מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיסה טרנס-אטלנטית בהריוןדנה27/10/2017
שלום
קראתי שבטיסות ארוכות, במיוחד לארה"ב, חשופים לקרינה קוסמית ברמה גבוהה. מתוכננת לי טיסה בעוד כמה ימים ואני בתחילת השליש הראשון להריון. אני מבינה שכדאי לבטל אותה? קראתי שזה כמו 6-8 צילומי רנטגן. אם כך מדוע לפני צילום רנטגן רפואי בודד דואגים לברר האם האישה בהריון ובטיסות אין כלל אזהרה כזו?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד לא מומלץ טיסה טרנסאטלנטית בתחילת היריון. בצילום חזה, אם יש צורך דחוף לפחות מכסים את הבטן עם עופרת. לגבי האזהרה, את יותר צודקת מצודקת
ד``ר דני וולף28/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה טרנס-אטלנטית בהריון
דנה28/10/2017תודה רבה על התשובה
אני אכן אפעל לביטול הטיסה
מעניין אותי לדעת האם הסיכון הוא הפלה או יצירת מוצטיות ופגמים גנטיים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון הוא לשני הדברים גם יחד. לפי הוראות הבטיחות האמריקניים חשיפה של עד 150 שעות טיסה במהלך ההיריון מותרת. עשי את החשבון שלך ובכל מקרה, בריאות ואושר העיקר שתהיה ברית
ד``ר דני וולף29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון וראוטר בהריוןמור26/10/2017
שלום רב
א. במהלך כמה ימים גלשתי בפלאפון והתכתבתי בוואטסאפ במשך שעתיים רצוף כשהפלאפון מונח על הבטן ומול הבטן. מסתבר שנקלטתי להריון. האם יש סיכוי לנזק?
ב. אני מורה בכיתה שבה התלמידים מתחברים לרשת אלחוטית של בית הספר במהלך השיעורים על מנת לפתור שאלות טריוויה ברשת. והראוטר בכיתה. האם מסוכן להיות בהריון בכיתה?
ג. שימוש בלפטופ בזמן הריון מזיק?
תודה מראש
מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון26/10/2017א. אין סיכוי לנזק. הרקמות החיצוניות בולעות את הקרינה ולאברים הפנימיים לא מגיע כמעט כלום.
ב. אינני יודע מה פירוש המונח ״מסוכן״. מה שכן, מצב זה אינו מומלץ בעיקר בגלל כל הסמרטפונים של התלמידים.
ג. רצוי להשתמש בחיבור קוי ללפטופ בתקופת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלודה בקומקום בזמן הריוןליאת24/10/2017
היי שאלה קצת לא קשורה לפורום אבל חייבת דעתכם
היי , אני חודש 5 לאחר טיפולי פוריות אתמול הבחנתי שבדפנות הקומקום יש כתמים של חלודה , שתיתי והשתמשתי מקומקום זה כמה חודשים האם יתכן ונגרם נזק לעובר ? עד כה כל הבדיקות תקינות כולל סקירה מאוחרת. התייעצתי עם המכון הטרטולוגי נאמר שאין סיכון מה דעתכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת לא שייך לפורום, אולם בשתיית מים מקומקום עם חלודה אין שום סכנה, לא לאם ובטח לא לעובר
ד``ר דני וולף25/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משקע תלת פאזי למזגניםלילך24/10/2017
שלום
יש לי במסתור כביסה שני מנועים גדולים של מזגן אינוורטר ומולטי אינוורטר שיושבים על שקע תלת פאזי. על הקיר המקביל לקיר שעליו יושב השקע ישן תינוק עם ראשו שפונה לאותו קיר מקביל וגם אני. האם יש חשש מקרינה ועליי למקם מחדש את המיטה? כמה מטרים מומלץ להתרחק מאותו שקע חשמל?
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשהמזגנים לא פועלים אין קרינה. מטר מהשקע לראש התינוק יספיק
ד``ר דני וולף24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה משקע תלת פאזי למזגנים
לילך24/10/2017תודה רבה על תשובתך המהירה. האם מטר מספיק גם בזמן שהמזגנים עובדים? הרי הם מחוברים לשקע כל הזמן ללא הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן, מטר מספיק גם בזמן העבודה.
רם דישון26/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקווי מתח גבוה
לילך26/10/2017תודה
במקום מגוריי יש קווי מתח גבוה מהו המרחק המינימלי המומלץ ע"מ להמנע מקרינה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלחי תמונה.
רם דישון27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק בין מיקורגל לתינוקיניב24/10/2017
שלום,
אתמול הפעלתי את המיקרו כשהתינוק שלי בן החודש היה בידיים.
לאחר ההפעלה זזתי והתרחקתי מהמיקרו.
גובה המיקרו היה בגובה של התינוק בזמן ההפעלה.
האם התינוק נחשף לקרינה מסוכנת מאירוע כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
יניב24/10/2017במחשבה שניה... אולי לא זזתי מידית לאחר ההפעלה אלא אולי הייתי יותר בכל מקרה שמתי את האוכל לחצי דקה חימום... מה שבטוח לא הייתי.
האם יש בעיתיות שונה בחשיפה כזו כשמדובר בתינוק ועוד בגיל הזה?(אני יודע שהגולגולת פתוחה... אם זה משמעותי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה בחשיפה קצרה כל כך
ד``ר דני וולף24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זזת מהמיקרו לאחר שהפעלת אותו לכדי מטר אין שום בעיה
ד``ר דני וולף24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאור המקרה - הבהרה !
יניב24/10/2017רשמתי בתגובה - ב"המשך שאלה" שלא זזתי מיידית.
כל האירוע היה סביב חצי דקה לכל היותר.
מה המשמעות של אירוע כזה בשהייה קרובה למיקרו ממטר?
ושוב - האם יש בעיתיות שונה בחשיפה כזו כשמדובר בתינוק ועוד בגיל הזה?(אני יודע שהגולגולת פתוחה... אם זה משמעותי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהיה של פחות ממטר הכוונה - הניסוח בהבהרה אולי לא ברור
יניב24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין סיכון מאירוע חד פעמי.
רם דישון26/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממיר פייבר בוקס של הוטשלי דדון23/10/2017
שלום, יש לי ילד בן שנתיים
רציתי לשאול שאלה
יש לי ממיר של הוט שנקרא פייבר בוקס ולו יש קופסה קטנה הנקראת מוקה והיא בעצם גורמת לשיתוף בין כל הממירים. רציתי לשאול אם כשהוויפי מכובה הממיר הזה עדין משדר? חשוב לי לדעת כי יש גם עוד ממיר בחדר של הילד...
ואני מאוד מתעניינת לגבי בדיקת קרינה אשמח שתחזרו אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדקי עם התמיכה הטכנית של הוט. אינני מכיר כל חיה שנמצאת בשוק.
רם דישון26/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכונות שיקוף בשדה התעופהעינת23/10/2017
בני עובד בשדה התעופה במכונות השיקוף ועומד ליד המכונות שעות רבות האם הוא מסכן את בריאותו האם הוא חשוף לקרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונות השיקוף אינן בלי קרינה. השאלה איזה סוג קרינה, ואיזה מיגון. הקרינה היא לבטח מזערית, אולם כשיושבים יום שלם ליד המכשיר, צריך בדיקה מאוד קפדנית על ידי מומחה מיוחד. החשיפה המותרת בעבודה רבה לעומת הבית.
ד``ר דני וולף24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל דירתי בתוך חדר אורחים בביתליה23/10/2017
שלום,
רציתי לבדוק מה המרחק הבטוח להצבת מיטה בחדר אורחים בו נמצא גם ארון חשמל דירתי.
בתודה,
ליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצי מטר.
רם דישון23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מרמקולים שמחברים לנגני מוזיקהורד23/10/2017
שלום,
יש לי רמקולים קטנים בבית שאני יכולה לחבר למכשיר mp3 או לנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה . הם עובדים על חשמל (לא על בלוטוס או משהו כזה). במקום העבודה שלנו ערכו לפני כמה זמן בדיקת קרינה ואמרו שרמקולים קטנים שהעובדים מחברים למחשב נמצאו עם קרינה חריגה. הרמקולים שקניתי לבית הם רמקולים חדשים בלי קשר לממצאים בעבודה. אבל לאור ההנחיות שניתנו בעבודה ספציפית לגבי רמקולים אני מנסה לברר האם רמקולים חיצוניים למחשב נושאים קרינה באופן שונה מדברים אחרים? אני יודעת שכעיקרון צריך למדוד וכול מקרה לגופו אבל השאלה שלי האם יש איזו בעיה בשימוש ברמקולים פשוטים קטנים המחוברים לחשמל ומחוברים לאיזה נגן מוזיקה (מחשב, נייד, mp3)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במרחק האזנה רגיל אין שום בעיה.
רם דישון23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחסון של אוכל רוטח בפלסטיקאורי23/10/2017
הבנתי מתשובות קודמות שאוכל חם שנמצא בקופסת פלסטיק עם הדפס סכין ומזלג בתחתית זה בסדר.
בקייטרינג של בני לאחר שהאוכל מוכן עלמנת לשמור על טמפ הוא נמצא בקופסאות בארונות חימו מס שעות עד לחלוקה .
האם האוכל הרוטח שעומד שעות בכלי פלסטיק ועוד בארונות חימום לא זולג לתוכו פלסטיק מהקופסאות ??
כי תמיד ידעתי שחום ופלסטיק לא הולכים יחד.
ידוע לי שקופסאות אלו מיועדות לאחסון אוכל אבל גם רוטח?? וגם למס שעות בארונות חימום לשמירת ה טמפ?
אשמח שתשובה מפורטת כי אני ממש מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צר לי, אבל מחוץ לתחום הפורום ולהתמחות של מנהליו.
רם דישון23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רמת הקרינה sar באמת חשובה?aknv23/10/2017
שלום
האם יש משמעות רצינית לרמת הsar בטלפון הסלולרי?
אני מתכוון לsar שעומד בתקן אך גבוה.
אני מתענין במכשיר נוקיה שהרמה היא 1.34 כאשר ראיתי שלמשל במכשירי גלקסי הרמה היא באזור 0.4
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם בכוונתך לשוחח כשהוא ליד האוזן, אזי יש משמעות לנתון הזה. אם השימוש יהיה באוזניות או רמקול- הוא חסר משמעות.
רם דישון23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון בעבודה ליד אנטנה?פז22/10/2017
שלום, אני שוקל לעבוד בעבודה לא קבוצה (עקב גילי - 17) בקרבה של תחנת דלק השוכנת לאנטנה סלולרית (לפי התרשמות שלי). האנטנה ממוקמת במרחק של פחות מ50 מטרים מאחורי הבניין בנוסף לעוד אנטנה שבתוך חדר. השאלה שלי מתבססת בעיקר על הדברים שחוסמים קרינה, האם קיר יכול לחסום אותה כמו שרשת על החלון חוסמת? האם יש איזה סכנה?
(אנטנת חדר פלאפון) מספר האתר הוא 360333, נבדק פעם אחרונה לפני כשישה חודשים.. הבנתי שהמדידות לא תמיד מדויקות אך כרגע אין לי משהו אחר להסתמך עליו. (עוצמת קרינה מיקרו-ואט לסמ"ר: 0.72, אחוז מסך החשיפה: 0.11)
לעניות דעתי העוצמה נמוכה יחסית למקומות אחרים שראיתי.. אשמח לשמוע את דעתכם
(אנטנת עמוד - PHI) מספר אתר: TS0121E, עוצמת קרינה מיקרו-ואט לסמ"ר: 0.9. אחוז החשיפה: 0.09
תודה מראש
קיר מנחית קרינה, לא חוסם אותה לגמרי. הדרך היחידה לדעת מה קורה היא למדוד.
רם דישון23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שידת בגדים צמודה לארון חשמליהל22/10/2017
יש לי שידדת בגדים של התינוק שלי שהשידה צמודה לקיר של ארון חשמל גדול וארון תיקשורת גם של כל 22הדיירים אני מוציאה כל הזמן בגדים לתינוק האם יכולה להיות קרינה מכל הקרינה לבגדי התינוק
לא. קרינה זו אינה מועברת ע״י חפצים.
רם דישון22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות מטרידות בנושא קרינהסיגל22/10/2017
שלום רב
א. האם קיימת סכנה בשימוש במדחום אינפרא אדום?
ב. יש לנו מערכת מולטימדיה ברכב. נסענו עם בננו 4 שעות לאילת עם המיקום דלוק וויז דלוק לסירוגין . האם נחשפנו לקרינה שוות ערך ל4 שעות שיחה רצופה??
ג. בני בן שנתיים וחצי משחק באינטרנט במחשב נייח עם אינטרנט אלחוטי. המסך קרוב אליו פחות מחצי מטר. האם יש בכך סכנה?
תודה רבה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון22/10/2017א. לא.
ב. כן, קצת פחות, כי הוייז מתקשר כמעט כל הזמן עם האינטרנט.
ג. הבעיה היא האינטרנט האלחוטי ולא המרחק מהמסך. חברי את המחשב הנייח בחיבור חוטי ולא אלחוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
סיגל22/10/2017אם ההראוטר נמצא בקומה השניה...רחוק מהמחשב עדיין יש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן, כי גם המחשב משדר.
רם דישון22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה מאנטנה סמוכהאוראל22/10/2017
בס"ד
שלום רב,
רציתי לשאול לגבי סיכון מאנטנה סמוכה לבניין בו אני מעונייינת לשכור דירה. לפי בדיקה שערכתי באתר של המשרד להגנת הסביבה, ישנה אנטנה סלולרית פעילה במרחק של שלושה בניינים (כלומר שני בניינים מפרידים בין הבניין בו נמצאת האנטנה לבין הבניין בו נמצאת הדירה ). רשום כי אין מידע לגבי היתר קרינה, אך כי עוצמת הקרינה הינה 56.64 מיקרו ואט לסמ"ר וכי בדיקה תקופתית קודמת היתה לפני כשלושה חודשים). אשמח לדעתכם בעניין לגבי רמת סיכון ממרחק זה, במיוחד בגלל שמדובר לדירה המיועדת לצרכי מגורי משפחה עם תינוקת. תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ניתן לראות את האנטנה מהדירה?
רם דישון22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרטים
אוראל22/10/2017בס"ד
האנטנה אינה נראית מהדירה למיטב ידיעתי, אך רשום באתר שזו אנטנה מסוג מתקן גישה אלחוטי..האם אנטנות מסוג זה נראות לעין, או שמא יכולות להיות ממוקמות נמוך ובכך מוסתרות? אינני בטוחה אם הכוונה לאנטנות הנראות סמוך לבניין (על מגדל מים) או שהכוונה לאנטנה אחרת. במפה באתר שבדקתי האנטנה עליה רשמתי את הפרטים בהודעה הקודמת דווקא נראית ממוקמת במקום אחר (לא המגדל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתקני גישה אלחוטיים מותקנים בדרך כלל
רם דישון22/10/2017בקומות גבוהות או על גגות. הם נראים כקופסאות מרובעות בגודל 80X80 ס״מ. אם אינך יכולה לאתר את האנטנה בוודאות- אין ברירה אלא למדוד.
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)