מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקהעומר22/11/2008
שלום ד"ר, אני בן 16 והשיער שלי דליל, דק ושומני. רציתי לדעת, 1. האם זה אומר שאקריח או שיהיו לי מפרצים בגיל מוקדם? 2. אם כן, ואני מבין שלא ראית אותי אז לא תוכל לדעת במדויק, אבל בכל זאת - עד כמה, פחות או יותר, מוקדם אקריח או שיהיו לי מפרצים בהשוואה לאנשים אחרים? מה הגיל הממוצע לכך אצל גברים, ומתי, לדעתך, הדבר יקרה לי, בערך? 3. מה אוכל לעשות כדי שהשיער שלי לא יהיה שומני? אולי צריך להשתמש בסוג מסוים של שמפו? כי יש לי קשקשים... וכמה פעמים בשבוע לחפוף, שמעתי שלא בריא לחפוף כל יום? 4. אני רוצה להתחיל לעשות פן\החלקה באופן קבוע, האם הדבר פוגע בשיער והופך אותו ליותר דליל ממה שהוא כבר? אם כן, עד כמה? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
ד``ר ברנרדו פינקל22/11/2008שלום עומר,
שיער דליל, דק ושומני אינו מנבא התקרחות או מפרצים בגיל צעיר. הסיבה העיקרית להתחלת התקרחות בגיל צעיר הינה גנטית (תורשתית).
לגבי שומניות השיער והקשקשים - עליך לחפוף את השיער כל יום (בניגוד למה ששמעת) בשמפו נגד קשקשים. לגבי ההחלקה - החלקות כימיות יכולות לפגוע בשיער. פנים פחות, בעיקר אם משתמשים בטמפרטורות לא גבוהות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
עומר25/11/2008החלקות עם מחליק רגיל, פוגע בשיער יותר או פחות מאשר פנים? הרי בכל זאת כשמשתמשים במחליק הרבה יותר מושכים את השערה מאשר בפן. ותודה רבה על התשובות, ד"ר! מאוד עזרת לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואים שינוישלומי22/11/2008
דוקטור כעבור כמה זמן מיום ההשתלה מתחילים לראות שינוי הבנתי שלאחר 3 חודשים מתחיל השיער לצמוח אבל לאחר כמה זמן מתחילים לראות שינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואים שינוי
ד``ר ברנרדו פינקל22/11/2008שלום שלומי,
בדרך כלל, לאחר כחצי שנה מתחילים לראות שינוי. בדרך כלל, לאחר כשנה רואים את התוצאה הסופית של ההשתלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאורי19/11/2008
יש לי שאלה למה כול בן אדם ששואל אותך שאלה על מצב הבריאותי שלו אתה רושם תשובה קבועה כמו אין לי מספיק פרטים ולצערי אני לא יכול לעזור אנשים שבאים לפה יש להם סיבות ואחת הסיבות הם שהרופאים מבחוץ לא פותרים להם את הבעיות אז הגיע הזמן שהרופאים במחשב יתנו קצת יותר חוות דעת זה הכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד``ר ברנרדו פינקל22/11/2008שלום אורי,
צר לי שאתה חש כך. במקרים מסויימים (ומעטים בפורום זה) אנשים מבקשים לקבל חוות דעת בריאותית ספציפית כשהם נותנים מעט מאד פרטים היכולים גם להתפרש לכוונים שונים. נתינת חוות דעת במצב זה אינה מקצועית והדבר יכול גם להטעות מאד קוראים נוספים.
