מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתקן גישה אלחוטי בבניין הסמוךשרון01/07/2010
אני עומד לשכור דירה
מסתבר שבבניין הסמוך ישנן מתקן גישה אלחוטי
המידע מאתר של משרד איכות הסביבה הוא
עוצמת קרינה - מיקרו ואט לסמ"ר
45
אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי
5
יש לי שתי בנות בת 4 ובת שנה וחצי
מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקן גישה זה בעברית אנטנה סלולרית
ד``ר דני וולף02/07/2010אנטנה סלולרית במרחק של פחות מ- 20 מטרים מסוכנת לילדים, בייחוד אם היא נראית בעין.
אתה לא מציין היכן נמדדה הקרינה של 45 מיקרוואט לסמ"ר, וזה לדברי מי שאמר לך 5 אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי, אולם זה פי 45 ממה שבטוח באמת!! וממה שהפורום דוגל בו. אנחנו דוגלים ב- 1 מיקרוואט לסמ"ר, ראה שאלה 2 בשאלות הקבועות!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להשלים את תשובת עמיתי ד"ר וולף-
רם דישון02/07/2010חפש דירה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה דרש עמיתי, כל התורה על רגל אחת
ד``ר דני וולף04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבורית בלו טוסאבי לוי01/07/2010
בהמשך לצפיתי בתוכנית שומר מסך אבקש לקבל תשובות לשאלות הבאות.
1. יש לי דיבורית בלו טוס מובנית באוטו בתוך ערכת המדיה האם היא בטוחה?
2. הוסבר בתוכנית להשתמש באוזניות אוויר שאנני מוצא להם כל מקום מכירה
אנא יידעו אותי בבקשה בנושא מפני שכל עבודתי תלוייה בנייד לצעריץ
בברכה
אבי לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון01/07/20101. לא, הדיבורית הזו לא בטוחה כי הנייד נמצא בתוך הרכב ומשדר בהספק גבוה בגלל זה. מומלץ להתקין דיבורית עם אנטנה חיצונית, כמו שנאמר בתוכנית.
2. המודד שהדגים בתכנית מפיץ אוזניות כאלו. ראה בשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזנית בלוטוסיותם01/07/2010
אשמח לקבל מידע יותר ברור לגבי הבטיחות של אוזניית בלוטוסיותר קרינה פחות קרינה
מה עדיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראה בשאלות נפוצות.
רם דישון01/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרים בביתמאיה01/07/2010
האם אתם מכירים פורום רציני שעוסק בחומרים רעילים? בגן של בתי נותנים לילדים לנקות עם חומרי ניקוי- סבון כלים לכלים,שפריצר לניקוי חלונות וכו'. יש בזה המון כימיקלים, לא? אני משתמשת בבית בסבון כלים אקולוגי ובסוף בגן היא משתמשת ברגיל....אני בטוחה שנשאר לה על הידיים, היא ממש לא דואגת לשטוף אותן ואח"כ אוכלת איתן ולפעמים סתם מכניסה ידיים לפה ....נראה לי בעייתי, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל אין שום בעיה עם חומרי
ד``ר דני וולף01/07/2010ניקוי, גם אם מכניסים לפה לא קורה כלום, כמובן אם לא מדובר באקונומיקה או סודה קאוסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלולרימירב01/07/2010
שלום,
רציתי לדעת לגבי צפיה בערוצי טלוויזיה דרך המכשיר הסלולרי.
מה המרחק הבטוח בו ילד יכול לצפות במכשיר? כמו-כן, האם הוא יכול להחזיק את המכשיר ולהרחיקו משאר גופו?
תודה על הפורום המבורך והחשוב,
בריאות איתנה לכולם :)
שאלה נוספת:
שהיה מול מחשב שולחני, כמה רחוק צריך להיות ממארז המחשב?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון01/07/2010אם הילד ירצה לצפות ממרחק בטוח, הוא בקושי יראה את התוכנית. (מסקנה: מאד לא מומלץ לתת לילד לצפות בתוכנית טלויזיה בסלולרי).
שמרי מרחק של 60 ס"מ מהמארז של המחשב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. וסתם כדי לדעת... מהו המרחק
מירב02/07/2010הבטוח בסלולר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מטר אחד.
רם דישון02/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גן לילד בן שנתיםרויסמן לימור01/07/2010
תמונות המשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לדעת.
