מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה גבעת קוסולובסקי בגבעתייםאנה22/08/2021
שלום
אני גרה במרחק 350 מטר מהגבעה.
גן הילדים ששובצנו אליו נמצא גן במרחק דומה מהגבעה אבל רחוב ליד.
בעוד שבבית עצמו היה בודק קרינה לפני חמש שנים שאמר שהכל תקין - בגן הילדים לא ירשו לי להכניס בודק בטח לא באוגוסט ובספטמבר אם אכניס בודק ואני בספק אם יאפשרו - זה יהיה מאוחר מדי לעבור גן כי אני בספק אם יישאר מקום.
האם מספיקה מדידה בשער הגן?
יש לנו במשפחה נטיה חזקה לסרטן. סרטנים אלימים במשפחה מצד האב כמעט לכולם.
ילדיי קטנים - האם בכל מקרה יהיה כדאי שילכו לגן מחוץ לאזור ואן כן האם מרחק 500 מטר ומעלה יספיק? אני כמובן לא יכולה למדוד כל גן באזור. רק מנסה להבין סדרי גודל.
אני חייבת לציין שהגןן המדובר נהדר עבורינו קרוב מרחק הליכה עם חברים מהשכונה ואין לי רכב - לוותר עליו זה ויתור על נוחות גדולה מאוד עבורינו בתקופה קשה, האם יש סבירות שהוא תקין לחלוטין ויש דרך לוודא זאת? יש תחנות ניטור הבנתי בעיר אבל ברחובות ליד לא בדיוק שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גם תשובתי תהיה בגדר הערכה.
רם דישון24/08/2021350 מטר קרוב מדי. האנטנות בגבעת קוזלובסקי הן אנטנות טלויזיה ולא סלולריות, והמשמעות היא הספק שידור יותר גבוה ומרחק ביטחון יותר גדול. עם כל הכאב והצער, ובהתחשב ברקע המשפחתי, הייתי נמנע מהגן הזה. אם תוכלי לקבל ולהעביר לי את דוח הבדיקה, למרות שנערכה לפני כמה שנים, אוכל להתיחס ביתר דיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משמעות לכך שהבניינים והבתים מהווים חסם
אנה24/08/2021הוא לא אצלי, הדיירים הקודמים הזמינו אותו.
אני במיחאנעטברת דירה בעוד כשנה, לדעתך כדאי להזמין בדיקה כץבדירה? כאמור אנחנו גם 309-350 מטר מהאנטנות בקוסוחבסקי אבל אנחנו לא רואים את האנטנה והבית עורפי הבנתי שיש לזה משמעות. שהבניינים והבתים מהווים חסם?
לגבי הגן - ניתנה לי אפשרות לגן שנמצא ברחוב במרחק מאות מטרים מבנין פלאפון ובזק (שנמצאים בדרך השלום וביצחק רבין בגבעתיים). לדעתי בערך 300 מטר מהגן.
גם שם זה לא תקין להערכתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני ממליץ לרכוש מכשיר ביתי ולמדוד לבד.
רם דישון25/08/2021המכשיר המומלץ הוא הקורנט. הוא אמין ויתן לך תמונה מלאה מה קורה. כן, אם אין קו ראיה המצב הרבה יותר טוב, ועדיין כדאי למדוד. המכשיר לא זול, אבל הוא נשאר ברשותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרוגל ישן- האם מסוכןמיכל21/08/2021
שלום לכם
יש לנו מיקרוגל בן 20
מעולה ותקין לגמרי
האם הוא מסוכן מפאת גילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינו מסוכן כל עוד הדלת תקינה.
רם דישון24/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גג אסבסט שהוחלף בגג רגיל .סתיו18/08/2021
לפני שנתיים הבחנתי מול ביתי (30מטר מביתי ) בגג גלי שנראה אסבסט , הגג היה קטן . לפני יומייים רק שמתי לב שהגג לא קיים יותר והחליפו אותו בגג רגיל..והתחלתי לדאוג שאולי ילדיי היו חשופים לאבק בזמן הפירוק עצמו . (חשופים הכוונה ל2 דק שהם יוצאים מהבית לאוטו)אין לי מושג מתי הפירוק נעשה והחוסר וודאות הזה מלחיץ אותי שזה נעשה בזמן שהיינו בדרך לרכב. ואם בכלל זה נעשה באמצעי בזהירות ..לא ראיתי שהיו שלטי אזהרה אף פעם . השאלה העיקרית מהו הסיכון מאירוע חד פעמי במידה ונחשפנו ל2 דק בזמן הפירוק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפירוק עצמו אינו יוצר אבק אזבסט, כך שלדעתי לא נגרם שום נזק.
רם דישון21/08/2021בנוסף, חשיפה כה קצרה בוודאי אינה גורמת נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידה של חשמל בתוך כיתת בית בפריעל17/08/2021
שלום
מדדתי חשמל וסלולר בכיתה של הילד שלי ביסודי. היה נראה שהערכים תקינים חוץ משבשניה אחת כשעברתי בין מצב של מדידת סלולר למצב של מדידת חשמל, היה נראה לי ערך גבוה מאוד בחשמל אבל אחרי שניה זה חזר ל 0.2 מיליגאוס. המדידה הגבוהה לא חזרה על עצמה. בדקתי בקורנט מה המקסימום שנמדד באותה מדידה ונדמה לי שזה ערך גבוה. מצ"ב תמונה שבה ניתן לראות את ערך המקסימום שנמדד בתחץית המסך של הקורנט ואשמח לפענוח מה הערך (אולי 8 מיליגאוס?).
האם לדעתךיש לכך משמעןת? מה יכול להיות המקור למדידה כה גבוהה כשבשאר הזמן (למעט אותה שניה) היה ערך תקין לגמרי?
יש מה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערך הוא אכן 8 מיליגאוס.
רם דישון17/08/2021קשה לדעת מה סיבת הקריאה- יתכן ממזגן שנכנס לעבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמדידה הייתה 0.5 מיליגאוס וצורך לבדיקה חוזרת
יעל17/08/2021אז האם לדעתך יש מקום לדאגה או לבדיקה חוזרת? כאמור שאר הזמן (מדדתי עוד כ-3 דקות באותו מקום) המדידה היתה 0.5 מיליגאוס לכל היותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי אין מקום לדאגה.
רם דישון21/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן אשכים וחשיפה לארון תקשורתנויה16/08/2021
שלום רב
באחרונה אובחנתי עם סרטן אשך.
במקום עבודתי ובשבע השנים האחרונות אני יושב בחדר ששימש חדר תקשורת, במהלך השנים נבנה קיר באמצע החדר - כלומר, חציו חדר תקשורת ובחציו האחר אני יושב.
חברי לעבודה אומרים כי נעשתה במקום בדיקת קרינה ונמצא שאין קרינה.
שאלתי: האם לאור התפתחות המחלה יש מקום להסיק כי נגרמה כתוצאה מהנ"ל.
תוד רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי אין קשר. הקרינה מארון תקשורת
רם דישון17/08/2021מארון תקשורת נמוכה יחסית ויהיה קשה מאד להוכיח (או להשתכנע) שיש קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה במרחק 50 מטריעל ימין15/08/2021
אני מעוניינת לשכור דירה ומבדיקה גיליתי שיש אנטנה של סלקום 50 מטר ממנה. האם אוכל לקבל /לרכוש מכשיר לבדיקת קאינה או שבגלל המרחק לשלול ישירות?
תודה רבה ויום מקסים🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לרכוש מכשיר מדידה אישי
רם דישון17/08/20211. ניתן לרכוש מכשיר מדידה אישי. חפשי באתר norad4u.
2. אם ניתן לראות את האנטנה מהדירה- ותרי עליה. 50 מטר הם מרחק קצר מדי (לטעמי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
יעל17/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר לצמצום קמטים ומיצוק הפועל על אור אינפרא אדוםשגית12/08/2021
היי,
רכשתי מכשיר לפנים ולעיניים הפועל על אור אדום, אינפרא אדום וירוק שמטרתו לעורר ייצור קולגן בפנים . למכשיר יש אישור של הFDA , C E.
( המכשיר של חברת opatra.שאלותיי:
1. האם האינפרא אדום לא גורם לסרטן?
2. אם המכשיר קיבל את אישור הfda , ce אני יכולה להיות בטוחה בבטיחות שלו ואין חשש לסרטן?
לאחר רכישה נתקפתי חששות.
3. אין דרישה לשים משקפי מגן , האם אין פגיעה בעיניים? או שכדאי שאשים משקפי שמש כשאני משתמשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צר לי, מחוץ לתחום הפורום.
רם דישון12/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרבות למסך מחשב עם WIFI דלוקעופר11/08/2021
לצערי נשברו משקפי, על מנת לכתוב טקסט נאלצתי לקרב מאוד את הראש כ 10 דקות למסך על מנת לראות את אשר אני כותב, המחשב מחובר ב WIFI האם אירוע חד פעמי כזה מסכן אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכון מאירוע חד פעמי קצר.
