מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעוניין לקנות אוזניות אויראדי24/08/2017
שלום רב.
אני מעוניין לקנות אוזניות אויר ללא קרינה,אך יש כ"כ הרבה מקומות ומחירים שונים ורציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה על סוג מסוים של אוזניות או שם של חנות שאני יכול לקנות שם ולהיות שקט שאכן אותם אוזניות אויר שאקנה שם אכן יעשו את העבודה וירחיקו קרינה מהראש.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל אזניות אויר יעשו את העבודה, הכי הכי טוב אוזניות בלוטוס עם צינור אויר
ד``ר דני וולף25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מהטענה של סלולריאדי24/08/2017
שלום רב.
יש לי שאלה בבקשה בקשר לקרינה מהטענה של מכשיר סלולרי.
1.ידוע שכתוצאה מהטענה באמצעות מטען חשמלי יש קרינה באזור ההטענה,השאלה היא מאיפה יוצאת הקרינה?מהמטען שמחובר לחשמל או מהטלפון הסלולרי בעצמו ובאיזה מרחק רצוי לשבת ממקור הקרינה?
2.אם אני מטעין את הסלולרי דרך מחשב נייח באמצעות כבל USB,האם גם יש קרינה מסוכנת כמו במטען חשמלי,או שלא?
באיזה מרחק רצוי לשבת ממקור הקרינה במקרה כזה במידה ויש באמת קרינה גם באמצעות ההטענה הנ"ל?
תודה רבה
אדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניגוד למה שמקובל לחשוב, בזמן הטענת הפלאפון אין יותר קרינה מהפלאפון עצמו. הקרינה היא קרינת זרם (לא RF) והיא נמצאת במטען עצמו, זה שנכנס לקיר. בהטענה מ- USB אין קרינה מהפלאפון
ד``ר דני וולף25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס שאלות לגבי קרינהליאת23/08/2017
אני בהריון חודש 3 וואני מאוד חרדתית בנושא הקרינה שיקרה נזק לעובר . יש לי מס שאלות
1. היום עליתי במעלית שכולה שקופה והטלפון שלי צלצל לא עניתי , האם הקרינה של צלצול היא כמו בזמן שיחה ?
2. האם במעלית שכולה מזכוכית שקופה פחות חוטיפים קרינה בזמן שיחה ?
3. האם העובר חוטף קרינה ביום יום שאני גולשת וכו...? כי אני ממש נמנעת אבל לפעמים גם קשה לי ככה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה חד פעמית של נסיעה במעלית לא מזיקה. בזמן הצלצול הקרינה אפילו חזקה מבזמן הדיבור. מעלית שקופה פחות קרינה מאטומה אבל לא משמעותי. בזמן גלישה יש קרינה, וכך גם בזמן שהטלפון נמצא על גלישה בלי שגולשים
ד``ר דני וולף25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממרחק ממאוורר תעשייתיברכה23/08/2017
שלום, אשמח לדעת כמה כדאי לשמור מרחק ממאוורר תעשייתי 210W.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמנם מדובר ב- 210 ואט = WATT אז אין בעיה
ד``ר דני וולף25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה באוזניות בעת האזנה למוסיקהאבי23/08/2017
שלום רב.
יש לי בבית מד קרינה מסוג :
Trifield 100XE - מודד קרינה משולב - שדה מגנטי / חשמלי וקרינת רדיו.
הצמדתי את מד הקרינה לאזניות ביתיות,
בזמן שבתי האזינה למוסיקה דרך מכשיר פלאפון.
המכשיר במצב טיסה ומשמש רק כנגן מוסיקה.
המד קפץ באופן לא עקבי וללא הפסקה.
וזאת למרות שהמד תקין.
האם ההאזנה באזניות קורנת?
אם לא מדוע מד הקרינה מגיב כך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אתה מדבר על קרינת RF או זרם
ד``ר דני וולף25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע, אני רק רואה שמד הקרינה מגיב לאזניות,ואני לא רוצה שהילדים שלי יחשפו לקרינה מזיקה.
אבי שדה27/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זו תהיה התגובה של המכשיר לכל נגן.
רם דישון27/08/2017מאחר והיעוד העיקרי של המכשיר הוא מדידה בתחום תדרים אחר לגמרי, היצרן אינו מספק מידע על רגישותו במדידה כזו. גם אם יש קרינה- היא בוודאות מזערית וזניחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, הרגעת אותי.
אבי שדה27/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בסמוך למקרר ליד מיטהעידן23/08/2017
במקרה שבו יש צורך לשם מיטה לצידו של מקרר (ממש צמודה לדופן שלו) איך ניתן למגן מפני קרינה? האם מחיצת גבס מצופה בנייר אלומניום שתפריד בין המקרר למיטה תועיל? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. היא לא תועיל. מומלץ למצוא פתרון שירחיק אותה, אפילו 20 ס״מ.
