מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה סלולרית בגובה 42 מ'ענת03/01/2010
שלום,
באזור מגוריי מתכננים להקים אנטנה סלולרית ענקית עם תורן של 42 מ' במרחק כ300 מ' מביתי.
יש לציין שיש בתים קרובים יותר לאנטנה.
אודה על תשובתכם מנסיונכם מה המרחק הבטוח למגורים ממגה אנטנה שכזו שבה הקרינה אינה מסוכנת.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במרחק כזה לא נראה לי שיש סיכון,
רם דישון03/01/2010אבל על מנת לתת תשובה יותר אמינה אני זקוק לנתונים נוספים.
ראי תשובה בשאלות נוספות, ופעלי לפיה.
כשאת אומרת "מתכננים", למה הכוונה? יתכן שכרגע הדוח שדרוש לי עדיין אינננו קיים, ולכן עליך לעקוב אחר הנושא ולפנות למשרד רק אחרי שיהיה בידם.
מעבר לכך- פני אלי טלפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחקים בטוחיםאורית03/01/2010
1.מה המרחק המינימלי הבטוח להניח את הנייד ביחס לגוף כאשר אינני מדברת.
.2.הבנתי מקריאה בפורום שהמרחק המינימלי הרצוי ממקרר לשינה הינו 60 ומוטב 100 סנטימטר,אני מניחה שאת מדידת המרחק הנכון יש לעשות מהמנוע עצמו ,לא מאזור הדלת וגם לא מגוף המקרר,האם הנחתי נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלולרי מרחק בטוח מהגוף 20 ס"מ
ד``ר דני וולף03/01/2010או מגן בתיק, או לפחות לא להחזיק בחגורת המכנסיים או בכיס אצל גברים בגיל הפוריות. הכוונה כשהוא עומד בסטנד ביי
לגבי המקרר ההנחה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה היא העוצמה של שדה המגטי שיוצרקובי02/01/2010
טלפון סלולרי? זה כמובן תלוי במודל וכו' אבל עדיין בין איזה תחומים זה נעה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נע*
קובי02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנע*
קובי02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צר לי, אבל השאלה כללית ולא מקצועית.
רם דישון02/01/2010על מנת להבין את הנושא תצטרך ללמוד הנדסת אלקטרוניקה באוניברסיטה.
1. למה דווקא שדה מגנטי?
2. באיזה מרחק?
3. באילו יחידות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי,אבל השאלה
קובי02/01/20101.כולם פה דנים בעוצמה שדה מגנטי כפונקציה של סכנה, אז שאלתי לגבי הפרמטר הזה.
2.במרחק שזה מוצמד לאוזן והמרחק מהאנטנה נע בין המרחק הכי קטן לאנטנה לבין המרחק הכי גדול מהאנטנה.
3. בגאוסים כי שוב זאת יחידת המדידה שמדברים בה בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי,אבל השאלה
קובי02/01/20101.כולם פה דנים בעוצמה שדה מגנטי כפונקציה של סכנה, אז שאלתי לגבי הפרמטר הזה.
2.במרחק שזה מוצמד לאוזן והמרחק מהאנטנה נע בין המרחק הכי קטן לאנטנה לבין המרחק הכי גדול מהאנטנה.
3. בגאוסים כי שוב זאת יחידת המדידה שמדברים בה בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היא העוצמה...
ד"ר זמיר שליט"א02/01/2010סדר גודל הוא כ- 10 מיליגאוס, אבל זה קופץ, למעלה ולמטה.
בדרך כלל שיחה מתחילה בהרבה יותר, עד שאנטנת השרת מודיעה לטלפון שלך עד כמה להוריד את עוצמת השידור, והוא מוריד אותה. השידור מורכב מקררינת שידוןר=שדה חשמלי, ושדה מגנטי. לכן במדידת שדה מגנטי לבד, אתה עושה רק חצי עבודה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר אני מאחל לך
ואר04/01/2010שיתקינו המון אנטנות סלולאריות ליד ביתך (זה הרי לא מזיק מה אכפת לך),
ושכל בני משפחתך ילקו בסרטן בעזרת השם (ואני אפילו לא דתי) כולל אתה.