רם דישון12/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהוי קוו מתח ברחוב ליד דירהדבורה10/08/2021
ליד הדירה, קרוב מאוד לחלונות של הסלון, יש קווי מתח. האם אתם יכולים להגיד מה המתח והאם הקווים בטוחים? (התמונות מצורפות), תודה רבה
זה קו מתח נמוך (230 וולט), וכנראה אינו מסוכן במרחק כזה. למרות
רם דישון11/08/2021זאת, אם את חוששת, הטוב ביותר הוא למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידות קרינה - האם מסוכן?רפי10/08/2021
קניתי מכשיר קרינה (זה שהמלצתם עליו והוא מראה קרינת RF 0.02 mw/m2
LF30 - סביבות 0.08UT
איזה ערכים נחשבים מסוכנים? לגבי RF ,ו- LF30, שאר המדדים במכשיר נמוכים ולכן אינם מסוכנים
אודה דעתכם
(אגב בביהס של ביתי גם קרינה RF דומה לזו שבבית, אך ה- LF 30 מתקרב ל- 1!! מה זה אומר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון10/08/20211. העוצמות בתחום ה- RF סבירות ובטוחות.
2. עוצמת ה-LF אצל בתך נראית קצת גבוהה. יתכן שיש איפוס כפול בלוח החשמל (מונחים של חשמלאים...) או שמדדת קרוב למכשיר חשמלי. בדוק בכל הבית ונסה לראות מה מקור הקרינה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניין מרושת בסיבים אופטייםמשה05/08/2021
היי
האם יש סכנה מסיבים אופטיים?
הארון בקרה מתחת לחלון של החדש של הילד ולשם בוצעו כל עבודות הסלילה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מענה לשאלה, אין סיכון מסיבים אופטיים
רם דישון07/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת מגרש עם אנטנה סלולרית קרובהירון05/08/2021
הי
אני מעוניין לרכוש מגרש לטובת בניית בית פרטי.
במרחק של כ-50 מטר מהמגרש יש אנטנה סלולרית בקו ישר למגרש (אין משהו שמסתיר אותה).
שכרתי מכשיר למדידת קרינה ומדדתי במגרש ערכים של בין 1 ל 5 ופעם אחת היה פיק גם של 10. הערכים הם במיליוואט למטר רבוע.
אני מאוד מעוניין במגרש אך הנתונים האלה מפחידים אותי. האם כדאי לוותר על המגרש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שאין חשש, קרינה מייננת
חמי אברהם07/08/2021זה התחום שלי (אלא קרינה מייננת) בכל זאת, אם נקח את המקרה הגרוע 10mW/m^2 אתה 1/50 מתחת לסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובתי- הכוונה זה לא התחום שלי
חמי אברהם07/08/2021אני מבין שהסף בארץ 45uW/cm^2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליץ על 1 מיליואט למ"ר ויש סיכון
רם דישון07/08/20211. הערכים גבוליים. אני ממליץ על 1 מיליואט למ״ר. יש גם סיכון שבגובה מעל קומת הקרקע הערכים יהיו יותר גבוהים. 50 מטרים הם מרחק קטן מאד.
2. הסף בארץ גבוה מאד. אנחנו יודעים על נזקים ברמה נמוכה בהרבה. ניהלתי מלחמה ארוכת ימים מול הרגולטור להורדת הסף, אך ללא הועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת על בטוח, לנסות למדוד בגובה של חדרי הבית
חמי אברהם07/08/2021מה שרם דישון אמר. כמובן שעדיף ״ללכת על בטוח״. ובאמת כדאי לנסות למדוד בגובה של חדרי הבית העתידי.
מבאס שהתקן בארץ הוא פי 450 ממה שרצוי.
צריך לדעת שהיו ספים בעבר והם ועלו בצורה קיצונית מאז עידן הסלולר..
קשה להוכיח נזק. לכן לך תתווכח עם הרגולטור.
אני לא יודע כמה מדעי זה הנזקים שישנם- אבל חשוב לאסוף ולשתף!
צריך להיזהר למרות שכפיזיקאי - יש טיעונים מעולים מדוע אין נזק ובהם דוגלים גם רדיוביולוגים.
דוגמא אחרת- חמורה שבעתיים! אין ספק שגורמת לסרטן ריאות!!!
בארץ מתירים להפעיל קמין עצים. לכן במקומות הקרים - לדוג׳ בצפון / בירושלים שכנים לבעל קמין / משפחתו עצמה מגדילה משמעותית את הסיכוי לסרטן ריאה.
יש מקרי סרטן ריאה (אצל לא מעשנים ולא חשופים לרדון).
יש תקן בארץ!!! הגנת הסביבה לא אוכפים ומצפים שהעריה תעשה זאת.
