מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחדירה ביחסי המין יובש בנרתיק בעקבות אולי גלולות או בעיה אחרתדניאל28/12/2017
שלום שמי דניאל בת 21 אני נוטלת גלולות מינס כבר חצי שנה. מאז שהתחלתי לקחת אותם אני מרגישה תמיד יובש וצריבה במקום כמו צריבה של דלקת אבל תמיד שאני בודקת אם זה דלקת או פיטרייה זה לא אני מרגישה שכל האיזור שם מאוד יבש מה שלא היה לי קודם(לפני כן לא קיימתי יחסי מין אבל לא היה לי יובש) במהלך החדירה אני מרגישה תחושת צריבה אפילו שיש משחק מקדים לפני שלוקח הרבה זמן ומאוד מגרה אותי אני לא מצליחה להיות רטובה וגם אם כן זה ממש למספר שניות ושוב מתייבש לגמרי. עשיתי בדיקה גניקולוגית ונאמר לי שהכל בסדר ושאני פשוט מאוד מכווצת האם זה שאני מכווצת את השרירים יכול להיות הסיבה לצריבה או אולי הגלולות ?
עוד שאלה יש לי חשד לאנדרומטיוזיס האם זה מה שיכול לעשות לי את תחושת הצריבה? אני בלחץ נוראי ואני ממש רוצה להנות כי יש לנו קשר ממש טוב וזה ממש מקשה עליי אשמח לעזרה האם יש איזה גלולות שאת יכולה להמליץ משהו שלא גורם כלכך ליובש והאם יש סיבה חשש והאם ניתן לאבחן וסטבוליטיס מצטערת על המון השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחליף גלולות
לי ראובני28/12/2017יקרה, נשמע שאת צריכה אבחון גיניקולוגי מדויק על ידי אשת מקצוע שמבינה בנושאים שציינת.
כרגע המלצה ראשונית היא להפסיק גלולות, להתחיל למרוח שמנים באזור הנרתיק (שמן ויטמין E או נבט חיטה או קוקוס ...) כדי לעזור לאזור לייצר שוב גמישות ואלסטיות מהגלולות שיצרו שם כנראה יובש.
בהמשך מציעה לשלול אנדומטריוזיס ולחשוב על טיפול מתאים לשני הנושאים.
ד"ר ליאורה אבמוב היא כתובת מצוינת להתחיל ממנה תהליך אבחון. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק גדול מאד בגיל 60מירי23/12/2017
אני גרושה בת 60, פעילה מינית ללא פרטנר קבוע. בזמן האחרון אני מאוננת כל יום, וכל דבר קטן גורם לי להידלק. האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל אפשרי
לי ראובני28/12/2017גיל 60 לא טומן בחובו דעיכה בלבד של ההנאה המינית, יכול להיות סיטואציה שבה דווקא העדר הווסת, השחרור מהמחשבות של כניסה להריון לא רצוי, פנסיה וזמן פנוי או זוגיות חדשה יכולים לעשות מהפך ולייצר תחושה של שחרור ורענון שמאפשרים הנאה גדול ומחודש.
תהני תהני תהני ככל שאת מרגישה בנוח עם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חיידקים יכולים להגיע למקדימה?ורדית21/12/2017
ידוע שצריך להטיל שתן לאחר קיום יחסים.אני ובן זוגי עשינו סקס יבש שנינו עם תחתון ומכנס והתחככנו הייתי עליו. גם במצב כזה הייתי צריכה להטיל שתן? עשיתי פיפי רק אחרי שעה אולי . והתקלחתי גם יותר מאוחר.לא חשבתי על זה ועכשיו אני פוחדת מדלקת בשתן. כי באותו ערב שזה קרה עשיתי צרכים בבוקר ולא שטפתי תמקום. אלא רק עם מגבונים ניקיתי.מזה אני לחוצה גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוונתי האים מהחיכוך עצמו
ורדית21/12/2017יכולים להגיע חיידקים לקדימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייבים לתת שתן
לי ראובני21/12/2017עבור נשים שרגישות, שיש להן הסטוריה של דלקות שתן, כדאי לתת שתן לפני ואחרי כי זה מחטא, אבל לא צריך להכנס ללחץ אם זה לא קרה בדיוק בדיוק.
הכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרק זמן ארוך ואורגזמה חלשהחמודה...06/12/2017
היי בת 36 לא נשואה וללא ילדים, ברוב שנותיי הצעירות חוויתי אורגזמות דיי טובות וחזקות, [יש לציין באוננות], אם הזמן האורגזמות הלכו ונחלשו, ושוב התגברו, לאחרונה לוקח לי שעה ויותר להגיע לאורגזמה המיוחלת וכשהיא מגיעה חלשה נורא כמעט ולא מרגישה...
מתוסכלת,
אשמח אם תעייצו לי מה ניתן לעשות בנידון...
תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השתנה?
לי ראובני06/12/2017השאלה שלך היא מאוד שכיחה, אבל הרבה פעמים השינוי אינו קורה כך סתם אלא נובע ממשהו, שינוי באורח החיים, בתזונה, אולי תרופות ממשפחת SSRI או מתח כלשהו המעיב על היכולת להרגע ולגמור.
עוד אפשרות לשינוי הוא ירידה בכושר הגופני. שימי לב אולי לא התעמלת ושריר רצפת האגן שלך נחלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר בחמישה חודשיםעידן05/12/2017
היי, יש לי חברה בת 25 שמספרת שהיא מקבלת מחזור חודשי כל חמישה חודשים במקרה הטוב.
מה יכולות להיות הסיבות לכך, והאם זה בהכרח מצביע על בעיות לידה עתידיות, או להפך, שסיצותיה נשמרות במספרן המדוייק ואף תוכל ללדת בגיל מאוחר מרובינו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא תקין
לי ראובני06/12/2017זה לא מצב תקין, צריך ללכת לראות האם מדובר בבעיה של רזון קיצוני, אנורקסיה או פעילות גופנית לא בריאה בכמות שלה (כלומר יותר מדי) או מתח קיצוני.
בגדול הווסת של האישה אמור להיות אחת לחודש ועשוי להצביע על בעיה. אפשר לבחון בצורה מאוד פשוטה.
לא בהכרח מעיד על עקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קושי בקיום יחסים ובמגע עם בעליבת 3019/11/2017
הי,
אני בת 30 נשואה עם ילדים
מאז שהתחתנתי יש לי קושי בקיום יחסים ובעיקר סביב נושא החדירה. כיום הגענו למצב שכבר שנה אין חדירה על פי בקשה שלי כיוון שמאוד קשה לי עם הכאב. הייתי בעבר אצל סקסולוגית שהיא גם רופאה והסבירה לי שהקושי הוא נפשי כי אין בעיה פיזיולגית. אני גם מאוד מאוד מפחדת מרופאים ומבדיקות כאלה והן עבורי סבל מאוד גדול.
אני מרגישה שאני אוכל לקיים חדירה רק בתנאי שבעלי ידבר אליי באופן מאוד מסויים. מביך אותי לכתוב את זה, אבל אני אוהבת להרגיש ילדה . אני מרגישה שברגע שהוא ידבר איתי בצורה כזאת הבעיה כאילו תיפתר ואני ארצה. העניין הוא שבעלי הוא מאוד לא כזה ואז הדבר גורם לכך שאני לא מעוניינת לגעת בו או לקיים יחסים והוא נפגע ונעלב.
בקיצור, שנינו סובלים כל אחד מסיבותיו. והטיפול שהיינו בו בעבר לא הועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ניתן לעשות?
בת 3019/11/2017התכוונתי לשאול מה ניתן לעשות במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בקיום יחסי מין מלאים
ד``ר ליאורה אברמוב21/11/2017את מתארת קושי מתמשך בקיום יחסי מין מלאים. ממליצה לך לפנות שוב לרופא סקסולוג גינקולוגית שיעשה הערכת מצב עכשוית רפואית לגבי הכאב ואיך ניתן להקל עליך ,
את צריכה להבין שלא משנה מה סיבת הכאב נפשית או רפואית ניתן לעזור ולתת טיפולים שיקלו על הכאבים
דבר שני לפנות את ובעלך לטיפול מיני זוגי כדי לשפר את התקשורת המינית ביניכם ואת ההתמודדות עם הכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות תהליך משמעותי זוגי
לי ראובני27/11/2017יקרה, נשמע שאת ובן זוגך צריכים לתקשר עוד וחלק מהעניין הוא לעשות את זה באופן פתוח אמיץ ולא מובן מאליו. בטח בנושא כמו מיניות.
