פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעתך על סטיספייר
    חנה
    02/04/2020

היי,
    קראתי על המלצתך על סטיספייר. קראתי על דגם פרו 4, האם הוא באמת מדמה אורלי אמיתי והאם הוא טוב כלכך. אשמח לדעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דעתך על סטיספייר

הוספת תגובה

• מדיווחי מטופלות

לי ראובני
    03/04/2020

לא בקיאה בדגמים הספציפיים אבל מתוך דיווחים של מטופלות רבות שחלקן לא הצליחו מעולם להגיע לאורגזמה, חלקן הצליחו ואף הגיעו למצב של אורגזמות מרובות או שפיכה נשית, אני מבינה כי מדובר בצעצוע יעיל ואפקטיבי, האם הוא מדמה בדיוק בדיוק בדיוק סקס אוראלי, אני לא יודעת, אבל אני חושבת שהוא עשוי להרחיב עבורך את המנעד של האינטראקציות המיניות, ובימינו זה לא מעט....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תשוקה לבעל איך ניתן לשנות?
    זהבית
    15/03/2020

רציתי לומר שאף פעם לא חוויתי ממש אורגזמה ולא גמרתי, ועוד דבר אני לא מדברת בתשוקה לבעלי או בלהט, הכל כזה קר ואולי מזייפת, איך אפשר להיפתח וממש להרגיש אותו ולא להתבייש? אני נשואה חמש שנים עם שני ילדים, כאילו לא מרגישה חוסר, שחסר לי הסקס איתו והוא ממש יודע ממש גבר! הבעיה אצלי כנראה...

הוספת תגובה

• להגדיר את הגדלת המנעד המיני כמטרה

לי ראובני
    16/03/2020

רובנו לא זכינו לחינוך מיני המעודד אותנו הנשים להרגיש בנוח עם עצמן, עם מיניותן ועם הרצונות והצרכים השונים שלהן.
    בכדי להגיע למקום משוחרר ונהנה את צריכה להחליט שאת רוצה להתמחות בעניין הזה, להיות במקום שבו את אומרת לעצמך, נעים וחשוב וטוב לי להיות מחוברת למיניות שלי, זה תחום שאני רוצה להתמחות בו- כמו קורס או תחביב או קייטנה, להתחיל לקרוא על כך ספרים, לראות סרטים, לעשות סדנאות, לדבר עם נשים נוספות, לקבל לגיטימציה להיותך אישה מינית בעלת תשוקה והנאה. ככל שאת תרגישי שאת יותר מחוברת לעצמך, לומדת ומבינה את הגוף והנפש המיניים שלך, כך תוכלי לשפר ולהנות גם עם בן זוגך.
    לא אמורה להיות בעיה, אמור להיות אתגר שאותו את יכולה לכבוש ולשנות ולהתענג עליו. מקווה שתביני שרק בזכות יכולותייך להיות מחוברת לעצמך זה יצור שינוי.
    אם תרגישי שמותר לך אז תלמדי איך להגיע לאורגזמה, תלמדי דרכים שונות לייצר הנאה ועונג לעצמך לבד ובהמשך גם איתו, זה לא יעורר בושה או גועל או מבוכה, זה יראה לך כמו אקט של בחירה ושליטה מצידך לגבי מתי איך וכמה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה אנסה ליישם

זהבית
    16/03/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הריון לא רצוי למרות שימוש בטבעת נובה רינג
    מהרהרת
    14/03/2020

היי,
    אני מקיימת יחסי מין לא מוגנים עם פרטנר קבוע כשבועיים וחצי.
    טרם נבדקתי, אך אני חושדת שנכנסתי להריון.
    אני משתמשת בטבעת נובה רינג להגנה מפני הריון, אך איחרתי להחזיר אותה החודש, ומכאן החשש. (ואינטואיציה)
    בכל אופן, אחרי שאוודא את העניין, רציתי לדעת מה ההליך המקובל להפסק הריון בשלב זה. הבנתי שאפשר לקבל כדורים? ניגשים לרופא משפחה? רופא נשים?
    ראוי לציין שעברתי גרידה לפני שלוש שנים.

מצפה למענה,
    תודה

הוספת תגובה

• יותר לאט

לי ראובני
    14/03/2020

גם אם אחרת להכניס את הטבעת נובו רינג לנרתיק בין לבין אינטראקציות מיניות, עדין סביר להניח שאינך מבייצת ומכאן שקשה להניח שנכנסת להריון. אם עברו שבועיים ממועד הווסת העתידי וטרם קבלת מחזור, תעשי בדיקת הריון ביתית ואז יהיה שווה לבחון את העניין והאפשרויות העומדות בפניך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פערים בחשק בין בני זוג וזקפה חלשה
    חסויה
    06/03/2020

אני ובן זוגי בני 46, בזוגיות שנייה מספר שנים, לא גרים יחד. אני מאוד נמשכת אליו ובעלת תיאבון מיני מוגבר, מבחינתי הייתי רוצה כל יום. הוא לעומת זאת לא חש צורך למין לעתים קרובות וזקוק להמון מרחב. אנו נפגשים כפעמיים בשבוע ואם אני ממש צריכה אותו הוא מספק אותי חד צדדית בעוד יום נוסף אבל זה קורה לעתים רחוקות. האם להתפשר על זוגיות עם אדם פחות מיני ממני בהרבה? בזוגיות הקודמת שלי היה לי גבר שאהב כמוני מין על בסיס כמעט יומיומי, אך היו בינינו המון מריבות ולנוכחי אני הרבה יותר נמשכת. בנוסף הזקפה נחלשה בחודשיים האחרונים, הוא לא נוטל כדורים ולא נמצא במתח אך טוען שהשמנתי וזה מפריע לו. מה לעשות?

הוספת תגובה

• פשרות בתוך זוגיות

לי ראובני
    14/03/2020

בתוך זוגיות לעולם נאלץ להתפשר על משהו.
    הקשבה/ניהול קונפליקטים
    מראה חיצוני/ משיכה
    תדירות יחסי מין
    כסף
    מגורים משותפים
    חינוך ילדים וכו
    אם הקשר משמעותי לך ואת לא רוצה לוותר עליו, שווה לבדוק טיפול זוגי או מיני כדי לגשר על הפערים האלה. לנסות ולהבין את המשמעות שלהם, מה הם מעידים עליכם.
    אם את מרגישה שאין לך סבלנות או רצון להשקיע וכי הדבר מסב לך עוגמת נפש ואיננו בר תיקון, הפרידה של אפשרות תמיד קיימת.
    בעיני שיחה טובה בעזרת מטופל טוב, יכולה לסייע ולעזור באופן משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות מקיום יחסים וכאבים בזמן חדירה
    כוכב שביט
    02/03/2020

אחרי 3 פעמים שעשיתי את זה
    חלק מקרום הבתולין נשאר
    היו כאבים בחדירה
    חששתי שיש אנדומטריוזיס, הייתי אצל פיסיותרפיסטית של רצפת אגן- אמרה שהכל בסדר והכל יותר פסיכולוגי/מחשבתי
    אני מבינה את זה. זה מתיישב לי לגמרי-אחרי כל מה שעברתי בחיים והרגשות הקשים שמלווים אותי יום יום
    יש לציין שאני בטבע שלי אדם שמח ואופטימי, אבל רגישה יותר מידי לדברים שקורים לי בחיים, כנראה
    איך עושים שפעם הבאה תהיה פחות כואבת? אני באמת חושבת שאני בטבעי חמימה וכן רוצה סקס, פשוט החרדות שאני חווה כנראה משפיעות עליי (כפי שאמרה הפיסיותרפיסטית)

הוספת תגובה

• מצריך טיפול

לי ראובני
    14/03/2020

יקרה אני מבינה את החשש ואת הכאב שמתגבר אבל הדבר מצריך התייחסות מעמיקה שאין אפשרות לעשות בפורום הזה.
    כאבים בחדירה הם תופעה מוכרת וידועה.
    היא מצריכה טיפול משולב של מטפלת מינית ופיסיותרפיסטית שיקום רצפת אגן שתוכל לחבר בין הגוף לנפש.
    אני ממליצה לך בחום לפנות למרפאה ציבורית שתוכל לתת מענה לצרכים אלו ותלווה אותך בתהליך מעמיק ומשמעותי.
    בהצלח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיום יחסים בטוחים בפעם ראשונה למרות טראומה
    כוכב שביט
    02/03/2020

