מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער בגוףלב חיים20/01/2009
האם יש טיפול לנשירת שיער בגוף ומה יכולה להיות הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בגוף
ד``ר ברנרדו פינקל25/01/2009שלום לב חיים,
נשירת שיער בגוף דורשת בירור מקיף אצל רופא עור. לאחריו יומלץ טיפול בהתאם לאבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהליאורה20/01/2009
בת 61 עם נשירה כזו שאיבדתי כמחצית משערות ראשי בשלוש שנים אחרונות. האם שמעת על תוסף שנקרא Provillus for Women. אם יש לי קרחות במפרצים , סובלת מלחץ דם גבוה, יש מקום להשתלה? באיזה סכום מדובר בערך? אלפים , עשרות אלפים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר ברנרדו פינקל25/01/2009שלום דליה,מדובר במולטי ויטמין, שאינו יכול לעזור לך להצמחת שיער שנשר. לחץ דם גבוה המאוזן ע"י טיפול, אינו גורם המונע בצוע השתלת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לפןטל20/01/2009
* אם אני משתמש בטמפרטורות גבוהות אבל לא על הקרקפת אלא על השיער עצמו האם זה יגרום לנשירה/התקרחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לפן
ד``ר ברנרדו פינקל25/01/2009שלום טל,
לא. חשוב להיזהר מגרימת כוויות. הפנים יכולים לייבש מאד את השיער ולגרום לשבירתו. לא מדובר בגרימת נשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לפןטל20/01/2009
שלום רב אני כבן 20 ואני עושה פנים רציתי לדעת האם שימוש בפן גורם לנשירת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לפן
לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דברים שניתן לעשות כדי למנועטל20/01/2009
רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם יש לי שיער מלא עצות כייצד לשמור עליו כדי למנוע נשירה או להאט שתיתן לי דברים לעשות מה שנקרא להקדים תרופה למכה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דברים שניתן לעשות כדי למנוע
באופן כללי, רצוי מאד לחפוף את השיער באופן יום יומי ולשמור על תזונה בריאה ומאוזנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פרופסיה מתאימה לי?גיא20/01/2009
שלום, אני סובל מהתדלדלות שיער באזור הרקות בלבד (מפרצים). הבנתי שפרופסיה אינה מתאימה למי שסובל מסוג זה של התקרחות. האם זה נכון? תודה, גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פרופסיה מתאימה לי?
ד``ר ברנרדו פינקל25/01/2009שלום גיא,
פרופסיה מיועדת לשמור על השיער הקיים בכל הקרקפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית שיערליעוז18/01/2009
שלום לך. תראה דוקטור.. התחיל להיות מפרץ בצד שמאל של הראש ואני רוצה לדעת מאיפה נובעת הבעיה מכיוון שתורשתית אני חושב שקיבלתי גנים די טובים אבא שלי בן 50 ולא קירח עוד ובכלל אצל כל בני משפחתי שיער בריא. וגם לא הייתה קיימת אצלי בעיה כזו בתיכון התחלתי לחוש בבעיה זו רק כשהגעתי לצבא ואני חש כי הבעיה התחילה מכיוון שבצבא יש פחות זמן לחפוף ואני גם משרת מדי פעם בתנאים לא כל כך אידיאליים והתחלתי כמה חודשים לאחר השירות שלי להרגיש גירודים עזים בשיער ויש לי גם קשקשים קטנים ולמרות שכיום אני מקפיד לחפוף כל יום ועם שמפו טוב כמו הד אנד שולדרס אני עדיין מרגיש גירודים בקרקפת. האם זוהי הבעיה שגורמת למפרץ שלי ואיך פותרים את בעיית הקשקשים. ואם יש תרופה לשיער שמעודדת צמיחה מחדש באיזורים שנפגעו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית שיער
ד``ר ברנרדו פינקל25/01/2009שלום ליעוז,
בשלב זה עליך לגשת לרופא עור, ע"מ שיתאים לך שמפו רפואי לטיפול בקרקפת. רק לאחר הטיפול ניתן יהיה לדעת אם יש צורך גם בלקיחת תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צביעת שיער בהכרח פוגעת בו?דניאל16/01/2009
שלום, אני חושש לשאול מעצבי שיער את השאלה הזו כי אני לא סומך עליהם עם השיער שלי (למען האמת). אני סובל מנשירה מגיל 19 וכעת בגיל 26 המצב די יציב, אני פשוט רוצה לדעת אם בהכרח השיער ניזוק בצביעה או שיש שיטות שלא פוגעות בו. אני רוצה לציין שבד"כ אני לא משתמש באף חומר בשיער ולא צובע אותו אלא הולך טבעי. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם צביעת שיער בהכרח פוגעת בו?