מעבר לכך, יש לך דיעה מוטעית. רופא הפוגש ובודק אותך אישית, יכול להיות ספציפי הרבה יותר מרופאים המייעצים בפורומים השונים. כפי שמצויין בפורום זה ובפורומים אחרים בנושאי רפואה, הייעוץ בפורום אינו מהווה תחליף לבדיקה אישית ולאבחנה שבעקבותיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה.quest16/11/2008
שלום. בחודשיים האחרונים חלה נשירה קלה - בינונית אצלי בלי סיבה ברורה. החלפתי כמה חומרים שאני משתמש בהם לשיער (גל, מוס ועכשיו עם ווקס) והשיער דליל בהרבה מבעבר. השאלות שללי הן: 1. מה לדעתך גורם לכך ? 2. האם השיער שנשר יצמח שוב ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום quest,
לצערי, אין בהודעה שלך מספיק מידע כדי לענות לך על השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני אפרט
quest18/11/2008אני בן 20. לא הייתה לי נשירה בעבר. אני שם לב כי שאני מעביר את היד על השיער יש כמות קטנה של שיערות שנשארת על היד. השיער דליל יותר מבעבר. השאלה הכללית שלי היא: האם שיער שנושר יצמח שוב ? או שזה תלוי בגורם... והשאלה לגביי היא: האם יש איזו סיבה הגיונית לנשירה שלי מכיוון שאין לי מושג למה זה קורה ? (כמו שאמרתי החלפתי בשבועות האחרוניים חומרים לשיער ביניהם מוס, גל ווקס אז אולי זו הסיבה אבל מעבר לזה, אין לי עוד רעיונות :/). תודה. : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני אפרט
ד``ר ברנרדו פינקל22/11/2008שלום quest,
לחומרים שאתה משתמש בהם אין שום קשר לנשירה. הנשירה תלויה בגורם. הגורמים לנשירה (מעבר לנשירה טבעית ותקינה של עד 100 שיערות ביום) יכולים להיות גנטיים, תזונתיים, סביבתיים, נפשיים ועוד. צמיחה מחודשת של השיער תלויה בגורם. לדוג', במידה והגורם גנטי - השיער לא יצמח שוב. במידה וסיבת הנשירה היא תזונה לא תקינה או לא מאוזנת - טיפול בתזונה יביא לצמיחה מחודשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההשתלת שיעררשלומי12/11/2008
האם השתלה בין שערות קיימות פוגעות בהם ואם כן האם הם חוזרות לצמוח באותו החוזק ואחרי כמה זמן הם חוזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום חיים,
לעיתים, בהשתלת שיער, בעת ביצוע הנקבים בקרקפת (בהם משתילים את זקיקי השיער) פוגעים בפעולה בשיער קיים. שיער זה, יצמח שוב תוך חודש- 3 חודשים (ללא הבדלי חוזק). עם זאת, יש חשיבות לשיטת בצוע הנקבים. מחקרים הראו כי פגיעה בזקיקי שיער, בעת בצוע נקבים בלייזר יכולה להיות תמידית. כלומר, השיער הנפגע לא יצמח שוב. עם זאת, בשיטות אחרות הרס תמידי של זקיקים - נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מוזרהאורי12/11/2008
אני בן 28 ויש לי נשירה בחזה כול יום אני רואה הרבה שערות בחולצה או בגופיה השאלה בקשה מה זה יכול להיות הסיבה בכללי אני בריא אבקש תשובה רצינית ומקצועית תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה מוזרה
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום אבי,
יש מעט מידע בהודעה. לבירור התופעה יוצאת הדופן, הייתי ממליץ לך לגשת לרופא המשפחה לערוך בדיקות מעמיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער איומהקרן12/11/2008
שלום רב לפני כ 3 שנים החלה אצלי נשירת שיער איומה עד אשר נכנסתי להריון לאחר כשנה של נשירת שיער שאף רופא עור לא ידע לאבחן מדוע זה קורה לי. אני בת 37. במהלך ההריון לא נשרה לי אף שערה מראשי שזה הגיוני. שלושה חודשים לאחר הלידה ועד היום -שנה וחודש אחרי הלידה הנשירה שוב איומה ואני כבר מלאה במפרצים וכן רואים את הקרקפת בקדמת הראש. ביצעתי המון בדיקות דם אשר רופא העור והמשפחה שלחו אותי ולא מצאו משהו חריג כולל בדיקת הורמונים למיניהם. (יש לי התקן תוך רחמי ללא הורמונים). לאחרונה ביצעתי שתי בדיקות נוספות שמדאיגות אותי פתאום ואולי ימצא סוף סוף פתרון לבעית הנשירה שלי והיא שתוצאת ה ויטמין די שלי עומדת על 15 וסודיום סרום עומד על 133. היש קשר בין הבדיקות הנמוכות הללו לבין נשירת השיער???? אשמח לשמוע כמה שיותר מהר ממכם. בתודה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער איומה
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום קרן,
במקרה שלך, תוצאות הבדיקות לא מסבירות את הנשירה המאסיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלה בין שערותרחל11/11/2008
היי ד"ר פינקל, האם יש הבדל בין השתלה בין שערות שהושתלו לבין השתלה בין שערות טבעיות קיימות? זה נכון שאם מבצעים השתלה בין שערות קיימות אז השיער הטבעי עלול להפגע ולעומת זאת אם עושים השתלה בין שערות שהושתלו קודם לכן, הן אינן יכולות להפגע? אם כן, אז מה הסיבה לכך? בברכה רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה בין שיערות
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום רחל,
אין הבדל בין השתלה בין שערות שהושתלו לבין השתלה בין שערות טבעיות קיימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחל19/11/2008תודה רבה על תשובתך ולשם חידוד העניין יש לי שתי שאלות: 1.האם השתלה בין שערות יכולה לגרום לפגיעה בשיער הקיים? 2. אם כן, האם יש דרך לוודא שזה לא יקרה? בברכה רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר ברנרדו פינקל22/11/2008שלום רחל,
לשאלותיך:
1. לגבי פגיעה בשיער קיים, ראי תשובתי לפונה שלומי - בנושא השתלת שיער, מתאריך 17.11.08
2. לבחור רופא מיומן בעל ניסיון רב בבצוע השתלות שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמעט מיואשתגל10/11/2008
שלום אני בת 32 ולפני 4 שנים בערך התחילה לי התדלדלות בשיער- בעיקר מקדימה. הייתי צמחונית במשך 12 שנה והרבה זמן חשבתי שזה בגלל זה. אני כבר לא צמחונית ומשתדלת לאכול בשר ודגים. באופן כללי אני אוכלת מאוד בריא בהכוונתה של נטורופאטית. עשיתי בדיקות דם והורמונים והכל תקין. הפסקתי גלולות אחרי הרבה שנים שהייתי לוקחת. התחלתי טיפול אצל אחת מהמרפאות המפורסמות להתקרחות לפני חצי שנה והם אומרים שהדלקת שהייתה לי בקרקפת עברה אולם בחודש האחרון חלה התדרדרות במצב וההתקרחות גדלה. אני מודעת לכך שלחץ נפשי משפיע על השיער ואכן עברתי משבר לפני שנה. מה עושים? האם המצב הפיך? האם עלי לשקול השתלה? אני כמעט מיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט מיואשת
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום גל,
המקרה שלך מורכב ומצריך בדיקת רופא. לא ניתן לייעץ לך דרך האינטרנט על הצורך בהשתלת שיער. יש לבצע בדיקה פיזית של מצב הקרקפת והשיער אצל מומחה להשתלת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערחנה10/11/2008
אני מעוניינת לעבור הסרת שיער בלייזר, בבטן. האם זה איזור שנהוג לעשות בו הסרה, או שזה מוזר? במרפאות עושים הסרות בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום שירלי,
זה לא מוזר בכלל. הרבה מאד נשים מבצעות הסרת שיער באזור הבטן. ככל הידוע לי, בכל מרפאה להסרת שיער מבצעים זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
דפנה26/11/2008זה מאוד נפוץ. גם אני וגם שתי חברות שלי עברנו טיפול כזה. אני עשיתי את זה לפני שנתיים בפרופורציה, מן טיפול הסרת שיער בלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהענת09/11/2008
דר' שלום! אני בת 24 + ולפני כשנה ילדתי ילדה. לאחר הלידה התחילה להיות לי נשירה , לאט לאט זה נמשך והתגבר עד היום. אני פונה אלייך כי לאחר שביקרתי אצל רופאים שונים בקופת החולים שלי הם אמרו לי שזה יכול להיות כי חסר לי משהו בגוף מבחינת ויטמינים (הבדיקות יצאו טובות). וגם אמרו שאין לי מה לדאוג תוך חצי שנה גג זה עובר, אך לצערי זה רק גבר עם הזמן , ולכן אני פונה אלייך בבקשת עזרה, מה עליי לעשות? אני אוכלת הכלללל אוכלת טוב עושה ספורט, שותה, אז למה זה קורה? אגב אני נוטלת גלולת מרסילון נגד הריון. בתודה, ענת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום ענת,
נשירת שיער בעקבות הריון, לידה והנקה יכולה אף להימשך כשנה לאחר הלידה. זה עניין אינדיבידואלי. הגלולות לא קשורות לעניין. גם גנטיקה יכולה להיוות קשורה לנשירה. חסר הרבה מידע. הייתי ממליץ על בדיקת רופא המתמחה בשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לאחר טיפול בכיניםאלמונית07/11/2008
אני בחורה בת19 ולאחר שניסיתי כל מיני טיפולים לכינים נשר לי השיער (בעיקר מהמסרק כינים שהשתמשתי בו המון). לפני שבועיים התחלתי לקחת roons hr למרות שעדיין יש לי קצת כינים והשתמשתי במסרק (הפסקתי לפני יומיים) והשאלה שלי האם הכדורים יעזרו במצב כזה? אני גם לא ישנה טוב בלילות ויכול להיות שהכדורים לא ישפיעו בגלל זה. אגב לפני כמה שנים לקחתי את הכדורים כשהייתה לי נשירה בגלל סיבה אחרת ואז הכדורים עזרו לי מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער לאחר טיפול בכינים
ד``ר ברנרדו פינקל08/11/2008שלום אורית,
מבחינת הטיפול בכינים - השיער ישתקם עם הזמן. עם זאת, גורמי לחץ יכולים לעודד נשירה וחשוב שתטפלי במצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לאחר טיפול בכינים
אלמונית09/11/2008ומה דעתך על הטיפול בכדורים שהזכרתי האם הם יעזרו לי לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לאחר טיפול בכינים
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008אם הם עזרו לך מאד בעבר, סביר שיעזרו שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לתערטל05/11/2008
שלום לאחרונה התחלתי להסתפר כאשר במסגרת הראש הספר מספר אותי עם תער הסכין הזאת שעושים בה פאות ושמתי לב והרבה גם אמרו לי שזה מדלל תשיער עושה נשירה התקרחות מה דעתך על כך אם אפשר תשובה חד משמעית ? עם הסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לתער
ד``ר ברנרדו פינקל08/11/2008שלום עידן,
חד משמעית אין קשר בין תער לבין נשירת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת05/11/2008
שלום רב, בדרך כלל, אם יש נשירת שיער אצל נשים כתוצאה מחוסר בויטמין, איזה ויטמין חסר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלי
אלמונית07/11/2008בעיקר ויטמינים מקבוצת B, אבץ וחלבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיזהר02/11/2008
שלום רב, הלכתי מכות עם שני גברים במועדון בסופ השבוע. אחד מהם משך לי בשיערות בחוזקה ומרט לי המון שיערות. האם השיערות האלו יצמחו בדיוק כפי שהיו, או שיהיה נזק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר ברנרדו פינקל08/11/2008שלום יזהר,
קרוב לוודאי השיער יצמח שוב. בכל אופן, מומלץ ביותר להימנע ממעורבות בקטטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)