שלום רב,
    שמי שביט (שם בדוי), אני בת 28 ועם ניסיון מועט מאד עם גברים ואפילו הייתי אומרת- לא משהו "להיט"
    רציתי לדעת על מנת לקיים יחסים בטוחים מה כדאי לדעת/לבדוק לפני?
    יש לציין שעל הפעם הראשונה (והטראומטית והמשפילה) שעשיתי את זה, הייתי בזמן משבר ו(בלי קשר) נדבקתי במחלת הנשיקה, סבלתי מאד לאחר מכן
    לכן אני רוצה באמת לדעת במאה אחוז - כל מה שאני צריכה לדעת
    יש איזה מדריך בחנויות? אני ממש חוששת ממחלות/הריון לא מתוכנן
    זה לא בא בחשבון מבחינתי וגורם לי חרדה רבה וחשש מהנושא הזה, מפחדת שיהיה איזה "חוק מרפי" כמו שקרה לי בפעם הראשונה
    אני מודה לכולכם על התמיכה והמענה, זה נושא שמטריד אותי מאד

הוספת תגובה

• הקשר בין הדברים

לי ראובני
    14/03/2020

שביט
    קראתי את ההודעה השנייה טרם קראתי הודעה זו ועתה אני מבינה את הרקע של הדברים.
    יתכן שבעקבות ההדבקות במחלה הרגשת שהמשך יחסי המין יהיו מורכבים גם כן, או שאולי עצם הגילוי ודחיית קיום יחסי המין עד גיל זה מעידים על קושי ומורכבות ביחס לדבר.
    בכל מקרה, ממליצה בחום, לפנות לטיפול
    לא לחיות בפחד ממיניות
    להרחיב את מנעד הידע וההבנה שלך את עצמך, את המיניות שלך, את מה שעושה לך נעים וטוב
    ואת מה שמשמעותי לך בקשרים זוגיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור הפסיק אחרי שלושה ימים וחזר אחרי הפסקה
    שני
    23/02/2020

קיבלתי מחזור ואז הוא הפסיק אחרי 3 ימים (בדרך כלל הוא מסתיים אחרי שבוע )
    ואז אחרי ההפסקה הוא חזר .. באמצע יחסי מין והמשיך עד עכשיו (לא הרבה דם )

ישמצב שזה הריון ?
    או משהו אחר שצריך לדאוג עליו ?

הוספת תגובה

• לא נשמע כמו משהו מדאיג

לי ראובני
    29/02/2020

יכול לקרות מדי פעם
    אם את מודאגת מוזמנת להתייעץ עם רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי מין אוראלי בת הזוג אינה מעוניינת עוד
    דניאל
    18/02/2020

היי בקשר בני 24, כבר מזה לא מעט זמן כאשר אנו מגיעים לאקט מיני, יש כמובן נגיעות לפני ומשחק מקדים, אני מבצע בעזרת מגע ומין אוראלי את איבר מינה במיוחד בדגדגן החיצוני, היא גומרת ברפלקסים ואז אומרת לי:"אין לי כוח יותר"

ולא התחלתי את האקט המיני המלא בכלל.

ניסיתי לדבר איתה אבל אמרה שפשוט אין לה כבר כוח יותר וזהו.

מה עושים?

