפורום. בכל מקרה זכור שאין לך ברז ואין תרופה אבל כן יש לך שליטה בקצב התנועה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד
    אלכס
    28/05/2008

שלום, אני בן 21, ויש לי בעיה לשמור את הזקפה לאורך זמן...

לפני זה הייתי גומר מהר מידי וכשלמדתי לשלוט בעצמי התעוררה בעיה אחרת, אני מתקשה להחזיק את הזקפה לאורך זמן, כל דבר מעבר ל 15 דקות זה נס, אני לא יודע למה, אני נמשך מאוד לבת הזוג שלי (וזה קרה גם עם אחרות),
    במיוחד כשבת הזוג נמצאת למעלה.

אבל ביחסי מין, אחרי 10-15 דקות, אני מאבד את הזקפה ולוקח לי הרבה מאוד זמן לחזור ובדרך כלל היא גם לא חזקה כמו הזקפה הראשונה.

עם קונדום זה ממש בעייתי אחרי זמן מסויים, בלי קונדום זה קצת יותר קל, אבל עדיין אני מאבד את הזקפה מהר מאוד.

מה הבעיה? פיזית או מנטאלית?
    איך אפשר לטפל?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד

הוספת תגובה

• אלכס שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/05/2008

קודם כל תקווה שכל מי שנכנס לפורום וקורא -מקנא בך.
    15 דקות זה הישג מצוין של אחזקת זקפה ללא שפיכה. בטח אין לך בעיה פיזית.
    האחזקה הפרטית שלך וודאי קשורה ברמת הגירוי שאתה חווה. ברגע שאתה עסוק בצפייה בזקפה מתפתחת מאליה ציפיה שזה לא יחזיק עוד הרבה זמן.
    מה אתה עושה ברבע שעה הזו? האם יש לך מיומנויות של שיפור והעברה של אנרגיה מינית או שאתה סתם "מפמפם"?
    עם נתוני פתיחה טובים כאלה של זמן כדאי לך להעמיק את המיומנות במעשה האהבה.
    יש מה לקרוא על זה. נסה מין טנטרי להדיוטות או הגבר המולטי אורגסטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה רק סקס
    בארי
    25/05/2008

שלום, הכרתי בחורה מקסימה וכל מה שהיא רוצה זה רק סקס, אין לה רצון לדבר ולא להכיר, אין לי בעיה עם זה להיפך, אנ נהנה וזה מצב שכל גבר כמעט היה רוצה, אבל מצד שני אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן ובמקום להכיר מישהי רצינית שאני באמת רואה כאישתי אני מבלה עם מישהי שאיני רואה בה אישתי לעתיד

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה רק סקס

הוספת תגובה

• בארי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/05/2008

מה אתה שואל בעצם?
    לפי מה שאתה מציע אלה שאין להם מקנאים בך ואלה שמכירים גם מרגישים שסוחטים להם את הביצים.
    תמצא את דרכך להינצל מזה ואל תרוץ לספר לחברה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד
    ריבה
    21/05/2008

שלום, לבן זוגי יש בעיות בזקפה והוא רק בן 25, איני יודעת אם זה קשור אלי או אליו אבל אני מרגישה שהוא לא נמשך אלי אם זה מה שקורה והוא מרגיש שוא לא יכול לספק אותי

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד

הוספת תגובה

• ריבה בוקר טוב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/05/2008

אני באמת לא קורא אפילו שאלה מובהקת ובכל זאת: השאלה היא עלייך . האם זה שלחבר שלי לא "עומד עלי" זה אומר משהו עלי כאישה כאדם מיני?
    ומתחת לפני השטח נשמע גם ,הוא לא יכול לספק אותי ," אותי" זה בגלל שגם לך אולי יש בעיה בזקפה הנשית שלך?.
    כרגיל במחוזותינו אפשר לדבר על אחרים אבל אני לא מבין מה את עושה עם מישהו שאינו יכול לספקך? את דואגת לו ושואלת על עצמך דרכו!
    האם נגזר עליך לחיות כך? שאינך יודעת אפילו אם הוא רוצה לספק אותך?
    האם בכלל אפשר לספק אותך? אם כן אז תחליטי על עצמך עם מי את ממשיכה להיכשל.!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דומיניות
    נויה
    18/05/2008

שלום, איך אני יכולה לדעת אם אני דו מינית? ומה זה אומר בעצם שלעולם לא אדע אם מי באמת אני רוצה להיות?

לקביעת תור
    סגירה
    דומיניות

הוספת תגובה

• מיה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/05/2008

השאלה היא מאתגרת.
    האם את מינית בכלל? בשביל להיות דו את צריכה להתחיל בשאלה הזו.
    אם מיניותך קיימת לכשעצמה? השאלה הבאה היא עם מי אני רוצה להיות כזאת.
    יכול להיות שאת חווה את מיניותך עם בני שני המינים. האם התנסית בקירבה מעין זאת?
    זה יראה לך שאת יכולה להיות "דו" באופן מיני.
    השאלה הבאה: יש מישהו/י שאני רוצה להיות איתם יותר ממינית?. אם כך את מתחילה דרך של קירבה ואמון יותר מרק במין .
    זו דרך לא קלה. היא מחייבת מחויבות לשאלה מי עושה לי טוב או למי אני רוצה לעשות יותר מאשר רק "שמה".
    המיניות היא "מנוע" עם תוחלת חיים קצרה ואני מקווה בשבילך שתתחילי לבדוק את ה"מנועים" האחרים שלך. בדרך זו תוכלי להתנסות במערכת יחסים מול המציאות ולא רק להתמסר לאינטנסיביות של של מפגש העונג. בקצה של הדרך תתחילי להגדיר לעצמך מי את באמת ולא רק מי את באופן מיני. אני מקווה שתרצי להיות מי שאת ואז תדעי אולי גם מי את רוצה להיות
    דך צלחה ותשתדלי להנות ממנה במלואה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    זהבית
    15/05/2008

שלום רב,
    יש לך מושג האם עישון מריחואנה יומיום פוגע בתפקוד המיני של נשים ומוריד את החשק המיני?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• זהבית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/05/2008

כן יש לי מושג. העישון הימיומי משפיע על סך הכל של החיים והאנרגיה. אם שאלתך נובעת מנסיון אישי אז את יודעת על התשובה. אם את רוצה לנסות לעשדן ימיום בשביל לבדוק אני מציע לך להתאפק.
    השפעת המריחואנה על התגובה המינית קשורה בהורדת המעצורים . החוויה המינית הבודדת עשויה להיות חוויה חוויה. העישון היומי פעמים רבות מרחיק אותך מהמציאות ומהקשר האמיתי. את חיה כמו בבלון.
    לגבי החשק המיני זה וודאי קשור באותם מעצורים הבולמים את השחרוור המיני. אבל זכרי אם לא היה לך ואינך יודעת על זה , כלומר את רחוקה ממיניותך המריחואנה לא תביא ישועה.
    לסיכום הרבה מעשנים מתמידים משלמים מחיר לא קל על החיפוש אחרי העונג למרות שבחלק מהדרך נדמה להם שהחוויה שווה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה