מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלוטוס משעון בזמן שינהנמרוד חובב03/09/2017
שלום רב,
קודם כל, תודה על ההזדמנות לקבלת תשובה על השאלה, זה לא מובן מאליו.
טוב, אז ככה, יש לי שעון גארמין vivoactive, ובשעון קיים מצב שינה.
מבדיקה שערכתי מצב השינה אינו מכבה את הקישוריות הבלוטוס', ואני נאלץ לכבות אותו ידנית בכל פעם.
האם בלוטוס' אינו מזיק כאשר הוא על היד גם בשינה ובגלל זה זה ככה או שזה באג בתוכנה ומה שאני עושה נכון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקרינה של הבלותות׳ זניחה, ולמרות זאת אתה עושה נכון.
רם דישון04/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רם אתה מלך!
נמרוד חובב04/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק אנטנה סלולרית מגן ילדיםדנה03/09/2017
שלום,
הגן של בני נמצא במרחק של כ250 מטרים ממרכז מסחרי שעליו מותקנות מספר אנטנות, מהגן לא ניתן לראות את המרכז מכיוןן שהרחוב הוא מעוגל ויש בין לבין גם בניינים. האם ישנה סכנת קרינה מהאנטנות במרחק ובתנאים הנל? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אין קו ראיה, קרוב לוודאי שאין בעיה.
רם דישון03/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בנודע חקרינה מאנטנה
דנה04/09/2017מה הכוונה? אז המרחק בעצם לא מהוות עניין? כל עוד אני לא יכולה לראות את האנטנה בעין מתוך שטח הגן אז הקרינה לא מגיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מגיעה חלשה מאד.
רם דישון04/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה בקרבת גן ילדים
דנה04/09/2017וכשהיא חלשה החא איננה מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה בקרבת גן ילדים
דנה11/09/2017אשמח לתשובה. האם קרינה שמגיעה חלשה מאוד איננה מזיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נכון.
רם דישון12/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה ממנורות פלורוסנטלירון02/09/2017
אזו חלופה טובה ולא מקרינה יש לנורות פלורוסנט הממוקמות בתקרה. (שהות ממושכת, במטבח). מה הסכנות בשהיה ממושכת תחת מנורות כאלו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכון. שכח מכל הנושא.
רם דישון03/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר בחדר ילדים שגם משמש חדר מחשב חדר שינה וחדר להכנת שיעוריםאילה02/09/2017
יש לנו בחדר בילדים שלנו תאומים בני 11 ראוטר שולחן להכנת שיעורים ומחשב נייח ומיטות שהילדים ישנים בהם המרחר בין הראוטר למיטות כמטר האם זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ לחבר את הראוטר לחשמל דרך קוצב זמן שיכבה אותו בלילה.
רם דישון03/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר קרוב למיטת תינוקדקל02/09/2017
המיטה של התינוקת בת השנה שלי צמודה לקיר שמעברו יש נקודת תקשורת ראווטר. האם יש לכך השפעה של קרינה? אוכל להצמיד את המיטה שלה לקיר אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנם הקיר מנחית, אבל אם אפשרי- הייתי מעביר לקיר אחר.
רם דישון03/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למנוע של מזגןאסי01/09/2017
שלום
מה המרחק ביטחון שיש לקחת ממנוע של מזגן ,שהמזגן דולק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצי מטר.
רם דישון02/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאנטנה סלולרית בפעוטוןאיתן01/09/2017
שלום.
השאלה שלי עד איזה רמת קרינה מאנטנה סלולרית מותר להיחשף לילדים בפעוטון, ביחידות של מיקאווואט לסמ"ר. בפעוטון של הילדה שלי ממוקמת אנטנה סלולרית על הגג ואנטנה נוספת סלולרית במרחק 60 מטר מהפעוטון. מדובר על מבנה בן 3 קומות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך השאלה בקשר לאנטנה סלולרית על גג פעוטון
איתן01/09/2017השאלה הקודמת שלי היא לא לגבי ערכי הקרינה עפ"י תקן המשרד להגנת הסביבה, אלא עפ"י ניסיונכם ומה מקובל בעולם. בארץ ידוע שהתקנים מאד לא מחמירים. ידוע גם שתינוקות רגישים מאד לקרינה ויכולים להינזק גם בערכים קטנים של קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה של האנטנות מעל הפעוטון
איתן02/09/2017
פחות מ-0.2 מיקרוואט לסמ״ר.
רם דישון02/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קרינה ממטען גיבוי נטען?אדי29/08/2017
היום אנחנו יודעים שיש קרינה ממטען של סלולרי שמחובר לחשמל,אך האם יש גם קרינה אם אנחנו מטעינים את הסלולרי באמצעות סוללת מטען נייד?
