מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחידת מזגן במיניבוסשרית ל27/07/2010
שלום ,
אני נוסעת כל יום במיניבוס לעבודה ולפעמים יוצא לי לשבת במושב שמתחתיו יש מעין יחידה של מזגן (ככה זה נראה לפחות)כשנגעתי בה היא הייתה חמה.
אני בהריון ורציתי לשאול אם כדאי לי להימנע מלשבת במושב זה? האם היחידה הזו פולטת קרינה?
יש לציין שבלוש מהמושבים במיניבוס זה יש יחידה כזו
תודה מראש
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היחידה הזו לא פולטת קרינה.
רם דישון27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
ירין27/07/2010למה בלבלתי? אתה מסכים איתי שעד לנקודה בה ישנו רמקול שמשדר את הקול לאוזניות האוויר אכן יש זרימה של קרינה ?
אן כם באותה נקודה בה הרמקול נמצא, נמצא המיקרופון גם, ומכיון שעלינו לקרב את המקירופון אל פינו, מנקודה זו עדיין יש קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתה מבלבל
רם דישון27/07/2010בין קרינה לזרם חשמלי, והמושג קרינת קול אינו קיים.
אני חוזר שוב: שימוש באוזנית אויר מרחיק את כל המתקן- הטלפון והאוזניה- מהראש. זה מה שחשוב ולכן היתרון של אוזניה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניית getsafeירין27/07/2010
שלום רב שתי שאלות:
1) המיקרופון של האוזניה, זה שקולט את הקול מחובר למעשה לסליל המתכת שמוליך את הקרינה עד לרמקול שממיר אותה לקרינת קול. היות ואנו זקוקים לכך שהמיקרופון יהיה יחסית קרוב אלינו, האין אנו מקרבים בכך מקור קרינה ?
2) בכל מקרה, האם אוזנייה זו היא מומלמת לרכישה ניתן לעשות אותה בלב שלם ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון27/07/20101. בלבלת הרבה מושגים, אבל העיקר הוא שהאוזניה מרחיקה את הטלפון מהאוזן, והטלפון הוא מקור הקרינה החזק.
2. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות במיץ שרלטנים
גרשון27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מאנטנה סלולריתחגית27/07/2010
בוקר טוב
ראיתי בשאלות הנפוצות שאין כל סיכון במרחק של 200 מטר מאנטנה סלולרית אבל במחקר של ד"ר דני וולף נראו שיעורי סרטן פי 4 מהמקובל הרדיוס של עד 350 מטר מאנטנה. איך זה יתכן?
האם יש צורך להתמגן נגד קרינה גם במרחקים העולים על 200 מטר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברפואה כמו באהבה אין בטוח ואין לעול
ד``ר דני וולף27/07/2010לא. 200 מטרים מאנטנה ואפילו 150 מטרים מאנטנה אפשר וצריך לחיות עם זה, כי בכול מקרה זו תהיה פשרה בין בטוח לגמרי לבין מציאותי. הרי כולנו רוצים להשתמש עם "סם החיים" הפלאפון, אז צריך גם אנטנות, והלוואי שיהיה לנו מרחק של 150 מטרים מאנטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה
חגית28/07/2010ראיתי בתשובות לשאלות קודמות שמנהלי הפורום באופן גורף לא ממליצים לגדל ילדים במרחק אווירי מאנטנה קטן יותר מ200 מטר.
האם השורה התחתונה היא שאין מה לעשות, צריך לחיות עם המפגע ולקוות שלא ניפול לסטטיסטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום באופן גורף ממליץ
ד``ר דני וולף28/07/2010לא לגדל ילדים במרחק של 150 - 200 מטרים מאנטנה. זו ההמלצה שלנו. זו גם ההמלצה שלי. נקודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת עזרה
חגית28/07/2010לאור התשובות שקיבלתי רציתי לשאול איך אפשר לגרום לבעל עסק במרחק 150 מטר מהבית שלנו להוריד מתקני גישה של 2 חברות שהוא שם על גג העסק שלו. איך אתם ממליצים להלחם בו?
