מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם קרינה של נורות פלורוסנט מסוכנת?בני11/02/2010
שלום רב,
כבר שנים רבות יש אצלי בחדר נורת פלורוסנט, לאחרונה שמעתי שקרינה מנורות כאלה נחשדת כמסרטנת ממרחק 30 ס"מ.
אז אמנם נורה זו ממוקמת אצלי קרוב לתקרה, אבל אני חשוף לנורה זו במשך שעות רבות.
השאלה, האם הקרינה עלולה להזיק לבריאותי, ואיזה נורה הנחשבת כבטוחה מומלץ להתקין במקום?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה
ד``ר דני וולף11/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מרגיע
בני12/02/2010תודה רבה דוקטור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל ליד הביתשירה09/02/2010
שלום,
אני עתידה להיכנס לדירה שכורה בקומה חמישית בבניין אשר מרוחק כ-35 מ' מעמוד חשמל גדול מאוד. הבניין ממקום בנשר, בחלק שקרוב לאוניברסיטה, ועמוד החשמל מחבר חוטי חשמל רבים לעמודים נוספים הממוקמים על הרכס. האם ישנה סכנת קרינה? לא ניכר כי קיימים שנאים כלשהם על העמוד.
תודה רבה, שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המרחק נראה גדול דיו
רם דישון09/02/2010כך שאין בו סכנת קרינה, אך הטוב ביותר הוא למדוד.
דרך אגב, כאן מדובר על שדה מגנטי בתדר הרשת- זה לא בדיוק קרינה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר שנאים תת קרקעישלומי08/02/2010
שלום רב,
מול ביתי במרחק של 30-40 מטר, ממוקם חדר שנאים גדול תת קרקעי בעומק 3-4 מ' (אין לי מושג מה כמות השנאים שם)
האם יש סיבה לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במרחק כזה נראה שאין סיבה לדאגה.
רם דישון08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנות סלולריות ברבת גני ילדיםרובי08/02/2010
לאחרונה הבחנתי כי בקרבת הגן של ביתי הפעוטה 2 אנטנות סלולריות. האנטנות ממוקמות בשתי פינות של מגרש לאימוני כדורגל (ע"ש אבי רן בחיפה) ומרוחקות להערכתי כ-100-200 מטר ממרכז הטניס ומהספורטן , בשניהם קיימים גני ילדים. שאלתי היא כיצד ניתן לדעת האם הוקמו באופן חוקי, האם עומדות בתקנים ומה מידת הסכנה שמהוות אנטנות אלו לפעוטות ולילדים השוהים בגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון08/02/20101. ראה בשאלות נפוצות.
2. הדרך הטובה ביותר היא למדוד. ארגן את כל הורים והזמינו מדידה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רובי09/02/2010אודה לך אם תוכל לכתוב מה סדר גודל עלות בדיקה מהסוג הזה (כדי שאכן אוכל להניע את ההורים לבצע זאת)? האם יש נותני שירות מומלצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צור אתי קשר טלפוני.
רם דישון09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת קרינה ע"י אוזניות חוטיותעידן08/02/2010
שלום,
ברצוני לדעת האם בעזרת אוזניות חוטיות ניתן להפחית את מידת הקרינה הנפלטת ממכשיר סלולרי, בזמן שהמכשיר מצוי במרחק של 30 ס"מ בערך מהגוף.
שאלה נוספת, האם יש הבדל משמעותי בכמות הקרינה הנפלטת מסוגים שונים של סלולר.
מדובר בעיקר על האייפון שנחשב לפולט קרינה רבה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון08/02/20101. כן, אוזניה חוטית עדיפה על הצמדה לאוזן. ראה בשאלות נפוצות.
2. רוב המכשירים משדרים בעוצמה דומה. עשויים להיות הבדלים לא משמעותיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזון לילדים בלי פלסטיקנעמה08/02/2010
בצהרונים מגישים אוכל לילדים בכלי פלסטיק. האוכל לא חומם במיקרו אלא מיד לאחר הבישול מוזגים אותו למגשי פלסטיק.
האם הדבר מסוכן?
איך אפשר לבדוק אם הפלסטיק המדובר משחרר דיוקסינים?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה לא צריך לבדוק. תו תקן מספי
ד``ר דני וולף10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מארון תקשורת וכאבי ראשד``ר דני וולף08/02/2010
שלום,
אני יושבת במשרד קטן שבתוכו יש ארון תקשורת
האם ייתכן שיש לי כאבי ראש כתוצאה מכך?
והאם יש קרינה מהארון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, מארון תקשורת אין קרינה
ד``ר דני וולף08/02/2010אלא אם יש שם תקשורת אלחוטית, סלולרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבה החדר סמוך לאל פסקשי שלמה08/02/2010
מזה כשנה אני יושב בחדר שסמוך לחדר אחר שבו נמצא אל פסק משרדי (תעשיתי)
כך שלמעשה המרחק שמפריד ביננו הוא כמטר עד מטר וחצי וקיר רגיל (בלוקים) שמפריד
ביננו .
האם קיימת סכנה בטווח זה ? אם כן
האם פרק הזמן (שנה) מהווה סיכון
תודה מראש
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטר וחצי צריך להספיק
ד``ר דני וולף08/02/2010שנה עדיין לא זמן מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לאסבסטמאיה08/02/2010
בוקר טוב, יש לי שאלה שכנראה לא קשורה לפורום. במידה ויש לכם מידע על כך אשמח אם תשתפו אותי.
ידוע לי שאסבסט הוא מאוד לא טוב לריאות. אך במידה ואדם נחשף לכמות מסויימת של אסבסט האם זה משנה אם והוא נשם אותו מהאף או מהפה ? כוונתי בשאלה האם השערות באף בולמות את האסבסט מלהכנס לריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה היפוטטית
ד``ר דני וולף08/02/2010אם אדם נחשף לאסבסט הוא בסיכון, נקודה.
מעבר האוויר מהאף מסנן חלק אך מי מאיתנו נושם כל הזמן מהאף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר וולף. בהמשך לשאלה....
מאיה08/02/2010בעבר הברקסים של הרכבים היו עטופים באסבסט ואסבסט היה בשימוש נרחב בהרבה חומרים (לא בטוחה לגבי הארץ אבל בקנדה היכן שאנחנו גרים זה בטוח המצב ) אז סביר להניח שכל אדם נושם אסבסט בכמויות קטנות במהלך חיו . אם זה מהכביש מהמכוניות הישנות או אם זה משיפוצים שהוא עושה בביתו הישן כאשר השפכטל שעל הקירות מכיל אסבסט והתקרה שמצופה בגבישים של צבע popcorn ceiling שעד שנות ה80 הכילה אסבסט. כך שלפי מה שנראה לי אין מנוס מלנשום כמות מסויימת בעיקר שלאחר כמה שנים אם לא צובעים שוב את התקרה היא מתחילה להתפורר קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנות סלולריבי07/02/2010
בזמן האחרון כשאני מקרב את הסלולרי לאוזן היא מתחילה לכאוב.
ברגע שאני מפסיק לדבר הכאב נפסק.
אני משתדל לדבר כמה שפחות ולהשתמש ברמקול.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להשתמש באוזניה אקוסטית.
רם דישון07/02/2010ראה בשאלות נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבורית לרכב מול רמקול פנימיאסף07/02/2010
שלום,
האם יש הבדל מהותי (מבחינת קרינה) בין נסיעה ברכב שמותקנת בו דיבורית, לבין שיחה (בתוך הרכב) בסלולרי בעזרת דיבורית פנימית (כשהמכשיר עצמו מונח בערך 40 ס"מ מהראש)?
תודה,
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי איזו דיבורית.
רם דישון07/02/2010דיבורית קבועה, עם אנטנה חיצונית, עדיפה בהרבה על שיחה באמצעות הרמקול הפנימי.
לעומת זאת, שימוש בדיבורית בלותות' זהה לשימוש ברמקול פנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה.. ושאלת הבהרה
אסף07/02/2010היום (עד כמה ששמתי לב) כמעט לא מוכרים דיבוריות "כמו של פעם" שמתאימות למכשיר מסוים. כל הדיבוריות מתקשרות עם הטלפון בעזרת בלוטות'. האם לזה אתה מתכוון?
(אופציה אחרת שהתכוונת לאוזניית בלוטות')
האם שווה להתעקש למצוא דיבורית קבועה שמתאימה למכשיר שלי? (בהנחה שדיבורית כזאת אכן קיימת) בהנחה שאני משוחח כשעה וחצי ביום במהלך נסיעות?
תודה,
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם הדיבורית היא בלותות',
רם דישון07/02/2010המשמעות היא שהטלפון משדר בעוצמה גבוהה בזמן השיחה, בתוך הרכב. לכן כדאי לחפש דיבורית קבועה ("כמו של פעם").
דיבורית בלותות' דומה מאד לאוזניה חוטית רגילה מבחינת קרינה- הטלפון נמצא במרחק סביר מהגוף, אבל בתוך הרכב.
יש אופציה נוספת- דיבורית "דו", שהיא למעשה דיבורית קבועה ("כמו של פעם", עם אנטנה חיצונית), עם אותו מספר כמו הטלפון הרגיל. הבעיה שהחברות לוקחות על זה תשלום חד-פעמי ועוד תשלום חודשי, אבל אם אתה משוחח שעה וחצי ביום- זה שווה את הכסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אסף08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה בתחבורה ציבוריתאיתי04/02/2010
אני סטודנט ואני נוסע כ5 פעמים בשבוע בתחבורה ציבורית.
דרך הפורום שלכם התוודעתי לסכנה שבשיחה בטלפון סלולרי.
שמתי לב שיוצא לי די הרבה לשבת ליד אדם באוטובוס שמדבר בטלפון הסלולרי שלו.
כלומר, יוצא שאני יושב ליד אדם שמדבר בטלפון הסלולרי שלו סדר גודל של 17 דקות לכל יום נסיעה.
המרחק בין ראשי למכשיר שלו הוא קצת יותר גדול מ21 סנטימטר.
האם נשקפת לי סכנה כלשהי מכך ולו הכי קטנה ביותר?
האם יכול להגרם לי מזה נזק ולו הקטן ביותר למוח או כיוצא בזה?
אולי שווה להשקיע ולקנות אוטו או משהו בסיגנון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך להיסחף,
רם דישון04/02/2010רק להתרחק ממנו 50 ס"מ ומעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרחק חצי מטר
איתי04/02/2010מכל אדם שמדבר בפלאפון שלו באוטובוס?
זה די נשמע בלתי אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לצורך העניין
איתי04/02/2010אסע במוניות ספיישל ללימודים ורק יום אחד בשבוע אסע באוטובוס ככה שארד לחשיפה של 17 דקות ישיבה במרחק של 20 סנטימטר ליד אדם שמדבר בטלפון הסלולרי שלו.
האם זה יספיק כדי להבטיח לחלוטין שלא יגרם לי נזק ולו הקטן ביותר למוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שהיית ממליץ לי לעבור לחלוטין
איתי04/02/2010לנסיעות במוניות ללימודים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראה תשובתי הראשונה.
רם דישון06/02/2010רק זה שיושב לידך נמצא במרחק קטן ממך; כל היתר רחוקים דיים. די אם תבקש ממנו להסיט את הנייד לאוזן השניה, או לשבת ליד מישהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, לעתים לא נעים לי לבקש
איתי06/02/2010מהאדם שיושב ליידי לדבר באוזן השניה. זה יפריע לשיחתו ויכול לגרום לעימות.
השאלה שלי אם חשיפה של 17 דקות פעם שבוע במרחק של למעלה מ20 סנטימטר יכול לגרום נזק כלשהו ואף הקטן ביותר למוח או כיוצא בזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא.
רם דישון06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא יכול לגרום נזק או
איתי06/02/2010לא, לא פתרון טוב, יש נזק כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,זה פשוט חשוב לי.
איתי06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,זה פשוט חשוב לי.
איתי06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי. נא הצג את השאלה בבהירות.
רם דישון06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרת "לא"
איתי06/02/2010האם הכוונה היא :"שלא, לא יגרם שום נזק מהימצאות במשך 17 דקות פעם בשבוע במרחק של 20 סנטימטר מאדם שמדבר בסלולרי"
או שהכוונה: "לא, הסידור שלי לא טוב. כן יגרם נזק במקרה כזה".
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כעת הבנתי.
רם דישון06/02/2010הכוונה היא :"שלא, לא יגרם שום נזק מהימצאות במשך 17 דקות פעם בשבוע במרחק של 20 סנטימטר מאדם שמדבר בסלולרי" .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורת קריאה לילדה בת 8אודי04/02/2010
הבת שלי אוהבת לקרוא לפני השנה (בד"כ עד שנה). מעל המיטה שלה מותקנת נורת להט חלשה. האם ישנה בעיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזון נפרץ שילדים אוהבים לקרוא
ד``ר דני וולף04/02/2010אין סיכון במנורה, מותר לקרוא באור חלש, והלוואי על כולנו ילדים שאוהבים לקרוא מהספר ולא מהמסך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מLCD, DVD ושאר חברים.אודי04/02/2010
בחדר השנה שלנו יש LCD, DVD מחשב נייד, רמקולים כולם ממוקמים על שידה בנוסף ישנם 4-5 שנאים למכשירים הנ"ל. בחדר השני הצמוד לקיר בו ממוקמת השידה ממוקמת מיטת הבן שלנו (כאשר הרגליים קרובות לקיר המשותף והראש רחוק ממנו). האם במצב המתואר יש בעייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 50 ס"מ מכל החברים אין סכנה
ד``ר דני וולף04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה מעל הגגורד04/02/2010
שלום רב,
אנו נצאים באזור תעשייה רעננה כשמעל ראשנו אנטנה של חברת סלקום.
עוצמת קרינה - מיקרו ואט לסמ"ר:0.63
אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי:0.16
אנו נצאים בקומה העליונה קומה 2 שהיא האחרונה לפני הגג ואנו קצת מלפניה היא נמצאת באחורית הבנין.
עד כמה מצב זה מסוכן לנו והאם באפשרותנו לעשות משהו בכדי להורידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון04/02/20101. עוצמת הקרינה בה נקבת חסרת משמעות כי היא מתיחסת לנקודה מסוימת אחת ולא למקום בו את נמצאת.. יחד עם זאת, מאחר והיא הגבוהה ביותר שהמודד מצא, והיא נמוכה ממה שמנהלי פורום זה מוכנים להכיר, לא נראה לי שיש איזה סיכון באנטנה זו.
2. תוכלי לשאול מכשיר מדידה אצל ד"ר שליטא ולמדוד בעצמך. מומלץ למען השקט הנפשי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)