תודה
אדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. אין קרינה.
רם דישון29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולרית על גג בית ספרערן29/08/2017
בשכונתנו בבית וגן בירושלים, שמו לא פחות מ- 6 אנטנות סלולריות על הגג של בית ספר יסודי לבנות! ממשרד איכות הסביבה נמסר כי אינן מזיקות. האנטנות נבנו ללא היתר בניה. מה עושים?
ראשית, יש למדוד בכיתות מתחת לאנטנות.
רם דישון29/08/2017על פי התוצאות נחשוב כיצד להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי מייל בחזרה אליכם עם תוצאות הבדיקה של משרד איכות הסביבה
ערן30/08/2017למחלקת התמיכה שלכם את כל הנתונים שהתקבלו. האם להזמין בדיקה עצמאית מחברה פרטית או שניתן לסמוך על בדיקות איכות הסביבה?
מחלקת התמיכה אינה בקשר אתי.
רם דישון30/08/2017שלח כהודעה פרטית או ישירות למייל שלי. מופיע כאשר תלחץ על ״הוספת תגובה״.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה דחופה להתייחסות - עיר ימים נתניהמוטי מודאג28/08/2017
1) 0.39 מיקרוואט לס"מ - מרחק של 950 מ"ר.
2) 0.09 מיקרוואט לס"מ - מרחק של 950 מ"ר.
3) 29.469 מיקרוואט לס"מ - מרחק של 900 מ"ר
4) 24.103 מיקרוואט לס"מ - מרחק של 900 מ"ר
5) 14.08 מיקרוואט לס"מ - מרחק של 1200 מ"ר
האם אלה מרחקים בטוחים מהמפגעים הללו?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השאלה מעורפלת לגמרי.
רם דישון29/08/2017שים לב שמ״ר היא מידת שטח, ונראה לי שלא זו היתה הכוונה.
נא פרט וכתוב את השאלה מחדש.
מה הם נתונים אלו?
מהיכן לקוחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק בהחלט.... המידע לקוח ממפה של המשרד להגנת הסביבה - אשאל שוב
מוטי29/08/2017מצ"ב צילום מפה - קנ"מ 1:200 מטר.
1) נתוני אנטנה: 0.39 מיקרוואט לס"מ - מרחק הדירה מהאנטנה הינו 950 מטר.
2) נתוני אנטנה: 0.09 מיקרוואט לס"מ - מרחק הדירה מהאנטנה הינו 950 מטר.
3) נתוני אנטנה: 29.469 מיקרוואט לס"מ - מרחק הדירה מהאנטנה הינו 900 מטר.
4) נתוני אנטנה: 24.103 מיקרוואט לס"מ - מרחק הדירה מהאנטנה הינו 900 מטר.
5) נתוני אנטנה: 14.08 מיקרוואט לס"מ - מרחק הדירה מהאנטנה הינו 1200 מטר.
האם אלה מרחקים בטוחים מהמפגעים הללו?!
תשובות.
רם דישון29/08/20171. נתוני האנטנות מאתר המשרד להגנת הסביבה אינם רלוונטיים כלל.
2. הדרך היחידה לענות על השאלה היא ע״י מדידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בעת שמיעת מוזיקהלילך26/08/2017
שלום רב
הבנתי ששמיעת מוזיקה באמצעות מערכת המדיה ברכב שווה לשיחה ברכב.
האם שימוש בדיסקאון קי לצורך שמיעת מוזיקה ברכב גם גובלת בקרינה?
תודה
יום נעים
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מדויק.
רם דישון27/08/2017שמיעת מוזיקה במערכת המדיה ברכב כרוכה בקרינה רק אם המקור שלה הוא בטלפון החכם, וגם אז היא מזערית. בשימוש בדיסק און קי אין קרינה כלל. קרינה בשעת שיחה חזקה בהרבה מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת לד לייבוש לק ג'לדנה26/08/2017
שלום, ברצוני לשאול האם יש סיכון בשימוש במכונת לד uv לייבוש לק ג'ל שעושים אצל קוסמטיקאית. זוהי מכונה עם המון נורות לד אשר מכניסים את כף היד עם לק על הציפורניים. וודאי אתל מכירים.
בתי בת ה 16 רוצה לעשות ואני רוצה לוודא לפני שאין סכנה ואפילו הקלושה ביותר
תודה
אין סיכון כל עוד לא מסתכלים לתוך הלדים.
