מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם קומקום חשמלי יכול לסרטן?אליעזר30/11/2023
קומקום חשמלי העשוי ברובו מפלסטיק.
האם בזמן הפעלת הקומקום מופרשים חומרים מגוף הקומקום שעלולים לסרטן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא.
רם דישון30/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת מכשיר לקרינה מייננתיותם29/11/2023
היי, האם מכשיר לקרינה מייננת שאפשר לקנות באמזון(יש באתר של ללא קרינה בישבלך קישור אליו) יכול למדוד קרינה מייננת בצורה אמינה לטעמך(אמינה הכוונה לא מדויקת, אלה בערך כמה יש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם מנהל האתר ממליץ עליו- הוא איכותי.
רם דישון30/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות לתשובתך אודהמיקי29/11/2023
היי, יש לי 2 שאלות
1.האם יש סכנה לילדים קטנים בקולנוע בגלל המקרן שממוקם בסוף?
2.האם אוכל שמחומם במיקרו מוקרן? כמה רחוק מגיעה הקרינה של המיקרו והאם היא נפלטת רק מצידו האחורי או הקדמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1. לא. 2. היא נפלטת רק מהחלק הקדמי ורצוי לשמור מרחק של מטר ממנו בזמן הפעולה.
רם דישון30/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במכונת בידוק תיקים בתחנת רכבתרעיה28/11/2023
שלום.רצוני לדעת מה פירוש שלטים על מכונת בידוק בתחנת רכבת.הראשון הוא בקבוק מים עם קואדום חוצה ושני שיש קרינה עויינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחוץ לתחום הפורום. תשאלי את הצוות שמפעיל את המכונה.
רם דישון30/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון, שינה חד פעמית עם נייד קרוב אבל במצב כבויהדס28/11/2023
שלום,
בהריון, שבוע 11.
יצא לי פעמיים לישון עם נייד על שידה שממש צמודה למיטה ( ולראש ) אבל שהפלא׳ כבוי
האם גרמתי לי או לעובר נזק?
כמובן שזה מעייפות משהו כמו 4 שעות עד שאני מתעוררת ומניחה את הנייד במקום מרוחק
תודה🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא קרה כלום.
רם דישון30/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה שנפלטת ממכשירי חשמללי23/11/2023
האם הקרינה שיוצאת ממכשיר חשמלי היא מהשקע אליו מחובר המכשיר כשהוא פועל או מהמכשיר עצמו? (בהנחה שיש מרחק בין השקע והמכשיר)
מהמכשיר עצמו.
רם דישון24/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק ישיבה ממחשב נייח חדשמיה21/11/2023
היי
מהוא מרחק הישיבה הבטוח ממחשב נייח חדש?
בהנחה שיש מקלדת ניידת ומסך טלוויזיה LG ישן המחובר אליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כחצי מטר.
רם דישון24/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה רותח על מקלדתיהודה19/11/2023
שלום וברכה, נשפך לי תה על מקלדת של מחשב נייח , והמים יצאו ונשפכו על השולחן. האם יש סכנה מחומרים שבתוך המקלדת ומגע של התה שיצא החוצה ספוג בחומר מסוכן ? תודה רבה ובשורות טובות !
לא, אין שום סיכון, אבל המקלדת הלכה.
רם דישון24/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ct ראש בוצעו מס פעמיםלי מזרחי19/11/2023
שלום
בכמה שנים האחרונות ביצעו לי 2 צילומי חזה וct ראש
הראשון היה בילדותי בגיל 14 בעקבות דימומים חוזרים מהאף
ובשנים האחרונות ביצעו לי בעקבות כאב ראש
ובשנה וחצי האחרונה שלוש פעמים עקב חבלות ראש
כל פעם שהגעתי למיון בגלל חבלת ראש(ברקע יש לי טרמבונסטניה)סוג של דימום יתר. בגלל זה כל פעם הוחלט סי טי ראש.
סה״כ בערך 5-6 סיטי .
האם מסוכן??????????????לחוצה ממש !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי לא מסוכן. המנעות מהצילומים יותר מסוכנת.
רם דישון24/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסוללה של אופניים חשמלייםאלעד אלדד15/11/2023
אם בנאדם עובד עם אופניים חשמליים בתור שליח נניח מספר שעות גבוה ביום 8-10, אולי בסופשים אפילו יותר.
האם ישנה סכנה לקרינה מהסוללה ? שיושבת בעיקר צמוד לאיבר מין/ישבן.
מדובר בנסיעה יום יומית.
נניח בסוללה של 60V- 23A
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן- זה זרם ישר.
רם דישון16/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנות סלולריות על הגגמאיה14/11/2023
שלום,
אני מתארחת במלונית למשך שבועיים וראיתי שיש בקירות המלונית ועל הגג אנטנות סלולריות כולל הקיר בקומה שלי.
האם שבועיים עד שלושה יכולים לגרום נזק.
אני נמצאת שם בערך 12 שעות בשעות הערב והלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללא מדידה לא אוכל לענות. תלוי במיקום היחסי בין חדרך לאנטנות.
רם דישון16/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משעון חכם בהריוןלינור12/11/2023
היי,
אני בהריון ויש לי שעון אפל שבו אני מודדת חמצן ודופק. תוהה האם נפלטת קרינה לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינני יודע, אבל עדיף לענוד אותו רק בזמן המדידה.
רם דישון13/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימום כלי ריק מחרסימה במיקרודנה12/11/2023
היי
בטעות הכנסתי לדקה ולא שמתי חלב. הצלחת הייתה ריקה והיו עליה כתמי קפה אולי מחימום קודם. האם הצלחת בטוחה לשימוש? לאחר שהוצאתי ריקה היא הייתה ממש רותחת. האם יש סיכון לקרינת יתר?
משיטוט באינטרנט היה רשום...."כלים המיועדים לשימוש במכשיר המיקרוגל, בולעים את קרינת מכשיר המיקרו ולכן אסור להכניסם ללא מזון או מים לתוך המכשיר. כאשר מכשיר המיקרו עובד על ריק, יכול להיווצר נזק למגנטרון שזהו הרכיב שיוצר את גלי המיקרו. האם זה אומר שהמיקרו כבר לא בטוח לשימוש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להיפך. אם נגרם נזק למגנטרון, הוא יפלוט פחות קרינה. מאחר ואת אומרת שהצלחת רתחה, כנראה שלא נגרם נזק למגנטרון. אם תרגישי שהוא מחמם פחות- שקלי להחליפו.
רם דישון13/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר שנאים בקומה מינוס 2ליאת08/11/2023
שלום.
אנחנו שוקלים לרכוש דירת גן שתהיה מוכנה עוד שנתיים. במינוס 2 יש חדר שנאים. העברנו את הדוחות לשני מומחים שאמרו שהכל תקין אך אנחנו עדיין חוששים.
האם יש לנו סיבה לדאוג? האם יכול להיות שיהיה קשה יהיה למכור עקב כך בהמשך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרוב לוודאי שהמרחק תקין.
רם דישון08/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המרחק מהראוטר תקין?אבי08/11/2023
שלום רב.
יש לי ראוטר שעובד 24/7 שנמצא בחדר השינה שלי.
המרחק של הראוטר מכפות הרגליים שלי כשאני ישן במיטה הוא 1.4 מטר והמרחק של הראוטר מהראש הוא 2.8 מטר.
האם במרחקים הנ"ל של הראוטר מהגוף יכול להיות נזק מקרינה?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרוב לוודאי שלא יגרם שום נזק, אבל מדוע לא לכבות את הראוטר כשאתה ישן?
רם דישון08/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)