עיריית ערד לדוג׳ אוסרת- לרווחת תושביה. עיריית י-ם בוחרת להיתעלם. כך בודדים - למשל שכן בשכונה - מזהם שכונה שלמה. הסובל העיקרי כמובן השכן הצמוד אליו (גם אם במרחק של נניח 10 מ׳ כשהתקן מתיר 6 כמדומני). אין דרך לברוח מעשן לאורך כל תקופת ההפעלה בחורף- חודר מדלתות, חלונות, קופסאות תריסים…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אתה פיזיקאי, אתה וודאי יודע
רם דישון08/08/2021שדרושה אנרגיה עצומה על מנת ליונן אטום. מאידך, על מנת לשבור קשרים בתוך מוקולה ביולוגית גדולה מספיקה אנרגיה נמוכה בהרבה, כזו שיש בקרינה סלולרית. בנוסף, הרגישות לקרינה היא אינדיבידואלית- יש רגישים יותר ויש רגישים הרבה פחות. הסף בישראל לא עלה כלל- הוא פשוט לא ירד מספיק, למרות מאבקים ארוכים מול הרגולטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאנרגיה הקטנה והזרם הגדול וזה מטריד
חמי אברהם08/08/2021אכן כך והעוצמות גבוהות וזה מטריד.
-לגבי הספים שעלו -בעולם: כוונתי לאנשי מדע שקבעו בעבר הרחוק (>120 שנה) ספים -כשהתחילה המודעות לנזקים הכינו טבלאות. בעידן הנוכחי הספים גדלו לפתע כי יש דרישה מהתעשיה.
- בארץ כלל לא התירו (אלא אנרגיות הסלולר הורשו רק למטרות צבאיות. איפה שהוא ב-1995 - 1996 התגבש השינוי ופתיחת התדרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנות קרובות לדירהבתיה04/08/2021
שלום ,
1)אני רוצה לעבור דירה וראיתי קרוב לבנין אנטנה ( מצורף פה תמונה). באיזה אנטנה מדובר והאם היא מסוכנת?
2 ) בנוסף ראיתי שבמרחק של כ180 מטר מהדירה יש 2 אנטנות סלולר אבל לא רואים אותם מהדירה, האם זה בעייה?
תודה רבה
אין מספיק נתונים-כדאי לרכוש מכשיר ולמדוד
רם דישון05/08/20211. אינני יכול לדעת לפי התמונה. נסי לברר עם הדיירים מי התקין אותה.
2. גם כאן אין נתונים- הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר ולמדוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי קו מתח ברחובאיריס03/08/2021
שלום, האם תוכלו לעזור לי לזהות איזה קו מתח עובר אצלי ברחוב?
קו 33 קילווולט.
רם דישון03/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! האם יש המלצה למרחק מינימלי למגורים?
איריס03/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרחק מינימלי למגורים-10 מטרים
רם דישון05/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל עם טרנספורמטור ליד הביתSima03/08/2021
שלום, בתמונה ניתן לראות עומד חשמל עם שנאי ליד בית במושב. מדברת על הבית עם הגג האדום שהוא בית האח של בעלי.
אם הבית במרחק 15 מטר מעמוד החשמל ו9 מטר מהכבלים שמתפצלים לשני הצדדים בצורת ר המקיפה את הבית האם הבית בטוח?
מאחורי הבית האדום אנחנו רוצים לבנות בית וגם הבית החדש יהיה ליד הכבלים העוברים לכל אורך השדה. מה המרחק הרצוי מכבלים? אני מתה מפחד מהדבר הזה, יש לנו ילדים... מה ניתן לעשות? תודה רבה מראש על כל תשובה.
לדעתי הבית האדום בטוח.
רם דישון03/08/2021לגבי בניה מתוכננת- אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד במקום. זה הנכון ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.
Sima03/08/2021זה מה שאעשה, אקנה מכשיר. בגדול מרחק מכבלי חשמל כמו שרואים בתמונה את 4 הכבלים המסומנים באדום הם ממשיכים לכל אורך השדה, האם מרחק הבנייה המתוכננת מהם בערך של 8 מטר (אולי אולי נצליח להרחיק 10 מטר), האם מרחק כזה הוא קטן מידי? חשבתי שהבעיה העיקרית היא השנאי, אני מבינה שהכבלים זה בעייתי גם.. עד שאקנה מכשיר אשמח לשמוע דעה ממך כי אני מה זה לחוצה. המון המון תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לזהות אם זה קו מתח גבוה?
Sima03/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להסתכל גם בתמונה המצורפת בבקשה?
sima03/08/2021התמונה המצורפת היא העמוד שבתוך השטח, ליד הכבלים האלה אנחנו אמורים לבנות. העמוד הזה מתחבר לעמוד הגדול עם השנאי שליד הבית האדום.
האם זה קו מתח גבוה? 8 מטר מקו כזה זה מסוכן מידי עם ילדים?
המון המון תודה רבה על כל העזרה. תבורך!
לדעתי 8 מטרים הוא מרחק בטוח, אבל הטוב ביותר הוא למדוד.
רם דישון05/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)