הוספת תגובה

• הולכים לטיפול מיני

לי ראובני
    20/02/2020

נשמע שיש לכם קצר בתקשורת סביב מיניות ואתם צריכים לעבוד עליו כדי להיות בטוב ובהגשמה.
    נשמע שיש פער בין הצרכים או הציפיות.
    תקשורת טובה יותר סביב מיניות תעזור לשניכם להנות יחד
    ממליצה להעזר במטפל מיני מוסמך לתהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות נשית - איך ליהנות ממנה
    שני
    07/02/2020

אני בת 23, בתולה ולא בזוגיות, ולאחרונה התחלתי לאונן (דגדגן, בלי ויברטור). אני דתייה והתחנכתי במגזר הדתי, ולכן מרגישה שאין לי מספיק ידע בתחום המיניות.
    הבעיה שלי - כשאני מאוננת אני כמעט ולא מרגישה את ההרגשה הנעימה שאמורה להיות. אני מגרה את הדגדגן כמה דקות ארוכות בהן אני לא מרגישה דבר חוץ מהחמימות המתפשטת באזור, לאחר מכן אני מרגישה משהו נעים אבל עדין (קצת הרגשה נעימה באזור האגן, קצת ריח/טעם נעים בפה) לכמה רגעים, ואז מהר מאוד מגיעה להרגשה יותר עוצמתית עד שאני לא יכולה להמשיך יותר. זה תקני?
    מהמעט שידוע לי, אני מניחה שבמהלך אוננות ההרגשה הנעימה אמורה להיות יותר מתמשכת ויותר בעלת נוכחות, וכזו שאפשר להחזיק איתה יותר זמן.
    אני מרגישה מתוסכלת בשני אופנים: מצד אחד אני משקיעה בגירוי הדגדגן אבל לא מרגישה הרבה במהלך הגירוי, ומצד שני כשאני כבר כן מתחילה להרגיש, זה מתגבר ואני לא מסוגלת להמשיך. אני מרגישה שאני לא לגמרי נהנית *במהלך* האוננות. (בלי קשר לאורגזמה. כרגע אני שואפת לדעת ליהנות משלבי האוננות, ורק כשאהיה מסופקת יותר, אני ארגיש מוכנה ללמוד יותר על אורגזמה).

אודה מאוד לעצות בעניין זה.

נ.ב-
    1. ניסיתי בעבר לצפות בפורנו כדי להיות יותר חרמנית אבל פחות התחברתי לרעיון.
    2. אשמח לשמוע האם קיים מקור מידע מפורט ומקצועי אודות אוננות נשית, כי אני מרגישה שיש לי מלא שאלות אבל לא מוצאת מקורות מספיק אינפורמטיביים.

הוספת תגובה

• דברים שרציתי לגעת

לי ראובני
    08/02/2020

ללמוד לאונן עבור נשים זה באמת לא מובן מאליו. לגברים קל יותר בתחום הזה מאשר לנו מאחר ואיבר המין שלהם חיצוני, גלוי, ברור וגם ההנאה ממנו בהרבה מקרים לראשונה קורית בקרי לילה, כך שהגוף מלמד את עצמו לגמור לבד.
    אצל נשים זה יותר מורכב, איבר המין פנימי, חבוי ונסתר וצריך לגלות אותו. אני חושבת שדרך טובה להתחיל את התהליך היא להסתכל על עצמך עם ראי, להכיר את אביר המין, ממה הוא בנוי, איך הוא בנוי, מה את אוההבת בו?
    אחר כך להמשיך ולגעת באיבר המין באהבה, שווה להעזר בשמן כלשהו לדוגמא שמן שקדים, קוקוס, נבט חיטה או ויטמין E. אפשר לרכוש בסופרפארם. תסתכלי על זה כאילו את מורחת קרם פנים לאזור שאת אוהבת ורוצה להשקיע בו הרבה אהבה ותשומת לב.
    בהמשך תנסי לגרות את הדגדגן בזמן ממושך.
    תוך כדי כיווץ האגן (אפשר לשים גם כרית מתחת לגב התחתון) ולנשום עמוק. לנשום בצורה בולטת, שונה מהרגיל.