מדובר בבית עסק ולא בבית פרטי.
מדידות הקרינה שנעשו בבית שלנו הם נמוכות.
בדו"ח שקיבלנו ממודד הקרינה כתוב שיש למתקני הגישה אישור.
האם מנסיונכם יש עילה לפנות לבית משפט ולדרוש את הסרת מתקני הגישה במקרה כזה?
האם י ש עילה לתבוע את בעל העסק?
בחודשים הקרובים יאוכלסו מספר בתי דירות שנבנים בימים אלו ממש קרוב למתקני הגישה האלו. הבית הצמוד ביותר שנבנה כרגע הוא המרחק של כ-20-50 מטר מהמתקנים. יכול להיות שניתן היתר בניה במצב כזה?
מה עושים?
תודה רבה ותבורכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפורום אינו המקום לתשובות
רם דישון28/07/2010לשאלות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לפנות אליכם ליעוץ פרטי בנושא?
חגית28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאנטנות לצערינו הם חוקיות ועומדות
ד``ר דני וולף28/07/2010בתקן, אולם ייתכן שיש דרכים להורידם התייעצי עם עורך דין לא עם אנשי רפואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי למייל הפרטי-תודה רבה!
חגית28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כללי אצבעצ'ק27/07/2010
1. האם ניתן להרגע בהנחה שמרחק של 1 מטר מלוח חשמל בייתי הוא בטוח?
2. איזה מרחק רצוי לשמור מכבל הזנת חשמל לשתי דירות ( שלנו ושל השכנים, שעובר אצלנו מתחת לריצוף)? כמה זמן ישיבה בסמוך אליו נחשב לבטוח?
תודה
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדרך היחידה לענות על שאלות
רם דישון27/07/2010אלו היא רק ע"י מדידה בפועל. בדרך כלל במרחק של מטר מהלוח השדה יורד לערך בטוח. לגבי הכבל- באמור, רק ע"י מדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונה בהחלטדודי26/07/2010
אז אם לקרינה בלתימיינת יש אפשרות לשנות מבנה של מולקולה,
יש מה לפחות מהשפעה ש הקרינה על תרופות או משחות?
למשל להשתדל לא להניח את הטלפון ליד משחות או תרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
דודי26/07/2010אני אתקן את שגיאות הכתיב:
אם לקרינה בלתי מייננת יש אפשרות לשנות מבנה של מולקולה,
האם יש מה לחשוש מההשעפה שלה על תרופות או משחות שאני משתמש בהם?
האם לא כדאי להניח את הטלפון ליד משחות או תרפות שאני משתמש בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ד"ר זמיר שליט"א26/07/2010לטלפון אין השפעה עליהן.
איננו עוסקים כאן בשטויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה...
ד"ר זמיר שליט"א26/07/2010לקרינה בלתי מייננת אין אפשרות לשנות מבנה מוליקולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו פה מוזר לי
דודי26/07/2010שאלתי לפני מספר ימים בקשר למשהו דומה ורשם לי ד"ר וולף:
" וקרינה לא מייננת אין לה מספיק כוח לפרק מולקולות. עם זאת, היא יכולה לשנות מבנה של מולקולות, ובייחוד מולקולות גדולות, ובייחוד בשלב החלוקה של ה- DNA שהוא שלב רגיש לפירוק"
אז מפה אני מבין שקרינה בלתי מייננת כן יכולה לשנות מבנה של מולקולות, אני לא מצליח
להבין בדיוק מה ההשפעה של קרינה בלתי מייננת על מולקולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלולרי מחושים וזהירותהדס26/07/2010
שלום...
אני משתמשת "בינונית" בסלולרי, משתדלת להשתמש בו מעט....לא עושה שיחות שעולות על 10 דקות בלי רמקול או דיבורית. בגלל שהרמקול לא מדהים, אני מקרבת את המכשיר אליי מדי פעם,האם זה הופך את העניין כשווה ערך לדיבור רגיל?בנוסף לפעמים אחרי שיחות,גם קצרות, אני מרגישה מחושים מוזרים בראש ובאוזן,קצת קשה לי להגדירם...האם זה מעיד על משהו פתולוגי שקורה,או שזה סתם פסיכולוגי?נראה לי לא הגיוני "להרגיש" משהו פתולוגי מהסוג של סרטן ושות' כשהוא קורה,אבל מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה בוודאי לא פתולוגי. קחי אוזניה.