רם דישון27/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מכאבל USB ומהחיבור למחשבאדי25/08/2017
קודם כל,תודה על התשובות המהירות,אך התשובות שלך,פתחו לי פתח לעוד שתי שאלות בבקשה:
1-אם אני מטעין את הסלולרי עם כבל USB מהמחשב הנייח,אתה אומר שאין בעצם קרינה מהטלפון כמו שאין קרינה מהטלפון גם אם הוא מוטען במטען חשמלי,אך השאלה שלי היא,האם יש קרינה בכבל ה-USB לכל אורכו,מהחיבור שלו במחשב עד לשקע הטעינה בטלפון הסלולרי?
2-למה לדעתך אוניות אוויר של בלוטוס עדיפות על אוזניות אוויר רגילות?הרי לאוזניית הבלוטוס יש בטח איזו אנטנה שמתקשרת עם החיבור של הבלוטוס שנמצא בטלפון הנייד,כך שבכל זאת יש איזו סוג של קרינה באוזניית הבלוטוס ולעומת זאת,באוזניית אוויר,עד כמה שידוע לי,אין בכלל קרינה בחוטי האוזנייה שיוצאים מהמחבר של הרמקולים שנמצא באזור בית החזה לכיוון האוזניים.
אודה לך אם תוכל להאיר את עיניי בנושא.
שבת שלום ותודה מראש
אדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1. אין קרינה במצב זה.
רם דישון25/08/20172. ההבדל אינו משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מוודאים שהוואי פאי לא מופעל בראוטראלה24/08/2017
שלום
עברתי לשמחתי ולבריאותי הרבה מחברת הוט לחברת בזק בחיבור לאינטרנט. הציבו לי מכשיר ראוטר מחובר בחוט. ביקשתיש ינטרלו את הוואי פאיי כי במכשיר הקודם של הוט היה אפש רלנטרל בלחיצת כפתו רובזה לא. אמרו לי שזה בוצע מול החברה ובאמת עשו משהו און ליין.
איך אני מוודאת שאכן אין קרינה מהמכשיר.
שנית, בעמדת המחשב יש מסך דק, ראוטר כאמור חוטי ומתחת לשולחן מחשב ישן מאוד. בניה שנתיים שלי נצמדים כל הזמן לשולחן בערך מרחק 30 סמ מכל אלה. האם ז המסוכן. המ המרחק האידיאלי. והאם יש עומס של קרינה מכל המכשירים בגלל הצמידות או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתב לא ברור והשאלות לא לגמרי ברורות. אם ספק האינטרנט נתן לך ראוטר קוי בלבד אין קרינה ואין צורך לבדוק אם שיקר. את יכולה לבדוק באינטרנט לפי הפירמה של הראוטר לפי מה שכתוב עליו. האם לקרינה מהמחשב הישן את מתכוונת קרינת חשמל? והאם את חייבת אותו דלוק
ד``ר דני וולף25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלות שלך
אלה25/08/2017הראוטר משמש אותי כחיבור קווי אבל יש בו גם חיבו רלוואי פאי. בזמן ההתקנה הטכנאי נכנס לאנשהו באינטרנט ואמר שביטל את הוואי פאי. איך אני יכולה לבדוק זאת?
לגבי מחשב, כן קרינת חשמל. הפעוטות שלי עומדים במרחק 30-40 סמ ממנו, מהמסך, ומהראוטר כשהם צופים במשהו במחשב ואני תוהה אם יש בזה הרבה קרינה.
ושאלה נוספת ברשותך, אנחנו משתמשים הרבה במעלית, גם בבניין וגם בקניון. אנשים נכנסים לקניון וגולשים במכשיר שלהם וחלק פשוט לא מכבים אבל לא נוגעים. האם כדאי להימנע מהליכנס למעלית עם אחרים או שלא מדובר בנזיקם ממשיים. פעוטות בני שנתיים. אני על מצב טיסה תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון25/08/20171. לוודא- רק במדידה.
2. אין סכנה ואין עומס קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון מופחת בקרינה בממדאלעד24/08/2017
שלום
יש לי בממד מתאם אלחוטי בדיסק און קי שמרוחק מהמחשב עד לדלת הממד.עדיין לא מחוץ לממד. זה עדיין מסוכן כמו ממש באמצע הממד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שהכי חשוב זה המרחק מהאדם ל.המתאם עצמו
ד``ר דני וולף25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון מופחת בקרינה בממד
אלעד25/08/2017תודה על התשובה.
אבל אני יודע שהממד משאיר את הקרינה בפנים. גם אם זה מרוחק זה עדיין מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברגע שהמתאם ליד הדלת, מחצית מהקרינה יוצאת החוצה.
רם דישון25/08/2017אם תשמור מרחק של מטר מהמתאם- דיינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון מופחת בקרינה בממד
אלעד26/08/2017אני מאוד מודה על התשובה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)