אם את רוצה לקרוא עוד ולהבין עוד גם את החלקים של המורכבויות הרגשיות והתרבותיות של אוננות נשית, את מוזמנת לקרוא בספרה המעולה של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תחושה בקיום יחסי מין שנה אחרי לידה
    מיי
    30/01/2020

שלום, אני שנה וקצת אחרי לידה שניה (לידה ראשונה בקיסרי, שניה רגילה). מאז הלידה אין לי תחושה כמעט בכלל בחלק הפנימי בשעת החדירה. האם יש משהו שאפשר לעשות או למי צריך לפנות במקרה כזה? תודה

הוספת תגובה

• בדיקת רופא/ה

לי ראובני
    01/02/2020

שלום לך
    אני חושבת שחשוב לבדוק עם רופא/ת נשים אחרי הלידה שהכל תקין, שתפרו בצורה תקינה ושאין עדויות למשהו חריג.
    בהמשך אפשר לפנות לפיזיותרפיה לשיקום רצפת אגן כדי לחזק את השריר הרלוונטי ולעזור לך לקבל עליו שליטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי קונדום - זקפה מלאה, עם קונדום - אין זקפה בכלל
    יוגב
    28/01/2020

בחצי השנה האחרונה לאחר מערכת יחסים שהייתה לי בה קיימתי יחסים ללא קונדום , הכרתי מישהי וכמובן קיימנו יחסים עם קונדום הבעיה שאין לי זקפה עם קונדום . מה קרה לי ?
    (לא שיניתי כלום בסוג הקונדום אקסטרה סייף של של חברה מוכרת,ואף ניסיתי קונדומים אחרים כמו דק ביותר , או "הרגשה אמיתית")
    ניסיתי ג'יל סיכה ,לא עוזר . אני נמשך אליה בטירוף אבל אין זקפה עם קונדום. איך שאני שם קונדום פשוט הזקה יורדת זה מציק לי מאוד !

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע או סוג של רגישות

לי ראובני
    29/01/2020

מציעה לך להתאמן באוננות עם קונדום, כלומר להתרגל לתחושה של גירוי והנאה במצב זה ואז תוכל לעשות את זה בקלות רבה יותר ביחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי קיום יחסי מין
    משי
    26/01/2020

קייצי יחסי מין עם הבן זוג שלי מאז יש לי תחושת נפיחות בבטן תחתונה וכאבים בבטן תחתונה. הייתה חדירה מאיבר המין, וגם ידנית. נהניתי והגעתי לסיפוק. יכול להיות שהוא גרם לי בעקבות אגרסיביות או אינסטסיביות? אין דימום רק כאבים חוזרים והולכים.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• האם הכאב הוא סמוך לזמן קיום המגע המיני?

לי ראובני
    27/01/2020

אם הוא נמשיך זמן רב לאחריו, אז לפנות לרופא נשים.
    אם זה נקודתי, סביר להניח שאין סיבה לדאגה ובודואי קשור רק באינטנסיביות של האקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומר שיכול לעזור להגעה לזקפה מלאה
    דורון
    19/01/2020

היי , חשוב לציין אני מגיע לזקפה אבל זקפה חלשה מאוד במיוחד במצבי לחץ , בעבר מה שהיה עוזר לי ואין לי מושג איך , ג'ל גילוח

הייתי שם על איבר המין ג'יל גילוח ומיד הייתי מרגיש שהאיבר מתרחב וגדל ללא זקפה ומן חום כזה באזור . האם יש משחה או חומר שיכול לעורר את המקום אפילו שלא תהיה זקפה מלאה אלה זין רפוי רק רחב וגדול קצת ?

הוספת תגובה

• לא מכירה

לי ראובני
    19/01/2020

לא מכירה קשר מחקרי מוכח בין גיל גילוח לזקפה אבל יכול להיות שזה קשור לגירוי ולמרקם שלו על העור שמגרה אותך. אם מצאת משהו שעובד באוננות אחלה. לגבי יחסי מין תנסה לעשות משהו דומה עם חומר סיכה, לדורקס לדוגמא יש מגוון של חומרי סיכה שונים כולל חומר מתחמם, אולי יתאים לך. לא כתבת גיל ומצב בריאותי שיכולים לשפוך עוד אור על המצב ועל הקשר שלהם לתפקוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתן מענה גניקולוגי לתוצאות מעבדה
    תמר
    16/01/2020

אשמח לקבל מענה.
    תוצאות בדיקת מעבדה:

