מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם ישנה קרינה מטאבלט ללא סיםסיון03/09/2021
שלום רב..
הבן שלי בן 6 משתמש בטבלט כשעון מעורר. לטאבלט אין סים ואין לנו אינטרנט אלחוטי בבית. בלילה הטאבלט היה בלי מצב טיסה ומקש הWIFI היה דלוק. ניתן היה לראות את האינטרנט של האלחוטי של השכנה בבנין אבל הגישה נעולה.
האם הטאבלט בכל זאת שידר במהלך הלילה? האם היתה קרינה?
הטאבלט הונח ליד הרגליים של הילד.
תודה
יום נעים
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוא שידר מעט. מאירוע חד פעמי לא נגרם כל נזק.
רם דישון03/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת פעוט ליד קיר שבצידו השני דודשני01/09/2021
שלום,
אנחנו נכנסים לדירה בה החדר ילדים צמוד למסתור כביסה בו יש דוד (ממש בצמוד לקיר המשותף עם חדר הילדים) ומנוע מזגן מרוחק יותר. ראו תמונה מצורפת.
האם הדוד פולט קרינה? האם נכון למקם את מיטת התינוק בצמוד לקיר שמצידו השני דוד שמש וחשמל? אם לא, היכן מומלץ למקם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדוד פולט קרינה זניחה, שכמעט כולה נבלעת במים שבדוד.
רם דישון04/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל בגן ושולחן מים קרובמיטל01/09/2021
שלום
אולי שאלה קצת טיפשית אבל חייבת לדעת , בגן של ביתי יש ארון חשמל מרכזי צמוד אליו השולחן של בקבוקי המים - האם תקין ? המים יכולים לספוג קרינה כולשהי?
נעשתה בדיקה והתוצאות הן שצריך לשמור מרחק של 0.5 מטר , מיליגאוס שם 4.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המים לא יכולים לספוג קרינה
רם דישון01/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה המרחק המומלץ מארון חשמל מרכזי? השהות שם היא 10 שעות ביום
מיטל01/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניתן לענות ללא יכולת מדידה
רם דישון03/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את תוצאות הבדיקה, אוכל לשלוח למייל מסויים ?
מיטל03/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלחי לי את מס׳ הנייד שלך ואשלח לך את המייל בווטסאפ. אתר זה
רם דישון04/09/2021אינו מאפשר העלאת כתובות מייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לכתוב את הטלפון פעמיים וזה לא מעלה.. יש פתרון אחר?
מיטל04/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספר הטלפון שלי מופיע באתר זה. שלחי לי בווטסאפ.
רם דישון04/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בבדיקת MRI יש קרינהkeren sade31/08/2021
שלום רב. האם בדיקת mri היא נטולת קרינה לחלוטין?
נכון.
רם דישון31/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת m.r.i יש בה קרינה?
keren sade01/09/2021אבל הבדיקה הזו מוצגת כבדיקה ללא קרינה לגמרי...איך זה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת אם אכן בדיקת MRI הנה נטולת קרינה, עניתי שזה נכון.
רם דישון01/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מחדר שנאים צמוד לדירהלירז31/08/2021
שלום רב,
ביצענו מדידת קרינה ע"י מודד מוסמך בדירה הצמודה לחדר שנאים לפני ההחלטה האם לשכור את הדירה, המדידה התבצעה בשעות 17:30 - 18:00.
נשמח מאוד לשמוע את דעתכם על תוצאות המדידה לפני קבלת ההחלטה.
דו"ח המדידות מצורף כתמונה.
תודה רבה מראש!
נראה שהמצב תקין.
רם דישון31/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכיתה וחדר מחשביםיעל31/08/2021
שלום רב,
הילד שלי בכיתה ג לומד בכיתה שיחסית קרובה לחדר מחשבים של בית הספר. חדר המחשבים נמצא בתוך מקלט. הכיתה לא צמודה למקלט (אין קיר משותף) אבל המרחק של הקיר של חדר המחשבים והקיר הכי קרוב לשם של הכיתה הוא כמטר וחצי. כמובן שהילדים לא יושבים על הקיר אלא עוד כמה מטרים פנימה (2-3 מטרים אני משערת לפחות).
בזמנו ביצעתי מדידה בכיתה ולא היתה בעיה אבל לא נראה לי שאז חדר המחשבים היה פעיל.
האם ניתן לומר ללא מדידה כרגע מה הסבירות שיש בעיה?
אבצע מדידה כשאוכל (כרגע לא נותנים להורים להיכנס לביה"ס).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעצם אני לא בטוחה שמדובר במקלט
יעל31/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שם וזה כן מקלט. עשיתי מדידה והכל תקין
יעל31/08/2021אבל כאמור חדר המחשבים לא פעיל כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כשיהיה פעיל- מדדי שוב וחזרי אלי.
רם דישון31/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סכנת קרינה במקרר מעבר לקיר חדר השינה?ליה29/08/2021
שלום, האם יש סכנת קרינה במצב המתואר בתמונה המצורפת? מיטת חדר השינה צמודה לקיר מטבח של השכנים, שעליו יש מקרר, אבל קצת בריחוק מהמיטה. ראה בבקשה בתמונה המצורפת. בתודה מראש על תשובתכם!
לדעתי אין סכנה כלל לכך
רם דישון29/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
ליה29/08/2021חג שמח ושנה טובה ובריאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בהקשר לקיר חדר שינה הגובל במטבח
ליה30/08/2021בהמשך לתרשים הדירות ששלחתי, חשבתי שבעצם ייתכן שעל השיש שליד המקרר בדירת השכן, ממש מאחורי גב המיטה, יש אולי מכשירים נוספים כמו מיקרוגל, טוסטר אובן וכו'. האם יש סיכון במצב כזה? המון תודה מראש על התשובה!
אין סיכון כי הם פועלים בזמנים קצרים.
רם דישון31/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושנה טובה!
ליה31/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטת פעוט ליד קיר שבצידו השני דוד
שני01/09/2021שלום,
קנינו דירה. חדר הילדים צמוד למסתור כביסה, כאשר ממש צמוד לקיר יש דוד שמש וחשמל (יש גם מנוע של מזגן, מרוחק יותר מהקיר). ראו בתמונה.
האם יש קרינה מהדוד? האם נכון לשים את מיטת הפעוט בצמוד לקיר שמצידו השני דוד? היכן הכי מומלץ למקם את המיטה מבחינה בטיחותית?
הדרך היחידה לדעת היא למדוד את הקרינה במקום בו תמוקם מיטת הילד.
רם דישון01/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דוד יכול לפלוט קרינה
שני02/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סכנה ממשית של קרינה זניחה לגמרי
רם דישון03/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד שמש וחשמל פולט קרינה במהלך היום כשיש שמש
שני04/09/2021זה דוד שמש וחשמל, האם נפלטת ממנו קרינה במהלך היום כשיש שמש באופן אוטומטי? או שצריך להדליק את החשמל כדי שתהיה קרינה?
אין חשמל- אין קרינה כלל.
רם דישון04/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה על גג פנטהאוז והאם זה מסוכןגיל28/08/2021
שלום רב
בבניין הצמוד לבניין שהדירה בו נמצאת בקומה 6, קיים פנטהאוז בקומה 10, הפנטהאוז פונה לחזית הרחוב לצפון והדירה בבניין הצמוד גם היא לצפון. בפועל הדירות בבניין בו קיימת האנטנות מהוות מעין חוצץ ולא קיים קו אוויר פנוי ולא ניתן לראות את האנטנה מהדירה. האנטנות הן מסוג ״מתקן גישה אלחוטי״, בין הדירה לבין האנטנה יש מרחק של כ-70 מטר. האם עלי לחשוש ונדרשת בדיקת קרינה או שבמקרה הזה המרחק הוא בטוח?
ראה תשובתי לשאלה הקודמת ששאלת
רם דישון29/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קו ראייה ישיר לאנטנה
גיל29/08/2021אין קו ראיה ישיר לאנטנה והיא ממוקמת בקומה 10 בבניין ממול והדירה השניה היא בקומה 6. ויש בין האנטנה לדירה קירות רבים של הדירות השונות. השאלה האם במצב זה ניתן להסתפק בהערכה כי יש סיכוי נמוך להגעת הקרינה או שמא עדיף בכל מקרה לרכוש מכשיר מדידה או לשלם לבודק קרינה על בדיקה. אני ניסיתי להבין מה המקרים בהם נדרש להשקיע במדידה או שגם ככה הסיכוי נמוך ואין צורך להתאמץ ולבדוק
במצב שתארת ניתן להעריך שאין בעיה.
רם דישון31/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו מרחק בטוח של אנטנה סלולריתגיל28/08/2021
שלום, אני מתכנן לרכוש דירה וראיתי שיש במרחק של כ-100 ממנה 3 אנטנות סלולריות על גג מבנה מסחרי בגובה 3 קומות. יש קו אוירי מדירה למרכז המסחרי למעט בניין בגובה 4 קומות באמצע הדרך. לגבי המבנה שבאמצע צוינה באתר המפות הממשלתי כי שם נמדדה הקריאה הגבוהה ביותר. מה המשמעות? האם המרחק בטוח? מה כדאי לעשות לפני הרכישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר ב 3 אנטנות מסוג ״תורן על הגג״
גיל28/08/2021מדובר ב 3 אנטנות מסוג ״תורן על הגג״
הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר מדידה ביתי ולמדוד בדירה בעצמך. חזור אלי עם התוצאות.
רם דישון29/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרית עם בלוטוס מובנה האם מסוכןאיילת חן27/08/2021
בני ישן בלילה עם מוזיקה בחדר ולאחרונה ראיתי פרסומת למוצר שזה כמו מסכה שמחוברת גם לבלוטוס על מנת לירדם בנוחות האם זה מסוכן שהבלוטוס ממש על הראש
לא, זה לא מומלץ בכלל
רם דישון28/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולארית גדולה מול הביתדקלה27/08/2021
שלום רב,
רכשנו על הנייר דירה עם נוף למרחב פתוח וים.
כחודש לפני קבלת הדירה הוצבה מול הבניין אנטנה סלולארית גדולה. האנטנה לא היתה מתוכננת שם, אלא במקום אחר ודיירים שהתנגדו גרמו להזזתה מבלי שידענו מראש.
כעת היא עובדה בשטח.
כששאלנו אמרו שהמרחק בין הבניין לאנטנה קצת יותר מ-100 מטרים ושזה תקין.
האם הקרינה במרחק כזה בעייתית?
מה גובה הקרינה המומלץ, במידה וקונים מכשיר ביתי לבדיקת הנושא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לדעת, כי לא ברור לאן האנטנה מכוונת.
רם דישון28/08/2021האם צפוי קו ראיה מהדירה לאנטנה?
אם תרכשי מכשיר ותמדדי, חזרי אלי עם התוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במשרד- שאלה חשובהחנה24/08/2021
ד״ר שלום,
במשרד שבו אני יושבת כ-8 שעות ביום נמדדה קרינה בשולחני 1.6 מיליגאוס. כמו כן ישנם איזורים בהם נמצאים עובדים במרבית היום ובהם נמדדה קרינה בין 5-13 מיליגאוס ( קיימים שנאים מחוץ לבניין).
1) מהי רמת הקרינה המותרת/ מומלצת לישיבה מעל 8 שעות ביום? מהו התקן?
2) האם מעבר לשולחן אחר שבו נמדדה קרינה כ0.6 מילגאוס לעומת 1.6 שנמדד השולחני זה משמעותי או זניח?
אודה לתשובתך,
חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש שתי גרסאות לסף:
רם דישון24/08/20212 מיליגאוס ברציפות, או 4 מיליגאוס בממוצע יומי.
לכן:
כל מה שמתחת ל-2 מיליגאוס- תקין.
מעל זה- לחשב ממוצע על 24 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מעבר לקירדנה24/08/2021
שלום המיטה של הבת שלי עם הראש על יד הקיר מעבר לקיר שיש שם טלפון נייד ביתי בהטענה ומפצל חשמל למכשירים החשמליים כמו טלויזיה ממיר מגבר וכו.
זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רק מדידה תאפשר תשובה ענינית.
רם דישון24/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחנת טרנבפורמציה צמודה לכן ילדיםטלי24/08/2021
ישנה תחנת טרנבפורמציה במרחק 4-5 מטר מגן ילדים. בנוסף קווי המתח הגבוה נמצאים ליד הגן.
זו תחנה מלבנית ענקית חדר של 3 מטר על 4 מטר.
מסוכן?
אם לא מסוכן - יתכן שהליכה כפעמיים ביום צמוד לחדר בזה בדרך לגן עבור ילד קטן זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המרחק גבולי. על מנת לקבל תשובה יותר מדויקת, חייבים למדוד בתוך הגן.
רם דישון24/08/2021הליכה ליד התחנה, כמה דקות ביום, אינה מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה גבעת קוסולובסקי בגבעתייםאנה22/08/2021
שלום
אני גרה במרחק 350 מטר מהגבעה.
גן הילדים ששובצנו אליו נמצא גן במרחק דומה מהגבעה אבל רחוב ליד.
בעוד שבבית עצמו היה בודק קרינה לפני חמש שנים שאמר שהכל תקין - בגן הילדים לא ירשו לי להכניס בודק בטח לא באוגוסט ובספטמבר אם אכניס בודק ואני בספק אם יאפשרו - זה יהיה מאוחר מדי לעבור גן כי אני בספק אם יישאר מקום.
האם מספיקה מדידה בשער הגן?
יש לנו במשפחה נטיה חזקה לסרטן. סרטנים אלימים במשפחה מצד האב כמעט לכולם.
ילדיי קטנים - האם בכל מקרה יהיה כדאי שילכו לגן מחוץ לאזור ואן כן האם מרחק 500 מטר ומעלה יספיק? אני כמובן לא יכולה למדוד כל גן באזור. רק מנסה להבין סדרי גודל.
אני חייבת לציין שהגןן המדובר נהדר עבורינו קרוב מרחק הליכה עם חברים מהשכונה ואין לי רכב - לוותר עליו זה ויתור על נוחות גדולה מאוד עבורינו בתקופה קשה, האם יש סבירות שהוא תקין לחלוטין ויש דרך לוודא זאת? יש תחנות ניטור הבנתי בעיר אבל ברחובות ליד לא בדיוק שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנות בגבעתיים והיכן ממוקמות
אנה23/08/2021האם יש מפה של אנטנות בגבעתיים שניתן לראות היכן ממוקמות?
הבנתי שאפשר שבסוף נלך לגן אחר ותהיה ממוקמת דם אנטנה אחת בודדה אבל קרובה וזה יהיה יותר גרוע מגן במרחק 350 מטר מגבעת קוסולובסקי. זה הגיוני? אני יודעת שמדידה זה הדבר הכי מדויק אבל אני מנסה להבין אם שווה לטרטר אותנו לגן מרוחק עם מוניות כשהכל מקרה יש סיכון בכל מקום.
לא יאשרו לי למדוד קרינה בשום גן. הכל עניין של הערכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)