מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה לקנות דירה קרובה לאנטנה סלולריחזי ארגמן20/06/2011
שלום מכובדי
אני כעת במשא ומתן לקניית דירה, במרחק של כ150 מטר בקו אווירי מהבית מוצבת אנטנה סלולרית, המוכר הציג לי מסמכים משנת 2006 בזמן שהציבו שם את האנטנה הוא הזמין על חשבונו חברה למדידות קרינה והתוצאות הסופיות בבדיקה מ2006 הם טובות ושהקרינה היא לא עוברת את החצי מהמינימום של התקן.
שאלתי היא: איך היום אני יכול לדעת מהי רמת הקרינה? האם אני יכול לסמוך על הבדיקות של 2006? האם יש חברה שמודדת באמינות את רמת הקרינה ע"פ הזמנתי ואם כן כמה זה עולה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לקנות דירה קרובה לאנטנה סלולרי - תגובה
ד``ר דני וולף21/06/2011קודם כל חצי מהתקן שהיה בשנת 2006 הרבה מדי הרבה. שנית, אי אפשר לסמוך. כדאי למדוד בעצמך, זה מאוד חשוב בייחוד אם נמצאים ילדים בקו ראייה מהאנטנה. כדאי לרכוש מכשיר מדידה, או להזמין מודד אמין. לצורך כך תתקשר במייל הפרטי לרם דישון או לשליט"א, אולם תצטרך להמתין קצת כי רם בחופש בשבועות הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב נייד על הבטן,ברכייםסיון20/06/2011
אני בת 23 וכבר תקופה שאני נוהגת לעבוד עם המחשב במיטה, כשהוא על הבטן או על הברכיים. לאחרונה אני מרגישה תחושה מוזרה באזור הבטן שבאה והולכת. האם יכול להיות שהתפתח אצלי סרטן מקרינת המחשב? איך בודקים זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב נייד על הבטן,ברכיים - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2011לא רצוי להחזיק מחשב נייד על הגוף. יחד עם זאת, בתקופה כזו קצרה לא מתפתח סרטן, והתחושה שלך לבטח איננה מסרטן, וגם לא מצביעה על סרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון נייד ביתיויקטוריה20/06/2011
מהי הקרינה שיש מטלפון ביתי נייד?
מה בנוגע למיקרוגל?
ומה היחס בינם לבין הקרינה שנפלטת מהסלולר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מטלפון נייד ביתי - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2011קרינה של טלפון נייד ביתי בדיוק כמו קרינה סלולרית! מיקרוגל לשמור מרחק של 1 מטר כשהוא עובד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמר זכוכיתאורית19/06/2011
הנמכת תקרה מורכבת מחתיכות צמר זכוכית בגודל 50x50 צבוע חיצוני בלבד .גובה תקרת הנמכה - 2.2 .
במה הסכנה הנשקפת לנו העובדים במשרד מסוג זה.
תודה אל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמר זכוכית - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2011צמר זכוכית כשהוא גלוי מזיק מאוד לבריאות. עד כמה שידוע לי הוא אף פעם לא גלוי לאוויר החדר.
אולי אתה מתבלבל עם קל קר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח מארון MDF בחדר ילדיםמיה19/06/2011
שלום, אנני יודעת אם זה מתאים לפורום, אך הציעו לי לכתוב בפורום זה מאחר ואני אובדת עציות. לפני חודשיים עברנו לבית חדש. בחדרי הילדים יש ארונות מ- MDF. אחד הארונות - נפלט ממנו ריח רע מאוד. כבר חודשיים (מאז שעברנו) שאני מאווררת את החדר (החלון כל הזמן פתוח) ואת דלתות הארון (גם כן כל הזמן פתוחות) והריח לא עובר.
איך אפשר לדעת האם זה ריח של חומר מסוכן ומה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח מארון MDF בחדר ילדים - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2011לא מסוכן. לחוש הריח שלנו מספיקות מספר מולקולות קטן כדי שנחוש בריח, אולם אין בריכוז כזה באוויר לגרום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב בחדר שינה שבוא ישן גם תינוקשלי19/06/2011
שלום
אני מחזיקה מחשב בחדר שינה ואנני מכבה אותוי ימים רבים, פרט למסך, גם לא בלילה והוא פולט חום . בחדר ישן גם תינוק . האם יש בכך סיכון עקב פליטה של קרינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב בחדר שינה שבוא ישן גם תינוק - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2011במרחק של מטר מהמחשב אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מקורא ברקוד בקופה בהריוןחד19/06/2011
לאשה בהריון מתקדם, שמעוניינת לעבוד כקופאית,
1. האם יש איזו שהיא סכנה (אפילו קטנה..) של קרינה לעובר, כתוצאה משימוש במכשיר קורא הברקוד האלקטרוני שמותקן בקופה?
2. במידה והאשה נמצאת בקרבת קורא הברקוד, הוא פועל, אך היא אינה עושה בו שימוש (אלא מקלידה ידנית את קוד הברקוד של המוצר) האם המכשיר פולט קרינה? ואם כן, עד איזה טווח המכשיר פולט קרינה?
תשובתכם חשובה לי כדי להחליט האם לקבל על עצמי את העבודה הזאת או לא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מקורא ברקוד בקופה בהריון - תגובה
ד``ר דני וולף19/06/2011לא אין שום קרינה מהבר קוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מדדתי קרינה בתדירות רשת בביתציון17/06/2011
וגיליתי שברגע שעובד מחשמל חשמלי רציני(מספיק שאחד אפילו!) כמו מזגן, דוד שמש וכו.
הקרינה בכל הבית גדלה עד ל10 מיליגאוס, והיא לא ירדה לרמה מתחת ל2 מיליגאוס באף חדר אחד בבית!!
לא משנה לאן הלכתי, היה שדה מגנטי כשגם לא ממש הצלחתי להבין מאיפה הוא בא.
למשל הדלקתי את המזגן מיני מרכזי של 3 כוס סוס, בכל חדרי הבית הקרינה גדלה, בסלון היא הגיעה לבערך 10 מיליגאוס.
התחלתי ללכת לעבר המזגן והקרינה קטנה.
אני לא מבין מה הולך פה.
אפשר לסדר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מידע על הבית
ציון17/06/2011הבית הוא בית קרקע(קוטג) של 4 חדרים.
עוצמת הקרינה הכי חזקה היא דווקא בריצפה!
כל החשמל ,צנרת המים והכבלים עבורים דרך הקירות ועליית הגג.
וזה עוד יותר הזוי, כי הייתי מצפה שאם כבלי החשמל עוברים דרך הגג ויורדים מהקירות(אלה קירות גבס לא בטון ולכן הן חלולות ואפשר להעביר בהם צינורות מים וחשמל) אז הקרינה החזקה תהיה מהגג או מהקירות , והקרינה החזקה היא דווקא ברצפה וככול שעולים מהריצפה הקרינה נחלשת.
עוד יותר הזוי שמזגן קטן לחדר(לא מיני מרכזי שהזכרתי מקודם) שעובד בחדר אחד, מעלה בכל חדרי הבית(גם חדרים שמרוחקים ממני מאוד) את הקרינה למעל 2 מיליגאוס ודווקא בחדר שהמזגן עצמו פועל הקרינה נמוכה מ2 מיליגאוס!!
ואילו בדיוק אותו מזגן קטן שעובד בחדר המרוחק לא משפיע כלל על הקרינה בחדר שבו עומד המזגן הראשון.
מה הולך כאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעביר את השאלה למהנדס רם דישון,
ד``ר דני וולף18/06/2011תצטרך לחכות עוד כמה שבועות עד שיחזור מחופשתו.
כעיקרון זה נראה לי שהארקה טובה ונכונה תפתור את הבעיה, אולם לזה צריך חשמלאי מומחה ברמה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית הארקה וזליגת האפס ,
מיקי25/06/2011האם מדדת את הקרינה בצמוד לרצפה ? אולי ישנו קו הזנה ראשי שמוביל לפילר החיצוני ?
בנוסף עליך למדוד גם זיהום חשמלי, לפרופסור שליטא יש מכשיר שמודד את השדה ואת פתרונתיו , אני סמוך ובטוח שתקבל אותם ללא עלות למשך ימים ספורים
יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום כבל האזנה ברצפה.
ציון25/06/2011בהודעה הקודמת הסברתי את מבנה הבית.
כל התשתית עוברת דרך הקירות והגג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את ההודעה
ציון04/07/2011הקפצת ההודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיץ את ההודעה - תגובה
רם דישון05/07/2011הזמן חשמלאי מומחה שיבדוק האם האפס מחובר להארקה בנקודה אחת או במספר נקודות. התקן קובע בנקודה אחת, ולפעמים חשמלאי חרוץ מחבר בנקודות נוספות. ניתוקן אמור לפתור את הבעיה (כך אני מקווה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממיקרוגלאופק16/06/2011
שלום רב,
מכשיר התמי 4 נמצא צמוד (ממש נוגע במיקרוגל).
רציתי לדעת אם הקרינה מהמיקרוגל (בזמן שהוא פועל כמובן), עלולה לגרום לשינויים לא בריאים במים במכשיר, או שהקרינה הורסת ובכך גורמת להפרשה של חומרים מהמתכת או פלסטיק של המכשיר למים?
אגב המיקרוגל גם נמצא צמוד למקרר, אולי ם יש בעיה.
תודה מראש,
אופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממיקרוגל - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א17/06/2011אין בעיה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםטלי16/06/2011
שלום רב,
שוב אני. מה לעשות אך הפורום הזה חובק כל כל הרבה שטחים (תרתי משמע) רלוונטיים...
והפעם בעניין ראדון וכן שאלה נוספת על מהששאלתי בעבר בנוגע למכונות השיקוף בבידוק בטחוני.
לגבי ראדון: אני שוקלת לרכוש דירת שלושה חדרים לא גדולה שאחד החדרים הוא ממ"ד. הבנתי שממ"ד פולט ראדון. האם הממ"ד יכול להוות חלק בלתי נפרד מכל יחידת המגורים כלומר, לשמש לשינה או חלק מהסלון (ולא כחדר ארונות או אפסון), או שזו בעיה? אם הממ"ד נמצא בכניסה לדירה ודלת הכניסה אליו פונה לחדר המגורים, האם הראדון נפלט לחדר המגורים או רק מי ששוהה בתוך החדר חשוף אליו? האם הרדון נפלט גם לחדר עימו יש לו קיר משותף? ועוד משהו: ישנו שנאי ברחוב ובינו לבין הבניין בו אני מתעניינת מפריד בניין אחד. האם זה מספיק רחוק?
לגבי מכונות השיקוף: לפני כשבוע שבועיים שאלתי כאן על חששי מכך ששינויים הורמונליים קיצוניים שפקדו אותי (העדר ביוץ) לאחר ביקור של חמישה ימים בחו"ל יכולים לנבוע מכך שנחשפתי אולי לקרינת רנטגן ממכונות השיקוף כיוון שאולי פניתי בשדה התעופה בחו"ל (לוטון) למסלול לא נכון בו מכונות השיקוף דלקו ללא שמישהו מהצוות עמד לידן וכיוון שמצאתי עצמי לבד באותו חדר, חשבתי שאולי אני בחדר שלא נועד לנוסעים, ובו מכונות השיקוף פעולות באופן לא תקין ולא מבוקר. השבתם לי בשלילה. אולם, בעקבות שאלה נוספת שקראתי כאן נזכרתי בעוד משהו: בבן גוריון, כשעמדתי בתור לתשאול, היה זה מול מכונת שיקוף גדולה עליה נשענו נוסעים אחרים. עמדתי שם כ- 30 דקות לפחות. האם יתכן שזה שאותם אנשים נשענו על המכונה זה גרם לה לפלוט יותר קרינה ואולי כאן נחשפתי לקרינה שגרמה לשינויים? רב תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכם - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/2011לגבי ממד, ממד בבית חדש, לא על הקרקע, מאוורר היטב אין בעיה. לא קורן לחדרים אחרים. לגבי השנאי, המרחק מספיק.
מכונת שיקוף, תשכחי מזה אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וולף רב תודות!
טלי17/06/2011תודה רבה רבה על תשובותך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה קרינה יותר מסוכנת?מני16/06/2011
מה יותר מסוכן קרינה בתדירות ELF+VLF בעוצמה של 12 מיליגאוס קרוב לראש או קרינת טלפון אל חוטי במרחק של 10סנטימטר מהראש לפרק זמן אחיד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה קרינה יותר מסוכנת? - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/201112 מיליגאוס של חשמל ביתי, לאורך שנים מעלה שכיחות סרטן בפי 2-3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה!
שלי17/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אנטנה סלולארית בתקןשלי16/06/2011
שלום,
אני גרה בבניין גבוה (קומה 11) מול חלון חדרי על גג בניין של מקום ציבורי ישנה אנטנה סלולארית. האנטנה נמצאת דיי מקבילה בגובהה לחדר השינה.
בדקתי באתר משרד הגנת הסביבה והאנטנה אכן מופיעה שם - האם זה אומר שאין מה לדאוג? (למרות שהקרינה שנבדקה שם היא מתחת לאנטנה ברחבת המבנה ואני נמצאת בגובה).
אשמח לתשובה
בברכה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על אנטנה סלולארית בתקן - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/2011יש לך מה לדאוג וכדאי שתמדדי את עוצמת הקרינה בבית שלך במיטת הילדים ובכל הבית, ותדווח לנו את התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט נוסף
שלי16/06/2011תודה על התשובה, אך לא ציינתי שמרחק האנטנה ממול הוא כ 200 מטרים. עדיין מצריך בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט נוסף - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א17/06/2011זה כבר משהו אחר, במרחק 200 מטר, רוב הסיכויים שלא תהיה קרינה מסוכנת, אבל כדאי למדוד, כיוון שיתכן שיש אנטנות נוספות \ מוסוות שכן עלולות לסכן אותך.
בכל מקרה, אנא בקשי את סקר הבטיחות של האנטנה מהמשרד להגנת הסביבה
02-649-5869, מהממונה על פניות הציבור. תקבלי את זה במייל.
אנא שלחי לי במייל הפרטי שלי, אבדוק, ואעביר לבדיקת על לחברי ועמיתי
המהנדס רם דישון, כאשר יחזור לארץ, בעוד שבוע, הוא יודיע לך ישירות אם יש לך סיכון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת קרינה במעליתויקטוריה16/06/2011
האם רמת הקרינה במעלית מסלולר(שלא מדברים בו), יותר גבוהה ממקום לא סגור?ובכמה?
האם יש גם קרינה מטלפון אלחוטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת קרינה במעלית - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/2011כעיקרון במעלית הקרינה יותר חזקה אולם במקרה זלך זניח ובלא חשיבות. כמה זמן אתה כבר נוסע במעלית בחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה ליד מכשיר ניידבר15/06/2011
שלום, אני ישנה קבוע כשלידי הנייד במרחק של בין חצי מטר ל- 75 ס"מ, (הוא משמש לי שעון מעורר) רציתי לשאול, האם הקרינה מסוכנת?
(אני לא יודעת אם זה נכון אבל שמעתי שבנייד מסומנת רמת הקרינה אז אם זה זה, אז אצלי זה 3/6
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה ליד מכשיר נייד - תגובה
ד``ר דני וולף15/06/2011המרחק סביר ובסדר אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנקס!
בר16/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכת וקרינהמיקי15/06/2011
לפני זמן מה קראתי שמתכת משמשת כאנטנה לקרינה סלולרית (כמעט בטוחה שהכוונה הייתה לקרינה סלולרית) והמתכת קולטת קרינה ומשדרת לסביבה הקרובה והייתה התייחסות למזרון עם קפיצים שעשויים ממתכת.
בעקבות כך האם כדאי לקנות מזרון למיטת תינוק ללא קפיצים אלא מלאטקס או ספוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכת וקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף15/06/2011אין שום בעיה עם מזרן קפיצים מבחינת קרינה, אני מעדיף מזרן ללא קפיצים בגלל הבריאות לגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)