מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותטובה22/05/2011
שלום,
יש לי 2 שאלות, שאינני בטוח שהם קשורות לפורום.
א. לגבי תאורה: מהי התאורה הבריאה ביותר לבית? שמעתי ממישהו שתאורת לד. האם זה נכון? האם תוכלו לדרג בבקשה את התאורה הבריאה מהטוב לפחות טוב - בין פלורסנט (עם ובלי כספית. קראתי באיזה מקום שגם כשאין כספית יש עדיין בעיה של ריצוד), הלוגן, לד, ונורות ליבון?
ב. האם בטלפון של בזק יש פחות קרינה מטלפון של הוט או קוי זהב, כי בהם יש מודם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד``ר דני וולף22/05/2011א. לגבי רוב סוגי נורות התאורה, במרחק של חצי מטר עד מטר אין שום סכנה.
ב. כל הטלפונים הקוויים, שאינם אלחוטיים, לא מקרינים בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טובה23/05/2011ומנורה שממש קרובה לראש, כמו מנורת קריאה מעל המיטה, מה מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון23/05/2011אם את קוראת מעל שעה ביום- מומלצת נורת LED.
שימי לב שנורת LED זקוקה לספק כוח, אותו כדאי להרחיק חצי מטר מהראש.
אם פחות משעה- חסר משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכת סולאריתשגית21/05/2011
אנחנו מקימים מערכת סולארית 8 קוט"ש על הגג למערכת 3 ממירים
יש לנו 2 תינוקות בבית
מה המרחק שיש לשמור מהממיר כדאי שיהיה בטוח ב-100%? האם כדאי לותר בגלל זה על המערכת?
תודה רבה
שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מערכת סולארית - תגובה
רם דישון22/05/2011כמה דברים לא ברורים לי:
1. מדוע למערכת של 8 קילוואט (לא קווט"ש!) דרושים 3 ממירים? אחד לא מספיק?
2. אני מניח שמרחק של 3 מטר מהממיר מספיק.
3. לא כדאי לוותר על המערכת; כדאי רק להרחיק את הממירים.
4. בכל מקרה, לקראת סוף ההתקנה קנו מכשיר מדידה זול על מנת לוודא שהמרחק אכן מספיק. אם יש ספק- קנו מכשיר כבר כעת ובקשו את החברה המתקינה למדוד את השדה במערכת פועלת. יש לוודא שהשדה נמוך מ-2 מיליגאוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
שגית22/05/2011(השעה נכנסה בטעות - צודק)
האם יש אפשרות למסך את הקרינה בדרך כלשהי (קראתי פה משהו על אלומיניום שחוסם את הקרינה)?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך... - תגובה
רם דישון22/05/2011למיטב ידיעתי לא. בתדרים אלו רק המרחק עוזר. בכל מקרה הייתי מודד על מערכת קיימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממוח של אזעקהאושרי20/05/2011
שלום רב
התקינו לי מוח של אזעקה קרוב למיטה. הבנתי שנפלטת ממנה קרינה עקב שדה חשמלי סביבה. האם נכון לישון לידה? האם מומלץ להעביר אותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממוח של אזעקה - תגובה
רם דישון20/05/2011רק מדידה תוכל לענות על שאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
אושרי22/05/2011כמה עולה בבמוצע בדיקה כזו?
נגיד ויש, אם אני אעביר את המוח למעבר לקיר, האם צעד כזה יפחית את הקרינה בצורה משמעותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
רם דישון22/05/20111. איננו מתיחסים להיבטים מסחריים בפורום.
2. לא. הקיר שקוף לקרינה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכבר BLUETOOTHקובי20/05/2011
יש לי מקלדת ועכבר שמתחברים למחשב דרך טכנולוגיית BLUETOOTH.
העכבר שלי נפל די חזק על הריצפה.
האם הדבר יכול לגרום לו להתחיל לשדר בעוצמה מסוכנת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עכבר BLUETOOTH - תגובה
רם דישון20/05/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מכבל של מזגןמני19/05/2011
מה המרחק מכבל שיש לשמור מכבל שמוביל חשמל למזגן של 3.5 כוח סוס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק מכבל של מזגן - תגובה
רם דישון19/05/2011לכבל עצמו אין קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה? איזה מוזר?
מני20/05/2011איך זה ייתכן?
הרי זורם בו זרם חילופין. חייב להיווצר סביבו שדה מגנטי.
או שלא הבנת אותי.
הכוונה כמובן כשמזגן עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה? איזה מוזר? - תגובה
רם דישון20/05/2011כבל ההזנה כולל שני מוליכים עיקריים: פאזה ואפס (השלישי הוא הארקה, שלא משתתפת בעבודה השגרתית של המזגן, אלא בתקלה בלבד).
הזרמים בפאזה ובאפס הנם הפוכים בכיוון, והשדה שכל אחד מהם יוצר מאפס את השדה של השני. לכן השדה השקול של כל הכבל הוא אפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמאיה18/05/2011
בחדר השינה בביתי יש רטיבות בתקרה, האם לאחר הטיפול ברטיבות יש צורך להמנע מלישון שם? זמן מסוים (אנחנו ישנים גם עם תינוקת בחדר), אם כן כמה זמן?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
רם דישון19/05/2011מהו הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
מאיה19/05/2011תודה שהגבת,
אתמול בבוקר טיפלו בבעיית הרטיבות. הם אמרו שהשתמשו רק בגבס ושפכטל אבל זה מסריח כך שאני בספק אם אין שם עוד חומרים ומחר גם צובעים את כל התקרה מחדש (צבע על בסיס מים). השאלה אם בכלל טוב לכלוא את החומרים האלה שיוצרים כרגע סירחון מתחת לצבע. האם בעצם נמשיך לנשום אותם כל הזמן? זוהי בעיית רטיבות שחוזרת על עצמה והם מנסים להלחם בה בכל הכוח כך שאם יש חומרים שנחשבים לתותחים כבדים בודאי נעשה בהם שימוש.....אני לא יכולתי להשאר שם אתמול בלילה אפילו 2 דקות כשהחדר סגור אז לא ישנו שם. השאלה מה לגבי ההמשך כי הסלון פחות נוח לשינה :)
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פירוט - תגובה
רם דישון19/05/2011הריחות הם בדרך כלל תוצאה של הממיסים בחומרי האטימה. ברגע שהם מתאדים- הריח נמוג ואיתו גם הסיכון ואי הנעימות. בקיץ התהליך יותר מהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף שהתגובה מהירה
מאיה19/05/2011תודה רבה. אני מקווה שהריח יעבור, בינתיים הוא נוכח , מציק ומלחיץ
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מרחק כדאי לשמור מהמחשב?גיל18/05/2011
איזה מרחק כדאי לשמור מהמחשב עצמו (לא מהמסך)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה מרחק כדאי לשמור מהמחשב? - תגובה
רם דישון18/05/201160 ס"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשב ניידבני18/05/2011
שלום,
יש לנו בבית מודם אל חוטי, כמה צריך להתרחק ממחשב שמחובר למודם שכזה דרך חיבור אל חוטי וגולש באינטרנט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבלבלתי,סליחה
בני18/05/2011יש לי כמובן בבית ראוטר אל חוטי ולא מודם אל חוטי כמו שנאמר בהודעה המקורית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבלתי,סליחה - תגובה
ד``ר דני וולף18/05/2011מטר מהראוטר, רצוי לא לשים את הראוטר בחדרי שינה. 50 ס"מ מהמחשב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרינה מעמוד חשמלדניאל17/05/2011
שלום
אנחנו זוג צעיר העומדים לפני רכישת דירה, בסמוך לבנין יש כבלים של מתח גבוה (בערך 10 מ'). ערכנו בדיקת קרינה בשעה 8 בערב שזו שעת העומס, ותוצאות הבדיקה היו קצת גבוהות מהתקן האמריקאי שעומד על 2. באיזור הפונה לרחוב התוצאות הראו 2.5 ובחלק הפנימי של הדירה 2.3 . התקן הישראלי עומד על 4 והמידע לגבי הסכנה אינו חד משמעי.
אנחנו אובדי עצות ומתלבטים, האם יש סיכון משמעותי בכך (בעיקר לילדים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מעביר לד"ר וולף לענות.
רם דישון17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרינה מעמוד חשמל - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א18/05/2011אני מתנדב לענות:
אין תקן ישראלי, יש המלצות, שעדיין לא מעוגנות בחוק, ואנחנו קומץ פעילים עובדים על זה, שכן יהיה מעוגן בחוק.
המלצת משרד איכ"ס כרגע על 2 מיליגאוס ממוצע (גם על זה נילחמים), אבל ועדת "מומחים" רוצים להעלות את זה ל- 4 מיליגאוס (גם בכך אנחנו נילחמים).
לעניות דעתי, אם בריאותכם יקרה לכם, כדאי לנתק מגע שם.
אם יש תקן על הנייר זה עדיין לא אומר שהוא מגן עליכם ועל הילדים.
אני מציע לא לשחק עם הבריאות. אנחנו הפעילים ממליצים על סף חשיפה של עד 1 מיליגאוס.
ההחלטה שלכם.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרינה מעמוד חשמל - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף18/05/2011מסכים בכול עם הד"ר זמיר שליט"א. רק לסבר את האוזן, עד לפני כמה שנים, ולצערנו גם היום, התקן עצמו הוא 1000 מיליגאוס, ולפני כמה שנים גם הבטיחו לנו שתקן זה בטיחותי לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גז ראדון לממ"דערן17/05/2011
אני עומד לשכור חדר לעבודה של 12-18 בשבוע שממוקם בממ"ד בבית קרקע במודיעין. האם יש סיכון כלשהו מבחינת חשיפה לגז ראדון והאם כדאי להזמין בדיקה מתאימה ?
תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גז ראדון לממ"ד - תגובה
ד``ר דני וולף17/05/2011אני לא מכיר את האזור נדמה לי שמודיעין די עשירה ברדון. אם הממ,ד לא ממש מאוורר היטב כל יום עדיף למדוד, או לוותר. המדידה עצמה קשה וצורכת מומחה, צריך לסגור את החדר לכמה ימים ולא לאוורר אותו ואז למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיסוך ראוטרהילה17/05/2011
שלום רב,
ראיתי פה המלצה למסך ראוטר ביתי. בכוונתי לרכוש private box של בזק בינלאומי הכולל נתב (מישהו יודע מה הקרינה שלו? בבזק בינ"ל לא יודעים לענות לי) אלא שהוא עתיד להיות קרוב למיטת השינה. האם כיסוי בנייר אלומיניום מספיק?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיסוך ראוטר - תגובה
רם דישון17/05/2011כיסוי בנייר אלומיניום יגרום לכך שלא תוכלי להשתמש בראוטר. זה בדיוק כמו לכבות אותו, אלא שהכיסוי עלול גם לגרום לו נזק. הרחיקי אותו מהמיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה מרחק?
הילה17/05/2011באף מקום לא יודעים לענות לי והדבר בלתי אפשרי מבחינה טכנית מעבר למרחק מסוים (מיקום המחשב ושקע הטלפון).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאיזה מרחק? - תגובה
רם דישון17/05/201180 ס"מ עד מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. קיבלתי נתונים
הילה18/05/2011סוף סוף מבזק בינ"ל לגבי הראוטר הספציפי.
אודה לך מאד אם תאמר לי האם זה משנה את התשובה:
1. Certificate/Declaration of Conformance/Compliance to EMC st-d EN301489
2. Certificate/Declaration of Conformance/Compliance to Radio s-d EN300328
3. CB for Safety to EN 60950* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה. קיבלתי נתונים - תגובה
רם דישון18/05/2011ההתאמה לתקנים אלו מבטיחה שלא תהיה הפרעה של הראוטר למכשירים סמוכים ולהיפך, ושהוא בטוח מבחינת התחשמלות. אין להם ולא כלום עם הבטיחות הבריאותית, לכן התשובה עומדת בעינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות.
הילה18/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה ענייני חשמל וקרינהטובה17/05/2011
אודה לכם על עזרתכם.
א. האם מפצל USB מוסיף קרינה למחשב? האם מצלמות וכדומה שמחוברות בUSB למחשב יש בהם קרינה?
ב. האם רמקולים חיצוניים למחשב מוסיפים קרינה?
ג. האם טלפון סלולרי שיש בו גלישה לאינטרנט יש בו יותר קירנה?
ד. האם כשאני מחזיק ביד טלפון נייד שמחובר לוויפי זה מושך קרינה יותר מאשר סתם לשבת בחדר שיש בו וויפי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה ענייני חשמל וקרינה - תגובה
רם דישון17/05/2011א. לא.
ב. לא.
ג. כן.
ד.כן, קצת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טובה17/05/2011תודה רבה.
לגבי ג':
האם זה רק בשעת הגלישה או עצם קיום האינטרנט בטלפון כבר מושך יותר קרינה?
מה המרחק מהגוף שאם אשמור עליו הסכנה תתרחק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון17/05/2011אם תכבה את פונקצית הגלישה, המכשיר יתפקד כמו טלפון סלולרי רגיל.
מרחק של 60 ס"מ מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה המקום המתאים לשאול על ראדוןערן17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

האם זה המקום המתאים לשאול על ראדון - תגובה
רם דישון17/05/2011ננסה לענות על פי מיטב ידיעתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לנו בבית הרבה ציוד חשמליציון17/05/2011
יש לנו בבית הרבה ציוד חשמלי שמחובר לשקע אחד.
זה מחשב, ראוטר אל חוטי, מודם, מגבר של הוט שהם שמו לנו בבית כדי שהאות יהיה חזק כי יש לנו גם טלויזיה,גם טלפון וגם אינטרנט של הוט וכנראה האות היה חלש, אז הם שמו מגבר,מדפסת+ סורק, וכול הציוד הזה מחובר לשקע חשמל אחד.
עכשיו כמה צריך להתרחק מהכבל שיוצא מהשקע ומוביל את החשמל לכל הציוד הזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי רק להוסיף
ציון17/05/2011רציתי רק להוסיף שגם מסך מחשב(מהישנים הלא שטוחים), מקבל את החשמל שלו מהשקע. וכמו כן מנורה פלורסנטית גדולה(מהארוכות האלה שתלויות לאורך כל הקיר).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק להוסיף - תגובה
ד``ר דני וולף17/05/2011להתרחק מטר - מטר וחצי מהשקע מספיק, ותחליף כבר את המסך הישן בשטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרנט אלחוטי באוטובוסאסף16/05/2011
שלום,
רציתי לדעת האם באוטובוסים בהם ניתן לגלוש באינטרנט אלחוטי באמצעות WIFI הקרינה מסוכנת?
הרי האוטובוס הוא כמו כלוב פארדיי והקרינה חזקה פי כמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטרנט אלחוטי באוטובוס - תגובה
ד``ר דני וולף17/05/2011האמת שעדיין לא שמעתי על אוטובוס כזה, ואני לא יודע בדיוק מה הקרינה בו, אולם, אם אמנם קיים כפי שתיארתה אז אתה בהחלט צודק, ולסוע כמה שעות ביום באוטובוס כזה עלול להוות סיכון לחשיפה לקרינה, כמו מפלאפון בתוך מכונית. ואין זה משנה אם אתה גולש או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטרנט אלחוטי באוטובוס
אסף31/05/2011אינטרנט אלחוטי באוטובוס קיים באוטובוסים של מטרופולין לדוגמה או אגד.
יש לי אפליקצייה באייפון שמדדה 40dBm- בתוך האוטובוס, שזה די חזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אינטרנט אלחוטי באוטובוס - תגובה
רם דישון31/05/2011זה מספיק חזק על מנת להבטיח תקשורת טובה אך בטוח מבחינה בריאותית. בהתחשב בעובדה שאינך נוסע שעות כל יום באוטובוס כזה, אינני רואה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי WIFI
אייל09/06/2011אני קצת מבולבל - אם אתם אומרים שרצוי לא לנסוע יותר מדי שעות באוטובוס עם WIFI אז אתם גם אומרים לא לבלות יותר מדי שעות בבית שלי שבו יש WIFI, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי WIFI - תגובה
רם דישון09/06/2011בבית הקרינה נבלעת בקירות, ובאוטובוס היא מוחזרת פנימה לחלל. בבית אין בעיה במרחק מטר מהראוטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)