מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מראוטרתמר14/06/2016
שלום,
התחברתי לסלקום TV, יש בסלון ראוטר שמחובר עם כבל ל- TV ובנוסף נותן וויפי בכל הבית, יש לי תינוקת קטנה שנמצאת בסלון לעיתים קרוב מאוד לראוטר ובנוסף אני ישנה כחצי מטר ממנו מעבר לקיר בחדר ליד.
מה מרחק הבטוח מהראוטר? האם הקיר חוסם את הקרינה?
תודה,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מראוטר - תגובה
רם דישון14/06/20161. הקיר חוסם את רוב הקרינה.
2. לא מומלץ לשכן תינוקת בחדר עם ראוטר פועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מראוטר
תמר14/06/2016תודה על התשובה המהירה! רוב הזמן היא לא בסלון, בעיקר בסופ"ש, האם כדאי לשים על מדף גבוה יותר, נניח בגובה 1.2-1.5 מטר? האם ישפר את המצב או שכדאי לכבות (גורם לתקלות בראוטר ואין קליטת TV), מה המרחק הבטוח מהראוטר כשפועל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מראוטר - תגובה
רם דישון14/06/20161. תמיד כדאי לכבות כשלא משתמשים בראוטר.
2. לתינוקות אינני ממליץ על פחות משני מטרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מראוטר
תמר14/06/2016תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה עם ילדים ברכב עם חלונות סגוריםיהודה14/06/2016
שלום וברכה,
ככלל, אנו משתדלים להימנע מלנסוע עם הילדים כשמכשיר סלולארי דולק.
אתמול נאלצתי לסוע כרבע שעה עם ילדי הקטן במונית שחלונותיה סגורים (בגלל המיזוג). הילד ישב באמצע המושב האחורי – מול פלאפון שפעל (לפחות WAZE …) במרכז החלון הקדמי.
אני לא סולח לעצמי שלא התעקשתי לפתוח חלון.
האם ההתייחסות לנסיעה ברכב סגור, בעיקר לילד, ושישב מול מכשיר חמורה במיוחד למרות שמדובר באירוע חד פעמי ?
חשוב לי מאוד לדעת על המקרה הספציפי ואשמח לתשובה "ללא הנחות" – ולדעת גם לגבי עתיד כיצד נכון לנהוג.
ברור לי שאין "תשובה מדעית" - אך הייתי שמח להתייחסותכם.
בתודה רבה ובהערכה, כרגיל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה חד פעמית לא גורמת נזק
ד``ר דני וולף14/06/2016החלונות לא משפיעים על הקרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה קונים אוזניות אוויר למכשיר סלולרי?ירון13/06/2016
ומה בערך אמור להיות מחירן?
ומה עושים עם הסלולרי בזמן שמדברים עם האוזניה? הרי בטח מחזיקים אותו ביד אז היד מוקרנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה קונים אוזניות אוויר למכשיר סלולרי? - תגובה
ד``ר דני וולף14/06/2016מחפשים בזאפ. הקרינה ליד לא גורמת נזק, רק אם מקרבים אותו מאוד לגוף או לאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה שרואים מהחלון של הבית שלנו. אשמח לעזרהסלין12/06/2016
היי
מול הבית שלי יש אנטנה סלולרית כ150 מטר אוירי . כדי להגיע לבית שלי צריל לרדת קומה אחת במדרגות שאם אני עומדת בפתח ביתי ( הסלון) אני לא רואה את האנטנה דרך דלת הבניין . אבל שמתי לב שרואים חלק מהאנטנה מהחלון של המטבח (צירפתי תמונה ) יש לי כמה שאלות אני יודעת שצריך למדוד אבל מהניסיון שלכם
1. אם רואים חלק מהאנטנה מהחלון מטבח עדין מסוכן ? ( לפי התמונה )
2. אם אני רואה חלק מהאנטנה מהחדר שלי רק אם אני מסתכלת מהחלון שמאלה ומוציאה חצי ראש עדיין מסוכן ?
3. האם בדרך כלל 150,מטר הוא מרחק בטוח ?
4.איזה מכשיר אני אמורה להזמין כי אני רואה שיש מלא סוגים משולב ?
מודה לכם על העזרה אני צריכה ללדת עוד חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה שרואים מהחלון של הבית שלנו. אשמח לעזרה - תגובה
ד``ר דני וולף13/06/2016מרחק של 150 מ' גבולי, בייחוד במטבח מהיכן שצילמת. מהחדר שאין קו ישיר כנראה שאין חשש. השאלה שלי איך מדדת את המרחק, בתמונה זה נראה רחוק יותר, ובכל מקרה כפי שאמרנו בטוח זה רק אחרי מדידה.., כתבי למהנדס רם דישון במייל פרטי כדי שימליץ לך על מכשיר מדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך!!!!!!
רינת13/06/2016עכשיו מדדתי באתר של איכות הסביבה , וזה 220 מטר . רציתי לשאול לגבי קירות גבס אם גם זה מונע קרינה . הקירות שלנו רק בחדרים זה גבס. אבל מהחדרים לא רואים את האנטנה אז לא אמורה להיות בעיה נכון ?
כמובן שהיום אני יזמין מכשיר
המון תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך!!!!!! - תגובה
רם דישון13/06/2016בחדרים מהם לא רואים את האנטנה אין בעיה.
במטבח- יש למדוד. אני רואה שהתריסים הם מאלומיניום. אם אכן כך- הורדתם לחצי תקטין את הקרינה משמעותית.
אם את רינת של השאלה הקודמת- המכשיר מתאים הן למדידת שדה מגנטי (של השאלה הקודמת) והן מהאנטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתח גבוה מול החדר של הבת שלי - מודאגתסלין11/06/2016
היי
אתמול שמתי לב שמול החדר של הבת שלי יש עמוד חשמל ללא שנאי שרשום עליו מתח גבוה , יש עוד כמה כאלה לאורך הרחוב . האם גם זה מסוכן? לפני שבועיים גילתי אנטנה מול הבית שלי וכל השבועיים היתי בחרדות גם המתח חשמל הזה אמור להדאיג אותי ? למי אני אמורה לפנות שמסכן את החיים שלנו . רכשנו את הדירה לפני שלוש שנים, לחכות שנחטוף את המחלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית תורידי את המתח אצלך
ד``ר דני וולף12/06/2016במקרה שלך נראה לי שזה מסוכן הרבה יותר מאשר המתח ה"גבוה" בעמוד החשמל. על כל עמוד חשמל כתוב מתח גבוהה, אולם זה המתח הרגיל. מרחק של כמה מטרים (קו אווירי למיטת הילדים) יספיקו.
לגבי האנטנה השאלה איזה סוג אנטנה והשאלה אם ממיטת הילדים רואים את האנטנה בקשר עין.
על כל פנים החרדות והסרטים שאת נמצאת בהם, מסוכנים בהרבה מהקרינה.
רכשי או השאילי מכשיר מדידה ותמדדי את הקרינה בביתך, בעיקר ליד מיטות הילדים, ואני סמוך ובטוח שתוכלי להירגע.
בריאות וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - המשך
סלין12/06/2016האנטנה נמצאת 250 מטר קו אוירי, לא רואים אותה מול החלון שלה אבל אם אני מסתכלת מהחלון שלה שמאלה רואים חלק ממנה . לכן אני דואגת היא ישנה שם 3 שנים עכשיו העברנו אותה לישון איתנו. אני ארכוש מכשיר מדידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - המשך - תגובה
ד``ר דני וולף13/06/2016לגבי האנטנה על פניו נראה שאין מה לחשוש כי המרחק מספיק והקו אינו קו אוירי עם מיטת הילדה. העמוד נראה עמוד של תאורת רחוב ובכלל לא עמוד חשמל כך שזה בסך הכול חוט חשמל עם מתח 220 וולט.
נראה שאין שום בעיית קרינה, אבל כמו תמיד, מדידה היא ה"בטוח" היחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה של המתח גבוה
סלין12/06/2016צילמתי תמונה של העמוד תאורה אשמח לדעת אם מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לך
רינת13/06/2016מעריכה את זה מאוד.
