מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מערכת שמע של ילדהאמא09/09/2023
שלום
יש בכיתה לקות שמיעה לאחת הילדות והודיעו לנו שיתקינו מערכת שמע.
האם מדובר במשהו שמייצר קרינה? האם זה תלוי במרחק מהרמקולים?
עשיתי גוגל וראיתי שמדובר במערכת אלחוטית.
אודה על תשובתך
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרבה פחות מטלפון נייד. רצוי
רם דישון10/09/2023להתקין את המשדר במרחק מטר מהתלמיד הקרוב ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מבדיקת פט סיטילירון07/09/2023
היי,
אשמח לדעת כמה הקרינה מבדיקת פט סיטי מסכנת אותי.
עברתי פעמיים פט סיטי 8 שנים האחרונות ואני אמורה לעבור עוד אחת ביום ראשון.
כמו כן, עברתי לפני 8 שנים סדרה של 30 הקרנות אחרי סרטן שד מקומי.
למיטב הבנתי ככל שעושים יותר בדיקות הנזק הוא מצטבר.
יש מחקרים חדשים שאומרים משהו חדש לגבי הקרינה בפט סיטי?
משהו שאולי יכול להוריד קצת את הפאניקה והחשש שלי?
הבנתי שרוב המחקרים הם מפצצת האטום ביפן ולא מבדיקות דימות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידת הנזק של בדיקות אלה הן אידיבידואליות, לכן קשה להיות החלטי.
רם דישון07/09/2023השיקול שלך צריך להיות: סיכון נמוך מאד אם תבצעי את הבדיקה לעומת התוצאה האפשרית אם לא תבצעי אותה ותפספסי בעיה. אני הייתי מבצע את הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דירה בקומה חמישית מעל חדר שנאים של מגדל בקומת הקרקעמי07/09/2023
שלום!
אנחנו מעוניינים בדירה בקומה החמישית בקומת הקרקע בדיוק הקו הדירה נמצא חדר השנאים של מגדל עם 66 דירות
האם קיימת קרינה מסוכנת במרחק זה של קומות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה. המרחק מספיק גדול.
רם דישון07/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק ארון חשמל קומתיטליה07/09/2023
שלום :)
אנו מתכננים בית עם מספר מפלסים
ארון החשמל הראשי יהיה בקומת הקרקע בכניסה
בקומת החדרים התבקשנו לבחור מיקום לארון חשמל קומתי (לא ראשי)
אנו מתלבטים מהו המיקום הנכון ביותר לארון בהיבטי קרינה. זה כמובן בראש סדר העדיפויות בבחירת המיקום ולא הפן העיצובי.
כרגע בחרנו שיהיה מאחורי ארון אמבטיה ילדים, מאחר וזה הכי רחוק מהחדרים שלהם. אך זה יחסית קרוב לידר ההורים. מצרפת תמונה חלקית מהתכנון. בצהוב מסומן ארון החשמל. כמו כן בירוק מסומן מיקום המיטה בחדר הורים.
האם המיקום מתאים?
מהו המרחק הבטוח מהחדרים?
והאם יש בעיה עם העובדה שזה מאחורי חדר אמבטיה ילדים? בהתחשב ששוהים שם רק כמה דקות כל פעם…
תודה מראש על התשובה :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה תקין.
רם דישון07/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא
טליה13/09/2023עזרת לנו מאוד
תודה!!!
התלבטנו רבות על המיקום.
האם אין סכנה בכך שהארון חשמל הקומות נמצא מאחורי אמבטיית הילדים? שם הם מתקלחים ומתארגנים.
אמנם זה לא חדר שינה אבל זה מקום שנכנסים אליו מספר פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי אין בעיה.
רם דישון14/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה בנושא אזעקהדנה07/09/2023
הי, אני לא מצליחה להגיב לשאלה שנשאלה לפני 3 שבועות...
פניתי בשאלה לגבי אזעקת וילון חיצונית לחלונות חדרי הילדים בבית פרטי. מחוברת באופן קווי למערכת האזעקה. באתה יקשת שאבדוק באיזו שיטה הגלאי עובד? אז בדקתי עם החברה, ואנחנו יכולים לבחור בין שילוב גלי מיקרו ואינפרה, או רק 2 קרני אינפרה. אם אני לא טועה רק אינפרה עדיף... נכון? האם כדאי לבחור בזה? והאם יש כאן עדין אלמנט של קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי מיקרו לא מומלצים כי הם מקרינים. האינפרא הרבה יותר בטוח (זה בעצם סוג של אור).
רם דישון07/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - אזעקת גלאי וילון חיצוני
דנה13/09/2023שלום
תודה רבה על התשובה
האם ישנה חשיבות היכן תמוקם העינית של האינפרה האדום ביחס למיטת הילדים?
ושאלה נוספת כללית עבור חברה שעשתה גלאי עם קרני מיקרו - מה המרחק הבטוח למקם מיטה מחלון עם גלאי קרני מיקרו (בהתחשב שזה גלאי חיצוני ולא פנימי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון14/09/20231. אין חשיבות.