רם דישון26/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם ידידי המלומד המהנדס
ד``ר דני וולף26/07/2010רם דישון. אין קשר בין הרגשת העיקצוצים לבין סרטן. באופן שאת משתמשת הסיכון שלך הוא מינימאלי לכול תופעות לואי, ונראה שמדובר יותר בנזק פסיכולוגי מהפחד מסרטן. קרצינופוביה.
את יכולה להמשיך בבטחה להשתמש במכשיר בדיוק כפי שאת משתמשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי תוכלו לעזורמאיה26/07/2010
אני מעוניינת להתקין בביתי מסנן חיצוני שמבוסס על סיליפוס אלא שהוא בודאי גם מגיע למים ואינני יודעת האם יש לכך השפעות שליליות. האם תוכלו להפנות אותי לאדם שזהו תחום עיסוקו? א שאולי אתם מבינים גם בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי תוכלו...
ד"ר זמיר שליט"א26/07/2010אנחנו לא הכתובת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשבאופק26/07/2010
שלום הספה שלנו ממוקמת פחות מחצי מטר מהמחשב. רציתי לדעת אם המחשב פולט קרינה ברמה מסוכנת, כלומר שאתם ממליצים לא לשכב על הספה במרחק זה מהמחשב (במשך זמן של כארבע שעות ביום) או שאין עם זה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 50 ס"מ אמורים להספיק
ד``ר דני וולף26/07/2010ובכל מקרה הקרינה תהיה חלשה ביותר ולא תזיק. אם אתה יכול להרחיק את קופסת המחשב עצמו עוד קצת יותר יהיה נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממ"דמאיה25/07/2010
אני מעוניינת להכניס לממ"ד הליכון גדול כמו בחדר כושר. האם אני אנשום יותר חלקיקים מסוכנים לעומת שהייה רגילה בחדר?
האם זה בסדר שצעצועים שנופלים לבתי בממ"ד על הרצפה ,היא מרימה ומכניסה לפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ"ד
ד"ר זמיר שליט"א26/07/2010את הממ"ד צריך לאוורר, ולשאוב מהרצפה (לא לטאטא).
אם תעשי את אלה, אין לך שום סיכון, וגם לא לביתך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טלפון אלחוטיי משדר כמו סלולארי?דורון25/07/2010
לאחורנה יש פרסומים שטלפון אלחוטי משדר כמו טלפון סלולארי ואפילו יותר.
שאני מדבר בטלפון הנייד שלי למעלה מדקה אני מרגיש מיד בכאבי ראש.
בטלפון האלחוטי אני מדבר שעות כל יום ולא מרגיש בכלל כאבי ראש.
אשמח להסבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ייתכן
רם דישון25/07/2010שאתה נמצא רחוק מאנטנה סלולרית, ולכן הסלולרי שלך משדר בהספק גבוה שגורם לך לכאבי ראש. האלחוטי, לעומת זאת, משדר פחות.
שים לב שבאלחוטי משדר בהספק קבוע והסלולרי- בהספק משתנה, לכן במצבים מסוימים יכול להיות שהסלולרי ישדר פחות מהאלחוטי ובמצבים אחרים- יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרבה לאנטנה סלולריתקרן25/07/2010
שלום,
אנחנו שוקלים לקנות בית במושב שסמוך לו ממוקמת אנטנה סלולרית (700 מ קו אוירי).
יש אומרים שהקרבה לאנטנה גורמת לטלפון הסלולרי לפלוט פחות קרינה ולכן בסה"כ לא מסכנת את תושבי המושב. מצד שני יש הטוענים שהגלים הנפלטים עי האנטנה מסוכנים לכשעצמם וכדאי לשמור מרחק.
מה דעתכם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני הצדדים צודקים.