אזמין מכשיר ואמדוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות של אפליקציה שמודדת קרינת וייפייעמירם10/06/2016
עד כמה אפשר לסמוך על הקריאות של האפליקציה הבאה? היא מזהה את כל הרשתות בסביבה ואת רמת האות כל כל אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמינות של אפליקציה שמודדת קרינת וייפיי - תגובה
רם דישון10/06/2016אינני יודע. דורש עבודת מחקר רצינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מינימלי מראוטר אלחוטי רגילעודד09/06/2016
שלום
האם ישיבה במרחק מטר וחצי מראוטר כשהווייפיי פועל שמשדר עד 15 מגה מקסימום (לא מהחדשים עם טווח ענק) בערך 6 שעות ביום יכול לעשות נזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק מינימלי מראוטר אלחוטי רגיל - תגובה
רם דישון09/06/20161. המרחק הזה סביר.
2. 15 מגה מה?
3. אני חושב שלהוציא תזכורת אחרי שעה זו חוצפה. איננו עובדים אצלך ויש לנו (מנהלי הפורום) עיסוקים נוספים. אנחנו משתדלים לענות באותו יום (מדגיש- משתדלים), אבל לנדנד אחרי שעה איננו מן הנימוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנדנוד היה כי...
עודד10/06/2016ראיתי שעניתם על שאלות אחרי ולא שמתם לב. סליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק בטוח מקו מתח גבוה אצל ילדיםטל09/06/2016
שלום
אנחנו רוצים לשכור דירה וראינו שמול הביניין מעבר לכביש יש עמוד קו מתח גבוה עם שנאי.
הדירה שלנו עורפית בקומה חמישית. ממה שהצלחתי למדוד הביניין עצמו במרחק של כ-24 מ׳ מקווי המתח הגבוה. הדירה כ- 38מ׳ מקוי המתח וכ-46 מ׳ מהעמוד. (צירפתי תמונה של העמוד ושל השרטוט של הביניין)
האם זה מרחק בטוח עבור ילד בן 4.5? האם יש צורך במדידה?
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק בטוח מקו מתח גבוה אצל ילדים - תגובה
רם דישון09/06/2016המרחק די והותר. בטוח לגמרי. אין צורך במדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
טל09/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי חשיפת ילדים לראוטר......שיר09/06/2016
שלום
ילדיי מתארחים בבית של סבתא כבר קרוב לשנתיים במשך כמה שעות ביום. התברר לי שחלק גדול מהזמן הם שיחקו ליד הראוטר שלה במרחק כ80 ס"מ ממנו, במשך כל התקופה הזו. עכשיו דאגנו להרחיק את הראוטר אך אני מאוד מודאגת מכך שנחשפו לקרינה המיותרת הזו במשך תקופה כה ארוכה.
היש מקום לדאגה? מה הסיכון בעקבות חשיפה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי חשיפת ילדים לראוטר...... - תגובה
רם דישון09/06/2016מה שקרה- מת. לא ניתן לדעת מה קרה, אבל אם לא ראיתם תסמינים חריגים- לא קרה דבר.
טוב שכעת הרחקתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יותר מסוכן, וויפיי בבית או cellular data ?ש08/06/2016
מאחר ואני כמעט ולא עושה שימוש ב wifi בבית, אני נוהג לכבות אותו, ואם אני צריך לגלוש מהסלולרי או מאייפד, אני גולש דרך ה data של המכשיר הסלולרי (לפעמים עושה אותו hotspot לאייפד וגולש דרכו).
אני תוהה האם בזמן שאני מחליט לגלוש בסלולרי עדיף לי להפעיל את ה wifi ? (ולכבות כאשר לא)
איזו צורת עבודה יוצרת יותר קרינה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה יותר מסוכן, וויפיי בבית או cellular data ? - תגובה
רם דישון08/06/2016עדיף ויי פיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשניה לא הבנתי
ש09/06/2016האם עדיף ראוטר שמשדר בבית ווייפיי 24/7 על להפעיל cellular data בטלפון מדי פעם כשאני רוצה לגלוש מהסלולרי ?
אני מחדד - הווייפיי וה data סגורים. הגישה לראוטר מסורבלת, אז האפשרויות הן להפעיל wifi בבית כל הזמן, או להפעיל את ה cellular data בטלפון לחצי שעה ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שניה לא הבנתי - תגובה
רם דישון09/06/2016אם כך- עדיף להפעיל סלולר לחצי שעה ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיא צמוד לקיר של חדר שינה- מה אפשר לעשותמאיה07/06/2016
התקינו לי מקפיא בצמוד לחדר שינה .
הראש של המיטה בצמוד לקיר. מה המרחק הרצוי ?
האם כדאי להזיז בלילה את המקפיא ולהרחיק מהקיר?
זה נכון שדירוג אנרגטי A ו-B מקרין פחות מדירוג C וכן הלאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקפיא צמוד לקיר של חדר שינה- מה אפשר לעשות - תגובה
רם דישון07/06/2016אין קשר בין דרוג אנרגטי לקרינה.
העובי של הקיר והסנטימטרים הנוספים שקיימים מספיקים בהחלט- אין צורך להזיז כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על מרחק אנטנה מדירה לפני קניהמיכל07/06/2016
שלום,
במסגרת חיפושינו האינסופיים לדירה, ראינו דירה שיש אנטנה במרחק 250 מטר ממנה לפי האתר לאיכות הסביבה. אני לא בטוחה, אבל נראה לי שרואים אותה מהמרפסת שירות. האם מרחק זה מסוכן? מאיזה מרחק ניתן להניח שזה בטוח?
במידה ומודד קרינה יגיד שזה תקין- העוצמה לא יכולה להשתנות עם הזמן?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על מרחק אנטנה מדירה לפני קניה - תגובה
רם דישון07/06/20161. אם רואים אותה רק ממרפסת השירות- אינני חושש. לא ישנים שם כל הלילה.
2. אם תזמיני מודד- אל תתיחסי למה שיאמר, אלא שלחי אלי את הדוח לעיון. וודאי שימדוד במקום בו תוצבנה מיטות של ילדים.
3. העוצמה עלולה להשתנות, אבל לא בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- קרינה מקלנועית וממקרר- האם קיימת?שירה ב06/06/2016
שלום
התארחתי אצל מישהו עם תינוק בן 1.2 ורק לאחר 3 לילות (במהלך היום לא היינו בחדר כלל)- גיליתי שמשטח עץ מפריד בין גבו (חלקו האחורי) של מקרר קטן לבין ראש המיטה שלנו.
האם עלול להיגרם נזק מזה?
שאלה נוספת- קיבלנו במתנה קלנועית ישנה ובעלי מבלה בה לעתים אחר הצהריים עם הילדים בטיולים שאורכים כשעה עד שעתיים. האם מסוכן?
תודה, שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה- קרינה מקלנועית וממקרר- האם קיימת? - תגובה
רם דישון07/06/2016שלילי לשתי השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה אלקטרומגנטית במחלקת תינוקותJane06/06/2016
שלום רב!
1. האם קיימת קרינה אלקטרומגנטית בתוך האינקובטור המשמש לתינוקות בפגיה?
2. האם קיימת קרינה אלקטרומגנטית מהמנורות בילילייט שמשמשות לטיפול באור בתינוקות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה אלקטרומגנטית במחלקת תינוקות - תגובה
רם דישון06/06/20161+2 קרוב לוודאי שאין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה בלילה חד פעמית עם הראש ליד הראוטר פעיל יכולגילה06/06/2016
לגרום לנזק?
שינה בלילה חד פעמית עם הראש ליד הראוטר פעיל יכול - תגובה
רם דישון06/06/2016מאירוע חד פעמי אין שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתוך כמה זמן יכול להיגרם הנזק הזה?
גילה06/06/2016ואם קורה נזק, מה הנזק שיגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בתוך כמה זמן יכול להיגרם הנזק הזה? - תגובה
רם דישון06/06/2016כאבי ראש בלבד.
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)