רם דישון01/07/2010הדרך היחידה היא למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנאי ולוח מתחת לדירה קומה ראשונהרוי30/06/2010
אני מתגורר בבניין יחסית חדש,רק לאחר שנכנסתי לגור התברר לי שההתחכמות של הקבלן בניסוח משמעותו וייעודו של החדר הגדול שנמצא בקומת הקרקע נובעת מכך שמדובר בחדר שנמכר לחברת החשמל ושם קיים שנאי מתח נמוך+לוח מתח גבוה. חדר החשנל נמצא במרחק 5 מטרים במקום הקרוב ביותר לדירתי אם כי לא ממש מתחתיה אלא מצידה(מעל לחדר עצמו ממש נמצאת דירת שכניי). לפני 4 שנים בבדיקה שערכה חברת החשמל על פי בקשתי נמצאו רמות של 1-1.5 מיליגאוס בדירתי, בשעת בוקר מוקדמת ולא בשעת עומס ולאחר שדאגתי להוציא מהתקע מכשירים מיותרים.כעת 4 שנים אחרי לפתע הגיעו החברת החשמל והעבירו את הכבלים מעיליים לתחתיים וכן הרכיבו מן לולאה כזו סביב השנאי,נסיונותיי להבין מה המשמעות ולמה רק עכשיו עלו בתוהו-האם יש לך מושג מה משמעות העברת כבלים בשנאי מעיליים לתת קרקעיים(אבל עבים הרבה יותר) וכן התקנת הכתר סביב השנאי? האם לדעתך כדאי לי להזמין בודק פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאיר את התשובה למהנדס שלנו
ד``ר דני וולף30/06/2010אבל מציע בכל מקרה לעשות בדיקה ורצוי בשעות שונות של היממה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מצטרף להמלצתו של ד"ר וולף-
רם דישון30/06/2010קנה מכשיר מדידה פשוט ומדוד בשעות שונות של היום, בעיקר בשעות הערב. זה יותר זול מהזמנת מודד פרטי ובנוסף המכשיר נשאר אצלך.
יש להניח שמה שאנשי חברת חשמל עשו הוא לא בדיוק תוצאה של הבעיה שלך, אלא פעולה שמן הסתם תיטיב עמם. לכן טוב תעשה אם תמדוד. שים לב שיש שני מכשירי מדידה- אחד לקרינה סלולרית (עד 3 גיגהרץ) ושני לשדה מגנטי בתדר הרשת. הכוונה היא לשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרטיס חוסם קרינהיניב29/06/2010
כרטיס SAFECARD באמת עוזר כמו שאומרים? ששמים אותו ליד הפלאפון בכיס והוא פשוט חוסם את הקרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מאמין. לא הוכח. הוא לא חוסם קרינ
ד``ר דני וולף29/06/2010הוא רק מיישר את הקרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מעוניין לרכוש מד קרינהויקטור29/06/2010
אני מעוניין לרכוש מד קרינה כדי שאוכל בעצמי לבדוק עוצמות קרינות של רשת סלולר, קרינה ממכשירי חשמל ועוצמות של שדה מגנטי.
על איזה מכשיר הייתם ממליצים.
אפשר לענות פה. אפשר גם מייל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פנה במייל.
רם דישון29/06/2010איננו נוהגים להתיחס למוצר זה או אחר בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקים של השדה המגנטינחי29/06/2010
האם אתם יכולים לפרט את הנזקים של השדה הגנטי אצלי אנשים בני 25+?
האם יכול להגרם ממנו נזק כלשהו למוח ולכישורי החשיבה(נגיד הקטן ביותר)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "אפשרי מסרטן POSSIBLE CARCINOGEN"
ד``ר דני וולף29/06/2010שדה מגנטי הוכר כאפשרי מסרטן, ולאו דווקא סרטן המוח, הרבה יותר סרטן הדם, סרטן השד וכיו"ב. לכישורי החשיבה, אלצהיימר וכו' לא הייתי מייחס לשדה המגנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מהנורה הפלורסנטיתמני29/06/2010
בחדר שלי בתקרה מותקנת נורה פלורסנטית..
הורדתי את המכסה של הנורה וראיתי שיש שמה את הנורה עצמה, שהיא מעיין חישוק מעגלי שכזה. קופסא מלבנית לבנה באמצע החישוק המעגלי הזה(שהיית מאוד חמה) ,וחוטי חשמל שמתחברים לסטארטר של הנורה.
מאיזה חלק בדיוק מכל הקונסטרוקציה הזאת אני צריך לשמור מרחק של 50 סנטימטר?
האם מגוף הנורה עצמו או מהקופסא המלבנית או שמחוטי החשמל עצמם?
מאיפה אני מתחיל למדוד 50 סנטימטר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהגוף המלבני
ד``ר דני וולף29/06/2010הגוף המלבני הוא השנאי והוא מקרין הכי הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו50 סנטימר זה מספיק ?
מני29/06/2010אני משאר שזאת נורה חזקה, כי היא מאירה מעולה חדר שלם לבדה.
האם 50 סנטימטר זה מרחק מספיק לשמור מהגוף המלבני הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן.
רם דישון29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנות סלולריותאפרת28/06/2010
על סמך תשובות שנתתם למשתתפים בפורום, ניתן להבין שלמרות שבסיטואציות מסוימות בהן יש אנטנות בקירבת בתים, נימדדו מדדים ממוכים של קרינה, אתם עדיין מייעצים להיזהר.
מה הסיבה לכך? כלומר, אם בבית מסוים, למרות קירבתו לאנטנה, נימדדו מדדים הנמוכים יותר מהסף המקובל על מנהלי הפורום, מה בעצם החשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לתת תשובה כוללנית לשאלה זו.
רם דישון28/06/2010גם הסף המקובל על מנהלי הפורום הוא סוג של פשרה, מאחר והרגישות לקרינה נושאת אופי אינדיבידואלי. בנוסף, ילדים בדרך כלל רגישים יותר.
הסף המקובל עלינו הוא 1 מיקרוואט לסמ"ר. נניח שבדירה מסוימת נמדד 0.8. זה נמוך במקצת מהסף.
באיזו שעה נערכה המדידה? האם זוהי הקרינה הגבוהה ביותר האפשרית? האם יש ילדים בבית?
לו הערך הנמדד היה 0.1, דהיינו עשירית מהסף, לא היתה מתעוררת כל שאלה. זה נמוך מאד וזהו. אבל כשהמדידה קרובה לסף- עדיף להזהר. אמנם אנחנו חיים במאה ה-21, אבל עדיין איננו יודעים הכל. הנושא הזה עדיין לא נחקר עד תומו, ולהערכתי תידרשנה עוד עשר שנים לפחות לשם כך. בינתיים כדאי להזהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנות סלולריות
אפרת28/06/2010תודה על התשובה המפורטת.
האם תוכל להסביר מדוע יש חשיבות לזמן המדידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המערכת הסלולרית מתוכננת
רם דישון28/06/2010כך שככל שמספר השיחות המנותבות דרך האתר גדל, כך גדל גם הספק השידור של האתר. יש שעות מסוימות ביממה בהן כמות השיחות גדלה (באיזורי מגורים)- בדרך כלל בשעות שאנשים נוסעים לעבודה וחוזרים ממנה, לכן יש משמעות לשעה בהן נערכת המדידה.
אם התוצאות נמוכות מאד, הן תהיינה נמוכות גם בשעות השיא, אבל אם התוצאות קרובות לסף- ייתכן שתעבורנה אותו. גם אם תהיינה קצת מתחת לסף, הבהרתי קודם שבמקרה כזה כדאי להזהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מקו מתח גבוהענבר28/06/2010
שלום, אנחנו מעוניינים לקנות דירה המומקמת ליד קו מתח גבוה (אני חושבת שמרחק של כ-8 מטר, הדירה באותו הגובה של קו המתח).
הזמנו בודק קרינה בשעות הערב (סביבות 8) והוא מדד קרינה של 2-2.6 מילי גאוס בסלון וב2 חדרי הילדים (בקירות הסמוכים לקו המתח).
רציתי לשאול בהמלצתכם, האם יש סיכון להתגורר בדירה כזו (במיוחד בהתחשב בעובדה שחדרי הילדים בסמיכות לקווי המתח)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מקו מתח גבוה
ד"ר זמיר שליט"א29/06/2010לא ברור לי איזה קו מתח זה בדיוק ? אם תוכלי לברר במחלקת ההנדסה של עירך.
להערכתי הזהירה, השטף המגנטי עלול להיות גבוה יותר, בעת עומס על מערכת החשמל (מזגנים).
אני חושש מהמצב אצלכם.
אם תרצו אשאיל לכם מכשיר ותמדדו בזמנים שונים, להסיר ספק.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבורית בלותוסמיכל28/06/2010
קיבלתי אוטו עם דיבורית בלותוס
ודיבורית קבועה
הדיבורית של הבלותוס לא מסונכרנת ולכן לא פעילה
אני מתכוונת להשתמש בדיבורית הקבועה
האם הדיבורית של הבלותוס מקרינה גם כשהיא לא מסונכרנת
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבורית Bluetooth
ד"ר זמיר שליט"א28/06/2010דיבורית לא מסונכרכת לא אמורה לשדר, כלומר, לא מקרינה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אם הדיבורית פעילה והיא באוזן
ד``ר דני וולף28/06/2010היא מקרינה חלש מאוד אבל לתוך האוזן. אם היא לא בתוך האוזן אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוי מתח חשמל גבוהמשה28/06/2010
אני עומד לשכור בית בישוב צורן וליד הבית נמצא עמוד חשמל שמצויין עליו סכנת מוות - מתח גבוה
עמוד זה נמצא במרחק של שלושה מטר מהבית והייתי רוצה לדעת אם יש לעמוד זה סכנת קרינה לבית היכולה לסכן את בני ביתי
אודה לכם על התיחסותכם
בברכה
משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 מטר מעמוד חשמל
ד``ר דני וולף28/06/2010אם מדובר במתח גבוהה מסוכן, אם מדובר בקו מתח עליון - אסור לפי החוק.
רק אם מדובר בעמוד חשמל מקומי שאיננו מתח גבוהה, אלא מספק חשמל במתח 220 וולט סביר, אם מעל זה - מסוכן.
השלט סכנה מתח גבוהה לא אומר כלום. תוכל קודם כל לשאול איזה קו מתח זה, ואם לא מדובר בקו מתח של 220 וולט המספק חשמל לבתים, או שתוותר על הבית או שלפחות תמדוד את השדה המגנטי בבית ובסמוך לו.
אם אתה מתקשה בכל אלו, לפחות למשיך לעקוב אחרי חוטי החשמל ותראה מהיכן הם יוצאים ולאן מובילים, אני רוצה להניח שמדובר בעמודי חשמל של הישוב עם מתח 220 וולט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)