רם דישון25/07/2010אבל יש לסוגיה פנים נוספות:
אלו שהנייד שלהם ישדר בהספק יותר גבוה, יכולים לשלוט במשך השיחה ובכך לצמצם את החשיפה שלהם.
מצד שני, אם משום מה אלו שמתגוררים ליד האנטנה נחשפים לקרינה מעל הסף המקובל על מנהלי הפורום, אין להם כל אפשרות לשלוט בכך והם חשופים לקרינה 24/7.
אם את רוצה להעמיק בנושא- נא צרי אתי קשר טלפוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאפון עם קרינה גבוההאורי25/07/2010
היי,
אני בן 16 ואני מעוניין לקנות פלפאפון Sony Ericsson Vivaz. הבעיה היא שלפלאפון יש רמת קרינה גבוהה יחסית - SAR - 1.46
אני מודאג שזה יותר מידי ועלול להזיק לי. אציין שאני לא משתמש בפלאפון הרבה, ואני מדבר בערך חצי שעה - שעה לחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במצב זה אינני
רם דישון25/07/2010רואה בעיה. רכוש גם אוזניה, ואתה מסודר ובטוח. אם תדבר באמצעות אוזניה- ל- SAR לא תהיה כל משמעות. מדד זה מודד את ההספק הנספג כאשר הטלפון צמוד לאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטה מתכווננתאורחת25/07/2010
ערב טוב,
היום התפרסמה כתבה ששינה במיטה מתכווננת הינה מסוכנת וזה שקול לשינה מעל קו מתח גבוה..- מאז אני מודאגת..-אומנם הוצאתי מהחשמל ובכל זאת..ילדינו נוהגים לפקוד את מיטתנו כל כך הרבה.., מה דעתך על הכתבה..?וכיצד עליי לנהוג מעתה? (להוציא לחלוטין מהחשמל?, להשתמש ואחרי זה להוציא מהחשמל..?, למכור..ולעבור למיטה רגילה..-אם זו הדרך היחידה להמנע מקרינה מיותרת..שכן הקטנים שלנו פוקדים אותנו רבות..)
בתודה- אם דואגת, דואגת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לומר ששינה במיטה מתכווננת שקולה
רם דישון25/07/2010לשינה מעל קו מתח גבוה זו הגזמה פראית.
מאידך, קשה לענות על השאלה מבלי להכיר את צורת החיבור החשמלי שלה, או לחילופין למדוד את השדה המגנטי.
שימי לב לחיבור החשמלי: מהתקע אמור לצאת כבל שמגיע לקופסה שממנה יוצא כבל נוסף אל המיטה. החלק שיוצר את השדה הוא הקופסה הזו. אם זה המצב, נסי להרחיק את הקופסה 60 ס"מ מהמיטה.
עד שלא יהיו לנו יותר נתונים, הפשוט והטוב ביותר הוא לכוון את המיטה ולאחר מכן להוציא את התקע מהשקע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משקעאופק25/07/2010
שלום רב, כאשר אני ישן הראש שלי נמצא כ20 ס"מ מהשקע שבקיר. אני בדרך כלל לא מחבר לשם שום דבר. רציתי לדעת אם גם כאשר לא מחובר לשקע דבר הוא מפיץ קרינה ועלול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. שקע שלא מחובר אינו קורן.
רם דישון25/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון אלחוטייובל25/07/2010
ברשותינו טלפון אלחוטי המורכב מבסיס + תחנה נוספת, כלומר שני טלפונים אלחוטיים למעשה. כאשר מדדתי את הקרינה מהבסיס הראשי, הקרינה היתה ייחסית גבוהה (ללא קשר להיות הטלפון עצמו מונח בבסיס או מרוחק ממנו), אך מהתחנת משנה לא היתה קרינה כלל (שוב- לא קשר להיות הטלפון עצמו מונח בבסיס או מרוחק ממנו). האם זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן,
רם דישון25/07/2010בסיס אחד (הראשי, אליו מחובר חוט הטלפון מהשקע בקיר) משדר ברציפות. הבסיס השני משמש תושבת לטעינה בלבד, ולכן אינו משדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)