ד``ר ברנרדו פינקל25/01/2009שלום דניאל,
כל עוד משתמשים בריכוז של קרם/מי חמצן שלא עולה על 6%, שורשי השיער לא יפגעו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בקשר לנשירה, אלא בקשר לשיער דלילירדנוש14/01/2009
שלום, אני חיילת בת 20, השיער שלי מאוד דליל ואני רוצה לדעת באיזה שמפו טיפולי / פארמי מומלץ להשתמש כדי לקבל נפח ולהפחית את הדילול? (בעיקר בקרקפת). אני משתמשת במרכך מדי יומיים - שלושה (רק בקצוות כמובן), וחופפת כל יום בשמפו (אחרת השיער נהיה שמנוני מאוד!) באיזה מברשת מומלץ להסתרק? מסיליקון? מפלסטיק? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בקשר לנשירה, אלא בקשר לשיער דליל
ד``ר ברנרדו פינקל15/01/2009שלום ירדנוש,
שאלותיך נוגעות לתחום עיצוב השיער ולא לתחום רפואי. אני ממליץ לך לפנות בשאלות אלה למעצב/ת השיער שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב.חייל מתוסכל12/01/2009
ד"ר שלום רציתי לדעת אם יש משהו היעיל נגד התקרחות במפרצים הבנתי שפרופסיה והמינוקסי לא כ"כ יעילים באזורים אלו..אני בן עשרים והמפרצים שלי מתחילים להתרחב ולהתדלד מאוד אני בן 21 ומאוד מודאג וזה בא לביטוי בצורה נפשית בי . יש לציין כי אני לוקח כבר חודשיים פרופסיה עדיין ללא כל שינוי מהמצב הקודם..תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אםשר שאלה נוספת
חייל מתוסכל12/01/2009אם תוכל להגדיר מפרצים.. עד איפה זה המפרצים....שאני ידע עד איזה איזור זה מגיע ..תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,
ד``ר ברנרדו פינקל15/01/2009שלום חייל מתוסכל,
אינני יודע מאיפה קיבלת את המידע. לידיעתך תרופות הפרופסיה והמינוקסי יעילות גם לאזור המפרצים. מעבר לכך, ניתן לדעת אם פרופסיה יעילה לך רק לאחר שימוש עקבי לתקופה של כחצי שנה. עליך גם לדעת כי יעילות תרופות אלה באה לידי ביטוי בשמירת המצב הקיים ומניעת החרפתו, אך לא בהצמחת שיער חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערחן11/01/2009
שלום, אני בת 24, עשיתי דיאטה די מהירה,, בתגובה לכך אחרי כמה זמן התחילה לי נשירת שיער. מאז, חודשיים וחצי בערך אחרי, חזרתי לתזונה מאוזנת לחלוטין, ערכתי בדיקות דם שיצאו תקינות ועל אף זאת המליץ לי רופא לקחת כדורי ברזל עדין, אבץ, וויטמינים נוספים, אותם אני לוקחת כבר חודש-חודש וחצי. הנשירה לא מפסיקה ואני לא יודעת מה עוד עליי לעשות, חשבתי שהמצב כבר יסתדר. האם יש לך עצות או שאתה יודע מניסיון כמה זמן זה יכול להימשך? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל15/01/2009שלום חן,
התאוששות השיער לאחר דיאטות חריפות יכולה לקחת עד כשנה. מעבר לכך, ציינת שכיום הדיאטה שלך מאוזנת ובדיקות הדם תקינות ולכן, לא ברורה המלצת הרופא ללקיחת המינרליים והוויטמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהקרן09/01/2009
שלום רב בעלי לוקח כבר 6 שנים פרופסיה רציתי לדעת האם הכדור יכול לפגוע בזרע בבדיקת זרע שעשינו לא ידעתי על מה להסתכל כדי לראות אם זה משפיע או לא והממצאים הסופיים הראו שתפקוד הזרע בינוני אני רושמת לך את זה כי אנחנו מנסים להכנס להריון 4 שנים ולא מצליחים. שבת שלום ותודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה
ד``ר ברנרדו פינקל15/01/2009שלום קרן,
קיימת השפעה של פרופסיה על הזרע. בבדיקה מסתכלים על כמות הזרעונים ותנועתם. לאור המצב הייתי מציע ליידע את המומחה לפוריות לגבי השימוש בתרופה ולהפסיק את השימוש בה לתקופה בה אתם מנסים להיכנס להריון. השפעת הפרופסיה על איכות הזרע הינה לרוב הפיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חריפהאסתי08/01/2009
שלוםאני בת 23 במשך התקופה האחרונה יש לי נשירה גדולה מדי חשבתי שזה מתכשירים כמו קרם לחות אבל מסתבר שלא כי הפסקתי להשתמש בהם כבר מספר חודשים והנשירה לא השתנתה כלל אני לא יודעת מה לעשות ,שמעתי שיש ויטמנים שרופאי עור ממליצים אני אשמח אם תוכל להמליץ על סוג מסויים של ויטמנים תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חריפה
ד``ר ברנרדו פינקל15/01/2009טלי שלום,
כפי שציינתי בעבר בפורום זה, אין לקחת ויטמינים או מינרליים ללא הוכחה כי קיים חוסר בהם. תוספי מזון למינהם עלולים גם להזיק ולכן מחייבים מעקב. הייתי ממליץ לך לגשת לרופא/ה המטפל/ת שלך ולבקש תחילה בדיקות דם לבירור סיבת הנשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' פינקלויקטור05/01/2009
חוץ מפרופרסיה ומינוקי איזה עוד כדורים\ספריים וכו' יש למניעת התקרחות? כי אני רואה שאנשים פה רושמים שהם לוקחים עוד דברים אם אתה יכול איזה עוד כדורים\ספריים וכו' מונעים התקרחות....ולפרט על ל אחד מהם תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגמא :
ויקטור05/01/2009רוטקס AR אם תוכל תרשום עוד כמה תרופות כאלה ותפרט עליהם קצת בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמח לקבל תשובה
ויקטור09/01/2009מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמח לקבל תשובה
ד``ר ברנרדו פינקל15/01/2009שלום ויקטור,
מעבר למינוקסי ולפרופסיה, אין בשוק תרופות נוספות שהוכחו מדעית כיעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלה חשובהטל05/01/2009
שכחתי לציין אני כבן 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לשאלה חשובה
ד``ר ברנרדו פינקל07/01/2009שלום עידן,
הגיל לא משמעותי בנושא זה. ראה תשובתי הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)