אה ודרך אגב - כשאתה מקבל את תלוש המשכורת הנמוך שלך מחברות הסלולר, אל תתבעס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת טיעונים רדודה
שחר04/01/2010א. הקליטה הסלולרית בביתי גרועה בגלל הקירות לכן התקנתי בביתי ריפיטר סלולרי. כיום מחוון הקליטה בביתי מלא.
ב. תודה על האיחולים. מאחר ולא הוכח שום קשר בין האנטנות הסלולריות לסרטן אני מניח שהגורמים לסרטן בו ילקו בני משפחתי יהיו אחרים מאלו שאתה חושב/מאחל. בכל מקרה זה מצביע על שטיפת המוח שכנראה עברת ושהקפיין של "הקרינה המסרטנת של הסלולר" כנראה עבד עליך.
ג. חלק גדול מהתלוש שלי הולך בסופו של דבר לחברת הסלולר, בעיקר בגלל נסיעותי הרבות לחו'ל. עלויות נדידת הנתונים לחו'ל הם קטסטרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזניות מחשבאנונימית02/01/2010
האם בשימוש באזניות ומיקרופון המחוברים למחשב (לדוגמא בשיחה בסקייפ) יש איזושהיא קרינה ? האם לשימוש במצלמה ומיקרופון ללא אזניות יש קרינה ?
תודה וסליחה על הבורות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זניחה שבזניחים.
רם דישון02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת דירה עם חדר טרנספורמציה תת קרקעיד``ר דני וולף02/01/2010
שלום רב,
אני עומד לרכוש דירה בקומה 4 בבניין מגורים בקומפלקס של 3 בניינים (189 יחדיות דיור) ולו חניה תת קרקעית משותפת ל-3 הבניינים.
חדר הטרנספורמציה ממוקם בחניון התת קרקעי, מתחת לבניין שסמוך לבניין שבו אני מעוניין לרכוש את הדירה.
הייתי שמח לדעת האם אני צריך לחשוש מחדר הטרנספורמציה הן בשהותי בדירה והן בשהותי בחניון המשותף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בדירה אין קרינה בחניון לזמן קצר
ד``ר דני וולף02/01/2010אין חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבוע טוב
דרור02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבוע טוב
דרור03/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכשיר סגורע02/01/2010
האם הטלפונים הסלולריים פולטים קרינה גם כשהמכשיר סגור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם סגור=מכובה,
רם דישון02/01/2010אז הם אינם פולטים דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל דירתיחן פיליבה01/01/2010
שלום ,
ברצוני לדעת האם הקרינה מארון חשמל דירתי מסוכנת ?
בביתי ארון החשמל ממוקם במסדרון . בקיר בטון החופף לקיר בסלון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארון חשמל דירתי
ד"ר זמיר שליט"א01/01/2010במרחק כ- 60 ס"מ השדה המגנטי מארון החשמל דועך עד לרקע.
אי לכך, תציב משהו במטבח ממול ארון החשמל, כדי שלא תשהו שם לייד הקיר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנור חימום אינפרא-אדוםאנונימית31/12/2009
האם הקרינה מתנור חימום אינפרא-אדום מסוכנת ? האם עדיף להשתמש בתנור חימום פשוט עם סליל חימום רגיל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף סוף מישהו באמת מדבר על קרינה
שחר31/12/2009קרינת החום של התנור לא מזיקה, אבל כמו כל מכשיר שפועל על רשת החשמל רצוי לשמור ממנו מרחק של בערך מטר בגלל השדה האלקטרומגנטי שהוא יוצר בתדר ELF שהוכח כמסוכן.
כמובן שצריך לשמור גם על בטיחות אש ולא להניח על התנור חפצים דליקים.