POSITIVE- UREA PARVUM URIN PCR
    ביקרתי אצל רופא נשים לברור ממצא זה . הרופא התעלם ממנו ואמר לי שאין לי מה לדאוג ואין צורך לקחת טיפול .
    רופא המשפחה שלי שמכיר היטב את תיק הרפואי שלי , יצר איתי קשר טלפוני ולאחר ביקור אצלו אמר לי שאני צריכה לקחת דוקסילין 100 mg
    פעמיים ביום למשך 10 ימים למרות שטענתי בפניו שרופא הנשים לא נתן
    יש לציין שכבר תקופה ארוכה אני סובלת מכיווץ יתר של ריצפת האגן.
    מטופלת אצל פיזיותרפיסטית שמתמחה במתן טיפול לצערי יש לי מעט הטבה אך עדיין מרגישה כאב.

הוספת תגובה

• אוראופלזמה חיובי בבדיקת שתן

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2020

צודק הרופא נשים שלך אין מקום לטפל באוראופלזמה
    החומר הגנטי שלו נמצא בהרבה בדיקות שתן ואינו מעיד על זהום פעיל ולא צריך לטפל בו
    לגבי תגובת כווץ יתר שלך וכאבים
    כדאי לפנות לרופא נשים שמבין בבעיות כאב בקיום יחסי מין
    להמשך טיפול ו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור גניקולוגי

תמר
    19/01/2020

תודה על המענה . כאמור אני סובלת מכווץ ריצפת האגן אך יחד עם זאת אני לא סובלת מבעיות כאב בקיום יחסי מין .
    הפיזיורפיסטית לריצפת האגן המליצה לי להשתמש בוגיפם -

vagifem

ולקחת VALIUM OR DIAZEPAM
    האם ממולץ לקחת את הטיפוול הנ"ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר מין שנהיה קטן ללא זקפה עקב בעיה רפואית
    ערן
    16/01/2020

שלום. אני לא מקיים יחסי מין בגלל הקטע שהאציבר מין שלי קטן מאוד ללא זקפה וקשה לי עם זה בטירוף. אני נמנע מסרב בגלל זה . כל הבטחון המיני שלי עד לאותה נקודה שנהיה לי מחלל חולשה קשה . כל הבטחון שלי היה במין והכל האיבר שלי נראה עייף ושבור קטן מאוד . איך.מתגברים על זה ?

הוספת תגובה

• אייבר מין קטן

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2020

לא ברור מהשאלה שלך מה הבעיה הרפואית ממנה אתה סובל
    בכל מקרה בדיקת גודל של אבר מין נעשית רק בזמן זקפה וגודל אבר תקין בזמן זקפה הוא 8 סמ ומעלה
    מאחר ואתה מעיד על עצמך שאתה נמנע מקיום יחסי מין בגלל זה וסובל מחוסר בטחון עצמי מציעה לך דבר ראשון להבדק אצל אורולוג לגבי תקינות האבר ואופציות טיפוליות רפואיות
    דבר שני לפנות לטיפול סקסולוגי כדי לחזק את הבטחון העצמי ולהחזיר לך את היכולת לקיים יחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסר פרטים

לי ראובני
    19/01/2020

האם נבדקת אצל אורולוג שאישר שאיבר המין אכן קטן?
    בגדול רק השליש הראשון של האישה מרגיש כך שהאורך לא באמת משנה.
    וגם אזור הגירוי של נשים הוא חיצוני כלומר בדגדגן, כלומר אם הרצון שלך הוא לייצר הנאה עבור בת הזוג שלך זה לא קשור בכלל בגודל.
    בכל מקרה ממליצה להתייעץ עם רופא, נועם כיתרי מתל השומר הוא כתובת מצוינת או רונן הולנד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לאורולוג ואמר לי ...

ערן
    26/01/2020

שעייפות ותשישות אז לא זורם דם טוב לאיבר המין ואז הוא נהיה קטן יותר ואין מה לעשות עם זה . הבדיקה האחרונה שלי הייתי 16.7 ס"מ היום לצערי הרב בלי זקפה זה לא מדיד בכלל , עם זקפה בקושי 13 .
    אני מתוסכל מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה