מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינהסמדר02/09/2010
שלום
האם מסוכן ללכת ברגל במשך שעה מדי יום כאשר האוזניות שמסופקות ע"י חברת הפלאפון מחוברות ושומעים דרכן רדיו?
האם הדבר משול לזמן דבור בפלאפון?
האם האוזניה שסופקה עם המכשיר מספיקה או צריך לקנות אוזניה מיוחדת, ואם כן אז איזו ואיפה מוצאים אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון02/09/2010לא מסוכן לשמוע רדיו בסלולרי עם אוזניות. זה שונה לגמרי משיחה.
לגבי אוזניות- ראי בשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- stick lighatארז02/09/2010
האם מקלות הזרחן, אלו שמוכרים לילדים ביום עצמאות וכו, בעלי קרינה מסוכנת? והאם נדרש להטמין אותם בסוף השימוש במקום מיוחד או שפשוט ניתן להשליכם לפח האשפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למטב ידיעתי אין כל סיכון
רם דישון02/09/2010ב- Sticklight. לגבי סוף השימוש- אינני יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האוזניה נאלחוטיתיעל02/09/2010
לגבי האוזניה האלחוטית, האם כבר קיימת בחנויות? ואם כן איפה ניתן למצוא אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה?
יעל03/09/2010למה מדלגים על השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תשובה ?
ד"ר זמיר שליט"א05/09/2010היצרן מטפל בזה.
ניתן לקנות בינתיים אוזנית זו ישירות ממנו.
אני יכול לתת לך את הטלפון שלו בדוא"ל הפרטי שלי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סלולריתיותם02/09/2010
שלום,
יש לי מספר שאלות:1.רציתי לשאול מה המרחק שנחוץ לשמור ממכשיר הפלאפון שלי במהלך שעות היממה(האם להסתובב איתו בכיס או בתוך תיק)
כמו כן, האם שהייה ליד המטען של הפלאפון(בעת טעינה) או דיבור בפלאפון תוך כדי טעינה מגבירים את הסיכון מקרינה מוגברת?
2. האם דיבור בטלפון הבייתי הוא בטוח יותר מבחינת הקרינה ביחס למכשיר הסלולרי?
3. האם שיחה בדיבורית ("ספיקר") בטוחה יותר מבחינת קרינה מאשר שיחה רגילה כשהפלאפון או הטלפון על האוזן?
4. כמה זמן ביום צריך לדבר בפלאפון או בטלפון על מנת שתיהיה סכנה כלשהי בשל הקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון02/09/20101. בתיק זה מספיק טוב. רצוי להרחיק את המטען מהגוף בזמן הטעינה, אם מדובר על זמן רב (למשל בלילה). דיבור בזמן טעינה שקול לדיבור רגיל- אין הבדל.
2. במפורש יותר בטוח.
3. כן, כי המכשיר מרוחק מהאוזן.
4. זו שאלת המיליון דולר. אם יש לך קשר ליושב במרומים- שאל אותו; אם לא- תיאלץ להמתין, אולי בעוד עשור נדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה נוספת
יותם02/09/20101.אם הטלפון הביתי שלי הוא טלפון אלחוטי האם הסכנה מקרינה גבוהה או קטנה יותר מאשר מפלאפון סלולרי, ובאיזה רמה?
2.בימים הקרובים אני עובר לגור בממד, בין שאר המוצרים יהיה שם מחשב, הפלאפון שלי ועוד כמה מוצרים פולטי קרינה..., האם זה בטוח לגור ולישון בממד מהבחינה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון02/09/20101. אותו סדר גודל.
2. כשאתה הולך לישון, תכבה כמה שיותר ושמור מרחק של 80 ס"מ ממה שפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהסמדר02/09/2010
תודה על התשובה המהירה, אם נורות הPL מסוכנות , לא כדאי לרכוש אותן (4 במספר) בתוך מנורה שמותקנת על התקרה?
ואם אכן לא כדאי, איזו נורות בטוחות לשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הן מותקנות על התקרה- מאד כדאי
רם דישון02/09/2010לקנות אותן. המרחק מספיק גדול כדי לאפס את הסיכון. יש יתרונות רבים בנורות אלו: חיסכון בחשמל, חיסכון בצורך להחליפן לעיתיםקרובות וחימום מופחת. אצלי בבית רוב הנורות כאלו, פרט לאותם מקומות בהן הצד האסתטי חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקומות עבודה וטכנולוגיה אלחוטיתנדב02/09/2010
שלום רב,
ברצוני לשאול האם קיימת סכנה בשהייה ממושכת בתור עובד בבתי עסק המספקים שירותי אינטרנט בטכנולוגיית ווי.פי ללקוחותיהם המזדמנים כדוגמת בתי קפה,בתי מלון,מסעדות מזון מהיר וכדו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרינה מהן היא בערך כמו הקרינה
ד``ר דני וולף02/09/2010מראוטר בבית. במרחק של מטר מהראוטר בטוח לא מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אבל..
נדב02/09/2010במקומות האלה החיבור נועד לשמש מספר גדול יותר של משתמשים בו זמנית.אם כך,לא ניתן לשער שהמיכשור במקום פועל בהספק גדול יותר ממה שניתן למצוא בבית ולכן מרחק גדול יותר יהיה דרוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלראוטר במקום זה כמו גם בבית
ד``ר דני וולף02/09/2010אותו עובי פס שנקבע לפי הרכישה מהספק. מספר הגולשים לא משפיע על הקרינה במקרה זה, כי כולם עובדים על אותו רוחב פס קבוע. הקרינה כן נקבעת לפי העוצמה שהראוטר מגיע לכל המקומות, אם יש מכפיל עוצמה. סה"כ מטר מהראוטר או מהמגבר של הראוטר אין קרינה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נדב02/09/2010זה כל מה שרציתי לדעת,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהסמדר02/09/2010
שלום
האם מסוכן לרכוש מנורת פלורסנט עם נורת PL או PLL?
האם זה סוג הנורות שעליהם נכתב שהן חסכניות אך מסרטנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון02/09/20101. אלו הנורות. הן פולטות מעט קרינה אולטרא-סגולה, לכן כדאי לשמור מרחק של כמה עשרות סנטימטרים מהן (קשה לי להאמין שמישהו מתקין אותן יותר קרוב).
2. PLL הוא משהו אחר לגמרי. זה כלל לא נורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר bluethoothדני01/09/2010
שלום רב,
התקנו ברכב מכשיר bluethooth הכולל רדיו וטלפון נייד, ובכל פעם שנכנסים לאוטו עם המכשיר המותאם הוא מסנכרן אוטומטית. בנוסף, ה-bluethooth בטלפון עצמו כל הזמן נשאר פתוח. האם יש איזה שהוא סיכון בכך שה-bluethooth פתוח באופן תמידי בפלאפון עצמו וגם ברכב, ובאופן כללי האם יש סכנה כלשהי במכשיר הזה ברכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר ה- bluetooth
ד"ר זמיר שליט"א01/09/2010מכשיר זה מקרין כ- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע.
אם הוא צמוד כל הזמן לראש יש נזק עם הזמן.
רצוי לכבות אותו כשאין שיחה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קירבה למתח גבוהדגנית01/09/2010
שלום,
מול הדירה שלנו ישנו עמוד מתח גבוה עם שנאי.החלוןשל בני התינוק ממש מולו. צירפתי תמונה כדי לדייק.
האם יש סיכון בקירבה שכזו? האם יש צורך במדידית קרינה?
בנוסף, בגן הילדים של בני ישנו עמוד חשמל עם שנאי הדומה מאד לזה שמול ביתי והוא נמצא ממש בקצה מגרש המשחקים. מרחק אפס ממש. מה הסיכון כאן? והאםיש מקום לפנות לעירייה בבקשה לשנות המיקום בגלל החשיפה לפעוטות?
בברכה,
דגנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשני המקרים חובה למדוד
ד``ר דני וולף01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודם סלולרינדב01/09/2010
לשכן שלי מחשב(נייד) חדש עם חיבור אינטרנט באמצעות מודם סלולרי שידוע לי שנמצא לרוב בחדר החולק קיר משותף עם חדר אחר בביתי.קראתי כי מודם הסלולר אינו בעצם שונה מאוד ממכשיר הפלאפון ומקרין באותה מידה ולכן רציתי לדעת האם יש סיבה לדאוג?(ידוע לי שהוא "משתמש כבד" וודאי משאיר את החיבור פעיל במשך זמן רב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודם סלולרי שני סוגי קרינה
ד``ר דני וולף01/09/2010א. הקרינה המחברת את המודם עם תחנת השידור וזה כמו פלאפון לכול דבר.
ב. קרינה של מודם רגיל.
בשני המקרים מרחק של מטר מהמודם מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מקלדת חוטית רגילה מוציאה קרינהניר01/09/2010
שלום רב
אני מקליד שעות רבות על מחשב נייד.
רציתי לדעת האם מקלדת חוטית רגילה שאני מעוניין לחבר למחשב הנייד גם מוציאה קרינה.
האם ניתן לשים מקלדת חוטית על ברכיים במשך שעות בניגוד למחשב נייד?
אני שואל את שאלות אלו מכיוון שאני חשבתי לקנות סטנד למחשב נייד אשר כך ירחיק את המחשב מהגוף שלי והתכנון להשתמש במקדלת חוטית רגילה.
הוספתי תמונה של הסטנד האם עבודה עם סטנד כזה מרחיקה את הקרינה שפולט המחשב הנייד ברצוני להוסיף שהיצרן רושם שישנם חורים קטנים מאד בסטנד על מנת לדאוג לאיורור המחשב
מה דעתכם על השילוב מבחינת הקרינה כאשר אני משתדל לא להשתמש במחשב בזמן שהוא מחובר לחשמל
תודה מראש ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלדת חוטית לא מקרינה בכלל
ד``ר דני וולף01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקשר לסטנד-
רם דישון01/09/2010הוא מועיל מאד. במרחק 20 ס"מ מתחת למחשב הקרינה אפסית. לגבי שימוש כאשר המחשב נטען- שמור מרחק של 60-80 ס"מ מהמטען עצמו. המחשב מתנהג באותה צורה בין אם הוא ניזון מהסוללה או מהרשת, זה המטען שקורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממקלדת חוטית
גיל21/03/2011שלום!
כשאני יושב מול המחשב אני מניח את המקלדת חצי על הבטן חצי על הירכיים ,
כך שהמקלדת מכסה את האשכים
האם אין בזה כל סכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה ממקלדת חוטית - תגובה
רם דישון21/03/2011לא מומלץ בגלל החימום, לא בגלל הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטענת מכשיר סלולרי ושאלת ממ"דגבי01/09/2010
שלום,
1. האם יש סכנה מיוחדת בהטענת מכשיר סלולרי קרוב לגוף, על פני הטענת מחשב נייד קרוב לגוף, או כל מכשיר חשמלי אחר?
2. קראתי בפורום דיונים על פליטת קרינה מייננת בממ"דים. הממ"ד משמש חדר שינה למבוגרים. האם הקרינה מזיקה במידה דומה גם למבוגרים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1. לא כול טעינה בשנאי קורנת
ד``ר דני וולף01/09/2010מרחק של 50-100 ס"מ מספיקים.
ב. כן זוהי קרינה מייננת ומזיקה בכול הגילאים. רצוי לאוורר את הממד היטב מידי יום ולשאוב אבק, לא לטאטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחדד את שאלה א
גבי01/09/2010האם מסוכן יותר להמצא במרחק קרוב לטלפון הסלולרי בזמן שהוא בטעינה, מאשר בזמן שהוא לא בטעינה?
ובנוסף - האם יש הבדל בין רמת הקרינה של מחשב נייד בזמן טעינה, לטלפון סלולרי בזמן קרינה?
תודה לגבי התשובה על הממ"ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסכנה מטלפון סלולרי הנמצא
ד``ר דני וולף01/09/2010קרוב מאוד לגוף ולזמן קצר היא בעיקר מקרינת הרדיו. המטען לצורך זה לא משנה כלל. הסכנה מחשיפה לזמן ממושך של שעות היא בעיקר מהמטען כשמדובר בזרם בתדירות ביתית, כי הרי איננו מדברים שעות בטלפון. אם מדברים בטלפון בזמן טעינה זה אינו מוסיף הרבה לסיכון.
הטענת מחשב נייד וטלפון סלולרי דומים, מחשב מקרין יותר כי ההספק גבוהה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
גבי01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה של תרופות לקרינה סלולאריתמקאליסטר31/08/2010
התחלתי השבוע לקחת תרופה בשם ציפראמיל. לקחתי כדור אחד ויום למחרת הלכתי עם הקופסה של הכדורים בכיס שבו היה הטלפון הסלולרי שלי. היום לקחתי שוב כדור ואז נזכרתי שזה היה יחד עם הפלאפון ומאז אני די בלחץ- האם קרינה סלולרית יכולה להשפיע על הרכב של ציפראמיל או של כל תרופה אחרת ולהפוך את החומרים שבו למסרטנים או למזיקים בצורה אחרת? ואם כן אז האם זה קורה מיידית או שאם התרופה היתה מעט זמן חשופה לקרינה סלולארית לא יקרה כלום? ואם לקחתי רק כדור אחד שכביכול נגוע בקרינה, האם זה יעשה לי נזק? ובאיזה מרחק תריך לשים את התרופה ממקור של קרינה? אני שואל לגבי ציפראמיל ספציפית אבל האם זה תקף גם לגבי תרופות אחרות?
אשמח לתשובה מהירה כי זה ממש מלחיץ אותי, במיוחד כשמדובר בסוג תרופה כזה שאמור להרגיע ואם אני בלחץ מהתרופה עצמה זה ממש לא יעשה את העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סכנה
ד``ר דני וולף31/08/2010הקרינה האלקטרומגנטית משום סוג שהיא לא נספגת ולא מועברת על ידי שום גוף. הדרך היחידה שהיא עלולה לפגוע זה ישירות מהקרינה, ולא בשום דרך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום בטן עליונה בריוםפרץ אהובה31/08/2010
ביתי בת 7 עברה סדרת צילומים (11) עם נוזל לשיקוף, בשל כאבי בטן שסבלה. ברצוני לדעת מהי מידת הקרינה? האם שווה ערך ל CT בטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקוף זה אפילו יותר קרינה מאשר CT
ד``ר דני וולף31/08/2010אבל כל בדיקה מיועדת לגלות משהו אחר, ובכל מקרה אני בטוח שלא התחילו ישר עם שיקוף, אלא עקבו, עשו בדיקות מעבדה, עשו אולטרסאונד וכיוצ"ב. בואי ניתן את הקרדיט לרופאים שאני מניח שהם מומחים לרפואת גסטרואנטרולוגיה בילדים, ועושים כבר את כל השיקולים של רווח והפסד, עבור כל חולה, וכל מקרה לגופו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוע מזגןיעל31/08/2010
שלום,
אני עובדת במשרד שעל החלון שלו תלוי מנוע מזגן בגודל של בערך מטר על 60 ס"מ (דבר מוזר, כי בד"כ מנועי מזגן הם פחות גדולים).
אני יושבת מטר וחצי מהמנוע.
אני מתכננת הריון.
האם זה בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, במרחק מטר וחצי אין בעיה.
רם דישון31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות גודל המנוע? בדקתי עכשיו ויתכן
יעל31/08/2010וזה אפילו גודל של מטר על מטר, ענק!!
האם תשובתך עדיין תקפה?
וגם, האם יש משמעות לגודל החדר בו אני יושבת? כלומר, החדר פצפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד תוספת, אני מניחה שגם בהריון
יעל31/08/2010עצמו זה יהיה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי, זה תקין גם להריון.
רם דישון31/08/2010אם אינך רגועה- הדרך היחידה היא למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)