מבחינת היעילות האנרגטית תנור אינפרא ותנור חשמלי רגיל שניהם לא יעילים. מזגן הוא אמצעי החימום עם היעילות האנרגטית הגבוהה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר אינך מבין ואתה מטעה
ד``ר דני וולף31/12/2009קרינה אלקטרומגנטית, היא קרינה, היא קרינה, היא קרינה,
והיא בדיוק אותה קרינה כמו אור אינפרה אדום רק בתדירות אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיישן אינפרא אדום
מאיה03/01/2010האם חיישן שפועל על אור אינפרא אדום גם מקרין? במידה והחישן שמעל הדלת של השכנים פונה לחדר שינה שלנו ,האם זה בסדר?
כוונתי לחיישן שנמצא צמוד למנורה ובמידה גוף עובר החיישן מפעיל את המנורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרה אדום לא גורם שום נזק
ד``ר דני וולף03/01/2010קרינת אינפרה אדום היא קרינה מחממת חלק מהספקטרום של האור, או השמש, והוא הכי פחות מזיק מכולם, בניגוד לקרינת ה- UV שהיא גם קרינת אור בקצה השני של הספקטרום של האור הנראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להשלמת תשובת עמיתי ד"ר וולף,
רם דישון03/01/2010את מדברת על חיישן- כשמו כן הוא, הוא חש ואינו משדר דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר שתול של פורום החברות הסלולאריות
ואר04/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואה בין קרינות
אגבאריה מוחמד06/06/2010איפה הקרינה יותר חזקה בכבל שדרכו זורם זרם ישר או זרם חילופין בהנחה שבשני הכבלים זורם אותו זרם .
לדוגמה: מאה אמפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבחינה בריאותית
רם דישון06/06/2010קרינה של זרם ישר אינה מסוכנת כלל.
לגבי ההבדלים בין זרם ישר וחילופין- השאלה גולשת לתחום של הנדסת חשמל ולא של בריאות. כללית, האפקטים של שני הזרמים שונים לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קרינה, גם תנור חמיום עם סליל
ד``ר דני וולף06/06/2010חימום רגיל בסופו של דבר מחמם עם קרינה אנפרא אדום והיא לא מסוכנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בהריוןיעל31/12/2009
ראיתי שכתבת שקרינה בחדר בו קיימת קרינה של 4 מיליגאוס מסוכן בהיריון.
האם שהייה חד פעמית בחדר זה למשך 3 שעות בתחילת הריון מספיקה בכדי לפגוע בהתפתחות העובר או בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אין שום סכנה, רק חשיפה ממושכת
ד``ר דני וולף31/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין סלולר לנשירת שיערעידן31/12/2009
שלום רב
רציתי לשאול מספר שאלות במרכזית שבהם היא האם יש קשר בין דיבור בסלולר צמוד לראש לנשירת שיער ?
עם מה עדיף לדבר ויש פחות קרינה אוזניית בלוטוס או אוזניית אוויר ?
אשמח גם עם מישהו יוכל להסביר לי איך האוזניות עובדות ובאיזה אוזנייה יש פחות קרינה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר לנשירת שיער
ד``ר דני וולף31/12/2009אגב כל מה שגורם לנשירת שיער, הוא הפיך, ולאחר שהנזק מפסיק השיער צומח שוב בתוך חצי שנה.
אוזניות אויר עדיפות על כל האוזניות האחרות, אולם, העיקר לדבר באוזניות ולא עם המכשיר צמוד לאוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדדו קרינה בביתייעל31/12/2009
שלום רב,
היתה אצלי בבית מודדת מהמשרד לאיכות הסביבה מטעם העירייה כי יש מסביב לביתי אנטנות סלולריות , היא מדדה בחדרי הילדים והיה 0.5 , היא מדדה בחדר נוסף והמכשיר לא הגיב היא אמרה שזהו חדר פנימי והוא רחוק מהאנטנה ולכן הוא אינו מגיב , היא אמרה שאין מה לדאוג וזה מאוד נמוך 0.5 בחדרי הילדים ואין צורך להעבירם חדר .
רציתי לדעת אם זה נכון ואם 0.5 זה באמת לא מסוכן לילדים קטנים מאוד .
כשהיא בדקה הייתי לידה וראיתי שרשום 0.5 .
בבקשה תאמרו לי אם זה מסוכן.