ממליצה לכם למצוא מטפל/ת זוגי/ת מיני/ת ולפנות לעזרה יחד. ללמוד איך אפשר להנות מהתהליך הזה כשאתם זוג עם צרכים שונים ואולי מתנגשים אבל מאוד אוהבים ורוצים לעשות דרך משותפת.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתי חדשחיילת18/11/2017
שלום, בת 21 נוטלת מינס במשך כ3.5 שנים ללא תופעות לוואי, עם בן זוג קבוע כשנתיים וחצי.
לפני כארבעה חודשים יום לאחר סיום הווסת התחיל דימום חזק מאוד עם הרבה קרישים בגדלים שונים. הדימום נמשך לאורך כל הלילה, עם כאבי בטן תחתונה חזקים מאוד. מאז המחזור סדיר, לכן בחרתי שלא ללכת להיבדק אצל רופא נשים. מאוד מקפידה לקחת את הגלולות מדי ערב.
היום שמתי לב כי התחיל דימום קל כהה (חום) מלווה במעט קרישים, אני כשבוע אחרי הוסת. יש קצת כאבי בטן תחתונה וחולשה כללית. האם עליי להיבדק או שהכל בגדר הנורמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר אברמוב תענה
לי ראובני19/11/2017ובנוסף כדאי לחשוב מה עוד השתנה בסיטואציית החיים לפני ארבע חודשים, מעבר לתפקיד חדש בצבא? שינוי בתזונה? שינוי רגשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמם חריג
ד``ר ליאורה אברמוב21/11/2017להערכתי יש מקום לפנות לרופא נשים לשלילת סיבות רפואיות לדימומים. במידה ובבדיקה רפואית של הרחם וצוואר הרחם ובדיקת אוללטראסאונד לא נצפתה בעיה אפשר להניח שהסיבה לדימומים הן הגלולות ואז כדאי להחליף לגלולות קצת יותר חזקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה לא נמשכת אלי?גבר15/11/2017
היי
יש לי חברה רצינית ראשונה ואפשר לומר שאנחנו גרים ביחד
כשהיא מתלבשת לידי למשל אחרי מקלחת, אני מפסיק כל מה שאני עושה ומסתכל עליה ומאד נהנה מאיך שהיא נראית ולפעמים קצת נוגע באיבר המין שלי, ונראה לי שזה מה שכל הגברים היו עושים, אני גם נראה לא רע אבל כשאני מתלבש לידה אני ממש לא מעניין אותה. לפעמים אני "מארגן" לעצמי זיקפה בעזרת מחשבות מיניות או אוננות לפני שאני מתלבש לידה אבל היא ממשיכה בענייניה, זה בגל שככה הנשים או שהיא פשוט לא נמשכת אליי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים וגברים שונים
לי ראובני16/11/2017ובעיקר אתה והיא כנראה שונים, וכדי להבין מה היא מרגישה או איך היא חווה משיכה ועוררות מינית, אתם צריכים לדבר אחד עם השני. כדי לייצר חוויה טובה ולא שיפוטית תשאל אותה מתי היא מרגישה עוררות, מה עוזר לה להכנס לאוויר המינית וכו.
לא נראה לי שהיא מגיבה כמוך או שהיא כל הזמן מעוררות מינית אבל זה לא אומר שאין לה יכולת להמשך אליך, אולי היא יותר משימתית או ביישנית או פשוט לא בוחנת אותך כל הזמן מינית...
תשאל אותה אבל בעיקר תיקח בחשבון שאתם שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מבדיקות וחשיפה של הגוףמישהי08/11/2017
היי,
אני בת 33,
סובלת כ-18 שנים מבולימיה. בתקופה הנוכחית, אני במשקל מאוד גבוה (כ-120 ק"ג). במשך השנים ירדתי ועליתי מאות של קילוגרמים. יש לי קושי עצום עם הגוף שלי, הרסתי אותו לגמרי. הוא מעוות ודוחה, וזה קשה לי נורא ובלתי נסבל. אני נגעלת מעצמי מאוד. אני נמנעת מכל בדיקה רפואית שכרוכה בחשיפה של הגוף. מעולם לא עברתי בדיקה גינקולוגית, כי זה פחד מוות. אני לא יכולה לשאת את החרדה האיומה שבמחשבה שמישהו יראה את הגוף שלי, בטח ובטח את האיזור הזה בגוף. אני לא מי יודע מה בריאה גם ככה (הפרעת האכילה, דיכאון והשמנה), אבל זה בטיפול, זה מורכב וזה לא ייפתר בקרוב, אם בכלל אי פעם... מה שכן, אני חוששת שאני מזניחה את הבריאות שלי עוד יותר כשאני נמנעת מבדיקות. אבל אני לא מצליחה להתגבר על זה. אני לא יודעת מה לעשות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה לליבך
לי ראובני08/11/2017יקרה,
אני שומעת את הכאב במילים שלך ואת החוויה הלא פשוטה שאת מתארת. חלק מתהליך הריפוי ותחושת השליטה שאת יכולה לייצר על הגוף שלך היא בכך שאת מטפלת בעצמך, שאת מרגישה ראויה לריפוי ולשמירה על עצמך. העובדה שאת סובלת מהפרעות אכילה לא אומרת שלא מגיעה לך להרגיש בריאה ושאת יכולה לשמור על עצמך ועל הבריאות והגוף שלך. ממליצה לך למצוא גיניקולוגית רגישה ועדינה, אם תרצי לפרט מהיכן את אוכל למצוא לך מישהי מדויקת עבורך. ובעיקר שתרגישי טוב ובטוח בתהליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
מישהי08/11/2017תודה על התגובה.
אני מקרית שמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לנג
לי ראובני08/11/2017בפוריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשית היתה ואיננה עודדניאלה26/10/2017
שלום לכן...
בעבר הייתי מגיעה לשפיכה והיום כמה שאני מגורה מינית אני עדיין לא מגיעה לשם.
בנזוגי מענג אותי בלי הפסקה וזה מגרה גם אותו בכדי שאגיע לשם.
האם ניתן לעשות משהו על מנת שזה יקרה שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השתנה?
לי ראובני26/10/2017הרבה פעמים שינויי חיים כגון הריון ולידה משפיעים גם על ההנאה והתפקוד המיני או אפילו ירידה בכושר וביכולת הכיווץ של שריר האגן. מציעה לך לחזור ולחזק שריר זה באמצעות פילטיס או יוגה ולבחון האם זה יוצר שינוי.
כמו כן, האם משהו רגשי השתנה? מריבה, קושי כעס? אם לא בוודאי מדובר בשינוי פיזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשית היתה ואיננה עוד
דניאלה26/10/2017זה קרה עם בני זוג אחרים לא עם בנזוגי הנוכחי.
קרה אחרי לידות
האם ניתן לשלב פעולות ספציפיות במהלך האקט עצמו על מנת להגיע לשפיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שהיה מוכר בעבר אמור להמשיך לעבוד
לי ראובני08/11/2017מה היה הגירוי שאהבת אז ושעבד לך? תנסי לשחזר גם מה היתה החוויה הרגשית שהתאימה לך.
אני מניחה שזה מצריך שחרור ותחושת שלמות עם מיניות גם כאמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיק וצורך לעשות כל רגע פיפיעידן24/10/2017
היי, אני ובת הזוג שלי מקיימים יחסי מין כבר כמה חודשים, בפעמיים האחרונות הגעתי איתה למצב שהיא עומדת להשפריץ(שפיכה נשית), אספר שאני יודע מה זה ואיך לגרום לזה, קרה לי עם עוד כמה וכמה בחורות, בכל אופן היא נבהלה וחשבה שעומד לברוח לה פיפי, התנגדה ועצרה את זה למרות שאמרתי לה שזה זה, מאז כואב לה בנרתיק, יש לה כל רגע פיפי וזה לא עובר, כמובן שהלכה לרופא נשים ששלל דלקת או פטריה, לדעתי זה בגלל שלא שיחררה את השפיכה והחזיקה את זה..
אם אני צודק אז איך ניתן להפטר מזה כדי שתרגיש טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכיפות בהשתנה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2017ממליצה לעשות תרבית שתן דבר ראשון אם היא לא עשתה עד כה דרך רופא משפחה,
במידה והתרבית שלילית ואין דלקת בשתן יכול להיות שיש כווץ ומתח של שרירי רצפת האגן. כדאי שתבדק על ידי רופא נשים עם ידע בסקסולוגיה כדי לשלול בעיה שכזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה חמישית בחפיסהנופר22/10/2017
היי
אני נוטלת גלולות יסמין מספר שנים.
שכחתי לקחת את הגלולה החמישית בתפיסה. יום לפני כן קיימתי יחסי מין (הוא גמר בחוץ...) כך שיצא שבאותו יום של קיום יחסי המין נטלתי גלולה אבל שכחתי את הגלולה שלמחרת. ולאחר 24 שעות משכחת הגלולה לקחתי את הגלולה החמישית והשישית ביחד. מתי אהיה מוגנת שוב והאם יש חשש להריון בגלל קיום יחסי מין 24 שעות לפני שכחת הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תגובה??
????25/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי גלולה חמישית
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2017הסבירות להריון יום לפני עם גמירה בחוץ נמוכה מאוד אך לא בלתי אפשרית
זרע יכול לחיות בגוף האישה גם 3 ימים ולעתים יכול להיות טפטוף נוזל זרע עוד לפני הגמירה.. נדיר מאוד אך יכול לקרות. הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים בחדירה עם האצבעות?יואב16/10/2017
היי
אני בן 23 יש לי חברה ראשונה, בינתיים אנחנו רק מאוננים אחד לשני בלי חדירה, כשאני מאונן לה על ידי גירוי הדגדגן היא כמעט תמיד גומרת ואני מרגיש שאני יודע "מה צריך לעשות" אבל לפעמים היא רוצה שאני אחדיר אליה 2 אצבעות ואז אני ממש לא יודע. אני מנסה למצוא את נקודת ה ג'י ולא ממש מצליח האם אני אמור להרגיש איזה בליטה כמו בדגדגן ? אני גם מרגיש כל מיני "דברים" זזים בתוך הנרתיק ולא יודע מה זה בדיוק וגם לא יודע איך לגרום לה לגמור והיא תמיד מתוסכלת. יכול להיות שאני כן נוגע בנקודת הג'י אבל זה לא עושה לה כלום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי בתוך הנרתיק
לי ראובני17/10/2017נשמע שלך ולבת הזוג שלך יש תקשורת מינית טובה ושאתם מתפתחים ביחד וזה ממש משמח.
חדירה של אצבעות נעימה לכל אישה באופן שונה. מציעה לכם לבדוק יחד איך זה מתאים לה.
בגדול אפשר להציע לה לשכב על הגב ושאתה מחדיר את שתי האצבעות ומגרה את הדופן העליונה של הנרתיק בתנועה של הזמנה, בואי בואי. בגדול כל גירוי עקבי אמור לייצר הנאה ואורגזמה, אפשר לשלב עם גירוי דגדגני תוך הכוונה שלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני בגיל 50רותי03/10/2017
פתאום התגבר אצלי מאד החשק המיני.בגיל 50.נורמלי?ממש מרגישה צורך לסיפוק מיני.....יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לדאוג?
לי ראובני07/10/2017הרבה נשים אחרי הגיל של חשש להריון ודאגות כלכליות מתפנות פתאום לגלות את עצמן מחדש, פתאום יש זמן פנוי, הילדים כבר לא כל כך צריכים אותנו קרובים ואפשר רגע להיות בהנאה מהזוגיות, מהמיניות ומהגוף... תהני מזה. זה מבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה בזמן משגלאמלי21/09/2017
שלום,
בת 20 מקיימית יחסי מין ולא מצליחה להנות כיוןן שבזמן חדירה יש לי כאבים בבטן התחתונה .
באם הדבר נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בזמן יחסי מין
ד``ר ליאורה אברמוב23/09/2017דורש בדיקת גינקולוגית ואולטראסאונד אגן כדי לראות שאין בעיה רפואית הגורמת לכאבים
בכל מקרה כדאי למצוא תנוחות שבהן החדירה תהיה פחות עמוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)