מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשיפה של 10 דק לקרינהמשה08/10/2017
שלום רב, הפקדתי את המכשיר הנייד שלי לתיקון. בעמדה מסביב היו כ15 טלפונים לתצוגת מכירה. לתומי שמתי לב (בוודאות) שכל המכשירי תצוגה מחוברים לוויפיי ובלו טוס וכנראה שגם לרשת. האם חשיפה כה קצרה אך רצינית משמעותית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאירוע חד פעמי אין שום סיכון.
רם דישון08/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מצפייה בסרטונים הפלאפוןדנה07/10/2017
שלום, בעלי נוהג להראות לבננו הקטן בן השנתיים סרטונים בפלאפון, נגיד במצטבר חצי שעה ביום. גלישה סלולארית ולא wifi
מאוד מעצבן אותי
אני אומרת לו שזה מאוד מומלץ.
האם אני צודקת?? גם אם זה חצי שעה ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן שהכוונה לסרטוני יו טיוב ולא צילומים שלנו. תודה
דנה07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ זה מספיק, אין צורך מאוד לא מומלץ
ד``ר דני וולף07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. גם אם מדובר בזמן קצר ביום?
דנה07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שפחות עדיף
ד``ר דני וולף07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה ביד מהחזקת הניידנוי07/10/2017
היי , אני יוצא. לפעמים להליכה ומכיוון שאין לי איפה לשאת אותו
אני מחיזקה אותו ביד ואחרי זמן אני חשה בסוג של כאב עמום , חולשה ביד ...זה קרינה??
והאם פעם או פעמיים שזה קורה זה מהווה סיכון??
מפחדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא בטוחה שזה מהקרינה ובכול מקרה אין שום סיכון. האם חוץ מההליכה אין שום מצב שאת הולכת עם הפלאפון ביד
ד``ר דני וולף07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
נוי07/10/2017אני מחזיקה אותו רוב הזמו ביד ...אני צופה בו שעות בסרטים
אז אני מחזיקה אותו ביד ואז מרגישה סוג של זרם/ כאב קל...
ואגב גם לחץ במצח שאני צופה שעות...
זה מסוכן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככלל אנחנו משתמשים הרבה מדי בביטוי מסוכן. מסוכן זה בעיקר בכביש. לא מומלץ
ד``ר דני וולף09/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בהריון במשך השליש הראשון והשנילילי06/10/2017
שלום
במהלך השליש הראשון להריון נהגתי לדבר לא מעט בסלולארי בתוך הרכב ( כחלק מהעבודה שלי ). לא היה לי מושג שיש קרינה יותר חזקה ברכב סגור עד שאחד ממכריי נתן לי לקרוא על כך מאמר. היום אני באמצע ההריון ( קצת יותר) ומאוד משתדלת לעשות שיחות מחוץ לרכב. השאלה כמה נזק נגרם לעובר ? מאוד מודאגת.
שאלה נוספת: אני גם גולשת הרבה דרך הסלולארי , האם הקרינה מזיקה לעובר בגלישה סלולארית?
מאוד מודאגת
אודה לתשובתכם
( כמובן שהתחלתי להפחית משמעותית את השימוש בסלולארי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנם נחשפת לקרינה אבל העובר נחשף לקרינה מזערית לגמרי אם בכלל
ד``ר דני וולף07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה נמקרן קול וסאבופרמשה06/10/2017
שלום
אני מעונין לקנות מקרן קול שמתחבר באמצעות כבל אופטי לטלוזיה ויש חיבור בלוטוס בין המקרן לסאבופר
האם הקרינה מסוכנת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קרינה
ד``ר דני וולף07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הסמארטפון על העינייםמשה06/10/2017
לעיתים לאחר שימוש טיפה יותר ממושך בסמארטפון (לא בשיחה, אלא בהסתכלות על המסך) אני מרגיש כי העיניים כבדות והראיה טיפה מטושטשת לכמה דק'. האם זה נזק קרינה ידוע( הפלאפון רחוק כ30 ס"מ מהראש) או מעמס על העיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנזק לא מהקרינה, וכדי להיווכח שים את הטלפון במצב טיסה וחזור על הפעולה המעייפת
ד``ר דני וולף07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק ממנורת לילה מסוג לדאני06/10/2017
ביתי ישנה עם מנורת לילה מסוג לד של איקאה 3 וואט בלילה הנמצאת במרחק של יותר מ70 ס"מ ממיטתה. האם זה מסוכן? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
ד``ר דני וולף07/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה המסמארטפון וכאב ראשנוי06/10/2017
היי , יש לי ימים שאני מבלה עם הסמארטפון את רוב היום
ופשוט רואה בו סרטים ואחרי כמה שעות אני מרגישה לחץ וכאב ראש קל ....