ולמה בחדר פנימי המכשיר שלה לא הגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על פי התיאור שלך
רם דישון31/12/2009נראה שאין לך מה לדאוג.
כל קיר מנחית את הקרינה בערך פי 10, כך שבחדר פנימי מגיעים לעוצמה מתחת לסף הרגישות של המכשיר, ולכן הוא לא מגיב. (אציין שלמרות זאת העוצמה מספיקה לקיים תקשורת טובה).
0.5 הוא ערך בטוח- ראי בשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדה מגנטי ביחס לגודל המסך ?דיוויד30/12/2009
שלום.
מקריאה כאן הבנתי שממסך מחשב דק, אין קרינה,אולם יש שדה מגנטי.
אני עומד לרכוש מסך דק למחשב, וברצוני לדעת אם ממסך 24 אינטש יהיה יותר שדה
מגנטי מאשר ממסך 19 אינטש ? בהתאם אחליט איזה גודל לרכוש.
בתודה מראש,
דיוויד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגודל לא קובע
ד``ר דני וולף31/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
דיוויד02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא שמתם לב לשאלתי הקודמתקובי30/12/2009
האם יש השערות לירידה "סתמית" באינטלגנציה כתוצאה משימוש בטלפון סלולרי.
הבנתי שהסכנות ליכולות קוגניטיביות מהשימוש בטלפון סלולרי הן סרטן או אלצהיימר.
האם יש השערות על פגיעה קוגניטיבית "סתמית"(ללא פיתוח מחלה) כתוצאה מהשימוש בטלפון סלולרי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה השערות יש? בכמה נקודות איקיו
קובי31/12/2009שיחות בסלולרי מורידים את האינטלגנציה? בכמה שעות מדובר שתתחיל הירידה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה רצינית?
קובי31/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ידוע על ירידה קוגניטיבית
רם דישון31/12/2009כתוצאה משימוש בסלולר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמתם לב...
ד"ר זמיר שליט"א31/12/2009קרינת הטלפון הסלולרי גורמת ליצירת רדיקלים חופשיים, לירידה דרסטית במעבירים עצביים, לירידה ביוני סידן בתאי עצב, להפרעות הורמונליות שונות, ולעוד תופעות. אלה שתוארו, מספיקות לגרום פגיעות קוגניטיביות, פגיעות בזיכרון וכושר למידה, התמצאות וכיוב' התופעה מוכרת מזה שנים. מחקר בריטי (של משרד ההגנה) שלא ניתן לקבל, מצא בחולדות שהוכנסו ל- MRI עם טלפון סלולרי פועל, פגיעות בערך תוך 15 דקות, שגרמו בילבול, חוסר זיכרון והתמצאות.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכשיר אדיםטלי30/12/2009
שלום רב,
אני בתחילת הריון והרמתי מכשיר אדים קרים בשעה שפעל בצמוד לגופי. האם יכול להיות זה גרם נזק לעובר. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא.
רם דישון30/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השדה המגנטי של כדה"א מסרטן ?משה30/12/2009
שלום לכם,
לפי מה שאני מבין מקריאה בפורום ובמקומות נוספים שדה מגנטי נחשד כמסרטן החל מרמה של 2 מיליגאוס או משהו בסגנון ויש מחקרים שמוכחים את זה.
מה שלא מסתדר לי זה שידוע כי השדה המגנטי הקבוע של כדור הארץ מגיע לערכים של 300 עד 600 מיליגאוס....
מישהו יכול להסביר לי איך זה מסתדר ?
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השדה המגנטי של כדור הארץ
ד"ר זמיר שליט"א30/12/2009השדה המגנטי של כדור הארץ הוא של DC ואילו שדות מגנטיים מקווי חשמל, שנאים, ומכשירי חשמל לסוגיהם הינם של AC (זרם חילופין) ורובם בתדר הרשת, בישראל 50Hz (תנודות בשנייה).
התפתחות החיים, וכל האבולוציה שלנו נעשתה בשדה החשמלי של כדור הארץ, לפיכך הוא אינו משפיע עלינו, אבל שדות מגנטיים מעשי אדם כן משפיעים עלינו, ולא לטובה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)