2. אם גלאי המיקרו פועל גם בלילה- רצוי להרחיק מיטת ילדים מהחלון. עדיף לקיר נגדי. אם כבוי בלילה- אין משמעות למיקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה/קרינה בטלפון.מוריה05/09/2023
שלום
בכל פעם שאני נוגעת בטלפון שלי אני מרגישה פתאום סוג של הרגשה לא טובה,
כאב ביידים וקצת בראש..
שלחתי את הטלפון לתיקון והוא תקין לחלוטין..
האם יתכן שזה פסיכולוגי? נשמע כמו משהו מסוכן?
אציין שעם טלפונים אחרים יש הרבה פחות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה לי כמו התפתחות של רגישות לקרינה.
רם דישון07/09/2023יתכן שהאנטנה ממנה את מקבל שירות רחוקה, ואז הטלפון שלך משדר חזק, בעוד שבניידים אחרים האנטנה יותר קרובה. במצב זה הנייד משדר חלש ולכן אינך חשה בכאב הראש. חפשי מידע באתר norad4u.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגבר בחדר שינה- האם זה מסוכן?רותם05/09/2023
שלום,
חדר השינה שלי ממוקם בממד.
הותקן לי שם מגבר של סלקום, כי בלעדיו אין קליטה בכלל.
המגבר ממוקם על ארון בגובה 2.70
האם זה תקין לישון בחדר עם מגבר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לענות רק אחרי מדידת הקרינה ממש על המיטה בממ״ד.
רם דישון07/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת מרפסות בבניין מול חוטי קווי מתח גבוהדנה גרון02/09/2023
שלום רב,אנחנו לקראת הוספת מרפסות בבניין, מול הבניין עוברים חוטי מתח גבוה שאלתי האם זה מהווה בעיה? ,אציין לפי מדידה לא מקצועית מדובר על מרחק כ 4.50 מטר מהבניין והתכנון שהמרפסות יצאו 2.60 עומק מצ"ב תמונה ,אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על פניו נראה תקין. אני ממליץ
רם דישון02/09/2023למדוד את השדה המגנטי לאחר בנית המרפסות, ואז לחזור אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא קרינהניסים30/08/2023
שהילדים הולכים לישון בחדר עם תאורה
מנורת לילה או אור של החדר יש קרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין קרינה.
רם דישון02/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת דירת פנטהאוז בקומה אחרונהמני28/08/2023
שלום,
האם יש איזושהיא בעיה עם רכשית דירה בקומה האחרונה? אני מניח שיש על גג הבניין קולטים, חדר מעליות ועוד כל מיני דברים שנמצאים בדר"כ על גגות.
אשמח לשמוע את דעתך בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבר היחידי הבעייתי הוא אנטנות סלולריות. כל השאר זניח.
רם דישון28/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולחן מתכוונן חשמליאבנר28/08/2023
שלום,
יש לי שולחן מתכוונן חשמלי עם מנוע מתחת לפלטה שלו.
עם איזה מכשיר אמין ניתן לבחון האם קיים שדה מגנטי מהמנוע שלו ?
נמסר לי שהמכשיר עומד בתקן מניעת הפרעות אלקטרומגנטיות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המכשיר המומלץ הוא הקורנט. חפש באתר
רם דישון28/08/2023norad4u.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יצירת קשר עם דוקטור דני וולףעומר27/08/2023
היי רם, יש איזשהי דרך ליצירת קשר עם דני וולף?
פשוט רציתי לשאול אותו דברים שלא קשורים לקרינה(זיהום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינני יודע. בוודאי לא דרך אתר זה. נסה 054-4333377
רם דישון28/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון שבוראיתן25/08/2023
היי, אם המשדר זזה שמשדר אז זה שהטלפון שבור לא גורם לו לפלוט יותר קרינה כי אין שופ דבר שחוסם את הקרינה?
הטלפון לא חוסם את הקרינה, להיפך- הוא נותן לקרינה לעבור. לא משנה אם הוא שבור או לא.
רם דישון25/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מהטלפון? אשמח לעזרהמוריה24/08/2023
שלום
מזה כמה זמן אני חשה בכאב קל ותחושת שריפה בכפות היידים שנוגעות בטלפון (גם כשאני בלי הטלפון)
על פנוי נראה שהטלפון תקין ואין איזשהיא בעיה..
אקח אותו לתיקון בקרוב. האם זה בסדר להשתמש בטלפון בנתיים או שיתכן שהוא מוציא קרינה ועדיף להימנע מהשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לענות.
רם דישון25/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טלפון ניידלוטן24/08/2023
היי, ברצוני לשאול האם הוכח שטלפון נייד מזיק ואם כן, למה הציבור הרחב לא מודע לזה?
אכן הוכח, ומי שמתענין ומחפש ברשת- מודע לנזקים.
רם דישון25/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)