ושאני נחה מלצפות במסך , הכאב פוחת
החלץ הזה נובע מקרינה ?
זה מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט כן
ד``ר דני וולף06/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נוי06/10/2017זה מסוכן ?? אם אני עושה את זה פעם בשבוע ?
זה עלול לגרום נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום של ראוטר בביתאתי05/10/2017
שלום
הבנתי שעדיף לא לשים ראוטר בממ"ד. האם ניתן לשים את הראוטר במרתף בחדר שצמוד לממ"ד? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי ובוודאי, השאלה אם תהיה קליטה
ד``ר דני וולף05/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מתחנת עגינה של לפטופליטל03/10/2017
שלום, רציתי לשאול האם יש קרינה מתחנת עגינה של לפטופ
(המכשיר שכאשר מניחים עליו את הלפטופ אפשר לראות על מסך נייח)
איזה מרחק נחשב בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרינה היא מהלפטופ עצמו ולא מהתחנה, וזה כמובן תלוי אם הלפטופ גם מחובר לקו סלולר, אם לא לפטופ רגיל לצורך הקרינה, מרחק יד = חצי מטר מספיק
ד``ר דני וולף04/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות בלוטוס JBL אדומותעידן03/10/2017
האם אוזניות שכאלו עושות קרינה או מסרטנות כי פשוט קניתי אותך ב 750 ועכשיו אמרו לי שזה קרינה כי זה בלוטוס אני משתמש עם זה לחדר כושר עם טלפון אלחוטי ( גלקסי ) אני מפחד ללכת עם זה ולהשתמש ים זה מקרינה... האם יש בזה הרבה קרינה? לא להשתמש בזה? אני רק שעתיים עם זה כך שלפעמים אני מוריד לדבר עם אנשיםם אנא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת בלוטוס מזערית לגמרי, עד זניחה. אבל, אולי תתנתקי קצת מהפלאפון ותתרכזי בפעילות הגופנית?
ד``ר דני וולף04/10/2017הדבר הכי פחות בריא בכול הצירוף הזה, הוא הפגיעה בהתנתקות המחשבתית וההתמקדות בפעילות הגופנית נטו למשך שעתיים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטבח עם קיר משותף עם חדר ילדיםשואל03/10/2017
שלום,
1. כשיש מטבח עם מקרר תנור ומיקרוגל כשהגב שלהם פונה לקיר שהוא גם הקיר של חדר ילדים מה המרחק הבטוח מהמיטה ושולחן העבודה בחדר?
2. בנוסף, למה מסתכלים רק על המרחק מהמיטה? הרי נמצאים גם במרכז החדר...
3. כשיושבים אל מול הצד הקדמי של המכשירים האלה בפינת אוכל במטבח האם יש גם מרחק מינימלי מומלץ?
ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק מטר קו אווירי של............. המיטה מהמקרר מספיק. מדובר על חשיפה ארוכה של כמה שעות ביום ולכן.... מיטה
ד``ר דני וולף04/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממטען שמחובר למאריךקרן03/10/2017
שלום, טלפון נייד שמחובר לשקע מאריך אשר החוט שלו נכנס לשקע שני ממנו מגיע החשמל. מהיכן עליי לשמור מרחק מטר, מהמטען עצמו אף שמחובר למאריך או מהשקע השני ממנו מגיע החשמל? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מהמטען כי הוא היחיד הקורן בהספקים כאלו קטנים.
ד``ר דני וולף04/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קרינה מתחנת עגינה?ד``ר דני וולף02/10/2017
שלום, רציתי לשאול האם יש קרינה מתחנת עגינה של לפטופ
(המכשיר שכאשר מניחים עליו את הלפטופ אפשר לראות על מסך נייח)
איזה מרחק נחשב בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר ניתנה תשובה
ד``ר דני וולף04/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאנטנת TLV Wifiשימי02/10/2017
אנו מתגוררים בסמוך לאנטנת שידור של עירית תל אביב לאינטרנט חופשי. האם קיים סיכון בריאותי, ומאיזה מרחק מהאנטנה הסיכון לא קיים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על מנת לענות על השאלה אני צריך לדעת לפחות מהו הספק השידור.
רם דישון02/10/2017נסה לברר אצל האחראי לנושא בעיריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני יודע לומר וגם לא בעיריה
שימי03/10/2017ניתן להעריך לפי מה שבדר״כ ההספק ? אנו רחוקים קו אוירי כ 80 מטר מהאנטנה וממוקמים בקומת קרקע (כלומר האנטנה מעלינו כמה מטרים). סביר שזה מזיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניתן לדעת.
רם דישון04/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)