רם דישון25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה בחוות שרתיםאלון22/08/2017
שלום,הציעו לי לעבוד בשמירה בחוות שרתים של חברת סלולר גדולה. זה נשמע לי די מסוכן מבחינת הקרינה.
האם יש בזה באמת סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלא אם אין שם גם משדרים אלחוטיים אולם כדאי למדוד.
ד``ר דני וולף25/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתח גבוה ושנאי בצמוד לביתהקוממיות22/08/2017
שלום
בצמוד לחצר ביתנו ישנו עמוד עם מתח גבוה ושנאי. העמוד משקת אוכלוסייה גדולה ופונה לחדרי הילדים ויוצר רעש חזק ששומעים אותו בשעות מסויימות בכל חלקי ההבית. רציתי לדעת אם יש סכנה מקרינה של העמוד לילדים בחצר הקטנה שצמודה לו ובחדרי הילדים מולו.
מצורפות תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון22/08/20171. מה מרחק השנאי מהבית?
2. בקשר לרעש- הוא אינו מסוכן, אך אם הוא מטריד- פני לחברת החשמל ובקשי להשתיקו. יש להם פתרונות לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק קרינה מטלויזיה בסלוןמוטי21/08/2017
שלום
מה המרחק הבטוח, שיש לשמור מבחינת קרינה אלקטרומגנטית מטלויזיה LCD ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק הצפיה הנו בטוח לחלוטין.
רם דישון22/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוביית צמר סלעים והריוןחגית21/08/2017
שלום,
הייתי היום בחנות מזגנים וקניתי גריל תקרתי למזגן. המוכר חתך לי קוביית צמר סלעים בכדי לחסום את אחד הפתחים בגריל בכדי לנתב את האויר לכיוון מסויים. אני ב״ה בחודש השמיני להריון - בזמן שחתך את הצמר עלה ממנו ״ענן אבק״ שנשמתי. מגרד לי בעור הפנים והרגשה קצת לא נעימה בקנה הנשימה. אבל החשיפה היתה ממש מזערית. האם מסוכן?
כמו כן, הדירה שלי עוברת שיפוץ יסודי תחת אחריותי - ולכן אני נמצאת המון בדירה. יש הרבה אבק בזמן חיתוך אריחים עם דיסק, ניסור גבס וכו׳. אני מאוד משתדלת להיות קרובה לחלון פתוח כשזה קורה. האם מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחוץ לתחום הפורום.
רם דישון22/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד לא בריא, אולם לא פוגע בעובר כלל
ד``ר דני וולף23/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר קירבה לזמן קצראורן21/08/2017
בלי לשים לב עמדתי ליד ראוטר. הקירבה למיפשעה. כ 10 שניות . קירבה של סנטימטרים בודדים. האם זניח?
אין סיכון מאירוע חד פעמי.
רם דישון22/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממיר של yes - מה המרחק המומלץ?ד``ר דני וולף21/08/2017
שלום
כמה מרחק יש לשמור מהמיר הנ"ל?
מצורפת תמונה
למיטב הבנתי הוא אינו מקרין כלל, אלא מחובר חוטית.
רם דישון21/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממיר של yes
אסי21/08/2017שלום
אז האם יש איזשהוא מרחק ביטחון שיש לנקוט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין סיכון משום מרחק.
רם דישון22/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במצב טיסה בפלאפוןזאק20/08/2017
שלום,
האם כאשר הפלאפון מצוי במצב טיסה הוא אינו פולט יותר שום קרינה ובכך חדל להיות מזיק מבחינה בריאותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נכון.
רם דישון20/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסדין יחיד חשמלימיכל20/08/2017
שלום
קניתי סדין חשמלי יחיד וראתי שיוצר בשנת 2015 האם הוא עדיין טוב לשימוש?
כמו כן האם סדין חשמלי יחיד פולט קרינה ובאיזה מידה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סדיו חשמלי הוא אחד המוצרים שאני שונא. גם בגלל הקרינה וגם בגלל הסיכון לדליקה.
רם דישון20/08/2017אני מניח שהסדין טוב לשימוש, וממליץ לשמור על הכלל: אני נכנס למיטה- התקע יוצא מהשקע. טוב גם נגד הקרינה וגם מונע דליקות. וכן - הוא פולט קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגון נגד קרינה אלקטרומגטיתגיא20/08/2017
שלום רב
האם יש אמצעי למיסוך קרינה? (למשל בין מנוע מזגן למיטה)
מהם מידות הקרינה המותרות לחשיפה ארוכה ?
תודה על עזרתכם !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמירת מרחק היא המיגון המעשי ביותר.
רם דישון20/08/2017יש אפשרויות נוספות, מסובכות ויקרות. העוצמה המותרת היא 4 מיליגאוס בממוצע יומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)