מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 2 שאלות:ראוטרו-קו טלפון הוטאורחת21/08/2010
ערב טוב,
ברשותכם 2 שאלות?
1.בנוגע לקו טלפון של הוט-על גבי המזנון יש לנו קופסא מלבנית מאורכת שבה מהבהבים אורות (קשורה לטלפון) ומתחת למזנון השנאי, האם יש קרינה כשמדברים דרך קו שאינו של בזק?,
אין לנו טלפון אלחוטי ואנו מדברים מטלפון קווי רגיל ובכל זאת אני תוהה אם הטכניקה של הוט אינה עם קרינה..ואם לא עדיף לנו לחזור לשיטה הישנה של בזק..?
2. בנוגע לראוטר לא אלחוטי אלא רגיל: בחדר העבודה יש לנו ראוטר שמשמש לחיבור של 2 מחשבים:נייד ונייח שנמצאים על גבי השולחן-מעין רשת (אחד משמש אותי לעבודתי ובמקביל ילדי משחק בשני). החיבור הוא דרך הקו ולא אלחוטי, האם גם בראוטר כזה יש להרחיק מהגוף 60 ס"מ?
בתודה, אורחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כפי שאתה מתאר אין
רם דישון21/08/2010אצלך שום קרינה. הכל חוטי. אין שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרי בניין מסרטניםאלי20/08/2010
שלום,
אתם הפורום המתאים ביותר שמצאתי.. מקווה שתוכלו להפנו אותי: אני שוקל לעבור לגורבקרוואן
איפשהו שמעתי שהחומרים שמהם בנוי הקרוואן מזיקים לבריאות (אם זכור לי נכון שחלק מהקרוואנים בנויים בחלקם מאסבסט) למישהו ידוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה צריך לפרט יותר
ד``ר דני וולף21/08/2010עד כמה שידוע לי היום שום מבנה לא בנוי יותר מאסבסט. דווקא קרוואן לא אמור להיות בעייתי, בייחוד לא אם הוא מאוורר כראוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. הנה הפירוט:
צורי23/08/2010יש לי חבר שגר בקרוואן שקירותיו עשויים גבס ואיפשהו שמעתי שזה מסרטן
ידוע לך אם אכן קירות גבס מסוכנים לבריאות?
שמעתי שיש קרוואנים שבין חומרי הבניה שלהם יש גם אסבסט (כלומר לא רואים את האסבסט...) ותהיתי אם זה נכון ואיך אפשר לברר את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקירות גבס הכי בטוחים
ד``ר דני וולף23/08/2010כל יתר הניחושים מה יש בתוך חומרי הבנייה מעבר להשכלתינו ומקצועינו, ומעבר לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבורית BLUETOOTH לרכבטל19/08/2010
האם דיבורית bluetooth לרכב (ספציפית דיבורית שמותאמת לרכב) פולטת קרינה?
האם יש עדיפות משמעותית להתקנת דיבורית כגון SPIRIT ברכב על פני BLUETOOTH?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לכל דיבורית הכוללת אנטנה חיצונית
רם דישון19/08/2010יש עדיפות. בדרך כלל דיבוריות בלותות' אינן כוללות אנטנה חיצונית, לכן הנייד משדר בעוצמה גבוהה בתוך הרכב. בדיבורית עם אנטנה חיצונית השידור הוא בחוץ, לכן עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי קרינהסמדר19/08/2010
שלום
רציתי לדעת האם האזניה עם צינור חלול שאתם ממליצים עליה היא האזניה שנותנים בערכת הפלפוןן? או שזוהי אוזניה מיוחדת שצריך לרכוש בנפרד? ואם כן, איפה ניתן לרכוש אותה?
דבר נוסף, בתי בת 15 ונוהגת ללכת כל היום עם פלאפון בכיס הגינס שלה, או ביד.
האם במצב כזה גם כאשר הוא לא מקבל או מוציא שיחה, ישנה בעיה של קרינה?
ודבר אחרון דיבורית BLUETOOTH הותקנה אצלי ברכב. כאשר אני נכנסת לרכב הפלפון מזוהה מיד וניתן לשוחח בו דרך כונן מיוחד, כאשר אין אפשרות טעינה. האם זה מסוכן? האם כל חלל הרכב גם כאשר אין שיחות הוא עם קרינה?
כאשר אני הולכת ברגל עם פלפון תלוי על הצואר ומחובר לאזניה שניתנה בערכה של הפלפון, ושומעת רדיו במשך 40 דקות כל יום, האם גם כאן ישנה בעיה של סכנה עקב קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשפלאפון נמצא בסטנד ביי
ד``ר דני וולף19/08/2010יש ממנו אותות של קרינה כל כמה זמן, פעם או פעמיים בדקה. הקרינה הזאת, אמנם חזקה, אולם היא קצרה מאוד. לא רצוי להתהלך עם הפלאפון בתוך ג'ינס צמוד ולהצמידו לגוף, אולם גם לא נוכל "לגרור" את הטלפון אחרינו בעגלת קניות.
פלאפון כשהוא באוטו, ואין לו אנטנה חיצונית, מקרין לכל הסביבה, וכדאי להמעיט לדבר בו באוטו, ולצורך כך דיבורית בלוטוס נחשב בלי אנטנה חיצונית, כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה וסרטן בלוטת התריסיעל18/08/2010
שלום לאחרונה התגלה אצלי סרטן בלוטת התריס, אני עובדת כשנתיים וחצי בחדר בקרה בגודל של 30 מטר בערך ויש בו כ20 מסכי מחשב ו3 פלזמות או LCD 42 אינץ כל המסכים פועלים כל הזמן. האם יש סיכוי שהסרטן נגרם כתוצאה מהקרינה בחדר? אם קיימת בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי קלוש מאוד
ד``ר דני וולף19/08/2010קודם כול צריך למדוד את עוצמת הקרינה, הן את השטף המגנטי של החשמל בתדירות ביתית, הן את עוצמת הקרינה של גלי המיקרו, אם בכלל ישנם. לדעתי, הקרינה תהיה זניחה ומזערית. תמדדי ותחזרי אלינו עם התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה וסרטן בלוטת התריס
ד"ר זמיר שליט"א21/08/2010יפה ענה לך ידידי ועמיתי ד"ר וולף, רק רציתי להוסיף, שבזמן המדידה יש להתרכז במרחב העבודה הפרטי שלך, ולמדוד שם היטב, כדי לראות אם אין איזה "מוקד חם" או כמה מוקדים חמים, ממש לייד הגוף, שעלולים לגרום לחולי.
כאלה עלולים להיות גם אם הקרינה בחלל החדר תהיה נמוכה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכירת משרד מתחת לאנטנה סלולריתסיון18/08/2010
שלום רב
אני שוקל לשכור מבנה משרדי הנמצא בקומה 2 ברחוב אלאטלף ביהוד.
לבניין קומה נוספת ועל הגג - אנטנה סלולרית די גדולה.
פרטי האנטנה
3892 פרטנר WE0345C יהוד אלטלף 11 יהוד יהוד מונוסון 190579 659516 7 מתקן גישה אלחוטי 21/1/2009 4/3/2010 2/3/2010 יש היתר 7.58 0.77 מבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלתך נקטעה באמצע, אבל
רם דישון18/08/2010אני מניח שרצית לקבל מושג מה קורה בקומה שלך. אם בינך ובין הגג יש קומה נוספת, קרוב לודאי שהקרינה בקומה "שלך" נמוכה מאד ואין בה סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פזל עץא18/08/2010
לבתי יש פזל עץ אשר כאשר מכניסים כל חלק למקומו, הוא מגיב בהתאם, למשל כאשר מכניסים אוטו משטרה למקומו יש רעש של סירנה, או כאשר מכניסים את הרכבת למקומה אז יש רעש של רכבת וכו..
למעשה, אין צורך במגע, ברגע שחלק אחד מתקרב לחלק החסר, נשמע כבר הרעש. לאחרונה כאשר אני מדליקה את האור בחדר, המכשיר משום מה מופעל ומשמיע קול וזה העלה אצלי חשש.
המכשיר מופעל על ידי 2 בטריות טריפל A .
האם לדעתכם יש איזשהי סכנה מבחינת קרינה מהמכשיר? בתי מכניסה לפעמים את החלקים לפה (הם גדולים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין שום סיכון,
רם דישון18/08/2010כנראה שהמכשיר פועל עם מגנט קטן שנמצא בתוך החלק, ומזה אין שום קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזל עץ
א18/08/2010תודה.
סתם מסקרנות - איך זה שהמכשיר מופעל כתוצאה מהדלקת אור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לקרינות בגן ילדיםלימור18/08/2010
שלוםלכם, אני רשמתי את בתי לגן ילדים לפעוטות ויש מספר דברים שמטרידים אותי, אשמח מאוד לחוות דעתכם.
1. ישנה אנטנת טורן במרחק של כ 200 מטר (עוצמתה לפי אתר איכות הסביבה היא 0.21). האם יכול להיות מסוכן ?
2. מיועדת להקמה אנטנה נוספת מתקן געשה ברחוב סמוך, לא ברור עדין אפה בדיוק. מה המרחק המינימלי ?
3. לגבי קרינה חשמלית - ברשותי מודד דיגיטלי, היתי ביום חם במיוחד בסביבות השעה 17:00 שם מדדתי בחצר קרינה של 2-3. מכיוון שזה היה יום שבו הצריכה היתה גבוהה במיוחד מדדתי שוב קרינה ב 10:30 בבוקר ואז נמדדה 0.5 עד 1. מה דעתכם? האם זה יכול להניח את הדעת?
3. חלק מהפעילויות נעשות במרתף, בעלת הגן נתנה את מילתה שהילדים לא ישנו שם עד שלא יתבצע בדיקה של גז ראדון, האם פעילות של שהות של כ שעתיים בכל יום יכולה להיות מסוכנת ? (עד שתעשה בדיקה), עד כמה חשוב לעשות גם בדיקה במבמנה צמוד קרקע?
יודעת ששאלתי המון שאלות. מאוד מוטרדת. תודה רבה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון18/08/20101. קרוב לוודאי שמאנטנה במרחק של 200 מטר אין שום סיכון. אם את חוששת, הטוב ביותר הוא למדוד.
2. אין מרחק מינימלי. ראי את כל השאלות הנפוצות.
3. התוצאות מניחות את הדעת. בנוסף מדידה עניינית היא בתוך הבית ולא בחצר.
4. את התשובה לשאלה האחרונה אני משאיר לד"ר שליטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה של המהנדס רם דישון
ד"ר זמיר שליט"א18/08/2010באשר לגז רדון במרתף: הוא צריך להיות מאוורר היטב,
ויש לשאוב את הרצפה בשואב אבק, ולא לטאטא.
אם שומרים על אלה, אין ממש סיכון.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש קרינה בגן
ד``ר דני וולף18/08/20101. אנטנה במרחק 200 מטרים אין בעיה
2. 150-200 מטרים אפשר לחיות עם זה
3. מציע למדוד שוב ברוב שעות הפעילות בגן, ואם מעל 2 יש סיכון
4. לדעתי, צריך למדוד גז ראדון, ואת זה צריך לעשות מומחה, לאחר שהמרתף היה סגור כמה ימים. ייתכן שידידי המלומד הד"ר זמיר שליט"א יעשה לכם הקלות - מציע לשאול גם את עצתו. שעתיים ביום במקום שיש בו רדון זה הרבה מאוד, מדובר בקרינה מייננת, כזו שנשארת בריאות, ולא בקרינה אלקטרומגנטית שהשפעתה חולפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה זעירה שאמורה להיות סמוך לגן
לימור18/08/2010תודה רבה לכלכם על התשובות.
לגבי מרחק מאנטנה שאמורה לקום ברחוב סמוך, מדובר על מתקן גישה (נדמה לי אנטנה זעירה.), האם גם אז יש לשמור על מרחק של 150-200 מטר? שהרי סביר שהמרחק יהיה משהו כמו 10-15 מטר כי מדובר על רחוב סמוך..., תוד ה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש שתי אפשרויות:
רם דישון18/08/20101. או לפעול על פי האמור בשאלות נפוצות- להשיג את דוח סקר הסיכונים של האנטנה ולנסות להעריך אם יש סיכון בגן.
2. או למדוד, לאחר ההתקנה כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון סלולרי בהריוןנעמה17/08/2010
שלום רב,
התרגלתי בנסיעות להניח את התיק על הברכיים כך שהוא צמוד לבטן, וכמו רוב הנשים אני מחזיקה את הפלפאון שלי בתוך התיק. האם זה שהתיק עם הפלאפון צמודים לבטן שלי מסוכן לעובר (אני בשליש השני להריון)?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמה
נעמה17/08/2010מדובר על שעה-שעתיים ביום בממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לבכות על חלב שנשפך
ד``ר דני וולף18/08/2010קשה מאוד להגיד בביטחה על הסיכון בעבר, אולם, אפשר, גם אפשר לייעץ בביטחה, הרחיקי את הפלאפון מהבטן עד כדי 60 ס"מ לפחות, ובייחוד בתוך המכונית, שאז הקרינה חזקה יותר. אם לא דיברת בפלאפון בזמן הנסיעה, ואפילו עם דיבורית בלוטוס, זה לא נורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשירי מדידהרם דישון17/08/2010
גולש בשם eli מפרסם באתר מכשירים שונים המופצים ב-ebay. אני מבקש להדגיש שיש למכשירים שמודדים קרינה בתדרי רדיו ומיקרוגל מגבלה חשובה:
הם אינם מיועדים למדוד קרינה של טלפונים סלולריים.
אינני יכול להכנס לדקויות טכניות, אבל בקצרה- המכשירים מיועדים למדוד קרינה שמקורה רחוק, מעל 10 מטר. במרחקים קצרים יותר הקריאה חסרת משמעות, ובודאי שאין לסמוך עליה לצרכי השוואה בין מכשירים שונים.
אין בעיה עם המכשירים למדידת שדה מגנטי, אלו טובים בכל מרחק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CORNET ED6
יובל17/08/2010האם ה CORNET ED6 לא מיועד לבדוק קרינה מטלפונים סלולרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הוא פועל בתדר הנכון,
רם דישון18/08/2010אבל לא ניתן להסיק דבר מהתוצאות. הבעיה איננה במכשיר אלא בעובדה שהוא (ויתר דומיו) בנויים למדוד בשדה רחוק, בעוד שמדידה של טלפון סלולרי נעשית בשדה קרוב ולכן אינה מדויקת כלל. קצרה היריעה מלהסביר כאן את הבעיה הטכנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול קוסמטי ב RFיעל16/08/2010
האם טיפול להמסת שומן בגלי רדיו ממכשיר שנקרא פולוגן בשיטת RF מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכנת
ד``ר דני וולף16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטוריםיריב16/08/2010
האם שהייה בחוץ בצל ביום שמש חם גם עלולה לגרום לסרטן
האם הקרינה מאנטנות סלולריות גורמת בעיקר לסרטן העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן עור נגרם מקרינה של
ד``ר דני וולף16/08/2010קרני UVA ו- UVB . עוצמת הקרינה היא בדיוק כעוצמת האור הנופל על הגוף, אפילו האור העובד את הבגד עלול לגרום לקרינה על הגוף.
הקרינה האלקטרומגנטית לא גורמת בעיקר לסרטן העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח שהבנתי
יריב16/08/2010אם אני יושב בצל ביום חם כמה שעות (לדוגמא תחת סככה בבריכה) האם זה עלול לגרום לסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אם אין קרינה ישירה של השמש או אם
ד``ר דני וולף16/08/2010אין קרינה מהחזר אין סרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהאבי15/08/2010
מתחת לביתי יש לוח חשמל גדול שמזין 8 בתים בעיקר שעוני חשמל לוח לבן גדול מאוד אני גר ממש מעל ללוח בדירת גן האם עלי לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה 1 אבי
ד"ר זמיר שליט"א16/08/2010אם זה חדר שנאים אז חייב למדוד.
אוכל להשאיל לך מכשיר
כל טוב,
זמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהאבי15/08/2010
יש היום ממירים לקליטת 5 ערוצים המלווים באנטנה האם האנטנה הזו מקרינה? האם הממיר מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה 2 אבי
ד"ר זמיר שליט"א16/08/2010הממיר משרה שדה מגנטי שדועך עד כ- 60 ס"מ.
האנטנה משדרת אך גם קרינתה דועכת בערך במרחק זה.
כדאי לגביהם לשמור מרחק גדול יותר, אפילו מטר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון טעות.
רם דישון16/08/2010הממיר לקליטת 5 ערוצים אינו משדר כלל ואינו מסוכן.
כנ"ל האנטנה שלו- היא קולטת בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהאבי15/08/2010
האם קרינה של 0.1 מאנטנה לביתי לאחר בדיקת מומחה מסוכנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה 3 אבי
ד"ר זמיר שליט"א16/08/2010לא.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)